دوست عزیز شما موردی که مطرح کردی مدیران باید رسیدگی کنند! من خودم هم مصر هستم اگر بنده خلافی کردم مجازات بشم! پست های شما و پست های بنده موجوده و خود شما و خود بنده هم تقاضا کردیم با توجه به نوشته های بنده و شما دوستان همکار طبق قوانین برخورد کنند! اگر بنده خلافی کردم شما مدارک خلاف بنده رو بفرست برای مدیران! (طبق ادعاهایی که تو پست هاتون مخصوصا پست دومتون انجام دادید و بنده رو کلاه بردار خطاب کردید و سایر توضیحات) همکار و یا مدیر عزیز هم لطف بفرمایند مدارک کلاه برداری بنده از شمارو داخل فروم منتشر کنند و بعدش هم با بنده برخورد کنند(به میزان متقضی و قانونی فروم) و اگر بنده خلافی نکردم و این تهمت و افترا بوده مناسب با قوانین با شما برخورد کنند.. فکرنمیکنم تقاضای غیر منقطی باشه! در مورد توهین هم بنده تابع نظر مدیر ها و همکارا هستم! توهینی اگر بنده به شما کردم داخل همین پست های 2-3 صفحه اخیر بوده و موجوده ولطف بفرمایند برخورد کنند و اگر شما توهینی کردی بازم برخورد مقتضی انجام بشه!:lol::lol:
خوبه من لینک دادم:happy:
توهینایی که تو به من کردی بیشتر از من بود
اگر قرار باشه باکسی برخورد بشه شما هستی که این خصوصیت رو داری نه من
کسی که بپره وسط بحث دیگران خودش اینطوری... میشه
دوستان ومدیران عزیز و محترم من تمومش کردم ولی این وحید خدابندلو دوس داره من بن بشم ولی داره اشتباه میکنه
من دیگه با این دهن به دهن نمیدم چون آدم عاقل باید درک کنه مزاحمت برای دیگران یعنی چی اگه بفهمه دیگه روابط عمومی رو آپ نمیکنه
چیزی که من درک نمیکنم اینه که گل راضی و بلبل راضی دوستان چرا رضایت نمیدن بیان و مسئله رو پیگیری کنند! (در ضمن سایر دوستان لطف کنن دیگه اینبار پیغام ندن اقا شما گذشت کن! عدالت و قوانین فرومگذشت کردن نداره)