[=Captive;2510594]@ residentevilone
این کوت کردنت من رو کشته.
اینجا حق با شماست ، اما فرزاد چه گناهی کرده ، یا اون کسیکه داره عطر میفروشه؟
پروفسور بالتازار من همونی بودم که تطابق 100% اون عطریه رو با ابلیس مشخص کردم...
اون تایپیک گروگان گیری شما به همه توهین کردی ، من فکر کنم دومین نفری بودم که گفتم 20 تومن رو بهت میدم بی خیال شو ، تو دنبال پول نبودی..بعدم هر کسی میرسید میگفت بیا آقا من پول بهت میدم ، حالا تو 100 بارم بگی بازم..
من لنگ 20 تومن نیستم عزیز دل... من هر از گاهی برای 5 دقیقه از این 20 تومن ها می دم هیچ خیالم هم نمیاد...
شما هم پولت رو نگهدار دستت می شه
یعنی میگه اون تایپیک رو واسه کلاغ ها زدن؟ پست زدن توش جرمه؟
به پستی میگن اسپم آقای ادمین که اول پستر سعی بر منحرف کردن تایپیک رو داشته باشه ، بعد اینکه بخوات دخالت بیجا کنه ، یعنی توی تایپیکی پست بده که اصلا به اون ربطی نداره. به پستی میگن اسپم که بیای بگی : تو ابلیس نسیتی ( برای بار هزارم ) و و و...
خوب آاقا 9 کره پدرتم الان کسی از شما اینجا دعوت کرده محاوره راد بندازی ؟ یا خودتو قاضی انجمن می دونی ؟
مطمئن باش اگه من بخوام کاری واسم نداره تعداد پستام رو توی یک روز 500 تا افزاش بدم..
چقدر می گیری 1000 تا پست واسه این id من بزنی ؟
رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون.
ز گهواره تا گور دانش بجو !
در پایان باز هم میگم : سعی کن مودب باشی و دوستانه برخورد کنی..
یا علی.[/QUOTE]
یعن رفتی بخوابی ؟ بعیده !
آقا جان , کدوم ملت ؟؟؟ حتی یک نفر هم نیومده بگه ازت جنس طلبکاره ...
این تاپیک مال بحث و ایناست , اینجا مشکلاتتون رو حل کنید .
نکته شما فکر کردی باید به شما پی .ام بدن ؟! ( خیلی کلفت می بی نی خودتو جدیدا " ؟ )
[Q=Farzad Z;2510618]
همونطور که حمید گفت تو بهش پی ام دادی که نخر احتمالا به اون هم دادی گفتی نخر آخه خیلی حسودی از سودی که من میبرم وحشت داری
وای که چقدر سود می کنی ! aaaaaaaaaaaaa... !
حرف زیاد می زنند.. یه عکس از پی . ام بزار.
کی گفته میندازیم ؟ اسمش رو بیار چرت نگو ! یوزر vodca هم من نمیدونم جریان چیه با من معمله نداشته .
من کیم ؟ اینجا کجاست ؟ به این کی جنس انداخته ؟!
عجب . DVD player sony اصل ژاپن رو میدی 55 اصله دیگه ؟ یقین خودت خریدی 40 تومن دیگه ؟ احتمالا کارخونه هم داره میده 5 هزار تومان خیلی خوبه :دی
همونطور که من کمربند اصل رو می دم 52 و تو تخیلیش رو می دی 75 این هم به همون نحوه
اولا که مثل تو نیستم بیام 100 تا یوزر بسازم دوما فعلا اسما رو بده هنوز مونده !! در مورد اعتبار هم یقین تو اعتبار داری اینجا آره ؟ تو که جنسای مردم رو گرو نگه میداری کیا به تو اعتماد میکنن ؟[/COLOR
من 100 تا یوزر ندارم... یکی داشتم خدا بیامرزبن شد.. این هم تقلبیه اوونه...
اعتبار من پیش کاربرا از 100 تای امثال تو بیشتره خیالت تخت..
کیا به من اعتماد می کنند ؟ با همون سپهر بعد از اونکه گفتم جنسات گرو هست و این حرفا 3 - 4 بار دیگه به کوری چشمت معامله کردم..
اون کار برای مجاب کردن اون جوجه مدیر به باز کردن تاپیکی بود که خودش و رفیقش توش مقصر شناخته می شدند , و جنس هیچ کس گرو گرفته نشده بود
در مورد کریم بی همه چیز هم اگه تاپیک بزنید پیدا می شند افراد..
بحث خوبه , فقط خواهش می کنم از حد ادب خارج نشید . کسی که بخواهد پست را به بی ادبی بکشه مسلما مقصر هست .
مرسی
پ ن : فقط قربان دست شما
دعواتون تموم شد , در بازارچه رو قفل کنید برید ... کلید همون دم در هست مرسی ...
تخمه بدم ؟