حمید ، جان هر کی دوس داری این دفه دیگه باز شرو نکن فحش دادن. اونم تو پ خ که خیلی نا جوانمردانه تر هم هست.دروغگو اول وآخرته حرف دهنتو بفهم گدا
چرت وپرت بگی تو پخ هستم خدمتت
حمید ، جان هر کی دوس داری این دفه دیگه باز شرو نکن فحش دادن. اونم تو پ خ که خیلی نا جوانمردانه تر هم هست.دروغگو اول وآخرته حرف دهنتو بفهم گدا
چرت وپرت بگی تو پخ هستم خدمتت
در مورد اون آیپاد اگر یادت باشه من قبول کردم هرچی مدیر بازارچه بگه انجام بدم!
درسته با troy2000 دعوا کردم
ولی حرفاش همه حقه
آقای troy2000 من همینجا ازت معذرت خواهی میکنم
چون واقعا نفهم های زیادی اینجا فعالیت میکنه
طرف نمیدونه با خودش چن چنده میگه من بازشش نکردم
تو عکس با فلش مشخص کردم میگه از اونجا باز نشده
مدیر گفته عکس بزار اگه باز نشد پس بگیر گفتم باشه
خب باز شده نمیتونم
زوری که در کارنیست؟هست؟اگه زوری هست بیام حضوری ...
در مورد ادب هم من مث تو الف بچه گدا نیسم که بخوام بخاطر 100 تومن ..شعر بگم
آخه ناعاقل 100 تومن جنازشم نمیتونستی گیر بیاری
من طبق قوانین عمل کردم هیچگونه مسئولیتی رو هم قبول نمیکنم
این رو مدیر گفته بود منم فقط و فقط بخاطر مدیر حاضر شدم تاالان بهت فرصت بدم
من یمشکل اساسی دارم اینروزا
اعصاب این چرت و پرتارو ندارم
من باید شاکی باشم که گوشی مشکل دار داده نه این
شما که مشکل نداری پستهای قبلی رو بخون میفهمی چی میگم
رضا جان اینجارو ببین:
http://forum.persiantools.com/t198628.html
http://forum.persiantools.com/t198495.html
بنظرت اعصاب میمونه برا این چرندیات
آقای مدیر بیا یه تصمیمی بگیر
تموم شه بره
همه مشکل دارن برادر من. اينم يه مشکله ديگه نميشه شما بياي اينجا هر چي بخواي به بقيه بگي بعد بگي مشکل دارم. بعدش شاکي منم نه شما چون اگه شما شاکي بوديد من بايد اينجا پاسخگو مي بودم نه شما.
منتظر مدير هستيم.
مدرک جديد رو شد پاکش کردم..........
اصلا بشما ربطی نداره ولی جواب داری
گوشی مشکل داشت روز اول من گفته بودم مشکل باتریشو
من مسیجشو پاک کردم ولی تو تاپیک عکس بود کاملا همه چیزو توضیح داده بودم
چرا چند روز پیش عکس رو نمیزاشت؟
چرا بعد یهفته یادش افتاده عکس بزاره؟
تهدید برا یه بچه حرومه
فحش رو اون شروع کرده چشم داشه باشی میبینی
من عکسهای باکیفیت گزاشتم تو تاپیک
تو قوانین هست که عکس بزاری
همون گوشیو تحویلش دادم
من مشکلی ندیدم
این برده پشت گوشیو باز کرده تو عکس هم مشخصه
من هم پس نمیگیرم چون زوری میخواد گوشیو پس بده
دانشمند حالت خوش نيست اصلا من بخوام بردش رو باز کنم تعمير کنم چرا بايد اونجا رو باز کنم چرا اينقدر ميخاي گناهت رو به گردن اين و اون بندازي واسه 100 تومن تويي که ميگي 100 تومن برات چيزي نيست خجالت داره چند روزه سکته نزني بايد خدا رو شکر کني اينقدر استرس داري نميدوني چي بنويسي بعدش خوش تيپ چطور ميخاي حالش رو بگيري خيلي بچه تر از اين حرفايي.
راجب به پرونده lop_po206 و H@/\/\ID خود امیر خان تصمیم گیری خواهد کرد .
لطفا از هر گونه مجادله خودداری کنید .
« بدهی است که توهین و بی احترامی ها مطابق با قوانین فروم برخورد خواهند شد. »
فک کنم حالم خوش نیس
حوصله بحثم ندارم
یادته قبلا چی گفتی؟؟
برام آموزش باز کردن دادی
مشخصه که خواستی استاد بازی دربیاری
ولی امثال تو زیادن
باز امیر خان هرچی بگه ماقبول میکنیم
تو عکس مشخص کردم
کاملا هم تابلو برچسب زده شده
از دوست عزیزم جناب dooste.man83 خواهش میکنم ایشون هم یعکس از پشت این گوشی که دارن بگیرن دوستان ببینن آیا برچسب پیچ اینشکلیه؟
خیلی بچه ای
عرضه داشتی گوشیتو جواب میدادی نه اینکه بگی نمیتونم گوشیم مشکل دارره مسیج بده
آقای مدیر سریع به این موضوع رسیدگی کنین من اینروزا اصلا حوصله این بحث هارو ندارم
1 هفته هم مهلت میشه مگه
ولی من 15 دادم نمایندگی فارسیو برگردوند چون خودم قبول کرده بودم این مشکلش رو که با هزینه حل شد...
شما هم قبول کردی من فرستادم
پس اعتراض برا چیه؟:hmm:
امیر خان این یتیکه رو خودت قضاوت کن خواهشا
نخند بچت دلقک در میاد
من برام مهم اثباته
خوبه بر علیه خودت مدرک میزاری و میخندی...
جالبه
عکسی که ضمیمه کردم زدی با فلش درست میشه ولی نشد...
گویا خودت قبلا اطلاع داشتی...
اینجا مطرح کردم
3تا فریمور 130 مگابایتی دانلود کردم نشد...
اگر واقعا رسیدگی به مشکلات باید انجام بشه برا منم باید پیگیری بشه
من برا ایشون شرط گطاشتم که نتونستن ثابت کنن که پشت گوشیو باز نکردن
ولی شات که ضمیمه کردم نوشته با فلش درست میشه ولی نشد...
کابل USB ارسال نشده...
آیا لوازم یک گوشی فاقد کابل هست؟
نمیدونم چطور باید مدارا کرد
رفیق من قبلا بخاطر توهین بن شدم
دیگه دوس ندارم بن بشم
ولی من از خودم دفاع کردم من نمیتونم ساکت بمونم هر چی از دهنت درمیاد بگی
کسی حق نداره بهم توهین کنه تو فروم
اگر تو پخ باشه جوابشو خوب میدم ولی تو فروم علنا نمیتونم قبول کنم کسی سربسته بهم توهین کنه...
من کلی ضرر کردم تو این معامله
با کسر 40 هزار تومن گوشی رو برگشت میدم
فقط و فقط بخاطر اینکه پشتشو باز کرده
این تاپیک رو هم مشاهده کنید
گفتم قاب تعویض بشه مثل آک میشه...اگه میخواستم پشتش باز بشه میتونستم حتی قابشم عوض کنم
گفتم باتری زود خالی میکنه قبول کرد گفت خودم باتری میگیرم...به من مربوط میشه که به این باتری انداختن؟
گیرم مشکل از آی سی تغذیه باشه...نهایتش 5 تومن میگیره عوض میکنه...ولی باز کلی به من بدهکاری چون گوشیت مفت نمیارزید با اون مشکلش
گوشی رو کلی براش ایراد آوردی بعد عکس انداختی تو عکست مشخص کردم باز میگی من مقصرم؟
الان من شاکیم از این آقا
تا الان دوست داشتم ازم راضی باشه دل کسیرو نشکنم ولی انگار حماقت محضه بکسی خوبی کردن
من کابل گوشی که فرستاده + حل مشکلی که گفته با فلش درست میشه رو دارم
اگر اینهارو قبول میکنه من حاضرم ضرری که بابت گوشی دادم رو بگیرم واز پول اون گوشی که رو هم رفته 130 حساب شده کسر کنم و گوشیو برگشت بدم
گوشی حدود 30 ضرر کرده برام و کابلش هم 4 تومن بصورت عمده هست...
اگر قوانین بدرستی اجرا بشه ممنون میشم
سلام خدمت شما دوست عزیزم خدمتت عرض کنم من گوشیم تاحالا باز نشده اما اون کاغذ نازکی که روی پیچ ها بوده به مرور زمان افتاده اما اینم بگم اون کاغذ ها بسیار تر و تمیز چسبونده شدن که اصلا معلوم نیست اما اگر برداشته بشن دیگه امکان نداره به اون تمیزی بشه چسبوندشون و کلا تابلو هست که قبلا برداشته شده دز حالاتی که اون کاغذ ها تاحالا برداشته نشده تشخیص جای پیچ بسیار سخته... با توجه به عکس هایی که من دیدم اون کاغذ ها برداشته شده قبلا ...البته بدست کی و کجا رو من نمیدونم اما برداشته شده
داداش شما از کجا ميدوني که حالت اول اون چطور بوده؟
شايد از همون اول اينطور بوده باشه من صد بار پرسيدن گفتم باز نشده بعدش ايشون ميگن من برا تعمير برد بازش کردم بنظرت لازمه که اونجاش برا تعمير برد باز بشه؟ يا فقط باز کردن پشت گوشي کافيه؟
توي تاپيک فروش هم عکسي از پشت گوشي نيست که ايشون بخوان نسبت به قبلش مقايسه کنن. بنظر من خودشون ميدونن مشکل داشته چند بار هم گفتن که با 100 تومن جنازه اين گوشي رو هم نميدن اين چه معني ميده؟؟ البته گوشي رو 130 معامله کرديم.
آقا خوب من این گوشی رو داشتم از روز اول تا حالا و دیدم... و اینکه نگفتم که شما برداشتید!!! شاید دست نفر های قبلی بوده برداشته شده .... البته اگر بخواین برد گوشی رو نگاه کنید که 4 تا پیچ باز میشه و به اون دو پیچ بالا مرتبط نمیشه... در مورد قیمت معامله از اونجا که این گوشی تو زمان خودش جدید تر و گرون تر از N95 بوده قیمت فروش کارکردشم بیشتر باید باشه ...الان n95 8g رو بالای 160 معامله میکنن... تاپیک های معاملاتشم که تو بخش فروش موبایل هست ... البته قیمت دلیل بر مشکل دار بودن گوشی که نیست شاید یکی بگه شما خوش شانس بودین طرفتون ارزون داده...اما بحث این هست که عکسی هم نیست از قبل از خرید گوشی توسط شما که توش جاهای پیچ و این ها معلوم باشه که این خودش در صورت قبول این مطلب که گوشی باز شده هست مشکل بوجود میاره که قبلا باز شده یا وقتی دسته شما بوده ...تصمیمش رو میزاریم به عهده مدیریت ...راستی مورد آخرم این هست که این گوشی کلا خرابی نداره تمام بدنه فلزی هست و ضد ضربه مگر از 2 یا 3 طبقه بیفته که خراب شه یا تو آب بیفته که ممکن هست هم پیش بیاد ...ممنون از همگی
آره جالبه که تو چرا حرصشو میخوریاین بازارچه صاحاب نداره چرا ؟!
وقتی یکی علنن از یکی دیگه کلاهبرداری کرده چرا باهاش برخورد نمی شه و تاپیکاش بسته نمی شند ؟
چند صفحه پیش آقای تروی علنن به یکی از خریداراش ( احسان ) گفته که پولتو کلا نمی دم ! هر فلطی می خوای بکن !
اما الان می بینم که اون کلاهبردار باز تاپیکش رو آپ داده !
این بود آرمانهای ما ؟!:دی
این آقا پس از اینکه به دلیله رفتار نامناسب با مشتری ها کسب و کارش کساد شد زده تو کار کلاهبرداری ! پول چند نفر رو اینطور که من متوجه شدم کشیده بالا
اما بازم آزادش گذاشتید که پول چند نفر دیگه رو بکشه بالا ؟
وضعیت این آقا دقیقا مشابه وضعیت karim_2004 قبل اون کلاهبرداری اساسیش بود
امیدوارم رسیدگی بشه و این بازارچه از شر هر چی کلاهبرداری پاک بشه
آره جالبه که تو چرا حرصشو میخوری
به خاطر مولتی اکانت بودن ازت به فوروم منیجیر شکایت کردم منتظر خبرهای آینده باش!
ونترس پولت رو پس میدم اما وقتی یک درس جانانه بهت دادم!