• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی فلافلی-سلف سرویس

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
دوستان قصد دارم مکانم رو یه جای دیگه قرار بدم ک اجارم حدود 500 تا 800 باشه و مقداری پول رو برای تبلیغات بذارم
به نظرتون بهترین نوع تبلیغ واسه یه فست فود سلف سرویس چه جاهایی هست؟شهری؟اینترنت؟کجا میشه بهترین تبلیغ رو انجام داد؟
در واقع ساندویجی میخوام بزنم + فلافل سلف سرویس

Sarrow

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان قصد دارم مکانم رو یه جای دیگه قرار بدم ک اجارم حدود 500 تا 800 باشه و مقداری پول رو برای تبلیغات بذارم
به نظرتون بهترین نوع تبلیغ واسه یه فست فود سلف سرویس چه جاهایی هست؟شهری؟اینترنت؟کجا میشه بهترین تبلیغ رو انجام داد؟
داداش بنظرمن فلافلی تبلیغات نمیخواد اصلا، شما همون بنر مغازت رو اگه یه چیز مشتری و جذب و کن و شیک درست کنی و مغازت هم توی محل رفت و آمد باشه کافیه بنظر من. بجای اینکار سعی کن روی دیزاین مغازه و کیفیت غذات کار کنی.

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
یه هفته فلافل دو تومنی رو بده هزار
یا اینجا الان یکی داره میزده یه هفته میخواد چیپس رایگان بده اشانتیون -اینرنتت رایگان در کنار سلف - ... دستت بازه باید فکر کنی
تو یه هفته اول باید اینقدر کیفیت داشته باشه که مشتری خودش جذب بشه

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
ما رفتیم پیش یکی از دوستای دوستم ساندویچی بود فلافل هم سلف بود میگفت روزی 200 تا میدم ولی ساندویچی 2200-2300 میافنهo_O
راست میگفته؟؟!!
ملاتشم 4 قلم بیشتر نبود

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
سلام. آقا به نظر بنده زیر دو تومن بفروشین چیز زیادی گیرتون نمیاد. البته مخلفات کامل شرط کلیدی گرفتن این کاره

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
داداش بنظرمن فلافلی تبلیغات نمیخواد اصلا، شما همون بنر مغازت رو اگه یه چیز مشتری و جذب و کن و شیک درست کنی و مغازت هم توی محل رفت و آمد باشه کافیه بنظر من. بجای اینکار سعی کن روی دیزاین مغازه و کیفیت غذات کار کنی.
داداش گفتم ک قصد دارم به فست فود نزدیکش کنم ن فقط فلافل الان فلافل یکی از گزینه هامه فقط

یه هفته فلافل دو تومنی رو بده هزار
یا اینجا الان یکی داره میزده یه هفته میخواد چیپس رایگان بده اشانتیون -اینرنتت رایگان در کنار سلف - ... دستت بازه باید فکر کنی
تو یه هفته اول باید اینقدر کیفیت داشته باشه که مشتری خودش جذب بشه
دمت گرم داداش

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
چیزایی ک توی ذهنمه
سلف سرویس
اینترنت رایگان
انواع ساندویج ها
فلافل سلف سرویس
+ منو خیلی جدید و خاص (اضافه کردن غذاهای جدید)
+ مرغ سوخاری
+ پیک موتوری
و اینکه ساندویج هارو زیاد بزنم ک مشتری کامل سیر شه
در کل هدفم اینه سود حداقلی ببرم ولی فروشم بالا باشه حتی شده از هر ساندویج 400 500 ت سود داشته باشه واسم و کمتر

به نظرتون برای اینکه به سود روزی 300 هزار برسیم چ چیزهای دیگه ای باید در نظر بگیریم

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام اقا ما پیگیر کارت هستیما
م یخوام ببینم چیکار می کنی که قراره به یکی دوستان سرمایه ای داده شه از طرف بنده البته مغازش رو 2هفته پیش خرید کردم در تهرانپارس که ایشون هم فلافلی بزنن در تهران
منتظر اطلاعات کاملتون هستیم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خدائیش اگه همچین فلافلی زدی که بذاری خودم درست کنم بگو من شب راه بیفتم صبح اونجام بیام یه 50-60 تا به زور بچپونم تو نون بخووورم .

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
نون باگت شده 650 تومن بازم می ارزه طرف مثلا زیر دوتومن بده!؟

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سلام اقا ما پیگیر کارت هستیما
م یخوام ببینم چیکار می کنی که قراره به یکی دوستان سرمایه ای داده شه از طرف بنده البته مغازش رو 2هفته پیش خرید کردم در تهرانپارس که ایشون هم فلافلی بزنن در تهران
منتظر اطلاعات کاملتون هستیم
سلام داداش من ک تا بهمن ماه شروع نمیکنم چون الان خودم تهران درگیرم ولی شروع کردم سعی میکنم تمام اطلاعات رو بذارم

خدائیش اگه همچین فلافلی زدی که بذاری خودم درست کنم بگو من شب راه بیفتم صبح اونجام بیام یه 50-60 تا به زور بچپونم تو نون بخووورم .
دادا خواستی واست پست سفارشی میکنم :دی

نون باگت شده 650 تومن بازم می ارزه طرف مثلا زیر دوتومن بده!؟
داداش اون واسه مشتریه 650 واسه ساندویجی خیلی ارزون تره بعدش همونم دوتا میشه دیگه
تازه خارج از تهران اکثرا از این نون فانتزی ها میذارن 125 تومانه الان شاید گرون شده باشه 200 نهایتش

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
داداش سعی کن اول از نان فرانسوی استفاده کنی درسته بزرگه و زیاد میگیره،شما همون هفته اول رو بذار سر به سر واسه تبلیغات.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
واسه تبلیغات فکر نکنم اینترنت خوب باشه . پیامکی و تراکتی به نظرم خوبه . زیاد هم هزینه این جور تبلیغات نمیشه . ماهی 200 300 هزار تومن فکر کنم بسه . یکی دو ماه بکن اگه نتیجه خوب بود ادامه بده اگه کمترش بکن ولی ادامه بده حتی شده کم . اسم تو ذهنشون بمونه خیلی خوبه .

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
واسه تبلیغات فکر نکنم اینترنت خوب باشه . پیامکی و تراکتی به نظرم خوبه . زیاد هم هزینه این جور تبلیغات نمیشه . ماهی 200 300 هزار تومن فکر کنم بسه . یکی دو ماه بکن اگه نتیجه خوب بود ادامه بده اگه کمترش بکن ولی ادامه بده حتی شده کم . اسم تو ذهنشون بمونه خیلی خوبه .
تشکر دادا
مسئله اینه چون شهر کوچیکه داخل اف بی و این شبکه های موبایل خوب میشه مانور داد و مردم رو جذب کرد
به نظرتون میشه روزی 500 600 تا فروش داشت؟با تبلیغ و کیفیت و سلف سرویس کردن

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
تشکر دادا
مسئله اینه چون شهر کوچیکه داخل اف بی و این شبکه های موبایل خوب میشه مانور داد و مردم رو جذب کرد
به نظرتون میشه روزی 500 600 تا فروش داشت؟با تبلیغ و کیفیت و سلف سرویس کردن
درسته
والا من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم و بهتره که نظری در این باره ندم . شاید باعث اشتباه شما بشه .
اما رو کاغذ به این شکله :
600 فروش در روز با فرض 13 ساعت کار در روز = ساعتی 46 فروش باید داشته باشید . ساعتی 46 فروش . یعنی هر 4 دقیقه 3 تا فروش . خوب شما باید ببینید آیا از پس این کار بر میاید یا نه ؟ فرض بر اینه که مشتری باشه و بتونید جذبش بکنید . متراژ مغازه شما چقدره ؟ آیا تعداد کارگر های زیاد رو میتونه تحمل بکنه ؟ چون حجم کار بالاست قطعا یک نفر به تنهایی نمیتونه این کار رو انجام بده . به یک صندوق دار + دو تا ساندویچ زن نیازه . شما چون سلف سرویس هستید ( نمیدونم به چه شکله ) پس مشتری باید یه جا وایسه و ساندویچ خودش رو آماده بکنه پس حقوق سانویچ زن صفره میشه . آیا مشتری هاتون میتونن تو مغازه جا بشن و ساندویچ آماده بکنن ؟ و اما آماده کردن مواد اولیه . فکر کنم به دو تا آشپز احتیاج داشته باشید . چون 600 فروش در روز زیاده . خیار شور خورد بشه , کوجه و ... هم آماده بشه , یکی سرخ بکنه و ... . پس درآمد شما باید بتونه اجاره مغازه ( اگه اجاره ای هستش ) + حقوق 2 کارگر + حقوق صندوق دار رو پوشش بده و در نهایت هم مبلغی برای خودتون باقی بمونه . سود هر سانویچ رو نمیدونم چقدره . شما خودتون حساب بکنید که هر ساندویچ چقدر هزینش میشه,چقدر سودشه و با فروش روزی 600 عدد و کسر هزینه مواد اولیه چقدر باقی میمونه .
به نظرم 600 فروش در روز زیاده . البته بستگی به جاش داره شاید ممکن باشه.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
استارتر بیا تهران یه فلافلی بزنیم با این اجاره های که شما گفتید تهران هم میشه مغازه گرفت

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
600 تا خیلی زیاده من مبنارو تقریباً رو 200 تا گرفتم..
یه جا مثل انقلاب تهران فکر کنم 600 تا بتونه بده..
الان یه ساندویچ ساده 5000-6000 تومنه زیر 3000 نده
(فلافل بدون سلف و دارن 3000 میدن تو تهران)
کرایه ها وحشتناکه تو تهران امروز رفتم طرف گیشا 80 تومن ماهی 5-6 تومن !!:general208:

دوستان جواز فست فود راحت میدن؟؟
کجا باید برم چقدر هزینه داره؟؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
قیمت فلافل تو مناطق مختلف بشدت فرق میکنه از 2000 تومن هست تا 10000 تومن اما چیزی که معمول هست2-3 هزارتومن هست اگه مخصوص باشه 4 تومن تو تهران بخاط قیمت بالایی اجاره اصلا نمیشه ریسک کرد اگه کارت نگیره سرمایه آدم از بین میره اگه بگیره هم درآمدها متفاوت هست یه نفر میشناسم روزی 400-500 تومن سود میکنه چون جایی که هست خیلی شلوغ هست اما کسایی هم هستند اجاره مغازشون هم به زور میدن

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
چیزایی ک توی ذهنمه
سلف سرویس
اینترنت رایگان
انواع ساندویج ها
فلافل سلف سرویس
+ منو خیلی جدید و خاص (اضافه کردن غذاهای جدید)
+ مرغ سوخاری
+ پیک موتوری
و اینکه ساندویج هارو زیاد بزنم ک مشتری کامل سیر شه
در کل هدفم اینه سود حداقلی ببرم ولی فروشم بالا باشه حتی شده از هر ساندویج 400 500 ت سود داشته باشه واسم و کمتر

به نظرتون برای اینکه به سود روزی 300 هزار برسیم چ چیزهای دیگه ای باید در نظر بگیریم
اينترنت رايگان ؟

الان هركس و ناكسي اينترنت داره
اين گزينه جز مسخره كردن چيزي نداره

بالا