• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاربر محترم all4u2 : پست های شما در دو تاپیک مذکور حذف شدند و در صورت تکرار با شما برخورد خواهد شد . شما اجازه برخورد مستقیم با هیچ کسی را ندارید . اگر شکایتی وجود دارد از طریق روابط عمومی پیش ببرید و در صورت اثبات مسئولین بازارچه با فروشنده مورد نظر برخورد جدی تری خواهند کرد .

با تشکر .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مدیر گرامی یک اعتراض داشتم
کابر بی ادب و کلاهبرداری با استفاده از 3 اکانت تو انجمن فعالیت میکنه
sasaenkabaran
kabaran

sasane
در مورد کلاهبرداریش که برمیگرده به 2 سال پیش یه گوشی مورد دار داد بهم ولی هنوز هم دوست ندارم باهاش در اون مورد بحث کنم
چون ایشون تو انجمنی که مدیر هست و من اینجا نزاشتم سر کسی کلاه بزاره با استفاده از روشهای خودش و با استفاده از مدیر اون فروم اکانت من رو بن دائم کرده
چون قانون پرشین تولز این هست که کسی تو بازارچه و فروم بیشتر از یک نام کاربری داشته باشه بن میشه درخواست بن دائم ایشون رو دارم
2 تا اکانت هم نیست
3تا اکانت درست کرده
و برای اثبات حرفهایی که زدم لینک معتبر از فروم انجمن تخصصی موبایل میدم خدمتتون:
معرفی کاربران Ban شده و دلایل آن پست 164
مدیر عزیز لطفا بشدت با این کاربر کلاهبردار و بی ادب برخورد کنید
ممنون

در مورد این موضوع هم بررسی شد و اسفاده یک شخص از سه ای دی ( بر اساس ای پی ) تایید نشد .
اگه مدرک دیگه ای دال بر یکی بودن این سه کاربر دارین ارائه بدین

Last edited:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
کاربر محترم all4u2 : پست های شما در دو تاپیک مذکور حذف شدند و در صورت تکرار با شما برخورد خواهد شد . شما اجازه برخورد مستقیم با هیچ کسی را ندارید . اگر شکایتی وجود دارد از طریق روابط عمومی پیش ببرید و در صورت اثبات مسئولین بازارچه با فروشنده مورد نظر برخورد جدی تری خواهند کرد .

با تشکر .

چشم برادر من که همیشه تاییدت کردم
مرسی
یا علی
منتظرم ببینم واریز میکنه یا نه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ممنون جناب . خیلی متشکرم . اگه لازم باشه ارشیو چت + صورتحساب انتقال اینترنتی بانک ملت رو بهت بدم . :)

حساب بانک ملت هم که داشت جعلی بود . اسم خودش میلاد .. بود از روی سایت هک که تا چند مدت قبل تو امضا پی تی و یاهوش بود برداشته بود . اسم صاحب حساب هم حامد دانشجو بود .
سایتش http://www.crack3r.org/ بود . ذخیره کرده بود سایتشو . سی دی اموزش هک و کرک میفروخت تو سایتش که اسم اصلیش رو انجا زده بود .
ایشون گویا هنوز به فروم سر نزده. که البته دیگه مهم نیست!
شما مدارکی که نشون میده پولی به ایشون انتقال دادین رو اینجا بذارید. توضیح شفافی ندادین که برای چه کاری بهش پول پرداخت کردین.. فقط گفته بودین برای انجام کارهایی! آیا تاپیکی وجود داشته در این رابطه یا از طریق پی ام قضیه پیگیری شده؟ اگه از طریق پی ام بوده، تصاویرشون رو اینجا بذارید یا برام بفرستین

همینطور نام، شماره حسابی که پول رو بهش واریز کردین رو هم بهم پی ام کنید که در صورت تشخیص توی کاربران محروم قرار بدم.

بابت دیرکرد هم عذر میخوام.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
ایشون گویا هنوز به فروم سر نزده. که البته دیگه مهم نیست!
شما مدارکی که نشون میده پولی به ایشون انتقال دادین رو اینجا بذارید. توضیح شفافی ندادین که برای چه کاری بهش پول پرداخت کردین.. فقط گفته بودین برای انجام کارهایی! آیا تاپیکی وجود داشته در این رابطه یا از طریق پی ام قضیه پیگیری شده؟ اگه از طریق پی ام بوده، تصاویرشون رو اینجا بذارید یا برام بفرستین

همینطور نام، شماره حسابی که پول رو بهش واریز کردین رو هم بهم پی ام کنید که در صورت تشخیص توی کاربران محروم قرار بدم.

بابت دیرکرد هم عذر میخوام.

PM دادم

دقیقا میشناسمش!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
باز هم کلاهبرداری به روش جدید در پی تی . گرفتن پول برگردوندن تدریجی با توجیه عدم کلاه برداری

از مدیران عزیز تقاضا دارم که منو راهنمایی بکن و حداقل این یوزر رو بن کنن یا تذکری بهش بدن تا من هم بتونم پولمو پس بگیرم

من در تمام مدت از ابتدای فروم پرشین تولز از 2002 تا حالا سعی کردم کارب خوبی باشم و به همه در حد توان کمک بکنم . و تو این مدت حتی یک نفر پیدا نمیشه که از دست من ناراضی باشه

در طول تاریخ انسانها روشهای مختلفی برای رسیدن به اهداف خود داشته اند که به تدریج این روشها رو بهبود بخشیده اند و پیشرفته تر کرده اند . کلاهبرداری هم یکی از این ها .

یوزر david_196819 که با نام حامد دانشجو تو فروم فعالیت مالی انجام میده . اکثرا شماره حساب ملت با همین اسم میده : ۱۳۲۸۰۲۳۲۳۰

در بخش خرید های اشتراکی خیلی فعال هستش . قبلا یه سایت داشت که ادرسش چیزی شبیه creack3r بود یعنی عدد 3 داخل کلمه cracker بودش .
اسم اصلیش میلاد هستش و ساکن فلکه سوم تهرانپارس هستش . شهرتشو داخل سایت زده بود . صفحه رو ذخیره کرده بودم ولی الان پیدا نمی کنم .

این اقا واسه کارهایی از من 338 تومن پول گرفتش که از حساب اینترنتی بانک ملت انتقال دادم . مدرکش هم موجوده و اگه مدیران لازم بدونن تقدیمشون میکنم . . این مبلغ رو 2 بار در تاریخ های 16 - 25 - 26 دی ماه انتقال دادم .

متاسفانه ایشون تا الان که 5 ماه میشه منو معطل کردن. و فقط با این بهانه که من هر چی باشم مال مردم خور نیستم فقط 50 تومن از پول رو برگردوندن .

من شدیدا به این پول نیاز دارم. تو این مدت فشار روانی شدیدی بهم وارد شده است . خدا شاهده فردا میخام دارو بخرم . شارژ اینترنت هم تموم شده بهمین خاطر نمیتونم مرتب بیام اینترنت متاسفانه :(

لطفا دوستان ( مدیران و کاربران ) منو راهنمایی بکنن . واگه اطلاعی شماره ای چیزی دارن بهم بدن یا هر طوری که میشه منو کمک بکنن :)

من این کاربری که میگید به طور کامل میشناسم با ریز جزئیات :D

تهران هم نمیشینه اسمش هم همون حامده!

اگه نیاز شد بهت آدرس دقیقشو بدم!

ببین برادر من با ایشون صحبت کردم

کاربر david_196819 حامد دانشجو هستش و ساکن تهران هم نیست

طبق گفته ی ایشون یک فرد به نام میلاد رو ایشون به شما معرفی میکنه که این فرد کلاه شما رو برداشته نه خود شخص david_196819

که فقط یک شماره ی ایرانسل از این فرد موجوده که اون هم قطعه متاسفانه!

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
چی شد این حضرت اقا نیومدن

همونطور که کاربر try فرمودند اسم من حامد دانشجو هست و شما اگر مدرکی دارید چرا از طریق مراجع قانونی اقدام نمیکنید و هی دست به دادن پستهای الکی میزنید

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
ببین برادر من با ایشون صحبت کردم

کاربر david_196819 حامد دانشجو هستش و ساکن تهران هم نیست

طبق گفته ی ایشون یک فرد به نام میلاد رو ایشون به شما معرفی میکنه که این فرد کلاه شما رو برداشته نه خود شخص david_196819

که فقط یک شماره ی ایرانسل از این فرد موجوده که اون هم قطعه متاسفانه!

متشکر از توضیحات شما

shahab0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
سلام

چون از مدیر انجمن بخش بازارچه جواب درستی نگرفتم اینجا پست میزنم تا دوستان تصمیم بگیرند...

2 روز پیش در بازارچه برای خرید گوشی پاکت پی سی به فروشنده pm دادم که اقا من گوشی شما رو 70 خریدارم / در صورتی که گوشی ایشون جعبه هم نداشت و قیمتی که گذاشته بود 100 بود.
ایشون در جواب پیشنهاد من گفتن : باقیشو ک.ن میدی؟؟؟؟
من در همین باب 1 تاپیک ایجاد کردم و مشکل رو مطرح کردم و دوستان امدن و همه با بن شدن این اقا موافق بودن ...
اما جالب اینجاست که مدیر به من اخطار داد که بن میشی..... و گفت میتونه هر کسی هر چی دلش خواست بگه در تاپیک ها....
پست مدیریت هم هست ....
حالا شما نطر بدین کی مقصر هست ....؟
مرسی
persiandiscus نام کاربری فرد بی ادب.

Last edited:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سلام

چون از مدیر انجمن بخش بازارچه جواب درستی نگرفتم اینجا پست میزنم تا دوستان تصمیم بگیرند...

2 روز پیش در بازارچه برای خرید گوشی پاکت پی سی به فروشنده pm دادم که اقا من گوشی شما رو 70 خریدارم / در صورتی که گوشی ایشون جعبه هم نداشت و قیمتی که گذاشته بود 100 بود.
ایشون در جواب پیشنهاد من گفتن : باقیشو ک.ن میدی؟؟؟؟
من در همین باب 1 تاپیک ایجاد کردم و مشکل رو مطرح کردم و دوستان امدن و همه با بن شدن این اقا موافق بودن ...
اما جالب اینجاست که مدیر به من اخطار داد که بن میشی..... و گفت میتونه هر کسی هر چی دلش خواست بگه در تاپیک ها....
پست مدیریت هم هست ....
حالا شما نطر بدین کی مقصر هست ....؟
مرسی
بیخود ترین قانون پی تی مسائل پ.خ به خودتون مربوطه!!! در حالی که من تو هر انجمنی میرم علامت گزارش تو پیغام خصوصی هم هست.

shahab0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
به نظر من باید اینجور افراد فعالیت نکنند در این سایت ها .....

کسی که اینطوری رفتار میکنه ایا میشه باهاش معامله کرد ....

حتما شخصی مثل خودش رو میخواد برای خرید و فروش....

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان بهمین دلیل پی تی بازدیدش زیاده
اون انجمنهایی که میبینین تو پخ هم علامت ریپورت(گزارش)داره یمدت دیگه کارشون تموم میشه
چون ینوع بچه بازی هست
شما یمقدار با همدیگه دشمنی نداشته باشین به این مسائل فکر نمیکنید
یکسال از تاریخ عضویتتون و فعالیتتون بگذره عادت میکنید
نگران نباشید ایشالا حل میشه
سعی کنید تا حد امکان گذشت داشته باشین
موفق باشید

shahab0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
دوست عزیز من در bc یک سال و نیم هست فعالیت میکنم تا به حال با این مشکل بر نخورده بودم...
در بازی نما هم 2 سال هست فعالیت دارم
در بازیرایانه هم نزدیک 2 سال هست فعالیت دارم
در سایت ایستگاه 4 سال دارم خرید و فروش میکنم ...

باید ایشون رو بن کنند.... تا درسی بشه برای سایرین...

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
پیام خصوصی، به دلیل خصوصی بودن و عدم دسترسی مدیریت به پیام ها، قابل استناد برای مدیران نیست و بر اساس اون هم نمیتونیم با کاربری برخورد کنیم.

دوستانی که با این قانون مشکل دارن، میتونن پیام خصوصیشون رو غیر فعال کنن.

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
اگر قسمت های خرید و فروش با هم ادقام بشن مثل قدیم بهتر نیست؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اگر قسمت های خرید و فروش با هم ادقام بشن مثل قدیم بهتر نیست؟!
دقیقا من هم موافقم
چرا باز حجم مبادلات بالا میره

در این مورد پیشنهاد شده

از شما تشکر می کنم بابت این پست

km2010

Registered User
لایک‌ها
0
مدیران انجمن لطفا برسی کنید !!!!

این یوزر به همراه این امضا

saied2009

از من مبلغ 10 هزار تومن می خواسته ( که هزینه پستی اون چیزی که برای من فرستاده شده 2 هزار تومن )

رو سر جریان خرید شتراکی

که من ازش 4 هزار تومن برای هزینه پستی گرفتم..

موقعی که هزینه های پستی دوبل شد وقتی بسته اش که خیلی بزرگ هم بود و 3 و چهار تا جعبه داخل هم بود که خودش فرستاده بود جعبه رو قبلی از اینکه هزینه های پستی

دوبل بشه 5500 تومن فکر کنم شده بود

که وقتی دوبل شد من مبلغ 10 هزار تومن و شاید هم بیشتر بابت ارسال این بسته دادم و فرستادم

+ اینکه اینجا تا مثلا 4 تا هارد یا یه خرید فروش بزرگی نداشته باشی هارد دستت نمیی دن

حالا بسته ایشون رو فرستادم و اون موقعی که فرستادم زنگ زدم بهش گفتم من این قدر بسته شما رو فرستادم

و شما 10 تومن از من می خواهی من هزینه های اضافی رو کم می کنم برات می فرستم قبوال نکردم

پست از چند باریکه پیام داد و پ.خ و .....

فقط حرفش بود به من ربطی ندارمن فقط ربطی و من فقط 10 هزار تومنم رو می خوام

تا اینکه اومد داخل بازارچه داخل امضاش مطلب بالا رو نوشت

مطلب بالا رو که نوشت حالا این طئور که ست من من هزینه های کرایه خودم رو برای ارسال و دریافت هارئد ایشون می گیرم که می شه 2 تومن برای گرفتن هارد و 2 تومن هم برای فرستادنش

+ هزینه های که تلفن زدم وبرای ناقصی های مجموعه باید از ایشون 5 تومن می گرفتم رو در نظر نمی گیرم و .......
که این آقا الان هیچی از بنده نمی خواد ..........

Last edited:

saied2009

Registered User
لایک‌ها
14
پس من اتو هیچی نمیخوام درسته

مشکلی نیست وقتی شکایتت رو کردم اونجا معلوم میشه که من از تو چیزی میخوام یا نه

حدود 100 تا خرید اشتراکی توی این انجمن شد هیچکدومش مثل تو نشد

چون تو یه بچه کوچولوی 17 ساله ای و چیزی نمیدونی و شاید فقط اسم خرید اشتراکی رو شنیده باشی

هارد 3 نفرو خراب کردی(اگه خواستی تا اسمشون رو هم بیارم)

مجموعه 50 هزار تومنی رو 587 هزار تومن حساب کردی

مجموعه ای که قرا بود 2 ماهه دست ما برسه 8 ماه طول دادی

اون موقع اصلا خبری از افزایش هزینه پست نبود

میخویا بازم بگم

km2010

Registered User
لایک‌ها
0
پس من اتو هیچی نمیخوام درسته

مشکلی نیست وقتی شکایتت رو کردم اونجا معلوم میشه که من از تو چیزی میخوام یا نه

حدود 100 تا خرید اشتراکی توی این انجمن شد هیچکدومش مثل تو نشد

چون تو یه بچه کوچولوی 17 ساله ای و چیزی نمیدونی و شاید فقط اسم خرید اشتراکی رو شنیده باشی

اون موقع اصلا خبری از افزایش هزینه پست نبود

میخویا بازم بگم

هارد 3 نفرو خراب کردی(اگه خواستی تا اسمشون رو هم بیارم)

3 تا نه و 2 تا که هر دو تاشون تموم شد رفت الان هاردشون دستشونه و سالم هستند من که تضمن سالم بودن و رسیدن هاردهای شما و بقیه رو نکرذده بودم داخل پست های قبلی بری متوجه میشی که من گفتم اگه هاردی خراب شد می فرستم گارانتی

مجموعه 50 هزار تومنی رو 587 هزار تومن حساب کردی

مجموعه رو من کاریندارم الان کی چند و ..... داره می فروشه من 500 هزار تومن خریدم و برای ناقصی هایی که الان دست شما به جای 150 گیگ 300 گیگ هست رو به مبلغ 100 هزار تومن خریدم مدیر لازم بدونند می گم از کجا و به چه نشونی که من از این آقا خریدم که می شه 600 هزار تومن
مجموعه ای که قرا بود 2 ماهه دست ما برسه 8 ماه طول دادی

شما که ریاضیتون خوب نیسته از موقعی که اون دی ودی ها رو اقای قاضی زاده فرستاده

از زمانی که مجموعه رو سفارش دادم ( بهمن 89 )

اسفند ، فروردین ، ( که شما داخل فروردین مجموعه رو از من گرفتید ..... ) 2 ماه گذشته

بیشتر هم می خوای بهت بگم ......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا