• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
ببینید دیگه من از هرچی بگذرم از این یکی نمیگذرم!!!

یعنی شده بن بشم حذف بشم هرچی بشم حق ای بابا رو میذارم کف دستش!!!

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3505408&postcount=27

این دیگه PM نیست که صاحب نداشته باشه!

یک نفر از آقایون Wiseman

Hamid2day

Bhrzk

باید یک جواب روشن و واضح به من بدند!

شده روزی 100 تا تاپیک بزنم 100 بار یوزر بسازم و بن بشم بیخیال این قضیه نمیشم!

Pesare khob

Registered User
لایک‌ها
20
ایشون با ای دی جدید اینکارو کردن ..
من شماره موبایلش رو دارم
شما اطلاعات دیگه ای از ایشون ندارید ؟
حالا رفیق طرف کی هست بگو یه وقت کلاه سر ما نزاره!.....
ایدیش و شمارشو بزار اینجا
ممنون

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اونجا فقط بهروز و مدیران دسترسی دارند اون تاپیک هم چون جهت تبریک بوده و بازارچه ای نیست پاک میشه
خود پست هم میتونستید ریپورت بدید به جهت توهینی که بهتون شد

Last edited:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
اونجا فقط بهروز و مدیران دسترسی دارند اون تاپیک هم چون جهت تبریک بوده و بازارچه ای نیست پاک میشه
یعنی شما به عنوان یکی از مدیران این انجمن رسما اعلام میکنید توهین در متن تاپیک هایی که قراره حذف بشند و حتی اونایی هم که حذف نمیشند هیچ جزایی نداره!!!!

Last edited:

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575

با سلام

من هم حق رو کاملا به جناب troy2000 میدم دوست من...
ایشون به قول آقا بهزاد نظرشو گفت و کاملا محترمه.....
ولی کاربر حمید با بد دهانی و فحش جوابشو داد در صورتی که ربطی به ایشون اصلا نداشت <----------- البته شاید می خواست خودشو برای بهزاد عزیز کنه.
فکر هم می کنم آقا بهزاد زرنگ تر این حرفا باشه که این چابلوسی ها را به خودش بگیره....
در هر حال توهین به هر فردی کاملا مردود است و من هم امیدوارم حتی خود آقا بهزاد برخورد شدید انجام بده
تا کسی نه حق توهین به خودش بده به کسی و نه چابلوسی....
شاد باشید دوستان.......

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69

یک نفر از آقایون Wiseman

Hamid2day

Bhrzk

دیروز هم این یوزر به من یه همچین توهینی کرد و مدیر فقط پست رو پاک کرد.
بابا این طرف هر چی از دهنش در اومد به من گفت.
منم تا پای بن شدن پشت troy2000 هستم و اصلا هم از اون چرت و پرتایی که بهم گفت نمیگذرم.
نهایتش میخواید به خاطر پارتی بازی بنم کنید.مهم نیست.آخرش یا من باید بن شم یا این یوزر
ایشون عادت کردن به بد دهنی به کاربرای اینجا.تو اون دری وری هایی که دفعه دوم ( همین دیروز ) به من گفت اصلا نفمید من طرف صحبتم با کی بود ( با صاحب تاپیک بود نه ایشون ) همینجوری اومد هر چی خواست گفت و رفت.
من دیگه نیستم آقا اگه ایشونو بن نمیکنید و فقط فحش هاشو پاک میکنید منو بن کنید.

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
با سلام

من هم حق رو کاملا به جناب troy2000 میدم دوست من...
ایشون به قول آقا بهزاد نظرشو گفت و کاملا محترمه.....
ولی کاربر حمید با بد دهانی و فحش جوابشو داد در صورتی که ربطی به ایشون اصلا نداشت <----------- البته شاید می خواست خودشو برای بهزاد عزیز کنه.
فکر هم می کنم آقا بهزاد زرنگ تر این حرفا باشه که این چابلوسی ها را به خودش بگیره....
در هر حال توهین به هر فردی کاملا مردود است و من هم امیدوارم حتی خود آقا بهزاد برخورد شدید انجام بده
تا کسی نه حق توهین به خودش بده به کسی و نه چابلوسی....
شاد باشید دوستان.......

به خدا خسته شدم تا بهم بی احترامی میکنه این طرف میام روابط عمومی میبینم قبل من یه پست داده نوشته امیر جون این کاربره R3SA باز به پرو پای من پیچید برو تو فلان تاپیک پستامونو پاک کن .
بابا چاپلوسی هم حدی داره.

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7

یک نفر از آقایون Wiseman

Hamid2day

Bhrzk

خب یکی از مسوولان و مدیران چی میشه بیان کمی توضیح بدن. بزرگواری هم فرمودن.
داود عزیز (troy2000) هم از کاربرای معتمد و شایسته سایت است. ایشون رفتارشون منطقی بوده

منم خودم رفتارم در برخی موارد کمی تنده. اما خب رفتار تند هم جایی داره و شرایط خاص. ایشون (H@/\/\ID) هم ضرورتی نداشت اینجوری می گفت و خیلی راحت تر مساله پیگیری میشد

Last edited:

ITstudio

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و احترام،
دوست گرامی بنده جواب شما در تاپیک مربوط به فروش مودم دادم ولی اگه اصرار دارید اینجا هم عرض می کنم:
باسلام خدمت مدیران
http://www.forum.persiantools.com/t172674-page34.html
بنده یک عدد مودم از یوزر daf_neflekon در 23 اسفند خرید کردم 69 تومان مدل(Vodafone MD-950) و ایشون با تاخیر پست کرده و 6 فروردین به دسته من رسید
بنده دو روز پس از واریز وجه توسط شما سفارشتون رو ارسال کردم ولی به دلیل تعطیلات عید در اداره پست دیر به دست شما رسیده که این مسئله رو می تونید از طریف پست پیگیر باشید.
که مودم خراب بوده و با هزینه 2000 تومان برگشت دادم به خودشون و ایشون گفت 14 فروردین برات پست می کنم و نکردن و تا امروز که هنوز بدستم نرسیده !
بله، بنده گفتم مودم رو بفرستید ولی در حال حاضر بارمون تموم شده و بعد از عید به دستمون میرسه که شما هم قبول کردید و گفتید که من تا اون موقع صبر می کنم و به محض رسیدن بار هم که براتون ارسال کردم:

این سفارش ها در روز 1/29 ارسال شد:
سفارش یوزر m jax با کد رهگیری: 20441094611411484410

حالا قیمت این مودم 60 تومان هست خودشون در تاپیک زدن و من 71 تومان هزینه کردم و این آقا مودم 60 تومانی برای من پست کردن و من مدعی بقیه پول شدم ولی ایشون مخالفت کردن... باید کالا رو به قیمت روز حساب کنن نه ماله 40 روز پیش.. اگه به قیمت 23 اسفند ماه می خوان حساب کنن باید همون موقع پست می کردن نه حالا 40 روز پول بنده تو حساب ایشون بوده و باید پول دیر کرد هم بدن + سود.
دوست عزیز من از اول اردیبهشت تصمیم گرفتم یک مدت محدود مدل های قدیمی تر رو با تخفیف بفروشم، شما هم شامل این تخفیف نمی شید چون شما قبل از عید جنستون رو خریداری کردید. در ضمن مگه پولتون رو بانک گذاشتید که ادعای سود دارید، فکر کنم این مسئله به اندازه کافی روشن باشه و من نیازی نمی بینم که توضیحات بیشتری بدم،
اینم اصل متنی که تو تاپیک در جواب فرمایشات شما عرض کردم:

دوست عزیز لطفاً احترام خودتون رو حفظ کنید و چیزی نگید که بعداً موجب شرمندگی بشه،

اول از همه اینکه شما 23 اسفند که پول رو واریز کردید من مودم شما رو ارسال کردم و گفتید مودم خرابه ،بنده هم بدون هیچ حرفی مودم رو از شما پس گرفتم و خدمتتون عرض کردم که در حال حاضر موجود ندارم شما هم گفتید مشکلی نیست و من صبر می کنم.
دوم اینکه می خواید باور کنید یا نه مودمی که شما برای من فرستادید رو به دلیل دیرکرد در ارسال از بنده قبول نکردند و مودم شما هنوز هم دست بنده هست.
سوم اینکه من تو تعطیلات عید به شما گفتم که اگه عجله دارید براتون از همکارم بگیرم و بفرستم که خودتون قبول نکردید، مدارکش هم موجوده،
چهارم اینکه اگه مودم مشکل داشته باشه بنده برای مشتری ها تعویض می کنم ولی هزینه ارسال با پست پیشتاز به عهده مشتری هست که ما این 2 هزار تومان هم از شما نگرفتیم، از ما این همه خوبی و از شما....

واقعاً متاسفم و دیگه با شما حرفی ندارم، فید بک های منفی تون هم بذارید از بایت من هیچ مانعی نداره ولی اگه توهین کنید پستتون رو ریپورت می کنم.

با سپاس

Last edited:

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
یعنی شما به عنوان یکی از مدیران این انجمن رسما اعلام میکنید توهین در متن تاپیک هایی که قراره حذف بشند و حتی اونایی هم که حذف نمیشند هیچ جزایی نداره!!!!

100 درصد جزا داره و به جزاشون میرسن ولی شما میگی یکی بیاد جواب بده الان دیدم که اسم من هم اصلا نیاوردید ولی توهین دیگران جوابی از طرف ما نداره و همون جزایی که گفتید داره

یکم هم خویشتندار باشید دعوا که نداریم

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام و احترام،
دوست گرامی بنده جواب شما در تاپیک مربوط به فروش مودم دادم ولی اگه اصرار دارید اینجا هم عرض می کنم:

بنده دو روز پس از واریز وجه توسط شما سفارشتون رو ارسال کردم ولی به دلیل تعطیلات عید در اداره پست دیر به دست شما رسیده که این مسئله رو می تونید از طریف پست پیگیر باشید.

بله، بنده گفتم مودم رو بفرستید ولی در حال حاضر بارمون تموم شده و بعد از عید به دستمون میرسه که شما هم قبول کردید و گفتید که من تا اون موقع صبر می کنم و به محض رسیدن بار هم که براتون ارسال کردم:

این سفارش ها در روز 1/29 ارسال شد:
سفارش یوزر m jax با کد رهگیری: 20441094611411484410

دوست عزیز من از اول اردیبهشت تصمیم گرفتم یک مدت محدود مدل های قدیمی تر رو با تخفیف بفروشم، شما هم شامل این تخفیف نمی شید چون شما قبل از عید جنستون رو خریداری کردید. در ضمن مگه پولتون رو بانک گذاشتید که ادعای سود دارید، فکر کنم این مسئله به اندازه کافی روشن باشه و من نیازی نمی بینم که توضیحات بیشتری بدم،
اینم اصل متنی که تو تاپیک در جواب فرمایشات شما عرض کردم:
با سپاس

شما گفتید تا 14 فروردین میارم برای همین صبر کردم و برای مودم بهتر صبر کردم نه مثل قبلی .....اینقدر امروز و فردا کردین که شد 29 فروردین تازه پست کردین...

چرا به من تخفیف نمی دی چون قبلا پولو ریختم چه مسخره ....:blink: (مودم سالم بده تا مجبور نباشی تخفیف بدی)

اگه نمی خواستید تخفیف بدی باید همون موقع هر جوری شده فراهم می کردین و پست می شد.
نگه اوخر فروردین اونم با اسرار بنده که مودم چرا نمی یارین بگین از جای دیگه بگیرم این دیگه فایده نداشت 30 روز صبر کردم چند روزم روش....
وقتی هم مودم جدید اوردین باید به قیمت روز حساب می کردین برای منم...

و وقتی که مودم نداری و اگه داری خرابن چرا دروغ می گی که داری و پست می کنی ...
من اگه از جای دیگه می خریدم 9000 تومان سود می کردم و 40 روز دیگه صبر نمی کردم و از موبایلم استفاده نمی کردم ...
خلاصه مودم که 29 فروردین پست شده به منم ربطی نداره که موجود نداشتی مودم الان 60 تومانه ...
بقیه پول رو باید برگردونی...
حالا فهمیدی.
پیگیری مدیر را خواستارم...

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
همه باید به مدیر انجمن احترام قائل باشن
من هم تبریک گفتم و فقط منظورم تبریک بود
ولی پست یک انسان بی شخصیت رو دیدم اجبار شد جواب بدم
بهروز عزیز ممنونم به این مورد هم رسیدگی کنید
ایشون گفتن شما لیاقت این پست رو ندارین--این یعنی چی؟بی احترامی و توهین از این روشن تر؟
هر موقع که مشکل داشتم یکی از مدیران رسیدگی کردن
پس دلیل نمیشه به مدیر توهین بشه
مدیری که هر لحظه به مشکلاتم رسیدگی کرده من همیشه طرفدارشم
این پست که هیچ بدتر از اینشم تو جواب کسی که توهین کنه مدیم(علل خصوص به مدیر انجمن)
با آرزوی موفقیت برای همه مدیران عزیز و تبریک دوباره خدمت بهروز عزیز

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
100 درصد جزا داره و به جزاشون میرسن ولی شما میگی یکی بیاد جواب بده الان دیدم که اسم من هم اصلا نیاوردید ولی توهین دیگران جوابی از طرف ما نداره و همون جزایی که گفتید داره

یکم هم خویشتندار باشید دعوا که نداریم

من از اینکه اسم شما رو نیاوردم قصد جسارت نداشتم که! من اون لحظه ای که پست میزدم شما رو متاسفانه نمیشناختم چون فعالیتی تو بخش دومین و وبسایت نداشتم!

اما خوشبختم که با کسی آشنا شدم که حداقل تو این تاپیک یک جوابی داد تا مدیران دیگه که اصلا هیچ حرفی نزدن!

بنده خویشتن دار هستم و با کسی هم دعوا ندارم اما از حقی که پایمال بشه نمیگذرم!

ایشون گفتن شما لیاقت این پست رو ندارین--این یعنی چی؟بی احترامی و توهین از این روشن تر؟
این پست که هیچ بدتر از اینشم تو جواب کسی که توهین کنه مدیم(علل خصوص به مدیر انجمن)

من منظورم از پستم کاملا واضح و مشخص بود

منظورم این بود که از بین امیر و حمید و بهروز , امیرجان شایستگی بیشتری برای مدیریت داشتند و بهروز جان شایستگی (لیاقت) یا هر اسمی که شما میگی رو نداشتند!

این فقط یک نظر شخصی بوده و هیچ توهین یا جسارتی نشده!

در عین حال من به ایشون تبریک هم گفتم!

حالا من اومدم نظرم رو گفتم!

شما سر پیازی یا ته پیاز؟

مگه من اصلا به شما چیزی گفتم که به من توهین میکنید؟؟؟

بر همگان واضح و مبرهن است و بارها ثابت شده و نشان داده شده که این کاربر لحن توهین و مسلک توهین واری داره!

من دیگه حرفی ندارم!

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408

بله همه باید به همه احترام بزارن مدیر و کاربر نداریم در احترام
اگر توهین کنه به مدیر هم حتما برخورد میشه بهروز هم تو پست آخر نظرشو گفت طرفداری شما هم هیچ مشکلی نداره مگر از مرز که توهین شخصی به دیگران هست خارج نشه که خلاف مرامنامه فروم هست و برخورد میشه
ضمن اینکه منم موافقم جو اون تاپیک متاسفانه خوب نبود و نباید اینطوری با تغییر و تحولات برخورد میشد

من از اینکه اسم شما رو نیاوردم....
منظورم این نبود ...

^HAMID^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله همه باید به همه احترام بزارن مدیر و کاربر نداریم در احترام
اگر توهین کنه به مدیر هم حتما برخورد میشه بهروز هم تو پست آخر نظرشو گفت طرفداری شما هم هیچ مشکلی نداره مگر از مرز که توهین شخصی به دیگران هست خارج نشه که خلاف مرامنامه فروم هست و برخورد میشه
ضمن اینکه منم موافقم جو اون تاپیک متاسفانه خوب نبود و نباید اینطوری با تغییر و تحولات برخورد میشد

منظورم این نبود ...

ممنونم دوست عزیز
هیچ اعتراضی ندارم:)
من حرف دلمو زدم بن شدنم هم به دلیل این بحث نبود در کل هیچ اعتراضی ندارم
ایشالا 3 روز دیگر خدمت دوستان میرسم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا حمید من شما رو نمی شناسم اما پستی که اونجا زدی بسیار ناراحت کننده بود کی ما می خوایم به نظرات هم احترام بزاریم و این رو یاد بگیریم
بعدم دوست گرامی آقا بهروز بنظرت وکیل مدافع می خواد ؟ خود آقا بهروز نمیتونه جواب بده ؟بنظرت پستش طوری نیست که با کوچکترین توهینی برخورد کنه؟ بنظرت اگه شما از آقا بهروز عزیز حمایت کنی اعتبارش میره بالا؟ خودت باشی اون جملاتی که نوشتی رو بخونی نمیگی این طرف واسه چاپلوسی این هارو نوشته ... و اینکه پیغام خصوصی رو واسه چی گزاشتن ؟ !!!
والا کم تجربه هم نیستی بگم نیمدونی مجازات توهین اینجا چجوریه!!!!
و نکته آخر شما که اینقدر مدیر مدیر میکنی و سنگ مدیر ها رو به سینه میزنی یک ذره به قوانین احترام میزاری که هنوز یک ساعت نشده آیدی دوم میسازی میایی ؟؟ بنظرت این کارت باعث نمیشه مدیرا که با کسی هم شوخی ندارن اون آیدی اصلیت رو واسه همیشه بن کنن تا دیگه این کار رو تکرار نکنی و با چند آیدی نیای !!!!! و واسه بقیه هم درس عبرت شه...
راستی امروز که من نگاه میکردم دیدم که آقا بهروز عزیز بسیار وقت گزاشتن و مشخص هست که در آینده به همه ثابت میکنن که این پست شایسته ی ایشون بوده و مجدد براشون آرزوی موفقیت میکنم و درخواست میکنم با کسایی که اختلال تو بازارچه درست میکنن شدیدا برخورد بشه تا اعتبار اینجا از همیشه بیشتر شه
همگی موفق باشید

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ممنون از همه دوستان که لطف کردند و نظراتشون رو دادند.
من چند ساعتی بیرون بودم وقتی برگشتم دیدم خیلی اتفاق ها افتاده . بهر حال توی یک درگیری لفظی کاربری بن شده و به نظر میاد قضیه تمام شده هست .

من چندین سال هست توی پی هستم پیش از این من اینجا یک سال مدیر بودم . بعدن شرایط به گونه ای شد که رفتم و حالا دوباره برگشتم . ( دوستان قدیمتر یادشون هست ) پس چیزی نیست که من به خاطرش هیجان زده بشم .

به هرحال فکر می کنم این موضوع تمام شده هست . ممنون از همتون .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاربران عزیز : daf_neflekon و m jax من حس می کنم این یک سو تفاهم ساده هست و بهتر هست یک طرف کوتاه بیاد ( یا دوطرف 50 50 کوتاه بیان ) مبلغ مورد بحث ارزش این رو نداره که بخوایم با تصمیمات خشک باعث ناراحتی و اعصاب خوردی کسی بشیم .

مرسی

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
کاربران عزیز : daf_neflekon و m jax من حس می کنم این یک سو تفاهم ساده هست و بهتر هست یک طرف کوتاه بیاد ( یا دوطرف 50 50 کوتاه بیان ) مبلغ مورد بحث ارزش این رو نداره که بخوایم با تصمیمات خشک باعث ناراحتی و اعصاب خوردی کسی بشیم .

مرسی

اول موضوع سره پولش نبود سره زمان و کیفیت بود که هر دو به ضرر بنده شد ..
بله. من به 50% پولم راضی هستم باید برگردونن مبلغ 4000 هزار تومان.

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
یوزر داف نفله کن (امیر عزیز:دی) کارشون که تایید شده است و مشکلی ندارن
دوستی که سوتفاهم براتون پیش اومده تو پی ام حل کنید فکر کنم بهتر باشه
این کاربر از کاربران معتبر اینجاست
تا چندین ملیون هم پیش هم اعتبار داریم ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا