• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقایون محترم saied2009 و km2010 من امضاهای شما رو ادیت کردم . اگر به هر عنوانی چیزی شبیه این دوباره قرار بگیره دسترسی شما محدود خواهد دش.

مورد دوم الان موضوع سر 10 هزار تومن هست !؟ نه خجالت نمی کشید آخه ... !!!؟

km2010

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون محترم saied2009 و km2010 من امضاهای شما رو ادیت کردم . اگر به هر عنوانی چیزی شبیه این دوباره قرار بگیره دسترسی شما محدود خواهد دش.

مورد دوم الان موضوع سر 10 هزار تومن هست !؟ نه خجالت نمی کشید آخه ... !!!؟

آقای بهروز عزیز

این 10 تومن پولی نیست که !!!

من از حرف زور خوشم نمیاد که بخواد تهدید کنه که یا پولم رو تا شب می دی و ....

با اینکه فقط حرف خودش رو می زنه

آخه برای 10 تومن کسی

زنگ زدم به ایشون و گفتم من این هزینه های اضافی رو کم می کنم بقیش رو می ریزم به حسابتون

ایشون قبول نکردند و گفتند الا و بلا من 10 هزار تومنم رو می خوام

آخرین باری هم باهاش صحبت کردم

بهش گفتم باشه من پول شما رو می دم

شما هم پولی که بابت پست من دادم رو بهم داد

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دقیقا من هم موافقم
چرا باز حجم مبادلات بالا میره

در این مورد پیشنهاد شده

از شما تشکر می کنم بابت این پست

منم موافقم .
اصلا کسی همکاری نمیکنه ، حتی کاربرای قدیمی هم تاپیک خرید تو قسمت فروش میزنن !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
منم موافقم .
اصلا کسی همکاری نمیکنه ، حتی کاربرای قدیمی هم تاپیک خرید تو قسمت فروش میزنن !
و برعکس و اینکه با ادغام این دو بخش تاپیک های فعال قدیمی باز داغ میشن .

الان یک نگاه به تاپیک خرید دلار و پی پال و امثال این بی اندازید می بببنید اگر کاربر کمی جستجو کنه و سردر گم نباشه می ببینه یک تاپیک قوی در این باره تو بخش فروش هست.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
و برعکس و اینکه با ادغام این دو بخش تاپیک های فعال قدیمی باز داغ میشن .

الان یک نگاه به تاپیک خرید دلار و پی پال و امثال این بی اندازید می بببنید اگر کاربر کمی جستجو کنه و سردر گم نباشه می ببینه یک تاپیک قوی در این باره تو بخش فروش هست.

صدرصد تایید میشه
کلا برگرده مثل قبل شه بهتره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به زودی به روال قبلی بخش برمی گرده تا با گرمی و فعالییت بیشتر پذیرای شما فروشندگان و خریداران عزیز باشیم.

تشکر از این حمایت و دلسوزی دوستان

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
به زودی به روال قبلی بخش برمی گرده تا با گرمی و فعالییت بیشتر پذیرای شما فروشندگان و خریداران عزیز باشیم.

خوش خبر باشی برار ممنون

S L R

Registered User
لایک‌ها
222

تشکر از پیگیری شما

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
مدیران بخش لطفا این موضوع رو سریعا پیگیری کنید

این کاربر M_E_H_D_I بیش از دو هفته پیش تاپیک فروش هارد تو بازارچه زد منم چون یسری اطلاعاتم پریده بود و عنوانهام یسری ناقصی داشت و از همه مهم تر قبلا شناخت اشتباهی که از ایشون در دیسکاس داشتم مبلغ رو به حسابشون انلاین ریختم که طبق روال کاری هاردو با اطلاعات ازشون بگیرم و هارد رو هم قرار بود بعد از انتقال هاردهاش که گفت 2روز طول میکشه برام پر کنه بفرسته

خب من اطلاعاتی که میخواستمو لیست کردم ولی حجم اطلاعاتی که مد نظرم بود خیلی کمتر از ظرفیت هارد شد و خودم گفتم بقیشو اچ دی میگرم
به ایشون گفتم اینطوریه اطلاعاتی که خودم مدنظرم بوده 50 درصد هاردم پر نمیکنه یه لیست +یسری عنوان که نداشتم دادن گفتن اگرچیزی ازشون بخوای میتونم زود بگیرم برات کپی کنم.منم یسری از عنوانها از اون لیستها مدنظرم بود میتونستم برا دریافتشون یه هفته صبر کنم.

من بارها تاکیید کردم که امتحانات ترمم داره شروع میشه هارو سریع میخوام ایشون گفتند تاسه شنبه هفته گذشته هارد با عناوینی که لیست کردی اکی هست
این صحبتهای ما مربوط به 2هفته پیشه و سه شنبه هفته گذشته میشه حدودا 10 روز بعد از زمانی که ما این صحبت ها رو کردیم

خب من هم ادم سیریچی نیستم که هر روز بخوام پی ام بدم اقا هارد چی شد!
صحبتهای ما تموم شد تا دوشنبه شب گذشته طبق قرارمون که من پی ام زدم به این امید که هارد امادست
در کمال تعجب ایشون میگه که اون اطلاعاتی که میخواستم برات بریزم هاردش خراب شده معلوم نیست کی بدستم برسه
یکسری اطلاعات دیگه هم بهم لیست داده بود که اینا هم هست .اینارو هم گفت این اطلاعات معلوم نیست کی بدستم برسه
خلاصه اصلا اطلاعاتی در کار نبود بحث ما اون شب بالا کشید که اخر ایشون برگشت گفت الان یه نفر 24 تا هارد گذاشته فروش من نمیتونم این هاردو بفروشم خودت تاپیک فروشش رو بزن پولشو بگیر من اطلاعاتو پر میکنم
یا میگه صبر کن معلوم نیست اون اطلاعات کی بدستم برسه هر وقت رسید برات کپی میکنم هاردو میفرستم
یا میگه من همین اطلاعاتی که از لیست اصلی خودم مدنظرته (حدودا 400 گیگ ) رو رو هارد کپی کردم این هاردو برات میفرستم.
بعدا اگه اون اطلاعات بدستم رسید برات کپی میکنم

دیدم اصلا بحث با این گل لگد کردنه دیروز حتی راضی شدم هاردو با همون 300-400 گیگ اطلاعات ازش بگیرم پی ام زدم گفتم دوهفته مارو کاشتی هاردو اصلا با همون اطلاعاتی که لیست دادم کپی کرده بودی بفرست بعد از دو هفته که مارو کاشته میگه هاردتو حالا نمیتونم بفرستم هر کاری میخوای بکن (هاردی که با همون 300-400 گیگ اصلا به گفته خودش اماده بود)

ایشون فکر میکنم داره همون کاری رو میکنه که رفیق شفیقش hamili | abbas (حمیدرضاجداری) تو دیسکاس میکرد
طرف سفارش هارد میداد رو هارد خریدار 20 تا تبادل میزد اخر با هزار تا منت بعد از دوماه هاردو با اطلاعات ناقص میفرستاد

مخلص کلام الان من فقط خواستار عودت پولم هستم
بنده همه جوره با ایشون راه اومدم و هر کاری کردم که بحث به اینجا نکشه نشد چون ایشون کلا مشکل دارن

جناب Bhrzk لطفا سریعا به این موضوع رسیدگی کنید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خدمت شما

http://forum.persiantools.com/t193403.html

اولین پستشون هم خطاب به منه :rolleyes:
این تاپیک به دلیل فروش فیلم و سریال پاک شد .

شما هم یک کار خلاف قوانین انجام دادید که خرید فیلم و سریال بوده . از همین بابت با عرض شرمندگی اما شکایت شما بررسی نخواهد شد . موضوع را در پی ام پیگیری کنید .

با تشکر

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
چند وقت پیش تاپیک برای فروش هارد زده بودم و کاربر hd.divx دو تا هارد رزو کرده بودند و حالا هاردا اماده شده و میخام باهاشون برای ارسال هماهنگی کنم که ایشون بن شدن احتمالا به خاطر تاپیکی باشه که در مورد شخصی که بهشون بی احترامی کرده بود زده بودند حالا نمیدونم چه اتفاقاتی افتاده ولی اگه مدیران همکاری کنند و کاربرو از بن در بیارند لطف کردند چون زیادم ایشون مغصر نبوده شاید یکم تند رفته ولی اگه یکم مدیرا ارفاق کنند ممنون میشم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چند وقت پیش تاپیک برای فروش هارد زده بودم و کاربر hd.divx دو تا هارد رزو کرده بودند و حالا هاردا اماده شده و میخام باهاشون برای ارسال هماهنگی کنم که ایشون بن شدن احتمالا به خاطر تاپیکی باشه که در مورد شخصی که بهشون بی احترامی کرده بود زده بودند حالا نمیدونم چه اتفاقاتی افتاده ولی اگه مدیران همکاری کنند و کاربرو از بن در بیارند لطف کردند چون زیادم ایشون مغصر نبوده شاید یکم تند رفته ولی اگه یکم مدیرا ارفاق کنند ممنون میشم
ایشون فردا از بن خارج می شوند اما به دلیل بن شدند , دوماه محروم از فعالیت تجاری خواهند شد .

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این تاپیک به دلیل فروش فیلم و سریال پاک شد .

شما هم یک کار خلاف قوانین انجام دادید که خرید فیلم و سریال بوده . از همین بابت با عرض شرمندگی اما شکایت شما بررسی نخواهد شد . موضوع را در پی ام پیگیری کنید .

با تشکر

عزیز جان اگر مساله فروش فیلم و سریاله برا من توضیح بده چرا تو بخش اصلی بازارچه دارن فیلم و سریال میفروشن ؟
اگه چشماتو بستی و فرض میکنیم اصلا ندیدی تا حالا من روشنت کنم

کل تاپیکا رو اینجا واست ردیف میکنم همراه با لیست اکسلشون که چی دارن میفروشن اونوقت بهت میگم شما چشاتو بستی داری قوانین فرومو نقض میکنی یا من که یه هارد خریدم طرف اب زیر کاه در اومده و بازی درمیاره و اومدم اینجا پیگیری کنم حقمو بگیرم شما برای اینکه نخوای پیگیری کنی تاپیک طرفو پاک میکنی قضیه رو الکی ربط میدی به فیلم وسریال :hmm: که در هر دو حالت محکومی ( فروش فیلم و سریال در بازارچه و پیگیری نکردن کار من )
چرا راه دور بریم همین قضیه کاربر بالایی و اون کاربری که چند روز پیش فحش بهشون داد بن شد رو چه قضیه ای بود اصلا میدونی چی رد و بدل شد؟
شما نمیخواد به من قوانینو یاداوری کنید و بهانه بیاری

اگه نمیتونید موضوع رو بررسی کنید منتظر جواب قسمت اول بحث این پستم هستم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
عزیز جان اگر مساله فروش فیلم و سریاله برا من توضیح بده چرا تو بخش اصلی بازارچه دارن فیلم و سریال میفروشن ؟
اگه چشماتو بستی و فرض میکنیم اصلا ندیدی تا حالا من روشنت کنم

کل تاپیکا رو اینجا واست ردیف میکنم همراه با لیست اکسلشون که چی دارن میفروشن اونوقت بهت میگم شما چشاتو بستی داری قوانین فرومو نقض میکنی یا من که یه هارد خریدم طرف اب زیر کاه در اومده و بازی درمیاره و اومدم اینجا پیگیری کنم حقمو بگیرم شما برای اینکه نخوای پیگیری کنی تاپیک طرفو پاک میکنی قضیه رو الکی ربط میدی به فیلم وسریال :hmm: که در هر دو حالت محکومی ( فروش فیلم و سریال در بازارچه و پیگیری نکردن کار من )
چرا راه دور بریم همین قضیه کاربر بالایی و اون کاربری که چند روز پیش فحش بهشون داد بن شد رو چه قضیه ای بود اصلا میدونی چی رد و بدل شد؟
شما نمیخواد به من قوانینو یاداوری کنید و بهانه بیاری

اگه نمیتونید موضوع رو بررسی کنید منتظر جواب قسمت اول بحث این پستم هستم
شما هر تاپیکی که لیست یا اسمی از فروش فیلم و سریال و موزیک دارند رو به من بدهید , در اولین زمان حذف خواهند شد .
با کسی هم تعارف نداریم ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
.....................

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
شما هر تاپیکی که لیست یا اسمی از فروش فیلم و سریال و موزیک دارند رو به من بدهید , در اولین زمان حذف خواهند شد .
با کسی هم تعارف نداریم ...

تاپیک این شخصی که من شاکیم کجاش نوشته بود فروش هارد با فیلم سریال ؟
کجای تاپیکش لیست فیلم وسریال گذاشته بود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا