برگزیده های پرشین تولز

*** رفتار غیر حرفه ای از سمت برخی کاربران در بازارچه ***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladazn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
اینجا یه قانونی وقتی بخواد اجباری بشه اکثریت باید بهش رای بدن یعنی اون صدتا یوزر فعال(بالای ۵۰ امتیاز) که تو بازار چه هستند و تا الان چند مرتبه گرافیک آگهی کردن باید به اجباری شدن قانون تست گرافیک رای بدن . نه اینکه 12 نفر به اجباری شدن یه تست رای بدن طبق عکس زیر که از اون 12 نفر نصفشون یا امتیاز ندارن مثل دوست جنابعالی یوزر Ebrahimairi که معلوم نیست از کجا یهو فقط برا اون تاپیک ظاهر شد بعدشم غیب شد و بعضیا که امتیازشون تازه یک ماهه عدد 10 رو رد کرده مثل amircartio و arthur97 و pc hardware و KOOROSH _ KABIR و mspersian و XPgame و miladazn و Abtin008 و amirarsalan1999991@ . حالا بجز اینا کلی یوزر زیر 30 فیدبک هم هست که شاید یه گرافیک آگهی نکرده باشن تا الان اما رای دادن .
شما دردت از امتیازه ؟ ببخشید که نمیدونستیم اینجا شعور و درک و شناخت و علم سخت افزار رو یا شما تقسیم میکنی یا براساس امتیازه.
دیگه اینکه من نتونستم اکانت 10 سال پیشمو بالا بیارم که نیو یوزر نباشه یا نمیتونم زیر اسمم اکانت لیون رو تگ کنم از نظر شما میشیم فاقد نظر ارزشمند. همین اکانت صفرامتیازی از زمانی که 8 ساله بودم با سیستم پنتیوم 2 پای همین کامپیوتر بودم تا همین الان که 23 سال ازش میگذره تجربه کاریم از خیلییییی از افراد مورد تایید شما بیشتره.خوشبختانه یا متاسففانه من فروشندگی شغلم نیست و هرچه خریدم. فروختم لوازم سیستم شخصی خودم بوده. که عمدتا از طریق دیوار فروختم با خریدم.
درمورد اون تاپیک تست گرافیک هم تنها نظر تخصصی که دیدم از جناب مترجم بود. شما که تا هرکس میومد حرفی بزنه فقط دنبال جنجال بودی. لابد حق خرید و فروش و صحبت. نظر هم نداریم.

Last edited:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,008
گفتم شما نمیدونی ولی فکر می کنی از همه موارد اطلاع داری
چرا عکس تست بصورت کاملا اتفاقی! کراپ شده ارسال کردند !

این مساله به شما ارتباطی نداره، درکش سخت هست؟

باز هم یک شوآف دیگه چه ربطی به شما داشت بیانات شخص دیگر؟

باز هم متوجه نشدی ! و نمیخوای که بفهمی موضوع این تاپیک چه هست ولی چون در جواب شخص شما طوری جواب داده شد گل گاو زبان لازم شدی، زیادی هم بالاخره هر چیزی بده رعایت کن برادر من.

باز هم شروع شد انگ زدن ها...تهمت زدن ها ؟ یعنی واجب برای بازدید کننده این تاپیک حتما بره ادبیات این آقای مصطفی را ببینه که یک تعمیرکار حرفه ای بخاطر ایشان چطور تاپیک رها کرد و رفت.

خود افضل پنداری! خود برتر بینی....خون شما و امثال شما پس رنگین تره ....عجب....

شما حتما برای سرویس های مخفی امتحان بده....خیلی هوش بالایی در شما هست، در پرشین از استعدادهای شما درست استفاده نشده.....

حالا این مطلب که باز به شما ارتباطی نداره چون کاره ای نیستی ولی....
در پست بالای کامنت بنده کابر فهیمی درج کردند که :

مترجمی که میاد جلو مشخصه هدفش چه هست، باز هم این دوزاری نیافتاد.

چقدر شما فهیم هستی که نقش واسطه را باز متوجه نمیشی !!! چرا؟ چون این تاپیک فشار آورده :

مشاهده پیوست 1321518

بعد از کامنت شما ما کلی خندیدیم، اتفاقا دوست داشتیم متز رای بیاره تا شما بعدا بیای و پاسخگو باشی

خوب الان داری چه کار مفیدی می کنی؟
تبلیغ برای لیون در پرشین-تولز؟؟؟؟
به کجا وصلی؟ حسینی؟
خوب همونجا فعالیت کن چکار پرشین داری؟
من از اینجا دارم جوابت میدم:

مشاهده پیوست 1321520

باز هم خزعبلات انتشار بده،خوب؟ در اولین نقل قول که بهت گفتم باز توجه نکردی.

وای چه تکنولوژی خفنی
تلسکوپ داره ما نداریم

چخبر از قانون اجباری شدن تست

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
شما دردت از امتیازه ؟

والا بنده بخدا کاره ای نیستم، ولی دردم میاد فردا یک نیو یوزر بخاطر اهداف یک سری اشخاص در یوتوب و یا کامنت یک عده دچار ضرر بشه، حتی خدای نکرده طمع کنه که: آخ جون برم بخرمش درستش کنم و سود کنم....نمیدونه که همان کارت چند دست چرخیده....

وای چه تکنولوژی خفنی
تلسکوپ داره

میدونی عیسی از کی فرار می کرد؟ کاری نکن مردم ازت بگریزند، گل گاو زبان نجوشه.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,008
والا بنده بخدا کاره ای نیستم، ولی دردم میاد فردا یک نیو یوزر بخاطر اهداف یک سری اشخاص در یوتوب و یا کامنت یک عده دچار ضرر بشه، حتی خدای نکرده طمع کنه که: آخ جون برم بخرمش درستش کنم و سود کنم....نمیدونه که همان کارت چند دست چرخیده....

میدونی عیسی از کی فرار می کرد؟ کاری نکن مردم ازت بگریزند، گل گاو زبان نجوشه.

اینارو ولش کن بیا یخورده جدی صحبت کنیم

ببین من میدونم دوست داری قانون بزاری برای تست گرافیک و قانونتم اجباری کنی . تلاشتو بکن شاید یه روز موفق شدی

میدونم دلت میخواد واسطه بشی . تمام سعیتو بکن خدارو چه دیدی شاید واسطه شدی دوتا جوون بهم برسن

میدونم دلت میخواد ایموجی ها حذف بشن . تلسکوپتو بفروش پولشو بده به یه وب دولوپر بیاد ایموجی های فرومو حذف کنه

مدت کمیه اومدی تو این فروم ولی بزا دوتا مورد رو بهت یاد بدم . یکی اینکه اینجا قانون اینجوری که هرکی هرموقع که دلش بخواد می‌تونه برای پست بقیه هر ایموجی که عشقش بکشه بذاره کسی هم حق نداره بیاد بازخواستشون کنه که توضیح بده ببینم برای چی لایک کردی برای چی ایموجی گریه گذاشتی برای چی ایموجی خنده گذاشتی و تهدیدش کنه .

یوزر حسین خیلی مودبانه باهات برخورد کرد گفت به تو چه ربطی داره چون حد خودتو نمیدونستی و رفته بودی بازخواستش میکردی من اگر بودم جوری جوابتو میدادم که دیگه از کسی نپرسی چرا ایموجی گذاشتی .

یه چیزی هم میگم ناراحت نشو این چرت و پرت هایی که کلی وقت میزاری دقیق میای جمله به جمله صحبتهای منو جدا می کنی هر کدومو جواب جداگانه میدی من نمیخونم . البته نمره کار در کلاسو کامل میگیری از من و این یعنی اگر تو برگه پایان ترم از ۱۵ نمره پنجم بگیری قبولی ولی خب یاد بگیر لازم نیست که همه صحبت های هر یوزرو کامل بخونی و به همش جواب بدی اینم مورد دوم .

شب بخیر
منتظر تاپیک بعدیتم

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
من اگر بودم جوری جوابتو میدادم که دیگه از کسی نپرسی چرا ایموجی گذاشتی

مدام من تکرار کردم در خصوص موضوع تاپیک پست بگذارید ولی خوب "مترجم" بدجوری عده ای به ... انداخته لذا:

آن کس که بداند و بداند که بداند / اسب خرد از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند / آگاه نمایید که بس خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند / لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند / در جهل مرکب ابدالدهر بماند

یک نفر که مترجم خیلی دوستش داره هم هست که میگه:
آن کس که نداند و نداند که نداند و نخواهد که بداند / حیف است چنین جانوری زنده بماند

حالا آقای مصطفی جز تکرار حرف هات که بدتر داره کفه ترازو فهم ت سبک میکنه اینبار حداقل "جنم" داشته باش همان طوری که "منم منم" کردی بیا جواب مترجم بده؟

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240
ببین من میدونم دوست داری قانون بزاری برای تست گرافیک و قانونتم اجباری کنی . تلاشتو بکن شاید یه روز موفق شدی

میدونم دلت میخواد واسطه بشی . تمام سعیتو بکن خدارو چه دیدی شاید واسطه شدی دوتا جوون بهم برسن

میدونم دلت میخواد ایموجی ها حذف بشن . تلسکوپتو بفروش پولشو بده به یه وب دولوپر بیاد ایموجی های فرومو حذف کنه

مدت کمیه اومدی تو این فروم ولی بزا دوتا مورد رو بهت یاد بدم . یکی اینکه اینجا قانون اینجوری که هرکی هرموقع که دلش بخواد می‌تونه برای پست بقیه هر ایموجی که عشقش بکشه بذاره کسی هم حق نداره بیاد بازخواستشون کنه که توضیح بده ببینم برای چی لایک کردی برای چی ایموجی گریه گذاشتی برای چی ایموجی خنده گذاشتی و تهدیدش کنه .
داش واقعا فازت چیه تو ؟
لااقل اگر صحبت انتقادی داری با لحن و ادبیات محترمانه بگو .
تاپیک تست گرافیک رو که توش تر زدی و رفت از بس که پر حرفی کردی
آقا قرار نیست تو هر تاپیک شما اظهار فضل کنی ... یعنی خیلی عقل کُلی ؟
اگر حرف نزنی خداشاهده کسی بهت نمیگه لال ... بس کن دیگه آقا .

صحبت های انتقادی مورد نداره ولی تو رسما داری چرتو پرت میگی ...
اینو نه من بلکه چندین و چند نفر بهت گفتن .
تو هر تاپیکی بری ... این اقا اومده شروع کرده به داستان سرایی ...

تو چطوری تونستی با بچه های اینجا معامله کنی با این میزان چرت و پرت گویی .

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
داش واقعا فازت چیه تو ؟
لااقل اگر صحبت انتقادی داری با لحن و ادبیات محترمانه بگو .
تاپیک تست گرافیک رو که توش تر زدی و رفت از بس که پر حرفی کردی
آقا قرار نیست تو هر تاپیک شما اظهار فضل کنی ... یعنی خیلی عقل کُلی ؟
اگر حرف نزنی خداشاهده کسی بهت نمیگه لال ... بس کن دیگه آقا .

صحبت های انتقادی مورد نداره ولی تو رسما داری چرتو پرت میگی ...
اینو نه من بلکه چندین و چند نفر بهت گفتن .
تو هر تاپیکی بری ... این اقا اومده شروع کرده به داستان سرایی ...

تو چطوری تونستی با بچه های اینجا معامله کنی با این میزان چرت و پرت گویی .
لحنش جالب نیست ولی غالبا حرف های خوبی میزنه.

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
تو چطوری تونستی با بچه های اینجا معامله کنی

بحث اصلی من در این تاپیک اینکه در این خصوص نظرات گفته بشه ولی خوب عده ای دوست دارند با حاشیه زندگی کنند و این حاشیه را هم در دنیای مجازی به دیگران منتقل کنند...
مسلما مترجم هم کسی نیست که به گفتمانی که این دوستان در محیط حضوری عادت دارند تن بده، کلمات قدرت خاص خودشون را دارند حتی مودبانه!
به طور مثال در پست نخست پیام ها کراپ شده بودند بدون ذکر نام شخص ولی طرف خودش لطف کرد خودش را لو داد....
حالا من همچنان منتظرم دیگر دوستان بازارچه هم شرکت کنند و هم "جنم" آقا مصطفی شاید روزی پدیدار شد.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,727
البته بنده در پاتوق بصورت رسمی خدمت یک سری از افراد که با راهنمایی هدف دارشون باعث تشویق دوستان به یک سری بازارها شده بودند رسیدم این دوستان بعد ها که به بهای ضرر مردم... به نان و نوایی رسیدند، شروع به دفاع از عملکرد سیستم کنونی در این حوزه کردند، نکته تاسف بار قضیه این هست که طرف "کاربر برتر سال شده" ولی هنوز ذهنش بدلیل فشاری که امثال مترجم آوردند نمیتونه درک کنه: در تاپیکی که موضوعش در چه خصوصی هست باید چه نظری درج کنه....
برای اینکه متوجه شخصیت این آدم بشید و بدونید مترجم در کنار بسیاری از دوستان در پاتوق چقدر با این فرد کلنجار رفتند ولی ثمره ای نداشت چون ...منفعت ایشان جز پول چیزی نمیشناخت و نه منافع مردم ایران، حتما به شات ضمیمه شده دقت کنید.

david.jpg
آره دقیقا همینه
کاری هم نمیتونی بکنی :p

gfi

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان با سلام و احترام
من خاک پای همتونم😊
فقط یه مطلب میگم:
حرمت قوانین فروم و بخصوص بازارچه رو رعایت کنیم.
حرمت و احترامِ شخصیت های همدیگرو هم رعایت کنیم.
این دوره زمونه انقد مشکلات، گرفتاری، گرونی و اعصاب خردی هست که بهتره رعایت احوال همدیگرو بیشتر بکنیم.
(این هارو اول بر خودم واجب میدونم بعد به شما عزیزانِ دل پیشنهاد میکنم)
جرو بحث و ناراحتی هارو فراموش کنید.
پیشاپیش عید تون هم مبارک🌷🌹🌸🌺

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
دوستان با سلام و احترام

با تشکر از کامنت شما ولی درج نظر در خصوص سوال اصلی تاپیک بود که البته نظری نگذاشتید.

آره دقیقا همینه
کاری هم نمیتونی بکنی :p

خوب احسنت بر شما که حداقل "جنم" ت را نشان دادی هر چند که اطلاع داری جنم از یک حدی هم زیاد شود به چه کرانی نزدیک می شود....
با اینحال موضوع تاپیک مطلب دیگری است و شما به جای این صحبت ها در پ خ یا پاتوق یک کامنت بی ارتباط در این تاپیک گذاشتید، فکر کنم اگر همین رویه شما را در پیش بگیرم سال پیش رو حتما کاربر برتر 1402 بشم.

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,727
با اینحال موضوع تاپیک مطلب دیگری است و شما به جای این صحبت ها در پ خ یا پاتوق یک کامنت بی ارتباط در این تاپیک گذاشتید
پاتوق که صحبتم رو میکنم
ولی اینجا هم یک تاپیکه و بی ربط هم نظر ندادم
ولی بازم کاری نمیتونی بکنی :p
فکر کنم اگر همین رویه شما را در پیش بگیرم سال پیش رو حتما کاربر برتر 1402 بشم.
بیا تگ من برای تو:love:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا