• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
قرار شد پست کنه دیگه
پست نکنه اسمش می ره تو محروم از فروش
صبر کن

توی پی ام جدیدا واسم نوشته
پست نمیکنم 10 تومن دیگه واریز کن تا دوباره برات پست کنم
صبر من حدی داره ها

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
رای این نبود
قرار شد این بابا دوباره برای من دی وی دی رو پست کنه ولی توی پی ام نوشته خوابشو ببینی پست نمیکنم
ممکنه برای شما 11 تومن پولی نباشه ولی واسه من پوله
اگر قراره باشه هرکسی بیاد اینجا کلاه برداری کنه من نمیذارم

توی پی ام جدیدا واسم نوشته
پست نمیکنم 10 تومن دیگه واریز کن تا دوباره برات پست کنم
صبر من حدی داره ها
این PMـش رو برام بفرست.

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
من چند روز پيش يه گوشي با کاربر H@/\/\ID معامله کردم که ايشون گفتن هيچ مشکلي نداره بجز باتري که بايد عوض بشه. منم گفتم اگر مشکل سخت افزاري نباشه مشکل نداره و باتري ميخرم براش ولي ديروز که گوشي رسيد يه باتري اصلي انداختم امروز صبح که فول شارژ بود دو تا عکس انداختم باهاش و يه کليپ ديدم باهاش که يکدفعه باتريش شد دو خط بردم نشون دوستم هم که تعميرکاره دادم گفت احتمالا شارژ دزدي يا يه چنين مشکلي داره. به ايشون خبر دادم فرمودند که تو بخش روابط عمومي مطرح کن ببينيم مشکل رو کسي حل ميکنه برامون يا نه.
ممنون ميشم زودتر رسيدگي بشه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام
ممنون دوست عزیز که مطرح کردید
با توجه به اینکه 3 روز قبل اینکه گوشی رو به شما تقدیم کنم بنده از جناب آشیانی (ashyani ) گوشی رو تحویل گرفتم و دیدم مشکل باتری داره...یکی از باتری های موجود رو انداختم رو گوشی که (22000) قیمتش هست بخوبی کار کرد...
بهمین دلیل با جناب آشیانی صحبت کردم وایشون مبلغی رو تخفیف دادن برا بنده...
وقتی تاپیک فروش گوشی رو زدم کاملا توضیح دادم وضعیت باتری رو...
ایشون تو پخ گفتن تعویض میکنن و منم قبول کردم...
بعد کلی بحث ایشون گوشی رو برا بنده ارسال کردن و مشکل فارسی هم داشت که هنوز هم حل نشده
اتفاقا به سعید هم گفتم این موضوع رو...
اینم بگم قبل ارسال من چند بار به ایشون گفتم:دوست عزیز باتری مشکل داره من باتری اصلی بشرط میدم گفتن مشکلی نیست...ولی روزی که میخواستم ارسال کنم گفتن بدون باتری بفرستم...
دیروز به من مسیج دادن و گفتن GPS گوشی کار نمیکنه:blink:
من خودم چند بار تست کرده بودم
گفتم رامش رو عوض کنین حل میشه...
عوض کردن خوشبختانه حل شد..
گذشته از این بحث ها...:
گوشی I8510 INNOV8 همیشه مشکل باتری داشته اگر خواستید چند لینک برای اثبات این حرفم بدم خدمتتون...
وقتی من همه شرایط رو قبل معامله طی کردم ...وحتی جناب آشیانی تو این پست جواب ایشون رو که در مورد باتری سوال کرده بودن رو دادن من چرا باید گوشی سالم وبدون ایراد رو پس بگیرم؟

موفق باشید:)

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
ممنون دوست عزیز که مطرح کردید
با توجه به اینکه 3 روز قبل اینکه گوشی رو به شما تقدیم کنم بنده از جناب آشیانی (ashyani ) گوشی رو تحویل گرفتم و دیدم مشکل باتری داره...یکی از باتری های موجود رو انداختم رو گوشی که (22000) قیمتش هست بخوبی کار کرد...
بهمین دلیل با جناب آشیانی صحبت کردم وایشون مبلغی رو تخفیف دادن برا بنده...
وقتی تاپیک فروش گوشی رو زدم کاملا توضیح دادم وضعیت باتری رو...
ایشون تو پخ گفتن تعویض میکنن و منم قبول کردم...
بعد کلی بحث ایشون گوشی رو برا بنده ارسال کردن و مشکل فارسی هم داشت که هنوز هم حل نشده
اتفاقا به سعید هم گفتم این موضوع رو...
اینم بگم قبل ارسال من چند بار به ایشون گفتم:دوست عزیز باتری مشکل داره من باتری اصلی بشرط میدم گفتن مشکلی نیست...ولی روزی که میخواستم ارسال کنم گفتن بدون باتری بفرستم...
دیروز به من مسیج دادن و گفتن GPS گوشی کار نمیکنه:blink:
من خودم چند بار تست کرده بودم
گفتم رامش رو عوض کنین حل میشه...
عوض کردن خوشبختانه حل شد..
گذشته از این بحث ها...:
گوشی I8510 INNOV8 همیشه مشکل باتری داشته اگر خواستید چند لینک برای اثبات این حرفم بدم خدمتتون...
وقتی من همه شرایط رو قبل معامله طی کردم ...وحتی جناب آشیانی تو این پست جواب ایشون رو که در مورد باتری سوال کرده بودن رو دادن من چرا باید گوشی سالم وبدون ایراد رو پس بگیرم؟

موفق باشید:)

در مورد گوشي خودم خدمتشون قبل فرستادن عرض کردم که مشکل فارسي داره و ايشون قبول کردن.
در مورد گوشي هم من با کاربر ashyani کاري ندارم چون با ايشون من معامله کردم نه با کاربر ذکر شده برا اطمينان هم هر تستي بخواهيد ميتونم انجام بدم در مورد جي پي اس هم بگير نگير داره يکبار وصل ميشه يکبار وصل نميشه ولي باتري من با دو تا باتري تست کردم يکي ارجينال يه گوشي بود.
در مورد مصرف زياد اين گوشي هم اينطور نيست که با دو تا عکس و يه کليپ سريع خالي بشه.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
در مورد گوشي خودم خدمتشون قبل فرستادن عرض کردم که مشکل فارسي داره و ايشون قبول کردن.
در مورد گوشي هم من با کاربر ashyani کاري ندارم چون با ايشون من معامله کردم نه با کاربر ذکر شده برا اطمينان هم هر تستي بخواهيد ميتونم انجام بدم در مورد جي پي اس هم بگير نگير داره يکبار وصل ميشه يکبار وصل نميشه ولي باتري من با دو تا باتري تست کردم يکي ارجينال يه گوشي بود.
در مورد مصرف زياد اين گوشي هم اينطور نيست که با دو تا عکس و يه کليپ سريع خالي بشه.

خب دوست عزیز چطور من قبول کردم مشکل فارسی گوشی شمارو واعتراضی نکردم...
شما هم خودتون قبول کردید مشکل باتری رو خودتون گفتین حل میکنید
مشکل من نیست
جناب آشیانی هم برای گفتن واقعیت میان پست میدن...

در مورد جی چی پی اس هم کدوم گوشی کامل کارکرده بدون قطع و وصلی این دومیش باشه؟
دوست عزیز شما میگین مشکل از برد هست در حالی که به گفته خودتون پشت گوشی رو باز نکردین..چطور ممکنه بدون باز کردن گوشی مشکل رو پیدا کرد؟؟؟
دوستان اهل فن لطفا بیاید نظر بدین
گذشته از این بحثها جناب آشیانی گفتن اگر پشت گوشی باز نشده باشه پس میگیرن و من هم از شما به این شرط پس میگیرم
البته گوشی از طرف lcd برای تمیز کردن باز شده بود قبلا ولی پشت گوشی خیر...
با 120 تومن جنازه اون گوشی رو نمیدن دوست عزیز
اگر شرایط ما اوکی بود گوشی رو برگشت بدین
ممنون

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
خب دوست عزیز چطور من قبول کردم مشکل فارسی گوشی شمارو واعتراضی نکردم...
شما هم خودتون قبول کردید مشکل باتری رو خودتون گفتین حل میکنید
مشکل من نیست
جناب آشیانی هم برای گفتن واقعیت میان پست میدن...

در مورد جی چی پی اس هم کدوم گوشی کامل کارکرده بدون قطع و وصلی این دومیش باشه؟
دوست عزیز شما میگین مشکل از برد هست در حالی که به گفته خودتون پشت گوشی رو باز نکردین..چطور ممکنه بدون باز کردن گوشی مشکل رو پیدا کرد؟؟؟
دوستان اهل فن لطفا بیاید نظر بدین
گذشته از این بحثها جناب آشیانی گفتن اگر پشت گوشی باز نشده باشه پس میگیرن و من هم از شما به این شرط پس میگیرم
البته گوشی از طرف lcd برای تمیز کردن باز شده بود قبلا ولی پشت گوشی خیر...
با 120 تومن جنازه اون گوشی رو نمیدن دوست عزیز
اگر شرایط ما اوکی بود گوشی رو برگشت بدین
ممنون

اين گوشي رو خود اون آقا گفتن باز کردن يکبار و تميز کردن و اين گوشي هم تا کلش باز نشه نميتوني جلوي ال سي ديشو باز کني پس تمام گوشي يکبار باز شده و من بازش نکردم اينو گفتم که نندازيد گردن من. والا من 85 و 79 و 95 و 82 و...... هيچکدومش اينطور نبوده جي پي اسش اين يه ده دقيقه ميمونه و بعد ميزنه در حال جستجو و بعضي اوقات اصلا يه ماهواره هم پيدا نميکنه. حالا من با جي پي اس کاري ندارم رو شارژش مشکل دارم. گوشي رو چند تا باتري انداختيم همه اينطور بود به اين نتيجه رسيديم که باتري سالمه و گوشي خرابه اين که باز کردن نياز نداره. جناب آشياني هم خودش گوشي رو باز کرده تو تاپيکم نوشته بعد به شما گفته درصورتيکه باز نشده باشه پس ميگيره؟ راستي گوشي 130 افتاد نه 120 چون من گفتم گوشيم 130 شما هم گفتي 130 خريدي ولي الان داري ميگي با تخفيف کمتر خريدي. در ضمن من گفتم در صورت مشکل باتري من ميخام نه مشکل گوشي اينم يادتون بايد باشه.

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بله باز کردن ولی فقط قاب روی lcd رو باز کردن دوست من
برای بازکردنش هم نیازی به باز کردن کل گوشی نیست...
شما جواب من رو ندادین...
چطور فهمیدین برد گوشی مشکل داره؟
با تست 2تا باتری؟؟؟
مگه قبل ارسال من نگفتم باتری بشرط میدم؟
تو مسیج گفتم سایر دوستان که ندیدن ..ولی تو تاپیک فروشم که به این موضوع اشاره کرده بودم!!!!!
شما خودتون قبول نکردین...
الان هم اگر خواستید باتری اصل بشرط میفرستم...
22 هزینه باتری هست+هزینه ارسال:)

جواب قسمت دوم سوالتون:
بله من تخفیف گرفتم...
اون به خودم مربوطه...
ربطی نداره...
قانون این هست که هر جنسی داری دوس داشی به هر قیمت بفروشی دست خودته خودت تعین میکنی نه کس دگه...درسته؟
شما هم گوشی رو از سعید 130 گرفتی البته بدون مشکل فارسی...ولی با فلشی که زدین فارسی رو هم پروندین...

Last edited:

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
بله باز کردن ولی فقط قاب روی lcd رو باز کردن دوست من
برای بازکردنش هم نیازی به باز کردن کل گوشی نیست...
شما جواب من رو ندادین...
چطور فهمیدین برد گوشی مشکل داره؟
با تست 2تا باتری؟؟؟
مگه قبل ارسال من نگفتم باتری بشرط میدم؟
تو مسیج گفتم سایر دوستان که ندیدن ..ولی تو تاپیک فروشم که به این موضوع اشاره کرده بودم!!!!!
شما خودتون قبول نکردین...
الان هم اگر خواستید باتری اصل بشرط میفرستم...
22 هزینه باتری هست+هزینه ارسال:)

جواب قسمت دوم سوالتون:
بله من تخفیف گرفتم...
اون به خودم مربوطه...
ربطی نداره...
قانون این هست که هر جنسی داری دوس داشی به هر قیمت بفروشی دست خودته خودت تعین میکنی نه کس دگه...درسته؟
شما هم گوشی رو از سعید 130 گرفتی البته بدون مشکل فارسی...ولی با فلشی که زدین فارسی رو هم پروندین...

اينم به خودم مربوطه که فارسي رو پروندم شما هم ميتونستي نخري
بله من با تست دو تا باتري ميگم که خرابه شما بفرست باتري رو اگه مشکل از باتري بود پولش رو برات ميريزم.
براي باز کردنش ميشه توضيح بديد چطور باز ميشه ما هم ياد بگيريم (صفحه ال سي دي رو ميگم.)

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اينم به خودم مربوطه که فارسي رو پروندم شما هم ميتونستي نخري
بله من با تست دو تا باتري ميگم که خرابه شما بفرست باتري رو اگه مشکل از باتري بود پولش رو برات ميريزم.
براي باز کردنش ميشه توضيح بديد چطور باز ميشه ما هم ياد بگيريم (صفحه ال سي دي رو ميگم.)

اصلا همچین کاری نمیکنم....
پول رو واریز کنید چشم...
اعتماد ندارید مشکل خودتون هست.من اولین بارم که نیست معامله میکنم به اندازه پستهای شما اینجا معامله داشتم
در مورد باز کردن قاب روی lcd قابی که وجود داره اگر دقت کنید جداست وبراحتی میشه بازش کرد خارهارو بیرون بکشید باز میشه ونیازی با باز شدن پشت گوشی نیست:)
آخه جای تعجب داره ،اگر گوشی مشکل داشت چرا عرض 2روزی که من از جناب آشیانی گرفتم وتست کردم چیزی جز باتری ندیدم؟؟
من هم میتونستم برگشت بدم نمیتونستم؟
ولی هیچوقت گوشی سالم رو برگشت نمیدم..دوست عزیز اینها بهونست چون گوشی خط وخش داره وتمیز نیست..
برا این مورد هم کلی عکس با کیفیت توتاپیکم گزاشته بودم
خلاصه بگم کاری نمیکنم که کسی ازم ناراضی باشه
الان هم اگر پشت گوشی باز نشده من پس میگیرم

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
من تا انجا که میدونم البته سر گوشی خودم اومده بود باطری رو هم عوض میکردم می دیدی باز زود خالی میکرد به تعمیر کار بردم گفت از ایسی شارژ هست یا نمیدونم همچین چیزی گفت که هزینش بین 10 الی 20 بود فکر کنم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من تا انجا که میدونم البته سر گوشی خودم اومده بود باطری رو هم عوض میکردم می دیدی باز زود خالی میکرد به تعمیر کار بردم گفت از ایسی شارژ هست یا نمیدونم همچین چیزی گفت که هزینش بین 10 الی 20 بود فکر کنم

بله دقیقا این مشکل میتونه باشه
ولی من قبلا گفتم با باتری اضافه بشرط سلامت میدم ب ایشون ولی خودشون قبول نکردن
اگر هم مشکل از ای سی تغزیه(شارژ نه)باشه بدون اینکه پشت گوشی باز شده باشه من تعمیر میکنم براشون

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
اصلا همچین کاری نمیکنم....
پول رو واریز کنید چشم...
اعتماد ندارید مشکل خودتون هست.من اولین بارم که نیست معامله میکنم به اندازه پستهای شما اینجا معامله داشتم
در مورد باز کردن قاب روی lcd قابی که وجود داره اگر دقت کنید جداست وبراحتی میشه بازش کرد خارهارو بیرون بکشید باز میشه ونیازی با باز شدن پشت گوشی نیست:)
آخه جای تعجب داره ،اگر گوشی مشکل داشت چرا عرض 2روزی که من از جناب آشیانی گرفتم وتست کردم چیزی جز باتری ندیدم؟؟
من هم میتونستم برگشت بدم نمیتونستم؟
ولی هیچوقت گوشی سالم رو برگشت نمیدم..دوست عزیز اینها بهونست چون گوشی خط وخش داره وتمیز نیست..
برا این مورد هم کلی عکس با کیفیت توتاپیکم گزاشته بودم
خلاصه بگم کاری نمیکنم که کسی ازم ناراضی باشه
الان هم اگر پشت گوشی باز نشده من پس میگیرم

شما ميتوني لينک زير رو يه مطالعه بکني تا بدوني چطور باز ميشه گوشي تا همش باز نشه امکان نداره قاب جلوش باز بشه چون دو تا پيچ داره که فقط با باز کردن کل گوشي به اونا ميرسي و ميتوني باز کني فکرم نکنم طور ديگه باز بشه
http://www.formymobile.co.uk/innov8disassembly.php
من ميگم مشکل از باتري نيست اگر کسي راه حلي داره بگه که انجام بديم
innov86.jpg

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شما ميتوني لينک زير رو يه مطالعه بکني تا بدوني چطور باز ميشه گوشي تا همش باز نشه امکان نداره قاب جلوش باز بشه چون دو تا پيچ داره که فقط با باز کردن کل گوشي به اونا ميرسي و ميتوني باز کني فکرم نکنم طور ديگه باز بشه
http://www.formymobile.co.uk/innov8disassembly.php
من ميگم مشکل از باتري نيست اگر کسي راه حلي داره بگه که انجام بديم

دوست عزیز شما با لینک آموزشش رو ببینی من خودم از اینا هر روز چند تاباز میکنم
این عکس که گزاشتم رو ببین
خیلی راحت میشه اون تلق جلویی رو درآورد
این تلق دراومده وپاک شده...تو عکس هم مشخصه چسب زده شده تا تلق رو بچسبونن:

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22

من نميدونم ولي من گوشي رو ميفرستم شما تست کن من نميدونم چطور باز ميشه شما بهتر واردي بالاخره تعمير کاري خواستي برا هر کسي ميفرستم تست کنه. ولي از جاي پيچها فکر کنم يکبار کل گوشي باز شده نميدونم شما چطور ميگي باز نکردين من که خودم نميدونم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من نميدونم ولي من گوشي رو ميفرستم شما تست کن من نميدونم چطور باز ميشه شما بهتر واردي بالاخره تعمير کاري خواستي برا هر کسي ميفرستم تست کنه.

من برات تعمیرش میکنم اگر پشتش باز نشده باشه
ببین دوست عزیز عکسی که بهت دادم از لینک خودت بود که بهم دادی
این عکس تو تاپیک فروش گوشی کارکرده(سالم) Samsung i8510 INNOV8 بود
قشنگ به جاهایی که با رنگ زرد مشخص کردم نگاه کن...کاملا چسبی که زده شده مشخص هست:

دوست عزیزم من دوست ندارم شما ناراضی باشید ولی باید حقیقت رو قبول کنید
من در خدمتم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

آقا با عرض معضرت که سوال می کنم آقا حمید اون باتری که خوب رو گوشی جواب می ده رو یه این دوستی که مشکل داره باشارژ همینجا مشخصاتش رو اعلام کنین و اینکه چقدر شارژ نگه می داره تا برن تهیه کنن... خود منم خوشحال میشم نوع باتری رو بفرمایید من هم I 8510 دارم ... سامسونگ باتریش رو میداد 20 ... شما همون باتری رو استفاده کردید یا مدل دیگه ای ؟ ممنون

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا با عرض معضرت که سوال می کنم آقا حمید اون باتری که خوب رو گوشی جواب می ده رو یه این دوستی که مشکل داره باشارژ همینجا مشخصاتش رو اعلام کنین و اینکه چقدر شارژ نگه می داره تا برن تهیه کنن... خود منم خوشحال میشم نوع باتری رو بفرمایید من هم I 8510 دارم ... سامسونگ باتریش رو میداد 20 ... شما همون باتری رو استفاده کردید یا مدل دیگه ای ؟ ممنون

سلام از بندست
آقا ارادت داریم
والا من همون اولشم گفتم بیا 2تومن زیر قیمت بدم ولی قبول نکردن
باتری نقره ای رنگه با همون مشخصات یعنی:Li-Ion 1200 mAh
باتری که روشه مشکی رنگه
این باتری که 22 پولشه Li-Ion 1200 mAh ونقره ای فلزی هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

سلام از بندست
آقا ارادت داریم
والا من همون اولشم گفتم بیا 2تومن زیر قیمت بدم ولی قبول نکردن
باتری نقره ای رنگه با همون مشخصات یعنی:Li-Ion 1200 mAh
باتری که روشه مشکی رنگه
این باتری که 22 پولشه Li-Ion 1200 mAh ونقره ای فلزی هست

خواهش می کنم .ممنون از جواب کاملتون ... من چون این گوشی رو چند سال دارم در موردش توضیح کوچیکی می دم با اجازه... باتری اورجینالی که رو خود گوشی بود تا 1.5 تا 2 روز هم باتری نگه می داشت و بعد 2 سال حدود 1 روز رو جواب می داد ( ساخت چین بود) من باتری کره ای این گوشی رو از کانادا سفارش دادم که اومد جالب هست بدونید نصف روز هم باتری نگه نمی داشت
اما راه حل: چند کار می تونید انجام بدید
1- آپدیت نرم افزاری که بسیار روی شارژ گوشی تاثیر داره و عمر باتری تا حدود 2 برابر بیشتر میشه
2- باتری های این مدل به اصطلاح نیاز به آب بندی دارن که تو تاپیک هاش مفصل عنوان شده یعنی بدترین شارژ رو در اوایل استفاده از باتری جدید می دن و کم کم تو حدود 3 ماه به بهترین شارژ میرسه اما به شرط اینکه باتری از موبایل به هیچ عنوان خارج نشه
دوستان نگید چرا ... منم دقیق نمیدونم اما این نتیجه ای هست که همه ی کاربر های این گوشی گرفتن و گفتن
3- نور صفحه رو از نصف کمتر بزارید که خیلی مصرف باطری داره
4- save energy رو روی حالت خاموش بزارید حتما
5- بلوتوث و جی پی اس رو خاموش کنید که بسیار تو مصرف تاثیر داره (( برنامه گارمین بطور پیش فرض در حالتی که ازش استفاده نکیند هم به ماهواره ها وصل و بشدت باتری مصرف میکنه و باتری رو می خوره))
نکته آخر گوشی زیاد داشتم اما اگر بتونید باهاش کار کنید هیچ وقت عوضش نمی کنید با بدنه تمام فلزش کاملا زد ضربه هم هست و کلا خراب نمیشه
و اینکه یکی از بهترین GPS های موجود رو گوشی رو داره به دلیل اینکه در فلزیش به عنوان آنتن گیرنده هم استفاده میشه و در عرض 20 ثانیه به تمام ماهواره ها وصل میشه ... اما مکان قرار گیری خیلی مهمه مثلا از تو خونه خوب خیلی سخت وصل بشه مثل بقیه GPS ها
اما شیوه وصل شدن به ماهواره نصب برنامه گارمین سپس وارد شدن به منوی گوشی و روی GPS خود گوشی میرید و اجرا میکنید و در آخر بر میگردین برنامه گارمین رو اجرا می کنید ...نه اینکه از اول گارمین اجرا کنید...
در آخر فکر کنم مشکل این دوستمون با این کارایی که گفتم حل بشه یک امتحانی بکنید وقتی نمی گیره ...

آقا حمید عزیز منم دوست داشتم برم این باتری که میگی رو تهیه کنم کاش میشد یک عکسی یا یک مشخصاتی چیزی بتونی بهم بدی که دقیق بتونم تو بازار همین مدل باتری رو پیدا کنم ... باتری شرکتیش فکر کنم به درد نخوره
ممنون از کمکت

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا