نیما شما در این مورد نظری داری !؟
والا در بهره اول یه 7 - 8 باری خوندمش ببینم که چی می گه ( نیاز به دیکد داشت ! )
چون من هرگز توی اون زمان با اون قیمت نمی فروختم
بهروز خان خوب الان من چه نظری بدم وجدانن ؟ بنده دقیقا مبلغ همون چیزایی رو که ایشون توی تاپیک نوشتند رو ریختم... 280 تومن که هزینه ارسالش به عنوان تخفیف به ایشون محول شد..
این آقا اگه راضی نبوده دستگاهش رو با همون لوازم به قیمت 280 تومن بده و به قولی دندون گرد بوده غلط کرده تاپیک باز کرده براش...
مثلا من بعضی وقتا یه جنسی رو توی فروم حراج می زارم می بینی یه چیزی هم زیر قیمت خرید فروخته می شه ! اما چون مثلا زمان حراج تموم شده مثل یه مرد سر حرف خودم هستم و حتی جنس آکبند رو زیر قیمت خرید خودم می فرستم برای مشتری از ته قلب هم به طرف می گم مبارکش باشه بره حالشو ببره............ نه اینکه مثل نامردا بیام از لوازمش بدزدم ! مثلا تخت بادی می فروشم بیام پمپ برقش رو باز کنم بعد بفرستم برای طرف !
این آقا هم یه همچین حالیه
انتظار داشته دستگاهش رو مثلا 350 بخرند ! اما دیده مشتری نیست آخر سال هم هست پی . ام داده به منه بد بخت...
با خودش گفته این که به قیمت بالا فروش نرفت ! بزار می فرستمش برای این نیما رزیدنت که تا حالا فقط میکرو دیده ! در عوض یک سری لوازمش رو نمی فرستم ...
درواقع این آقا در لحظه ارسال برای خودش مناسب دیده که این کار رو باید بکنه ! و فک کرده منم بعد از اینکه دستگاه رو می گیرم خوشحال و راضی می شم و بعد از نوشتن مشقهام می رم باهاش وارزم بازی می کنم و دیگه نت هم نمیام !
الباقی متن :
اصلا به من بگن چرا زمانی که نوشتم قطعات هم اینا شد هیچ اعتراضی تا روز 11 فرودین نکردن این پست قبل از ارسال داده شده قاطی متنی هم نبوده که گنگ باشه اگه بی دقتی کردن چرا یقه من رو می گیرن
مرد مومن 11 فروردین دستگاهت رسیده دست من دیدم نصفش رو نفرستادی ! یعنی انتظار داشتی 3 فروردین که بسته تو راه بود من پیغام بدم بگم پس هاردش کو ؟!
چرا حرف خنده دار می زنی آخه
این پست قبل از ارسال داده شده قاطی متنی هم نبوده که گنگ باشه
کدوم پست کدوم متن لای کجا ؟!
======================================
من هفته ای حداقل 20 تا خرید و فروش دارم چرا در طی این 5 سال فعالیت این آقا باید نفر دومی باشه که من باحاش مشکل پیدا کردم ؟ اون صدها نفر دیگه که باهاشون کار می کنم چرا هیچ مشکلی بینمون به وجود نیومده ؟
به نظر خودم 3 راه الان بیشتر وجود نداره
1- چیزایی رو که نفرستاده بفرسته
2- دستگاه رو پس بگیره پول منو هم بده ( مسالمت آمیز )
3- به عنوان کلاهبردار معرفی بشه و اسمش + شماره حساب + آدرس و مشخصاتش ثبت بشه.. منم رام افتاد تهرام حتما یه سری خدمت حضورشون شرفیاب می شم
آقا بهروز یه دور همین چند تا صفحه رو بخون ببین این آقا چقدر دروغ گفته بعد نتیجه گیری کن...
خیلی خیلی از شما هم مممنون که وقت گذاشتی ( واقغا ترکوندی حال دادی دمت گرم )