• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اوه بچه مایه دار هم هست! :D

اون بحث حساب جاری جریانش چیه؟ اون از شما میخواد؟ یا شما از اون میخواید؟

منم.. دارم می گم حساب جاری بده اگه کلابرداری کردی راحت می شه پی گیر شد

می گه من بچم بزرگ نشدم حساب جاری داشته باشم :eek:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منم.. دارم می گم حساب جاری بده اگه کلابرداری کردی راحت می شه پی گیر شد

می گه من بچم بزرگ نشدم حساب جاری داشته باشم :eek:

اصلا وقتی لحن حرف زدن یکی اینجوریه نباید فکر معامله هم باهاش می کردی ...خودتم یکم اشتباه کردی معلوم بوده طرف یک جای کارش میلنگه...حالا پیگیر باش ببین چی میشه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اصلا وقتی لحن حرف زدن یکی اینجوریه نباید فکر معامله هم باهاش می کردی ...خودتم یکم اشتباه کردی معلوم بوده طرف یک جای کارش میلنگه...حالا پیگیر باش ببین چی میشه

آره والا متاسفم ام واسه خودم :(

اما وجود همچین افرادی نه تنها برای اینترنت بلکه برای کره زمین خطرناکه...الان جلوش رو نگیریم فردا مثل فرشاد بافنده سر چندین نفر رو کلاه می زاره

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
بی خودی شلوغش نکن سر مردمم شیره نمال با 2 تا id هم نیا پست بده اومدی پست ها رو نصفه نیمه گذاشتی فکر کردی خبریه

ایشون بعد از 16 روز از ارسال اومدن می گن با این قیمت من نمی خواستم بعدم یه مشت حرف های بی منطق زدن و می خوان با این کارا مثلا من پولشونو پس بدم اگرم می خواستم بدم دیگه هرگز نمی دم با این چیزا از اعتبار ما کم نمی شه اون موقع که اوج جاسپر بود فروختم الان که اسلیم هک شده می خواین بدینش به من عجب ادامایی پیدا می شن اینم پست من که توش واضح گفتم که چیا رو می فرستم که ایشون تاییدشم کردن

Quote:
نوشته ای از rezidentevil

سلام

پولو ریختم حسابت اما انقدر حول بودم که چیز میزی نزنند توی بادجه عابر بانک بمیریم اشتباهی 260 زدم جای 280

شما فردا بفرست برام منم تا 12 ظهر 20 دیگه می ریزم به حسابت

لطفا فردا حتما بفرست که قبل عید برسه دستم

و اینکه کارتون و وساعل رو بزار توی یه کارتون مجزای دیگه ( یکی برام ps3 فرستاد با کارتون خودش فرستاده بود جنازش رسید دستم )

آدرس :
xxxxxxxxxxxxxxxx

کد پستی : xxxxxx

قطعات هم که شد کنسول(مشکی رنگ)+دسته+هدست+کابل+دفترچه+ج عبه+پاور+کابل 3 فیش

فردا تا 1 ارسالشون می کنم

قسمت اخر پست خودم هست اصلا ما حرفی از هارد نزدیم تازه ایشون می گفتن باید هارد 120 گیگ بهم بدین که من همون اول تاپیک گفته بودم فروخته شده

نیما خان شاید قبلا با این کارا جواب گرفته باشی اما من به خودم مطمئنم با این کارا به جایی نمی رسی

در ضمن فرشاد بافنده از خود منم پول خورده اینجا هم اعلام کردم پس توهین نکن که کلامون می ره تو هم

منم هر چی داشتم سیستم جمع کردم اصلا هم راضی نیستم اما سعی کردم باهاش بازی کنم و الکی ایراد نگیرم منم خیلی دوست داشتم خرج سیستم نمی کردم الان 360 داشتم دیگه شما هم بشین ازش استفاده کن مطمئنا راضی می شی این همه شارژ و وقت گذاشتی تازه 10 تومنم هزینه ی برگشتش می شه اگه می خواستی بدیش حالا برای دفعات بعدی با دقت بیشتری خرید کنید

این پست منم نصفه نیمه نذار بگو خودتم چی گفتی به من می گه من حواسم نبوده که گفتین هاردش فروخته شده و اینکه توی قطعات نزدین هارد هستش جواب بی دقتی ایشون رو ما باید بدیم حتما

Last edited by a moderator:

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
جا داره از دوست خوبم هم سپاس گذار باشم که این تاپیک رو به من نشون دادن تا از حق واقعیم دفاع کنم اینم عکسی از پست های ایشون که اصلا معلوم نیست چی می خواستن بخرن

جدا چقدر تناقض وجود داره به من می گن کجا گفتین که هارد الایت رو فروختین پس اول تاپیک فروش من چی می گفتم؟ اصلا اینا به کنار شب قبل از ارسال که گفتم چیا می فرستم وقتی فرداش sms می زنید که اقا حله بفرست بیاد یعنی حرف منو تایید کردین(نه 16 روز بعد)

قسمت جعبه هم قبلا صحبت شده که برام از دوبی اورده شده و جعبه ی کنسول قبلیم رو قرار شد براشون بذارم ادعای اینکه جعبشونم باید الایتی باشه کاملا بی اساس هست چون ابدا همچین حرفی رو نزدم اون هم پستش هست باز لازم شد می ذارم

این هم برام خیلی جالبه که ادعا کردن چیزی که برام فرستادن از زمین تا اسمون فرق داره

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
جا داره از دوست خوبم هم سپاس گذار باشم که این تاپیک رو به من نشون دادن تا از حق واقعیم دفاع کنم اینم عکسی از پست های ایشون که اصلا معلوم نیست چی می خواستن بخرن

جدا چقدر تناقض وجود داره به من می گن کجا گفتین که هارد الایت رو فروختین پس اول تاپیک فروش من چی می گفتم؟ اصلا اینا به کنار شب قبل از ارسال که گفتم چیا می فرستم وقتی فرداش sms می زنید که اقا حله بفرست بیاد یعنی حرف منو تایید کردین(نه 16 روز بعد)

قسمت جعبه هم قبلا صحبت شده که برام از دوبی اورده شده و جعبه ی کنسول قبلیم رو قرار شد براشون بذارم ادعای اینکه جعبشونم باید الایتی باشه کاملا بی اساس هست چون ابدا همچین حرفی رو نزدم اون هم پستش هست باز لازم شد می ذارم

این هم برام خیلی جالبه که ادعا کردن چیزی که برام فرستادن از زمین تا اسمون فرق داره

بی خودی شلوغش نکن سر مردمم شیره نمال با 2 تا id هم نیا پست بده اومدی پست ها رو نصفه نیمه گذاشتی فکر کردی خبریه

ایشون بعد از 16 روز از ارسال اومدن می گن با این قیمت من نمی خواستم بعدم یه مشت حرف های بی منطق زدن و می خوان با این کارا مثلا من پولشونو پس بدم اگرم می خواستم بدم دیگه هرگز نمی دم با این چیزا از اعتبار ما کم نمی شه اون موقع که اوج جاسپر بود فروختم الان که اسلیم هک شده می خواین بدینش به من عجب ادامایی پیدا می شن اینم پست من که توش واضح گفتم که چیا رو می فرستم که ایشون تاییدشم کردن

Quote:
نوشته ای از rezidentevil

سلام

پولو ریختم حسابت اما انقدر حول بودم که چیز میزی نزنند توی بادجه عابر بانک بمیریم اشتباهی 260 زدم جای 280

شما فردا بفرست برام منم تا 12 ظهر 20 دیگه می ریزم به حسابت

لطفا فردا حتما بفرست که قبل عید برسه دستم

و اینکه کارتون و وساعل رو بزار توی یه کارتون مجزای دیگه ( یکی برام ps3 فرستاد با کارتون خودش فرستاده بود جنازش رسید دستم )

آدرس :
همدان - خیابان هنرستان - روبروی هنرستان دیباج - کوچه آزادی - کوچه حمزه - پلاک 9 - نیما هاشمی

کد پستی : 6516765663

قطعات هم که شد کنسول(مشکی رنگ)+دسته+هدست+کابل+دفترچه+ج عبه+پاور+کابل 3 فیش

فردا تا 1 ارسالشون می کنم

قسمت اخر پست خودم هست اصلا ما حرفی از هارد نزدیم تازه ایشون می گفتن باید هارد 120 گیگ بهم بدین که من همون اول تاپیک گفته بودم فروخته شده

نیما خان شاید قبلا با این کارا جواب گرفته باشی اما من به خودم مطمئنم با این کارا به جایی نمی رسی

در ضمن فرشاد بافنده از خود منم پول خورده اینجا هم اعلام کردم پس توهین نکن که کلامون می ره تو هم

این پست منم نصفه نیمه نذار بگو خودتم چی گفتی به من می گه من حواسم نبوده که گفتین هاردش فروخته شده و اینکه توی قطعات نزدین هارد هستش جواب بی دقتی ایشون رو ما باید بدیم حتما

حجالت بکش پســـــــر:eek:

عجـــــــــب

تو روزه روشن داری هاشا می کنی ؟:eek:

من خرم بیام دستگاه آرکید بدون کارتون رو بخرم 280 تومن ؟ یا مشکل روانی دارم ؟ یا بچم ؟ قد موهای سرت کنسول از زیر دست من اومده و رفته.. فک کردی با بچه طرفی ؟

تو عکس مشخصه گفتم کارتون مشکیه ؟ گفتی آره الایتیه بعد تو کارتون پرمیوم فرستادی واسم ؟

اصلا من تحمت زن... ایوهناس یه کلیک بکنید ببینید این آقا چی تو تاپیکش نوشته می ده 280 تومن چی واسه من فرستاده

من نمی دونم چی دارم می خرم ؟ بشکنه این دست... توافق ما 275 نبود که قرار شد یه اکانت 3 ماه هم بگیری که بشه 167 یادته ؟ اما گفتی 280 بریز.. منم گفتم اشکال نداره دمه عیده بزار اینم راضی باشه هیچ حرفی نزدم و 280 ریختم
بشکنه دستم

شما تا حالا چیزی به اسم سفر نوروزی به گوشت خورده ؟ و بسته بودن پست در ایام تعطیلات ؟ 28 تم فرستادی انتظار داری یه ربع بعد سال تحویل پستچی بیاره سر سفره 7 سین برای من ؟

16 روز بعد هم نبوده حدود 12 روز بوده

عکسی هم که گذاشتی چیزی به جز اینو ثابت نمی کنه که من سفر بودم ! منم خودم 360 دارم برای استفاده شخصی ! عکس بدم ؟ :hmm:

جا پای فرشاد بافنده داری می زاری آفرین

از اون عکسی هم که گذاشتم معلومه که هیچ عبایی از خوردن پول مردم نداری

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
25 ام چرا 28 ام؟

من پول کسی رو تا حالا نخوردم اما ظاهرا خوب بلدی مظلوم نمایی کنی و پول مردم رو هاپولی کنی دیگه اینقدر ها هم کشک نیست من نوشتم قبل از ارسال چی می فرستم دیگه حالا شما بچه زرنگ یا هر چی کلی با زبون خوش باهات حرف زدم ظاهرا فقط بی ادبی بلدی گفتم 270 با اون قطعات می فروشم عین همه ی اونا رو فوق العاده سالم به دستت رسوندم کار بیشتریم از دستم بر نمیاد جنس اکبندم از مغازه خریده بودی بعد 16 روز عمرا پس نمی گرفت

جالبه تو سال ها کاسب بودی شاکی هم داشتی دستتم تو کاره و اخلاق فروشنده ها رو داری شما بارها به من گفتین من خودم چنتا کنسول دارم اگه داشتین چرا اینو خریدین فکر کردین ارزونه؟ یا دیدین اسلیم هک شده خواستین پس بدین؟

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
25 ام چرا 28 ام؟

من پول کسی رو تا حالا نخوردم اما ظاهرا خوب بلدی مظلوم نمایی کنی و پول مردم رو هاپولی کنی دیگه اینقدر ها هم کشک نیست من نوشتم قبل از ارسال چی می فرستم دیگه حالا شما بچه زرنگ یا هر چی کلی با زبون خوش باهات حرف زدم ظاهرا فقط بی ادبی بلدی گفتم 270 با اون قطعات می فروشم عین همه ی اونا رو فوق العاده سالم به دستت رسوندم کار بیشتریم از دستم بر نمیاد جنس اکبندم از مغازه خریده بودی بعد 16 روز عمرا پس نمی گرفت

اصلا 20 تم....... شما کد رهگیری رو که داری ؟ برو اداره پست بپرس من اینو فرستادم کی رسیده دست صاحبش ؟

اگه قبل از عید رسیده بود دست من بنده 3 عدد کنسول الایت می گیرم می فرستم دره خونتون از این بهتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پول مردم رو هاپولی کنم ؟ بی تربیت بی شعور دزد من هفته ای بیشتر از 15 تا خرید و فروش جنس فیزیکی دارم چطور فقط نیت کردم که پول شما رو هاپولی کنم ؟

گفتم 270 با اون قطعات می فروشم عین همه ی اونا رو فوق العاده سالم به دستت رسوندم کار بیشتریم از دستم بر نمیاد جنس اکبندم از مغازه خریده بودی بعد 16 روز عمرا پس نمی گرفت

کدوم 270 کدوم قطعه ها ؟ :blink::blink::blink::blink::blink::blink:

شما یه عکس بده که توش معامله رو با عدد 270 تموم کرده باشیم من کلا از اینترنت درمیام می رم افقانستان...چرا انقدر دروغ می گی :eek:

قباحت هم حدی داره :eek:

کوچه علی چپ هم حدی داره :eek:

مگه من دارم می گم پس بگیر ؟ می گم همون چیزایی که توی تاپیک نوشتی رو بفرست

کابل صدا و هارد و کارتن رو می گم

حجالت بکش برادر من شرم کن خودت رو بیشتر از این خراب نکن و همون چیزایی که توی تاپیک نوشتی و نفرستادی رو دوباره بفرستشون برام.. منم صحبت می کنم که این پستا و سوابقت پاک بشه :(

از این بهتر؟ من فقط می خوام که چیزایی که نفرستادی رو دوباره بفرستی

Last edited:

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
پس من الکی پست دادم که اگه بخوای پسم بدی باید 10 تومن دوباره هزینه پست بدی خوبه اینو خودت گذاشتی

شما اصلا اولش می گفتی هارد 120 کو حالا الان می گی چیزایی که گفتی؟ تازه زمانی که من بهت گفتم تاپیک رو دوباره با دقت خوندی شما نمی خواد نگران سوابق من باشی همینم مونده بود اینو بشنوم بعد این همه توهین و تهمت

270 هم قیمت تمام شده بوده 10 تومن هزینه ی ارسالش شد که روش اضافه شد قطعات هم همونیایی هست که برات درشتش کردم و تو عکس هست انگار من با دیوار بحث می کنم همین الانشم پست ها رو درست نمی تونین بخونین

اون چیزی هم که در مورد جعبه گذاشتید باید بگم که گفتید کنسول الایه نگفتید جعبه حالا اون هیچی پست بعدیتون گفتید کنسول جاسپره حتما بازم منظورتون جعبه بوده؟ بازم اینم هیچی توی تاپیک گفتم هارد 20 گیگ کنسول قبلیم پس طبیعتا جعبه ی کنسول قبلیمم سفیده اونم باسه تو که ادعای کنسول بازی می کنی نگو نمی دونی که پک 20 گیگ همشون سفید رنگن بازم بگم حالا تا صبح دلایل بی ربط بیار خوب

Last edited:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
rezidentevil برادر خوب شما درست نگا نککردی اون گه گفته هارد نداره!قبل عید هم قیمتها رفته بود بالا!
دروغی نمیگه که!شما موقع خرید جو گیر شدی و خریدی!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حالا این وسط نرخ تعیین نمیکنم ولی خدا شاهده من به خاطر خرید از نیما اینجا عضو شدم و با 0 پست ازش 150 تومن خرید کردم و اول به حسابش پول ریختم. یادمه ازش لیست مخفی هم خواستم که نداد! :D اگه نیما میخواست کسی رو بپیچونه، مطمئنا از من تازه وارد کیس مناسبتری نبود!!

دوست عزیز شما هم یه تجدید نظر بکنی بد نیست... من از کنسول بازی چیزی سر در نمیارم ولی قضیه پراید و موتورش که نیما گفت کاملا برام روشن شده که کوتاهی از جانب شما بوده!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
پس من الکی پست دادم که اگه بخوای پسم بدی باید 10 تومن دوباره هزینه پست بدی خوبه اینو خودت گذاشتی

شما اصلا اولش می گفتی هارد 120 کو حالا الان می گی چیزایی که گفتی؟ تازه زمانی که من بهت گفتم تاپیک رو دوباره با دقت خوندی شما نمی خواد نگران سوابق من باشی همینم مونده بود اینو بشنوم بعد این همه توهین و تهمت

270 هم قیمت تمام شده بوده 10 تومن هزینه ی ارسالش شد که روش اضافه شد قطعات هم همونیایی هست که برات درشتش کردم و تو عکس هست انگار من با دیوار بحث می کنم همین الانشم پست ها رو درست نمی تونین بخونین

آقا کم چرت بگوووووووووو

کی خواست پس بده ؟ مگه بغالیه ؟

میگم هارد و کارتن و کابل صدا رو که کشیدی بالا لطفا بی زحمت قوربونت برم بفرستشون بیاد

من الان حرفی از پس دادن دارم می زنم ؟:blink:

باز می گه 270.. عــــجــــــــب :eek: ماشالا که خدای رو هستی :eek:

کدوم 270 ؟ یه عکس بده از متنی که من نوشته باشم 270 تمومه 10 تومن هم پستش خدا شاهده اگه دیگه بیام نت

با دروغ به کجا می خوای برسی ؟:eek:

دیوانم مگه 10 تومن بدم برای پست 360 ! نهایت قیمت پست 360 7 تومنه... من چل بودم بگم 10 تومن پول پست ؟

برای اثبات حرفت عکس بده ( که نداری ) چون همش داری دروغ می گی

rezidentevil برادر خوب شما درست نگا نککردی اون گه گفته هارد نداره!قبل عید هم قیمتها رفته بود بالا!

شما چی می گی یهو از سقف افتادی ؟ شما همون دوستشی که می گفت ؟!

یا من توهم می زنم یا شما مشکل بینایی داری ! تاپیک لینکش هست بخون.. اونجا عمه منه که نوشته یه هارد از دستگاه قبلی هم روش هست که نقره ای و خیلی بهش میاد ؟

خجالت بکشید

تازه تاپیک هم اگه ویرایش کنی زود تر اسکرین شات هاش رو گرفتم چون از شما ها همه کاری برمیاد :eek:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

شما اون کنسول خراب که به یه بنده خدایی فروخته بودی رو بالاخره پس گرفتی؟ یا رفت توی پاچش! :eek:

یادمه ازت صدا هم ظبط کرده بود و گذاشته بود اینجا...

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0

خیلی ممنون از شما
ما هر چیم بگیم می خواد از سنگ پول بسازه صادق باش پول خودش می یاد

حالا این وسط نرخ تعیین نمیکنم ولی خدا شاهده من به خاطر خرید از نیما اینجا عضو شدم و با 0 پست ازش 150 تومن خرید کردم و اول به حسابش پول ریختم. یادمه ازش لیست مخفی هم خواستم که نداد! :D اگه نیما میخواست کسی رو بپیچونه، مطمئنا از من تازه وارد کیس مناسبتری نبود!!

دوست عزیز شما هم یه تجدید نظر بکنی بد نیست... من از کنسول بازی چیزی سر در نمیارم ولی قضیه پراید و موتورش که نیما گفت کاملا برام روشن شده که کوتاهی از جانب شما بوده!

شما خریدار بودی معلومه که این اقا خودش رو اینجا ها نشون نمی ده تازه شخصیت پایینشون اینجاها معلوم می شه که چقدر بی فرهنگ هستن و بی دقت اخه این چه مثاله مسخره ای هست هر کی می خونه کلی می خنده باز می گفتن ضبط ماشین یه حرفی مگه من cpu دستگاه رو بر داشتم تازه گیریم بر دارم اگه قبلش گفته باشم بازم مشکلی نیست

اینم در جواب خودت:

من مدرک بذارم شما که اینقدر روت زیاده بازم می یای بیا این یکیش حرفی اصلا از پس دادن نزدن

پست پیشتاز فاکتور اوردم 8500 شده بود اون وقت چی نخیر بنده بچم پول پست رو دستی خودم می دم خوب معلومه باید شما بدید برای من 270 دستگاه افتاده تازه پول تاکسی و کلی الافی دم عید و ترافیکم کشیدم خوب می تونستین حضوری می یومدین برا من که بهتر بود حالا چون 280 ریختین پس منم 280 کنسول رو فروختم اخر استدلال بود این دیگه

می دونید چیه اینقدر شخصیتتون پایین هست چرا من وقتم رو حروم بکنم همه چیز واضحه شما به همه بپر اما من به مدیرها شکایتتون رو به خاطر بی احترامی و تهمت ناروا می کنم دیگه هم توضیحی نمی دم مگر این که مدیران ازم بخوان

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
شما خریدار بودی معلومه که این اقا خودش رو اینجا ها نشون نمی ده تازه شخصیت پایینشون اینجاها معلوم می شه که چقدر بی فرهنگ هستن و بی دقت اخه این چه مثاله مسخره ای هست هر کی می خونه کلی می خنده باز می گفتن ضبط ماشین یه حرفی مگه من cpu دستگاه رو بر داشتم تازه گیریم بر دارم اگه قبلش گفته باشم بازم مشکلی نیست

اینم در جواب خودت:

من مدرک بذارم شما که اینقدر روت زیاده بازم می یای بیا این یکیش حرفی اصلا از پس دادن نزدن

پست پیشتاز فاکتور اوردم 8500 شده بود اون وقت چی نخیر بنده بچم پول پست رو دستی خودم می دم خوب معلومه باید شما بدید برای من 270 دستگاه افتاده تازه پول تاکسی و کلی الافی دم عید و ترافیکم کشیدم خوب می تونستین حضوری می یومدین برا من که بهتر بود حالا چون 280 ریختین پس منم 280 کنسول رو فروختم اخر استدلال بود این دیگه

می دونید چیه اینقدر شخصیتتون پایین هست چرا من وقتم رو حروم بکنم همه چیز واضحه شما به همه بپر اما من به مدیرها شکایتتون رو به خاطر بی احترامی و تهمت ناروا می کنم دیگه هم توضیحی نمی دم مگر این که مدیران ازم بخوان

من نمی دونم واقعا این عکس های مسخره چیه می زاری ؟

بله یا متعلقات دستگاه که کف رفتی بفرست یا خودم شخصا میارمش تهران و پول سفرم رو هم باید بدی.. آماره خونتون رو هم گرفتم اطراف سفارت ترکمنستانه

دستگاهت با این شرایط به درده من نمی خوره
1 - چیزایی رو که با کمال پر رویی نفرستادی رو بفرست
یا
2- دستگاه رو پس باید بگیری

از این 2 حال خارج نیست !!!!!

پی ام ای هم که گذاشتی دروغ های خودت رو ثابت می کنه !!!!! می گی کاربر حسین همین آرکیدی رو که جای الایت فرستادی فرستادی 300 می خواسته ؟ بگو کیه اینی که می گی من دستگاه رو براش بفرستم 10 هزار تومن هم بیشتر گیرت میاد بزار جیبت

دروغ گو

کو این کاربر حسین که می گی می خواست دستگاه رو با این حال و وضع می خواد 300 تومن ؟

کو ؟

رسما مشکل داری !

8500 پول پیشتاز دادی ؟؟؟؟؟؟؟

چرا انقدر دروغ می گی این پولا چطور از گلوت می ره پایین ؟

کارتون ارسالیت رو امروز پیدا کردم اینم مبلغی بوده که برای پست دادی :

deu5rlc79o57j3nm71d0.jpg

وقتی می گم هزینه ارسال آرکید 7 تومنه بگو چشم.. سر بچه می خوای شیره بمالی ؟

======================

از آقا بهروز درخواست رسیدگی به این کلاهبرداری نوژن نوربهشت رو دارم

خیلی ساده هست قضیه.. تاپیک رو نگاه کنید نصفش رو واسه من نفرستاده..از این واضح تر ؟

حالا این بابا بیاد تا 1 سال دیگه هی دروغ بگه منم دروغاش رو رو کنم.. به جایی نمی رسیم !

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
26 اسفند پست شده بعد 7 فروردین تازه دادن دست پستچی؟ :blink: اونوقت کی تحویل داده؟ :blink:

نامردا میخوان ملت از پست ویژه استفاده کنن، پیشتاز رو اینقدر دیر میرسونن! :wacko:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
26 اسفند پست شده بعد 7 فروردین تازه دادن دست پستچی؟ :blink: اونوقت کی تحویل داده؟ :blink:

نامردا میخوان ملت از پست ویژه استفاده کنن، پیشتاز رو اینقدر دیر میرسونن! :wacko:

27 جمعه بود
28 توم بین التعطیلین ! :D
29 هم تعطیلی رسمی !

آخر سال هم که می شه یه سریا مرخصی می گیرند

و اینکه اون تاریخ به معنای این نیست که دقیقا در همون زمان راه افتاده اومده !

در کل من تا 2 فروردین خونه بودم که نیومد ! :دی بعدم رفتیم طور انجام وضیفه !

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
27 جمعه بود
28 توم بین التعطیلین ! :D
29 هم تعطیلی رسمی !

آخر سال هم که می شه یه سریا مرخصی می گیرند

و اینکه اون تاریخ به معنای این نیست که دقیقا در همون زمان راه افتاده اومده !

در کل من تا 2 فروردین خونه بودم که نیومد ! :دی بعدم رفتیم طور انجام وضیفه !

ناسلامتی از تهران پست شده ها! :eek: ساعت 12 ظهر 26 وقتی پست بشه باید همون 26ام بره تجزیه لشکر و راهی همدان بشه. حالا تحویلش بماند! :D 2 روز توی دفتر پستی مبدا معطل چی بوده؟ شاید چون 5 شنبه بوده دفتر پستی زود تعطیل کرده و مرسولات بعد از ظهرش رو شنبه صبح فرستاده. :wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا