• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
خواهش می کنم .ممنون از جواب کاملتون ... من چون این گوشی رو چند سال دارم در موردش توضیح کوچیکی می دم با اجازه... باتری ارجینالی که رو خود گوشی بود تا 1.5 تا 2 روز هم باتری نگه می داشت و بعد 2 سال حدود 1 روز رو جواب می داد ( ساخت چین بود) من باتری کره ای این گوشی رو از کانادا سفارش دادم که اومد جالب هست بدونید نصف روز هم باتری نگه نمی داشت
اما راه حل: چند کار می تونید انجام بدید
1- آپدیت نرم افزاری که بسیار روی شارژ گوشی تاثیر داره و عمر باتری تا حدود 2 برابر بیشتر میشه
2- باتری های این مدل به اصطلاح نیاز به آب بندی دارن که تو تاپیک هاش مفصل عنوان شده یعنی بدترین شارژ رو در اوایل استفاده از باتری جدید می دن و کم کم تو حدود 3 ماه به بهترین شارژ میرسه اما به شرط اینکه باتری از موبایل به هیچ عنوان خارج نشه
دوستان نگید چرا ... منم دقیق نمیدونم اما این نتیجه ای هست که همه ی کاربر های این گوشی گرفتن و گفتن
3- نور صفحه رو از نصف کمتر بزارید که خیلی مصرف باتری داره
4- save energy رو روی حالت خاموش بزارید حتما
5- بلوتوث و جی پی اس رو خاموش کنید که بسیار تو مصرف تاثیر داره
نکته آخر گوشی زیاد داشتم اما اگر بتونید باهاش کار کنید هیچ وقت عوضش نمی کنید با بدنه تمام فلزش کاملا زد ضربه هم هست و کلا خراب نمیشه
و اینکه یکی از بهترین GPS های موجود رو گوشی رو داره به دلیل اینکه در فلزیش به عنوان آنتن گیرنده هم استفاده میشه و در عرض 20 ثانیه به تمام ماهواره ها وصل میشه ... اما مکان قرار گیری خیلی مهمه مثلا از تو خونه خوب خیلی سخت وصل بشه مثل بقیه GPS ها

آقا حمید عزیز منم دوست داشتم برم این باتری که میگی رو تهیه کنم کاش میشد یک عکسی یا یک مشخصاتی چیزی بتونی بهم بدی که دقیق بتونم تو بازار همین مدل باتری رو پیدا کنم ... باتری شرکتیش فکر کنم به درد نخوره
ممنون از کمکت

قربون آدم چیز فهم
دقیقا اینهارو من انجام دادم دوست عزیز که گوشیرو تعویض کردیم اسمتم فراموش کردم
شما یخورده بخودت زحمت میدادی باتری رو هم میتونستی استفاده کنی..
چشم در اسرع وقت از باتری عکس میگیرم براتون

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
نمیدونم چرا این دوست خوب عادت کرده بیاد تو تاپیک دیگران دخالت کنه

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=3625412&postcount=580

شما بهروز جان به عنوان یک انسان فهمیده با چیزی به عنوان کاسه ی صبر آشنا هستی؟

این چندمین باره که ایشون تو تاپیک من پست بی جا می دن؟

بعد PM میدی به من میگی تو منطق نداری!

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22

سلام از بندست
آقا ارادت داریم
والا من همون اولشم گفتم بیا 2تومن زیر قیمت بدم ولی قبول نکردن
باتری نقره ای رنگه با همون مشخصات یعنی:Li-Ion 1200 mAh
باتری که روشه مشکی رنگه
این باتری که 22 پولشه Li-Ion 1200 mAh ونقره ای فلزی هست

daghighan in batri ro estefade kardam vali sob full bod 2ta aks andakhtam va ye clip 2 khat monde. In tabiyi hast?!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا دلیل نمیشه
مطمئنا مشکل از باتری هست
عکسی که ضمیمه کردم شبیه باتری اصلی 22 تومنی هست که من میخوام تقدیمت کنم:rolleyes:

فایل های ضمیمه

• s5570.jpg
    s5570.jpg
    255.8 KB · نمایش ها: 13

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان سلام
گوشی که من به آقا حمید فرستادم هیچگونه مشکلی نداشت ونداره،حتی وقتی آقا حمید گفت باتری مشکل داره من باور نکردم و gps گوشی هم بدون مشکل کار میکنه ؛قاب گوشی هم به هیچ وجه باز و یا گوشی تعمیر نشده همانطور که آقا حمید گفت فقط تلق lcd برا پاک کردن برداشته شد و با چسب چسبوندم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا دلیل نمیشه
مطمئنا مشکل از باتری هست
عکسی که ضمیمه کردم شبیه باتری اصلی 22 تومنی هست که من میخوام تقدیمت کنم:rolleyes:

آقا حمید من محمد هستم ...راستی این عکس همونه که باید دنبالش باشم دیگه؟ کلا مال مدل خاصی از گوشی سامسونگ بوده که به این مدل هم می خوره؟
ممنون از جوابت

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا حمید من محمد هستم ...راستی این عکس همونه که باید دنبالش باشم دیگه؟ کلا مال مدل خاصی از گوشی سامسونگ بوده که به این مدل هم می خوره؟
ممنون از جوابت

خب آقای آشیانی هم خودشون توضیح دادن.....
والا باتری های سامسونگ با مدل خاصی نمیان
اینم بین باتریهای سامسونگ بود...
بله اکثرا میخورن بهم...مثلا مدلهای گلکسی مینی...جیو.. فیت بهم میخورن

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
yani alan man moshkelam hal shod? Kasi rahe hali nadasht? Modiran biyan nazar bedan

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
yani alan man moshkelam hal shod? Kasi rahe hali nadasht? Modiran biyan nazar bedan

شما مشکل رو خودت برا خودت بوجود آوردی
من همه راه وروشها رو قبل ارسال گفتم
الان هم میگم اگر پشت گوشی باز نشده باشه (مطمئنا باز شده که میگید از برد گوشی هست)من پس میگیرم

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22

شما مشکل رو خودت برا خودت بوجود آوردی
من همه راه وروشها رو قبل ارسال گفتم
الان هم میگم اگر پشت گوشی باز نشده باشه (مطمئنا باز شده که میگید از برد گوشی هست)من پس میگیرم
dadash man aslan balad nistam va adat daram vaghti chizi balad nistam dast nazanam hala age khodet chizi midoni nemidonam

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
dadash man aslan balad nistam va adat daram vaghti chizi balad nistam dast nazanam hala age khodet chizi midoni nemidonam

عزیزم بازم میگم من مخلصتم هستم و با یه گوشی این سابقم رو خراب نمیکنم
شما از باتری که خریدی یه عکس بزار برام لطفا

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
جالبه تا ميزنم به يو اس بي و يا شارژر و سريع بيرون ميکشم سه چهار خط پر ميشه و دوباره بعد يه عکس خالي ميشه من احتمال ميدم باتري خودشم سالم باشه و تغذيه اي چيزي ازش خراب باشه البته گفتم من تخصص ندارم ولي احتمالش زياده. اينم از عکس باتري.

فایل های ضمیمه

• ok1.jpg
    ok1.jpg
    762.2 KB · نمایش ها: 13

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
عنوان این پست طبق گفته ی خود جناب کلاهبردار انتخاب شده

چند روز پیش پیرو یه تاپیکی که جناب سيناترا زد با عنوان "به نجار چوب يا ام دي اف كار خوب نياز دارم... كسي سراغ داريد؟" بنده کار ایشون رو به عهده گرفتم و با هم صحبت کردیم .
در حین انجام کار ایشون یه سری حرفا و اتفاقات رخ داد که اصلا مهم نیست اینجا مطرح کنم
چون هم ایشون و هم بنده هر دو مقصر بودیم که قرارداد ننوشتیم برای انجام کار

مهم این مطلب هستش که اینجا عرض میکنم :
ایشون تشریف آوردن درب منزل برای دریافت جنسشون و بعد از جر و بحثی که بینمون پیش اومد و صحبتی که کردیم و تسویه حسابی که انجام دادیم ایشون در مقابل راننده ی وانتی که برای حمل جنسشون اومده بود و پدر بنده گفتن که 20 هزار تومن باقیمونده از بدهیشون رو ندارند که بدن و گفتن بریم بانک کارت به کارت کنم
منم گفتم نیازی به این کار نیست که من با شما بیام و شما خودت بعدا کارت به کارت کن به حسابم
ایشون هم قبول کردن و جنس رو برداشتن و رفتن

بنده یک روز صبر کردم و وقتی دیدم خبری از پول ریختن نشد باهاشون تماس گرفتم که ایشون جواب ندادن
در نهایت بعد از چند ساعت اس ام اس های زیر رو برای من فرستادن که تصویرشون کاملا گویا هستش :

inbox1.JPG

inbox2.JPG

inbox3.JPG

inbox4.JPG

این هم تنها اس ام اس که بنده به ایشون زدم :

send1.JPG

در شخصیت بنده نبود که مثل خود ایشون جوابشون رو بدم
قضاوت با دوستان
از مدیر محترم تقاضا دارم رسیدگی کنن تا دیگه افرادی مثل من که برای مشتریشون ارزش قائل میشن و طرف رو "مرد" حساب میکنن اینجوری پولشون خورده نشه
یاعلی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاربر محترم hamed_f65 , شکایت شما واضح است اما چه جوری می توانید این اس ام اس ها را با کاربر مورد نظر ربط دهید ؟
اگر یک نقطه مشترک به من بدید خیلی عالی می شود.

------------------------------------------------------
آقای محترم : rezidentevil هر سری شما با توافق و تعهد و ... از بن در میای , چند روزی رو سپری می کنی و دوباره روز از نو روزی از نو .
این سری جدا نمی دونم که باید چه کار کرد با شما ... !!!!
چون طرف حساب من نیستید , گزارش عملکرد شما رو به شخصی خواهم داد که میانجی گری شما را کرد .

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
برادر کار سختی نیست میخوایی اسم واقعیش و ادرس خونش رو بگیری برو پست بانک شمارو بده بگو قبض المثنی میخوام
اونم 200 تومان میگیره میده
!
کاملا قانونی و ساده

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
رضا !!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek:
قبض المثنی که اسم و آدرس نداره . جاش ستاره زدن.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
عنوان این پست طبق گفته ی خود جناب کلاهبردار انتخاب شده

چند روز پیش پیرو یه تاپیکی که جناب سيناترا زد با عنوان "به نجار چوب يا ام دي اف كار خوب نياز دارم... كسي سراغ داريد؟" بنده کار ایشون رو به عهده گرفتم و با هم صحبت کردیم .
در حین انجام کار ایشون یه سری حرفا و اتفاقات رخ داد که اصلا مهم نیست اینجا مطرح کنم
چون هم ایشون و هم بنده هر دو مقصر بودیم که قرارداد ننوشتیم برای انجام کار

مهم این مطلب هستش که اینجا عرض میکنم :
ایشون تشریف آوردن درب منزل برای دریافت جنسشون و بعد از جر و بحثی که بینمون پیش اومد و صحبتی که کردیم و تسویه حسابی که انجام دادیم ایشون در مقابل راننده ی وانتی که برای حمل جنسشون اومده بود و پدر بنده گفتن که 20 هزار تومن باقیمونده از بدهیشون رو ندارند که بدن و گفتن بریم بانک کارت به کارت کنم
منم گفتم نیازی به این کار نیست که من با شما بیام و شما خودت بعدا کارت به کارت کن به حسابم
ایشون هم قبول کردن و جنس رو برداشتن و رفتن

بنده یک روز صبر کردم و وقتی دیدم خبری از پول ریختن نشد باهاشون تماس گرفتم که ایشون جواب ندادن
در نهایت بعد از چند ساعت اس ام اس های زیر رو برای من فرستادن که تصویرشون کاملا گویا هستش :

inbox1.JPG

inbox2.JPG

inbox3.JPG

inbox4.JPG

این هم تنها اس ام اس که بنده به ایشون زدم :

send1.JPG

در شخصیت بنده نبود که مثل خود ایشون جوابشون رو بدم
قضاوت با دوستان
از مدیر محترم تقاضا دارم رسیدگی کنن تا دیگه افرادی مثل من که برای مشتریشون ارزش قائل میشن و طرف رو "مرد" حساب میکنن اینجوری پولشون خورده نشه
یاعلی

کاربر محترم hamed_f65 , شکایت شما واضح است اما چه جوری می توانید این اس ام اس ها را با کاربر مورد نظر ربط دهید ؟
اگر یک نقطه مشترک به من بدید خیلی عالی می شود .

و اما کل قضیه :
بعد از زدن اون تاپیک و اوکی کردن برای انجام این آقا صحبت مالی پیش اومد
سفارش ایشون نیاز به دو ورق ام دی اف داشت
طی کردیم که اگر بنده ورق تهیه کنم کل کار 400 هزار تومن خواهد شد
و ایشون اگر خودشون ورق تهیه کنن 200 هزار تومن بابت اجرت
بعد از صحبت های اولیه قرار شد ایشون بیان یه جایی که قرار گذاشتیم نمونه جنس رو ببینن و بنده با جنس خودم کار رو شروع کنم
که بعدش به خاطر احترام به مشتری به ایشون گفتم خودشون بیان جنس رو انتخاب کنن و خریداری کنیم
جنس رو رفتیم دیدیم پسندیدیم و ایشون 180 هزار تومن بابتش پول دادن + 50 تومن پیش پرداخت برای شروع کار
بنده 2 هزار تومان انعام + 17 هزار تومان کرایه تا محل کارگاه دادم برای آوردن اجناس
در واقع 180+2+17 تومن که میشد 199 هزار تومن
هیچ حرفی هم راجع به پول نشد تا روز تحویل سفارش
روز تحویل ایشون اومدن و 150 تومن به من پول دادن
در واقع تا اینجای کار ایشون 180+50+150 تومن پول بابت کارشون خرج کردن یعنی جمعا 380 هزار تومن
من گفتم 20 تومن باقیمانده چی ؟
گفتن ما طی کردیم شما 200 بابت اجرت بگیری 200 بابت ام دی اف ، که ام دی اف شد 180 پس 20 تومن اینجا ازحساب کم میکنم طبق چیزی که طی کردم
دیگه اینو در نظر نگرفتن که وقتی قرار میشه جنس از مشتری باشه باید مشتری جنس رو بیاره دم در کارگاه تحویل بده
تا اینجا بنده 19 هزار تومن انعام و کرایه رو از طرف شما دادم در واقع
خلاصه اینکه ایشون هی میگفتن ما اینجوری طی کردیم و شما باید 20 تومنو کم کنی
بنده هم میگفتم خوب طبق چیزی که طی کردیم شما باید 180+19 تومن رو خودت میدادی
که بعدش هم با جر و بحث بنده قبول نکردم و گفتم جنس رو تا پول کاملی که طی کردیم ندی تحویل نمیدم
گفت پس شما ام دی اف های منو بده
منم گفتم پس سفارشت که الان حاضره رو میفروشم به یکی دیگه و بعد از فروشش دو ورق ام دی اف شما رو میدم
بعد ایشون متقاعد شدن و گفتن که الان پول پیشم نیست و میرم کارت به کارت میکنم و باقی ماجرا که توی پست اول میبینید

دوست عزیز جناب کاربر گرامی آقای سیناترا
خودت میدونی طبق حرفی که زدیم حق با من بود
خودت میدونی طبق حرفی که زدیم سفارشت نه پایه داشت و نه کفی و نه اون مثلثی وسط
خودت میدونی بهت حال دادم و اون اضافات رو خودم زدم
خودت میدونی قرار بود سی ان سی رو خودت بزنی که من زحمت زدنش رو کشیدم و 18 تومن پول دادم که اینم گفتم به عنوان تخفیف و اصلا ازت پولشم نخواستم بگیرم
خودت میدونی که حق با کیه
منتها خواستی بزنی زیرش که زدی
بیست تومن واسه من ارزش نداره ولی واسه تو با ارزش بود که به خاطرش جلو دو تا پیرمرد قول دادی واسم کارت به کارت کنی و بعدش که رفتی زدی زیرش
بخور نوش جونت
منتها این حرفا رو نزن و این حرفای بچه گونت رو اس ام اس نکن که زشته
وگرنه امثال تو زیاد بودن که واسه خاطر یه اس ام اس یا حرف این چنینی بعد از اینکه بهشون محترمانه تذکر دادم و توجه نکردن از رفتارشون پشیمون شدن و ....
وگرنه اگه به این حرفا باشه هم پلاک ماشینو دارم هم اس ام اس هاتو هم آدرسی که وانتی جنسو آورده تحویل داده هم مشخصات خط موبایل و آدرس ثبتیش و ......
شما خوبی شما گلی منتها سری بعد با کس دیگه اینجوری برخورد نکن که احتمال داره عین من صبور نباشه و کاری کنه که بنده پارسال با یه کاربری عین خودت انجام دادم و چند تا از دوستان هم در جریان هستن
برو که خدا خودش جای حق نشسته و نیاز نیست من به خودم زحمت بدم
شما رو به خیر و مارو به سلامت

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا