• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آپدیت شماره 1 :
قوانین تکمیلی بدین شرح اضافه می شود :

1 : محرومیت از فروش از این پس با محدودیت زمانی که توسط همکاران بازارچه تصمیم گیری خواهد شد , اعمال می شود. بدین منظور در فاصله زمانی ایجاد محرومیت از تمامی فعالیت های تجاری کاربر جلوگیری می شود و تاپیک های فروش یا خرید وی بسته می شود.
2 : میزان محرومیت کاملا با رای همکاران - مدیران بازارچه اعمال می شود.
3 : اگر در زمان محرومیت ثابت شود که کاربر محروم با ای دی جدید به فعالیت تجاری پرداخته , به طور کامل تمام فعالیت های وی شامل تحریم مادام العمر می شود. ( اما بن نمی شود. تنها جلوی فعالیت وی در بازارچه گرفته می شود ) .

4 : اعمال هایی که منجر به اعمال محرومیت زمانی خواهند شد --->
- اسپم کردن , دخالت در تاپیک دیگران , بحث های غیر مفید و هر چیزی از این دست .
- هر گونه تخطی از قوانین محلی
- توهین و بی احترامی از سمت فروشنده
- توهین و بی احترامی از سمت کاربران ( ممکن از در این مورد کاربر مورد نظر بن شود )
- تمام مواردی که در قوانین پیشین در بخش محرومین فروش درج شده .

نکته اول : در صورت بروز هر گونه اختلال در تاپیک ( تعداد ریپورت ها زیاد باشد ) , تاپیک مربوطه جهت بازبینی بسته خواهد شد و این بازبینی ممکن است از یک روز تا یک هفته به طول به انجامد.
نکته دوم : شکایت از فروشنده تنها و تنها در تاپیک روایط عمومی باید انجام شود و بی پی ام های شکایت آمیز پاسخی داده نخواهد شد .
نکته سوم : همکاران بازارچه این اختیار را دارند که تاپیک را جهت باز بینی در هر زمان Close یا UnApprove کنند .
نکته چهارم : تاپیک های خلاف قوانین بدون هیچ توضیحی حذف خواهند شد و ممکن است برای فروشنده محرومیتی در نظر گرفته شود.
نکته پنجم : کسانی که شامل محرومیت زمانی می شوند نام آنها پس از بیرون اتمام محرومیت به لیست کاربران دارای سابقه منفی اضافه خواهد شد .
نکته ششم : در صورتی که کاربری کارت زرد یا قرمر دریافت کند , با ذکر عنوان و دلیل در همان تاپیک از سمت همکار بازارچه درج خواهد شد .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آپدیت شماره 1 :
قوانین تکمیلی بدین شرح اضافه می شود :

1 : محرومیت از فروش از این پس با محدودیت زمانی که توسط همکاران بازارچه تصمیم گیری خواهد شد , اعمال می شود. بدین منظور در فاصله زمانی ایجاد محرومیت از تمامی فعالیت های تجاری کاربر جلوگیری می شود و تاپیک های فروش یا خرید وی بسته می شود.
2 : میزان محرومیت کاملا با رای همکاران - مدیران بازارچه اعمال می شود.
3 : اگر در زمان محرومیت ثابت شود که کاربر محروم با ای دی جدید به فعالیت تجاری پرداخته , به طور کامل تمام فعالیت های وی شامل تحریم مادام العمر می شود. ( اما بن نمی شود. تنها جلوی فعالیت وی در بازارچه گرفته می شود ) .

4 : اعمال هایی که منجر به اعمال محرومیت زمانی خواهند شد --->
- اسپم کردن , دخالت در تاپیک دیگران , بحث های غیر مفید و هر چیزی از این دست .
- هر گونه تخطی از قوانین محلی
- توهین و بی احترامی از سمت فروشنده
- توهین و بی احترامی از سمت کاربران ( ممکن از در این مورد کاربر مورد نظر بن شود )
- تمام مواردی که در قوانین پیشین در بخش محرومین فروش درج شده .

نکته اول : در صورت بروز هر گونه اختلال در تاپیک ( تعداد ریپورت ها زیاد باشد ) , تاپیک مربوطه جهت بازبینی بسته خواهد شد و این بازبینی ممکن است از یک روز تا یک هفته به طول به انجامد.
نکته دوم : شکایت از فروشنده تنها و تنها در تاپیک روایط عمومی باید انجام شود و بی پی ام های شکایت آمیز پاسخی داده نخواهد شد .
نکته سوم : همکاران بازارچه این اختیار را دارند که تاپیک را جهت باز بینی در هر زمان Close یا UnApprove کنند .
نکته چهارم : تاپیک های خلاف قوانین بدون هیچ توضیحی حذف خواهند شد و ممکن است برای فروشنده محرومیتی در نظر گرفته شود.
نکته پنجم : کسانی که شامل محرومیت زمانی می شوند نام آنها پس از بیرون اتمام محرومیت به لیست کاربران دارای سابقه منفی اضافه خواهد شد .
نکته ششم : در صورتی که کاربری کارت زرد یا قرمر دریافت کند , با ذکر عنوان و دلیل در همان تاپیک از سمت همکار بازارچه درج خواهد شد .

الان منو گذاشتی تو پست 4 یعنی چی ؟ فک کردی خیلی با مزه ای ؟ نمک هات از زیر مانیتورم ریخت رو میز.. وای وای !

پ.ن: به حرف گربه سیاهه بارون نمیاد... شما یه تاپیک بزن مهم کن... بنویس نیما رزیدنت کلابرداره ! کیه که به حرفت توجه کنه ؟ یکم توجه کنی شدی مثل تلوزیون خودمون که کسی قبولش نداره !

:.Saro.:

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به مدیران فروم پرشین تولز

پیشنهاد دارم علاوه امتیازدهی به کاربران به عنوان کاربر فعال ، امتیاز دیگری هم به تمام کاربران تون بدید

چون پرشین تولز علاوه بر مباحث های تخصصی داری بازارچه ای فعال می باشد که بیشتر کاربران در انجا فعالیت می کنند

و درجریان خرید و فروش تاپیک باشید که هر موقع آون تاپیک بازارچه به نتیجه رسید به عنوان تاپیک موفق و راضی بودن طرفین

به شخص فروشنده امتیازبدهیدو بعد تاپیک رو به بخش بایگانی فروم بفرستید

vBulletin® Version 3.8.4 البته اگه این امکانات رو داشته باشه

با تشکر

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
حمید جان اگه ممکنه لطف کن یه سر و سامونی به این تاپیک بده
دیدم فقط شما آنلاینی...
حوصلشو ندارم (R3SA)
بزا خوش باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

dormo715

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشيد.عيدتونم مبارك

من مي خواستم عنوان اين تاپيكمو:

فروش درس های ریاضی،فیزیک،برق و کامپیوتر دانشگاه هایماساچوست،برکلی،استنفور د،هند

به اين عنوان تغيير بدم:

فروش ويدئوهاي آموزشي از معتبرترين دانشگاهها و موسسه هاي

جهان:فيزيك رياضي برق كامپيوتر پزشكي زيست شيمي هواشناسي نجوم فلسفه روانشناسي موسيقي و .......

ممنون

يا حق

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
یه بحث هایی شده بود مبنی بر جلوگیری از کلاه برداری که تاپیکش بسته شد به سلامتی

حقیقتی که هست اینه که این انجمن روزانه هزاران بازدید کننده داره که تعداد زیادی از اونها آدم های ساده ای هستند که فرق بین انجمن و وبسایت فروشگاهی رو نمیدونند و به فروشنده اعتماد میکنند و سرشون که کلاه رفت میان یقه ی سایت رو میچسبن!

البته تا حدودی هم حق دارند چون تا فضا مهیا نباشه که کلاهبرداری صورت نمیگیره که الحق والانصاف پرشین تولز فضا رو به نحو احسنت برای کلاه برداری آماده کرده!

ببینید این حرف من نیست حرف خیلی از کاربرانه

امیدوار بودم با پولی شدن فعالیت تو بخش بازارچه یه تصمیمات بهتری هم همراهش گرفته بشه

اما بارها دیده شده که طرف با دادن ۵ تومن خودش رو مستحق زدن هرگونه تاپیکی دونسته

تاپیک هایی که به روشنایی روز واضحه که کلاهبرداریه!

در حال حاضر ساده ترین راه برای خرید مطمئن قرار دادن یک مدیر به عنوان واسطه برای ترنسفر وجه بین دو کاربره

این مدیر محترم هم اگه خیلی سخته براش اینکار میتونه یه پورسانتی رو برای این ترنسفر قرار بده

در حال حاضر هم از طریق اینترنت بانک و ساتنا در کوتاهترین زمان ممکن و بدون هزینه یک وجه رو بین بانک ها انتقال داد

میتونید یک عنوان در ابتدای هر تاپیکی که توی بازاچه ایجاد میشه بزارید که اگر به این فروشنده اعتماد ندارید از واسطه استفاده کنید

میشه یک سیستم اعتبار دهی هم برای کاربرها گذاشت که اگر کسی خریدی انجام داد و موفق و راضی بود به اون فروشنده یک امتیاز مثبت بده

یه چیزی شبیه لایک تو فیس بوک

اینطوری به مرور زمان یک کاربر اعتبارش رو از روی تعداد پست و سال عضویتش به دست نمیاره از تعداد امتیازهایی که گرفته به دست میاره!

مشکل بزرگ دیگه ای که در این ایام به شدت احساس میشه نبود همکار در ساعات بسیاری از روزه

مثلا شده یک تاپیکی با عنوان چرت و پرت که معلومه باید حذف بشه ساعت ها باز بوده

من معتقدم که تعداد همکار ها واقعا کمه در این انجمن!

مدیران 2 تا اصل رو مطرح میکنند که هر دو اصل خودشون مورد نقضند

۱.پرشین تولز هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش ندارد

۲.مدیران موظف نیستند که ۲۴ ساعته پای پرشین تولز باشند.

در آخر باید بگم خودم هم میدونم که دارم حرف بیهوده میزنم و کسی بهایی نخواهد داد اما امیدوارم سال جدید سال موفقیت و سربلندی باشه برای همه ی عزیزان.

موفق باشید.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

قضیه چیه.:happy:
حمید ها هوای همو خیلی دارن.;)

یا حق

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
این تاپیک به دلیل توهین و بی احترامی طرفین به همدیگه بسته می مونه.
در صورت تکرار و دخالت در سایر تاپیک ها از طرف R3SA ایشون یک ماه بن میشن، و در صورت تکرار از طرف H@/\/\ID ایشون یک ماه از فعالیت تجاری در کل بازارچه محروم میشن. مشکلاتتون رو با هم در PM پی گیری کنید

ضمنا جناب Djmaddog بنده پستی رو که شما ادیتش کردی رو خوندم، در صورت داشتن هرگونه شکایت توی روابط عمومی مطرح کن تا پیگیری بشه.
این نقل قول از پست آقای Wiseman تو تاپیک http://forum.persiantools.com/t188545-page2.html هستش.
لطفا یا توهینی که من به آقای H@/\/\ID کردم رو همینجا بنویسید که من بدونم نا خواسته چه توهینی کردم یا منو بن دائم کنید یا از این رابطه بازیا بین مدیرا و کاربرد H@/\/\ID خسته شدم و همینم مونده با این سنم با این بچه بازیا وقت تلف کنم.

فوش خواهر مادر 1 ماه محرومیت تجاری اونوقت گفتن این جمله به یه نفر دیگه که آقا شما چجوری به کاربر H@/\/\ID اعتماد کردی 1 ماه بن کامل !!!!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
چه رابطه ای؟؟؟؟:blink::eek:
حرف مدیران محترم رو که قبول داری؟
ازشون میتونی بپرسی
من هیچ وقت رابطه پشت پرده با کسی نداشتم و دوست ندارم داشته باشم
در ضمن اون پستهایی بی ربطی که تو تاپیک های من میدادی بعد 1ثانیه من ریپورت میدادم
همه میدیدن که با من مشکل داری ولی من تا به امروز با کسی مشکل خاصی نداشتم اگرم مشکلی داشتم خیلی راحت حل کردم ازشون معذرت خواهی کردم
چند بار بهت گفتم تو تاپیکهای من دخالت نکن؟
چرا باز ادامه دادی؟
الان هم که داری به مدیران توهین وتهمت میزنی...
همه با اخلاقت آشنا شدن
بهر حال مدیران محترم انجمن هم از بنده بزرگترن هم داناتر
میفهمن مشکلاتی که کاربران بین هم دارن

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این نقل قول از پست آقای Wiseman تو تاپیک http://forum.persiantools.com/t188545-page2.html هستش.
لطفا یا توهینی که من به آقای H@/\/\ID کردم رو همینجا بنویسید که من بدونم نا خواسته چه توهینی کردم یا منو بن دائم کنید یا از این رابطه بازیا بین مدیرا و کاربرد H@/\/\ID خسته شدم و همینم مونده با این سنم با این بچه بازیا وقت تلف کنم.

فوش خواهر مادر 1 ماه محرومیت تجاری اونوقت گفتن این جمله به یه نفر دیگه که آقا شما چجوری به کاربر H@/\/\ID اعتماد کردی 1 ماه بن کامل !!!!
لول.. من اون شب دیدم اون ماجرا رو! میدونی مشکل چیه! اگر تو همین الان همین کاری که این بابا کرد (فحاشی تو پی ام) برای یه مدیر یا همکار بکنی برخوردشون جالب میشه!:lol: احتمالا خودشون رو تهدید میکنن به یه ماه بن:D

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
لول.. من اون شب دیدم اون ماجرا رو! میدونی مشکل چیه! اگر تو همین الان همین کاری که این بابا کرد (فحاشی تو پی ام) برای یه مدیر یا همکار بکنی برخوردشون جالب میشه!:lol: احتمالا خودشون رو تهدید میکنن به یه ماه بن:D

طرز صحبت کردنت مشخص میکنه که...
تو برو پول مردمو پس بده
15 تومنی که از من خوردی
پولی که از نیما خوردی(رسیدنت)
در ضمن من طرف حسابم شخص دیگه ای هست تو خودتو قاطی ماجرا نکن
اگه چشماتو باز میکردی میدیدی مدیر محترم نوشته تو پخ مشکلات رو حل کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا