R3B
Registered User
نه پاسداران میشینه
امشب بيا يه آدرس پاسداران بهت بديم حالشو ببري
هر چند اعصاب داغونه:lol:
نه پاسداران میشینه
اوه بچه مایه دار هم هست!
اوه بچه مایه دار هم هست!
اون بحث حساب جاری جریانش چیه؟ اون از شما میخواد؟ یا شما از اون میخواید؟
منم.. دارم می گم حساب جاری بده اگه کلابرداری کردی راحت می شه پی گیر شد
می گه من بچم بزرگ نشدم حساب جاری داشته باشم
اصلا وقتی لحن حرف زدن یکی اینجوریه نباید فکر معامله هم باهاش می کردی ...خودتم یکم اشتباه کردی معلوم بوده طرف یک جای کارش میلنگه...حالا پیگیر باش ببین چی میشه
منم هر چی داشتم سیستم جمع کردم اصلا هم راضی نیستم اما سعی کردم باهاش بازی کنم و الکی ایراد نگیرم منم خیلی دوست داشتم خرج سیستم نمی کردم الان 360 داشتم دیگه شما هم بشین ازش استفاده کن مطمئنا راضی می شی این همه شارژ و وقت گذاشتی تازه 10 تومنم هزینه ی برگشتش می شه اگه می خواستی بدیش حالا برای دفعات بعدی با دقت بیشتری خرید کنید
جا داره از دوست خوبم هم سپاس گذار باشم که این تاپیک رو به من نشون دادن تا از حق واقعیم دفاع کنم اینم عکسی از پست های ایشون که اصلا معلوم نیست چی می خواستن بخرن
جدا چقدر تناقض وجود داره به من می گن کجا گفتین که هارد الایت رو فروختین پس اول تاپیک فروش من چی می گفتم؟ اصلا اینا به کنار شب قبل از ارسال که گفتم چیا می فرستم وقتی فرداش sms می زنید که اقا حله بفرست بیاد یعنی حرف منو تایید کردین(نه 16 روز بعد)
قسمت جعبه هم قبلا صحبت شده که برام از دوبی اورده شده و جعبه ی کنسول قبلیم رو قرار شد براشون بذارم ادعای اینکه جعبشونم باید الایتی باشه کاملا بی اساس هست چون ابدا همچین حرفی رو نزدم اون هم پستش هست باز لازم شد می ذارم
این هم برام خیلی جالبه که ادعا کردن چیزی که برام فرستادن از زمین تا اسمون فرق داره
بی خودی شلوغش نکن سر مردمم شیره نمال با 2 تا id هم نیا پست بده اومدی پست ها رو نصفه نیمه گذاشتی فکر کردی خبریه
ایشون بعد از 16 روز از ارسال اومدن می گن با این قیمت من نمی خواستم بعدم یه مشت حرف های بی منطق زدن و می خوان با این کارا مثلا من پولشونو پس بدم اگرم می خواستم بدم دیگه هرگز نمی دم با این چیزا از اعتبار ما کم نمی شه اون موقع که اوج جاسپر بود فروختم الان که اسلیم هک شده می خواین بدینش به من عجب ادامایی پیدا می شن اینم پست من که توش واضح گفتم که چیا رو می فرستم که ایشون تاییدشم کردن
Quote:
نوشته ای از rezidentevil
سلام
پولو ریختم حسابت اما انقدر حول بودم که چیز میزی نزنند توی بادجه عابر بانک بمیریم اشتباهی 260 زدم جای 280
شما فردا بفرست برام منم تا 12 ظهر 20 دیگه می ریزم به حسابت
لطفا فردا حتما بفرست که قبل عید برسه دستم
و اینکه کارتون و وساعل رو بزار توی یه کارتون مجزای دیگه ( یکی برام ps3 فرستاد با کارتون خودش فرستاده بود جنازش رسید دستم )
آدرس :
همدان - خیابان هنرستان - روبروی هنرستان دیباج - کوچه آزادی - کوچه حمزه - پلاک 9 - نیما هاشمی
کد پستی : 6516765663
قطعات هم که شد کنسول(مشکی رنگ)+دسته+هدست+کابل+دفترچه+ج عبه+پاور+کابل 3 فیش
فردا تا 1 ارسالشون می کنم
قسمت اخر پست خودم هست اصلا ما حرفی از هارد نزدیم تازه ایشون می گفتن باید هارد 120 گیگ بهم بدین که من همون اول تاپیک گفته بودم فروخته شده
نیما خان شاید قبلا با این کارا جواب گرفته باشی اما من به خودم مطمئنم با این کارا به جایی نمی رسی
در ضمن فرشاد بافنده از خود منم پول خورده اینجا هم اعلام کردم پس توهین نکن که کلامون می ره تو هم
این پست منم نصفه نیمه نذار بگو خودتم چی گفتی به من می گه من حواسم نبوده که گفتین هاردش فروخته شده و اینکه توی قطعات نزدین هارد هستش جواب بی دقتی ایشون رو ما باید بدیم حتما
25 ام چرا 28 ام؟
من پول کسی رو تا حالا نخوردم اما ظاهرا خوب بلدی مظلوم نمایی کنی و پول مردم رو هاپولی کنی دیگه اینقدر ها هم کشک نیست من نوشتم قبل از ارسال چی می فرستم دیگه حالا شما بچه زرنگ یا هر چی کلی با زبون خوش باهات حرف زدم ظاهرا فقط بی ادبی بلدی گفتم 270 با اون قطعات می فروشم عین همه ی اونا رو فوق العاده سالم به دستت رسوندم کار بیشتریم از دستم بر نمیاد جنس اکبندم از مغازه خریده بودی بعد 16 روز عمرا پس نمی گرفت
گفتم 270 با اون قطعات می فروشم عین همه ی اونا رو فوق العاده سالم به دستت رسوندم کار بیشتریم از دستم بر نمیاد جنس اکبندم از مغازه خریده بودی بعد 16 روز عمرا پس نمی گرفت
پس من الکی پست دادم که اگه بخوای پسم بدی باید 10 تومن دوباره هزینه پست بدی خوبه اینو خودت گذاشتی
شما اصلا اولش می گفتی هارد 120 کو حالا الان می گی چیزایی که گفتی؟ تازه زمانی که من بهت گفتم تاپیک رو دوباره با دقت خوندی شما نمی خواد نگران سوابق من باشی همینم مونده بود اینو بشنوم بعد این همه توهین و تهمت
270 هم قیمت تمام شده بوده 10 تومن هزینه ی ارسالش شد که روش اضافه شد قطعات هم همونیایی هست که برات درشتش کردم و تو عکس هست انگار من با دیوار بحث می کنم همین الانشم پست ها رو درست نمی تونین بخونین
rezidentevil برادر خوب شما درست نگا نککردی اون گه گفته هارد نداره!قبل عید هم قیمتها رفته بود بالا!
دروغی نمیگه که!شما موقع خرید جو گیر شدی و خریدی!
rezidentevil برادر خوب شما درست نگا نککردی اون گه گفته هارد نداره!قبل عید هم قیمتها رفته بود بالا!
حالا این وسط نرخ تعیین نمیکنم ولی خدا شاهده من به خاطر خرید از نیما اینجا عضو شدم و با 0 پست ازش 150 تومن خرید کردم و اول به حسابش پول ریختم. یادمه ازش لیست مخفی هم خواستم که نداد! اگه نیما میخواست کسی رو بپیچونه، مطمئنا از من تازه وارد کیس مناسبتری نبود!!
دوست عزیز شما هم یه تجدید نظر بکنی بد نیست... من از کنسول بازی چیزی سر در نمیارم ولی قضیه پراید و موتورش که نیما گفت کاملا برام روشن شده که کوتاهی از جانب شما بوده!
شما خریدار بودی معلومه که این اقا خودش رو اینجا ها نشون نمی ده تازه شخصیت پایینشون اینجاها معلوم می شه که چقدر بی فرهنگ هستن و بی دقت اخه این چه مثاله مسخره ای هست هر کی می خونه کلی می خنده باز می گفتن ضبط ماشین یه حرفی مگه من cpu دستگاه رو بر داشتم تازه گیریم بر دارم اگه قبلش گفته باشم بازم مشکلی نیست
اینم در جواب خودت:
من مدرک بذارم شما که اینقدر روت زیاده بازم می یای بیا این یکیش حرفی اصلا از پس دادن نزدن
پست پیشتاز فاکتور اوردم 8500 شده بود اون وقت چی نخیر بنده بچم پول پست رو دستی خودم می دم خوب معلومه باید شما بدید برای من 270 دستگاه افتاده تازه پول تاکسی و کلی الافی دم عید و ترافیکم کشیدم خوب می تونستین حضوری می یومدین برا من که بهتر بود حالا چون 280 ریختین پس منم 280 کنسول رو فروختم اخر استدلال بود این دیگه
می دونید چیه اینقدر شخصیتتون پایین هست چرا من وقتم رو حروم بکنم همه چیز واضحه شما به همه بپر اما من به مدیرها شکایتتون رو به خاطر بی احترامی و تهمت ناروا می کنم دیگه هم توضیحی نمی دم مگر این که مدیران ازم بخوان
پست پیشتاز فاکتور اوردم 8500 شده بود اون وقت چی نخیر بنده بچم پول پست رو دستی خودم می دم خوب معلومه باید شما بدید برای من 270 دستگاه افتاده تازه پول تاکسی و کلی الافی دم عید و ترافیکم کشیدم خوب می تونستین حضوری می یومدین برا من که بهتر بود حالا چون 280 ریختین پس منم 280 کنسول رو فروختم اخر استدلال بود این دیگه
26 اسفند پست شده بعد 7 فروردین تازه دادن دست پستچی؟ :blink: اونوقت کی تحویل داده؟ :blink:
نامردا میخوان ملت از پست ویژه استفاده کنن، پیشتاز رو اینقدر دیر میرسونن! :wacko:
27 جمعه بود
28 توم بین التعطیلین !
29 هم تعطیلی رسمی !
آخر سال هم که می شه یه سریا مرخصی می گیرند
و اینکه اون تاریخ به معنای این نیست که دقیقا در همون زمان راه افتاده اومده !
در کل من تا 2 فروردین خونه بودم که نیومد ! :دی بعدم رفتیم طور انجام وضیفه !