نمیشه اونجا فقط میشه با فروشگاههای طرف قرارداد بانک که معرفی میکنه معامله کردقبلا گفتم کهع بهترین کار میتونه استفاده از پرداخت امن بانک پاسارگاد باشه
چیزی که دوستان میگن بهنظرم با پرداخت امن پاسارگاد حل میشه و کار یک واسطه رو حل میکنه
اگر بهش نگاهی بندازیم بد نیست
این مشکلات هم پیش نمیاد
دوستان عزیز اینجا که همه دزد نیستن
نیازی به این بحث ها نیست
اگه میتونستیم درک کنیم که اینجا همه دوست هم هستیم هرگز سر همدیگه کلاه نمیزاشتیم
خدایی روزگاری بود با ایرج و بروبچ خدایی خرید فروش میکردیم حتی حرف از اعتماد و پول نبود
نگنین این کارها رو که خدا روزیتون رو ازتون میگیره ارزش نداره
به مدیرام گیر ندین اینام ادمن چیکارکنن؟
یکی شرف ش رو میزاره زیر پا اینا مسئول هستن؟
همین bhzrk خودمون یا wilseman خدایی بعضی وقتا پستام رو پاک کردن .....اما دیدم اینام حق داشتن و همیشه ازشون راضی بودم
این خرید و فروشها همینوطور که dosteman گفت پایش اعتماد و وجدان وگرنه باید از بیرون خرید کنین
من با هر دو اين دوستان خريد و فروش داشتم و هر دو نفر هم قابل اعتماد و قابل احترام هستند و مقصر اصلي اين وسط پست هست.در مورد مسئله g0dsend313 و ehsan6811 امشب تصمیم گیری خواهد شد .
من با هر دو اين دوستان خريد و فروش داشتم و هر دو نفر هم قابل اعتماد و قابل احترام هستند و مقصر اصلي اين وسط پست هست.
@ meisam317
من به ایشون پی ام دادم و ازشون درخواست کردم که اینجا حضور پیدا کنند. از اونجایی که آخرین تاریخ بازدیدشون از این فروم 4 روز پیش بوده، سه روز بهشون مهلت دادم تا اینجا حاضر شده و از خودشون دفاع کنن.
من این کاربری که میگید به طور کامل میشناسم با ریز جزئیات
تهران هم نمیشینه اسمش هم همون حامده!
اگه نیاز شد بهت آدرس دقیقشو بدم!
وقتی کسی میاد 24 تا هارد میذاره برا فروش بدون اینکه بنچمارکی از سلامت بذاره (در صورتی که کارش درست باشه) که حداقل بعدا بتونه به عنوان دلیل از سالم بودنش استفاده کنه یا اون فروشده که اصلا مهم نیست براش وضعیت هاردی که داره میخره چطوره همین میشه دیگه
چون در مورد هارد اونم اینترنال اینکه از بین 24 تا هارد یکیش حالا به هر دلیلی از نظر خریدار خراب دربیاد یه چیزه طبیعیه پس یا نفروش یا اگر میفروشی درست و حسابی تاپیک بزن
نتیجه مذاکره با احسان خان ، من کنار اومدم و ضرر هارد خراب رو خودم متقبل شدم و فقط 23 دی وی دی و هزینه اطلاعات یعنی همون 32 تومان رو حساب کتاب کردیم
بدین صورت که :
(
23 دی وی دی تبادل بوده
32 تومان هزینه به حساب واریز شده هارد هم 85 تومان بوده
)
32 تومان به حسابشون ریخته بودم و 23 دی وی دی براشون ارسال کرده بودم که بابت 8 تومان و 23 دی وی دی ، اطلاعات به من میدن که 24 تومان می مونه که باید به من پس بدن
و من هم یه هارد اکسترنال یک ترا ازشون بخرم
پس در کل شد :
هارد خراب که هیچی ، کل هزینش با من ، یعنی کاری به 85 تومان ضرر نداریم
یه هازد یک ترا اکسترنال از ایشون به قیمت 90 تومان بخرم
که 24 تومان بدهیشون کم میشه و من بابت هارد 66 تومان باید به ایشون بدم ( اطلاعات هم که قبلا حساب شد)
مسلما از اونجایی که در مورد هر دو هارد کل قیمت رو پرداخت کردم(یکی 85 تومان یکی 90 تومان) و برای اطلاعات هم هزینه ها جدا حساب شده هارد خراب رو برای ایشون پس نمی فرستم
خوشحالم که موضوع ehsan6811 و g0dsend313 حل شد .
این پرونده مختومه اعلام میشه .
سلام
به محض دریافت محصول تمامی موارد خواسته شده پاک میشه
به توافق نرسیدیم که مشکل از کی بوده یا نبوده
چرا اینقدر خودتو می گیری ؟
گرو کشی چیه؟ اصلا معنی نداره من که همه هزینه ها رو دارم می دم خودم هم همش ضرر کردم هاردی هم که می خوای بفرستی قراره پولشو بگیری
وقتی مسئله رو به شوخی و مسخره می گیری همین میشه ، اون تاپیک ها هم مال زمانیست که به تمسخر گرفتی
من که مسخره تو نیستم
حالا هم اومدی برای من شرط میذاری ؟
دیشب هم به توافق رسیدیم که هزینه واریزی و اطلاعات رو پس بدی
در مورد هارد هم گفتم من کوتاه اومدم
شما کارخاصی نکردی بخوای الان شرط بذاری
یه هارد رو داری می فروشی به قیمتی که می فروختی اطلاعات هم که پولشو گرفتی
چرا فکر می کنی می تونی شرط بذاری ؟ تو که کار خاصی نمی کنی همه مسائل رو من کوتاه اومدم