miladazn
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 64
- لایکها
- 79
شما دردت از امتیازه ؟ ببخشید که نمیدونستیم اینجا شعور و درک و شناخت و علم سخت افزار رو یا شما تقسیم میکنی یا براساس امتیازه.اینجا یه قانونی وقتی بخواد اجباری بشه اکثریت باید بهش رای بدن یعنی اون صدتا یوزر فعال(بالای ۵۰ امتیاز) که تو بازار چه هستند و تا الان چند مرتبه گرافیک آگهی کردن باید به اجباری شدن قانون تست گرافیک رای بدن . نه اینکه 12 نفر به اجباری شدن یه تست رای بدن طبق عکس زیر که از اون 12 نفر نصفشون یا امتیاز ندارن مثل دوست جنابعالی یوزر Ebrahimairi که معلوم نیست از کجا یهو فقط برا اون تاپیک ظاهر شد بعدشم غیب شد و بعضیا که امتیازشون تازه یک ماهه عدد 10 رو رد کرده مثل amircartio و arthur97 و pc hardware و KOOROSH _ KABIR و mspersian و XPgame و miladazn و Abtin008 و amirarsalan1999991@ . حالا بجز اینا کلی یوزر زیر 30 فیدبک هم هست که شاید یه گرافیک آگهی نکرده باشن تا الان اما رای دادن .
دیگه اینکه من نتونستم اکانت 10 سال پیشمو بالا بیارم که نیو یوزر نباشه یا نمیتونم زیر اسمم اکانت لیون رو تگ کنم از نظر شما میشیم فاقد نظر ارزشمند. همین اکانت صفرامتیازی از زمانی که 8 ساله بودم با سیستم پنتیوم 2 پای همین کامپیوتر بودم تا همین الان که 23 سال ازش میگذره تجربه کاریم از خیلییییی از افراد مورد تایید شما بیشتره.خوشبختانه یا متاسففانه من فروشندگی شغلم نیست و هرچه خریدم. فروختم لوازم سیستم شخصی خودم بوده. که عمدتا از طریق دیوار فروختم با خریدم.
درمورد اون تاپیک تست گرافیک هم تنها نظر تخصصی که دیدم از جناب مترجم بود. شما که تا هرکس میومد حرفی بزنه فقط دنبال جنجال بودی. لابد حق خرید و فروش و صحبت. نظر هم نداریم.
Last edited: