• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
:lol::lol:
خوبه من لینک دادم:happy:
توهینایی که تو به من کردی بیشتر از من بود
اگر قرار باشه باکسی برخورد بشه شما هستی که این خصوصیت رو داری نه من
کسی که بپره وسط بحث دیگران خودش اینطوری... میشه
دوستان ومدیران عزیز و محترم من تمومش کردم ولی این وحید خدابندلو دوس داره من بن بشم ولی داره اشتباه میکنه
من دیگه با این دهن به دهن نمیدم چون آدم عاقل باید درک کنه مزاحمت برای دیگران یعنی چی اگه بفهمه دیگه روابط عمومی رو آپ نمیکنه:)
دوست عزیز شما موردی که مطرح کردی مدیران باید رسیدگی کنند! من خودم هم مصر هستم اگر بنده خلافی کردم مجازات بشم! پست های شما و پست های بنده موجوده و خود شما و خود بنده هم تقاضا کردیم با توجه به نوشته های بنده و شما دوستان همکار طبق قوانین برخورد کنند! اگر بنده خلافی کردم شما مدارک خلاف بنده رو بفرست برای مدیران! (طبق ادعاهایی که تو پست هاتون مخصوصا پست دومتون انجام دادید و بنده رو کلاه بردار خطاب کردید و سایر توضیحات) همکار و یا مدیر عزیز هم لطف بفرمایند مدارک کلاه برداری بنده از شمارو داخل فروم منتشر کنند و بعدش هم با بنده برخورد کنند(به میزان متقضی و قانونی فروم) و اگر بنده خلافی نکردم و این تهمت و افترا بوده مناسب با قوانین با شما برخورد کنند.. فکرنمیکنم تقاضای غیر منقطی باشه! در مورد توهین هم بنده تابع نظر مدیر ها و همکارا هستم! توهینی اگر بنده به شما کردم داخل همین پست های 2-3 صفحه اخیر بوده و موجوده ولطف بفرمایند برخورد کنند و اگر شما توهینی کردی بازم برخورد مقتضی انجام بشه!

چیزی که من درک نمیکنم اینه که گل راضی و بلبل راضی دوستان چرا رضایت نمیدن بیان و مسئله رو پیگیری کنند! :D (در ضمن سایر دوستان لطف کنن دیگه اینبار پیغام ندن اقا شما گذشت کن! عدالت و قوانین فرومگذشت کردن نداره;))

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان عزیزم اگر به اعصاب خودتون اهمیت میدین هرگز با یوزر HaRi معامله نکنین !!!
واسه این آقای به اصطلاح مسلمون! روز 5 اسفند 89 مادربورد و سی پی یویی که برای فروش گذاشته بودم رو ارسال کردم و از سر خریت و اینکه فکر میکردم ایشون آدم شریفی هست دریافت وجه رو موکول کردم به 48ساعت بعد از رسیدن قطعات و تست توسط ایشون در نهایت ایشون لطف کرد!!! در تاریخ 14 فروردین 90 به جای مبلغ طی شده که 58800 بود 54800 ریخت به حساب!!! بماند که در این مدت به هیچکدوم از 20 30تا PM من جواب نمیداد و آخرشم نه از بابت اینکه پول کمتری واریز کرده و نه بابت این همه اعصاب خوردی من حتی یه معذرت خواهی خشک و خالیم نکرد واقعا جای تاسف داره من ایشون رو به هیچ عنوان حلال نمیکنم امیدوارم تاوان کارشون رو به بدترین شکل پس بدن
اگر هم با یوزر دیگه خواست باهاتون معامله کنه بدونین که ساکن گنبد کاووس هستش و اسمشم حامد رحیمی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
واسه این آقای به اصطلاح مسلمون! روز 5 اسفند 89 مادربورد و سی پی یویی که برای فروش گذاشته بودم رو ارسال کردم و از سر خریت و اینکه فکر میکردم ایشون آدم شریفی هست دریافت وجه رو موکول کردم به 48ساعت بعد از رسیدن قطعات و تست توسط ایشون در نهایت ایشون لطف کرد!!! در تاریخ 14 فروردین 90 به جای مبلغ طی شده که 58800 بود 54800 ریخت به حساب!!! بماند که در این مدت به هیچکدوم از 20 30تا PM من جواب نمیداد و آخرشم نه از بابت اینکه پول کمتری واریز کرده و نه بابت این همه اعصاب خوردی من حتی یه معذرت خواهی خشک و خالیم نکرد واقعا جای تاسف داره من ایشون رو به هیچ عنوان حلال نمیکنم امیدوارم تاوان کارشون رو به بدترین شکل پس بدن
اگر هم با یوزر دیگه خواست باهاتون معامله کنه بدونین که ساکن گنبد کاووس هستش و اسمشم حامد رحیمی
برای اثبات حرفاتون مدرکی هم ارائه کنید .

evenger

Registered User
لایک‌ها
338

درود

امیر جان از شما دیگه بعید بود.

با سابقه شما اینطور معامله واقعا ..... !

ولی منم در مورد این یوزر به جز شما ( نمی دونم کجا و از کی ) شنیده بودم که کلاهبرداری کردند.

امیدوارم نسل اینجور آدم ها از روی زمین پاک بشه.

یا حق

Last edited:

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
برای اثبات حرفاتون مدرکی هم ارائه کنید .
این عکس PM هاییی که واسه فروش رد و بدل شد

عکس بعد PMی که بعد از 10روز دادم بش که پول چیشد بالاخره ؟؟؟؟ که دیگه هرگز جوابی نداد

و عکس بعد هم سیاهه ای از PM های بی جواب من

125

Registered User
لایک‌ها
79
سلام،
مدیرای گرامی اینجا کسی پول کسی رو بالا کشیده باشه و تو پس دادنش اذیت کنه رسیدگی میشه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مشکل چی هست؟
آیا ایشون سابقه داشتند یا خیر؟
جهت پیگیری با کاربر همکار Bhrzk تماس بگیرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام،
مدیرای گرامی اینجا کسی پول کسی رو بالا کشیده باشه و تو پس دادنش اذیت کنه رسیدگی میشه؟

شکایت خودتون و مدارک را ارائه کنید . تنها کاری که از دست ما بر میاد جلوگیری از دسترسی است .

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام.
آقا بخوام یه تاپیک واسه فروش مراسم اسکار 2011 کنم مشکل داره تو بخش فروش ؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
عارض هستم به خدمت شما که بنده از آقای نوژن نوربشهت با نام کاربری slash_slash یک x360 خریداری کردم که پس از اینکه رسید دستم چیزی که ایشان فرستاد از زمین تا آسمون تفاوت داشت با چیزی که توی تاپیک نوشته بود
نه کارتنش مشکی بود و نه هاردش رو فرستاده بود و نه کابل صداش رو در واقع ایشان یه دستگاه آرکید معمولی با کارتنی که ماله خودش نبود رو به قیمت یک الایت برای من فرستاده

لینک تاپیک های ایشان :

در پرشین تولز

در بازی سنتر

همونطوری که در تاپیک ها می بینید هیچ کس حتی نگاه هم به تاپیک ایشان نمی کرد که بنده دستگاهش رو خریدم ( مشتری ای نداشت ! )
و ایشان با کمال قباحت وسائل دستگاه رو نفرستادند.

همچنین در عکس زیر می گه که کنسول کارتون نداره => منم می پرسم ماله کنسول مشکیه ؟ => می گه آره الایتیه مشکیه بعد کارتون سفید رنگ می فرسته که کلا ماله یه دستگاه دیگه هست اون کارتون :

pr9ub97276so1k9zz6q.gif

5 شنبه با ایشان تماس گرفتم اما پس از 10 دقیقه حرف زدن شارژم تموم شد.. دیروز جمعه که دوباره با ایشان تماس گرفتم بعد از 50 بار تماس بنده تلفن رو کلا برنداشتند

بعدش اینو برای بنده پی . ام زدند !
منم هر چی داشتم سیستم جمع کردم اصلا هم راضی نیستم اما سعی کردم باهاش بازی کنم و الکی ایراد نگیرم منم خیلی دوست داشتم خرج سیستم نمی کردم الان 360 داشتم دیگه شما هم بشین ازش استفاده کن مطمئنا راضی می شی این همه شارژ و وقت گذاشتی تازه 10 تومنم هزینه ی برگشتش می شه اگه می خواستی بدیش حالا برای دفعات بعدی با دقت بیشتری خرید کنید

این آقا فک کرده من بچم می گه بشین 360 بازی کن ! :دی

می گه راضی باشم و عیبی نداره .. :blink:

همچنین فکر می کنم با نگرشی که این آقا داره کلا کارش همینطور خوردن ماله مردم و حق الناس باشه
و من چه اشتباهی کردم که از روی حرفای این آقا متوجه نیت پلیدش نشدم :
v57uzrg7pv3h4o653o.gif

تقاضای رسیدگی رو دارم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا اگه این طرف کلاه برداری کرده بنظرم یک عکس از چیزهایی که واست فرستاده + قیمت خریدت بزار و فیش واریزی یا هر مدرکی که داری رو زودتر به مدیریت بده و حتما هم تو بازی سنتر اعلام کن همراه با عکس تا اونجام رسیدگی بشه تا قبل اینکه مورد مشابه پیش بیاد
از مدیرهای عزیز هم خواهش دارم کوچکترین رحمی به هیچ دزد و کلاه برداری نکنن ...چه مبلغش 1000 تومن باشه چه بیشتر . مادام العمر محرومشون کنن و تمام مشخصاتشونم اعلام کنن تا با آیدی دیگه هم نتونن کلاه برداری کنن...عربستان تنها قانون خوبی که داره اینه که دست دزدها رو قطع میکنه و واسه همین هست اونجا دزد سالم پیدا نمیشه !!! کاش این یک قانون اینجا پیاده میشد تا زندگی راحت تر شه
همگی موفق باشید

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آقا اگه این طرف کلاه برداری کرده بنظرم یک عکس از چیزهایی که واست فرستاده + قیمت خریدت بزار و فیش واریزی یا هر مدرکی که داری رو زودتر به مدیریت بده و حتما هم تو بازی سنتر اعلام کن همراه با عکس تا اونجام رسیدگی بشه تا قبل اینکه مورد مشابه پیش بیاد
از مدیرهای عزیز هم خواهش دارم کوچکترین رحمی به هیچ دزد و کلاه برداری نکنن ...چه مبلغش 1000 تومن باشه چه بیشتر . مادام العمر محرومشون کنن و تمام مشخصاتشونم اعلام کنن تا با آیدی دیگه هم نتونن کلاه برداری کنن...عربستان تنها قانون خوبی که داره اینه که دست دزدها رو قطع میکنه و واسه همین هست اونجا دزد سالم پیدا نمیشه !!! کاش این یک قانون اینجا پیاده میشد تا زندگی راحت تر شه
همگی موفق باشید

بعضی ها واقعا.......:(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بعضی ها واقعا.......:(

کلاه برداریش کنار ، تو کف این هستم
منم هر چی داشتم سیستم جمع کردم اصلا هم راضی نیستم اما سعی کردم باهاش بازی کنم و الکی ایراد نگیرم منم خیلی دوست داشتم خرج سیستم نمی کردم الان 360 داشتم دیگه شما هم بشین ازش استفاده کن مطمئنا راضی می شی این همه شارژ و وقت گذاشتی تازه 10 تومنم هزینه ی برگشتش می شه اگه می خواستی بدیش حالا برای دفعات بعدی با دقت بیشتری خرید کنید

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حتما همونیه که خونش تهرانسره! آره؟ :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا