• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
همچنان پافشاری می کنه که چون نگفته 24 ساعت
پس اگه خراب بود مسئولیت قبول نمی کنه
مشکل هارد : صدا میده
بردمش گارانتی اونم گفت چون ضربه خورده به ما ربطی نداره
گوشه سمت راست بالای هارد یه حالت پریدگی داره (مشابه زمانی که یه وسیله از یه سمت ضربه می خوره ، یه حالت ساییدگی پیدا می کنه)
دقیقا طبق گفته ی خودتون چون بسته بندی هارد شامل چند لایه لفاف حبابدار بوده و حتی اگه تو پست هم ضربه می خورده این حالت پریدگی نباید ایجاد میشده
منم به محض اینکه پستچی بسته رو اورد تست کردم و به شما پیغام دادم که اینجوریه
و درخواست تعویض محصول خریداری شده رو دارم

قبلا گفتم بحثی در مورد زمان تست نشده بود که میگی قبل از 24 ساعت گفتم باید پس بگیری من توی این تاپیک بالای 50 تا هارد فروختم و همه بدون مشکل رسیدن اینم قبل از ارسال تست کردم و بسته بندی خیلی خوب بود مشکل از طرف من نیست شما که اینجور تهمت میزنی منم میتونم بگم شما خودت خراب کردی شاید از دستت اوفتاده خدا عالمه

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
باز هم کلاهبرداری به روش جدید در پی تی . گرفتن پول برگردوندن تدریجی با توجیه عدم کلاه برداری

از مدیران عزیز تقاضا دارم که منو راهنمایی بکن و حداقل این یوزر رو بن کنن یا تذکری بهش بدن تا من هم بتونم پولمو پس بگیرم

من در تمام مدت از ابتدای فروم پرشین تولز از 2002 تا حالا سعی کردم کارب خوبی باشم و به همه در حد توان کمک بکنم . و تو این مدت حتی یک نفر پیدا نمیشه که از دست من ناراضی باشه

در طول تاریخ انسانها روشهای مختلفی برای رسیدن به اهداف خود داشته اند که به تدریج این روشها رو بهبود بخشیده اند و پیشرفته تر کرده اند . کلاهبرداری هم یکی از این ها .

یوزر david_196819 که با نام حامد دانشجو تو فروم فعالیت مالی انجام میده . اکثرا شماره حساب ملت با همین اسم میده : ۱۳۲۸۰۲۳۲۳۰

در بخش خرید های اشتراکی خیلی فعال هستش . قبلا یه سایت داشت که ادرسش چیزی شبیه creack3r بود یعنی عدد 3 داخل کلمه cracker بودش .
اسم اصلیش میلاد هستش و ساکن فلکه سوم تهرانپارس هستش . شهرتشو داخل سایت زده بود . صفحه رو ذخیره کرده بودم ولی الان پیدا نمی کنم .

این اقا واسه کارهایی از من 338 تومن پول گرفتش که از حساب اینترنتی بانک ملت انتقال دادم . مدرکش هم موجوده و اگه مدیران لازم بدونن تقدیمشون میکنم . . این مبلغ رو 2 بار در تاریخ های 16 - 25 - 26 دی ماه انتقال دادم .

متاسفانه ایشون تا الان که 5 ماه میشه منو معطل کردن. و فقط با این بهانه که من هر چی باشم مال مردم خور نیستم فقط 50 تومن از پول رو برگردوندن .

من شدیدا به این پول نیاز دارم. تو این مدت فشار روانی شدیدی بهم وارد شده است . خدا شاهده فردا میخام دارو بخرم . شارژ اینترنت هم تموم شده بهمین خاطر نمیتونم مرتب بیام اینترنت متاسفانه :(

لطفا دوستان ( مدیران و کاربران ) منو راهنمایی بکنن . واگه اطلاعی شماره ای چیزی دارن بهم بدن یا هر طوری که میشه منو کمک بکنن :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
@ meisam317

من به ایشون پی ام دادم و ازشون درخواست کردم که اینجا حضور پیدا کنند. از اونجایی که آخرین تاریخ بازدیدشون از این فروم 4 روز پیش بوده، سه روز بهشون مهلت دادم تا اینجا حاضر شده و از خودشون دفاع کنن.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در مورد پرونده g0dsend313 و ehsan6811
جناب g0dsend313 میشه تصویری از شرایط کنونی هارد قرار بدید ؟

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
در مورد پرونده g0dsend313 و ehsan6811
جناب g0dsend313 میشه تصویری از شرایط کنونی هارد قرار بدید ؟

هارد از نظر ظاهری مشکل خاصی نداره فقط یکی از گوشه ها حالت ساییدگی (پریدگی در اثر ضربه ) پیدا کرده که همین باعث شده گارانتی قبول نکنه

pth033awi2p7vhvx3i3.jpg

اگر مایل باشین بفرستم براتون چون تو عکس زیاد مشخص نیست

Last edited:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
باز هم کلاهبرداری به روش جدید در پی تی . گرفتن پول برگردوندن تدریجی با توجیه عدم کلاه برداری

از مدیران عزیز تقاضا دارم که منو راهنمایی بکن و حداقل این یوزر رو بن کنن یا تذکری بهش بدن تا من هم بتونم پولمو پس بگیرم

من در تمام مدت از ابتدای فروم پرشین تولز از 2002 تا حالا سعی کردم کارب خوبی باشم و به همه در حد توان کمک بکنم . و تو این مدت حتی یک نفر پیدا نمیشه که از دست من ناراضی باشه

در طول تاریخ انسانها روشهای مختلفی برای رسیدن به اهداف خود داشته اند که به تدریج این روشها رو بهبود بخشیده اند و پیشرفته تر کرده اند . کلاهبرداری هم یکی از این ها .

یوزر david_196819 که با نام حامد دانشجو تو فروم فعالیت مالی انجام میده . اکثرا شماره حساب ملت با همین اسم میده : ۱۳۲۸۰۲۳۲۳۰

در بخش خرید های اشتراکی خیلی فعال هستش . قبلا یه سایت داشت که ادرسش چیزی شبیه creack3r بود یعنی عدد 3 داخل کلمه cracker بودش .
اسم اصلیش میلاد هستش و ساکن فلکه سوم تهرانپارس هستش . شهرتشو داخل سایت زده بود . صفحه رو ذخیره کرده بودم ولی الان پیدا نمی کنم .

این اقا واسه کارهایی از من 338 تومن پول گرفتش که از حساب اینترنتی بانک ملت انتقال دادم . مدرکش هم موجوده و اگه مدیران لازم بدونن تقدیمشون میکنم . . این مبلغ رو 2 بار در تاریخ های 16 - 25 - 26 دی ماه انتقال دادم .

متاسفانه ایشون تا الان که 5 ماه میشه منو معطل کردن. و فقط با این بهانه که من هر چی باشم مال مردم خور نیستم فقط 50 تومن از پول رو برگردوندن .

من شدیدا به این پول نیاز دارم. تو این مدت فشار روانی شدیدی بهم وارد شده است . خدا شاهده فردا میخام دارو بخرم . شارژ اینترنت هم تموم شده بهمین خاطر نمیتونم مرتب بیام اینترنت متاسفانه :(

لطفا دوستان ( مدیران و کاربران ) منو راهنمایی بکنن . واگه اطلاعی شماره ای چیزی دارن بهم بدن یا هر طوری که میشه منو کمک بکنن :)
من این کاربری که میگید به طور کامل میشناسم با ریز جزئیات :D

تهران هم نمیشینه اسمش هم همون حامده!

اگه نیاز شد بهت آدرس دقیقشو بدم!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
فکر کنم عنوان رو با این اعتراض شما با Banned عوض کنن :wacko:

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
مرحوم شدی رفت rezidentevil ....

فکر نکنم حتی اگر شورا ی نگهـ بان هم بگه دیگه امکان برگشت داشته باشی.

بجای عصبانیت باید جور دیگری برخورد می کردی.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هارد از نظر ظاهری مشکل خاصی نداره فقط یکی از گوشه ها حالت ساییدگی (پریدگی در اثر ضربه ) پیدا کرده که همین باعث شده گارانتی قبول نکنه

pth033awi2p7vhvx3i3.jpg

اگر مایل باشین بفرستم براتون چون تو عکس زیاد مشخص نیست

از این عکس چیزی زیاد معلوم نیست آخه .

جناب ehsan6811 الان گارانتی این هارد رو قبول نمی کنه ؟ ( از جایی که شما خریدید ؟ )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مدیر های اینجا خیلی صبور هستن و دلشون نمیاد کسی رو کلا بن کنن ... این هم بزرگترین نقطه ضعف این سایت شده چون باعث میشه توهین مستقیم به خودشون و یا به کاربر های دیگه بشه .... باید اینجام مثل سایت های همسایه سخت گیری بالا باشه و بن کردن آسون تا کاربر ها مراقب کلمه کلمه ای که مینویسن باشن... الان متاسفانه لحن صحبت خبلی از کاربر ها تو سایت مناسب نیست و حالت طلب کارانه یا تا حدی توهین آمیز داره و برخوردی چون نشده نتیجه اش میشه بعد یک مدت توهین به خود مدیر ها...بار ها من گفتم کسی گوش نکرد و کم کم داره نتایجش معلوم میشه... شما مدیرای عزیز که زحمت میکشید این یک مورد رو هم انجام بدید تا اینجا مثل سابق منظم بشه...ممنون

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست عزیز من بشدت با کلمات توهین آمیز رزیدنت مخالفم و دوست دارم به سزای عملش برسه
ولی جای سوال هست برام
شما خیلی دوست داری کاربرا بن بشن
دقیقا در مورد بنده هم همینطور بود
مشکل اصلیتون چیه؟
میشه تو این مورد توضیح بدین؟
واقعا به شما مربوط نمیشه این بحثها که میاید و بر خلاف یکی نظر میدین
موفق باشید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوست عزیز من بشدت با کلمات توهین آمیز رزیدنت مخالفم و دوست دارم به سزای عملش برسه
ولی جای سوال هست برام
شما خیلی دوست داری کاربرا بن بشن
دقیقا در مورد بنده هم همینطور بود
مشکل اصلیتون چیه؟
میشه تو این مورد توضیح بدین؟
واقعا به شما مربوط نمیشه این بحثها که میاید و بر خلاف یکی نظر میدین
موفق باشید

دوست عزیز من با شما خصومتی که ندارم و کسی هم مخاطب قرار ندادم و کلی گفتم
من میگم اینجا پیغام خصوصی نیست کاربری که فعالیت میکنه باید شعور این رو داشته باشه که داره تو یک محیطی فعالیت میکنه که بچه 10 ساله میاد مرد 60 ساله هم میاد و دختر و زن مردمم میاد و نوشتش رو شاید 1000 نفر هم بیشتر میخونن باید بفهمه چی مینویسه.... تو این موارد نباید مدارا کرد... شما یک سری تو بعضی از تاپیک ها بزن بعضی هاش شده میدون جنگ!!! در ضمن الان این حرف شما رو منم میتونم بزنم و بگم مگر من شما رو گفتم که ناراحتی و به شما چه مربوطه که نظر میدی !!! اما نمیگم ... اینجا هم باید اشکالاتش به مدیر ها گفته بشه تا بر طرف بشه.... همه ی بچه های اینجام مثل دوستای خودم هستن و همیشه هم تا جایی که تونستم هوای همه رو داشتم بجز افرادی که مورد دارن و کارهای خلاف قوانین کردن
در مورد شمام همچین میگی انگار من بودم و یادت نیست 10 نفر بیشتر اینجا چه حرف هایی که به شما نزدن!!! حتما یک دور دیگه نگاه کن !!! حالا خود شما دوست نداری اگر کسی بهت توهین کرد باهاش برخورد شه؟؟؟ نمیدونم اما از نوشتتون فقط متوجه شدم با بنده مشکل شخصی داری و بس...

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
با قسمت اول حرفهات موافقم
ولی من به کسی اجازه نمیدم بهم توهین کنه
این بن شدن من هم ربطی به کسی نداشت و دلایل خاصی داشت که فقط بین من و یکی از مدیرانه
در مورد قسمت دوم حرفهای جنابعالی:
این پست
شما دقیقا اون روزها داشتی جو رو بر علیه من ...
در حالی که نه به شما چیزی گفته شده بود نه به شما مربوط میشد نه مدیر بودین
پس اینکار شما درست نیست
مطمئن باش رفیق اون تفکراتی که داری خیلی ها از شما بیشتر دارن
اگر دقت کرده باشی اون کاربرانی که مشکل دارن به خودشون شکاکن فوری میان تو بحث دیگران شرکت میکنن و نظر میدن
در حالی که کسانی که از خودشون مطمئنا اصلا وارد بحث نمیشن شاید هم تاپیک رو باز نکنن
شب بخیر

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با قسمت اول حرفهات موافقم
ولی من به کسی اجازه نمیدم بهم توهین کنه
این بن شدن من هم ربطی به کسی نداشت و دلایل خاصی داشت که فقط بین من و یکی از مدیرانه
در مورد قسمت دوم حرفهای جنابعالی:
این پست
شما دقیقا اون روزها داشتی جو رو بر علیه من ...
در حالی که نه به شما چیزی گفته شده بود نه به شما مربوط میشد نه مدیر بودین
پس اینکار شما درست نیست
مطمئن باش رفیق اون تفکراتی که داری خیلی ها از شما بیشتر دارن
اگر دقت کرده باشی اون کاربرانی که مشکل دارن به خودشون شکاکن فوری میان تو بحث دیگران شرکت میکنن و نظر میدن
در حالی که کسانی که از خودشون مطمئنا اصلا وارد بحث نمیشن شاید هم تاپیک رو باز نکنن
شب بخیر

والا منم میخوام بگم شب بخیر ها اما نمیزاری :p
بین دوست گرامی چه دلیلی داره بحثی که تموم شده رو هی مطرح میکنی ...چند بار می خوای این کار رو بکنی... یعنی همه اینجا مجبورن دوباره گوش کنن که چی شده و من چی گفتم اضغر و اکبر چی گفتن و چرا !!!!! برادر من پیغام خصوصی واسه همینه... من به شما توهین نکردم اما شما داری میکنی
در مورد این جملت اگر با من بودی این جواب رو بخون اگر هم نبودی نخون که سوء تفاهم نشه

شما اگر میگی من مشکل دارم یک نمونه از کارهای من رو که مشکل داشته بگو ( کم هم اینجا خرید و فروش نداشتم) بجز موردی که سر شما پیش اومده و بحث ساده ای بوده ...اونوقت بنده دیگه آنلاین نمیشم.... اما اگر نتونستی از حرفی که به من نسبت دادی واقعا خجالت بکش ... تهمت بدون دلیل !!!! خوبه که یک جایی به اسم اینترنت هست که همه توش کاری که تو دنیای واقعی نمیتونن انجام بدن رو انجام بدن
در ضمن بنده به شما با وجود این تهمتت هنوز احترام میزارم و نمیخوام وارد بحث با هم بشیم...شبتون بخیر امیدوارم بحث ادامه پیدا نکنه که منم برم بخوابم دیر وقته ....

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
والا منم میخوام بگم شب بخیر ها اما نمیزاری :p
بین دوست گرامی چه دلیلی داره بحثی که تموم شده رو هی مطرح میکنی ...چند بار می خوای این کار رو بکنی... یعنی همه اینجا مجبورن دوباره گوش کنن که چی شده و من چی گفتم اضغر و اکبر چی گفتن و چرا !!!!! برادر من پیغام خصوصی واسه همینه... من به شما توهین نکردم اما شما داری میکنی
در مورد این جملت اگر با من بودی این جواب رو بخون اگر هم نبودی نخون که سوء تفاهم نشه

شما اگر میگی من مشکل دارم یک نمونه از کارهای من رو که مشکل داشته بگو بجز موردی که سر شما پیش اومده و اونوقت بنده دیگه آنلاین نمیشم.... اما اگر نتونستی از حرفی که به من نسبت دادی واقعا خجالت بکش ... تهمت بدون دلیل !!!! خوبه که یک جایی به اسم اینترنت هست که همه توش کاری که تو دنیای واقعی نمیتونن انجام بدن رو انجام بدن
در ضمن بنده به شما با وجود این تهمتت هنوز احترام میزارم و نمیخوام وارد بحث با هم بشیم

بحث همین بود دوست من
من با کسی مشکل ندارم تو اینترنت و این انجمن
ولی خیلی از کاربران با من مشکل دارن
حدود 58 تاشو شناسایی کردم و گزاشتم تو لیست سیاه
ولی مهم نیست
من میگم شما چرا نظر میدی بهمین دلیل
نمیخوام مستقیم بگم ولی ببین اون کاربرانی که هی پست میدن اینجا چه ثوابقی دارن
پس هیف نیست کاربری که همیشه پستهای مفیدی تو انجمن داشته خودشو قاطی اینا کنه؟
امیدوارم منظورمو بگیری
دیگه واقعا شب بخیر:p

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
@ دوستانی که جانماز آب می کشند !

شما خودت داری تو فروم چرخ می زنی یه هو یه پست می دی می بینی بالای آواتارت یه جمله هست که مختص افراد کلابرداره... و مشابه این رفتار های بیمار گونه هم قبلا" مشاهده کردی

چه عکس العملی نشون می دی ؟ بعد از پاک شدن 4 - 5 تا پستت که برای این کار توضیح خواستی

هان ؟

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
اگه ساییدگی باشه باید گارانتی قبول کنه اما اگه فرو رفتگی داره قبول نمی کنه ببین خود بسته بندی هم از اون قسمت اسیب دیده؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
@ دوستانی که جانماز آب می کشند !

شما خودت داری تو فروم چرخ می زنی یه هو یه پست می دی می بینی بالای آواتارت یه جمله هست که مختص افراد کلابرداره... و مشابه این رفتار های بیمار گونه هم قبلا" مشاهده کردی

چه عکس العملی نشون می دی ؟ بعد از پاک شدن 4 - 5 تا پستت که برای این کار توضیح خواستی

هان ؟

به صورت غیر مستقیم درخواست بن شدن میکنی :D چون دیگه نمیتونی با این ای دی فعالییت تجاری داشته باشی!
امیدوارم با ای دی جدیدت خودت رو هم عوض کنی ;)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

بحث همین بود دوست من
من با کسی مشکل ندارم تو اینترنت و این انجمن
ولی خیلی از کاربران با من مشکل دارن
حدود 58 تاشو شناسایی کردم و گزاشتم تو لیست سیاه
ولی مهم نیست
من میگم شما چرا نظر میدی بهمین دلیل
نمیخوام مستقیم بگم ولی ببین اون کاربرانی که هی پست میدن اینجا چه ثوابقی دارن
پس هیف نیست کاربری که همیشه پستهای مفیدی تو انجمن داشته خودشو قاطی اینا کنه؟
امیدوارم منظورمو بگیری
دیگه واقعا شب بخیر:p

آقا منم این رو مینویسم اما شما جواب نده دیگه :lol:
آفا در همین حد که من تو این بخش شما بشمارید ببینید پستهای من به 10 یا 12 تا پست میرسه ؟ .... پس من همیشه این جا پست نمیدم و از تعداد پست هامم معلومه که کم پست میدم با اینکه اکثر مواقع آنلاینم ... ولی من بازم میگم مشکلات اینجا رو کاربر ها باید به مدیر ها منتقل کنن اگر نکنن انتظار پیشرفت و نظم هم نداشته باشن..
در ضمن تو این همه سال حتی یک کاربر نبوده که از من دلخوری کوچیکی هم داشته باشه ...
شب که گذشت صبح بخیر...منم الان خوابم :D

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
به صورت غیر مستقیم درخواست بن شدن میکنی :D چون دیگه نمیتونی با این ای دی فعالییت تجاری داشته باشی!
امیدوارم با ای دی جدیدت خودت رو هم عوض کنی ;)

چرا دوستانی مثل شما بسیار تمایل دارند در مسائلی که از اون هیچ اطلاعی ندارند دخالت کنند و نظر بدند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا