باز هم کلاهبرداری به روش جدید در پی تی . گرفتن پول برگردوندن تدریجی با توجیه عدم کلاه برداری
از مدیران عزیز تقاضا دارم که منو راهنمایی بکن و حداقل این یوزر رو بن کنن یا تذکری بهش بدن تا من هم بتونم پولمو پس بگیرم
من در تمام مدت از ابتدای فروم پرشین تولز از 2002 تا حالا سعی کردم کارب خوبی باشم و به همه در حد توان کمک بکنم . و تو این مدت حتی یک نفر پیدا نمیشه که از دست من ناراضی باشه
در طول تاریخ انسانها روشهای مختلفی برای رسیدن به اهداف خود داشته اند که به تدریج این روشها رو بهبود بخشیده اند و پیشرفته تر کرده اند . کلاهبرداری هم یکی از این ها .
یوزر david_196819 که با نام حامد دانشجو تو فروم فعالیت مالی انجام میده . اکثرا شماره حساب ملت با همین اسم میده : ۱۳۲۸۰۲۳۲۳۰
در بخش خرید های اشتراکی خیلی فعال هستش . قبلا یه سایت داشت که ادرسش چیزی شبیه creack3r بود یعنی عدد 3 داخل کلمه cracker بودش .
اسم اصلیش میلاد هستش و ساکن فلکه سوم تهرانپارس هستش . شهرتشو داخل سایت زده بود . صفحه رو ذخیره کرده بودم ولی الان پیدا نمی کنم .
این اقا واسه کارهایی از من 338 تومن پول گرفتش که از حساب اینترنتی بانک ملت انتقال دادم . مدرکش هم موجوده و اگه مدیران لازم بدونن تقدیمشون میکنم . . این مبلغ رو 2 بار در تاریخ های 16 - 25 - 26 دی ماه انتقال دادم .
متاسفانه ایشون تا الان که 5 ماه میشه منو معطل کردن. و فقط با این بهانه که من هر چی باشم مال مردم خور نیستم فقط 50 تومن از پول رو برگردوندن .
من شدیدا به این پول نیاز دارم. تو این مدت فشار روانی شدیدی بهم وارد شده است . خدا شاهده فردا میخام دارو بخرم . شارژ اینترنت هم تموم شده بهمین خاطر نمیتونم مرتب بیام اینترنت متاسفانه
لطفا دوستان ( مدیران و کاربران ) منو راهنمایی بکنن . واگه اطلاعی شماره ای چیزی دارن بهم بدن یا هر طوری که میشه منو کمک بکنن