• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
برادر بهروز بیا این ip رو چک کن و من هم مبلغ این بابا رو برگشت بزنم این پرونده هم بسته بشه من با خیالت راحت از این جا برم
کدوم ای پی ؟
اصلا قضیه چیه ؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اما با اون نخاله ای که میاد تو تاپیک من چرت و پرت میگه میاد تو پیام خصوصی فحش ناموس میده عکس از پیام

خصوصی تو تاپیک میذاره به من علنا تو متن همین تاپیک به من فحش میده! میاد به رفیقم میگه کلاه بردار با اونم برخورد کن!

آقا !
عزیز !
برادر !
بزرگوار !
مرد مومن !
دوست گلم !

دست از این سر کچله بنده بر می داری ؟ عجب گیری کردیما :eek:

من تو پیام خصوصی فحش دادم به تو ؟ یا تو به من ؟ بابا وقاهت هم حدی داره :eek: از بقیه خجالت نمی کشی از من خجالت بکش ! تو روی خود من داری خالی می بندی ؟! چطور روت می شه ؟:eek:
من علنن توی تاپیک بهت فحش دادم ؟:blink:
رفیقت هم ماشالا خودش زبون داره شما نمی خواد سنگ رفقت رو به سینه بزنی !:eek:

==========

مشکلاتت رو به من پیوند نزن... انقدر در مورد من حرف نزن.. به کاره خودت برس چی می خوای از جونه من ؟
اگه یک بار دیگه در مورد من حرف بزنی فقط 1 بار دیگه ! اعتراضم رو به صورت کاملا جدی به مدیر کل فروم گذارش می دم

دیوانه کرد مارو ها...

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جناب آقا بهروز عزیز یادتون هست من یک روزی اینجا گفتن با کاربر هایی که مشکل دارن و شلوغ میکنن یا مورد دارن همون اول شدید برخورد کنید مثل اکثر سایت های دیگه اون روز به من بعضی ها پریدن گفتن این چه حرفیه و ....
باور کنید بخاطر شما و PT گفتم چون می دونستم یک روزی این موضوع رو به شما میگن که رفاقت و دوستی دارین و چیز های دیگه.... من در حدی نیستم بخوام چیزی بگم اما درخواست دارم یکم تجدید نظر کنید تو یک سری مسائل ... بعضی افراد از صبر زیاد شما که از روی لطفتون هست سوء استفاده می کنن ... فکر کنم شما هم به راه حل های جدید فکر می کنید تا این وضع تموم شه... با تشکر

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جناب آقا بهروز عزیز یادتون هست من یک روزی اینجا گفتن با کاربر هایی که مشکل دارن و شلوغ میکنن یا مورد دارن همون اول شدید برخورد کنید مثل اکثر سایت های دیگه اون روز به من بعضی ها پریدن گفتن این چه حرفیه و ....
باور کنید بخاطر شما و PT گفتم چون می دونستم یک روزی این موضوع رو به شما میگن که رفاقت و دوستی دارین و چیز های دیگه.... من در حدی نیستم بخوام چیزی بگم اما درخواست دارم یکم تجدید نظر کنید تو یک سری مسائل ... بعضی افراد از صبر زیاد شما که از روی لطفتون هست سوء استفاده می کنن ... فکر کنم شما هم به راه حل های جدید فکر می کنید تا این وضع تموم شه... با تشکر

توی این چند روز اینقدر مسائل بازارچه سنگین بوده ( و همزمان شد با چند تا اتفاق شخصی دیگه که وقتم کم شد ) که اصلا فرصت نمی کنم همه پست ها رو کامل بخونم .
یک علت اینکه توی این چند روز تصمیم جدی گرفته نشده و بیشتر سعی کردیم یا تذکر کار و پیش ببریم این بود که نمی خواستم با عجولانه تصمیم گرفتند کار اشتباهی رو بکنم .

سیستم مدیریتی من اصلا منوط به استفاده از ابزار ها نیست . من دوست دارم بحث کنیم , حرف بزنیم و اشتباهاتمون رو قبول کنیم . مثلا بزرگترین اشتباه من توی دورانی که توی بازارچه بودم این بود که دفعه اول پذیرفتم , کاربر rezidentevil از بن در بیاد و به فعالیتش ادامه بده . درسته درخواستش از اشخاصی بود که بالاتر از من بودند اما تصمیم نهایش با من بود و نمی تونم بگم اشتباه نکردم . اما این رو می دونم اگر دوباره این کاربر محدود بشه احتمالش خیلی کم هست که این اشتباه رو تکرار کنم .

متاسفانه اینجا ما با آدم هایی طرف هستیم ( تعداد خیلی کوچکی البته ) که ساده ترین اصول حرف زدن هم بلد نیستند اما خودشون رو همیشه در بحث ها پیش قدم می دونند . فرا فکنی و بازی با کلمات تنها چیزی است که بلدند و البته به صورت غریزی و ناشیانه هم استفاده می کنند. مثلا به این افراد می گویی امروز چند شنبه است ؟ بعد به شما پاسخ می دهند خورشید تو روز طلوع می کند .

کسی که حتی حاضر می شود از یک کلمه توهین امیز استفاده کند , از نظر من شخصیت بحث کردن ندارد . برای من مهم نیست راجب به من چی فکر می کنند و من را به چه چیزی نسبت می دهند . من به قدر کفایت بلد هم از خودم دفاع کنم ( در صورت لزوم و نیاز ) اما توهین همیشه کاری است که ضعیف ترین انسان ها انجام می دهند.

من در قبال توهین ها اغلب سکوت می کنم . چون از جنس من نیست . من نمی توانم به مانند دیگران اینقدر ساده از الفاظ این چنینی استفاده کنم . اگر سکوت من را به عنوان نقطه ضعف حساب می کنند , برایم مهم نیست . چون جایگاه ما ها نشان می دهد که چه کسی نقطه ضعف بالاتری دارد .

متاسفانه من این چند روز بیشتر از چیزی که لازم بود برای بازارچه وقت گذاشتم و فکر نمی کنم دو سه روز آینده بتوانم اینجا سر بزنم .
اما فقط امیدوارم برای یک بار هم که شده , این برخی ها مانند یک انسان با منطق فکر کنند. توهم پیروزی هیچگاه باعث پیشرفت نمی شود.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

:D
کجا در برم داداش ؟! ::دی خوب هر کی از من اکانت بگیره آی پیش مثل خودم می شه !!!!:D

اینو دیگه نیاز به گفتن نیست بچه 2 ساله هم می دونه !

بعد 4 سال فروم وی بی داشتن اگه من مولتی اکانت بخوام بیام انقدر عقل دارم که آی پی رو عوش کنم!!:D

من 3 تا یوزر دارم ! که فقط از همین استفاده می کنم ! اون 2 تا رو هم حمید می دونست چیه هم مدیر ارشد پایلوت می دونه ! بهروز هم 2 تاش رو می دونه اون یکی رو نمی دونه ! :p

اگه گذاشتین زندگی مون رو بکنیم ! امروز نصف پی . ام های یاهوی من لینک بچه ها از اینجا بود ! :lol:

بیخیال من شین مشکلاتتون رو خودتون حل کنید مارو قاطی نکنید قوربونتون برم !!!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
توی این چند روز اینقدر مسائل بازارچه سنگین بوده ( و همزمان شد با چند تا اتفاق شخصی دیگه که وقتم کم شد ) که اصلا فرصت نمی کنم همه پست ها رو کامل بخونم .
یک علت اینکه توی این چند روز تصمیم جدی گرفته نشده و بیشتر سعی کردیم یا تذکر کار و پیش ببریم این بود که نمی خواستم با عجولانه تصمیم گرفتند کار اشتباهی رو بکنم .

سیستم مدیریتی من اصلا منوط به استفاده از ابزار ها نیست . من دوست دارم بحث کنیم , حرف بزنیم و اشتباهاتمون رو قبول کنیم . مثلا بزرگترین اشتباه من توی دورانی که توی بازارچه بودم این بود که دفعه اول پذیرفتم , کاربر rezidentevil از بن در بیاد و به فعالیتش ادامه بده . درسته درخواستش از اشخاصی بود که بالاتر از من بودند اما تصمیم نهایش با من بود و نمی تونم بگم اشتباه نکردم . اما این رو می دونم اگر دوباره این کاربر محدود بشه احتمالش خیلی کم هست که این اشتباه رو تکرار کنم .

متاسفانه اینجا ما با آدم هایی طرف هستیم ( تعداد خیلی کوچکی البته ) که ساده ترین اصول حرف زدن هم بلد نیستند اما خودشون رو همیشه در بحث ها پیش قدم می دونند . فرا فکنی و بازی با کلمات تنها چیزی است که بلدند و البته به صورت غریزی و ناشیانه هم استفاده می کنند. مثلا به این افراد می گویی امروز چند شنبه است ؟ بعد به شما پاسخ می دهند خورشید تو روز طلوع می کند .

کسی که حتی حاضر می شود از یک کلمه توهین امیز استفاده کند , از نظر من شخصیت بحث کردن ندارد . برای من مهم نیست راجب به من چی فکر می کنند و من را به چه چیزی نسبت می دهند . من به قدر کفایت بلد هم از خودم دفاع کنم ( در صورت لزوم و نیاز ) اما توهین همیشه کاری است که ضعیف ترین انسان ها انجام می دهند.

من در قبال توهین ها اغلب سکوت می کنم . چون از جنس من نیست . من نمی توانم به مانند دیگران اینقدر ساده از الفاظ این چنینی استفاده کنم . اگر سکوت من را به عنوان نقطه ضعف حساب می کنند , برایم مهم نیست . چون جایگاه ما ها نشان می دهد که چه کسی نقطه ضعف بالاتری دارد .

متاسفانه من این چند روز بیشتر از چیزی که لازم بود برای بازارچه وقت گذاشتم و فکر نمی کنم دو سه روز آینده بتوانم اینجا سر بزنم .
اما فقط امیدوارم برای یک بار هم که شده , این برخی ها مانند یک انسان با منطق فکر کنند. توهم پیروزی هیچگاه باعث پیشرفت نمی شود.
ممنون آقا بهروز از توجهتون و جواب کاملتون... شما مسئول این بخش هستید و روز به روز هم دعوا های اینجا داره بیشتر میشه ... و همه از شما به شخصه انتظار رسیدگی سریع دارن... شمام حق داری به هرحال نمیشه 24 ساعت آنلاین بود و همش هم وسط جنگ و دعوا ها بود... فکر کنم موافقید یک همکار که مورد تایید همه مدیرای دیگه و شما هم هست در کنار شما اینجا قرار بگیره که تمام بار رو دوش شما نیوفته... فکر کنم شما هم از این جنگ ودعواها خسته شدید...رو این موضوع به طور جدی فکر کنید... فکر کنم لازم باشه انجام بگیره با این اوضاع به هم ریخته و واسه همه بهتره

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
مثلا بزرگترین اشتباه من توی دورانی که توی بازارچه بودم این بود که دفعه اول پذیرفتم , کاربر rezidentevil از بن در بیاد و به فعالیتش ادامه بده . درسته درخواستش از اشخاصی بود که بالاتر از من بودند اما تصمیم نهایش با من بود و نمی تونم بگم اشتباه نکردم . اما این رو می دونم اگر دوباره این کاربر محدود بشه احتمالش خیلی کم هست که این اشتباه رو تکرار کنم .

اگه گذاشتین بریم پی سفارش مردم !!!:D
--------

بهروز یه طور می گی انگار 654 بار من بن شدم !!!

والا آخرین بار بن شدم فک کنم تقصیر جناب عالی بود ! که نه عذرخواهی کردی و نه حتی توضیحی دادی بابت اون کارت !

شما برای یکی از قدیمی ترین و پر فروش ترین فروشندگان عنوانی گذاشتی که در توضیحات نوشته بودی این عنوان برای افراد مشکوک هست !!!:hmm:

فکر نمی کنم هیچ کس آماره فروش منو اینجا داشته باشه هیچ کس! اما حتی 1 نفر هم از من ناراضی نبوده حتی 1 نفر!!

یعنی شما برای معتمد ترین فروشنده عنوان کثیفترین آدم رو گذاشتی :hmm:

شما وقتی میای برای من یه همچین عنوانی قرار می دی من ترجیح می دم بن بشم تا اون عنوانی که شما گذاشتی رو داشته باشم !!!

-------------------
هی حالا چپ برو راست بیا گیر بده به من ! جایزه مایزه داره لابد ! :D

بزارید بریم به کارمون برسیم !

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در مورد جمله دوم . من 6 سال است در اینجا حضور دارم و حد اقل 3 سال مدیر و همکار بودم . من با 80% کادر مدیریتی , همکاران , ادمین ها دوست هستم و من به دوستیشون افتخار می کنم . اما با هیچکس فامیل نیستم , این مورد رو هم اگر اثبات کنید که من با کی فامیل بودم که اومدم اینجا ممنون می شوم .

یاد آور می شوم اگر نتوانید موارد تهمت زده شده را اثبات کنید من این حق را برای خودم محفوظ می دارم که با شما برخورد کنم .

لول.. بابا نگو اینا ملت همه دارن خنده غش میکنن!:lol: یعنی شما به واسطه زد و بند با پایلوت مدیر نشدی :lol: نکته جالب اینه که کسی نگفته اختیار فروم دست مدیر ارشدش نیست ولی اینکه امثال تو بیان بگن رو هوا شدن مدیر بازارچه(!) جک ساله! شما میگی اثبات کنیم که چطور تو این فروم و از چه راهی به کجا رسیدی میخوای من برات اثبات کنم؟ فقط کافیه اون تاپیکی که توش فحاشی کردی به ادامین و مدیر کل فروم که زدی بودی تو گفتگوی ازاد بگی احسان برگردونه بعدش معلوم میشه کی از کجا به کجا رسیده!

چند بار این بحثو پیش کشیدم که اقا هر غلطی مدیریتی دوست دارید تو فروم بکنید ولی وقتی شروع کنید به سجاده اب کشیدن مطمئن باش من و امثال من نمردیم بیایم بگیم چه کارایی که نکردید! تو همون مدیری نبودی برای خود شیرینی تمام بخش هایی که بهت ربط نداشت میگفت منو مدیر کنید؟:lol: دور اول مدیریتت که بلطف گوساله اعظم و خالی بند بزرگ (که بن هم شد) جناب علیرضا شیرازی شدی مدیر یادت نرفته که! هر جایی گفتن مدیر میخوایم تو گفتی من هستم! از گفتگو آزاد تا اشتراک:lol: بعدشم که با تیپا از مدیریت انداختنت بیرون اون تاپیک رو زدی و اون توهین هارو نوشتی! فکرشم نمیکردی کسی از اون دوران بمونه که بهت جواب بده! از همون زمانم شروع کردی به لابی با بهمن! من پی ام یکی از همکارای همین بازارچه رو برات ملت بزارم که گفتن اقا این بهروز لابی کرده و ما هیچ کاره ایم! اول برای رد گم کنی شدی همکار شبکه! بعدش دیدی نون تو بازارچست شدی همکار بازارچه(بدون حتی 1 پیشنهاد از سمت یوزر ها! تاپیک همکار بازارچه ر و من خودم یادمه با حمید بحث کردم و همونجا قرار شد یوزر ها پیشنهاد بدن که حتی 1 نفر اسم تو رو نیورده بود! ) بعدش گفتن شما همکار کل بازارچه ای و بعدشم مدیر اینجا! یادت نرفته اون نظرات کارشناسی اول همین تاپیک رو:lol:

از این بعد خواستی خالی ببندی و سجاده اب بکشی یادت باشه همه ملنگ نیستن! ;)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
لول.. بابا نگو اینا ملت همه دارن خنده غش میکنن!:lol: یعنی شما به واسطه زد و بند با پایلوت مدیر نشدی :lol: نکته جالب اینه که کسی نگفته اختیار فروم دست مدیر ارشدش نیست ولی اینکه امثال تو بیان بگن رو هوا شدن مدیر بازارچه(!) جک ساله! شما میگی اثبات کنیم که چطور تو این فروم و از چه راهی به کجا رسیدی میخوای من برات اثبات کنم؟ فقط کافیه اون تاپیکی که توش فحاشی کردی به ادامین و مدیر کل فروم که زدی بودی تو گفتگوی ازاد بگی احسان برگردونه بعدش معلوم میشه کی از کجا به کجا رسیده!

چند بار این بحثو پیش کشیدم که اقا هر غلطی مدیریتی دوست دارید تو فروم بکنید ولی وقتی شروع کنید به سجاده اب کشیدن مطمئن باش من و امثال من نمردیم بیایم بگیم چه کارایی که نکردید! تو همون مدیری نبودی برای خود شیرینی تمام بخش هایی که بهت ربط نداشت میگفت منو مدیر کنید؟:lol: دور اول مدیریتت که بلطف گوساله اعظم و خالی بند بزرگ (که بن هم شد) جناب علیرضا شیرازی شدی مدیر یادت نرفته که! هر جایی گفتن مدیر میخوایم تو گفتی من هستم! از گفتگو آزاد تا اشتراک:lol: بعدشم که با تیپا از مدیریت انداختنت بیرون اون تاپیک رو زدی و اون توهین هارو نوشتی! فکرشم نمیکردی کسی از اون دوران بمونه که بهت جواب بده! از همون زمانم شروع کردی به لابی با بهمن! من پی ام یکی از همکارای همین بازارچه رو برات ملت بزارم که گفتن اقا این بهروز لابی کرده و ما هیچ کاره ایم! اول برای رد گم کنی شدی همکار شبکه! بعدش دیدی نون تو بازارچست شدی همکار بازارچه(بدون حتی 1 پیشنهاد از سمت یوزر ها! تاپیک همکار بازارچه ر و من خودم یادمه با حمید بحث کردم و همونجا قرار شد یوزر ها پیشنهاد بدن که حتی 1 نفر اسم تو رو نیورده بود! ) بعدش گفتن شما همکار کل بازارچه ای و بعدشم مدیر اینجا! یادت نرفته اون نظرات کارشناسی اول همین تاپیک رو:lol:

از این بعد خواستی خالی ببندی و سجاده اب بکشی یادت باشه همه ملنگ نیستن! ;)

آقا این پست شما رو که به احتمال قوی الان میان پاک میکنن ...

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا این پست شما رو که به احتمال قوی الان میان پاک میکنن ...
برادر مسلمه یا پاک میکنن یا ماست مالی میکنن! من تو این فروم 7 ساله عضوم و حتی 1 خط مطلب ننوشتم که ازش شرمسار باشم! ولی بعضیا برای ارضای عقده های مادی و معنویشون از هر راهی وارد میشن! اقا الان میگه به رفاقت اینا افتخار میکنم انوقت من اگر بیام و مدرک رو کنم که چه گندایی قبلا زده و برای همین رفقا چه توهین هایی که ننوشته بایدم بیاد ماست مالی کنه و یا پاکش کنه! :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
برادر مسلمه یا پاک میکنن یا ماست مالی میکنن! من تو این فروم 7 ساله عضوم و حتی 1 خط مطلب ننوشتم که ازش شرمسار باشم! ولی بعضیا برای ارضای عقده های مادی و معنویشون از هر راهی وارد میشن! اقا الان میگه به رفاقت اینا افتخار میکنم انوقت من اگر بیام و مدرک رو کنم که چه گندایی قبلا زده و برای همین رفقا چه توهین هایی که ننوشته بایدم بیاد ماست مالی کنه و یا پاکش کنه! :D

البته من فکر کنم این دفعه ایشون بیان و پاسخ کامل بدن چون اولا مستقیما طرف صحبت بودن از طرف یک کاربر قدیمی
دوما یکی مثل شما رو هم که نمیشه بن کرد چون قسمتی از تاریخ پرشین تولز هستید و از خیلی از همکاران هم قدیمی ترین و پست هاتون بیشتره و شناخته شده هستید سوما اگر جواب ندن خیلی ها در آینده همین پست شما رو ملاک قرار می دن حتی اگر پاک شه و در آخر کسانی بودن که چندین پست با لحن های بد و زننده با ایشون صحبت کردن و ایشون با هاشون کنار اومدن ... به هر حال آقا بهروز اگر باشن باید کنارشون همکار دیگری هم برای این بخش باشه ... این قسمت داره از کنترل خارج میشه و حتی پاک کردن پست هام دیگه جواب نمیده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
البته من فکر کنم این دفعه ایشون بیان و پاسخ کامل بدن چون اولا مستقیما طرف صحبت بودن از طرف یک کاربر قدیمی
دوما یکی مثل شما رو هم که نمیشه بن کرد چون قسمتی از تاریخ پرشین تولز هستید و از خیلی از همکاران هم قدیمی ترین و پست هاتون بیشتره و شناخته شده هستید سوما اگر جواب ندن خیلی ها در آینده همین پست شما رو ملاک قرار می دن حتی اگر پاک شه و در آخر کسانی بودن که چندین پست با لحن های بد و زننده با ایشون صحبت کردن و ایشون با هاشون کنار اومدن ... به هر حال آقا بهروز اگر باشن باید کنارشون همکار دیگری هم برای این بخش باشه ... این قسمت داره از کنترل خارج میشه و حتی پاک کردن پست هام دیگه جواب نمیده

برادر پست من سوالی نبود که! پست من اثباتی بود! :D در ضمن چرا نمیشه منو بن کرد!منم مثه بقیه خلافی مرتکب بشم باید تاوانشو بدم!ولی دوستان خوب یادشونه که ماجراهای همکار های بازارچه و رای گیری و سقف قیمت و سایر مسائل من بدون تعارف حرفمو زدم و تا الانم برای کسی دستمالی پهن نکردم! شما فکر میکنی ایشون اولین نفر هستن؟ من دونه دونه مدیر هایی که اینجا گند بالا اوردن روشون دست گذاشتم! زمانی که شیرازی انقدر پررو شده بود که میگفت باید مدیر ارشد بشه دوستان یادشونه من چه جواب هایی نوشتم! الانم من نگفتم به من ربط داره کی اینجا مدیر میشه یا کی نمیشه! گفتم جا نماز برای بقیه اب نکشن! چیزی که واضحه امثال این اقا که مقبولیت کاربرا رو همراه خودشون ندارن! ولی اختیار فروم دست ادمین و مدیر هاشه! اگر خواستن ایشون مدیر بشه به خودشون ربط داره و بعدا هم خودشون باید جواب بدن! ولی این بابا جوری پست میزنه انگار برای بخش بازارچه ساخته شده و تو خون ایشونه و هیچ گند مدیریتی هم قبلا نزده! کدوم مدیر تو تاریخ فروم ها شما پیدا میکنید (نه فقط پی تی) که برکنارش کنند و بعدش بیاد تاپیک بزنه توهین کنه به ادامین و مدیر کل فروم و کلی تهمت بزنه بعدش همین اقا باز دوباره تا اب از اسیاب افتاد بشه مدیر اونم نه تو بخشی که قبلا مدیر بوده بلکه جایی که از همه پر بازدید تر و مهمتره:lol: ایشون میخواد خدمت کنه به فروم بره همون بخش شبکه و مدیریت کنه! منتها وقتی کسی هدفش چیز دیگست براش فرقی نداره اسمش زیر کدوم بخش بخوره! باور کن من با هر مدیری اینجا بحث کردم یه چیز فقط در مورد این اقا مشترک بوده تو بحثاشون! ایشون هر جا بتونه میگه من رو مدیر کنید و بهم اختیار بدید (هم دفعه اولی که مدر شد و هم اینبار) و جالبه سر سوزنی از اینکار تو بخش هایی که میگیره اطلاع نداره! فرق بین مدیری که کاربرا به واسطه احترام حرفش رو گوش میکنن و قضاوتش رو قبول مکنن با مدیری که کاربر میدونه اگر حرفی بزنه پاک میشه و برخورد میشه همینه! مثال هم زدم! اسما شیرازی هم اینجا مدیر بود ولی وقتی فقط 4 نفر از روی ترس و عنوان مدیریتی قبولش میکردن به نظرت من نوعی هم باید قبولش کنم؟ از دورانی که اینجا برای خودش عظمت و حرمتی داشت فقط 2 تا دونه مدیر مونده! امین و مهدی ! هنوزم میان این فروم! به نظر کسی که از سال 2004-2003 اینجا مدیره تا الان دستش کج بوده بگه منو بکنید مدیر 4 تا بخش بیربط دیگه!؟ یا مثلا من اینجا 1 میلیارد بار پابلیک پست زدم که اا به این مسائل رسیدگی کنید و فط و فط 1 بار پی ام دادم به این اقا نوشته برای من از اولشم باید میومدی پی ام میدادی به من کارتو راه بندازم:lol:(پی ام هم موجوده و میزارمش لازم شد) یعنی ایشون عقده اینو داره که بهش احترام بزارن یا تحویلش بگیرن!:lol:

Last edited:

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
وحید عزیز من واسه شما احترام قائلم خیلی وقته شما رو میشناسم دورادور.یکم لحن تون تند هستش.شاید ناراحت هستین یا عصبانی ولی دور از شان شماست که اینجوری حرف بزنید.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید عزیز من واسه شما احترام قائلم خیلی وقته شما رو میشناسم دورادور.یکم لحن تون تند هستش.شاید ناراحت هستین یا عصبانی ولی دور از شان شماست که اینجوری حرف بزنید.

برادر من چند وقته اینجا پست نزده بودم؟ وقتی یه جایی ضعف داره و این ضعف به منم اسیب میزنه مجبورم که بیام و بگم که با حرف زدن و منم منم کردن چیزی درست نمیشه! از اینا گذشته من کسی رو به سوالمدیریت متهم نکردم که! نوشتم اگر اینجا کسی از روی علاقه مدیران و ادامین مدیر میشه نقش قهرمان کاربران رو بازی نکنه! این تاپیک در مورد بازارجه رو مطالعه کنید»:

http://forum.persiantools.com/t125058-page3.html

به وضوح توش نوشسته شده اقا بازارچه جای حساسیه و مدیرش باید مورد تایید دار و دسته ادامین و غیره باشه! حداقل این دارو دسته ادامین اگر مدیری ضعیف بود یا خودسرانه عمل کرد جراتشو داشته باشن که برخورد کنند! الان شما میگی برخورد من درست نیست ولی من همونقدر که برای حامد نوشتم اقا این شیوه مدیریت درست نیست چرا برای داوود ننوشتم؟ فرق ادما اینجا معلوم میشه! داوود ذاتا مدیر بود و مدیر خوبی هم بود و برای بازارچه هم خوب بود! حامد ذاتا مدیر بود ولی مدیر خوبی برای بازارچه تبود! ورزش و رانندگی خدایی مدیر خوبی بود! کلا برخوردش تو بخش ورزش یا رانندگی فرق داشت با بازارچه چون اونجا میدونست داره چیکار میکنه و خودش اینکاره اون بخش بود! بهروز اینجا از حامد هم بدتر برخورد میکنه! چون اینکاره این بخش نیست بخواد نخواد تنش پیش میاد! شما فکر میکنی من از روی عداوت شخسی میگم؟ امیر (وایز من) رو من بخاطر توهین به یکی از مدیر ها تو یه فرومی بن کردم! اینجا هم هر مدلی دلش خواست با من درگیر شد! خودشو به این و اون هم چسبوند که چیزی دستشو بگیره(از جمله همین بهروز)! ولی اخرش وقتی گفتن شده همکار بخش موبایل من کلی خوشحال هم شدم! چون هم تجربشو دیگه داره و هم انگیزه و هم دانش و از همه مهمتر کاربر اینجا قبولش داره! من که اخر این ماجرا رو میدونم! 2 سال پیش پست زدم در مورد این مدل وقایع:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1760981&postcount=53

اخر تاپیک رو بخون! احسان امده نوشته تاپیک رو میبندم چون مال زمانیه که بهروز مدیر شبکه بود! بابا احسان کلا نمیدونه بحث سر گفتگوی ازاد بوده نه شبکه! اخرین باری که خودش فروم رو درست و درمون خونده زمان شیرازی بوده:D دفاع چشم بسته یعنی همین! چند تا مثال دیگه بزنم از دفاع چشم بسته؟

1.مدیری اینجا بود که مثه بهروز خان دوست داشت همه کاره فروم بشه و بخش های مهم رو بگیره! اسمش اسفندیار بود!:lol: این اقا شد مدیر زیر بخش لپ تاپ! وقتی مدیر شد شروع کرد به همین حرکاتی که بهروز میکنه! اخر سر هم چون ناشی بود با یه اقایی به اسم مهرداد که تاپ پستر فروم بود کل کل کرد! تو کلکل ها داخل فروم یه پیغام از مهرداد نشون داد که توش مهرداد بهش فحش داده بود! بعدا تابلو شد که خودش ادیت کرده و اون پیغام رو گذاشته! حالا برخورد مدیریت اینجا چی بود؟ گفتن اقا پیغام ها به ما ربطی نداره و از این به بعد هر کی پیغام هارو پابلیک بزاره بنش میکنیم:D همین حرکت باعث شد که اسی خان بفهمه اینجا چه سیستمی داره و سرع رفت و تقاضای مدیریت بخش بازارچه رو داد:wacko: از همون روز اول بازارچه رو کون فیکون کرد! قوانین مسخره جدید و برخورد ها انچنانی! اخر سر اوج حرکت خلاقانه رو زد و کل بازار چه رو مرج کرد تو 1 تاپیک:lol: اینم تاپیکش:
http://forum.persiantools.com/t1331-post245659.html (الان در دسترس نیست ولی موجوده و برای یاد اوری خود دوستان بالا دستی گذاشتم!)

خوب این دوست عزیزمون کاری کرد ممدرضا امد نوشت اقا ما اسفالت شدیم تا تاپیک هارو برگردونیم:lol: البته بازم کاریش نکردن! و تازه اقا گفت منو بزارید مدیر کل فروم:D بعدش دید دیگه را نداره زد تو جاده خاکی و شروع کرد به پاپوش های سیاسی درست کردن و اخر سرم محترمانه بنش کردن:D

2.ماجرای علیرضا شیرازی که دقیقا کپی همون بالاییه ولی شدت حماقت هارو ضرب در 200 کن:lol:

3.ماجرای AMD>INTEL که همن الانم در جریانه! نکته مهم ماجرای این مدیر این بود که دقیقا زمانی که بهروز درخواست بخش های مختلف رو میکرد که به عنوان مدیر بزارنش این اقا هم همون درخواست ها رو میکرد! از گفتگوی ازاد گرفته تا بخش کل کامپیوتر و موبایل! این دوستمون هم بارها اشتباه کرد و ادامین و مدیر ها ازش دفاع کردن!نمونه های مالی رو مثال نمیزنم ولی این نمونه مدیرتی»:
http://forum.persiantools.com/t77468.html
ماجرا ها برای اونایی که نگرفتن توضیح بدم! یه کاربری تو امضاش شماره تلفن داشت ! این اقا بنش کرد در حالیکه خودش تو امضاش شماره تلفن گذاشته بود:lol:
اخرشم این دوست عزیزمون مدیر بعد مدتها درگیری هم بن شد و کار به دادن فحش و غیره کشید! البته بازم تا 1 ماه چیش با یه ای دی جدید اینجا همکار بود و همه میدونستن این همونه بجز مسئولین فروم:lol: یعنی هر کس 1 پست از این اقا میخوند میفهمید که چی به چیه ولی لامسف انقدر این فروم مسئولینش مردمی و فروم گرد هستن حتی از درک هویت کاربری که بهشون فحاشی ناموسی هم کرده عاجزن! تمام امید من که دارم این پست ها رو میزنم همینه که دوستان ضعف حافظه داشته باشن و بعدها یادشون بره:D

اخرش بازم بگم من نمیخوام کسی حق رو بده به من! نمیخوام کسی هم برای من نوشابه باز کنه! فقط زور بهم امده ماجراهایی که بارها و بارها اینجا تکرار شده داره اتفاق میوفته و جالبه این دفعه طرف برای فروم نقش قدیس رو هم میخواد بازی کنه! پست 3 سال پیش منو بخونید 2باره ! الانه که بیاد بگه من از اولشم بارها استعفا داده بودم و مدیریت قبول نکرد !:)

ex_dj_ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و تبریک عید خدمت شما

من امروز تونستم بیام کافی نت و مشکلم رو مطرح کنم
2 بار به صورت انگلیسی مطرحش کردم اما رسیدگی نشد گفتم شاید بهش توجه نشده و بیام به صورت فارسی مطرحش کنم
بنده حدود 10 روز است که به حساب آقای داوود ساعدی مبلغ 131.000 تومان واریز کردم اما ایشان از باز پرداخت مبلغ بنده و یا ارسال سفارش بنده سر باز می زنند
درخواست رسیدگی به این قضیه رو دارم
بنده هم صبح و هم عصر سرکار هستم و مشغله ام بیشتر از ان هست که درگیر گرفتاری ها و درگیری های بین اقای ساعدی و افراد دیگر سایت باشم
خواهشی که دارم قراری تایین کنید که آقای ساعدی یا سفارشی بنده رو ارسال کنند و یا مبلغ بنده را به من بازگردانند تا حداقل بنده بتوانم پس از این همه بلاتکلیفی از فرد دیگری خرید خود را انجام دهم
در صورت رسیدگی نکردن به این مسئله اینجانب با مدارک و مستندات خودم از طریق مراجع قضایی از اقای داوود ساعدی و سایت شما شکایت خوام کرد.

با تشکر از توجه و رسیدگی شما

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

2 بار به صورت انگلیسی مطرحش کردم اما رسیدگی نشد گفتم شاید بهش توجه نشده و بیام به صورت فارسی مطرحش کنم
بنده حدود 10 روز است که به حساب آقای داوود ساعدی مبلغ 131.000 تومان واریز کردم اما ایشان از باز پرداخت مبلغ بنده و یا ارسال سفارش بنده سر باز می زنند
بنده هم صبح و هم عصر سرکار هستم و مشغله ام بیشتر از ان هست که درگیر گرفتاری ها و درگیری های بین اقای ساعدی و افراد دیگر سایت باشم
خواهشی که دارم قراری تایین کنید که آقای ساعدی یا سفارشی بنده رو ارسال کنند و یا مبلغ بنده را به من بازگردانند تا حداقل بنده بتوانم پس از این همه بلاتکلیفی از فرد دیگری خرید خود را انجام دهم
در صورت رسیدگی نکردن به این مسئله اینجانب با مدارک و مستندات خودم از طریق مراجع قضایی از اقای داوود ساعدی و سایت شما شکایت خوام کرد.

شما از رزیدنت اویل اکانت یا چیزی خریدین؟ آخه آقا داوود اینجا اعلام کرده شما و رزیدنت اویل یک نفر هستین و رزیدنت اویل هم گفته IP شما با ایشون یکی هست چون ازش اکانت گرفتین. این مسئله درسته؟ البته می پرسم که تو حل مسئله کمکی کرده باشم...چون آقا داوود با رزیدنت اویل مشکل داره و اگر ip شما دو تا یکی باشه احتمالا خیلی سخت باهاتون کنار بیان...البته سعی کنید نظر آقا داوود رو جلب کنید و باهاشون تماس بگیرید چون از طریق سایت ممکن خیلی طول بکشه که یه پولتون برسین چون آقا بهروز گفتن چند روز نمیان

Last edited:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

آخ این از اون مواردی هستش که میگه گذر پوست به دباغ خونه میوفته :دی

بعید میدونم تا 1 ماه آینده بتونم انتقال وجه بدم!

یه مقدار هم شعور خوبه به خدا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا