سلام.
اينها اصلا در زمينه تخصصي من نيست و من هم يكم گرفتارم، بنابراين نميتونم در موردش بگردم و مطمئن بشم. صرفا نظرم رو ميگم و ديگه باقيش با خودتون و دوستان ديگه.
Fieldable new lidar system
Fieldable رو چی معنی کنم؟ میدان پذیری ؟!
نميدونم. fieldable يك تركيبه كه با تبديل فوريه هم ديدم به كار ميره و البته يادم نيست موضوعش چي بود. اينجا شايد معنيش البته چيزي توي مايه هاي "قابل به كار گيري در عرصه عملي" و يا "كاربردي" باشه، يا يه چيزي توي اين مايه ها
كاوش نيم كروي
The system has been transformed from a proof-of-concept laboratory experiment to a field deployable instrument.
اين سيستم از يك ايده اثبات شده آزمايشگاهي به يك دستگاه كاربردي تبديل شده است.
A custom 40-cm clear aperture elevation over azimuth beem-steering unit to facilitate scanning.
براي راحتي كاوش، از يك دهانه كه از سطح افق 40 سانتيمتر بالاتر قرار گرفته استفاده ميشود.(؟)
پالس رو لازم نيست ترجمه كنيد.
طول موج چالش زا
REAL builds on the volume imaging lidar(VIL) concept pioneered by ….
REAL بر اساس ايده VIL كه بوسيله ... ابداع شده است ميسازد.
Because of the large MPE in this spectral region, one can safely transmit very energetic pulses and employ analog detection to collect a high signal-to-noise ratio backscatter return from each shot
به علت ميزان بالاي MPE در اين گستره طيفي، ميتوان به راحتي هر پالس با انرژي بالايي را فرستاد و توسط يك دتكتور آنالوگ، بازگشت آن پالس را با نسبت زياد سيگنال به نويز دريافت كرد.
Other lidars, such as coherent Doppler lidars in the infrared…
ليدار هاي ديگر، مانند ليدار هاي منسجم (يا همسان؟) دوپلر در مادون قرمز
Flash – lamp- pumped laser
لامپ چشمك زن ليزري
The improved polarization allows for the provision of optical isolation to the pump laser.
Provision را بگم جلوگیری یا شرط ؟!
هيچكدوم. پيش بيني. امكان. تدارك.
A nonfocused pump beam with multipass geometry:
يك ارسال كننده موج غير متمركز با هندسه چند گذري. (خيلي ليترال هست! لول)
The new telescope features a smaller obscuration and gold-coated optics for improved reflectivity.
Optics و obscuration رو چی معنی کنم؟
تيرگي كمتر و عدسي هاي با روكش طلايي
لنز با فاصله كانوني كم.
The three- element lens : لنز سه بخشی؟
بله.
The photodetector is a 200-mm diameter active area InGaAs avalanche photodiode with a hybrid preamplifier.
avalanche?
حسگر نوري يك سطح 200 ميليمتري InGaAs ديود نوري حساس به يونيزاسيون (؟) نميدونم!
This unique design feature allows it to rotate in one azimuthal direction constantly without having to
reverse to unwrap cables
اين طرح منحصر به فرد امكان چرخش وسيله در يك قوس افقي را بدون احتياج به بازكردن كابلها و تعويض جاي آنها را ميسر ميكند.
The BSU axes turn on belt-driven bearings powered by servomotors
محور هاي BSU نوار نقاله هايي كه از طريق سروموتورها تغذيه ميشوند را روشن ميكنند.
بسته به جمله ميشه عكس ليزري و يا ضربه (تير) ليزري
Full aperture: دهانه کامل؟!
بله.
Aluminum honeycomb back plate: این honeycomb چی میشه ؟
لانه زنبوري.
Hexcell aluminum back plate:
hexcell چی میشه؟
همون لانه زنبوري. يك صفحه آلومينيومي با سوراخهاي لانه زنبوري
Unique deviation did not produce unacceptable aberriations
ديكته درست كلمه آخر aberrations هست.
انحراف منحصر به فرد، ناهنجاريهاي غير قابل قبول ايجاد نكرد.