استارتر
Registered User
- نوشتهها
- 962
- لایکها
- 195
داداش بنظرمن فلافلی تبلیغات نمیخواد اصلا، شما همون بنر مغازت رو اگه یه چیز مشتری و جذب و کن و شیک درست کنی و مغازت هم توی محل رفت و آمد باشه کافیه بنظر من. بجای اینکار سعی کن روی دیزاین مغازه و کیفیت غذات کار کنی.دوستان قصد دارم مکانم رو یه جای دیگه قرار بدم ک اجارم حدود 500 تا 800 باشه و مقداری پول رو برای تبلیغات بذارم
به نظرتون بهترین نوع تبلیغ واسه یه فست فود سلف سرویس چه جاهایی هست؟شهری؟اینترنت؟کجا میشه بهترین تبلیغ رو انجام داد؟
در واقع ساندویجی میخوام بزنم + فلافل سلف سرویس
داداش گفتم ک قصد دارم به فست فود نزدیکش کنم ن فقط فلافل الان فلافل یکی از گزینه هامه فقطداداش بنظرمن فلافلی تبلیغات نمیخواد اصلا، شما همون بنر مغازت رو اگه یه چیز مشتری و جذب و کن و شیک درست کنی و مغازت هم توی محل رفت و آمد باشه کافیه بنظر من. بجای اینکار سعی کن روی دیزاین مغازه و کیفیت غذات کار کنی.
دمت گرم داداشیه هفته فلافل دو تومنی رو بده هزار
یا اینجا الان یکی داره میزده یه هفته میخواد چیپس رایگان بده اشانتیون -اینرنتت رایگان در کنار سلف - ... دستت بازه باید فکر کنی
تو یه هفته اول باید اینقدر کیفیت داشته باشه که مشتری خودش جذب بشه
سلام داداش من ک تا بهمن ماه شروع نمیکنم چون الان خودم تهران درگیرم ولی شروع کردم سعی میکنم تمام اطلاعات رو بذارمسلام اقا ما پیگیر کارت هستیما
م یخوام ببینم چیکار می کنی که قراره به یکی دوستان سرمایه ای داده شه از طرف بنده البته مغازش رو 2هفته پیش خرید کردم در تهرانپارس که ایشون هم فلافلی بزنن در تهران
منتظر اطلاعات کاملتون هستیم
دادا خواستی واست پست سفارشی میکنم :دیخدائیش اگه همچین فلافلی زدی که بذاری خودم درست کنم بگو من شب راه بیفتم صبح اونجام بیام یه 50-60 تا به زور بچپونم تو نون بخووورم .
داداش اون واسه مشتریه 650 واسه ساندویجی خیلی ارزون تره بعدش همونم دوتا میشه دیگهنون باگت شده 650 تومن بازم می ارزه طرف مثلا زیر دوتومن بده!؟
واسه تبلیغات فکر نکنم اینترنت خوب باشه . پیامکی و تراکتی به نظرم خوبه . زیاد هم هزینه این جور تبلیغات نمیشه . ماهی 200 300 هزار تومن فکر کنم بسه . یکی دو ماه بکن اگه نتیجه خوب بود ادامه بده اگه کمترش بکن ولی ادامه بده حتی شده کم . اسم تو ذهنشون بمونه خیلی خوبه .دوستان قصد دارم مکانم رو یه جای دیگه قرار بدم ک اجارم حدود 500 تا 800 باشه و مقداری پول رو برای تبلیغات بذارم
به نظرتون بهترین نوع تبلیغ واسه یه فست فود سلف سرویس چه جاهایی هست؟شهری؟اینترنت؟کجا میشه بهترین تبلیغ رو انجام داد؟
در واقع ساندویجی میخوام بزنم + فلافل سلف سرویس
تشکر داداواسه تبلیغات فکر نکنم اینترنت خوب باشه . پیامکی و تراکتی به نظرم خوبه . زیاد هم هزینه این جور تبلیغات نمیشه . ماهی 200 300 هزار تومن فکر کنم بسه . یکی دو ماه بکن اگه نتیجه خوب بود ادامه بده اگه کمترش بکن ولی ادامه بده حتی شده کم . اسم تو ذهنشون بمونه خیلی خوبه .
درستهتشکر دادا
مسئله اینه چون شهر کوچیکه داخل اف بی و این شبکه های موبایل خوب میشه مانور داد و مردم رو جذب کرد
به نظرتون میشه روزی 500 600 تا فروش داشت؟با تبلیغ و کیفیت و سلف سرویس کردن
اينترنت رايگان ؟چیزایی ک توی ذهنمه
سلف سرویس
اینترنت رایگان
انواع ساندویج ها
فلافل سلف سرویس
+ منو خیلی جدید و خاص (اضافه کردن غذاهای جدید)
+ مرغ سوخاری
+ پیک موتوری
و اینکه ساندویج هارو زیاد بزنم ک مشتری کامل سیر شه
در کل هدفم اینه سود حداقلی ببرم ولی فروشم بالا باشه حتی شده از هر ساندویج 400 500 ت سود داشته باشه واسم و کمتر
به نظرتون برای اینکه به سود روزی 300 هزار برسیم چ چیزهای دیگه ای باید در نظر بگیریم