• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اینکه این عنوان اضافه شده و هنوز نیما در اینجا پست میزنه دلیل بر این هست که گروهی ساخته نشده که قانونی این کار انجام بشه. بهروز عنوان نیما رو صرفا ادیت کرده. پس یک مسئله شخصی و کاملا غیر حرفه ای است!

سوالی که هست چرا سایر محرومین این عنوان رو ندارن؟

سوال بعدی این هست که اگر به یک افسر نیروی انتظامی فحش بدی باید با گلوله بهت تیر اندازی کنه؟ اگر نیما اینجا پاپی کلاهبرداریش شد باید عنوان محروم از فعالیت براش انتخاب بشه؟ به چه دلیل؟ اگر زیاد گیر میده میتوانید بهش اخطار بدید و هر چند تا اخطار هم چند روز بن اتوماتیک داره ولی اینکه بابت پیگیری این عنوان رو بهش بدید هیچ ربطی نداره که هیچ، کاملا غیر حرفه ای است!

/

ضمنا جدای از این موضوع یه مورد دیگه هم میخواستم درباره رسیدگی به دعوای طرفین بگم:

وقتی اختلافی بعد از یک معامله پیش میاد، کلی طرفو سین جین میکنید بعد میگید فلانی مقصره و باید پول رو بده. طرف هم میگه به فلانم و میزاره میره و شما هم همینطوری نگاهش میکنید!!! مثل یک قاضی که هیچ ابزار اجرایی نداره... این به چه درد میخوره؟ بهتر نیست یا قضاوت و رسیدگی نکنید... یا اگر میکنید ابزاری داشته باشید تا محکوم رو مجبور به اجرای حکم کنید؟

ابزار شما میتوانه اعلام اسم و شماره حساب و کلا همه مشخصات کلاهبردار در فروم همراه با ذکر تاریخ و مورد کلاهبرداری باشه. اینطوری کسی که مشکلی داشته باشه از ترس اینکه اسمش در گوگل ایندکس نشه، مجبوره حکم رو بپذیره. به این میگن ابزار اجرایی که شما متاسفانه ندارید!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اینکه این عنوان اضافه شده و هنوز نیما در اینجا پست میزنه دلیل بر این هست که گروهی ساخته نشده که قانونی این کار انجام بشه. بهروز عنوان نیما رو صرفا ادیت کرده. پس یک مسئله شخصی و کاملا غیر حرفه ای است!

والا این گروه قرار بود مانع از پست زدن کاربران در فروم بازارچه بشه . حالا اینکه ایشون تونستند من نمی دونم . من که گروه رو نساختم . باید منتظر باشیم حمید برگرده تا مشکل رو حل کنیم .

ابزار شما میتوانه اعلام اسم و شماره حساب و کلا همه مشخصات کلاهبردار در فروم همراه با ذکر تاریخ و مورد کلاهبرداری باشه. اینطوری کسی که مشکلی داشته باشه از ترس اینکه اسمش در گوگل ایندکس نشه، مجبوره حکم رو بپذیره. به این میگن ابزار اجرایی که شما متاسفانه ندارید!

ایده خوبی است . احتمالا از آن استفاده خواهیم کرد .

سوالی که هست چرا سایر محرومین این عنوان رو ندارن؟
گروه محرومین بازارچه مانند یک گروه بن هست . فقط یکی از این ها قابل استفاده هستند . بسیاری از محرومین بن شدند و ما نمی تونیم این عنوان رو استفاده کنیم . ضمن اینکه محرومین بازارچه فقط دسترسیشون از بازارچه محدود میشه ( برای مدت مشخص یا مدام العمر ) .

سوال بعدی این هست که اگر به یک افسر نیروی انتظامی فحش بدی باید با گلوله بهت تیر اندازی کنه؟ اگر نیما اینجا پاپی کلاهبرداریش شد باید عنوان محروم از فعالیت براش انتخاب بشه؟ به چه دلیل؟ اگر زیاد گیر میده میتوانید بهش اخطار بدید و هر چند تا اخطار هم چند روز بن اتوماتیک داره ولی اینکه بابت پیگیری این عنوان رو بهش بدید هیچ ربطی نداره که هیچ، کاملا غیر حرفه ای است!

پروسه rezidentevil چیزی نیست که منوط به حال باشد . ایشون در گذشته سابقه های بسیاری داشتند. یک بار بن کامل شدند که مدت ها بعد با پایدرمانی شخصی محترم به بازارچه باز گشتند و قول دادند که دست از اعمال سابق بردارند. ( پست های ایشان و من در همین تاپیک موجود هستند . ) اسم ایشان مدتی در لیست کاربران دارای سابقه منفی بود که نهایتا من تصمیم گرفتم تا با دادن فرصتی دیگر اسمش را از اون لیست بردارم. پس از موضوع اخیر با کاربر slash_slash مرتبا درگیری هایی را ایجاد کردند که کاربر slash_slash چند روزی بن شد ( که ای کاش همون جا دو نفر را با هم بن کرده بودم ) . بارها در پی ام و تاپیک تذکر داده شد تا دست از تکرار رفتار خود بردارد که برنداشت . نهایتا من ترجیح دادم ایشان را از بازارچه محروم کنم ( به مدت چهار روز ) اما مشکلات فنی باعث شد تا ایشان بتونند همچنان پست بزنند.

پ ن : کاربر رزیدنت اویل با تصمیم شخص مدیر ارشد بن شدند . من هیچگاه کسی رو به خاطر توهین مستقیم به خودم بن نکردم و نمی کنم و نخواهم کرد . همه آزادن حرفی که دوست دارند رو بزنند. منم توی این چند سال دیگه پوستم کلفت شده خیلی اهمیتی نداره برام . گاها هم می خندم ... اما اینکه پست ها از دیدگاه مسئولین فروم خلاف قوانین تشخیص داده میشه اصلا موضوعی نیست که من توش دخالت داشته باشم .
به هر حال کاربر محترم rezidentevil به خاطر بن شدند رسما محروم از فروش اعلام می شوند و اجازه فعالیت در بازارچه را نخواهند داشت . همچنین تاپیک های ایشان در روت بازارچه بسته می شود.

Nim4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا این گروه قرار بود مانع از پست زدن کاربران در فروم بازارچه بشه . حالا اینکه ایشون تونستند من نمی دونم . من که گروه رو نساختم . باید منتظر باشیم حمید برگرده تا مشکل رو حل کنیم .

ایده خوبی است . احتمالا از آن استفاده خواهیم کرد .

گروه محرومین بازارچه مانند یک گروه بن هست . فقط یکی از این ها قابل استفاده هستند . بسیاری از محرومین بن شدند و ما نمی تونیم این عنوان رو استفاده کنیم . ضمن اینکه محرومین بازارچه فقط دسترسیشون از بازارچه محدود میشه ( برای مدت مشخص یا مدام العمر ) .

پروسه rezidentevil چیزی نیست که منوط به حال باشد . ایشون در گذشته سابقه های بسیاری داشتند. یک بار بن کامل شدند که مدت ها بعد با پایدرمانی شخصی محترم به بازارچه باز گشتند و قول دادند که دست از اعمال سابق بردارند. ( پست های ایشان و من در همین تاپیک موجود هستند . ) اسم ایشان مدتی در لیست کاربران دارای سابقه منفی بود که نهایتا من تصمیم گرفتم تا با دادن فرصتی دیگر اسمش را از اون لیست بردارم. پس از موضوع اخیر با کاربر slash_slash مرتبا درگیری هایی را ایجاد کردند که کاربر slash_slash چند روزی بن شد ( که ای کاش همون جا دو نفر را با هم بن کرده بودم ) . بارها در پی ام و تاپیک تذکر داده شد تا دست از تکرار رفتار خود بردارد که برنداشت . نهایتا من ترجیح دادم ایشان را از بازارچه محروم کنم ( به مدت چهار روز ) اما مشکلات فنی باعث شد تا ایشان بتونند همچنان پست بزنند.

پ ن : کاربر رزیدنت اویل با تصمیم شخص مدیر ارشد بن شدند . من هیچگاه کسی رو به خاطر توهین مستقیم به خودم بن نکردم و نمی کنم و نخواهم کرد . همه آزادن حرفی که دوست دارند رو بزنند. منم توی این چند سال دیگه پوستم کلفت شده خیلی اهمیتی نداره برام . گاها هم می خندم ... اما اینکه پست ها از دیدگاه مسئولین فروم خلاف قوانین تشخیص داده میشه اصلا موضوعی نیست که من توش دخالت داشته باشم .
به هر حال کاربر محترم rezidentevil به خاطر بن شدند رسما محروم از فروش اعلام می شوند و اجازه فعالیت در بازارچه را نخواهند داشت . همچنین تاپیک های ایشان در روت بازارچه بسته می شود.

پروسه rezidentevil ؟! :D همون نمسیس پراجکت رو می فرمایی ؟!

من آخر نفهمیدم مشکل تو با من چیه ؟! سری آخر هیزم هایی که بهت فرختم فک کنم تر بود !

مرد مومن.. اگه قضیه امضا هست.. امضای من نقض کدوم یک از قوانین هست ؟
کلاهبرداری انجام نشده که انجام شده = به هیچ کس تحمت زده نشده و اطلاع رسانی هست
آیا خلاف بند 9 مرام نامه بوده که نبوده = مشخصات در یک سایت دیگه هست و لینکش توی امضا هست فقط

وقتی مدیریت بازارچه انقدر ضعیف هست که یک کلاهبردار در طی مدت محرم الفعالیت بودن به راحتی خرید و فروش می کنه توی بازارچه :http://forum.persiantools.com/search.php?searchid=3209454

آگاه کردن یوزر ها و دوستان از خطر تنها کاریه که من می تونم با استفاده از امضام انجام بدم

شما خیلی ادعای مدیریتت می شه.. محدودیت هایی رو که برای یک کلا بردار اعمال می کنی اجرا کن !

. بارها در پی ام و تاپیک تذکر داده شد
:blink:
شما کی به من پی . ام زدی ؟ چرا دروغ می گی آخه ؟ :eek:

بابت حرفهای بدم اینجا رسما عذر می خوام .. اما خوب حقت بود ! چون جای جواب دادن چندین بار پست منو پاک کردی ! :دی

در کل اگه یک بار بگی مشکلت با من چیه ممنون می شم:eek:

BHRZK عزیز قبلا هم یادتو باشه رزیدنت اویل کلا کارش فوش دادن بوده
چندین بار هم بهتون گفتم این کار رو میکنه شما گفتین کاری نداشته باش
الان هم بالاخره خودش رو از لیت کاربرا به لیست بن شده ها وارد کرد
امیدوارم دیگه اجازه ندین این کاربر با ای دی دیگه ای وارد بشه و بازهمون راه رو ادامه بده

به به ! دوست آقای کلابردار !

Last edited:

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
اگه کاری با من داری توی پی . ام همه رقمه در خدمتنم ! خواهشی که دارم بحث تاپیک رو منحرف نکن

آورین برادر! شما هم فحش کاری ها رو بذار واسه پ.خ که نشه گیرم بهش داد ... وقتی میای تو یه تاپیک عمومی همچین ادبی از خودت نشون میدی باید منتظر جواب باشی. اگه درست صحبت کرده بودی مطمئن باش جذابیتی نداری که ما بیایم واسه ات حرص بزنیم! فقط الآن آستینتو زدی بالا، هر کی یه چی میگه یه نفس کش! میری و میگی: خُب بعدی کیه؟! یالا بیا جلو ببینم! یه ذره آروم تر صحبت کن، ما مشکلی نداریم! آورین!

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
بنده چند روز پیش از یکی از بچه ها هارد 2 ترا خریدم
این تاپیک فروش الانشونه
کاربر ehsan6811
امروز به دستم رسید
هارد مشکل داشت
بوت نمیشد بالا نمیومد باعث می شد که هارد های دیگه هم دیتکت نشه
به فروشنده پی ام دادم گفت ببر گارانتی
بردم
مشخصا نشونم داد که ضربه خورده
از اونجایی که بسته بندی خوب بوده چند لایه لفاف حباب دار پس تو پست امکان نداشته ضربه فیزیکی که باعث پریدگی گوشه ای از هارد شده وارد شده باشه
چون چند لایه لفاف بوده حتی اگه ضربه هم می خورده پریدگی نباید ایجاد میشده
به فروشنده اطلاع دادم
جالبه اول می گفت ببر نمایندگی من بردم نمایندگی گفت مشکل ضربه داره پریدگی رو نشونم داد
حالا ایشون میگه شیراز نمایندگی ماتریکس نداره
از اونجایی که هنوز 24 ساعت نشده و مشخصا مشکل هارد قبل از ارسال ایجاد شده
و به جرم عدم مطابقت محصول معرفی شده با محصول ارسالی از ایشون شکایت دارم
ایشون یا باید تعویض کنن یا باید هزینه رو مرجوع کنن
لذا تقاضا دارم اگر ایشون کاری نکرد
بخاطر اینکه در لابه لای چندین هارد فروشیش یه هارد خراب رو فروخته
حق فروش از ایشون گرفته بشه
و اسمشون جز لیست فروشنده های غیر قابل اعتماد وارد بشه

خوب در کل
23 دی وی دی برای ایشون فرستادم هر کدوم 500 تومان میشه 11500
32 تومان بابت اطلاعات به حسابشون واریز کرده بوده
85 تومان هم بابت هارد

هارد که خراب به دست من رسید حالا به هر دلیلی
میمونه
32 + 11500 و نصف پول هارد چرا که مشخص نیست چه اتفاقی افتاده پس نصف نصف (هر چند به محض دریافت هارد ایشون رو مطلع ساختم که هاردی که فرستادی مشکل داره ) 42500
در مجموع میشه 86 تومان
هر کسی می خوات این کاربرو تضمین کنه این وجه رو واریز کنه
در مورد هارد مدیریت گفته مشخص نیست کی مقصره برای همین نصف نصف حساب شده گرچه مشخصه کی مقصره و در لابه لای کاراش یه هارد خراب هم رد کرده

از مدیریت هم خواهش می کنم نه این پست نه سایر پست های مشابه رو پاک نکنن تا وضعیت بقیه هزینه ها ( به جز هارد ) مشخص شه

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
هارد از نظر ظاهری مشکل خاصی نداره فقط یکی از گوشه ها حالت ساییدگی (پریدگی در اثر ضربه ) پیدا کرده که همین باعث شده گارانتی قبول نکنه

pth033awi2p7vhvx3i3.jpg

اگر مایل باشین بفرستم براتون چون تو عکس زیاد مشخص نیست

سلام
بنده چند روز پیش از یکی از بچه ها هارد 2 ترا خریدم
این تاپیک فروش الانشونه
کاربر ehsan6811
امروز به دستم رسید
هارد مشکل داشت
بوت نمیشد بالا نمیومد باعث می شد که هارد های دیگه هم دیتکت نشه
به فروشنده پی ام دادم گفت ببر گارانتی
بردم
مشخصا نشونم داد که ضربه خورده
از اونجایی که بسته بندی خوب بوده چند لایه لفاف حباب دار پس تو پست امکان نداشته ضربه فیزیکی که باعث پریدگی گوشه ای از هارد شده وارد شده باشه
چون چند لایه لفاف بوده حتی اگه ضربه هم می خورده پریدگی نباید ایجاد میشده
به فروشنده اطلاع دادم
جالبه اول می گفت ببر نمایندگی من بردم نمایندگی گفت مشکل ضربه داره پریدگی رو نشونم داد
حالا ایشون میگه شیراز نمایندگی ماتریکس نداره
از اونجایی که هنوز 24 ساعت نشده و مشخصا مشکل هارد قبل از ارسال ایجاد شده
و به جرم عدم مطابقت محصول معرفی شده با محصول ارسالی از ایشون شکایت دارم
ایشون یا باید تعویض کنن یا باید هزینه رو مرجوع کنن
لذا تقاضا دارم اگر ایشون کاری نکرد
بخاطر اینکه در لابه لای چندین هارد فروشیش یه هارد خراب رو فروخته
حق فروش از ایشون گرفته بشه
و اسمشون جز لیست فروشنده های غیر قابل اعتماد وارد بشه

خوب در کل
23 دی وی دی برای ایشون فرستادم هر کدوم 500 تومان میشه 11500
32 تومان بابت اطلاعات به حسابشون واریز کرده بوده
85 تومان هم بابت هارد

هارد که خراب به دست من رسید حالا به هر دلیلی
میمونه
32 + 11500 و نصف پول هارد چرا که مشخص نیست چه اتفاقی افتاده پس نصف نصف (هر چند به محض دریافت هارد ایشون رو مطلع ساختم که هاردی که فرستادی مشکل داره ) 42500
در مجموع میشه 86 تومان
هر کسی می خوات این کاربرو تضمین کنه این وجه رو واریز کنه
در مورد هارد مدیریت گفته مشخص نیست کی مقصره برای همین نصف نصف حساب شده گرچه مشخصه کی مقصره و در لابه لای کاراش یه هارد خراب هم رد کرده

از مدیریت هم خواهش می کنم نه این پست نه سایر پست های مشابه رو پاک نکنن تا وضعیت بقیه هزینه ها ( به جز هارد ) مشخص شه
بیبن کوچولو من توی این بازارچه با خیلیا خریدو فروش داشتم و اینجا اینقدر اعتبار دارم که کسی مثل شما با این حرفا نتونه خرابش کنه
من هیچ وقت جنس خراب ارسال نکردم و همیشه با خریدارا راه اومدم اگه تاپیکامم نگاه کنی تا حالا چند مورد جنس مشکل دار بوده که قبلش گفتم
این هاردم قبل از ارسال چک کردم و بعد خوب بسته بندی کردم و فرستادم مشکل از طرف من نبوده نمیخام تهمت بزنم ولی شاید از دست خودت افتاده با اینکهمنظور از ساعدگی رو هنوز نفهمیدم
منم در مورد مهلت تست صحبتی نکردم که میگی قبل از 24 ساعت خبر دادم
مدیرت کی گفته که هزینه نصف نصفه شما خودت میبری میدوزی بعد میگی مشخصه که هارد از اول خراب بوده لای کارای دیگه هارد خراب رد کردم

تا اونجا که دیدم هیچ پستی پاک نشده تکلیفم که مشخصه

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
در مورد هارد 50 50 مقصر هست
تازه اگر بخوایم هارد که تابلو هست هم نادیده بگییریم هزینه های مازاد رو که داری می پیچونی دیگه نمی تونی حرفی بزنی)
ولی در مورد هزینه های واریزی به حساب ایشون که الان قبول نمی کنن باید برگشت بدن 100% ایشون داره دزدی می کنه
و هیچ هم حقی نداره

(اعتبار به ادعا نیست عزیزم
امیدوارم برای سایر مشترین دیگه از این دزدی ها نکنی )

Last edited:

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
تازه اگر بخوایم هارد که تابلو هست هم نادیده بگییریم هزینه های مازاد رو که داری می پیچونی دیگه نمی تونی حرفی بزنی)
ولی در مورد هزینه های واریزی به حساب ایشون که الان قبول نمی کنن باید برگشت بدن 100% ایشون داره دزدی می کنه
و هیچ هم حقی نداره

در مورد اینم از اول قضیه تبادل بود همون دی وی دی دادی منم بجای دی وی دی روی هارد ریختم و هزینه دی وی دی هارو کم کردم دیگه هاردو خراب کردی حالا میگی اطلاعات بدستم نرسیده باید پولشو بدی

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
با توجه به مسائل پیش اومده
نیاز شدیدی به قانونگذاری برای بازارچه دیده میشه
1.هر کسی حق فروش نداشته باشه
2.میزان اعتبار فروشنده (درجه بندی )
3.در صورت دریافت محصول خراب چه کسی مسئولیت رو باید به گردن بگیره

تا اونجایی که من یادمه تا الان قانونگذاری درستی انجام نشده و این مسئله باعث شده بارها افرادی از این خلاها سوءاستفاده کنن چندین بار مسائل مشابه پیش اومده
از مدیریت درخواست دارم تا فکری به حال این مسئله کنن و قانونگذاری درست و مدیریت دقیقتری انجام بدن

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
با توجه به مسائل پیش اومده
نیاز شدیدی به قانونگذاری برای بازارچه دیده میشه
1.هر کسی حق فروش نداشته باشه
2.میزان اعتبار فروشنده (درجه بندی )
3.در صورت دریافت محصول خراب چه کسی مسئولیت رو باید به گردن بگیره

تا اونجایی که من یادمه تا الان قانونگذاری درستی انجام نشده و این مسئله باعث شده بارها افرادی از این خلاها سوءاستفاده کنن چندین بار مسائل مشابه پیش اومده
از مدیریت درخواست دارم تا فکری به حال این مسئله کنن و قانونگذاری درست و مدیریت دقیقتری انجام بدن
همه این مسائل فقط با واسط قابل حل است و بس من از مدیریت محترم بازارچه تقاضا دارم چند نفر رو به عنوان واسطه انتخاب کنند که اول پول بره دست اونها وقتی رفت جنس فرستاده شه در صورت اوکی بودن و مشکلی نداشتن پول به دست فروشنده برسه
تنها راه حل همین است و بس

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
هیچکدوم امکانپدیر نیست فقط و فقط شرف و وجدان طرف باید کار کنه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
و هیچ هم حقی نداره

در مورد مسئله g0dsend313 و ehsan6811 امشب تصمیم گیری خواهد شد .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
هیچکدوم امکانپدیر نیست فقط و فقط شرف و وجدان طرف باید کار کنه

کاملا موافقم اینجام چون این جور کارها مسئولیت زیادی رو می طلبه و در انتها هم واسته ی بنده خدا مجرم میشه !!! و بد و بیراه می شنوه .. به هرحال شما اینجا جنس رو با قیمت ارزون تر و از شخص می خرید و این هم ریسکش هست که باید بپذیرید که ممکن به مشکل یا کلاه بردار بخورید... دنباله راه حل هم نگریدین که 1000 بار بحثش شده و به جایی نرسید( یعنی رسید اما کسی حاظر نشد اجراش کنه) ... فقط بحث وجدان و اعتماد میمونه و اینکه سعی کنید تا حد ممکن کالا رو حضوری بخرید و موقع تحویل تست کنید

Last edited:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
کاملا موافقم اینجام چون این جور کارها مسئولیت زیادی رو می طلبه و در انتها هم واسته ی بنده خدا مجرم میشه !!! و بد و بیراه می شنوه .. به هرحال شما اینجا جنس رو با قیمت ارزون تر و از شخص می خرید و این هم ریسکش هست که باید بپذیرید که ممکن به مشکل یا کلاه بردار بخورید... دنباله راه حل هم نگریدین که 1000 بار بحثش شده و به جایی نرسید ... فقط بحث وجدان و اعتماد میمونه و اینکه سعی کنید تا حد ممکن کالا رو حضوری بخرید و موقع تحویل تست کنید
خب مطمئنآ اگه واسط از مدیران باشه مشکلاتش به نسبت صفر خواهد بود نه؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خب مطمئنآ اگه واسط از مدیران باشه مشکلاتش به نسبت صفر خواهد بود نه؟

این مسئولیت بیشتر از حد تصور سنگین هست شما فکر کن اینجا چقدر معامله در روز انجام میشه ... همه ی معامله هم بارش میمونه رو دوش واسطه ... چون یک موبایل مثلا شاید تا دو روز تست نشه همه چیش، ممکن هست مشکلاتش معلوم نشه و یا کنسول بازی و چون امکان پذیر نیست و اگر اشکالی در بین باشه حتی ممکن هست از واسطه شکایت شه مخصوصا وقتی دست خریدار از فروشنده کوتاه باشه یک راست میره سراغ تحقیر واسطه ی بنده خدا...

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
خب آخه اینطوری هم که نیمشه اینجا پر شده از کلاهبرداری:(

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خب آخه اینطوری هم که نیمشه اینجا پر شده از کلاهبرداری:(

ببینید تمام بچه های اینجا واقعا مرد هستن و آدم های درست ... یکی دو تا تفاله شاید در این بین باشن که خدا رو شکر بچه ها سریع اطلاع میدن تا شناسایی بشن و دستشون از جیب بقیه کوتاه شه... به هرحال تو همه جای دنیا معامله ی جنس کارکرده به صورت حضوری بهترین نوعش هست... و اگر شهرستان هستید جنس گرون بصورت پستی به هیچ عنوان نخرید مگر اینکه آدرس مغازه ای از طرف داشته باشید ... متاسفانه گاهی افراد از سابقه و پست بالا استفاده میکنن و کلاه برداری های هنگفت میکنن که نمونش زیاده (فروش کنسول های بازی تو بازیسنتر)... اگر هم مبلغ نهایت زیر 100 یا 150 تومن هست و طرف مورد تایید دیگر بچه ها هست و لحن صحبتش با شما هم دوستانه هست خرید پستی اشکالی رو ایجاد نمیکنه ولی بالای این مبلغ حتما حضوری ... بعدم همیشه فکر نکنید قرار کلاه بقیه ورداشته بشه پس خوب حواستون رو جمع کنید و با یک پست ساده نیایین جنس نیم میلیونی معامله کنید .....البته گاهی هم مشکل سوء تفاهم هست نه دزدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا