با سلام و احترام،
دوست گرامی بنده جواب شما در تاپیک مربوط به فروش مودم دادم ولی اگه اصرار دارید اینجا هم عرض می کنم:
بنده دو روز پس از واریز وجه توسط شما سفارشتون رو ارسال کردم ولی به دلیل تعطیلات عید در اداره پست دیر به دست شما رسیده که این مسئله رو می تونید از طریف پست پیگیر باشید.
بله، بنده گفتم مودم رو بفرستید ولی در حال حاضر بارمون تموم شده و بعد از عید به دستمون میرسه که شما هم قبول کردید و گفتید که من تا اون موقع صبر می کنم و به محض رسیدن بار هم که براتون ارسال کردم:
این سفارش ها در روز 1/29 ارسال شد:
سفارش یوزر m jax با کد رهگیری: 20441094611411484410
دوست عزیز من از اول اردیبهشت تصمیم گرفتم یک مدت محدود مدل های قدیمی تر رو با تخفیف بفروشم، شما هم شامل این تخفیف نمی شید چون شما قبل از عید جنستون رو خریداری کردید. در ضمن مگه پولتون رو بانک گذاشتید که ادعای سود دارید، فکر کنم این مسئله به اندازه کافی روشن باشه و من نیازی نمی بینم که توضیحات بیشتری بدم،
اینم اصل متنی که تو تاپیک در جواب فرمایشات شما عرض کردم:
با سپاس
شما گفتید تا 14 فروردین میارم برای همین صبر کردم و برای مودم بهتر صبر کردم نه مثل قبلی .....اینقدر امروز و فردا کردین که شد 29 فروردین تازه پست کردین...
چرا به من تخفیف نمی دی چون قبلا پولو ریختم چه مسخره ....:blink: (مودم سالم بده تا مجبور نباشی تخفیف بدی)
اگه نمی خواستید تخفیف بدی باید همون موقع هر جوری شده فراهم می کردین و پست می شد.
نگه اوخر فروردین اونم با اسرار بنده که مودم چرا نمی یارین بگین از جای دیگه بگیرم این دیگه فایده نداشت 30 روز صبر کردم چند روزم روش....
وقتی هم مودم جدید اوردین باید به قیمت روز حساب می کردین برای منم...
و وقتی که مودم نداری و اگه داری خرابن چرا دروغ می گی که داری و پست می کنی ...
من اگه از جای دیگه می خریدم 9000 تومان سود می کردم و 40 روز دیگه صبر نمی کردم و از موبایلم استفاده نمی کردم ...
خلاصه مودم که 29 فروردین پست شده به منم ربطی نداره که موجود نداشتی مودم الان 60 تومانه ...
بقیه پول رو باید برگردونی...
حالا فهمیدی.
پیگیری مدیر را خواستارم...