shisholi
Registered User
یه تاپیک بری پایین هست که کلی آدرس و تجربه و مزه توشه !!! اما من ادای دین می کنم و میگم ساندویج فقط ابر عطاویچ فیلـــــــــــــــــــــــــوس
درود
پس تو تاپیک رستورانهای تهران این همه در مورد ساندویچی ها بحث شده ، این تاپیک منظورش چیه؟
پیمان جان اتفاقا من هم وقتی رفتم گیلانه همین کباب ترش رو سفارش دادم. کلا از طعم غذاش خوشم نیومد ولی یک نون لبنانی ( یا چیزی شبیه این گرفتیم ) خوب بود. با میرزا قاسمی هم موافقم کیفیت خوبی داشت.درود
با دوستم دیشب رفته بودیم رستوران گیلانه ، توی جردن ، بلوار صبا ، دقیقا بغل شاندیز
البته قبلا هم دوبار رفته بودم و فکر کنم توی همین تاپیک هم صحبتش شده بود
خب ، شب سال نو بود و خیلی همه رستورانها شلوغ بود ، ما هم که هوس کرده بودیم بریم بیرون ، جای همه تون خالی ،در کل خوب بود ، پیش غذا ، زیتون پرورده داشتیم و میرزا قاسمی ، زیتون پرورده اش که خیلی بد بود ، فکر کنم توش گلپر داشت که بنده دوست ندارم ، میرزا قاسمی اش خوب بود ولی به پای میرزا قاسمی رستوران گیلک توی پارک پرنس نمی رسید ، غذا هم که طبق معمول من کباب ترش خواستم ، دوستم هم ماهی سوف که با سبزی پلو سرو می شد ، کباب ترشش رو دوست داشتم ولی از ماهی که امتحان کردم پشیمون شدم که چرا منم اونو سفارش نداده بودم ، راستی یه دونه خورشت خالی فسنجون هم سفارش داده بودیم که همه می دونن من لب به فسنجون نمی زنم ولی دوستم می گفت بد نیست ...
کل سفارشمون همینها بود که شد 73000 تومن
سلامت باشید
سلام خدمت دوستان
پیمان جان اتفاقا من هم وقتی رفتم گیلانه همین کباب ترش رو سفارش دادم. کلا از طعم غذاش خوشم نیومد ولی یک نون لبنانی ( یا چیزی شبیه این گرفتیم ) خوب بود. با میرزا قاسمی هم موافقم کیفیت خوبی داشت.
ولی در مورد کباب ترش از دید من نمره خوبی نمیگیره و اصلا قابل قیاس با کباب ترشهای رشت و خطه گیلان نیست.
پ.ن: یادم باشه یه سری هم به گیلک بزنیم. کلا کیفیت کباب ترش گیلک چطور بود؟
شاد و پیروز باشید