• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بنده کلا با یقه ی شما دیگه کار ندارم.
در مورد انصاف شما هم گویا اشتباه میکردم.
موید باشید همگی
یا علی...

--------
راستی H@/\/\ID .
الان فهمیدم پی ام جزو قوانین نمیشه ولی خب چیکار کنم تو شخصیت من نیست تو پی ام جوابتو مثل خودت بدم.
فقط همینجا عرض میکنم همین که دیدم تو پی ام داری از شدت عصبانیت منفجر میشی و همین که تاپیکت قفل شد و من همچنان مثل قبل ریلکس دارم آهنگای بی کلام Dan Gibson رو گوش میدم ... خوشحالم :)

خواب بودم نتونستم جواب بدم:دی
ببین رفیق دیشب اونی که یادت میداد به خودم قبل تو پخ داده بود
ولی تو خوش باش چون این وضعیتی که برات پیش اومد بدتر از اون پخی بود که بهت داده بودم
سعی کن اصلا اکانتتم به چشم من نیاد اگه بیاد مجبورم پاشم بیام حضوری باهات معامله کنم
در ضمن دوستی که ازش کلاهبرداری کردی انقدر بامعرفت هست که نخواست آبروتو ببره
ولی من میگم خیلی هم روشن میگم ایشون سر یکی از کاربرهای محترم این انجمن کلاه گزاشته مورد معامله هم گوشی دیاموند 2 بود
هر کسی خواست بدونه سرکی کلاه گزاشته پخ بده تا معرفی کنم
برو خوش باش دیگه هم دست به کارای بزرگ نزن(پیش مدیری هم گریه نکن:lol:اینجا قانون داره با قانون اداره میشه به کسی که گریه کنه قانونی نیست):
lol::lol:
دوست عزیز خب اینطوری خیلی بده !
من خودم قبلا این مشکل رو با یکی دیگه از کاربرا داشتم .
قرار نیست هرکی تو پ.خ هرچی دلش میخواد بگه ! نه ؟!

بله بده کاملا هم بدو زشته
ولی کسی که درکش پایینه فهم و شعوری نداره به تذکر گوش بده باز باید جونم عزیزم بگم بهش؟؟

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
والا بنده مسئول پی ام های رد و بدل شده بین کاربران نیستم .
اونجا یه فضای خصوصیه که فقط خودتون میتونید ببینید.
از این به بعد اگر توی بخش اصلی به شما توهین کرد و من برخوردی نکردم شما بیا یقه من رو بگیر!
باز همین امیر یه ذره اینجا به فکره وگرنه بقیه مدیرا که اصلا ماهی یک دفعه هم سر نمیزنند

نمونه اش همین جناب بهروز خان

PM که میدی ۲ حالت داره
یا اصلا جواب نمیده
یا دوماه دیگه جواب میده

واقعا وقتی که Pilot مدیر بود اوضاع انجمن اینطوری نبود

از وقتی این همکار انجمن اومده اینطوری شده

این برادر Forum Manager هم که اصلا معلوم نیست چی کارست
ساعت ۳ نصفه شب PM میده میگه پول بده :دی

بعضی اوقات شرایطی پیش میاد که هیچ مدیری نیست تو این انجمن

یعنی اگه من یه تاپیک میزدم چیز تو چیز فلان شخص حکومتی تا دوروز کسی نبود تاپیک رو ببنده

این برادر Wiseman هم فقط مسئولیت بخش موبایل رو داره و ابزار بخش های دیگه ی بازارچه بهش داده نشده

آقا توروخدا این بخش مزخرف فروشندگان رو حذف کنید

آخه چیه این؟

بارها گفته شده این روابط عمومی رو یک بخش کنید به جای یک تاپیک
اون تاپیک های قوانین و شرایط خرید و کاربران محروم از فروش رو هم بذارید توش تا تعداد بیشتری تاپیک تو پیج اول ایندکس بازارچه و بخش فروش جا بشه

موفق باشید 

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
والا بنده مسئول پی ام های رد و بدل شده بین کاربران نیستم .
اونجا یه فضای خصوصیه که فقط خودتون میتونید ببینید.
از این به بعد اگر توی بخش اصلی به شما توهین کرد و من برخوردی نکردم شما بیا یقه من رو بگیر!

عزیزم خونه منم یه فضای خصوصیه. شما تشریف بیارید... سرتو بیخ تا بیخ می برم! :D هیچ کسی هم جرات نداره حرفی بزنه چون من در فضای خصوصی خودم شما را به قتل رساندم! :p

شرمنده ولی حرفتون اصلا منطقی نیست... فراهم کننده سرویس pm، فروم هست و اگر کسی در pm تهدید یا فحاشی کنه باید باهاش برخورد بشه. هر چند من اعتقاد دارم کسی که این کارو میکنه بی وجود تر از اونیه که اصلا مورد توجه قرار بگیره! :lol:

من نمیگم یه مدیر واسه pm ها جور کنید تا 24 ساعته pm ها رو بخونه! :D ولی وقتی در یک بخش دو نفر به جون هم میفتن، pmهای رد و بدل شده هم باید معیار قضاوت قرار بگیرن... :blush:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

ای بابا چه سر و صدایی شده اینجا.

اینجا هنوزم خوبه مدیراشم خوبن.
کاربراشم خوبن.
اما یکم بچه ها سرد شدند.که تقصیر خودشونم نیست تقصیر احسانه از نظر من.

وگرنه هم من rax هم hamid هم مدیرای بازارچه رو می شناسم.

بازم میگم روی گل هم و ببوسین و بیخیال باشید و سر به سر هم نذارید.

یا حق

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
تو تاپیک زیر یوزر Dr.Spyware کلی به من ناسزا گفته
http://forum.persiantools.com/t189117.html

گوشی تعمیری بود که نگفته و من خواستم شفاف سازی کنم بعدش اومد اینجوری رفتار می کنه

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
حرف کاربر shlord تایید میشه بنده هم ناخواسته فهمیدم گوشی ایشون بود و این مشکلات رو داشته وبدون ذکر کلا میگن شما چیکاره!
بعد که دزدی میشه میگن چطورری کسی نفهمید!
واقعا رو میخواد
حالا خوبه اولش فوش میده!(البته به بنده نداده)بعد خرید دیگه .....

Last edited:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3445489&postcount=21
دوستان عزیز و حسودی که منتظر بودن که گوشی فروش نره همین امروز علاالدین بردم جلوی درش به قیمت 145 هزارتومان فروختم
به نظره من توی پی تی فقط یه عده بز خر هستند که میخوان با هزار دوز و کلک و زدن توی سر مال جنسو از دسته دیگران دربیارن ولی وقتی خودشون بخوان بفروشن بهترین جنسه و دسته یه خانوم دکتر بوده
نتیجه گیری: توی پی تی فقط یه مشت بچه های زیره 20 سال ریختن که هیچی از قانون خرید و فروش نمیدونن کجاست اون بچه های سابقی من جمله آقای رکس که جنس میفروختیم پولش رو هر وقت طرف وقت میکرد به حساب میریخت نه الانی که یه مشت دزد ریختن توی سایت
در ضمن آقای all4u شما زمانی که نمیدونستی اینترنت چیه من و اون دوستم حسین توی پی تی کلی جنس میفروختیم این شمایی که یه آدم بیکار و الدله هستید و هر تاپیکی که افتتاح میشه میرید لجن پراکنی میکنید البته ایراد نمیگیرم این شخصیت و ذات شماست که درون شما نهادینه شده امیدوارم کمی به عقل بیایید البته نرود میخ آهنی در سنگ
من نمیدونم چرا زمانی که من میخواستم خرید کنم این مشگلات رو نداشت حالا هرچی که بود که توی علاالدین که همه جور گرگ ریختن با قیمت 145 دادم طرف گوشی رو زیر و روش کرد بهشم در مورد اون نقطه سفیده گفتم
این هم جواب بنده تو پست بعدی:

برادر همسن من نیستی شما خیلی کوچیکی حرف دهنتو بفهم واسه یک گوشی ابروی خودتو نبر!
میخ اهنی باید بره دهن ادم ی مثل تو که هنوز بلد نیستی چظوری حرف یزنی و شخصیتت در حدا همون 145 تومان هست

این بار جوابت رو مدیرا میدن

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دوست عزیز خب اینطوری خیلی بده !
من خودم قبلا این مشکل رو با یکی دیگه از کاربرا داشتم .
قرار نیست هرکی تو پ.خ هرچی دلش میخواد بگه ! نه ؟!

عزیزم خونه منم یه فضای خصوصیه. شما تشریف بیارید... سرتو بیخ تا بیخ می برم! :D هیچ کسی هم جرات نداره حرفی بزنه چون من در فضای خصوصی خودم شما را به قتل رساندم! :p

شرمنده ولی حرفتون اصلا منطقی نیست... فراهم کننده سرویس pm، فروم هست و اگر کسی در pm تهدید یا فحاشی کنه باید باهاش برخورد بشه. هر چند من اعتقاد دارم کسی که این کارو میکنه بی وجود تر از اونیه که اصلا مورد توجه قرار بگیره! :lol:

من نمیگم یه مدیر واسه pm ها جور کنید تا 24 ساعته pm ها رو بخونه! :D ولی وقتی در یک بخش دو نفر به جون هم میفتن، pmهای رد و بدل شده هم باید معیار قضاوت قرار بگیرن... :blush:
خب این پیش فرض وجود داره که ما هممون انسان های متمدنی هستیم و میتونیم بدون توهین به هم حرفمون رو بزنیم! :D
در کل قانونی برای پی ام وجود نداشته تا بحال ولی اگه شما فکر میکنید باید وجود داشته باشه لطفا پیشنهادتون رو برای مدیر ارشد یا مدیر فنی بفرستید.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تو تاپیک زیر یوزر Dr.Spyware کلی به من ناسزا گفته
http://forum.persiantools.com/t189117.html

گوشی تعمیری بود که نگفته و من خواستم شفاف سازی کنم بعدش اومد اینجوری رفتار می کنه

حرف کاربر shlord تایید میشه بنده هم ناخواسته فهمیدم گوشی ایشون بود و این مشکلات رو داشته وبدون ذکر کلا میگن شما چیکاره!
بعد که دزدی میشه میگن چطورری کسی نفهمید!
واقعا رو میخواد
حالا خوبه اولش فوش میده!(البته به بنده نداده)بعد خرید دیگه .....

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3445489&postcount=21
دوستان عزیز و حسودی که منتظر بودن که گوشی فروش نره همین امروز علاالدین بردم جلوی درش به قیمت 145 هزارتومان فروختم
به نظره من توی پی تی فقط یه عده بز خر هستند که میخوان با هزار دوز و کلک و زدن توی سر مال جنسو از دسته دیگران دربیارن ولی وقتی خودشون بخوان بفروشن بهترین جنسه و دسته یه خانوم دکتر بوده
نتیجه گیری: توی پی تی فقط یه مشت بچه های زیره 20 سال ریختن که هیچی از قانون خرید و فروش نمیدونن کجاست اون بچه های سابقی من جمله آقای رکس که جنس میفروختیم پولش رو هر وقت طرف وقت میکرد به حساب میریخت نه الانی که یه مشت دزد ریختن توی سایت
در ضمن آقای all4u شما زمانی که نمیدونستی اینترنت چیه من و اون دوستم حسین توی پی تی کلی جنس میفروختیم این شمایی که یه آدم بیکار و الدله هستید و هر تاپیکی که افتتاح میشه میرید لجن پراکنی میکنید البته ایراد نمیگیرم این شخصیت و ذات شماست که درون شما نهادینه شده امیدوارم کمی به عقل بیایید البته نرود میخ آهنی در سنگ
من نمیدونم چرا زمانی که من میخواستم خرید کنم این مشگلات رو نداشت حالا هرچی که بود که توی علاالدین که همه جور گرگ ریختن با قیمت 145 دادم طرف گوشی رو زیر و روش کرد بهشم در مورد اون نقطه سفیده گفتم
این هم جواب بنده تو پست بعدی:

برادر همسن من نیستی شما خیلی کوچیکی حرف دهنتو بفهم واسه یک گوشی ابروی خودتو نبر!
میخ اهنی باید بره دهن ادم ی مثل تو که هنوز بلد نیستی چظوری حرف یزنی و شخصیتت در حدا همون 145 تومان هست

این بار جوابت رو مدیرا میدن
شما (مخصوصا شما جناب all4u2 که روزی حداقل 3-4 مورد ریپورت میفرستی) میتونستید به جای درگیری با ایشون یه ریپورت - پی ام به من بدین و موضوع رو تو یه خط توضیح میدادین، بنده خودم بهشون تدکر میدادم که تاپیک رو اصلاح کنه و هر چی باید بهش اضافه کنه رو بکنه.
الان هم دیگه موضوع مختومه شده پس لطفا موضوعات کوچک رو بی دلیل بزرگ نکنید...

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
خب این پیش فرض وجود داره که ما هممون انسان های متمدنی هستیم و میتونیم بدون توهین به هم حرفمون رو بزنیم! :D
در کل قانونی برای پی ام وجود نداشته تا بحال ولی اگه شما فکر میکنید باید وجود داشته باشه لطفا پیشنهادتون رو برای مدیر ارشد یا مدیر فنی بفرستید.

دوست عزیز درسته که گفتگوی تمدن ها خیلی وقته مطرح شده !
اما شما فکر آدم هایی که نمیتونن 3 واحد ادبیات فارسی رو پاس کنن هم بکنین!
وقتی طرف به خاطر چند هزار تومن شخصیت خودش و خوانوادشو زیر سئوال میبره ، از بقیه چه توقعی داری ؟! ( منظورم شخص خاصی نیست )
در مورد جمله آخر هم اگه قرار بود پیشنهاد ها رو حتی بخونن ، ما پیشنهاد زیاد دادیم ... !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اگر فکر می کنید بحثتون خصوصی داره میشه ( که شده ) از طریق پی ام پی گیری کنید .

پی ام ( پیغام خصوصی ) به هیچ عنوان ملاک تصمیم گیری نیست و شما آزادانه می توانید متناسب با شخصیت خودتون از اون بهره گیری کنید .
نه برای کسی مهم هست نه روش تصمیمی اتخاذ می شه .

پس لطفا شات های پی ام هاتون رو نگذارید چون پست ها پاک می شوند.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگر فکر می کنید بحثتون خصوصی داره میشه ( که شده ) از طریق پی ام پی گیری کنید .

پی ام ( پیغام خصوصی ) به هیچ عنوان ملاک تصمیم گیری نیست و شما آزادانه می توانید متناسب با شخصیت خودتون از اون بهره گیری کنید .
نه برای کسی مهم هست نه روش تصمیمی اتخاذ می شه .

پس لطفا شات های پی ام هاتون رو نگذارید چون پست ها پاک می شوند.
من کماکان منتظر پیگیری تهمت ایشون هستم که علنا داخل فروم به من زدن(نه داخل پیغام خصوصی) ! توجه دارید 1/10 همین وازه رو R3ZA بکار برد و اون برخورد شد انوقت این ببا 2 صفحه توهین و بد بیراه نوشته بدون حتی 1 مدرک و دلیل کسی بهش تو نگفته! شایدم قوانین فقط برای یه عده خاص اجرا میشه و ما خبر نداریم!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خوشم میاد از مدیریت همیشه در صحنه که کاملا موضوعات رو دنبال میکنه !!! انلاین که کلا نیستن وقتی هم بشن اینارو می خونن و کلی می خندن به ریش کسایی که میزنن تو سر و کله ی هم...
یک حرکتی اخطاری تذکر جدی یک کاری کنین دیگه حداقل ببینن اینجا بی صاحب نیست ... خودتون سایت های همسایه رو ببینین طرف رو با 4000 5000 پست و 5 یا 6 سال عضویت خیلی راحت بخاطر رعایت نکردن مقررات بن می کنن
وقتی هم کاربرهای دیگه میبینن با کسی شوخی ندارن دیگه مقررات رو کامل رعایت می کنن
مدیریت هم دلیل نداره هر کاری که میکنه به کاربر توضیح بده ... کاربر اشتباه کرده مجازات میشه ... شلوغش کرد بن میشه... مدیریت یک چند وقتی بدون تعارف محکم برخورد کنه اینجا جنگ دعواهاش تموم میشه
الان دو طرف اینجا قبول کردن نظر مدیریت رو و میگن از نظر اون ها هر کی مقصر هست بن کنید خوب پس مدیریت بعد این همه شلوغی راحت تصمیمش رو بگیره و طرف خاطی رو بن کنه... همش سیاست بین رو گرفتن و بزاریم خودش حل میشه که نشد کار ... باور کنید چیزی میگیم از رو دلسوزی هست نه چیز دیگه..
بعدم آقا حمید عزیز شما سابقت زیاد و تازه کار هم نیستی از شما تهدید و توهین و اینا بعیده اونم به دوستانی که سابقه ی همشون زیاد هست ... خوب ما میتونیم یک حرف زشت به یک نفر بگیم اونم 2 تا بهمون تحویل بده ما 4 تا بگیم اون 8 تا...خوب مشکلی حل میشه ؟ !!! به پولمون میرسیم !!! قدرتمون بیشتر میشه ..وقتی به کسی بد و بیراه بگیم در اصل داریم به خودمون میدیم چون اون طرف 2 برابرش رو واسمون میفرسته...مخصوصا الان که بحث پول هنگفتی هم نیست و مبلغ ناچیز هست باور کنید ارزش نداره...شما اگه حقی ازت ضایع شده از طریق مدیریت بهتر به نتیجه میرسی تا پست دادن تو اینجا...
از اون طرف هم به نظرم بقیه بزارن خودشون دو نفر مشکلشون رو حل کنن بهتره چون شاید بقیه از همه ی ماجرا اطلاع نداشته باشن
همگی موفق باشید

Last edited:

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
سلام دوستان
لطفا اسم تاپیک زیر و از :
خریدار گوشی تا 350
به
خریدار گوشی تا 400 مخصوصا HD2
لینک تاپیک : http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3448552#post3448552

دلیل زدن تاپیک در این قسمت هم اینه که تو قسمت خرید و نیازمندی ها کسی زیاد سر نمی زنه

mehdi.pure

Registered User
لایک‌ها
59

خواب بودم نتونستم جواب بدم:دی
ببین رفیق دیشب اونی که یادت میداد به خودم قبل تو پخ داده بود
ولی تو خوش باش چون این وضعیتی که برات پیش اومد بدتر از اون پخی بود که بهت داده بودم
سعی کن اصلا اکانتتم به چشم من نیاد اگه بیاد مجبورم پاشم بیام حضوری باهات معامله کنم
در ضمن دوستی که ازش کلاهبرداری کردی انقدر بامعرفت هست که نخواست آبروتو ببره
ولی من میگم خیلی هم روشن میگم ایشون سر یکی از کاربرهای محترم این انجمن کلاه گزاشته مورد معامله هم گوشی دیاموند 2 بود
هر کسی خواست بدونه سرکی کلاه گزاشته پخ بده تا معرفی کنم
برو خوش باش دیگه هم دست به کارای بزرگ نزن(پیش مدیری هم گریه نکن:lol:اینجا قانون داره با قانون اداره میشه به کسی که گریه کنه قانونی نیست):
lol::lol:

بله بده کاملا هم بدو زشته
ولی کسی که درکش پایینه فهم و شعوری نداره به تذکر گوش بده باز باید جونم عزیزم بگم بهش؟؟

سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
آقا حمید بچه گلی هستن و از ایشون یه صورت حضوری در زنجان ازشون سیستم گرفتم (سال گذشته)
و همه نظر دوست قابل اطمینان و مهربونی هستن
امیدوارم هر مشکلی که هست دوستانه با تعامل حل بشه.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
آقا حمید بچه گلی هستن و از ایشون یه صورت حضوری در زنجان ازشون سیستم گرفتم (سال گذشته)
و همه نظر دوست قابل اطمینان و مهربونی هستن
امیدوارم هر مشکلی که هست دوستانه با تعامل حل بشه.

سلام مهدی جان
خیلی مخلصیم داداشی
خوبی از خودته داداشی
ممنونم:)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
باز همین امیر یه ذره اینجا به فکره وگرنه بقیه مدیرا که اصلا ماهی یک دفعه هم سر نمیزنند

نمونه اش همین جناب بهروز خان

PM که میدی ۲ حالت داره
یا اصلا جواب نمیده
یا دوماه دیگه جواب میده

واقعا وقتی که Pilot مدیر بود اوضاع انجمن اینطوری نبود

از وقتی این همکار انجمن اومده اینطوری شده

این برادر Forum Manager هم که اصلا معلوم نیست چی کارست
ساعت ۳ نصفه شب PM میده میگه پول بده :دی

بعضی اوقات شرایطی پیش میاد که هیچ مدیری نیست تو این انجمن

یعنی اگه من یه تاپیک میزدم چیز تو چیز فلان شخص حکومتی تا دوروز کسی نبود تاپیک رو ببنده

این برادر Wiseman هم فقط مسئولیت بخش موبایل رو داره و ابزار بخش های دیگه ی بازارچه بهش داده نشده

آقا توروخدا این بخش مزخرف فروشندگان رو حذف کنید

آخه چیه این؟

بارها گفته شده این روابط عمومی رو یک بخش کنید به جای یک تاپیک
اون تاپیک های قوانین و شرایط خرید و کاربران محروم از فروش رو هم بذارید توش تا تعداد بیشتری تاپیک تو پیج اول ایندکس بازارچه و بخش فروش جا بشه

موفق باشید 
الان برای شما مشکلی بوجود آورده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
الان برای شما مشکلی بوجود آورده
برادر این همه تهمت و توهین به من شد قراره رسیدگی بشه یا خیر! من در مورد پیغام های مورد دار صحبت نمیکنم همین تاپیک و همین پست هایی که باقی مونده و افترا زذن به من درمورد کلاه برداری و توهین بحث میکنم! اگر اختیار شما خارجه که من برم جای دیگه مطرحش کنم!;)

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
:lol::lol:
خوبه من لینک دادم:happy:
توهینایی که تو به من کردی بیشتر از من بود
اگر قرار باشه باکسی برخورد بشه شما هستی که این خصوصیت رو داری نه من
کسی که بپره وسط بحث دیگران خودش اینطوری... میشه
دوستان ومدیران عزیز و محترم من تمومش کردم ولی این وحید خدابندلو دوس داره من بن بشم ولی داره اشتباه میکنه
من دیگه با این دهن به دهن نمیدم چون آدم عاقل باید درک کنه مزاحمت برای دیگران یعنی چی اگه بفهمه دیگه روابط عمومی رو آپ نمیکنه:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا