• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خوب با همکاری مدیر فنی و مدیر ارشد عزیز تغییری در سیستم مدیریتی بازارچه اعمال شد.

یک گروه کاربری جدیدی با نام " محروم از فعالیت تجاری " ایجاد شده که از این پس دوستانی که به نوعی فعالیت مشکوک داشته باشند یا به هر دلیلی از فعالیت تجاری منع بشوند به این گروه کاربری ( یا برای مدت زمان خاص یا به صورت کلی ) انتقال پیدا می کنند .

این گروه کاربری دقیقا مانند یک گروه کاربری معمولی با تمامی امکانات است اما با این تفاوت که اجازه پست و تاپیک زدن از آنها در بازارچه گرفته می شود.

تذکر 1 : بن کلی برای کاربرانی که توهین و بی احترامی کنند یا خلاف مصادیق فرومی عمل کنند همچنان به قوت خودش باقی است .
تذکر 2 : اگر در طول محرومیت موقت کسی نام کاربری جدید ساخت , نام کاربری جدید وی بن شده و محرومیت موقت وی به دایم تبدیل می شود.
تذکر 3 : زین پس با اسپمر ها بدین صورت شدیدا برخورد خواهد شد .
تذکر 4 : طول دوران محرومیت موقت کاملا در اختیار همکار و مدیر بازارچه است .

با تشکر از شما

عالیه:):):)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممنون آقا بهروز ... این قسمتی که جدیدا اضافه کردید هم لازم بود

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بسته شدن. (درخواست پاک شدن نکنید چون این‎ها سابقه‎ی شما رو تشکیل میدن.)

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69

بسته شدن. (درخواست پاک شدن نکنید چون این‎ها سابقه‎ی شما رو تشکیل میدن.)

لطفا یه دور بخونید و بعد عمل کنید. ( تاپیکایی که به نتیجه نرسیدن )
قبلا هم درخواست مشابه داده بودم شما همین کارو کرده بودید.و مجبور شدم برای یه مدیر پی ام بزنم که فرداش همگی پاک شدن.
اینو میدونم که همکار انجمن پنل پاک کردن تاپیکو نداره پس طرف صحبت من مدیرا بودن.الان بیهوده 8 تا پی ام برای قفل کردن تاپیکام برام ارسال شد و کلی وقت گذاشتم براشون.در حالی که هیچ احتیاجی نبود تاپیکای 1 سال پیش قفل بشن.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
لطفا یه دور بخونید و بعد عمل کنید. ( تاپیکایی که به نتیجه نرسیدن )
قبلا هم درخواست مشابه داده بودم شما همین کارو کرده بودید.و مجبور شدم برای یه مدیر پی ام بزنم که فرداش همگی پاک شدن.
اینو میدونم که همکار انجمن پنل پاک کردن تاپیکو نداره پس طرف صحبت من مدیرا بودن.الان بیهوده 8 تا پی ام برای قفل کردن تاپیکام برام ارسال شد و کلی وقت گذاشتم براشون.در حالی که هیچ احتیاجی نبود تاپیکای 1 سال پیش قفل بشن.
لزومی نداره هر تاپیکی که زده میشه به نتیجه برسه.
شما یک بار دیگه چیزی که در پرانتز نوشتم رو بخونید. بنده دلیلی نمیبینم که این تاپیک ها پاک بشن؛ من فقط تاپیکهایی که خلاف قوانین باشن رو پاک میکنم.
+ سری بعد که تصمیم گرفتید تاپیک های بی نتیجه تون رو پاک کنید یه راست به یه مدیر پی ام بدید.

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
فروشگاه سونی تایپیکش حذف شده

اگه ممکنه شماره تماس از اون فروشگاه به من بدید چون یه دستگاه دارم دستشون

فروشگاه حذف میکنید حد اقل شماره تماس یه جایی بزاردی شاید کسی وسیله ایی دست اینا داره از شهرستانم هست

مدیریت جدیدی بازارچه اصلا فعال نیست:blink:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اون زمانی که این یوزر 20000 تومان از من خورد و باهاش بحثم شد و یوزر من رو بن کردم حی گفتم کلاه برداره کسی باور نکرد حالا اینم نتیجش!

مشخص نیس چی به چیه اینجا
یکی فحش ناموشی میده بن نمیشه من بخاطر یه بی شعور که لایق بوده بن شدم:lol:
مدیر گفتگو آزاد منو بن کرده :lol:اصلا ربطی به ایشون نداشته و مدیر بازارچه بی خبر بوده:blink:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

مشخص نیس چی به چیه اینجا
یکی فحش ناموشی میده بن نمیشه من بخاطر یه بی شعور که لایق بوده بن شدم:lol:
مدیر گفتگو آزاد منو بن کرده :lol:اصلا ربطی به ایشون نداشته و مدیر بازارچه بی خبر بوده:blink:
بهتره بگیم ارتباطش رو شما نمیدونی ، چون اتفاقا به درخواست همکار بازارچه شما بن شدی

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
بنده چند روز پیش از یکی از بچه ها هارد 2 ترا خریدم
کاربر ehsan6811
دیروز به دستم رسید
هارد مشکل داشت
بوت نمیشد بالا نمیومد باعث می شد که هارد های دیگه هم دیتکت نشه
به فروشنده پی ام دادم گفت ببر گارانتی
بردم
مشخصا نشونم داد که ضربه خورده
از اونجایی که بسته بندی خوب بوده چند لایه لفاف حباب دار پس تو پست امکان نداشته ضربه فیزیکی که باعث حالت پریدگی (ساییدگی) گوشه ای از هارد شده وارد شده باشه
چون چند لایه لفاف بوده حتی اگه ضربه هم می خورده پریدگی نباید ایجاد میشده
به فروشنده اطلاع دادم
از اونجایی که هنوز 24 ساعت نشده و مشخصا مشکل هارد قبل از ارسال ایجاد شده
ایشون باید تعویض کنن
کاری هم به بقیه حواشی که ایشون گفت من هیچ جا اعلام نکردم مهلت تست داره و می تونم جوابت ندم و . . . هم نداریم
اگر کسی نظری داره می تونه اعلام کنه

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
نکته جالب توجه :
اول ایشون گفتن برو گارانتی بعد که اعلام کردم بردم گارانتی گفته قبول نمی کنیم گفتن شیراز که گارانتی نداره
متاسفانه ایشون حساب اینو نکرده بودن که شیراز یکی از 5 شهر بزرگ ایران 100% گارانتی ماتریکس داره
وقتی بشون اطلاع دادم گفتن برو تو سایت نشونم بده !
منم برای اینکه حرفام با سند و مدرک باشه
وارد سایت شرکت گارانتی کننده ماتریکس شدم درخواست دادم آدرس نمایدگی های شیراز رو برام بفرسته
یکی از پرسنل محترمشون پاسخ رو داده

این ایمیل طرف :
[email protected]
لیست نمایندگان شیراز:

6473242-0711 کامپیوتر مرکزی=شیراز بازار بزرگ ملاصدار طبقه همکف

2301515-0711 شهرکامپیوتر فافا= شیراز خ زند پاساژ مسعود طبقه دوم

6473347-0711 رایانه گستر شیراز=شیراز بازار بزرگ ملاصدار زیرین

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
لذا از کلیه ی مسئولین تقاضای رسیدگی به این مسئله رو دارم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
سلام
بنده چند روز پیش از یکی از بچه ها هارد 2 ترا خریدم
کاربر ehsan6811
دیروز به دستم رسید
هارد مشکل داشت
بوت نمیشد بالا نمیومد باعث می شد که هارد های دیگه هم دیتکت نشه
به فروشنده پی ام دادم گفت ببر گارانتی
بردم
مشخصا نشونم داد که ضربه خورده
از اونجایی که بسته بندی خوب بوده چند لایه لفاف حباب دار پس تو پست امکان نداشته ضربه فیزیکی که باعث حالت پریدگی (ساییدگی) گوشه ای از هارد شده وارد شده باشه
چون چند لایه لفاف بوده حتی اگه ضربه هم می خورده پریدگی نباید ایجاد میشده
به فروشنده اطلاع دادم
از اونجایی که هنوز 24 ساعت نشده و مشخصا مشکل هارد قبل از ارسال ایجاد شده
ایشون باید تعویض کنن
کاری هم به بقیه حواشی که ایشون گفت من هیچ جا اعلام نکردم مهلت تست داره و می تونم جوابت ندم و . . . هم نداریم
اگر کسی نظری داره می تونه اعلام کنه

نکته جالب توجه :
اول ایشون گفتن برو گارانتی بعد که اعلام کردم بردم گارانتی گفته قبول نمی کنیم گفتن شیراز که گارانتی نداره
متاسفانه ایشون حساب اینو نکرده بودن که شیراز یکی از 5 شهر بزرگ ایران 100% گارانتی ماتریکس داره
وقتی بشون اطلاع دادم گفتن برو تو سایت نشونم بده !
منم برای اینکه حرفام با سند و مدرک باشه
وارد سایت شرکت گارانتی کننده ماتریکس شدم درخواست دادم آدرس نمایدگی های شیراز رو برام بفرسته
یکی از پرسنل محترمشون پاسخ رو داده

این ایمیل طرف :
[email protected]
لیست نمایندگان شیراز:

6473242-0711 کامپیوتر مرکزی=شیراز بازار بزرگ ملاصدار طبقه همکف

2301515-0711 شهرکامپیوتر فافا= شیراز خ زند پاساژ مسعود طبقه دوم

6473347-0711 رایانه گستر شیراز=شیراز بازار بزرگ ملاصدار زیرین

لذا از کلیه ی مسئولین تقاضای رسیدگی به این مسئله رو دارم

من همیشه هاردا رو قبل از ارسال چک میکنم برای شما تست کردم و سالم بود خوبم بسته بندی کردم منم هیجا نگفتم مهلت تست میدم که میگی قبل از 24 ساعت باید پس بگیرم من توی بازارچه خریدو فروش زیاد داشتم و تا حالا به کسی جنس مشکل دار ندادم حتی اون روزیم که باید میفرستادم فرستادم پشت گوش ننداختم برای همه اینجوری بوده اگه جنسیم مشکل دار بوده همیشه قبلش گفتم تاپیکام موجوده تا اونجا که یادمه یدونه مادربرد بود با چند تا هارد اخری که دوتا هارد 2 ترا وسترنو به قیمت 69 با اقای سلیمی دادم مطعا نمیام سابقمو برای یدونه هارد خراب کنم
شما اول گفتی هارد صدا میده بالا نمیاد من گفتم ببر گارانتی مجانی دوباره پر میکنم بعد گفتی ول کن یدونه دیگه بده ولی نصف قیمت بعدش گفتی بردم گارانتی گفتن سائیدگی داره که منظور از ساعدگی چیه نمیدونم باید پس بگیری من همیشه هاردا رو تست میکنم تا حالا بالای 50 تا هارد فروختم و همه بدون مشکل به دست مشتری رسیده شما خودتم گفتی بسته بندی خوب بوده مشکل از طرف من نیست حالا باید ببینی خودت چیکارش کردی که هارد اینجوری شده

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
من همیشه هاردا رو قبل از ارسال چک میکنم برای شما تست کردم و سالم بود خوبم بسته بندی کردم منم هیجا نگفتم مهلت تست میدم که میگی قبل از 24 ساعت باید پس بگیرم من توی بازارچه خریدو فروش زیاد داشتم و تا حالا به کسی جنس مشکل دار ندادم حتی اون روزیم که باید میفرستادم فرستادم پشت گوش ننداختم برای همه اینجوری بوده اگه جنسیم مشکل دار بوده همیشه قبلش گفتم تاپیکام موجوده تا اونجا که یادمه یدونه مادربرد بود با چند تا هارد اخری که دوتا هارد 2 ترا وسترنو به قیمت 69 با اقای سلیمی دادم مطعا نمیام سابقمو برای یدونه هارد خراب کنم
شما اول گفتی هارد صدا میده بالا نمیاد من گفتم ببر گارانتی مجانی دوباره پر میکنم بعد گفتی ول کن یدونه دیگه بده ولی نصف قیمت بعدش گفتی بردم گارانتی گفتن سائیدگی داره که منظور از ساعدگی چیه نمیدونم باید پس بگیری من همیشه هاردا رو تست میکنم تا حالا بالای 50 تا هارد فروختم و همه بدون مشکل به دست مشتری رسیده شما خودتم گفتی بسته بندی خوب بوده مشکل از طرف من نیست حالا باید ببینی خودت چیکارش کردی که هارد اینجوری شده

من احسانو نمیشناسم ولی پست ایرانو خوب میشناسم.اشکال از وحشی بازیاییه که تو پست با بسته ها در میارن.

Last edited by a moderator:

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310

همچنان پافشاری می کنه که چون نگفته 24 ساعت
پس اگه خراب بود مسئولیت قبول نمی کنه
مشکل هارد : صدا میده
بردمش گارانتی اونم گفت چون ضربه خورده به ما ربطی نداره
گوشه سمت راست بالای هارد یه حالت پریدگی داره (مشابه زمانی که یه وسیله از یه سمت ضربه می خوره ، یه حالت ساییدگی پیدا می کنه)
دقیقا طبق گفته ی خودتون چون بسته بندی هارد شامل چند لایه لفاف حبابدار بوده و حتی اگه تو پست هم ضربه می خورده این حالت پریدگی نباید ایجاد میشده
منم به محض اینکه پستچی بسته رو اورد تست کردم و به شما پیغام دادم که اینجوریه
و درخواست تعویض محصول خریداری شده رو دارم

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
شما مدیر اینجا نیسی فکر نمیکنم شما تو بازارچه حقی داشته باشی
اینجا مدیر داره مدیر با لیقاتی هم داره
بهروز خان هر چی بگه من اطاعت میکنم چون مدیر بازارچست همکار هم نیست
درخواست همکار بازارچه هم به مدیر بازارچه باید ارسال بشه نه جنابعالی
اینو لطفا پاسخگو باشید
نباید بدون دلیل هر طوری که عشقتون کشید بن کنید
دلیلی داشت بن شدن من؟
وظایف من برای خودم تعریف شده ، اینکه شما در جریان نیستی دلیلی ایجاد نمی کنه که شما حرف غیر منطقی ای بزنی .
اگه شک و شبهه ای براتون وجود داره قبل از جبهه گرفتن سوال بفرمایید .
هر همکاری درخواست برخورد با کاربری رو داشته باشه (چه بن و چه اخطار و ...) مطرح می کنه و یکی از مدیران هم این درخواست رو اجرا می کنه (معمولا)
اینکه بخش مدیر داره ارتباطی به اینکه حتما درخواست اون همکار رو باید مدیر همون بخش انجام بده نداره ، البته صرفا جهت اطلاع شما این رو گفتم وگرنه موردی نیست که جای اعتراض یا نقد داشته باشه .
پس چرا زده بودن اتوماتیک؟
چی فکر کردین؟بچه هم میدونه اوتوماتیکی وجود نداره
دلیل بیاریدو مشخص کنید چرا مدیر گفتگو آزاد منو بن کرده در حالی که بازارچه مدیر داره
اگه بچه هم میدونه که خیلی خوبه
ولی برای اینکه شما هم بدونی باید بگم اگه تعداد اخطار ها به 5 برسه به طور اتوماتیک کاربر بن میشه .

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
من حرفهای جناب Mohsen_mzh کاملا تایید میکنم.
در ضمن درخواست بن از طرف همکاران رو تمام مدیران محترم میتونن انجام بدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا