• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بسیار ممنون از مدیر بازارچه و توضیحات دقیقشون از اون جایی اینجا شبیه دادگاه شده و در دادگاه عواطف و احساسات دخیل نیستند بنابراین به ارائه 2 مدرک محکم و عادلانه می پردازم و تصمیم رو بر عهده ی جناب Bhrzk می گذارم.

مدرک اول:

در قسمت پر رنگ تصویر قبل از ارسال طبق عادتی که چه در خرید چه در فروش دارم(البته بیشتر معامله های بنده حضوری صورت گرفته) قطعات ارسالی رو نوشتم به طور واضح هیچ گونه حرفی از هارد یا کابل صدا دیده نمی شود قبل از عید و رسیدن بسته به دست خریدار چه sms چه در پ.خ چند بحث صورت گرفت در مورد ارسال (یعنی دقیقا بعد از ارسال این پست) که رسیدن و خواندن این پست توسط شخص خریدار را تایید می کند(اگر لازم باشه مدارک ارائه می شوند) بنا بر این اسناد که هیچ گونه اعتراضی به بنده مینی بر کم بودن قطعات زده نشد

مدرک دوم:

در این عکس مشاهده می شود که خریدار حرفی از کابل صدا نزده است و سپس(در عکس دوم) ادعا به نبودن هارد 120 کنسول نموده است در ادامه ی توضیحات بنده شخص خریدار متوجه اشتباه خود شده و خواستار هارد 20 گیگ و کابل صدا شده است بنا بر این استدلال ادعای شاکی مبنی بر نبود قطعات ذکر شده در این تاپیک مردود بود زیرا خریدار با توجه به 2 عکس گذاشته شده در ابتدا منتظر کنسول الایت به همراه هارد 120 گیگ بوده اند نه هارد 20 گیگ و کابل صدا که در تاپیک ذکر شده بود لازم به ذکر این مدرک نشان دهنده ی نخواندن درست و دقیق تاپیک اصلی فروش توسط خریدار جهت خرید کنسول بوده است

با استناد به 2 مدرک فوق دال بر بی دقتی شاکی و خریدار بنده هیچ گونه مسئولیتی را قبول نخواهم کرد

دوست عزیز با احترام به شما همکار انجمن حکمش رو قبل دفاع شما داد و 2 تا پیشنهاد داد که بقولی نوشته یا جنسها رو بفرست یا پس بگیر کلش رو وگرنه محروم ار فروش میشی ... خوب شمام این کار رو نکردی پس نتیجه معلومه دیگه ... برای همین دفاع و دلیل دیگه کاری از پیش نمی بره چون حکمش صادر شده از قبل
همگی موفق باشید

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مدرک دوم:

در این عکس مشاهده می شود که خریدار حرفی از کابل صدا نزده است و سپس(در عکس دوم) ادعا به نبودن هارد 120 کنسول نموده است در ادامه ی توضیحات بنده شخص خریدار متوجه اشتباه خود شده و خواستار هارد 20 گیگ و کابل صدا شده است بنا بر این استدلال ادعای شاکی مبنی بر نبود قطعات ذکر شده در این تاپیک مردود بود زیرا خریدار با توجه به 2 عکس گذاشته شده در ابتدا منتظر کنسول الایت به همراه هارد 120 گیگ بوده اند نه هارد 20 گیگ و کابل صدا که در تاپیک ذکر شده بود لازم به ذکر این مدرک نشان دهنده ی نخواندن درست و دقیق تاپیک اصلی فروش توسط خریدار جهت خرید کنسول بوده است

دوست گرامی در این عکس نیما گفته هارد کو؟ اندازه هارد رو که نگفته! شما چرا جو سازی میکنی؟ :blink: کارتن رو باز کرده دیده هارد نداره گفته هارد کو! جعبه رو هم گفته که شما یه چیز دیگه فرستادی! بعدا" متوجه شده کابل صدا هم نداره دوباره اومده بهتون گفته کابل صدا کو!

مدرک دومتون که از نظر یه بچه کلاس دوم دبستان هم باطله! :eek:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز با احترام به شما همکار انجمن حکمش رو قبل دفاع شما داد و 2 تا پیشنهاد داد که بقولی نوشته یا جنسها رو بفرست یا پس بگیر کلش رو وگرنه محروم ار فروش میشی ... خوب شمام این کار رو نکردی پس نتیجه معلومه دیگه ... برای همین دفاع و دلیل دیگه کاری از پیش نمی بره چون حکمش صادر شده از قبل
همگی موفق باشید

دوست عزیز کجا آقا بهروز این حرفو زدن؟ لطفا پستشون رو کوت کنید و لینک بدید!

شما هم انگار از جو سازی بدتون نمیاد! :eek:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوست عزیز , پیغام های خصوصی ( به دلیل سادگی در جعل - کلا می گم منظورم به شخص خاصی نیست ) به هیچ عنوان مرجع تصمیم گیری محسوب نمی شوند و فقط به عنوان یک مدرک به جهت روشن کردن موضوع است .

با توجه به صحبت های انجام شده و مشورتی که من با یکی از دوست های مورد اعتمادم که کار کنسول می کنم کردم ( ایشون عضو پی تی هم نیستند که شاعبه ای پیش نیاد ) برداشت من به این صورت می باشد :

1 : وقتی شما دستگاه الیت را به عنوان محصول فروش خود اعلام می کنید بدین معنی است که شامل تمامی متعلقات آن است . ( همه کابل ها , هدست , دسته , هارد و ... )

----> از آنجایی که مرجعیت تصمیم گیری پست اول تاپیک فروش است ( همیشه اعلام شده که خرید و فروش ها را در خود تاپیک انجام دهید ) و فروشنده در پست خود تنها اعلام آمادگی برای فروش یک دستگاه الیت رو کرده و به هیچ عنوان اعلام نکرده که چه چیز هایی کم است . پس کاربر فروشنده ( جناب slash_slash ) موظف هستند تا تمامی مخلفات باقی مانده را به خریدار ( جناب rezidentevil ) ارسال کنند و یا دستگاه را پس بگیرند.

نکته : به جهت اینکه در تاپیک از سوی فروشنده اعلام شده بود که دستگاه فاقد هارد 120 است و تنها یک هارد 20 دارد , در صورت فقدان هارد 20 در ارسال کنونی , فروشنده باید یک هارد 20 به خریدار تحویل دهد نه یک هارد 120.

تا تاریخ 12 شب 24 فروردین 90 به فروشنده فرصت داده می شود تا رضایت خریدار را جلب کند . در غیر این صورت از فعالیت تجاری ایشان به مدت 40 روز جلوگیری خواهد شد و نام ایشان به عنوان کاربران دارای سابقه منفی قرار خواهد گرفت .

هرگونه بحث پس از این پست حذف خواهد شد .
ممنون از توجه شما .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوست ندارم و عادت هم ندارم حرفی رو دوبار بزنم .
وقتی موضوعی تموم میشه رسما تموم میشه .

خواهش کردم که دیگه راجب به این موضوع بحث نکنید . اگر بحثی دارید با هم دیگه از طریق پیغام خصوصی درمیان بگذارید .

ممکن هست با کسانی که بحث رو ادامه می دهند برخورد جدی تری بشه .

باز هم ممنون از توجهتون

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
جناب bhrzk امیدوارم به خاطر حرفی که زدین مسول باشین!
پس هر کی میتونه تو پیغامل خصوصی همچین ناسزایی بگه و شما کاملا بیتفاوت باشین؟
حتی اکه به خود شما هم همین رو که ضمیمه کردم و میداد؟
با شعوری که تو مدیریتتون دیدم امیدوارم رسید
ی کنین

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    152.3 KB · نمایش ها: 53

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
جناب Bhrzk یه تاپیک در مورد یوزر HaRi بود که 2-3 نفر هم اومدند گفتند سرشون به یه طریقی کلاه رفته . تاپیک رو پاک کردید و نزاشتید بحث به نتیجه برسه لااقل اسم این یوزر رو جزء یوزهای متخلف بیارید که سایر دوستان حواسشون باشه .

ممنونم .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بنده با علم به اینکه شما میای اینو میزاری اینجا اونو برات فرستادم !

شما که به من تحمت کلاهبرداری می زنی... 1 یوزر بیار که بگه من ازش کلاهبرداری کرده باشم.. اگر نمی تونی... بقیش توی همون عکس هست !

پریوت مسیج هم به پابلیک ربطی ندارند دوست عزیز کم سن و سال.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
جناب Bhrzk یه تاپیک در مورد یوزر HaRi بود که 2-3 نفر هم اومدند گفتند سرشون به یه طریقی کلاه رفته . تاپیک رو پاک کردید و نزاشتید بحث به نتیجه برسه لااقل اسم این یوزر رو جزء یوزهای متخلف بیارید که سایر دوستان حواسشون باشه .

ممنونم .

دوست گلم موارد کلاهبرداری و مشابه باید در روابط عمومی گفته بشه نه بخش موبایل.. ( البته قدیما اینطور نبود تو روت بازارچه تاپیک باز می شد ! :دی )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان من از همگی عذر می خوام که اینجا پست میدم سعی می کنم پست آخرم باشه و قصدم کمک هست
اولا بنده هیچ کدوم از دوستانی که دارن دعوا می کنن رو نمیشناسم و نمیدونمم حق با کیه چون تو کل ماجرا نبودم
و اینم بگم من کاملا نظر مدیریت اینجا رو حتی اگر در مورد خودم باشه قبول می کنم و بقیه هم باید اینطوری باشن
درسته کم و کاستی هایی دارن اما زحمت خودشون رو می کشن و قوانین اینجا رو موقع ثبت نام قبول کردید باید به نظر این عزیزان هم احترام بزارید
فقط به عنوان حرف آخر نظری دارم شاید کمکی کنه و فقط یک پیشنهاد ساده هست بی طرفانه
من میگم هر دو کاربر تقریبا با سابقه هستن و قیمت کنسول ها دستشون بوده و بعید بوده سرشون کلاه بره
و قیمت همه قطعاتی که ارسال شده رو به قیمت عرف همون موقع حساب کنید ( همون اصل کسر 30 تا 35 در صد از جنس کار کرده) ببینید چند میشه ... و با مبلغ پرداختی مقایسه کنید فکر کنم اینجوری معلوم میشه حق با کی بوده
البته این در صورتی هست که هر دو نفر این مسئله رو قبول کنن
راستی از آقا بهروز هم تشکر می کنم که پست های بی مورد رو پاک می کنن
موفق باشید

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جناب bhrzk امیدوارم به خاطر حرفی که زدین مسول باشین!
پس هر کی میتونه تو پیغامل خصوصی همچین ناسزایی بگه و شما کاملا بیتفاوت باشین؟
حتی اکه به خود شما هم همین رو که ضمیمه کردم و میداد؟
با شعوری که تو مدیریتتون دیدم امیدوارم رسید
ی کنین

پیغام های خصوصی به هیچ عنوان سندیت ندارند . شما آزادید در پیغام خصوصی هر کاری که دلتون می خواد انجام بدید برای هیچ یک از مدیران اهمیتی نداره .

ممنونم .

من بار ها گفتم . تاپیک هایی که اینگونه شکایتی هستند باید توی روابط عمومی مطرح بشه . اینکه نمشه هرکسی هرجایی اراده کرد تاپیک بزنه .
به فرض شما شکایت دارید در روابط عمومی مطرح می کنید و مدارکتون رو ارئه میدید . بعد راجب بهش بحث می کنیم .
تمام تاپیک هایی که از نظر محتوایی خارج از موضوعات بازارچه باشند بی درنگ حذف خواهد شد .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

ممنونم .

شما همین امروز این بحث رو کامل اینجا مطرح کن با مدارک تا سریع پیگیری بشه ... به دوستانی هم که گفتین متضرر شدن بگید بیان و همینجا مطرح کنن تا همین امروز به نتیجه برسید و خواهشا از کنار کلاه برداری براحتی نگزرین که خیلی های دیگه ممکنه همین مشکل واسشون پیش بیاد

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
توافقی بین rezidentevil و slash_slash ایجاد نشد ؟

نه عزیز چه توافقی ایجاد بشه همه چیز مثل روز روشنه

ای آقا باید کابل صدای اپتیکال + هارد + یک کارتون مشکی برای بنده ارسال کنند و کارتومن سفیدشون رو پس بگیرند

آدرس منم دارند

شما ببین آیا برای من اینا رو ارسال کردن ؟

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
ما اصلا با هم حرف نزدیم حرفامون قبلش زده شده بود من هنوزم جواب اون دوتا سوالمو نگرفتم از این اقا اگه بتونن جوابی بدن که منطقی باشه و من راضی بشم هیچ حرفی ندارم اما فعلا که نفهمیدیم

فقط ادمی که لحن حرف زدنش اینه سابقه منفیم داره باز چرا حکم به نفعشه در صورتی که هیچ مدرک قانع کنندیی رو نشده و صرفا بر اساس جلب رضایت اعضا که گفته بشه توی این سایت به حقتون رسیدگی می شه و محبوبیت سایت بالا بره نبوده

فکر کنم از فردا دیگه همه علاقه مند به انواع شکایت بشن:D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ما اصلا با هم حرف نزدیم حرفامون قبلش زده شده بود من هنوزم جواب اون دوتا سوالمو نگرفتم از این اقا اگه بتونن جوابی بدن که منطقی باشه و من راضی بشم هیچ حرفی ندارم اما فعلا که نفهمیدیم

فقط ادمی که لحن حرف زدنش اینه سابقه منفیم داره باز چرا حکم به نفعشه در صورتی که هیچ مدرک قانع کنندیی رو نشده و صرفا بر اساس جلب رضایت اعضا که گفته بشه توی این سایت به حقتون رسیدگی می شه و محبوبیت سایت بالا بره نبوده

فکر کنم از فردا دیگه همه علاقه مند به انواع شکایت بشن:D

اهمیتی نداره شما قانع شدید یا نه .
سیستم مدیریتی بازارچه بدین صورت هست که مهلتی رو برای حل موضوع لحاظ می کنیم ( قبل اینکه شکایت بشه ) بعد اینکه شکایت بشه دو نفر میان نظرات و مدارکشون رو نشون میدن . کاربران دیگه هم نظراتشون رو میدن . در نهایت اونی که تصمیم میگیره من ( یا از امروز همکار جدید بازارچه جناب wiseman ) هست .

اگر شما دوست نداشتی کار به اینجا بکشه تا قبل این مشکل رو حل می کردید . حالا تصمیم بر این شده , شما چه به دوست داشته باشید چه نداشته باشید و چه قانع شده باشید چه نشده باشید تصمیم بدین صورت گرفته شده .

ممنون از توجه شما.

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
اهمیتی نداره شما قانع شدید یا نه .
سیستم مدیریتی بازارچه بدین صورت هست که مهلتی رو برای حل موضوع لحاظ می کنیم ( قبل اینکه شکایت بشه ) بعد اینکه شکایت بشه دو نفر میان نظرات و مدارکشون رو نشون میدن . کاربران دیگه هم نظراتشون رو میدن . در نهایت اونی که تصمیم میگیره من ( یا از امروز همکار جدید بازارچه جناب wiseman ) هست .

اگر شما دوست نداشتی کار به اینجا بکشه تا قبل این مشکل رو حل می کردید . حالا تصمیم بر این شده , شما چه به دوست داشته باشید چه نداشته باشید و چه قانع شده باشید چه نشده باشید تصمیم بدین صورت گرفته شده .

ممنون از توجه شما.

کی اهمیت نداره من یا همه؟ یا خودتون؟

من باسم فرقی نمی کرد من از روی منطق و چیزی که می دونم تصمیم می گیریم ذره ای اهمیت نمی دم که ادمای دیگه چی می گن شما هم اگه منطق داشتی دلیل می اوردی زور خونه که نیست اونجا می گن همینه که هست می خوای بخواه نمی خوای نخواه

این حرفم همیشه در انتها می زنم کلا ادامای توی ایران جنبه ی قدرت ندارن چه در سطح پایینش چه در سطح بالا تا اینجوری باشه پیشرفتی هم نداریم امیدوارم یه روزی درست بشه

همچنین ممنون از توجه شما

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
پیغام های خصوصی به هیچ عنوان سندیت ندارند . شما آزادید در پیغام خصوصی هر کاری که دلتون می خواد انجام بدید برای هیچ یک از مدیران اهمیتی نداره .

من بار ها گفتم . تاپیک هایی که اینگونه شکایتی هستند باید توی روابط عمومی مطرح بشه . اینکه نمشه هرکسی هرجایی اراده کرد تاپیک بزنه .
به فرض شما شکایت دارید در روابط عمومی مطرح می کنید و مدارکتون رو ارئه میدید . بعد راجب بهش بحث می کنیم .
تمام تاپیک هایی که از نظر محتوایی خارج از موضوعات بازارچه باشند بی درنگ حذف خواهد شد .
ما هم بارها گفتیم این روابط عمومی رو یک بخش کنید!

آخه تو یک تاپیک میشه به مشکلات همه رسیدگی بشه؟؟؟؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ما هم بارها گفتیم این روابط عمومی رو یک بخش کنید!

آخه تو یک تاپیک میشه به مشکلات همه رسیدگی بشه؟؟؟؟

داوود جان خدمتت بگم من فکر می کنم اینجا رو بخش جدایی نمی کنن دلیل داره من این ها به نظرم رسید البته نظر شخصی هست
1- اگه بخش جدا بشه کسی که میاد توی سایت این بخش بیشتر جلو چشمش هست و ممکن بگه اینجا چقدر مشکل داره که یک همچین بخشی داره
2-اونجوری مراجعه کننده به این بخش بیشتر میشه و نظر دادن هام بیشتر میشه در نتیجه مدیریت اینجا بجایی که روزی 4 تا پست بی ربط پاک کنه باید 20 تا پست بی ربط پاک کنه چون بعضی کاربر های تازه وارد این قسمت رو با گفتگوی آزاد اشتباه می گیرن و وارد بحث هایی میشن که اصلا ازش اطلاعی ندارن و از اونور دعوا هام بیشتر میشه
البته خود منم با نظرت موافقم اگر نظارت هم رو بخشش بیشتر شه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا