یه قانون سایز عکس هم بزارید ، طرف 4 تا عکس 2 مگی بزاره ، 4 بار بگردیم تو سایت پهنای باند تمام می شه
جناب Slash_Slash
به شما یک بار تا تاریخ 24 فروردین وقت داده شده بود تا رضایت خریدارتون رو جلب کنید.
برای آخرین بار، شما تا فردا ساعت 12 ظهر وقت دارید تا یکی از این کارها رو بکنید.
1- پول رو پس داده و جنسی که فروختید رو پس بگیرید
2- لوازمی که کم فرستادین رو پس بدید (هارد 20 گیگ)
3- به جای این لوازمی که کم گذاشتید، جبران خسارت کرده و مقداری از پول رو پس بدین
همون طور که عرض کردم و قبلا هم بهروز به شما گفته بود، در غیر این صورت با شما برخورد میشه.
امیدوارم تا فردا این مشکل رو حل کنید
ضمنا خطاب به هر دو نفر عرض کنم که آدرس و مشخصات اینچنینی رو اینجا نگذارید.
نام ایشون برای همیشه در کاربران با سابقه منفی قرار گرفت، همچنین تا 40 روز حق هیچگونه فعالیت تجاری نخواهند داشت.ساعت شد 5.30 عصر
درخواست بن دائم این بی حیای دزد + قرار گرفتم اسم و آدرس در رده کلاه بردار ها رو دارم :hmm:
نام ایشون برای همیشه در کاربران با سابقه منفی قرار گرفت، همچنین تا 40 روز حق هیچگونه فعالیت تجاری نخواهند داشت.
بنده شما رو نگرفتم!مرد مومن 70 هزارتومن منو کشیده بالا بعد 40 روز دوباره می تونه خرید و فروش کنه ؟ گرفتی ما رو ؟ :blink:
علنن کلابرداری کرده :hmm:
سلاممن به مورد هایی که پیش اومده اصلا کاری ندارم اما یک سوال جدی دارم از مدیران یا همکاران
بنظرتون بهتر نیست کسی که از نظر شما کلاه بردار و دزد و مال مردم خور معرفی میشه کلا بره تو لیست سیاه و مشخصاتش اعلام و بن همیشگی بشه ؟
و کاربرهایی که اسپم زیاد می دن یا توهین می کنن یا دردسر سازی و دعوا می کنن برن تو لیست کاربران با سابقه منفی؟
به هیچ عنوان نباید این دو تا لیست قاطی شه که معلوم نشه کی اسپمر هست و کی دزد !!! باور کنید با هم خیلی اینا فرق داره
کسی که دزدی می کنه شرف و آبرو نداره و کلا انسان نیست و در دسته ی جانوران مضر قرار می گیره و بر اندازی این نسل از واجبات هست اما کسی که یک جایی صحبتی شاید توهین آمیز هم میکنه فقط ممکنه به دلیل عصابانیت لحظه ای این کار رو کرده باشه
واقعا باید این دو قشر کنار هم قرار بگیرن !!!!!
اگر تو این مورد دقت نشه کلا اعتبار اینجا تعطیل میشه
سلام
ابتدا از مدیران محترم خواهش دارم تاپیک رو تاپیک رو پاک نکنید بذارید اطلاع رسانی بشه داره روز به روز کلاهبرداری در سایت بالا میره اعتبار سایت بزرگی همچون پرشین تولز که از سایتای قدیمی و معروفه داره از بین میره..
لاقل بذارید ما کاربران همدیگه رو حمایت کنیم خیلی از افراد تو سایت فعالیت مثبت دارند نذارید یه عده سودجو بی همه چیز تو سایت براحتی پول افراد رو بالا بکشند..
متاسفانه من دیگه اعتمادی به سیستم سایت ندارم...
اگه امنیت اینجا برگشت شایدم فعالیت کنم یا فقط حضوری توسط شخص خودم خرید میکنم..
یه مدت قبل یه گوشی از یه کاربری بنام esi_n2002 از تهران خریدم اسمش اونطور که خودش میگه نورمحمدی هست.با اینکه هم در تاپیک فروشش و هم تلفنی باش حرف زدم و مشخصات جنس رو بهم گفت که هیچ موردی نداره و شیر مادر و قسم قران هم خورد اما بعد رسیدن جنس چشموتون روز بد نبینه فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته..
طبق حرفای این اقا گوشی از همه نظر سالم و دون مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری هست اما بعد رسیدن جنس فهمیدم
باطری گوشی عوض شده و جنس بسیار بد گذاشته شده که اونم خرابه همش 10 دقیقه نگه میداره-
کیت گوشی تعمیر شده و گوشی باز شده است بعد2 روز کلا هنگ مکرد و بالا اومدنش با هزار اما و اگره .. گاها قاط میزنه و ال سی دی اون فقط سفید باقی میمونه که باید باطری رو در بیاری تا دوباره روشن بشه..
قاب گوشی تعویض شده و طبق گفته قبلی همه چی فابریک هست..
شارژ سوخته-کابل یو اس بی بریده-
ال سی و قاب بالای اون با بدترین جنس بازار تعویض شده که کیفیت بسیار بد و سیاه رنگ اون کاملا مشهوده..
تازه بدتر اینکه ال سی دیش مثل فر فره لقی داره انگاری اسباب بازی داره جیغ جیغ میکنه دستت و فکر میکنی یچیزی داره از گوشی می افته پایین.
کارتن مال گوشی نیست و مربوط به یه گوشی دیگه هست!!!!!!!!!!!!! موضوع رو تلفنی بش گفتم میگه مشکلی نداره مال سیستمم قبل مخابرات هست که گوشی ریجستر نمیکرد ایشون هم استاد بودن سریال نامبر رو عوض کردن! در حالیکه گوشی 95 نوکیا سریال نامبرش با هیچ طرفندی عوض نمیشه..
بش زنگ زدم گفتم دادش این چه طرز معامله و جنس فرستادنه؟ بعد من من کردن و معذرت خواهی کردن و اینکه میخواد من راضی باشم و گردنشون چیزی نمونه گفت فقط ال سی دی عوض شده بخاطر اینکه راضی بشی 30 تومن برمیگردونم با اینکه می دونستم همچین کاری نمی کنه اما باز خوشبینانه نگاه کردم ولی دیدم نه بابا این اقا داره فقط وقت تلف میکنه یه روز میگه بزها رو فروخته پول دستش اومد الان کارت به کارت میکنم؟ روز بعد میگه شیفت بودم نرسیدم روز بعد میگه کو...ت بسوزه! روز بعد هم تهدید میکنه و فحش خواهر مادر میده!
منم گفتم بر اینکه سر یکی دیگه رو کلاه نذاره گفتم اطلاع رسانی میکنم تا یه نفر دیگه پولش سوخت نشه..
اونم کلی تهدید و بد بیراه تحویلم داد...
از همینجا میگم اقای نور محمدی
یکم مرد باش و سر حرفت بمون بگو تلفنی چی گفتی لاقل حرف خودت رو که زدی بش عمل کن..این پولا خوردن نداره مطمئن باش..
یا اینکه 30 تومن بهم بر میگردونی؟ یا اینکه کلا جنست رو برات بر میگردونم پولمو پس بده...این وسط هم یه بی طرف معتمد از طرف سایت یا کاربران سایت بیاد بین ما قضاوت کنه من مانعی ندارم فقط نذار همه جای نت ابروت بره..
ممنون از توجه مدیریت سایت
تلفنش اینه09354675931
من تاپیکش رو خوندم، ایشون ادعا کرده گوشیش کاملا سالم هست. در صورتی که شما برعکس این مطلب رو مدعی هستین،
طبق روال همیشگی ایشون 24 ساعت فرصت داره تا بیاد و از خودش دفاع کنه.
از بازی با کلمات لذت میبری؟ شما میخواستی من ایشون رو بن کنم، منم گفتم جرمش در حدی نبوده که بخواد بن بشه. (اینم نظر شخص من به تنهایی نیست)وایزمن پوله من شد پرتقال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm:
فکر کنم دقت می کردین می فهمیدین سر همین قضیه بوده
مال قضیمون ماله بعد از ماه 4 هست اگه تاریخ می خوای بگی اون پست 15 روز پیشش می شه
بعدم کی اهمیت می ده شما چه نظری داری نظرتو برای خودت نگه دار خوب
تحدید می کنی ؟
شما مثلا اینجایی که امنیت بازارچه رو تثبیت کنی.. وگرنه پاک کردن پست و تاپیک رو که همه بلدن...
این بابا بسیار قبیح و پر رو هست... نباید اجازه فعالیت داشته باشه... باید یا بن دائم بشه... یا کلا محروم از فروش بشه..
وجود همچین آدم ای پر رویی که با کمال روداری میان کلابرداری می کنند و ککشون هم نمی گذه برای اینجا مناسبه به نظر شما ؟
وقتی می بینه اینجا با کلاهبردارا با ملایمت برخورد می شه بعد از 40 روز دوباره میاد اینجا 4 تا هارد می زاره برای فروش... علی به امید تو می زنه تو گوشه پول 4 تا هارد و می ره...
اون موقع جواب اون مال باخته ها رو هم می خوای با تحدید کردن بدی ؟
اینجا فروش فیلم نمیشه انجام داد؟.پست فروش فیلم بلوری من پاک شده.
اخه تو سایت دیدم که فیلم میفروشند...
سلام
پیشنهادتون منطقیه.. هرچند زمان زیادی از اجرای طرح محرومیت فروش نمیگذره و فکر نمیکنم تا الان هم کاربری به خاطر اسپم، محروم شده باشه. ولی میشه در کنار محرومیت در چند کلمه دلیل محرومیت رو هم نوشت.
1 : طبق صحبت هایی که با همکاران و مدیران داشتیم , تصمیم بر این شد که کاربر slash_slash بن نشوند. ایشون مدتی محروم از فروش خواهند بود اما بن نخواهند شد .
2 : مال باخته های عزیز باید مراقب ماشون باشند . n بار گفتیم و میگیم اینجا اگر کسی کلاه کسی رو بر میداره مقصر هیچ کس نیست جز خود خریدار . شما اگر نتونستی درست خرید کنی کسی دیگه مقصر نیست . هیچ مسئولیتی هم بر گردن هیچ همکار و مدیر و ادمینی نیست . خریدار باید حواسش رو جمع کنه و از آدم های با سابقه خرید کنه . ضمن اینکه با یک سرچ کوچیک میشه سابقه فروشنده رو پیدا کرد . اینها خیلی ساده است اما متاسفانه انجام نمیشه بعد می خواین ما جواب مال باخته ها رو بدیم !!؟
امیدوارم این آخرین پست شما در مورد این موضوع باشد . در غیر این صورت یکم شیوه رفتار عوض خواهد شد .
ممنون .