خواهش می کنم .ممنون از جواب کاملتون ... من چون این گوشی رو چند سال دارم در موردش توضیح کوچیکی می دم با اجازه... باتری ارجینالی که رو خود گوشی بود تا 1.5 تا 2 روز هم باتری نگه می داشت و بعد 2 سال حدود 1 روز رو جواب می داد ( ساخت چین بود) من باتری کره ای این گوشی رو از کانادا سفارش دادم که اومد جالب هست بدونید نصف روز هم باتری نگه نمی داشت
اما راه حل: چند کار می تونید انجام بدید
1- آپدیت نرم افزاری که بسیار روی شارژ گوشی تاثیر داره و عمر باتری تا حدود 2 برابر بیشتر میشه
2- باتری های این مدل به اصطلاح نیاز به آب بندی دارن که تو تاپیک هاش مفصل عنوان شده یعنی بدترین شارژ رو در اوایل استفاده از باتری جدید می دن و کم کم تو حدود 3 ماه به بهترین شارژ میرسه اما به شرط اینکه باتری از موبایل به هیچ عنوان خارج نشه
دوستان نگید چرا ... منم دقیق نمیدونم اما این نتیجه ای هست که همه ی کاربر های این گوشی گرفتن و گفتن
3- نور صفحه رو از نصف کمتر بزارید که خیلی مصرف باتری داره
4- save energy رو روی حالت خاموش بزارید حتما
5- بلوتوث و جی پی اس رو خاموش کنید که بسیار تو مصرف تاثیر داره
نکته آخر گوشی زیاد داشتم اما اگر بتونید باهاش کار کنید هیچ وقت عوضش نمی کنید با بدنه تمام فلزش کاملا زد ضربه هم هست و کلا خراب نمیشه
و اینکه یکی از بهترین GPS های موجود رو گوشی رو داره به دلیل اینکه در فلزیش به عنوان آنتن گیرنده هم استفاده میشه و در عرض 20 ثانیه به تمام ماهواره ها وصل میشه ... اما مکان قرار گیری خیلی مهمه مثلا از تو خونه خوب خیلی سخت وصل بشه مثل بقیه GPS ها
آقا حمید عزیز منم دوست داشتم برم این باتری که میگی رو تهیه کنم کاش میشد یک عکسی یا یک مشخصاتی چیزی بتونی بهم بدی که دقیق بتونم تو بازار همین مدل باتری رو پیدا کنم ... باتری شرکتیش فکر کنم به درد نخوره
ممنون از کمکت
قربون آدم چیز فهم
دقیقا اینهارو من انجام دادم دوست عزیز که گوشیرو تعویض کردیم اسمتم فراموش کردم
شما یخورده بخودت زحمت میدادی باتری رو هم میتونستی استفاده کنی..
چشم در اسرع وقت از باتری عکس میگیرم براتون