• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
یه تاپیک بری پایین هست که کلی آدرس و تجربه و مزه توشه !!! اما من ادای دین می کنم و میگم ساندویج فقط ابر عطاویچ فیلـــــــــــــــــــــــــوس

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
پس تو تاپیک رستورانهای تهران این همه در مورد ساندویچی ها بحث شده ، این تاپیک منظورش چیه؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
با دوستم دیشب رفته بودیم رستوران گیلانه ، توی جردن ، بلوار صبا ، دقیقا بغل شاندیز
البته قبلا هم دوبار رفته بودم و فکر کنم توی همین تاپیک هم صحبتش شده بود
خب ، شب سال نو بود و خیلی همه رستورانها شلوغ بود ، ما هم که هوس کرده بودیم بریم بیرون ، جای همه تون خالی ،در کل خوب بود ، پیش غذا ، زیتون پرورده داشتیم و میرزا قاسمی ، زیتون پرورده اش که خیلی بد بود ، فکر کنم توش گلپر داشت که بنده دوست ندارم ، میرزا قاسمی اش خوب بود ولی به پای میرزا قاسمی رستوران گیلک توی پارک پرنس نمی رسید ، غذا هم که طبق معمول من کباب ترش خواستم ، دوستم هم ماهی سوف که با سبزی پلو سرو می شد ، کباب ترشش رو دوست داشتم ولی از ماهی که امتحان کردم پشیمون شدم که چرا منم اونو سفارش نداده بودم ، راستی یه دونه خورشت خالی فسنجون هم سفارش داده بودیم که همه می دونن من لب به فسنجون نمی زنم ولی دوستم می گفت بد نیست ...
کل سفارشمون همینها بود که شد 73000 تومن
سلامت باشید

spiderman_1856

Registered User
لایک‌ها
9
سلام از دوستان کسی نارنجستان نرفته ؟؟؟ ضلع شمالی میدون شهرداری سعادت آباد ، بالای قنادی لادن ؟؟ اونجا هم جز رستوران های خیلی خوبه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
درود
با دوستم دیشب رفته بودیم رستوران گیلانه ، توی جردن ، بلوار صبا ، دقیقا بغل شاندیز
البته قبلا هم دوبار رفته بودم و فکر کنم توی همین تاپیک هم صحبتش شده بود
خب ، شب سال نو بود و خیلی همه رستورانها شلوغ بود ، ما هم که هوس کرده بودیم بریم بیرون ، جای همه تون خالی ،در کل خوب بود ، پیش غذا ، زیتون پرورده داشتیم و میرزا قاسمی ، زیتون پرورده اش که خیلی بد بود ، فکر کنم توش گلپر داشت که بنده دوست ندارم ، میرزا قاسمی اش خوب بود ولی به پای میرزا قاسمی رستوران گیلک توی پارک پرنس نمی رسید ، غذا هم که طبق معمول من کباب ترش خواستم ، دوستم هم ماهی سوف که با سبزی پلو سرو می شد ، کباب ترشش رو دوست داشتم ولی از ماهی که امتحان کردم پشیمون شدم که چرا منم اونو سفارش نداده بودم ، راستی یه دونه خورشت خالی فسنجون هم سفارش داده بودیم که همه می دونن من لب به فسنجون نمی زنم ولی دوستم می گفت بد نیست ...
کل سفارشمون همینها بود که شد 73000 تومن
سلامت باشید
پیمان جان اتفاقا من هم وقتی رفتم گیلانه همین کباب ترش رو سفارش دادم. کلا از طعم غذاش خوشم نیومد ولی یک نون لبنانی ( یا چیزی شبیه این گرفتیم ) خوب بود. با میرزا قاسمی هم موافقم کیفیت خوبی داشت.
ولی در مورد کباب ترش از دید من نمره خوبی نمیگیره و اصلا قابل قیاس با کباب ترشهای رشت و خطه گیلان نیست.

پ.ن: یادم باشه یه سری هم به گیلک بزنیم. کلا کیفیت کباب ترش گیلک چطور بود؟

شاد و پیروز باشید

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
سلام خدمت دوستان

پیمان جان اتفاقا من هم وقتی رفتم گیلانه همین کباب ترش رو سفارش دادم. کلا از طعم غذاش خوشم نیومد ولی یک نون لبنانی ( یا چیزی شبیه این گرفتیم ) خوب بود. با میرزا قاسمی هم موافقم کیفیت خوبی داشت.
ولی در مورد کباب ترش از دید من نمره خوبی نمیگیره و اصلا قابل قیاس با کباب ترشهای رشت و خطه گیلان نیست.

پ.ن: یادم باشه یه سری هم به گیلک بزنیم. کلا کیفیت کباب ترش گیلک چطور بود؟

شاد و پیروز باشید

درود
ساسان جان قبلا گیلک که رفته بودیم اینجا توضیح دادم ، از گیلانه می شد گفت که بهتر بود ولی به قول شما اون هم به پای کبابهای ترش خود خطه گیلان نمی رسید ...
غذاهای گیلک کلا بهتر بودن نسبت به گیلانه اگه بخوایم مقایسه کنیم
سپاس

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره بچه ها منم کباب ترش خیلی دوست دارم رستوران گیلک کجاست من تاحالا نرفتم .کباب ترش دیگه کجا داره؟وای هوس شمال کردم حالا اینو چه جوری درست کنم از بس گفتین کبا ب ترش کباباترش .خوب برای اون دوستی که پیتزا ساندویچ گفته بود بگم که روبروی نارجستان یه پیتزا فروشی هست آروما بعد توش خودشون تنور دارن خیلی بامزس اگه رفتین باگت سفارش بدین همون پیتزا ست ولی نونش نازک و کوچولو کوچولو برش دادن کش لقمه واقعیه سس خردل هم میزنه خیلی عالیه ولی کالزونه سفارش ندین .بعد پیتزا توکا هم خیلی خوشمزس پیتزاهاش تو میدون پالیزیه

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
سلام از دوستان کسی نارنجستان نرفته ؟؟؟ ضلع شمالی میدون شهرداری سعادت آباد ، بالای قنادی لادن ؟؟ اونجا هم جز رستوران های خیلی خوبه

رستوران نارنجستان یه رستوران سوپر لوکس با قیمت های بالا و غذای خوب هست
من تابستون رفتم
برای دو نفر باید حدودا 70-80 تومن هزینه کنید
جای دنج و دید خیلی خوبی داره
گارسون هاش هم عالیه!
موسیقی زنده هم داره
کلا جی با کلاسی هست

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
رستوران نارنجستان یه رستوران سوپر لوکس با قیمت های بالا و غذای خوب هست
من تابستون رفتم
برای دو نفر باید حدودا 70-80 تومن هزینه کنید
جای دنج و دید خیلی خوبی داره
گارسون هاش هم عالیه!
موسیقی زنده هم داره
کلا جی با کلاسی هست
درود
ممنون
آخ که چقدر من از این موسیقی زنده توی رستوران بدم میاد
حالا اگه در حد یه پیانوی آروم و آهنگهای لایت باشه یه چیزی
بعضی جاها مخصوصا تو شهرستان دیدم دلنگ و دولونگ راه میندازن با ضرب و سنتور و ویالون گوش خراش و آی آی ...خواننده هم دارن میاد درد دلشو میریزه تو میکروفون یا هاهاهاهاها ای دوست هی یارررر
بابا یعنی چی جمع کنین مردم اومدن دو دقیقه آرامش داشته باشن با هم حرف بزنن این کارا چیه آخه ...:eek:
نظر دوستان چیه؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا جالبه که بعضیاشون میان میخونن بغلت منتظرن یه پولی هم بگیرن خیلی کارشون چیپه

درود
ممنون
بعضی جاها مخصوصا تو شهرستان دیدم دلنگ و دولونگ راه میندازن با ضرب و سنتور و ویالون گوش خراش و آی آی ...خواننده هم دارن میاد درد دلشو میریزه تو میکروفون یا هاهاهاهاها ای دوست هی یارررر
بابا یعنی چی جمع کنین مردم اومدن دو دقیقه آرامش داشته باشن با هم حرف بزنن این کارا چیه آخه ...:eek:
نظر دوستان چیه؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

درود
ممنون
نظر دوستان چیه؟

کاملا موافقم. دقیقا اعصاب آدم خرد میشه.:hmm:
اما درباره پیانو یکبار که به رستوران نایب پارک ساعی رفته بودم یک نفر رو داشتند که پیانو میزد ، اتفاقا خیلی دلچسب بود ، یه ریتم آروم که به نظرم تاثیر خیلی مثبتی در فضا میزاشت. به نوعی یک آهنگ زیر دیالوگهای رد و بدل شده افرادی که به رستوران میومدن.:cool:

شاد باشید.

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

رستوران خوبیه ، آرامش خیلی خوبی داره.
من بهتون پیشنهاد میکنم اگر رفتید ، استیک و بشقاب دریایی رو حتما امتحان کنید.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
نفری 170 هزار تومان.البته قیمت گردونش رستوران ویژه اش یه 20 متر بالاتر هست 290 متر اینا اون احتمالا باید بیشتر باشه. در ضمن سوشی در هواپیما سرو کردن تخم مرغ بود با ماهی خام .!!!!!! ولی یه ژاپنی بود همشو خورد !!!!! تازه برای دوستمم که دوست نداشت رو هم بهش داد خورد!!!!!! . تعجب میکنم بعضیا میگن خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
ولی یه رستوران هم هست حتما امتحان کنید رستوران یاس دقیقا روبروی ورودیه پارک ملت. شیشلیکاش حرف نداره .

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
چند روز پیش به اتفاق دوستان! راهی مستر دیزی شعبه سعادت آباد شدیم.
قبلا هم تعریف این فست فودرو زیاد شنیده بودم.مهم ترین تبلیغش این هست که دیزی رو گرم گرم میاره دم در خونه!
همراه دیزی مخلفات خوشمزه ای شامل نان سنگک تازه ، دوغ اعلا ، ترشی و یک فروند گوشت کوب پلاستیکی ارایه می شه
فضاع نشستن در شعبه سعادت آباد کوچک بود و کلا 4 تا میز 4 نفره داشت اما....
اما جای بسیار دنج و آرومی بود.برخورد بسیار خوب گارسون و کسی هم که پشت صندوق هست در نوع خودش بی نظیر هست.
در مورد نوع سرویس همه چیز عالی بود.برخورد مودبانه...محیط تمیز و آرام .
من 3 مدل رو تست کردم.
من دیزی کلاسیک سفارش دادم.یک تکه سیب زمینی + گوشت با استخوان+ نخود و لوبیا + دنبه :D محتویاتش بود
خیلی خوب پخته شده بود و جا افتاده بود.اول تریت خوردم و بعد هم گوشت رو کوبیدیم و جای شما هم خالی!
پیاز و لیومو هم برپا بود و می تونستید با پرداخت 1000 تومن سبزی خوردن هم سفارش بدید.
در آخر هم می تونید یک چای نبات دبش نوش جان کنید
عکس ها هم به پیوست است!!!!

فایل های ضمیمه

• 12012012015.jpg
    12012012015.jpg
    44 KB · نمایش ها: 132
  • 16012012017.jpg
    16012012017.jpg
    56.1 KB · نمایش ها: 134

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
ولی یه رستوران هم هست حتما امتحان کنید رستوران یاس دقیقا روبروی ورودیه پارک ملت. شیشلیکاش حرف نداره .
درود
من غذای یاس رو خیلی خوردم ، چه قبل از این تغییر دکوراسیونش و چه در حال حاضرش ، درسته غذاهاش خوبن ولی به سطح فوق العاده نمی رسن ، در مقایسه ، باز هم به نظر من ، شیشلیک شاندیز خیلی بهتر از یاسه ، تا نظر دوستان چی باشه

بالا