• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من جواب کاربر حمید رو اینجا نوشتن اما به احترام مدیریت و اینکه من با این کاربر مشکلی ندارم و فقط به نظرم اون کارش اشتباه بود جواب خودم رو پاک کردم
همگی موفق باشید

Last edited:

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
آقا این آقای آمیررضا بنی هاشمی با نام کاربری Parsgm رو کسی میشناسه؟ پول منو خورد یه لیوان آبم روش. من یه جنسی سفارش دادم برام بیارن ولی غیبشون زده کلاً.

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
آقا این آقای آمیررضا بنی هاشمی با نام کاربری Parsgm رو کسی میشناسه؟ پول منو خورد یه لیوان آبم روش. من یه جنسی سفارش دادم برام بیارن ولی غیبشون زده کلاً.
درست نیست خیلی راحت به کسی همچین اتهامی بزنید
به هر حال یه شماره تلفن ایشون قبلا به من داده که فکر می کنم مربوط به پیگیری سفارش ها میشه ...
اگه کمکی می کنه به من pm بدید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درست نیست خیلی راحت به کسی همچین اتهامی بزنید
به هر حال یه شماره تلفن ایشون قبلا به من داده که فکر می کنم مربوط به پیگیری سفارش ها میشه ...
اگه کمکی می کنه به من pm بدید.

اون تاپیک فروش لباس خارجی که کلاهبرداری از آب در اومد مال من بود دیگه؟!!! :eek:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
اون تاپیک فروش لباس خارجی که کلاهبرداری از آب در اومد مال من بود دیگه؟!!! :eek:
مال شما بود دیگه ؟! الان با مدرک مستند شما ثابت کردی کلاهبردارن ایشون ؟
طرف صحبت من Mod.Chip بود .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مال شما بود دیگه ؟! الان با مدرک مستند شما ثابت کردی کلاهبردارن ایشون ؟
طرف صحبت من Mod.Chip بود .

مدرک مستند میخواید به بهروز بگو تاپیک فروش لباس ایشون رو ببره بخش مدیران بعد چند صفحه آخرش رو ملاحضه بفرمایید که چه خبر بود! ;)

ایشالا رفته ماه عسل و بر میگرده و جنس دوستمون رو هم تحویل میده. ولی به همین راحتی که نباید به کسی تهمت زد، کسی رو هم نباید فرشته جلوه داد! :)

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
نمیدونم شاید این قوانین برای همه صادق نیست

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3461852&postcount=81

دیگه تشخیص ش با مدیریت هست اون مورد همون طور گفته شد رکیک بوده ( حد قذف داشته :happy: )

مورد شما اینطور نبوده توهین و بی احترامی بود

(قضیه منتفی هست لطفا ادامه ندید آخرین پست من دراین مورد)

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
چرا مدیریت قبل از اینکه درست تحقیق کنه اینو اون رو سریع بن می کنن و تاپیک رو قفل می کنن؟

تاپیک من فروش گیتار کلاسیک بود. اون یوزری رو هم که بن شد من نبودم, همسرم بود, من نیازی به یوزر دوم ندارم فقط دید یکی از مشتری ها داره پرویی می کنه اومد پست داد. شما که اینقدر زرنگ هستید و فهمیدید IP دو تا پست آخر مثل منه چرا اینرو نفهمیدید که IP پست های قبلیش از شرکت پرشین تولز هستش؟ چون از تیم برنامه نویسی شرکت هستش.

به هر حال اگه مدیران فرووم اقدام به پیگیری درست حسابی نکنن من از طریق خود آقا احسان (ehsan) پی گیری می کنم که هم من رو می شناسن هم می دونن یوزر کارمندشون چی هستش.

امیدوارم مدیریت پیگیری کنن و امشب موضوع رو حل کنن.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چرا مدیریت قبل از اینکه درست تحقیق کنه اینو اون رو سریع بن می کنن و تاپیک رو قفل می کنن؟

تاپیک من فروش گیتار کلاسیک بود. اون یوزری رو هم که بن شد من نبودم, همسرم بود, من نیازی به یوزر دوم ندارم فقط دید یکی از مشتری ها داره پرویی می کنه اومد پست داد. شما که اینقدر زرنگ هستید و فهمیدید IP دو تا پست آخر مثل منه چرا اینرو نفهمیدید که IP پست های قبلیش از شرکت پرشین تولز هستش؟ چون از تیم برنامه نویسی شرکت هستش.

به هر حال اگه مدیران فرووم اقدام به پیگیری درست حسابی نکنن من از طریق خود آقا احسان (ehsan) پی گیری می کنم که هم من رو می شناسن هم می دونن یوزر کارمندشون چی هستش.

امیدوارم مدیریت پیگیری کنن و امشب موضوع رو حل کنن.
استفاده از دو ای دی همزمان خلاف قوانین فروم است . توی بازارچه به شدت با اون برخورد میشه . اهمیتی نداره که دو یا پنج نفر مختلف از این ای دی ها استفاده می کنند چون ما قادر به تشخیص این قضیه نیستم و تنها به چک کردن ای پی بسنده می کنیم .

کاربر بن شده بن باقی خواهند ماند اما با تایید Forum Manager محترم شما از لیست محرومین فروش خارج شدید . می توانید تاپیک جدیدی بزنید .

ممنون

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
استفاده از دو ای دی همزمان خلاف قوانین فروم است . توی بازارچه به شدت با اون برخورد میشه . اهمیتی نداره که دو یا پنج نفر مختلف از این ای دی ها استفاده می کنند چون ما قادر به تشخیص این قضیه نیستم و تنها به چک کردن ای پی بسنده می کنیم .

کاربر بن شده بن باقی خواهند ماند اما با تایید Forum Manager محترم شما از لیست محرومین فروش خارج شدید . می توانید تاپیک جدیدی بزنید .

ممنون

آخه نمی شه که! یعنی 2 نفر از یه خانواده نمی تونن تو یه سایت عضو باشن؟!

منم نیاز به آی دوم ندارم که خودم تاپیک بزنم بعد با یه آی دی دیگه بیام بگم این گیتار ماله منه!!!!!

---------------------------------------------

شما قبل از بن کردن لطفا اخطار بدید که کاربرا بتونن از خودشنون دفاع کنن. در ضمن من تو PM برای شما توضیح داده بودم, حتما باید از طریق شرکت پیگیری کنم تا شما به یه جوابی برسم؟
من و همسرم همچنان پیگیری می کنیم, برای من اون پیغام قرمزی که نوشته بودید, این کاربر 2 یورز داره و از فروش محروم می شه اصلا جالب نبود, مخصوصا اینکه شما یک طرفه به قاضی رفتید.

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آخه نمی شه که! یعنی 2 نفر از یه خانواده نمی تونن تو یه سایت عضو باشن؟!

منم نیاز به آی دوم ندارم که خودم تاپیک بزنم بعد با یه آی دی دیگه بیام بگم این گیتار ماله منه!!!!!

---------------------------------------------

شما قبل از بن کردن لطفا اخطار بدید که کاربرا بتونن از خودشنون دفاع کنن. در ضمن من تو PM برای شما توضیح داده بودم, حتما باید از طریق شرکت پیگیری کنم تا شما به یه جوابی برسم؟
من و همسرم همچنان پیگیری می کنیم, برای من اون پیغام قرمزی که نوشته بودید, این کاربر 2 یورز داره و از فروش محروم می شه اصلا جالب نبود, مخصوصا اینکه شما یک طرفه به قاضی رفتید.

دوست من .
اینجا بازارچه هست . تمام اعضای خانواده می تونند ای دی داشته باشند اما نمی تونند در یک تاپیک فروش مشترک شرکت کنند. استفاده از دو ای دی در یک فروش شاعبه کلاهبرداری ایجاد می کنه . ما نسبت به تجربه ای که پیدا کردیم مجبور به سخت گیری هستیم . چون نمی تونیم شناسنامه افراد رو بگیریم و چک کنیم پس ملاک رو میگذاریم ای پی هایی که ثبت می شود.

در ضمن من تو PM برای شما توضیح داده بودم, حتما باید از طریق شرکت پیگیری کنم تا شما به یه جوابی برسم؟
نمونه هایی بوده که اشخاصی خودشون رو به رئیس جمهور آمریکا نسبت می دهند. من شما رو نمی شناسم , نخواهم هم شناخت و اهمیتی برایم ندارد . من بر اساس منطق و تجربه ام عمل می کنم . اگر Froum Manager عزیز شما را تایید نمی کردند هنوز همون خط قرمز در آن تاپیک وجود داشت .

ما طبق قوانین بازارچه عمل می کنیم و سختگیری در اینجا به خاطر حساسیتی که داره به مراتب بیشتر است . به هرحال نتیجه پیگیریهاتون رو به من اعلام کنید ممنون و خوشحال می شوم.

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ما طبق قوانین بازارچه عمل می کنیم و سختگیری در اینجا به خاطر حساسیتی که داره به مراتب بیشتر است

واقعا خوشم میاد این حساسیت ها رو درک می کنید !

طرف کلاه برداری می کنه علنی ! یک ماه ممنوع الفروش می شه بعد دوباره این اجازه رو پیدا می کنه که بیاد سر 4 نفر دیگه کلاه بزاره !

واقعا اپسیلونی کار می کنید ! آورین !ورین ! :|

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
من شما رو نمی شناسم , نخواهم هم شناخت و اهمیتی برایم ندارد . من بر اساس منطق و تجربه ام عمل می کنم . اگر Froum Manager عزیز شما را تایید نمی کردند هنوز همون خط قرمز در آن تاپیک وجود داشت .

برای منم استدلال و دلایل شما اهمیتی نداره. شما موظف هستید قبل از انجام هرکاری اخطار بدید نه اینکه کابرها رو بن کنید و تاپیک رو پاک کنید.

تاپیک رو برای چی پاک کردید نهایت 2 تا پست آخر رو پاک می کردید مشکل تاپیک چی بود؟!!! :blink:

-----------------------------------------

با کاربرا مثل مجرمین رفتار نکنید. مردم میلیونی کلاه برداری می کنن کسی پیگیری نمی کنه اونوقت چون همسرم تو تاپیکم پست داده شما بنش کردید منم محروم از فروش کردید؟؟!!!!!!!!!! :blink:
واقعا جالبه!

واقعا خوشم میاد این حساسیت ها رو درک می کنید !

طرف کلاه برداری می کنه علنی ! یک ماه ممنوع الفروش می شه بعد دوباره این اجازه رو پیدا می کنه که بیاد سر 4 نفر دیگه کلاه بزاره !

واقعا اپسیلونی کار می کنید ! آورین !ورین ! :|

من که نمی دونم چی بگم!

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آخرین اخطار :

آقایان rezidentevil و slash_slash . اگر این به بعد جایی دیده بشه که شما باز به هم می پرید با هر دو برخورد جدی خواهد شد .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب با همکاری مدیر فنی و مدیر ارشد عزیز تغییری در سیستم مدیریتی بازارچه اعمال شد.

یک گروه کاربری جدیدی با نام " محروم از فعالیت تجاری " ایجاد شده که از این پس دوستانی که به نوعی فعالیت مشکوک داشته باشند یا به هر دلیلی از فعالیت تجاری منع بشوند به این گروه کاربری ( یا برای مدت زمان خاص یا به صورت کلی ) انتقال پیدا می کنند .

این گروه کاربری دقیقا مانند یک گروه کاربری معمولی با تمامی امکانات است اما با این تفاوت که اجازه پست و تاپیک زدن از آنها در بازارچه گرفته می شود.

تذکر 1 : بن کلی برای کاربرانی که توهین و بی احترامی کنند یا خلاف مصادیق فرومی عمل کنند همچنان به قوت خودش باقی است .
تذکر 2 : اگر در طول محرومیت موقت کسی نام کاربری جدید ساخت , نام کاربری جدید وی بن شده و محرومیت موقت وی به دایم تبدیل می شود.
تذکر 3 : زین پس با اسپمر ها بدین صورت شدیدا برخورد خواهد شد .
تذکر 4 : طول دوران محرومیت موقت کاملا در اختیار همکار و مدیر بازارچه است .

با تشکر از شما

Last edited:

km2010

Registered User
لایک‌ها
0
خوب با همکاری مدیر فنی و مدیر ارشد عزیز تغییری در سیستم مدیریتی بازارچه اعمال شد.

یک گروه کاربری جدیدی با نام " محروم از فعالیت تجاری " ایجاد شده که از این پس دوستانی که به نوعی فعالیت مشکوک داشته باشند یا به هر دلیلی از فعالیت تجاری منع بشوند به این گروه کاربری ( یا برای مدت زمان خاص یا به صورت کلی ) انتقال پیدا می کنند .

این گروه کاربری دقیقا مانند یک گروه کاربری معمولی با تمامی امکانات است اما با این تفاوت که اجازه پست و تاپیک زدن از آنها در بازارچه گرفته می شود.

تذکر 1 : بن کلی برای کاربرانی که توهین و بی احترامی کنند یا خلاف مصادیق فرومی عمل کنند همچنان به قوت خودش باقی است .
تذکر 2 : اگر در طول محرومیت موقت کسی نام کاربری جدید ساخت , نام کاربری جدید وی بن شده و محرومیت موقت وی به دایم تبدیل می شود.

با تشکر از شما

جالبه

ولی این رو فکر نکنم بتونید متوجه بشوید :D

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

ا

یک مقداری درباره فعالیت مشکوک توضیح می دهید که به چه مواردی اطلاق می شود؟؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یک مقداری درباره فعالیت مشکوک توضیح می دهید که به چه مواردی اطلاق می شود؟؟
فعالیت های مشکوک به کلاهبرداری .
اون هایی که شکایت ازشون میشه و رسیدگی میشه . اگر محر

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

با تشکر از شما

تصمیمات خوبی اتخاض کردید
s050.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا