• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
من نظرم در درجه ی اول این هستش که واقعا یک نفر برای بررسی مشکلات این تاپیک کفایت نمی کنه!

اولش از بهروز گله مند بودم به خاطر کم کاری ولی حالا بهش حق میدم

تو این چند روزه سیلی از مشکلات روانه ی بازارچه ی پرشین تولز شده که رسیدگیش واقعا از عهده ی یک نفر خارجه!

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
من نظرم در درجه ی اول این هستش که واقعا یک نفر برای بررسی مشکلات این تاپیک کفایت نمی کنه!

تو این چند روزه سیلی از مشکلات روانه ی بازارچه ی پرشین تولز شده که رسیدگیش واقعا از عهده ی یک نفر خارجه!

واقعا این طور هست.یک نفر نمی تونه پاسخگو یاشه.مشکلات هم واقعا زیاد شده امیدوارم ادمین سایت فکر اساس بکنه در این مورد.

SABZ_MIRHOSSEIN

Registered User
لایک‌ها
83
سوال منم هست
منم سفارش دادم
واسه چندمین بار هست که از این اتفاقا میفته.
بیخود نیاید همچین تاپیکای رو ببرید به آرشیو.:hmm:

منم حدود 700 هزار تومان سفارش دادم....نمیدونم چرا یهو میان تاپیک پاک میکنن

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

جانا سخن از زبان ما می گویی ، در این چند روز فکر کنم اکثر کسانی که به این تاپیک سرزدند متوجه تراکم کاری و مشکلات بخش بازارچه شدند.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
چه جواب قانع کننده اي داديد؟ بجز اينکه باتريه شما اصله و مال من بدل؟ که بنظرم اينم قانع کننده نيست يه عکس از باتري اصليتون بگيريد که حداقل بدونيم چه شکليه.

بله دقیقا همین جواب بود...
عکس هم گزاشتم...
به شما باتری پلاستیکی دادن به من مربوط نمیشه...
اصلا شما برو باتری فولادی بگیر..باز به من مربوط نیست...هم تو تاپیک این مشکل رو اعلام کردم هم قبل ارسال اعلام کردم

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من جواب کاملا قانع کننده و مشخص به شما دادم....:happy:

چه جواب قانع کننده اي داديد؟ بجز اينکه باتريه شما اصله و مال من بدل؟ که بنظرم اينم قانع کننده نيست يه عکس از باتري اصليتون بگيريد که حداقل بدونيم چه شکليه.
در مورد باتری خود گوشی که ظاهرا فروشنده به شما گفته بود این باتری مشکل داره.
اگه باتری جدیدی که روی گوشی میذارید هم همین مشکل رو داره، یا باتری جدیدی رو تست کنید یا همون باتری رو روی یه گوشی دیگه هم تست کنید و ببینید روی گوشی جدید باتری چطور عمل میکنه. کلا بعید نیست باتری هایی که تست کردین مورد داشته باشن چون هیچ باتری مثل اصل گوشی نمیشه.
اگر مشکل همچنان پابرجا بود گوشی رو به حداقل دو تعمیر کار نشون بدید و مشکل و هزینه تعمیرش رو بپرسید.
نتیجه رو همینجا اعلام کنین.

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
در مورد باتری خود گوشی که ظاهرا فروشنده به شما گفته بود این باتری مشکل داره.
اگه باتری جدیدی که روی گوشی میذارید هم همین مشکل رو داره، یا باتری جدیدی رو تست کنید یا همون باتری رو روی یه گوشی دیگه هم تست کنید و ببینید روی گوشی جدید باتری چطور عمل میکنه. کلا بعید نیست باتری هایی که تست کردین مورد داشته باشن چون هیچ باتری مثل اصل گوشی نمیشه.
اگر مشکل همچنان پابرجا بود گوشی رو به حداقل دو تعمیر کار نشون بدید و مشکل و هزینه تعمیرش رو بپرسید.
نتیجه رو همینجا اعلام کنین.

ممنون از جوابتون من دو تا باتري تست کردم روش ايشون ميگن نه باتريها خرابه حتي باتري ارجينال يه گوشي ديگه انداختم که ايشون باز ميگن نه باتري خرابه. بعدازظهر بايد ببرم نشون يه تعميرکار بدم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
امیر خان من باتری میدادم بشرط سلامت..
مشکل من نیست ..به هیچ عنوان قبول نمیکنم
اگر هم پشت گوشی باز بشه عمرا قبول کنم
ولی باتری اصل نگرفتن...از قیافه باتری مشخص بود...
من حاضرم گوشی رو پس بگیرم بشرط اینکه پشت گوشی باز نشده باشه و...

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
بله دقیقا همین جواب بود...
عکس هم گزاشتم...
به شما باتری پلاستیکی دادن به من مربوط نمیشه...
اصلا شما برو باتری فولادی بگیر..باز به من مربوط نیست...هم تو تاپیک این مشکل رو اعلام کردم هم قبل ارسال اعلام کردم

بله گفتيد باتري خرابه منم گفتم در صورت خراب بودن باتري ميخامش که شما هم قبول کرديد ديگه نگفتيد مشکل از جاي ديگه اي است.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امیر خان من باتری میدادم بشرط سلامت..
مشکل من نیست ..به هیچ عنوان قبول نمیکنم
اگر هم پشت گوشی باز بشه عمرا قبول کنم
ولی باتری اصل نگرفتن...از قیافه باتری مشخص بود...
من حاضرم گوشی رو پس بگیرم بشرط اینکه پشت گوشی باز نشده باشه و...

بله گفتيد باتري خرابه منم گفتم در صورت خراب بودن باتري ميخامش که شما هم قبول کرديد ديگه نگفتيد مشکل از جاي ديگه اي است.
lop_po206 جان! به نظر من شما که میخوای برای خرید باتری هزینه کنی، از خود ایشون این باتری رو بخر، اگه همچنان مشکل باقی بود گوشی و باتری ای که خریدی رو بهش پس بده!
البته به نظر من قبلش به تعمیر کار نشون بده و سوال کن (بدون اینکه گوشی رو باز کنی) اگه واقعا گوشی مشکل داره که فروشنده داره میگه پس میگیرم!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

رفیق من نمیدونم چرا خودتو میزنی به اون راه!!!!
این گوشی 2 روز دست من و بیش از یکسال دست جناب آشیانی بود..
چرا دست شما مشکل دار شد؟؟
در ضمن من 24 ساعت مهلت تست داده بودم حالا که بحث به اینجا کشید اصلا قبول نمیکنم..
شما برگشتی بعد 4 روز میگی....
4 روز 2 روزش پست 2 روز دیگه چی؟؟؟؟
البته پست 2 روز طول نمیکشه پست بسته شما رو 24 ساعته آورد پس برا شمارو هم باید 24 ساعته میرسوند...
برگشتی ساعت 6 عصر مسیج دادی گفتی همین الان رسوند....
آخه تو یه شهر کوچیک کدوم پستچی عصر ساعت 6 کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
بگذریم/...
گوشی که شما فرستادی زدی فلشش کردی به هیچ عنوان مسیج فارسی برنمیگرده...من به ضررش فروختم این به عهده کی هست؟
فردا یه عکس کاملا با کیفیت از پشت گوشی دقیقا جاهای پیچ برام بزار باز نشده باشه با کسرضضری که کردم پس میگیرم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
lop_po206 جان! به نظر من شما که میخوای برای خرید باتری هزینه کنی، از خود ایشون این باتری رو بخر، اگه همچنان مشکل باقی بود گوشی و باتری ای که خریدی رو بهش پس بده!
البته به نظر من قبلش به تعمیر کار نشون بده و سوال کن (بدون اینکه گوشی رو باز کنی) اگه واقعا گوشی مشکل داره که فروشنده داره میگه پس میگیرم!

امیر خان من همه شرایط رو به ایشون گفتم قبول نکردن..
حتی حاضر نشدن مکالمه کنن:blink: خب این حتما یمشکلی داشته که نخواسته مکالمه کنه یا من صداشو بشنوم...
بعد اینکه چون گوشی قبلی رو از سعید سالم خریده و با ناشیگری فلش زده و فارسی رو پرونده امکانش هست این گوشیم با یه فلش نادرست بلا سرش بیاره
ولی باز بخاطر شما اگر پشت گوشیرو باز نکنه با کسر ضرر اون گوشی پس میگیرم:)

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
رفیق من نمیدونم چرا خودتو میزنی به اون راه!!!!
این گوشی 2 روز دست من و بیش از یکسال دست جناب آشیانی بود..
چرا دست شما مشکل دار شد؟؟
در ضمن من 24 ساعت مهلت تست داده بودم حالا که بحث به اینجا کشید اصلا قبول نمیکنم..
شما برگشتی بعد 4 روز میگی....
4 روز 2 روزش پست 2 روز دیگه چی؟؟؟؟
البته پست 2 روز طول نمیکشه پست بسته شما رو 24 ساعته آورد پس برا شمارو هم باید 24 ساعته میرسوند...
برگشتی ساعت 6 عصر مسیج دادی گفتی همین الان رسوند....
آخه تو یه شهر کوچیک کدوم پستچی عصر ساعت 6 کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
بگذریم/...
گوشی که شما فرستادی زدی فلشش کردی به هیچ عنوان مسیج فارسی برنمیگرده...من به ضررش فروختم این به عهده کی هست؟
فردا یه عکس کاملا با کیفیت از پشت گوشی دقیقا جاهای پیچ برام بزار باز نشده باشه با کسرضضری که کردم پس میگیرم

داداش جمعه که پست کار نميکنه چرا دروغ ميگي شما برو تاريخ رسيدن به پست رو ببين جمعه رسيده دست پست چطور جمعه براي من ميارنش در صورتيکه بسته هست پست؟
بعد من همون روز شنبه که رسيد براتون اس دادم و گفتم باتري و جي پي اس مشکل داره جي پي اس هم فيلم از عملکردش ميزارم ببين راست ميگم يا نه آپديتشم کردم باز نشد که نشد شما هي گفتي نه سالمه من دو تا باتري هم عوض کردم و 20 تا اينجا ضرر کردم حالا بدهکارم شدم. منظورم از رسيدن به دستم اين بود که الان گوشي رو باز کردم شايد من اشتباه گفته باشم گوشي رو صبح شنبه آورده بودن و مادرم تحويل گرفته بود ولي من بعدازظهر گرفتمش و بازش کردم که بازم حساب کني 24 ساعت نميشه.

Last edited:

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22

امیر خان من همه شرایط رو به ایشون گفتم قبول نکردن..
حتی حاضر نشدن مکالمه کنن:blink: خب این حتما یمشکلی داشته که نخواسته مکالمه کنه یا من صداشو بشنوم...
بعد اینکه چون گوشی قبلی رو از سعید سالم خریده و با ناشیگری فلش زده و فارسی رو پرونده امکانش هست این گوشیم با یه فلش نادرست بلا سرش بیاره
ولی باز بخاطر شما اگر پشت گوشیرو باز نکنه با کسر ضرر اون گوشی پس میگیرم:)

فلش نادرست چه صيغه اي هست خودت گفتي فلشش کن يادت نيست؟(8510 رو ميگم)
حالا شما که حرفه اي بودي چرا نتونستي زبان فارسيشو برگردوني؟(5333 رو ميگم):D
اين مشکل تو تمام 5333 ها هست برو يه دور تو وب بزن فلش فارسيشو فقط نمايندگي داره و من اطلاع نداشتم از اينکه بعداز فلش فارسي ميپره.
البته اينم بهتون گفتم قبل فرستادن و شما قبول کردي .

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
داداش جمعه که پست کار نميکنه چرا دروغ ميگي شما برو تاريخ رسيدن به پست رو ببين جمعه رسيده دست پست چطور جمعه براي من ميارنش در صورتيکه بسته هست پست؟
بعد من همون روز شنبه که رسيد براتون اس دادم و گفتم باتري و جي پي اس مشکل داره جي پي اس هم فيلم از عملکردش ميزارم ببين راست ميگم يا نه آپديتشم کردم باز نشد که نشد شما هي گفتي نه سالمه من دو تا باتري هم عوض کردم و 20 تا اينجا ضرر کردم حالا بدهکارم شدم.

جمعه نبود تاریخ پست رو تو سایت اصلا درست نمیزنن بعضی هارم کلا نمیزنن...خدا روشکر اینجا اکثر دوستان با پست کارکردن میدونن..
من چهارشنبه ارسال کردم رسیدش هم موجوده 5شنبه شما گوشیرو گرفتی بعدش شنبه ساعت 6 به من مسیج دادی....
آخه کدوم انسان تکامل یافته ای اینو باور میکنه که 6 بسته بیارن؟عرض چند دقیقه شما مشکلات رو بفهمی؟
خودت اینارو بهم گفتی از خودم نمیگم که،،،،،،
20 ضرر کردی که کردی...مگه من نگفتم باتری که 22 تومن میفروشمو بهت 20 میدم بشرط سلامت؟؟
2خودت میگی 2 تاباتری 20 تومن ضرر کردی...کدوم ماتری اصلی رو کجا 10 تومن میدن من یه خاور بگیرم؟جواب بده اینو...
آپدیت کردی گفتی 10-15 دیقه جی پی اس کار میکنه بهد قطع میشه الان میگی آپدیت کردم درست نشد...
با 100 تومن گوشی گرفتی انتظار داری جی پی اس آیفون روش بزارن؟
چقد زیاده خواه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اوه چند وقت بود اینجا سر نزده بودم 20 صفحه رفته جلو! :wacko:

جناب lop_po206، تعمیرکارهای موبایل یه دستگاهی دارن که مثل باطریه، میزان جای باطری موبایل و نشون میده دستگاه برق دزدی داره یا نه... شما ببرید این کارو بکنید تا دقیق متوجه شید باطریها مورد داشتن یا دستگاه... هر چند حدود 10 تومن باید خرج کنید. ;)

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
فلش نادرست چه صيغه اي هست خودت گفتي فلشش کن يادت نيست؟(8510 رو ميگم)
حالا شما که حرفه اي بودي چرا نتونستي زبان فارسيشو برگردوني؟
اين مشکل تو تمام 5333 ها هست برو يه دور تو وب بزن فلش فارسيشو فقط نمايندگي داره و من اطلاع نداشتم از اينکه بعداز فلش فارسي ميپره.
البته اينم بهتون گفتم قبل فرستادن و شما قبول کردي .

ولی من 15 دادم نمایندگی فارسیو برگردوند چون خودم قبول کرده بودم این مشکلش رو که با هزینه حل شد...
شما هم قبول کردی من فرستادم
پس اعتراض برا چیه؟:hmm:
امیر خان این یتیکه رو خودت قضاوت کن خواهشا

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من از دو طرف تقاضا میکنم بحث رو فعلا همینجا متوقف کنن تا گوشی به تعمیرکار نشون داده بشه و موردش مشخص بشه.
بعدا در مورد بقیه ش میشه تصمیم گرفت
مرسی از همکاریتون

آخه کدوم انسان تکامل یافته ای اینو باور میکنه که 6 بسته بیارن؟عرض چند دقیقه شما مشکلات رو بفهمی؟
حمید جان پیش اومده که بسته برای خود من عصر رسیده. در واقع پستچی ها بعضی وقتا عصر ها هم مجبور میشن کار کنن

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22

جمعه نبود تاریخ پست رو تو سایت اصلا درست نمیزنن بعضی هارم کلا نمیزنن...خدا روشکر اینجا اکثر دوستان با پست کارکردن میدونن..
من چهارشنبه ارسال کردم رسیدش هم موجوده 5شنبه شما گوشیرو گرفتی بعدش شنبه ساعت 6 به من مسیج دادی....
خودت اینارو بهم گفتی از خودم نمیگم که،،،،،،
20 ضرر کردی که کردی...مگه من نگفتم باتری که 22 تومن میفروشمو بهت 20 میدم بشرط سلامت؟؟
2خودت میگی 2 تاباتری 20 تومن ضرر کردی...کدوم ماتری اصلی رو کجا 10 تومن میدن من یه خاور بگیرم؟جواب بده اینو...
آپدیت کردی گفتی 10-15 دیقه جی پی اس کار میکنه بهد قطع میشه الان میگی آپدیت کردم درست نشد...
با 100 تومن گوشی گرفتی انتظار داری جی پی اس آیفون روش بزارن؟
چقد زیاده خواه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

چطور تاريخ ارسال رو درست زدن ولي رسيدنش اشتباه شده؟ شما چهارشنبه فرستادي پنجشنبه نرسيد و جمعه هم تعطيل بود و شنبه آوردن آخه چرا بايد دروغ بگم بزاريد ببينم ميتونم شماره رهگيري رو پيدا کنم و تاريخش رو بزارم. من کجا گفتم دو تا باتري خريدم 20 تومن يکي خريدم 20 تومن نه دو تا. يکي از دوستم گرفتم که ارجينال يه گوشي بود که پسش دادم. نگفتم قطع ميشه گفتم بگير نگير داره يکبار وصل ميشه يکبار وصل نميشه اون يکبارم که وصل شد حدود 10 دقيقه وقت گرفت که از حالت در حال اتصال به حالت در حال جستجو بره بعد وصل شد .

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
آقا مسئله مارو رسیدگی کنین واسه تاپیک واردات چند نفر هم تو صفحات قبل هم گفتند روشن شه این که نمیشه تاپیک باز باشه بعد 10 روز بسته شه:hmm:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا