dadbak
Registered User
قرار شد پست کنه دیگه
پست نکنه اسمش می ره تو محروم از فروش
صبر کن
توی پی ام جدیدا واسم نوشته
پست نمیکنم 10 تومن دیگه واریز کن تا دوباره برات پست کنم
صبر من حدی داره ها
قرار شد پست کنه دیگه
پست نکنه اسمش می ره تو محروم از فروش
صبر کن
رای این نبود
قرار شد این بابا دوباره برای من دی وی دی رو پست کنه ولی توی پی ام نوشته خوابشو ببینی پست نمیکنم
ممکنه برای شما 11 تومن پولی نباشه ولی واسه من پوله
اگر قراره باشه هرکسی بیاد اینجا کلاه برداری کنه من نمیذارم
این PMـش رو برام بفرست.توی پی ام جدیدا واسم نوشته
پست نمیکنم 10 تومن دیگه واریز کن تا دوباره برات پست کنم
صبر من حدی داره ها
سلام
ممنون دوست عزیز که مطرح کردید
با توجه به اینکه 3 روز قبل اینکه گوشی رو به شما تقدیم کنم بنده از جناب آشیانی (ashyani ) گوشی رو تحویل گرفتم و دیدم مشکل باتری داره...یکی از باتری های موجود رو انداختم رو گوشی که (22000) قیمتش هست بخوبی کار کرد...
بهمین دلیل با جناب آشیانی صحبت کردم وایشون مبلغی رو تخفیف دادن برا بنده...
وقتی تاپیک فروش گوشی رو زدم کاملا توضیح دادم وضعیت باتری رو...
ایشون تو پخ گفتن تعویض میکنن و منم قبول کردم...
بعد کلی بحث ایشون گوشی رو برا بنده ارسال کردن و مشکل فارسی هم داشت که هنوز هم حل نشده
اتفاقا به سعید هم گفتم این موضوع رو...
اینم بگم قبل ارسال من چند بار به ایشون گفتم:دوست عزیز باتری مشکل داره من باتری اصلی بشرط میدم گفتن مشکلی نیست...ولی روزی که میخواستم ارسال کنم گفتن بدون باتری بفرستم...
دیروز به من مسیج دادن و گفتن GPS گوشی کار نمیکنه:blink:
من خودم چند بار تست کرده بودم
گفتم رامش رو عوض کنین حل میشه...
عوض کردن خوشبختانه حل شد..
گذشته از این بحث ها...:
گوشی I8510 INNOV8 همیشه مشکل باتری داشته اگر خواستید چند لینک برای اثبات این حرفم بدم خدمتتون...
وقتی من همه شرایط رو قبل معامله طی کردم ...وحتی جناب آشیانی تو این پست جواب ایشون رو که در مورد باتری سوال کرده بودن رو دادن من چرا باید گوشی سالم وبدون ایراد رو پس بگیرم؟
موفق باشید
در مورد گوشي خودم خدمتشون قبل فرستادن عرض کردم که مشکل فارسي داره و ايشون قبول کردن.
در مورد گوشي هم من با کاربر ashyani کاري ندارم چون با ايشون من معامله کردم نه با کاربر ذکر شده برا اطمينان هم هر تستي بخواهيد ميتونم انجام بدم در مورد جي پي اس هم بگير نگير داره يکبار وصل ميشه يکبار وصل نميشه ولي باتري من با دو تا باتري تست کردم يکي ارجينال يه گوشي بود.
در مورد مصرف زياد اين گوشي هم اينطور نيست که با دو تا عکس و يه کليپ سريع خالي بشه.
خب دوست عزیز چطور من قبول کردم مشکل فارسی گوشی شمارو واعتراضی نکردم...
شما هم خودتون قبول کردید مشکل باتری رو خودتون گفتین حل میکنید
مشکل من نیست
جناب آشیانی هم برای گفتن واقعیت میان پست میدن...
در مورد جی چی پی اس هم کدوم گوشی کامل کارکرده بدون قطع و وصلی این دومیش باشه؟
دوست عزیز شما میگین مشکل از برد هست در حالی که به گفته خودتون پشت گوشی رو باز نکردین..چطور ممکنه بدون باز کردن گوشی مشکل رو پیدا کرد؟؟؟
دوستان اهل فن لطفا بیاید نظر بدین
گذشته از این بحثها جناب آشیانی گفتن اگر پشت گوشی باز نشده باشه پس میگیرن و من هم از شما به این شرط پس میگیرم
البته گوشی از طرف lcd برای تمیز کردن باز شده بود قبلا ولی پشت گوشی خیر...
با 120 تومن جنازه اون گوشی رو نمیدن دوست عزیز
اگر شرایط ما اوکی بود گوشی رو برگشت بدین
ممنون
بله باز کردن ولی فقط قاب روی lcd رو باز کردن دوست من
برای بازکردنش هم نیازی به باز کردن کل گوشی نیست...
شما جواب من رو ندادین...
چطور فهمیدین برد گوشی مشکل داره؟
با تست 2تا باتری؟؟؟
مگه قبل ارسال من نگفتم باتری بشرط میدم؟
تو مسیج گفتم سایر دوستان که ندیدن ..ولی تو تاپیک فروشم که به این موضوع اشاره کرده بودم!!!!!
شما خودتون قبول نکردین...
الان هم اگر خواستید باتری اصل بشرط میفرستم...
22 هزینه باتری هست+هزینه ارسال
جواب قسمت دوم سوالتون:
بله من تخفیف گرفتم...
اون به خودم مربوطه...
ربطی نداره...
قانون این هست که هر جنسی داری دوس داشی به هر قیمت بفروشی دست خودته خودت تعین میکنی نه کس دگه...درسته؟
شما هم گوشی رو از سعید 130 گرفتی البته بدون مشکل فارسی...ولی با فلشی که زدین فارسی رو هم پروندین...
اينم به خودم مربوطه که فارسي رو پروندم شما هم ميتونستي نخري
بله من با تست دو تا باتري ميگم که خرابه شما بفرست باتري رو اگه مشکل از باتري بود پولش رو برات ميريزم.
براي باز کردنش ميشه توضيح بديد چطور باز ميشه ما هم ياد بگيريم (صفحه ال سي دي رو ميگم.)
من تا انجا که میدونم البته سر گوشی خودم اومده بود باطری رو هم عوض میکردم می دیدی باز زود خالی میکرد به تعمیر کار بردم گفت از ایسی شارژ هست یا نمیدونم همچین چیزی گفت که هزینش بین 10 الی 20 بود فکر کنم
اصلا همچین کاری نمیکنم....
پول رو واریز کنید چشم...
اعتماد ندارید مشکل خودتون هست.من اولین بارم که نیست معامله میکنم به اندازه پستهای شما اینجا معامله داشتم
در مورد باز کردن قاب روی lcd قابی که وجود داره اگر دقت کنید جداست وبراحتی میشه بازش کرد خارهارو بیرون بکشید باز میشه ونیازی با باز شدن پشت گوشی نیست
آخه جای تعجب داره ،اگر گوشی مشکل داشت چرا عرض 2روزی که من از جناب آشیانی گرفتم وتست کردم چیزی جز باتری ندیدم؟؟
من هم میتونستم برگشت بدم نمیتونستم؟
ولی هیچوقت گوشی سالم رو برگشت نمیدم..دوست عزیز اینها بهونست چون گوشی خط وخش داره وتمیز نیست..
برا این مورد هم کلی عکس با کیفیت توتاپیکم گزاشته بودم
خلاصه بگم کاری نمیکنم که کسی ازم ناراضی باشه
الان هم اگر پشت گوشی باز نشده من پس میگیرم
شما ميتوني لينک زير رو يه مطالعه بکني تا بدوني چطور باز ميشه گوشي تا همش باز نشه امکان نداره قاب جلوش باز بشه چون دو تا پيچ داره که فقط با باز کردن کل گوشي به اونا ميرسي و ميتوني باز کني فکرم نکنم طور ديگه باز بشه
http://www.formymobile.co.uk/innov8disassembly.php
من ميگم مشکل از باتري نيست اگر کسي راه حلي داره بگه که انجام بديم
من نميدونم ولي من گوشي رو ميفرستم شما تست کن من نميدونم چطور باز ميشه شما بهتر واردي بالاخره تعمير کاري خواستي برا هر کسي ميفرستم تست کنه.
آقا با عرض معضرت که سوال می کنم آقا حمید اون باتری که خوب رو گوشی جواب می ده رو یه این دوستی که مشکل داره باشارژ همینجا مشخصاتش رو اعلام کنین و اینکه چقدر شارژ نگه می داره تا برن تهیه کنن... خود منم خوشحال میشم نوع باتری رو بفرمایید من هم I 8510 دارم ... سامسونگ باتریش رو میداد 20 ... شما همون باتری رو استفاده کردید یا مدل دیگه ای ؟ ممنون
سلام از بندست
آقا ارادت داریم
والا من همون اولشم گفتم بیا 2تومن زیر قیمت بدم ولی قبول نکردن
باتری نقره ای رنگه با همون مشخصات یعنی:Li-Ion 1200 mAh
باتری که روشه مشکی رنگه
این باتری که 22 پولشه Li-Ion 1200 mAh ونقره ای فلزی هست