• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
شکایت شما پیگیری میشه . به فروشنده هم اطلاع داده شد تا دفاعیات خودش رو اینجا قرار بده .

ممنون

اومدیم و این آقا نیامد و نه جواب شما رو داد و نه جواب منو.تکلیف چی میشه؟
تقاضا دارم مهلت قانونی براش تعیین کنید و اگه نیامد و جواب من و بقیه افرادی که سرشون کلاه گذاشته رو نداد اعتبارشو بگیرید و از سایت اخراجش کنید.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام خدمت مدیران محترم بازارچه
بنده هفته پیش ( 2 شنبه) یک عدد گوشی مایلستون xt720 که توسط کاربری به نام
joker_war برای فروش گذاشته شده بود خریداری کردم و باتوجه به مشخصات گوشی قرار شد که گوشی 3روز کارکرده و تمیز رو برام بفرستن اما ایشون همونجا هم عکس دوتا گوشی رو گذاشته بودن که یکی دیگه گوشی چند ماه کار کرده پدرشون بود و ایشون گوشی 3روز کارکرده رو واس خودش برداشته و گوشی پدرش رو واسم فرستاده که درب پورت شارژش کنده گوشی ساخت یک سال پیش بوده و کارتون درب و داغونی هم داره
بنده مستنداتو آپلود کردم
و واستون گذاشتم
خواهشا پیگیری کنید ایشون منو تهدید کردن که مدیران آشنامنو شماروازسایت اخراج میکنم چند بارم تماس گرفتم جواب ندادن و به من گفتن که تصادف کردمو تو کمام
درحالی که همین چند روز پست زدن تو سایتو تاپیکای جدید فروش
ایشون دارن از اعتماد بچه های پی تی سو استفاده میکننو سایتو نامعتبر
معلوم نیس سر چندتا دیگه رو کلاه بذارن
بنده خواهان تمام پول و پس دادن گوشی یا دریافت تفاوت قیمت گوشی هستم یعنی 50000 هزار تومن
درضمن ایشون سر یک کاربر دیگه بنام mhek رو هم مثل من کلاه گذاشتن و گوشی که فرستادن اونی که تو بازارچه معرفی کردن نبوده و مشکل داشته به یشونم گفتم به اطلاع مدیران بازارچه برسونن.
این آدرس تاپیک فروشش
http://forum.persiantools.com/t197160.html

اینم عکسای گوشی که فرستاده

با توجه به اتمام فرصت قانونی 24 ساعته که به فروشنده داده شد . ایشون اعلام کردند که هیچ دفاعی ندارند و حاضر نیستند در این تاپیک حضور پیدا کنند.
بر این اساس ؛ فروشنده به دو ماه محرومیت از فعالیت های تجاری مشروط محکوم خواهد شد .

پ ن : مشروط بدین معنی است که هرزمان توانستند خلاف این مورد را ثابت کنند و یا از شاکی رضایت گرفتند از محرومیت خارج خواهند شد اما نام ایشان در فروشندگان دارای سابقه منفی درج خواهد شد .

Last edited:

شاه شبکه

Registered User
لایک‌ها
14
با توجه به اتمام فرصت قانونی 24 ساعته که به فروشنده داده شد . ایشون اعلام کردند که هیچ دفاعی ندارند و حاضر نیستند در این تاپیک حضور پیدا کنند.
بر این اساس ؛ فروشنده به دو ماه محرومیت از فعالیت های تجاری مشروط محکوم خواهد شد .

پ ن : مشروط بدین معنی است که هرزمان توانستند خلاف این مورد را ثابت کنند و یا از شاکی رضایت گرفتند از محرومیت خارج خواهند شد اما نام ایشان در فروشندگان دارای سابقه منفی درج خواهد شد .

به نظر من که حکم بسیار سهل گیرانه ای است !

:blink:

.

Last edited:

finger

Registered User
لایک‌ها
12
واقعا عجیبه اینجا!!!طرف رسما کلاهبرداری کرده..حکمش میشه 2 ماه محدودیت که اونم عمرا اعمال بشه!میره با یه آیدی دیگه میاد..کی به کیه..
فرق ایران با بقیه دنیا اینجاست.به جای اینکه کلاهبردار رو کلا اخراج کنن و بزارنش تو لیست سیاه و همیشه هم چک کنن که طرف با یه آیدی دیگه نیاد.خیلی محترمانه بهش میگن فعلا دو ماه صدات در نیاد تا آبا از آسیاب بیفته بعدش دوباره میتونی با آیدی اصلیت بیای و آیدی جدیدت رو هم نگه داری واسه دفعه بعد.
شاخام در اومدددددددد از این احکاممم

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564

اقا بهرزو شما مدیری به جاش
همیشه هم حرفتون رو گوش کردم
اما خدایی باید یک تغیری تو این وضعیت بدید بعد 2 ما ه باز میاد و یکی دیگه رو سرکیسه میکنه!
برادر grid رو من میشناسم خودش تهه بازاره
وقتی طرف سر این بیچاره رو کلا میزاره ببین وضع بقیه چی میشه
شما دارین با همه مدارا میکنید
حقشه شماره و ادرس و ........این افراد تو سایت باشه تا جرعت نکنن از این کارها بکنن
دیگه مد شده هرکسی دی ایپاد مشکل دار
یک کنسول دربه داغون
میاد میندازه به یکی و برو که رفتیم!!!!فوقش ای دی کابریش میره تو لیست!بعد یک اید دی دیگه و یک شروع دیگه
اگه نظر ما کاربرا هم مهمه خوب گوش بدید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا بهرزو شما مدیری به جاش
همیشه هم حرفتون رو گوش کردم
اما خدایی باید یک تغیری تو این وضعیت بدید بعد 2 ما ه باز میاد و یکی دیگه رو سرکیسه میکنه!
برادر grid رو من میشناسم خودش تهه بازاره
وقتی طرف سر این بیچاره رو کلا میزاره ببین وضع بقیه چی میشه
شما دارین با همه مدارا میکنید
حقشه شماره و ادرس و ........این افراد تو سایت باشه تا جرعت نکنن از این کارها بکنن
دیگه مد شده هرکسی دی ایپاد مشکل دار
یک کنسول دربه داغون
میاد میندازه به یکی و برو که رفتیم!!!!فوقش ای دی کابریش میره تو لیست!بعد یک اید دی دیگه و یک شروع دیگه
اگه نظر ما کاربرا هم مهمه خوب گوش بدید

منم تایید میکنم.اومده به این واضحی جواب داده بعد 2 ماه محروم از فروش؟؟؟؟!
بنظر من تمام اطلاعاتش باید در لیست کابران با سابقه ی منفی قرار بگیره.
واقعا خیلی دارین مدارا میکنین.:wacko:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اومدیم و این آقا نیامد و نه جواب شما رو داد و نه جواب منو.تکلیف چی میشه؟
تقاضا دارم مهلت قانونی براش تعیین کنید و اگه نیامد و جواب من و بقیه افرادی که سرشون کلاه گذاشته رو نداد اعتبارشو بگیرید و از سایت اخراجش کنید.

جناب بنظرم برین ازشون شکایت کنین.این که نشد هر کاربری که میاد حتی فعال دست یه کلاه برداری میزنه.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
انگار طرف داره ماهیانه ملیونی از بازارچه سود میکنه که اگه دو ماه محروم شه بیشتر ضررش باشه تا اینکه بیاد کاره خلافی که کرده رو درست کنه

کسی میدونه این قوانین برخورد رو کی اینجا وضع کرده تا این شب جمعه یه صلواتی واسش بفرستیم

مملکته داریم خدا وکیلی

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
کلاهبرداران عزیز از این به بعد کلاهبرداری کنید چون نهایتش 2 ماه محروم میشید از فروش بعد هم درست میشه !!!!
خوب شد داداش قاضی دادگاه نشدی با این حکمایی که صادر میکنی جناب مدیر بازارچه
تا همیشه بالای اسمش بزنین محروم از فروش و کلاهبردار.هر چی هم اطلاعات ازش هست باید بزارین تا تو نت پر شه ضرر این بنده خدا رو کی باید بده؟شاید همین فردا خود من قربانی بشم یعنی که چی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون بعد از 2 ماه باز میاد سرکیسه میکنه یکی دیگه رو یعنی چه این وضعیت بن کنید بره دیگه طرف خیر سرش کاربر فعالم بود
عجبا!!!

Last edited:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
با کمال احترام به مدیر بازارچه به نظرم ایشون لیاقت داشتن این پست رو تو سایت واقعا ندارند
باید افراد از طریق رای گیری مثل همین همکار بخش بازاچه انتخاب بشن
حالا چه ایشون ناراحت بشن چه نشن این نظر بنده بود

Last edited:

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
بچه ها توافقی جمع بشن و به مدیر ارشد گزارش بدن

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
مدیر ارشد !!! شما دو سه صفحه قبل رو با دقت بخون میفهمی کارسازه یا نه ;)
کلا مدیران سایت مثال و نمونه ای کوچک از وضعیت حال حاظر مملکت ماست!!!
بلا نسبت برخی از عزیزان سایت که واقعآ زحمت کش هستند که همگی اونارو میشناسیم

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
لاقل اگه مدیر ارشد موافق نیستن ، در مورد کلاه برداری ها خیلی سخت تر برخورد کنن.دوستان هم اگه وقتش رو دارن از کلاه بردارای بی شرف شکایت کنن شاید به جایی رسیدیم.:eek:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کلاهبرداران عزیز از این به بعد کلاهبرداری کنید چون نهایتش 2 ماه محروم میشید از فروش بعد هم درست میشه !!!!
خوب شد داداش قاضی دادگاه نشدی با این حکمایی که صادر میکنی جناب مدیر بازارچه
تا همیشه بالای اسمش بزنین محروم از فروش و کلاهبردار.هر چی هم اطلاعات ازش هست باید بزارین تا تو نت پر شه ضرر این بنده خدا رو کی باید بده؟شاید همین فردا خود من قربانی بشم یعنی که چی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون بعد از 2 ماه باز میاد سرکیسه میکنه یکی دیگه رو یعنی چه این وضعیت بن کنید بره دیگه طرف خیر سرش کاربر فعالم بود
عجبا!!!

دقیقا همینطوره.کاربر فعاله باید ین بشه.ایجوری که نشد.میاد پول یکی دیگرو هم بالا میکشه.زندان نیست که 2 ماه براش رد کنن.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
کلا کسی رسیدگی نمیکنه
من شماره هرکی از مدیرا حتی مدیر ارشد و خواستم حتی یک نه نگفتن جواب هم ندادن!
من دیگه کلا بدون تست و امتحان چیزی رو خرید نمیکنم!
هر چیزی حدی داره!اما اینا دارن ترویج دزدی میکنن!بعد میان پست مارو پاک میکنن بعدش میگن شرایط اینطوریه

ex_dj_ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
bade bish az 24 sat hanoz be moshkele man residegi nashode chera ?
ba tashakor

Ar@sh

Registered User
لایک‌ها
9
چه خبره اینجا....
چقدر مدیر فعال !!

ما هم به جمع دوستان پیوستیم.
مدیر جان ما به این بابا Love_life
پول دادیم که سرویس به ما بدن اما نه سرویس دادن و نه پول رو پس میدن و نه جوابی به پیام خصوصی ها میدن
نه تو سایت شون پشتیبانی جوابی میده نه.....
اینم تاپیکشون

دانلود از سایت های رپیدشیر ، فایل فاکتور ، نت لود ، فایل سرو و ... با یک اکانت

لطفا پیگیری بفرمایید.

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
من نمیدونم قضیه موبایل چی هست.اما اگه کسی تو معامله بگه گوشی تازه خرید شده و اکک فلان... و به جاش گوشی دبگه بده با کار کرد بالا. هیچ فرقی با کلاهبرداری و دزدی نداره.

و حکم 2ماه محروم از فعالیت حکمش نیست این محروم از فعالیت میتونه برا کسایی که فحاشی میکنن خوب باشه نه کلاهبردار و دزد..

باید کسی که کلاهبرداری کرده باید کاملا محروم بشه از فعالیت و اسم و مشخصاتت کامل و شماره حساب و مشخصات دیگه در سایت قرار بدن برای همیشه تا کاربران تو خریدهاشون دوباره تجربه نکنن.

مدیران محترم باید رسیدگی کنید و مشخصات طرف رو هم قرار بدید.
چون امکان داره فردا من یا کس دیگری هم مورد کلاهبرداری قرار بگیریم.

از دووستان هم می خوام برن شکایت کنن و از اینجا هم کامنت ها رو ذخیره کرده و تو دیسک کپی کنن تو پرونده به دادسرا ارجاع بدن..راحت به نتیجه میرسن.

دوستان برا شکایت هم:
اول میرین دادسرا منطقه خودتون و شکوایه می نویسید.بعد قسمتجاع دادسرا میرید اونجا شما رو کامل راهنمایی میکنن.
اینم بدونید از طرف کل خرجی که کردید میگیرید و طرف هم جریمه هخم میشه;)
با این کار طرف...

شاه شبکه

Registered User
لایک‌ها
14
مدیریت محترم ،

جدیدا یک کار غیر اخلاقی در این بازارچه صورت گرفته ، آیا شما آن را کلاهبرداری می دانید یا نه ؟!

شخص کلاهبردار ، ابتدا آگهی پیش فروش یک کالا ( مثلا ps3 یا xbox ) به قیمت کمی ارزانتر از بازار را میدهد و

با گرفتن بخش اعظم پول از خریداران ، وعده میدهد که در عرض 2-3 هفته کالا را از دبی ( یا خارج) وارد می کند و به

خریدار می رساند ! اما این دو سه هفته ، هرگز تحقق نمی یابد و به اصطلاح - فروشنده مرتب وعده وعید میدهد

تا اینکه 4 ماه می گذرد ، و فروشنده با کمال خونسردی اعلام می کند که نمی توانم کالا را بیاورم و بیایید پولتان را

پس بگیرید !

این شخص کلاهبردار با پول مشتری کلی کار کرده است و سودگزافی برده است ! و مشتریان باید سود

پولی که چند ماه از دست او خارج شده است و بلوک شده است را بگیرد !

حتی اگر پول در کارت بانکی به اصطلاح-فروشنده ، به صورت راکد هم مانده باشد ، خود بانک یه صورت روزشمار در حسابش

کلی سودریخته ، که این شخص که حالا پول خریدار را بعد از چند ماه پس می دهد ، حتی اگر با آن کار هم نکرده باشد

، خود بانک خود به خود کلی سود در حسابش ریخته و این شخص حالا اصل پول را پس داده اما به صورتی باقلوا ، کلی سود

بی زحمت برده است و در دل به خریدار می خندد !

در ضمن در کشوری مثل ایران ، که تورم شدید است ، هر ماه کلی از ارزش پول افت می کند ، , و این شخص چندین

ماه پول شما را بلوک کرده که حال باید این ضررخریدار هم جبران کند !

و نکته جالب این است که خریداران که نمی دانند مفهوم مشتری مداری چیست ،از شخص کلاهبردار بسیار ممنون

می شوند که اصل پولشان را پس از چند ماه تاخیر ، با هزار منت پس داده است

در خارج اگر فروشنده پول گرفته باشد و نتواند به تعهداتش عمل کند ، اولا که به شدت عذرخواهی می کند ، ثانیا

اخلاقا و قانونا موظف است که به مشتری ، جریمه پرداخت کند !
‍‍!

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا