• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ناسلامتی از تهران پست شده ها! :eek: ساعت 12 ظهر 26 وقتی پست بشه باید همون 26ام بره تجزیه لشکر و راهی همدان بشه. حالا تحویلش بماند! :D 2 روز توی دفتر پستی مبدا معطل چی بوده؟ شاید چون 5 شنبه بوده دفتر پستی زود تعطیل کرده و مرسولات بعد از ظهرش رو شنبه صبح فرستاده. :wacko:

شبه عیده دیگه.......

اتفاقا خوب شد اینو گفتی

============================

اینم یه مدرکی دیگه دال بر اینکه این بسته رو قبل از عید بدست من نرسیده و بازم نشانه ای بر دورغ گفتن آقای نوژن نوربهشت

71991879491710937725.gif

تازه 7 تم رفته بخشه توضیع !!!!!

این آقا می گه که قبل از عید و 16 روز پیش به دست من رسیده !!!!!

قباحت و رو هم حدی داره به خدا

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اما بحث سر دیر و زود رسیدن نیست !

سر این هست که ایشون چیزایی که توی این تاپیک نوشتند :

http://forum.persiantools.com/t185260.html

نفرستادن نصفش رو !!!!

البته همونطوری که انتظار می رفت این آقای به ظاهر محترم رفته متن تاپیکش رو ویرایش کرده !!!! که من قبلا اسکرین شاتش رو گرفتم :

n8gc21xkohuf7xc2du.gif

واقعا که...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب من پست ها رو خوندم و در حال بررسی هستم .
اولا شدیدا توصیه می کنم از بی احترامی خودداری کنید تا بتونیم با صحبت مشکل رو حل کنیم ( مخصوصا شما نیما خان )
--------------
من چند تا سوال رو می پرسم برای روشن شدن قضیه :

جناب slash_slash میشه خواهش کنم بفرمایید ->
1 : شما مبلغ تمام شده تان چه قدر بود ؟
2 : در چه تاریخی به شما اعلام شد که بسته مورد نظر دارای نقص است ؟ ( از طرف نیما )
3 : شما می پذیرید که بسته بدون نکاتی که ذکر شد ارسال شده ؟ ( کاری به توافق ندارم )
4 : چرا شما تاپیک فروش را ادیت کردید ؟

جناب نیما خان میشه خواهش کنم بفرمایید ->
1 : شما در چه روزی بسته را تحویل گرفتید ؟
2 : از پست تحویل گرفتید یا پستچی آورد ؟
3 : مبلغ تمام شده چه قدر بود ؟ شما چه قدر پرداخت کردید ؟

مرسی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
البته ورژن های ادیت پستها در هیستوری فروم باقی می مونه و مدیران گرامی میتوانن ببینن.

ولی اینکه 2 تا آدم عاقل و بالغ سایت رهگیری رو چک نکردید جای بسی سوال داره! :wacko: ایشون میگه 25ام فرستادم... شما میگی 28ام... آخرش هم درستش 26 بود! به خدا این کد رهگیری چیز مفیدیه! :D

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
جناب نیما خان میشه خواهش کنم بفرمایید ->
1 : شما در چه روزی بسته را تحویل گرفتید ؟
2 : از پست تحویل گرفتید یا پستچی آورد ؟
3 : مبلغ تمام شده چه قدر بود ؟ شما چه قدر پرداخت کردید ؟

دقیق یادم نیست 11 هم 12 هم بود که از سفر برگشتم... همون روزم پی . ام زدم به این آقا :
http://s29.aks98.com/files/99010000122405974826.gif

خودم رفتم از پست تحویل گرفتم

یه 260 تومن با یه 20 تومن که جمعا شد 280 هزار تومن بی زبان :wacko:
چون عجله داشتم 260 ریختم رسیدم خونه یادم افتاد که باید 280 می ریختم 20 تومن دوباره ریختم به حسابش

=======
پ.ن : توی عکس هم نوشته که خودش پرسیده بعد عید می شه !!!! اما الان اومده می گه قبل عید رسیده دستم..عجب بابا !

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دقیق یادم نیست 11 هم 12 هم بود که از سفر برگشتم... همون روزم پی . ام زدم به این آقا :
http://s29.aks98.com/files/99010000122405974826.gif

خودم رفتم از پست تحویل گرفتم

یه 260 تومن با یه 20 تومن که جمعا شد 280 هزار تومن بی زبان :wacko:
چون عجله داشتم 260 ریختم رسیدم خونه یادم افتاد که باید 280 می ریختم 20 تومن دوباره ریختم به حسابش

=======
پ.ن : توی عکس هم نوشته که خودش پرسیده بعد عید می شه !!!! اما الان اومده می گه قبل عید رسیده دستم..عجب بابا !
مرسی منتظر میشم جواب طرف مقابل هم بیاد .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
مرسی منتظر میشم جواب طرف مقابل هم بیاد .

باشه منتظر می شم اما همه چیز کاملا واضح هست

مواردی که توی تاپیک گفته شده.. مبلغ توی تاپیک... واریز من... و ارسال نکردن لوازم توسط ایشان:eek:

ممنون بابت رسیدگی. :X

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
جناب slash_slash میشه خواهش کنم بفرمایید ->
1 : شما مبلغ تمام شده تان چه قدر بود ؟
2 : در چه تاریخی به شما اعلام شد که بسته مورد نظر دارای نقص است ؟ ( از طرف نیما )
3 : شما می پذیرید که بسته بدون نکاتی که ذکر شد ارسال شده ؟ ( کاری به توافق ندارم )

1-280 تومان با هزینه ی پست به حسابم واریز کردن
2-در تاریخ 11 فرودین ساعت 8:57 شب
3-منظورتون چیزی هست که در تاپیک گفتم بله اما در تاپیک گفته شده بود که جدا هم فروخته می شه و پیام های خصوصی زیادی هم در ارتباط با اون دریافت کردم یعنی هر کسی می خواست کنسول بدون اونا هم فروخته می شد چون قطعات فابریکی کنسول نبودن

ایشون می خوان با متشنج کردن تاپیک کار خودشون رو پیش ببرن در صورتی که مثلا پول پست 1500 تومنش هزینه ی بسته بندیه اون شد که پیشتاز اونو جدا می گیره و اجباری هست و نمی ذاره خودتون بسته بندیش کنید

در قسمت دوم هم من نگفتم که 16 روز کنسول دستشون بوده یا دستشون کی رسیده من زمان ارسال بسته رو تا زمان پست بعدیشون رو گفتم

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دستگاه همه ی متعلقات الایت رو داره به جز هاردش که فروختم جاش یه 20 گیگ از کنسول اولم روش هست که رنگش نقره ای براق هست
جناب slash_slash شما صراحتا اعلام کردید که دستگاه دارای هارد هست .

و همچنین اینجا باقی متعلقاتش رو اعلام کردید

قطعات اضافه هم یه کابل صدای جدا هست همونی که داخل پک الایت های قدیمی وجود داشت

برد جاسپر هست ریجن پال فریمور

من در تاپیک شما ( در سه ویرایشی که انجام داده اید ) هیچ جمله ای دال بر اینکه شما قطعات را جدا می فروشید و یا چیزی را فروختید نمیبینم ( تنها هارد بود که می بایست یک هارد 20 جایگزین میشد ) .

این مورد را روشن کنید .

ممنون

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
داخل پست اول نگفتم اما اینجا گفتم به خاطر ندارم توی این سایت هم نوشتم یا نه اما همه ی پست ها رو پاک کردید در ضمن هیچ پستی مبنی بر اینکه قطعات یا دستگاه جداگانه فروخته نمی شوند گفته نشده همه چیز توافقی بوده کسی می خواسته می تونسته که هم رو بخره کسی هم که نمی خواسته نمی خریده

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39156&page=2

پست 19 مشخصا معلومه که بدون هارد هم تمایل به فروش داشتم

در ضمن من جنس های خیلی زیادی توی این سایت فروختم تاریخ عضویتم هم معلومه تمامی پست هام هم در رابطه با فروش بوده پس نمی تونید به همین راحتی منو زیر سوال ببرید اونم برای 2 قطعه که مدرکم ازش دارم دستگاه سالم ارائه شده طبق همون چیزهایی که قبل از ارسال اعلام نمودم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
داخل پست اول نگفتم اما اینجا گفتم به خاطر ندارم توی این سایت هم نوشتم یا نه اما همه ی پست ها رو پاک کردید

پست هایی که پاک شدند همه اپ بودند . اگر لازم باشه می تونم برش گردونم ...

http://forum.bazicenter.com/showthre...t=39156&page=2

پست 19 مشخصا معلومه که بدون هارد هم تمایل به فروش داشتم
سایت بازی سنتر هیچ ارتباطی به پرشین تولز نداره و اصلا هم ملاک نیست .معامله شما هم در پرشین تولز انجام شده .

در ضمن من جنس های خیلی زیادی توی این سایت فروختم تاریخ عضویتم هم معلومه تمامی پست هام هم در رابطه با فروش بوده پس نمی تونید به همین راحتی منو زیر سوال ببرید

سابقه شما چه مثبت و چه منفی در جای خودش محفوظ است . هیچ کسی هم قصد زیر سوال بردن شما رو نداره . فقط مشاهدات و مدراکی وجود دارند رو بررسی می کنیم .

اونم برای 2 قطعه که مدرکم ازش دارم دستگاه سالم ارائه شده طبق همون چیزهایی که قبل از ارسال اعلام نمودم
همه چیز توافقی بوده کسی می خواسته می تونسته که هم رو بخره کسی هم که نمی خواسته نمی خریده
نکته اول تا جایی که من دنبال کردم مطالب رو ندیدم شاکی حرفی از خراب بودن دستگاه زده باشند. حتی بحث پس دادن هم نیست .

نکته دوم , میشه بگید این توافق کجا انجام شده !؟

ممنون

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
در درجه ی اول ایول به Bhrzk عزیز بابت پیگری:) :rolleyes:

دوم این که rezident جان کارش درسته و وجداناً هم کلی کنسول بازی از زیر دست ایشون رد میشه:D به قول خودشون بچه که نیستند بابت اون دستگاهی که براشون ارسال شده (که فروشنده ادعا می کنند همون جنس توافق شده بوده!) 270 پرداخت کنند:eek:

به علاوه مدارک جناب rezident به خصوص اسناد مندرج در پست اول ایشون در پیج 145 با اسکرین شات هایی که قرار دادند کاملا گویای موضوع هست;)

ضمنا slash_slash شما در پست های پیج 147 جناب rezident اگر تونستید جواب بیارید حق با شماست. به خصوص اسکرین شات (به عنوان سند) از حرف ها و توافق هایی که میفرمایید قبل از خرید انجام شده:eek:

و البته واضحه که ویرایش کردن پست اول توسط slash_slash پس از فروش محصول بی دلیل نمیتونه باشه:f34r:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
البته لازم به ذکر هست آقا بهروز بنده انقدر کفری شدم که حتی دستگاه رو تا الان تست هم نکردم ! ( امیدوارم سالم باشه ! )

و حالا که اسم از بازی سنتر اومد اینم نگاه کنید بد نیست :
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1312835&postcount=11

پس هاردی هم وجود داشته ! که بدون اون قیمت مجموعه می شده 250 تومن !... اما به ما که رسیده این آقا می گه توی تاپیک ننوشته که هارد هم رو دستگاه می ده ! عجـــــــــب!

البته لازم به ذکر هست که بنده تاپیک ایشون رو توی بازی سنتر هم دیده بودم و می دونستم با ماله پی تی یک یوزر هستند.. بی سی و پی تی رو همیشه من چک می کنم و می دونم حتی یوزرهای اینجا... اونجا اسمشون چیه !

همه چیز توافقی بوده کسی می خواسته می تونسته که هم رو بخره کسی هم که نمی خواسته نمی خریده

آها یعنی من و شما توافق کردیم که یه دستگاه بدون هارد و متعلقات الایت رو از شما به قیمت دستگاه دارای هارد و متعلقات الایت خریداری کنم ؟! عجــــــــب !

خیلی جالبه

پ.ن: شرمنده من پریدم وسط

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
پست هایی که پاک شدند همه اپ بودند . اگر لازم باشه می تونم برش گردونم ...

بله اگه می شه همراه پست اولم برگردونید چون من 5 تا پست بیشتر نمی بینم

نکته اول تا جایی که من دنبال کردم مطالب رو ندیدم شاکی حرفی از خراب بودن دستگاه زده باشند. حتی بحث پس دادن هم نیست .

اینجا از پس دادن حرف زدن در مورد سالمی هم کلی گفتم ربطی به این اقا نداشت
http://up.vatandownload.com/images/wl9hytqbowgc0nnrf0x_thumb.jpg

نکته دوم , میشه بگید این توافق کجا انجام شده !؟

http://up.vatandownload.com/images/1t949xn78bbme744r1xy_thumb.jpg

اصلا به من بگن چرا زمانی که نوشتم قطعات هم اینا شد هیچ اعتراضی تا روز 11 فرودین نکردن این پست قبل از ارسال داده شده قاطی متنی هم نبوده که گنگ باشه اگه بی دقتی کردن چرا یقه من رو می گیرن چون من هرگز توی اون زمان با اون قیمت نمی فروختم

در مورد قیمتم زمانی که تاپیک رو زدم قیمت 360 حدود 450 بود زمان معامله 520 تومن شده بود حدود یک ماه بعد

حتی من از فروشم منصرف شده بودم دیگه هیچ کدوم از تاپیک ها هم اپ نمی کردم خود این نیما هم در جریانه پست انصرافم از فروش و این که گفتم پول رو نریزه هم هست

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اصلا به من بگن چرا زمانی که نوشتم قطعات هم اینا شد هیچ اعتراضی تا روز 11 فرودین نکردن این پست قبل از ارسال داده شده قاطی متنی هم نبوده که گنگ باشه اگه بی دقتی کردن چرا یقه من رو می گیرن چون من هرگز توی اون زمان با اون قیمت نمی فروختم

مرد مومن 11 فروردین دستگاهت رسیده دست من دیدم نصفش رو نفرستادی ! یعنی انتظار داشتی 3 فروردین که بسته تو راه بود من پیغام بدم بگم پس هاردش کو ؟!

چرا حرف خنده دار می زنی آخه

در مورد قیمتم زمانی که تاپیک رو زدم قیمت 360 حدود 450 بود زمان معامله 520 تومن شده بود حدود یک ماه بعد

چقدر فشار آوردی به خودت تا اینو بسازی؟ لول !

شما برای اینکه به شهرستان هم می خواستی بفروشی و می دیدی که کسی تهران دستگاهت رو نمی خره پست اولت رو ادیت کردی نوشتی که به شهرستان هم می فرستم ! یعنی قیمت دستگاهت رو افزایش دادی و توی پست اول هم ننوشتی ؟ عجــــــــب !

اون عمه منه توی بازی سنتر تو تاپیکش نوشته چقدر خلوته تخفیف هم می دم اگه کسی خواست ! به شهرستانم می فرستم

مرده مومن من که دستگاه شما رو با بالاترین قیمت خریدم که تو خواب هم نمی دیدی این قیمت بفروشی.. این کارت چی بود نامرد که با من کردی؟

حالا اومدی می گی که قیمت دستگاهت رفته بالا و شما با دیدگاه خودت صلاح دیدی که باید نصفه وسائلش رو واسه من نفرستی ؟ :eek:

حتی من از فروشم منصرف شده بودم دیگه هیچ کدوم از تاپیک ها هم اپ نمی کردم خود این نیما هم در جریانه پست انصرافم از فروش و این که گفتم پول رو نریزه هم هست
انصراف از فروش دادی ؟........:blink:
نوشتی من برای مشکل پیش اومده پول نریز... چیزی به اسم انصراف از فروش من ندیدم.... که یه مدت اصلا لوگین نمی کردی... و دوباره پیدات شد و پی . ام دادی که دستگاه موجوده با همون شرایط قبل اگه می خوام بگم منم گفتم می خوام
گفتی 280 واریز کن... با اینکه توافق کرده بودیم رو 275 من هیچی نگفتم رفتم 280 ریختم برات

این رسمشه آخه ؟......:eek:

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نکته : عکس های شما همه کوچیک هستند و قابل خوندن نیستند . فکر می کنم لینک هارو اشتباه کپی کردید .

نیما شما در این مورد نظری داری !؟

--------------------
ببینید من اصلا هدفم این نیست که خدای نکرده بگیم یه نفر اینجا کلاه برداری کرده . من اگر از صحبت ها این برداشت رو می کردم تا الان یک نفر دسترسیش محدود میشد . اصلا پست هم نمی زدم . اما الان حس می کنم یه سو تفاهم و سو برداشت ساده اتفاق افتاده که یک دندگی طرفین باعث کش اومدن ماجرا شده .
دو تا کاربر قدیمی هم هستید و مشخصا با جو فروم آشنایید پس من دلیلی نمی بینم که بخوام کسی رو متهم به چیزی بکنم .

شاید بهترین راه حل این هست که باهم توی پی ام صحبت کنید , هرکدوم تا یه حدی کوتاه بیاد تا قضیه حل بشه . فرصت من نهایتا به من تا فردا اجازه می ده موضوع رو پیگیری کنم و در آخر یک تصمیم میگیرم که ممکن هست به نفع کسی نباشه و از اونجایی که همه من رو می شناسند می دونند که ذره ای اهمیت نمی دم که چی به نفع کی میشه یا کی چه معامله ای رو کرده و میکنه ...

پس راه حلش همین هست که گفتم . عادلانه و منطقی به دور از یک دندگی با کمی گذشت بشینین با هم صحبت کنید . قضیه رو تموم کنید . وقتتون رو هم اینقدر الکی به کل کل و دعوا و اینها نگذرونید . نهایتا من فردا تصمیم رو بر شواهد و مدارک و صحبت های ارائه شده خواهم گرفت ( مگر اینکه اعلام کنید با هم صحبت می کنید ) . تصمیم من هم میتونه درست یا اشتباه باشه اما متاسفانه لازم الاجرا خواهد بود.

ممنون از توجهتون .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
نیما شما در این مورد نظری داری !؟

والا در بهره اول یه 7 - 8 باری خوندمش ببینم که چی می گه ( نیاز به دیکد داشت ! )

چون من هرگز توی اون زمان با اون قیمت نمی فروختم

بهروز خان خوب الان من چه نظری بدم وجدانن ؟ بنده دقیقا مبلغ همون چیزایی رو که ایشون توی تاپیک نوشتند رو ریختم... 280 تومن که هزینه ارسالش به عنوان تخفیف به ایشون محول شد..

این آقا اگه راضی نبوده دستگاهش رو با همون لوازم به قیمت 280 تومن بده و به قولی دندون گرد بوده غلط کرده تاپیک باز کرده براش...

مثلا من بعضی وقتا یه جنسی رو توی فروم حراج می زارم می بینی یه چیزی هم زیر قیمت خرید فروخته می شه ! اما چون مثلا زمان حراج تموم شده مثل یه مرد سر حرف خودم هستم و حتی جنس آکبند رو زیر قیمت خرید خودم می فرستم برای مشتری از ته قلب هم به طرف می گم مبارکش باشه بره حالشو ببره............ نه اینکه مثل نامردا بیام از لوازمش بدزدم ! مثلا تخت بادی می فروشم بیام پمپ برقش رو باز کنم بعد بفرستم برای طرف !

این آقا هم یه همچین حالیه

انتظار داشته دستگاهش رو مثلا 350 بخرند ! اما دیده مشتری نیست آخر سال هم هست پی . ام داده به منه بد بخت...

با خودش گفته این که به قیمت بالا فروش نرفت ! بزار می فرستمش برای این نیما رزیدنت که تا حالا فقط میکرو دیده ! در عوض یک سری لوازمش رو نمی فرستم ...

درواقع این آقا در لحظه ارسال برای خودش مناسب دیده که این کار رو باید بکنه ! و فک کرده منم بعد از اینکه دستگاه رو می گیرم خوشحال و راضی می شم و بعد از نوشتن مشقهام می رم باهاش وارزم بازی می کنم و دیگه نت هم نمیام !

الباقی متن :
اصلا به من بگن چرا زمانی که نوشتم قطعات هم اینا شد هیچ اعتراضی تا روز 11 فرودین نکردن این پست قبل از ارسال داده شده قاطی متنی هم نبوده که گنگ باشه اگه بی دقتی کردن چرا یقه من رو می گیرن

مرد مومن 11 فروردین دستگاهت رسیده دست من دیدم نصفش رو نفرستادی ! یعنی انتظار داشتی 3 فروردین که بسته تو راه بود من پیغام بدم بگم پس هاردش کو ؟!

چرا حرف خنده دار می زنی آخه

این پست قبل از ارسال داده شده قاطی متنی هم نبوده که گنگ باشه

کدوم پست کدوم متن لای کجا ؟!

======================================

من هفته ای حداقل 20 تا خرید و فروش دارم چرا در طی این 5 سال فعالیت این آقا باید نفر دومی باشه که من باحاش مشکل پیدا کردم ؟ اون صدها نفر دیگه که باهاشون کار می کنم چرا هیچ مشکلی بینمون به وجود نیومده ؟

به نظر خودم 3 راه الان بیشتر وجود نداره

1- چیزایی رو که نفرستاده بفرسته

2- دستگاه رو پس بگیره پول منو هم بده ( مسالمت آمیز )

3- به عنوان کلاهبردار معرفی بشه و اسمش + شماره حساب + آدرس و مشخصاتش ثبت بشه.. منم رام افتاد تهرام حتما یه سری خدمت حضورشون شرفیاب می شم

آقا بهروز یه دور همین چند تا صفحه رو بخون ببین این آقا چقدر دروغ گفته بعد نتیجه گیری کن...

خیلی خیلی از شما هم مممنون که وقت گذاشتی ( واقغا ترکوندی حال دادی دمت گرم )

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم منظورم از حالت دوستانه همون گزینه اول و دوم بود .
به هرحال کمی منتظر میشم تا پاسخ ایشان رو هم بدونیم .

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
بسیار ممنون از مدیر بازارچه و توضیحات دقیقشون از اون جایی اینجا شبیه دادگاه شده و در دادگاه عواطف و احساسات دخیل نیستند بنابراین به ارائه 2 مدرک محکم و عادلانه می پردازم و تصمیم رو بر عهده ی جناب Bhrzk می گذارم.

مدرک اول:

در قسمت پر رنگ تصویر قبل از ارسال طبق عادتی که چه در خرید چه در فروش دارم(البته بیشتر معامله های بنده حضوری صورت گرفته) قطعات ارسالی رو نوشتم به طور واضح هیچ گونه حرفی از هارد یا کابل صدا دیده نمی شود قبل از عید و رسیدن بسته به دست خریدار چه sms چه در پ.خ چند بحث صورت گرفت در مورد ارسال (یعنی دقیقا بعد از ارسال این پست) که رسیدن و خواندن این پست توسط شخص خریدار را تایید می کند(اگر لازم باشه مدارک ارائه می شوند) بنا بر این اسناد که هیچ گونه اعتراضی به بنده مینی بر کم بودن قطعات زده نشد

مدرک دوم:

در این عکس مشاهده می شود که خریدار حرفی از کابل صدا نزده است و سپس(در عکس دوم) ادعا به نبودن هارد 120 کنسول نموده است در ادامه ی توضیحات بنده شخص خریدار متوجه اشتباه خود شده و خواستار هارد 20 گیگ و کابل صدا شده است بنا بر این استدلال ادعای شاکی مبنی بر نبود قطعات ذکر شده در این تاپیک مردود بود زیرا خریدار با توجه به 2 عکس گذاشته شده در ابتدا منتظر کنسول الایت به همراه هارد 120 گیگ بوده اند نه هارد 20 گیگ و کابل صدا که در تاپیک ذکر شده بود لازم به ذکر این مدرک نشان دهنده ی نخواندن درست و دقیق تاپیک اصلی فروش توسط خریدار جهت خرید کنسول بوده است

با استناد به 2 مدرک فوق دال بر بی دقتی شاکی و خریدار بنده هیچ گونه مسئولیتی را قبول نخواهم کرد

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا بالاخره تکلیف مارو مشخص کن! :D

در فروش یه جا گفتید این قطعات هستند، یه جا گفتید نیستند!

توی پست بالا یه جا گفتید:

بنابراین به ارائه 2 مدرک محکم و عادلانه می پردازم و تصمیم رو بر عهده ی جناب Bhrzk می گذارم.

و در پایان گفتید:

با استناد به 2 مدرک فوق دال بر بی دقتی شاکی و خریدار بنده هیچ گونه مسئولیتی را قبول نخواهم کرد

ما که گیج شدیم از پاسخهای شما... امیدوارم بهروز خان گیج نشده باشن! :wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا