residentevilone
کاربر تازه وارد
اين كاربر احتمال زياد همون كريم كلابرداره
باز مطمئن نيستم
نه این بابا ابلیسه..
اون یکی بابا با یوزر فرزاد داره جنس می فروشه.
اين كاربر احتمال زياد همون كريم كلابرداره
باز مطمئن نيستم
نه این بابا ابلیسه..
اون یکی بابا با یوزر فرزاد داره جنس می فروشه.
من زیاد اینجا کار نکردم ولی میدونم اگر قانون داشت نباید میزاشت شمایی که بن دائم شدید باز بیاید اینجا و پست بزنید
پس خواهشی که دارم نیاید بگید صاحب اینجا کیه
البته بنده هیچ کاره هستم و پست های شما رو دنبال میکردم و دیدم که خود شما انجمن دارید حالا نمیدونم چرا این جا میاید و شلوغ بازی در میارید
موفق باشید
برادر گرامی ، این که اون شخص ابلیس هست یا نه ، مهم نیست ، اما این رو دیگه همه میدونن که فرزاد کی هست و چند وقته داره اینجا فعالیت میکنه ، کریم هم 100% نمیتونم بگم اما مطمئننا مشکل خاصی واسش پیش اومده ، هر چند اینم درست نبوده که یه دفعه ول کنه بره...
پس زیاد جیمز باند بازی در نیاریم خیلی بهتره..
خبآره بنده خدا کریم مشکل براش پیش اومده...
با sms فوش ناموسی می فرسته .... فکر کنم مغزش معیوب شده...
خدا پدرت رو بیامرزه اون بزرگوار سر 10-15 رو اینجا کلا گذاشته.. شما می گی مشکلی براش پیش اومده ؟!
والا تا اونجا که من یادمه... هر چی کریم نمی تونست بفروشه یا لو می رفت که داره میندازه بعد 5 ساعت فرزاد میو مد همونو می فروخت...
البته اصلا عجیب نیست .. :-??
صاحاب اینجا کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاپیک " هرکس چیزی از مرز می خواد بگه" رو خوردین ؟
بابا با من مشکل دارین... انقدر فرهنگ داشته باشین اینو بفهمین که چند نفر از من خرید کردند و به واسه ی پستاشون می شناسمشون.........
عجب گیری کردیم.....
بیا آقای رزیدنت تحویل بگیر قبل از اینکه آقا بهروز پست بزنه بهت نگفتم ؟من از این به بعد به ازای هر خطایی که ازت ببینم یه سری از پست هاتو random پاک می کنم ... کلا محتوایی نداره
اینجوری بهتر میتونی فروم رو درک کنی .
آره بنده خدا کریم مشکل براش پیش اومده...
با sms فوش ناموسی می فرسته .... فکر کنم مغزش معیوب شده...
خدا پدرت رو بیامرزه اون بزرگوار سر 10-15 رو اینجا کلا گذاشته.. شما می گی مشکلی براش پیش اومده ؟!
والا تا اونجا که من یادمه... هر چی کریم نمی تونست بفروشه یا لو می رفت که داره میندازه بعد 5 ساعت فرزاد میو مد همونو می فروخت...
البته اصلا عجیب نیست .. :-??
با تشکر از حمید کپتیو عزیز :دی
حالا که اسم من رو اورد این بد خدا آقای رزیدنت اویل لازم شد چند تا نکته رو بگم که همه بدونن .
1- ایشون چند باری به بنده توهین کردن در صورتی که من با ایشون اصلا بد رفتار نکردم من نمیدونم چه هیزم تری به ایشون فروختم که داره این کارا رو میکنه
2- من هم بهش گفتم که کاراگاه بازی در نیار ولی گوش نمیکنه
3- ایشون به من میگه تو یوزر دوم کریم زارع زاده هستی و میخوای کلاه برداری کنی بهش گفتم عزیزم اولا تاریخ عضویت من ماله 2007 هست مال کریم 2009 چه جوری من یوزر دوم کریم هستم ؟ دوما من 730 تا پست دارم اونم 2000 و خرده ای پست داشت جمع ما میشه تقریبا 3000 تا پست . یعنی من (اگه کریم باشم) میام از سال 2007 تا الان 3000 تا پست بدم که سر تو که 1 قرون نمی ارزی کلاه بذارم ؟ اصلا تو ارزش داری من سرت کلاه بذارم ؟
4- بنده با کریم کار میکردم درسته ولی من نه به کسی بدهکارم نه از کسی طلبکارم دلیلی هم نداره دروغ بگو 100 بار گفتم من دیگه با ایشون کار نمیکنم اینو تو مغزت فرو کن با اینکه من احترام برای ایشون قائلم بنده تعداد 47 تا ویبرو شیپ ازش خریدم طی 2-3 مرحله نزدیک 2-3 میلیون براش واریز کردم و برام جنس رو فرستاد من هیچ بدی ازش ندیدم چرا از من ندزدید ؟ شما برو ببین کجای کارت عیب داشته درستش کن عزیز اینقدر از شدت حسادت به من پیله نکن زشته .
5- به فرض که بنده هنوز با ایشون کار کنم ربطی به تو داره ؟ شما چیکار داری ؟ آقا مگه نمیگی ازم دزدید ؟ برو آگاهی شکایت کن چرا این کارا رو می کنی ؟
و نکته مهم تر داداش مدیرا کاربرا همه و همه دارن با زبون بی زبونی به تو میگن جای تو اینجا نیست . چند بار تاپیکات پاک شد ؟ چند بار پستهات پاک شد ؟ چند تا آیدی ساختی بن شد ؟ چند بار چند نفر اومدن توی تاپیکهات گفتن ایشون مشکل داره ایشون قابل تائید نیست ؟ دیگه با چه زبونی بهت بگن برو ؟ با اون گرو کشیدن بازی ها و اون مسخره بازی ها که در اوردی اینجا هیچ کس شما رو تائید نمیکنه .
خوش باشید
تک تک حرفات رو جوابت رو میدم .آقا خیلی دوست داری من از اینجا برم راحت جنسات رو فرو کنی ؟ نه داداش از این خبرا نیست..
من اگه برای گرفتن حق خودم کلی بدبختی تحمل کردم تا حالا یک قرون از پول بروبکس اینجا رو مثل تو و امثالت نکشیدم بالا و تازه بعدشم با پر رویی فحش هم تازه بدم ( بابا عجب رویی دارین شما ها )
یطور چاخان کن تابلو نشه.. 47 تا ویبره شیپ 2 - 3 میلیون نمی شه... ( دیگه واسه من ؟ ) تازه جنس تخیلیش که شما می کنی به ملت جای اصل !
کاری ندارم تو چند تا پست داری دختر همسایه کفشاش چه رنگیه بغال محل دیشب با زنش دعواش شده و این خاله زنک بازیا...
به خودتم گفتم به زودی دهن کریم رو سفره می کنم.. ( حالا گیریم تو اصلا کریم نیستی )
آخه بی چاره همین منی که یک قرون نمی ارزم 50% کاسبی تو رو با قیمتای توپولم تعطیل کردم ( اصلا ابلو هم نیست از کجا آتیش می گیریا !!!! اصلا ! )
من از این به بعد به ازای هر خطایی که ازت ببینم یه سری از پست هاتو random پاک می کنم ... کلا محتوایی نداره
اینجوری بهتر میتونی فروم رو درک کنی .
تک تک حرفات رو جوابت رو میدم .
اول که تو باشی یا نباشی اصلا فرقی نمیکنی من جنسم رو میفروشم کسی هم ازم ناراضی نبوده .
من جنس فرو میکردم یا تو که میگفتی dvd player sony اصل ژاپن 40-50 هزار تومان که مسخره عام و خاص شده بودی ؟ من دارم mp3 player سونی رو میفروشم 20 تومن توی تاپیکش هم هست که گفتم اصل نیست . psp mp5 player رو روش نوشته made in japan من گفتم اصل نیست مثل تو که نیستم حروم خوری کنم .
میخوای حال کریم رو بگیری ؟ می تونی برو بگیر خوش اومدی
اولا که وقتی تو باشی من بیشتر فروش میکنم نگران فروش من نباش داداش .
جواب سوال منو ندادی : 17 نفر از کریم پول میخوان درسته ؟ اسم 12 نفرشون رو بگو اگه تائید شد من دیگه اینجا جنس نمیفروشم اگه 12 تا رو نتونستی بگی اینجا نیا چطوره ؟
برادر من اگه شما رو هم پولت رو گرو می گرفتن رو اعصابت راه می رفتن الافت می کردن واسه یه یک گوشی و...... تشنه به خون طرف نبودی ؟
شما که اصلا دنبال افزایش پست نیستی ! ( هر کی یه نگاه به مشکلا و مسائل... بندازه می فهمه )
شما یک مشتری بیار که از من ناراضی باشه.
برادر ارجمند باز مسائل قبلی قراره تکرار بشه ؟ باز کن اون تاپیک کوفتی رو جنسای ملت رو بدم.. 1 ساعته رسیدم خستم اعصاب جر و بحث ندارم.
همونطور که حمید گفت تو بهش پی ام دادی که نخر احتمالا به اون هم دادی گفتی نخر آخه خیلی حسودی از سودی که من میبرم وحشت داریبیارم یکی از بچه ی های همینجا که چون بهت اعتماد نداشت و نداره و نخواهد داشت اول میاد با تو راجعه به فلان جنس صحبت می کنه بعد از من می خره ؟ تازی چند نمونه هست..
همه می گن کریم + فرزاد می ندازند... بنده خدا وحید با یوزر vodca .... ننداختین 1 کارتون کمربند آشغال بهش جای اصل ؟
عجب . DVD player sony اصل ژاپن رو میدی 55 اصله دیگه ؟ یقین خودت خریدی 40 تومن دیگه ؟ احتمالا کارخونه هم داره میده 5 هزار تومان خیلی خوبه :دیدر مورد dvd .... شما دیدیش ؟ تستش کردی ؟ سر چه حساب نظر می دی پروفوسور ؟
اولا که مثل تو نیستم بیام 100 تا یوزر بسازم دوما فعلا اسما رو بده هنوز مونده !! در مورد اعتبار هم یقین تو اعتبار داری اینجا آره ؟ تو که جنسای مردم رو گرو نگه میداری کیا به تو اعتماد میکنن ؟قبوله... اما یه چیزی ! شما الان رفتی با یوزر فرزاد اومدی اینم ببازی می ری با یوزر اصغر میای ! برای شما فقط فروش مهمه نه اعتبار