دوست عزیز بسه دیگه خدایی
بیخیال شو کش دادن بحث رو
چون هم شما و هم بنده میتونیم تا صبح بحث رو کش بدیم
پول ندادی من که گفتم نوش جونت
خیلی هم مودبانه جواب دادم بهت که ختم بشه چون ارزش نداره
و اما راجع به این مطالب هم من یه توضیح میدم و بعدش خواهشا همه ی دوستان قضیه رو ختم کنن که دیگه خیلی لوس شد
اگه تونست ثابت كنه كه IM ها و SMSها مال من بوده! :happy:
آدم كلاهبردار از تخيلات مغز گنديدش داستان سرايي ميكنه... ما كاري به داستان نداريم... قضيه هموني بود كه من تو چند پست قبل گفتم... طبق وعده 200 هزار تومن دستمزدش رو تمام و كمال گرفته و اگه 20 تومن كم دادم بخاطر اين بوده كه جنس خام ارزونتر خريدم كه حقم بوده... تازه اينم در نظر بگيريد كه يه كار واقعا به معناي واقعي كمله "ترمال " و بدون ارزش تحويل داده... يعني شما فكر كن يه كابينت ام دي اف رو 10 سال استفاده كني اينقدر داغون و خراب نميشه
اينم عكس خودتون قضاوت كنيد: (ديگه از عكس خود جنس مستندتر چيزي هست مگه؟ تازه اين شايد 3-4 مورد از تمام نواقص كار باشه... وجدانا اگه از زده ها و خرابكاري هاش عكس بگيرم شايد 100 تا عكس هم كم باشه)
يعني واقعا درسته كه 180 هزار تومن پول جنس بدم و 200 هزار تومن پول دستمزد بدم، بعد يه كار اينجوري تحويل بگيرم؟ شما باشي براي خونت كابينت MDF سفارش بدي بعد اينجوري تحويل بگيري واقعا صدات در نمياد؟ وجداناً؟ انصافا؟ شرعا؟ عرفا؟
فاجعه ي عظيم بخش پايين (كف) باكس هاست... اگه عكس بزارم خندتون ميگيره به خدا... چون سنگين هستن تنهايي نميتونم بلندشون كنم ولي اگه جابجا كردم عكس ميزارم كه به عمق فاجعه پي ببريد
به هرحال من ديگه بحثي ندارم، تجربه بود... تجربه اي به قيمت 380000 تومن كه بهم ثابت بشه و فراموش نكنم كه "كار هر بز نيست خرمن كوفتن، گاو نر ميخواد و مرد كهن" و اينكه "هيچوقت پول بي زبون رو دست آدم زبون دار نديد كه مجبور بشيد يه جفت كفش آهني بخريد بدويد دنبال پولتون"
:happy:
واقعا به دوستان توصيه ميكنم كه كار MDF به حامد فرج زاده ندين، چون فقط با پول و سرمايه و وقت مردم كاردستي درست ميكنه (اينم اينجا بمونه اگه كسي خواست بهت سفارشي بده، اگه مخش كار كرد و يه سرچ توي گوگل زد متوجه بشه كه طرف حسابش كيه)
همونجور که شما پیام ها و حرفات رو انکار میکنی بنده هم به راحتی میتونم بگم که این عکس ها اصلا واسه سفارشی که من درست کردم نیست منتها آدم باید مرد باشه
پس دوستان همونجور که ایشون پیامها رو فاقد ارزش میدونن منم بگم تصاویر واسه سفارش ساخته شده ی من نیست
اگر عکس ها سندیت داره پس این پیام ها هم باید سندیت داشته باشه :
برای اطلاع دوستان بگم که این لب پر شدن که ایشون میگن قضیه اش اینه که ، اون روزی که رفتیم چندتا از تیکه ها رو بدیم شهرک برش بزنن با ماشین این بابا رفتیم که توی راه خودشون هم گفتن خراب شد ماشینشون.تیکه ورق ها موند توی ماشین ایشون و قرار شد من خودم بیم کارگاه و این بابا بعدا تیکه ها رو بفرسته دم کارگاه تا بچسبونم به سفارششون.منتها توی مسیر یا انتهای مسیر یا هر جای دیگه ای از بی سلیقه گی خود ایشون کارها لب پر میشه و خود ایشون هم به بنده اقرار کردن که توی متن چت زیر هست .
مجددا برای اطلاع دوستان بگم که کار ایشون 4 تیکه بود که بنده بعد از درست کردن دو تیکه از کارشون طبق اصرار خودشون آدرس دادم بیان در خونه کار رو ببینن . سفارش ایشون رو هم از کارگاه آوردم حیاط منزل که اونجا خط و خش روش نیافته.موقعی مع اومد دو تا تیکه ی ساخته شده رو دید به به چه چه کرد که خیلی خوب باشه و دمت گرم و اینا ...اگه کارت خراب شده بود همون موقع اعتراض میکردی چرا نکردی شما که انقدر زبون داری واسه حرف زدن
اینم متن چت بعد از اینکه این بابا اومد دو تیکه رو ببینه :
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:03 ب.ظ): سفارش بعدي رو بازم تميزتر ميزنيم
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:04 ب.ظ):
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:05 ب.ظ): شب بخير
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:08 ب.ظ):
Hamed Farajzadeh (2011/06/06 10:40:10 ب.ظ): مگه اون که دیدی تمیز نبود؟
Hamed Farajzadeh (2011/06/06 10:40:17 ب.ظ): اینم همون شکلی میشه
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:18 ب.ظ): چرا
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:28 ب.ظ): اين صفحه ها بعضي جاهاش لب پر شده بود
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:31 ب.ظ): علامت زدم ديدي؟
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:33 ب.ظ): با چسب
Hamed Farajzadeh (2011/06/06 10:40:35 ب.ظ): سفارش بعدیم ایشالا بعد از این صحبت میکنیم
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:36 ب.ظ): اونارو ديگه خودت واردي
Hamed Farajzadeh (2011/06/06 10:40:40 ب.ظ): اونارم اوکی میکنم
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:40 ب.ظ): اگه تونستي بزار داخل كار
چندتا عكس ديگه ميزارم ببينيد 380 هزار تومن بابت چه جنس اشغالي پول دادم
:happy:
چوب از قطر ترك خورده و تركيده... مشخصه كه به خودش حتي زحمت نداده اول جاي پيچ رو سوراخ كنه بعد پيچ رو ببنده، بدون سوارخ بزور پيچ رو بسته و چوب تركيده :
اين هم اون بخشي كه گفتم عمق فاجعه هست :lol: نگاه كنيد ببينيد چي بايد ميشده و چي از آب در اومده... در واقع چه گندي زده :happy:
طبق نقشه قرار بوده اين بشه:
ولي اين شده:
اينم نقشه شماتيك دقيق اين بخش:
كسي نقشه خوني بلده بياد يه نگاه بندازه ببينه اين نقشه مربوط به عكس اولي ميشه يا دومي؟
توي نقشه خطوط برش كاملا صاف هستند
اینا کدوم قسمت نقشت بوده که ترک خورده ؟؟؟ همون جنسای پرتی بود که ریختم توی نایلون دادم بهت ببری یا قسمت زیر کار که اشانتیون زدم واست ؟؟؟
این هم توضیح راجع به این قسمت نقشه که با خود اینشون هماهنگ شده بود :
برای اطلاع دوستان قرار بود یه سوراخی زیر کار ایشون برش بخوره که یه بلندگو ی بزرگ بره داخلش که بنده طبق ابعاد برش ایشون رو زدم و بعدش دیدم بلندگو رد نمیشه ازش بهش زنگ زدم گفتم یکم زیر کارت رو گرد برش زدم که بلندگو رد بشه و خود این بابا کلی هم تشکر کرد که دمت گرم که تست کردی و باعث شدی مجبور نشم بعد از بردنش بدمش دوباره بیرون برش بزنن
خدا امواتتو بيامرزه... حرف منم همينه... اگه كار تميز بود (به عكس هاي پست هاي قبلي مراجعه كنيد ببينيد چه گندي زده) و طبق نقشه انجام ميشد حرفي نبود، من از اون 20 تومن كه جنس رو ارزونتر خريده بودم ميگذشتم اصلا شايد 20 تومن هم اضافه ميدادم ميگفتم دمت گرم كار رو تميز در آوردي... يه خدا بيامرزي هم پشت سرش بود... ولي انصافا حقا عرفا شرعا قانونا حق با من هست يا نه؟ خودتون قضاوت كنيد... عكس هاي پست هاي قبلي رو ببينيد، يعني ام دي افي كه تازه و نو هست و تازه از كارگاه اومده بايد اينجوري باشه؟ لبه ها همه كنده كاري شده... سوراخ ها همه داغون... خط و خش بسيار زياد كه خيلي هاشون قابل ترميم نيستند... يعني واقعا انصافه من 380 هزار تومن بدم اين دوتا جعبه اشغال رو بگيرم؟
تازه خداوكيلي اون عكس اولي رو يكي از دوستام تو امريكا ساخته كه اصلا نجار هم نيست... ابزار داشته شروع كرده به ساخت و درست در اورده، ولي خداييش كسي كه ادعاش ميشه اوستا كاره اونم تازه با MDF كه كار كردن باهاش خيلي راحتتر از چوبه، بايد يه كار اينجوري تحويل بده؟ يعني محاسبه از روي نقشه اينقدر سخته؟
يعني يه مرغ پخته رو بزاري جلوي اين جعبه ها و نقشه رو هم نشونش بدي خداييش خندش ميگيره از اينكار اين نابلد... يعني ميگيم تولرانس 1 ميل... نه 2 ميل... نه 10 ميل... اصلا 2 سانت... شما برش صاف هم نتونستي در بياري... همه جاي كار رو زيگزاگي برش زدي... يعني چي؟ اينقدر سخته ساخت اين باكس؟
اگه كسي اينكاره (نجار يا ام دي اف ساز) هست با متر و كوليس و تجهيزات اندازه گيري دقيق بياد ... اين باكس بهمراه نقشه در اختيارش... اندازه بزنه ببينيم حرف من درسته يا حرف اين آقا
هركي ميتونه بياد 10 هزار ميدم بابت يكساعت اندازه گيري، پول رفت و برگشت اژانسش هم ميدم
اینم حرف خودت که راجع به تمیزی کار زیاد مطمئن نبودی و خودت از اول فکر میکردی که کارت تمیز و دقیق در نیاد :
Hamed Farajzadeh (2011/05/31 09:27:48 ق.ظ): اگر کل کار یک سانت بزرگتر بشه مشکلی هست ؟؟ اگر اون فارسی بر جلو نیم سانت عقب تر بره مشکلی هست ؟؟یا ارتفاع کار یک سانت اضافه بشه ؟؟؟
Ariya Hoor (2011/05/31 09:28:13 ق.ظ): فارسي بر در حد يك سانت عقب بره مشكلي نيست
Ariya Hoor (2011/05/31 09:28:15 ق.ظ): ولي جلو نياد
Ariya Hoor (2011/05/31 09:28:16 ق.ظ):
Hamed Farajzadeh (2011/05/31 09:28:22 ق.ظ): مشکلی نیست
Ariya Hoor (2011/05/31 09:28:25 ق.ظ): ارتفاع هم يك سانت مشكلي نداره
Hamed Farajzadeh (2011/05/31 09:28:29 ق.ظ): جلو نمیذارم بیاد
Ariya Hoor (2011/05/31 09:28:31 ق.ظ): چون كارخونه نميسازه كه
Hamed Farajzadeh (2011/05/31 09:28:37 ق.ظ): کلا اینجور کارا رو واسه احتیاط میپرسم
Ariya Hoor (2011/05/31 09:28:43 ق.ظ): اوني كه كارخونه ميسازه تماما با سي ان سي برش ميخوره
Ariya Hoor (2011/05/31 09:28:47 ق.ظ): دقيق ميشه
چرا قبول كردم؟ :happy: خب چيكار ميكردم؟ 50 هزار تومن پول نقد بهش داده بودم و 180 تومن پول ام دي اف... تخته هارو برش زده بود... ديگه در عمل انجام شده قرار گرفته بودم... يعني وسط كار بود كه شصتم خبردار شد كه با يا نجار آماتور طرفم... نه به يه اوستا كار... ديگه كاريش نميتونستم بكنم گفتم فقط هرچي هست سمبل كنه ... ديگه كارش از دستم بر نميومد
من که عرض کردم مشتریش رو دارم بفروشم.گفتم صبر کن بفروشم بعدش جنس شما رو بدم.ضمن اینکه دلیل این حرفم سر بیست تومن بود نه تمیز و کثیف بودن کار . چون خودتم میدونی که متر رو دادم دستت و گفتم همه جای کار رو اندازه بگیر و بعد ببر که حرفی پیش نیاد . داشتی جنس رو میبردی من گفتم صبر کن پیچای کف کار رو باز کنم که همه جزئیات رو ببینی که بعدا حرف در نیاد .
به قول دوستان اگه کار تمیز نبود چرا بردی ؟؟ یا این وجود که من گفتم برو بعد از فروشش پولت رو میدم .
اگه کار من تمیز نبود چرا دوتا باکس از 4 تا رو که ساختم اومدی دیدی شبت تو چت اینا رو گفتی ؟؟؟
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:03 ب.ظ): سفارش بعدي رو بازم تميزتر ميزنيم
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:04 ب.ظ):
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:05 ب.ظ): شب بخير
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:08 ب.ظ):
Hamed Farajzadeh (2011/06/06 10:40:10 ب.ظ): مگه اون که دیدی تمیز نبود؟
Hamed Farajzadeh (2011/06/06 10:40:17 ب.ظ): اینم همون شکلی میشه
Ariya Hoor (2011/06/06 10:40:18 ب.ظ): چرا
شما چرا از جاهایی که تو نقشه نبود و واست اشانتیون زدم حرفی نزدی ؟؟؟
دوستان گرامی همه حرفارو شنیدید و دیدنی ها رو دیدید
خداییش واسه من قضیه حل شدست و واقعا قصد ندارم چه من چه دوستان چه آقای سیناترا بحث رو هی کش بدن
من همینجا اعلام کردم اشتباه کردم با این بنده خدا کار کردم
همینجا اعلام میکنم که من کار به قول ایشون ترمال تحویل دادم
تا فقط این جنگ و جدل های بچه گانه و این الفاظ زشتی که به کار برده میشه همینجا متوقف بشه تا بین دوستان هیچ کدورتی پیش نیاد
دوستان خواهشا دیگه کش ندید
جناب سیناترا شما هم خواهشا دیگه کش نده بحث رو
بنده همینجا به شخصه تمام تقصیرات رو به عهده میگیرم تا همینجا موضوع ختم بشه
این چیزی بود که شما انتظارشو داشتی بشنوی تا موضوع رو دیگه کش ندیم ، منم همینجا اعلام کردم
با توجه به این پاراگراف آخری که نوشتم از این لحظه به بعد چه من چه آقای ایکس و ایگرگ و چه جناب سیناترا اگر بحث رو کش بدیم و پستی بعد از این پست اینجا بنویسیم مشخص میشه که قصد منفی از این قضیه داریم و جسارتا مریضی خاصی داریم که دوست داریم بحث ادامه پیدا کنه و در اینصورت از دوستان خواهش میکنم با اهمیت ندادن به پست جدید شعور خودشون رو نشون بدن
این بحث همینجا ختم شد
یا علی