• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

طرز صحبت کردنت مشخص میکنه که...
تو برو پول مردمو پس بده
15 تومنی که از من خوردی
پولی که از نیما خوردی(رسیدنت)
در ضمن من طرف حسابم شخص دیگه ای هست تو خودتو قاطی ماجرا نکن
اگه چشماتو باز میکردی میدیدی مدیر محترم نوشته تو پخ مشکلات رو حل کنیم

این جملات اگر افترا نیست من موندم پس چیه! شما دروغ و کلاه برداری خودتو که من ازش گذشت کردم میخوای توجیه کنی با این مسخره بازیا! بنده اگر پول ایشون رو خوردم که مدیرا باید رسیدگی کنن ولی اگر نخوردم و اینشون افترا زدن واهان رسیدگی هستم! در ضمن کل ماجرا رو قبلا بنده از راه قانونیش که همکارای بازارچه بودن پیگیری کردم(پی ام هارو فوروارد کردم به برادر حمید) پس منتظم این دفعه دیگه واقعا با امثال شما برخورد بشه!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

طرز صحبت کردنت مشخص میکنه که...
تو برو پول مردمو پس بده
15 تومنی که از من خوردی
پولی که از نیما خوردی(رسیدنت)
در ضمن من طرف حسابم شخص دیگه ای هست تو خودتو قاطی ماجرا نکن
اگه چشماتو باز میکردی میدیدی مدیر محترم نوشته تو پخ مشکلات رو حل کنیم
اسم این پسره نیما رو نیار که حالم بد میشه!

لقب مزخرف ترین کاربر PT رو لقب میکشه!

امیدوارم در پرشین تولز تحولاتی ایجاد بشه که کلاهبرداری ریشه کن بشه

چون واقعا فضای بسیار بدی شده در حال حاضر! 

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
این جملات اگر افترا نیست من موندم پس چیه! شما دروغ و کلاه برداری خودتو که من ازش گذشت کردم میخوای توجیه کنی با این مسخره بازیا! بنده اگر پول ایشون رو خوردم که مدیرا باید رسیدگی کنن ولی اگر نخوردم و اینشون افترا زدن واهان رسیدگی هستم! در ضمن کل ماجرا رو قبلا بنده از راه قانونیش که همکارای بازارچه بودن پیگیری کردم(پی ام هارو فوروارد کردم به برادر حمید) پس منتظم این دفعه دیگه واقعا با امثال شما برخورد بشه!

جان؟چی؟
کلاهبرداری؟
ببین کی به کی میگه...
هر چی داری بریز وسط
واسه 13 ماه پیشه
مدیران میشه پیغامهایی که پاک کردم رو برگردونید؟؟
قبل اینکه حجم اینباکس افزایش پیدا کنه با ایشون معامله داشتم که پاکش کردم
در هر صورت مهم نیست
فقط یقسمت یادمه که نتونستی جوابی بدی ولی بخاطر بی ارزش بودن پول حرومی که میخوردی پولو بحسابت واریز کردم دوباره...
به ایشون گفتم صورتحصاب بده از حساب بانکی که شماره حساب دادی
گفت فقط واسه دو ماه رو میدن در حالی که 3-4 ماه از معامله میگزشت صورت حساب ماههای قبلی رو نداد
منو مجبور کرد دوباره همون مبلغ رو واریز کنم
منم بخاطر پولی که ارزش اعصاب خوردی نداشت واریز کردم باز میگه اینم نریختم:lol:
در کل هر چی داری رو کن
من پولتو ریختم بتوان 2 هم کردم
مشکل 13 ماه پیش رو کشیدی وسط خودتو ضایع کنی؟
هیف که نیما مسافرته ولی منتظر بمون تا بیاد کلاهبرداریهایی رو که کردی رو کنه تا جواب این جمله ای که زدی رو بفهمی:
پس منتظم این دفعه دیگه واقعا با امثال شما برخورد بشه!

تو حق نداری بی احترامی کنی تو انجمن در حالی که اکثر کاربران این تاپیک رو پیگیری میکنن
به چندی از مدیران محترم هم ریپورت دادم منتظر رسیدگی هستم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اسم این پسره نیما رو نیار که حالم بد میشه!

لقب مزخرف ترین کاربر PT رو لقب میکشه!

امیدوارم در پرشین تولز تحولاتی ایجاد بشه که کلاهبرداری ریشه کن بشه

چون واقعا فضای بسیار بدی شده در حال حاضر! 

از شما انتظار نداشتم
اجازه بده برگرده بعد باهاش حرف بزنید
درست نیست وقتی آنلاین نیست پشتش حرف بزنید:

فایل های ضمیمه

• Captur0222e.JPG
    Captur0222e.JPG
    27 KB · نمایش ها: 23

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یه بحث هایی شده بود مبنی بر جلوگیری از کلاه برداری که تاپیکش بسته شد به سلامتی

حقیقتی که هست اینه که این انجمن روزانه هزاران بازدید کننده داره که تعداد زیادی از اونها آدم های ساده ای هستند که فرق بین انجمن و وبسایت فروشگاهی رو نمیدونند و به فروشنده اعتماد میکنند و سرشون که کلاه رفت میان یقه ی سایت رو میچسبن!

البته تا حدودی هم حق دارند چون تا فضا مهیا نباشه که کلاهبرداری صورت نمیگیره که الحق والانصاف پرشین تولز فضا رو به نحو احسنت برای کلاه برداری آماده کرده!

ببینید این حرف من نیست حرف خیلی از کاربرانه

امیدوار بودم با پولی شدن فعالیت تو بخش بازارچه یه تصمیمات بهتری هم همراهش گرفته بشه

اما بارها دیده شده که طرف با دادن ۵ تومن خودش رو مستحق زدن هرگونه تاپیکی دونسته

تاپیک هایی که به روشنایی روز واضحه که کلاهبرداریه!

در حال حاضر ساده ترین راه برای خرید مطمئن قرار دادن یک مدیر به عنوان واسطه برای ترنسفر وجه بین دو کاربره

این مدیر محترم هم اگه خیلی سخته براش اینکار میتونه یه پورسانتی رو برای این ترنسفر قرار بده

در حال حاضر هم از طریق اینترنت بانک و ساتنا در کوتاهترین زمان ممکن و بدون هزینه یک وجه رو بین بانک ها انتقال داد

میتونید یک عنوان در ابتدای هر تاپیکی که توی بازاچه ایجاد میشه بزارید که اگر به این فروشنده اعتماد ندارید از واسطه استفاده کنید

میشه یک سیستم اعتبار دهی هم برای کاربرها گذاشت که اگر کسی خریدی انجام داد و موفق و راضی بود به اون فروشنده یک امتیاز مثبت بده

یه چیزی شبیه لایک تو فیس بوک

اینطوری به مرور زمان یک کاربر اعتبارش رو از روی تعداد پست و سال عضویتش به دست نمیاره از تعداد امتیازهایی که گرفته به دست میاره!

مشکل بزرگ دیگه ای که در این ایام به شدت احساس میشه نبود همکار در ساعات بسیاری از روزه

مثلا شده یک تاپیکی با عنوان چرت و پرت که معلومه باید حذف بشه ساعت ها باز بوده

من معتقدم که تعداد همکار ها واقعا کمه در این انجمن!

مدیران 2 تا اصل رو مطرح میکنند که هر دو اصل خودشون مورد نقضند

۱.پرشین تولز هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش ندارد

۲.مدیران موظف نیستند که ۲۴ ساعته پای پرشین تولز باشند.

در آخر باید بگم خودم هم میدونم که دارم حرف بیهوده میزنم و کسی بهایی نخواهد داد اما امیدوارم سال جدید سال موفقیت و سربلندی باشه برای همه ی عزیزان.

موفق باشید.

من کاملا موافقم.اینطوری کلاه برداری و دردسر صفر میشه ... ! :cool:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
جان؟چی؟
کلاهبرداری؟
ببین کی به کی میگه...
هر چی داری بریز وسط
واسه 13 ماه پیشه
مدیران میشه پیغامهایی که پاک کردم رو برگردونید؟؟
قبل اینکه حجم اینباکس افزایش پیدا کنه با ایشون معامله داشتم که پاکش کردم
در هر صورت مهم نیست
فقط یقسمت یادمه که نتونستی جوابی بدی ولی بخاطر بی ارزش بودن پول حرومی که میخوردی پولو بحسابت واریز کردم دوباره...
به ایشون گفتم صورتحصاب بده از حساب بانکی که شماره حساب دادی
گفت فقط واسه دو ماه رو میدن در حالی که 3-4 ماه از معامله میگزشت صورت حساب ماههای قبلی رو نداد
منو مجبور کرد دوباره همون مبلغ رو واریز کنم
منم بخاطر پولی که ارزش اعصاب خوردی نداشت واریز کردم باز میگه اینم نریختم:lol:
در کل هر چی داری رو کن
من پولتو ریختم بتوان 2 هم کردم
مشکل 13 ماه پیش رو کشیدی وسط خودتو ضایع کنی؟
هیف که نیما مسافرته ولی منتظر بمون تا بیاد کلاهبرداریهایی رو که کردی رو کنه تا جواب این جمله ای که زدی رو بفهمی:

تو حق نداری بی احترامی کنی تو انجمن در حالی که اکثر کاربران این تاپیک رو پیگیری میکنن
به چندی از مدیران محترم هم ریپورت دادم منتظر رسیدگی هستم.

نگران نشو عزیزم هم من هم حمید(تودی)کل پیغام هارو داریم! :lol: من برای تنبیه خودم هم شده ماجرا رو پیگیری میکنم مبادا حقی از شما ضایع بشه;) در ضمن مرجع رسیدگی به مشکلات فروم همکار ها و مدیران فروم هستند! مسئله ای که شما میگی رو من به اولین کسی که ارجاع دادم(حتی قبل از پاسخ دادن به اولین پیغام) خود همکار فروم بوده! همه پیغام هارو هم دارم;) شما به بنده تهمت کلاه برداری زدی نه من به شما!(حالا خوبه پست ها اینجا هست وگرنه معلوم نبود اثال تو چیا میبافتن:دی) پست قبلی هم شما بوجوح به بندهگفتی کلاه بر دار و اینکه پول شما رو خوردم!اگر خوردم که پیگیری کن و به حقت برس ! من اینقدر جربزه دارم خودم حقمو بگیرم و از راه درستش پیگیری کنم و شروع به فحاشی نکنم داخل پی ام! (بماند یه مورد دیگه هم شمابدون دلیل داخل پی ام به من فحاشی کردی اونم میزارن رو اینا و برای همکارای بازارچه میفرستم!)

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
یعنی این بازارچه آدم رو پیر میکنه خدا وکیلی ... چند تا جنس که بخری و بفروشی از شدت فشار عصی موهای آدم سفید میشه هر وقت آدم اینجا میبینم دعواست ( یه موردش خودم که یه آقایی واقعا اعصابم رو داغون کرد)

پ.ن : درباره وحید rax خداوکیلی اینجوری حرف نزنین حق زیادی به گردن اینجا داره
عیده چند روز دندون رو جگر بزارین بعد 13 دوباره شروع کنین :) تو عید حداقل اینجا دعوا نباشه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
نگران نشو عزیزم هم من هم حمید(تودی)کل پیغام هارو داریم! :lol: من برای تنبیه خودم هم شده ماجرا رو پیگیری میکنم مبادا حقی از شما ضایع بشه;) در ضمن مرجع رسیدگی به مشکلات فروم همکار ها و مدیران فروم هستند! مسئله ای که شما میگی رو من به اولین کسی که ارجاع دادم(حتی قبل از پاسخ دادن به اولین پیغام) خود همکار فروم بوده! همه پیغام هارو هم دارم;) شما به بنده تهمت کلاه برداری زدی نه من به شما!(حالا خوبه پست ها اینجا هست وگرنه معلوم نبود اثال تو چیا میبافتن:دی) پست قبلی هم شما بوجوح به بندهگفتی کلاه بر دار و اینکه پول شما رو خوردم!اگر خوردم که پیگیری کن و به حقت برس ! من اینقدر جربزه دارم خودم حقمو بگیرم و از راه درستش پیگیری کنم و شروع به فحاشی نکنم داخل پی ام! (بماند یه مورد دیگه هم شمابدون دلیل داخل پی ام به من فحاشی کردی اونم میزارن رو اینا و برای همکارای بازارچه میفرستم!)

هیچ مشکلی نداره
منم چیزایی رو که باید آماده کنم آمادست..
اون پیغامی که قبل پیغام من ارسال کردی رو به حمید عزیز من هم ارسال میکنم
بازم میگم 100 بار هم میگم 15 ازم بیشتر گرفتی قبلا گفتم نوش جونت ولی الان میگم حرومت باشه
حرفای من کلا بکنار..
این چیه: مراقب کلاهبردار اینترنتی "وحید خدابنده لو" باش�

hamid2day عزیز تاپیک رو حذف نکرده تو انجمنی که لینک دادم ایشون اینجا مدیر هستند
پس کار شما جایی لنگ داره:
19818055351649907665.jpg

46338900358439731357.jpg

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با سلام خدمت همه دوستان
من به عنوان یک کاربر که اینجا بیشتر از 3 سال هست عضو هستم و از تعداد پست هامم مشخص که هیچ وقت پست بیخودی جایی نمیزنم مگر لازم ببینم
یک مشکل بسیار بزرگی رو اینجا دیدم که هم از طرف کاربر ها هست هم مدیرها
ببینید یک کلاه برداری انجام میشه ...و یا یک سوء تفاهم یا یک تهمت
خوب اینجا کاربر باید به مدیریت اطلاع بده و اگر تو بازارچه هست و مربوط به قسمت خاصی اونجام به کاربر ها بگه
مدیریت هم وظیفه داره توی سریع ترین زمان ممکن نظرش رو اعلام کنه و کارهای لازم رو انجام بده و بس
اما اینجا بعضی ها نظر مدیر ها رو اگر ضد شون باشه قبول ندارن و بعد اعلام نظر مدیر ها شروع می کنن به بهم زدن تاپیک های اون طرف یا جواب های تند به پست های اون طرف و یا هر ماه میان اینجا شلوغش می کنن و حرفهای تکراری میزنن
بنظرم مدیریت اینجا باید قوی تر عمل کنه و کسی که رای مدیریت رو قبول نمیکنه و کارهایی که گفتم رو انجام میده بهش اخطار شدید داده شه و اگر ادامه داد بن شه... اکر کسی نظر مدیریت و خود مدیریت اینجا رو قبول نداره خوب نیاد اینجا مگر دنبالش فرستادن
اگر میاین نظر مدیریت رو قبول کنین و اینقدر تهمت های مختلف هم به مدیر های اینجا نبندن...
خودتون فکر کنید واقعا همه مجبورا 1000 بار دعوای شما رو دوره کنن !!!! اصلا دعوا های شما به بقیه چه ارتباطی داره که عمومی مطرح شه خوب برید تو پیغام خصوصی بحث کنید...
راستی من آقا وحید و داوود رو میشناشم و باهاشون معاملاتی هم داشتم و این دوستان با خیلی از دوستان معامله داشتن و کاملا مورد تایید بودن از جانب همه و سابقشون هم این رو نشون میده آقا حمید هم من از نزدیک ندیدم و در موردشون نظری نمیدم و فقط در مورد دو دوستی که دیدم و میشناسم نظرم رو گفتم
اما کلا با دعوا مشکل کسی حل نمیشه جز اینکه مشکلات بیشتر میشه ... باید سعی کنید نظر مدیریت رو قبول کنید حتی اگر مخالف نظرمون هم باشه ...همگی موفق یاشید

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
لول..راجع به مدیریت حمید تو اون فروم هم خواستی پیغام خصوصی دارم عزیزم!(و طبیعیه که برای افراد بالاتر از همکار بازارچه میفرستمش مگر خود حمید پاسخی داشته باشه و به شما بده!) فرومی که مال کسی باشه که خودش مدعی این ماحراست بایدم همچین تاپیکی توش زده بشه! ن که بارها گفتم همکار های اینجا باید رسیدگی کنن به کلاه برداری های بنده و هر کسی هم به عنوان قاضی ماجرا در نظر بگیرند من قبول دارم! وقتی مدیرها میترسند که مبادا امثال اون بابا ییان و مورد لطفشون قرار بدن بایدم شما بیای و این حرفا رو بزنی! در هر حال من آماده هستم که در هر موردی پاسخ گو باشم و اگر حق با من بود با طرف مقابل برخهورد بشه و اگر با طرف مقابل بود با من برخورد بشه! عدالت جای چونه زدن نداره!

و همین الانم مثه نسترامادوس پیش بینی میکنم فردا صبح کل این پستها رو بهروز و حمید پاک میکنن تا ماست مالی کنن ماجرا رو! و به بنده هم 10 ها نفر قول شخصی و فرومی میدن که اقا دیگه تگرار نمیشه و منم پشتش مینویسم هر وقت شما رسیگی کنید دیگه تکرار نمیشه نه با پاک کردن صورت مسئله!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
با سلام خدمت همه دوستان
من به عنوان یک کاربر که اینجا بیشتر از 3 سال هست عضو هستم و از تعداد پست هامم مشخض که هیچ وقت پست بیخودی جایی نمیزنم مگر لازم ببینم
یک مشکل بسیار بزرگی رو اینجا دیدم که هم از طرف کاربر ها هست هم مدیرها
ببینید یک کلاه برداری انجام میشه ...و یا یک سوء تفاهم یا یک تهمت
خوب اینجا کاربر باید به مدیریت اطلاع بده و اگر تو بازارچه هست و مربوط به قسمت خاصی اونجام به کاربر ها بگه
مدیریت هم وظیفه داره توی سریع ترین زمان ممکن نظرش رو اعلام کنه و کارهای لازم رو انجام بده و بس
اما اینجا بعضی ها نظر مدیر ها رو اگر ضد شون باشه قبول ندارن و بعد اعلام نظر مدیر ها شروع می کنن به بهم زدن تاپیک های اون طرف یا جواب های تند به پست های اون طرف و یا هر ماه میان اینجا شلوغش می کنن و حرفهای تکراری میزنن
بنظرم مدیریت اینجا باید قوی تر عمل کنه و کسی که رای مدیریت رو قبول نمیکنه و کارهایی که گفتم رو انجام میده بهش اخطار شدید داده شه و اگر ادامه داد بن شه... اکر کسی نظر مدیریت و خود مدیریت اینجا رو قبول نداره خوب نیاد اینجا مگر دنبالش فرستادن
اگر میاین نظر مدیریت رو قبول کنین و اینقدر تهمت های مختلف هم به مدیر های اینجا نبندن...
خودتون فکر کنید واقعا همه مجبورا 1000 بار دعوای شما رو دوره کنن !!!! اصلا دعوا های شما به بقیه چه ارتباطی داره که عمومی مطرح شه خوب برید تو پیغام خصوصی بحث کنید...
راستی من آقا وحید و داوود رو میشناشم و باهاشون معاملاتی هم داشتم و این دوستان با خیلی از دوستان معامله داشتن و کاملا مورد تایید بودن آقا حمید هم من از نزدیک ندیدم و در موردشون نظری نمیدم و فقط در مورد دو دوستی که دیدم و میشناسم نظرم رو گفتم
اما کلا با دعوا مشکل کسی حل نمیشه جز اینکه مشکلات بیشتر میشه ... باید سعی کنید نظر مدیریت رو قبول کنید حتی اگر مخالف نظرمون هم باشه ...همگی موفق یاشید

دوست عزیز کاملا حرفهای شمارو بنده قبول دارم وتایید میکنم
من با ایشون کاری داشتم؟؟
بی احترامی کردم به ایشون؟؟
معامله ای که 13 ماه پیش شاید هم بیشتر صورت گرفته رو به رخ من میکشه در حالی که خودش متهمه...
شما خودتون رو بگزارید جای من
این جمله رو به شما بگن:

لول.. من اون شب دیدم اون ماجرا رو! میدونی مشکل چیه! اگر تو همین الان همین کاری که این بابا کرد (فحاشی تو پی ام) برای یه مدیر یا همکار بکنی برخوردشون جالب میشه! احتمالا خودشون رو تهدید میکنن به یه ماه بن

آقا چه حالی بهت دست میده؟
بیاد همین توهین رو تو پخ بکنه که خیلی از کاربرای مخالف و دشمن اینکارو میکنن ولی تو پخ حل میشه بدون اینکه کسی بفهمه..
اصلا به ایشون چه ربطی داشت این بحث؟؟
چرا همیشه تو بحثهای من یکی باید اضافه بشه؟؟
من با کدوم مدیر روابط پشت پرده ای داشتم؟؟
ایشون حرفشون یعنی چی؟؟یعنی اینکه من با یکی از مدیران رفیق صمیمی هستم به کارم رسیدگی میکنه حتی اگه من مقصر باشم..
آقایون مدیران محترم من با کدوم یکی از شما روابط صمیمانه ای داشتم؟
من جز ریپورت به کدوم مدیری در خصوص ... پخ دادم؟

واقعا متاسفم برای افرادی که بی سواد و ... هستند که نمیتونن تشخیص بدن که حق با کیه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
لول..راجع به مدیریت حمید تو اون فروم هم خواستی پیغام خصوصی دارم عزیزم!(و طبیعیه که برای افراد بالاتر از همکار بازارچه میفرستمش مگر خود حمید پاسخی داشته باشه و به شما بده!) فرومی که مال کسی باشه که خودش مدعی این ماحراست بایدم همچین تاپیکی توش زده بشه! ن که بارها گفتم همکار های اینجا باید رسیدگی کنن به کلاه برداری های بنده و هر کسی هم به عنوان قاضی ماجرا در نظر بگیرند من قبول دارم! وقتی مدیرها میترسند که مبادا امثال اون بابا ییان و مورد لطفشون قرار بدن بایدم شما بیای و این حرفا رو بزنی! در هر حال من آماده هستم که در هر موردی پاسخ گو باشم و اگر حق با من بود با طرف مقابل برخهورد بشه و اگر با طرف مقابل بود با من برخورد بشه! عدالت جای چونه زدن نداره!

و همین الانم مثه نسترامادوس پیش بینی میکنم فردا صبح کل این پستها رو بهروز و حمید پاک میکنن تا ماست مالی کنن ماجرا رو! و به بنده هم 10 ها نفر قول شخصی و فرومی میدن که اقا دیگه تگرار نمیشه و منم پشتش مینویسم هر وقت شما رسیگی کنید دیگه تکرار نمیشه نه با پاک کردن صورت مسئله!

با اینکه بی احترامی رو شروع کردی باز چیزی نگفتم بهت ولی برگشتی پخ دادی که...
من با توبحثی داشتم؟چرا باید هر چی از دهنت درمیاد بگی؟
خودت اگر کسی بهت بی احترامی کنه توهین کنه اونم تو دید عموم کاربران چه حالتی بهت دست میده؟
کارت رو برام ارسال کردی کارمو را انداختی گفتم دستت درد نکنه همون موقع میتونستی یه صورتحصاب بدی منم شکاک نشم ولی اینکارو نکردی
در کل من با کسی مشکل ندارم
هر کسی هم دشمنی میکنه مطمئنم خودش ضرر میکنه
یا علی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

دوست عزیز کاملا حرفهای شمارو بنده قبول دارم وتایید میکنم
من با ایشون کاری داشتم؟؟
بی احترامی کردم به ایشون؟؟
معامله ای که 13 ماه پیش شاید هم بیشتر صورت گرفته رو به رخ من میکشه در حالی که خودش متهمه...
شما خودتون رو بگزارید جای من
این جمله رو به شما بگن:

آقا چه حالی بهت دست میده؟
بیاد همین توهین رو تو پخ بکنه که خیلی از کاربرای مخالف و دشمن اینکارو میکنن ولی تو پخ حل میشه بدون اینکه کسی بفهمه..
اصلا به ایشون چه ربطی داشت این بحث؟؟
چرا همیشه تو بحثهای من یکی باید اضافه بشه؟؟
من با کدوم مدیر روابط پشت پرده ای داشتم؟؟
ایشون حرفشون یعنی چی؟؟یعنی اینکه من با یکی از مدیران رفیق صمیمی هستم به کارم رسیدگی میکنه حتی اگه من مقصر باشم..
آقایون مدیران محترم من با کدوم یکی از شما روابط صمیمانه ای داشتم؟
من جز ریپورت به کدوم مدیری در خصوص ... پخ دادم؟

واقعا متاسفم برای افرادی که بی سواد و ... هستند که نمیتونن تشخیص بدن که حق با کیه

دوست عزیز من واسه همین هست می گم بحث رو تو جای عمومی مطرح نکنید وقتی این کار انجام بشه مشخص دوستان دیگه هم نظر میدن... و مشکلتون حل که نمیشه با بقیه هم به مشکل می خورید ... باور کنید من قسطم کمک به دوستان هست... موفق باشید

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این نقل قول از پست آقای Wiseman تو تاپیک http://forum.persiantools.com/t188545-page2.html هستش.
لطفا یا توهینی که من به آقای H@/\/\ID کردم رو همینجا بنویسید که من بدونم نا خواسته چه توهینی کردم یا منو بن دائم کنید یا از این رابطه بازیا بین مدیرا و کاربرد H@/\/\ID خسته شدم و همینم مونده با این سنم با این بچه بازیا وقت تلف کنم.

فوش خواهر مادر 1 ماه محرومیت تجاری اونوقت گفتن این جمله به یه نفر دیگه که آقا شما چجوری به کاربر H@/\/\ID اعتماد کردی 1 ماه بن کامل !!!!
شما جدای از اسپم هایی که کلا در سطح این بخش میدی، با کاربر H@/\/\ID مشکل داری و چندین بار دیدم که توی تاپیک هاش شروع به اسپم کردن و منحرف کردن بحث کردی. (یا عمدا یا غیر عمد) شما با این سنتون باید بدونی وقتی توی بازارچه پست میدی که یا خریدار باشی یا فروشنده، در غیر این صورت بالای 90% پستت اسپم محسوب میشه. من قبل از این فقط پست هات رو پاک کردم و حتی تذکر هم ندادم، امروز برای بار اول به شما تذکر دادم که در صورت تکرار برای یک ماه بن میشی. چون با یه سریتون هر چی مدارا کردم و میکنم فایده نداشته!

در مورد رابطه ای هم که گفتی! فقط و فقط به دلیلی توهینی که به شخص شما کرده بود تاپیکش بسته موند نه چیز دیگه ای. ( Djmaddog به من پی ام داد که شکایتی از ایشون نداره) توهینش هم به قول شما خواهر و مادر! نبود وگرنه مطمئن باش من برخورد دیگه ای باهاش میکردم
ضمنا جهت اطلاع محرومیت تجاری برای یک فروشنده اونم به مدت یک ماه خیلی بدتر از بن شدنه براش.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با اینکه بی احترامی رو شروع کردی باز چیزی نگفتم بهت ولی برگشتی پخ دادی که...
من با توبحثی داشتم؟چرا باید هر چی از دهنت درمیاد بگی؟
خودت اگر کسی بهت بی احترامی کنه توهین کنه اونم تو دید عموم کاربران چه حالتی بهت دست میده؟
کارت رو برام ارسال کردی کارمو را انداختی گفتم دستت درد نکنه همون موقع میتونستی یه صورتحصاب بدی منم شکاک نشم ولی اینکارو نکردی
در کل من با کسی مشکل ندارم
هر کسی هم دشمنی میکنه مطمئنم خودش ضرر میکنه
یا علی
لول.. دارم تصور میکنم چقدر تلاش کردی یه فحش از من پیدا کنی حتی داخل پی ام و نتونستی:lol: عزیزم بعد 7 سال فروم گردی من میدونم دونه دونه قوانین و وقایع این فروم کی بوده و چطور اجرا شده پس مطمئن باش دم به تله امثال تو ندادم و نمیدم! الان مشخصه چقدر درمونده و مستعصل شدی از اینکه میبینی موضوع کشیده میشه به قضاوت درمورد مسئله ای که من توش گذشت کردم تا درس عبرت بشه برای شما ولی مث اینکه باید همون زمان سفتر میگرفتم چون مشخص بود روزی میرسه به بنده افترا بزنی ;) من دونه دونه وقایع و پیغام های خصوصی رو ارشیو دارم! برای تمام حرفام مدرک دارم1 حتی این چند ساله یکبار وسوسه نشدم خارج از قوانین فروم مسائله ای رو مطرح کنم که اتو دست کسی بدم(مخصوصا همکار ها و مدیر ها هایی من ازشون بقدر کافی اتو دارم:lol:)

این اخرین بحث شما هم خداست! یاد پیغام خصوصی چند ماه چیش مشا افتادم بعد از تغییر ای دی پیغام دادی و فحاشی کردی اونم بدون حتی 1 دلیل که به مغز من خطور! متاسفانه اونم دارم:lol: 3 سوت میشه ثابت کرد کی هر چی از دهنش در میاد میگه;) ولی حیف که مدیر ها بازم میان و فردا صب میگن پاک سازی شد و مشکلاتتون رو تو پی ام حل کنید چون اصولا پاک سازیبهترین راه حل برای لاپوشونی مسائلی که بضررشونه:D

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
لول.. دارم تصور میکنم چقدر تلاش کردی یه فحش از من پیدا کنی حتی داخل پی ام و نتونستی:lol: عزیزم بعد 7 سال فروم گردی من میدونم دونه دونه قوانین و وقایع این فروم کی بوده و چطور اجرا شده پس مطمئن باش دم به تله امثال تو ندادم و نمیدم! الان مشخصه چقدر درمونده و مستعصل شدی از اینکه میبینی موضوع کشیده میشه به قضاوت درمورد مسئله ای که من توش گذشت کردم تا درس عبرت بشه برای شما ولی مث اینکه باید همون زمان سفتر میگرفتم چون مشخص بود روزی میرسه به بنده افترا بزنی ;) من دونه دونه وقایع و پیغام های خصوصی رو ارشیو دارم! برای تمام حرفام مدرک دارم1 حتی این چند ساله یکبار وسوسه نشدم خارج از قوانین فروم مسائله ای رو مطرح کنم که اتو دست کسی بدم(مخصوصا همکار ها و مدیر ها هایی من ازشون بقدر کافی اتو دارم:lol:)

این اخرین بحث شما هم خداست! یاد پیغام خصوصی چند ماه چیش مشا افتادم بعد از تغییر ای دی پیغام دادی و فحاشی کردی اونم بدون حتی 1 دلیل که به مغز من خطور! متاسفانه اونم دارم:lol: 3 سوت میشه ثابت کرد کی هر چی از دهنش در میاد میگه;) ولی حیف که مدیر ها بازم میان و فردا صب میگن پاک سازی شد و مشکلاتتون رو تو پی ام حل کنید چون اصولا پاک سازیبهترین راه حل برای لاپوشونی مسائلی که بضررشونه:D

عجب...
واقعا نمیدونم بهت چی بگم چون ارزش حرف زدن و محبت نداری
گفتم که هر چی داری رو کن
من نمیخوام اون پخ که دادی رو اینجا بزارم برا خودم آبرو دارم شاید تو نداشته باشی ولی اونو برا همه مدیرا فرستادم مطمئنم رسیدگی میکنن
ولی درسته متولد 63 ای منتها خیلی کوچیک ذهن تر از اونی هستی که فکرشو میکردم
من برام اصلا مهم نیست حرفهایی که میزنی نیما همه چیزو ثابت کرده کامل گفته
اگثر دوستان هم میشناسنت
دوستان عزیز و مدیران گرامی من از همگی معذرت میخوام
شاید بی ادبی کردم ولی مقصر بنده نبودم
شب همگی بخیر

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
لول.. من اون شب دیدم اون ماجرا رو! میدونی مشکل چیه! اگر تو همین الان همین کاری که این بابا کرد (فحاشی تو پی ام) برای یه مدیر یا همکار بکنی برخوردشون جالب میشه!:lol: احتمالا خودشون رو تهدید میکنن به یه ماه بن:D

:lol: :lol: :lol:
شما جدای از اسپم هایی که کلا در سطح این بخش میدی، با کاربر H@/\/\ID مشکل داری و چندین بار دیدم که توی تاپیک هاش شروع به اسپم کردن و منحرف کردن بحث کردی. (یا عمدا یا غیر عمد) شما با این سنتون باید بدونی وقتی توی بازارچه پست میدی که یا خریدار باشی یا فروشنده، در غیر این صورت بالای 90% پستت اسپم محسوب میشه. من قبل از این فقط پست هات رو پاک کردم و حتی تذکر هم ندادم، امروز برای بار اول به شما تذکر دادم که در صورت تکرار برای یک ماه بن میشی. چون با یه سریتون هر چی مدارا کردم و میکنم فایده نداشته!

در مورد رابطه ای هم که گفتی! فقط و فقط به دلیلی توهینی که به شخص شما کرده بود تاپیکش بسته موند نه چیز دیگه ای. ( Djmaddog به من پی ام داد که شکایتی از ایشون نداره) توهینش هم به قول شما خواهر و مادر! نبود وگرنه مطمئن باش من برخورد دیگه ای باهاش میکردم
ضمنا جهت اطلاع محرومیت تجاری برای یک فروشنده اونم به مدت یک ماه خیلی بدتر از بن شدنه براش.

ساده ای بنده خدا. اونایی که من بهش میگم فش خواهر مادر رو همون دستای پشت پرده قبل اینکه حتی خودم دوباره ببینمشون پاک کرد.
23666740779294398943.jpg

این دفه فوش هارو سانسور کردم ببینم رفقا به چه بهونه ای پاکشون میکنن.
برات پی ام هم میکنم که اگه باز کسی خواست پاک کنه حداقل تو یه نفر که اینجا انصاف داری ببینیشون که نگی باز این دفه هم تقصیر من بوده.
ولی باشه . دیگه اگه 1 پستم نمیدم تو بخش موبایل که نگی من اسپمرم.چشم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
والا بنده مسئول پی ام های رد و بدل شده بین کاربران نیستم .
اونجا یه فضای خصوصیه که فقط خودتون میتونید ببینید.
از این به بعد اگر توی بخش اصلی به شما توهین کرد و من برخوردی نکردم شما بیا یقه من رو بگیر!

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
بنده کلا با یقه ی شما دیگه کار ندارم.
در مورد انصاف شما هم گویا اشتباه میکردم.
موید باشید همگی
یا علی...

--------
راستی H@/\/\ID .
الان فهمیدم پی ام جزو قوانین نمیشه ولی خب چیکار کنم تو شخصیت من نیست تو پی ام جوابتو مثل خودت بدم.
فقط همینجا عرض میکنم همین که دیدم تو پی ام داری از شدت عصبانیت منفجر میشی و همین که تاپیکت قفل شد و من همچنان مثل قبل ریلکس دارم آهنگای بی کلام Dan Gibson رو گوش میدم ... خوشحالم :)

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
والا بنده مسئول پی ام های رد و بدل شده بین کاربران نیستم .
اونجا یه فضای خصوصیه که فقط خودتون میتونید ببینید.
از این به بعد اگر توی بخش اصلی به شما توهین کرد و من برخوردی نکردم شما بیا یقه من رو بگیر!

دوست عزیز خب اینطوری خیلی بده !
من خودم قبلا این مشکل رو با یکی دیگه از کاربرا داشتم .
قرار نیست هرکی تو پ.خ هرچی دلش میخواد بگه ! نه ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا