بهترین پیتزا فروشی تهرون بنظرتون چیه؟؟
میخوام پیتزاش از نازکا که مثل ورقه باشه و خوش طعمو با کیفیت باشه؟ شیک و.... باشه![]()
این کیفیت پیتزا رو فقط پیتزا راز داره ... به هیچ وجه توش سوسیس کالباس نمیبینید ... فقط مرغ و گوشت میریزه ... نازک ... ترد
چیکن گورمت و میت گورمتش عالیه واقعا
قبلا پاسداران شعبه داشت که بست الان فکر کنم میدون محسنی شعبه داشته باشه
بچه ها رستوران ایتالیایی خوب ( با غذای واقعی مثل پیتزا و پاستای خوب ) و رستوران دریایی خیلی خوب کجا سراغ دارین ؟
دو سه تا پااتوق داشتم همه اش یا بسته ششده یا غذاش افتضاح شده . به جای پاستا ماکارونی میذارن جلوت !
آقا من شیلا رو پیشنهاد میکنم
تو اکثر جاهای مهم ، تهران هم شعبه داره
مبتکر هات داگ تو ایران هستش
من عاشق هاتداگاشم خیلی عالیه
اینن سایت
Shila
نشاط - توی ستارخان - بپرسید بهتون میگن
منظور کباب ترکی هست دیگه
من تقریبا همه جای تهران کباب ترکی خوردم
از شرق تا غرب از جنوب تا شمال
کل ستارخان و ....
اما بهترین کباب ترکی که خوردم پدر خوانده تو یکی از فرعی های میدان شیخ بهایی هست :
جا برای نشستن نداره! و باید توی خیابون میل کنید
روز های تعطیل روی 40 دقیقه منتظر بودن هم حساب کنید
یه پارکینگ غیر رسمی یه کم جلوترش هست که بهتره ماشید رو اونجا بذارید چون افسر میاد و جریمه می کنه
قیمت کباب ترکی هاش آخرین بار 6000 تومن یا 5500 بود(یادم نیست!)
اندازه کباب ترکی : شما رو 2 برابر نشاط فکر کنید! داخل نان بر عکس نشاط کاملا خالی شده! گوچخ و خیار شور یه کم چیاز و جعفری و البته اگر بخوهید پنیر پیتزا!
دقیقا دو برابر نشاط گوشت میریزه!حجم پیاز و فلفل و قارچش از نشاط کمتره و یه جورایی گوشت خالص میریزه (دهنم آب افتاد!)
یه نکته جالب هم اونجا هست و اینکه دو تا کباب ترکی بغل دست هم هستند و وقتی یه نفر نزدیک می شه اون کسی که مسیول بریدن کباب ترکی هست بهت کباب ترکی تعارف می کنه و یه جوری تبلیغ می کنه تا از اون بخری ...بهتره چند باز ناز کنید نتا حسابی ناخنک بزنید
در کل اگر دنبال کباب ترکی خوش مزه هستید اینجا رو از دست ندید
دوستان جایی رو میشناسید..سمبوسه بپزه؟ البته بهداشتی و خوشمزه!
یکی بهروز هست و یکی پدر خواندههر دوش پدرخوانده هست یعنی؟
کدوم فرعی؟
چه معنی داره آدم ادکلن به کسی که عاشق ادکلنه نده ... نه جدا چه معنی داره ؟ یه ساندویچ هایدا هم در کنارش ما راضییم ... ادکلن ایسی میاکیم تموم شده ... یدونه 120 میل لطفا :دی
======================
رستوران شار هم فوق العاده بود ... یه مدته که بسته بود ... تو خیابون الوند آرژانتین ... بیلیارد شار هم بود ... مکانش فوق العاده با کلاس و عالی بود
مهران مدیری و علی رضا عصارم همیشه اونجا بودن
من از زیر پل گیشا تو تابستان 5900 می خریدم. متوسط بود. ولی خوشمزه بود. میخوام ببینم کجاها ارزانتره نسبت به سایز .تو دزاشیب 5500 میده ولی کوچیکه و یکجوریه که ادم رغبت نمیکنه بخره. یخزده وارداتی باید باشه. تو محل یا شهر شما چنده؟
از نوع نوشتننت کیف کردم !درود
کلا بهترین کالزونی که من امتحان کردم ، توی پیتزا جیووانی ( یا ژوانی) در مرزداران بوده ، رستورانیه که خیلی قیمتهاش بالا نیست و از طرفی ، کیفیت غذاها و پیش غذاهاش خیلی خوبه از نظر من ، فقط این که پیتزاهاش ایتالیایی هستن و من اصلا این پیتزاهای خمیر نون لواشی کچل رو نمی پسندم ، ولی خب مزه شون اصلا بد نیستن ، فضای رستورانش هم خوب و خواستنیه ، اکثرا پاتوق جوونهاست و دختر و پسر توش زیاده ، موسیقی وحشتناکی پخش می کنه ، ایتالیایی ، اونم از اون عر و عوررررا که بعید میدونم خود ایتالیاییا هم دیگه گوش کنن !، فاصله زمان سفارش تا آوردن غذاها خیلی طولانی نیست، کمی میزهاش به هم نزدیکن. امیدوارم بری و امتحان کنی بعد بیای نظر بدی.
سمبوسه که اگر بهداشتی باشه دیگه خوشمزه نمی شه :دی
سمبوسه خوشمزه اول کوچه مروی!(ایضا فلافل)
اگر اهواز رفتی برو بازر کاوه سراغ فلافل ال جی رو بگیر (آره LG :دی)
دروداز نوع نوشتننت کیف کردم !
حالا این کالزونی چی هست؟ برگ یه درخته؟با نون می خورن یا با پلو؟