• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
بحث خوبه , فقط خواهش می کنم از حد ادب خارج نشید . کسی که بخواهد پست را به بی ادبی بکشه مسلما مقصر هست .

مرسی

پ ن : فقط قربان دست شما :D دعواتون تموم شد , در بازارچه رو قفل کنید برید ... کلید همون دم در هست مرسی ...
ممنون بهزاد جان که اجازه دادید صحبت کنیم
فعلا تا اعلام کنن 12 نفر کیا هستن با ایشون بحثی ندارم .
اگر لازم شد کریم رو از زیر سنگ هم شده پیداش میکنم میارمش اینجا تا سوء تفاهم ها برطرف بشه .
کلید هم گذاشتم تو جا کفشی بهزاد جان

residentevilone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[=Captive;2510594]@ residentevilone

این کوت کردنت من رو کشته.

اینجا حق با شماست ، اما فرزاد چه گناهی کرده ، یا اون کسیکه داره عطر میفروشه؟

پروفسور بالتازار من همونی بودم که تطابق 100% اون عطریه رو با ابلیس مشخص کردم...

اون تایپیک گروگان گیری شما به همه توهین کردی ، من فکر کنم دومین نفری بودم که گفتم 20 تومن رو بهت میدم بی خیال شو ، تو دنبال پول نبودی..بعدم هر کسی میرسید میگفت بیا آقا من پول بهت میدم ، حالا تو 100 بارم بگی بازم..

من لنگ 20 تومن نیستم عزیز دل... من هر از گاهی برای 5 دقیقه از این 20 تومن ها می دم هیچ خیالم هم نمیاد...

شما هم پولت رو نگهدار دستت می شه ;)

یعنی میگه اون تایپیک رو واسه کلاغ ها زدن؟ پست زدن توش جرمه؟
به پستی میگن اسپم آقای ادمین که اول پستر سعی بر منحرف کردن تایپیک رو داشته باشه ، بعد اینکه بخوات دخالت بیجا کنه ، یعنی توی تایپیکی پست بده که اصلا به اون ربطی نداره. به پستی میگن اسپم که بیای بگی : تو ابلیس نسیتی ( برای بار هزارم ) و و و...

خوب آاقا 9 کره پدرتم الان کسی از شما اینجا دعوت کرده محاوره راد بندازی ؟ یا خودتو قاضی انجمن می دونی ؟

مطمئن باش اگه من بخوام کاری واسم نداره تعداد پستام رو توی یک روز 500 تا افزاش بدم..

چقدر می گیری 1000 تا پست واسه این id من بزنی ؟

رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون.
ز گهواره تا گور دانش بجو !

در پایان باز هم میگم : سعی کن مودب باشی و دوستانه برخورد کنی..

یا علی.[/QUOTE]

یعن رفتی بخوابی ؟ بعیده !

آقا جان , کدوم ملت ؟؟؟ حتی یک نفر هم نیومده بگه ازت جنس طلبکاره ...
این تاپیک مال بحث و ایناست , اینجا مشکلاتتون رو حل کنید .

نکته شما فکر کردی باید به شما پی .ام بدن ؟! ( خیلی کلفت می بی نی خودتو جدیدا " ؟ )

[Q=Farzad Z;2510618]همونطور که حمید گفت تو بهش پی ام دادی که نخر احتمالا به اون هم دادی گفتی نخر آخه خیلی حسودی از سودی که من میبرم وحشت داری

وای که چقدر سود می کنی ! aaaaaaaaaaaaa... !
حرف زیاد می زنند.. یه عکس از پی . ام بزار.;)

کی گفته میندازیم ؟ اسمش رو بیار چرت نگو ! یوزر vodca هم من نمیدونم جریان چیه با من معمله نداشته .
من کیم ؟ اینجا کجاست ؟ به این کی جنس انداخته ؟!

عجب . DVD player sony اصل ژاپن رو میدی 55 اصله دیگه ؟ یقین خودت خریدی 40 تومن دیگه ؟ احتمالا کارخونه هم داره میده 5 هزار تومان خیلی خوبه :دی
همونطور که من کمربند اصل رو می دم 52 و تو تخیلیش رو می دی 75 این هم به همون نحوه ;)

اولا که مثل تو نیستم بیام 100 تا یوزر بسازم دوما فعلا اسما رو بده هنوز مونده !! در مورد اعتبار هم یقین تو اعتبار داری اینجا آره ؟ تو که جنسای مردم رو گرو نگه میداری کیا به تو اعتماد میکنن ؟[/COLOR

من 100 تا یوزر ندارم... یکی داشتم خدا بیامرزبن شد.. این هم تقلبیه اوونه...
اعتبار من پیش کاربرا از 100 تای امثال تو بیشتره خیالت تخت..

کیا به من اعتماد می کنند ؟ با همون سپهر بعد از اونکه گفتم جنسات گرو هست و این حرفا 3 - 4 بار دیگه به کوری چشمت معامله کردم..

اون کار برای مجاب کردن اون جوجه مدیر به باز کردن تاپیکی بود که خودش و رفیقش توش مقصر شناخته می شدند , و جنس هیچ کس گرو گرفته نشده بود

در مورد کریم بی همه چیز هم اگه تاپیک بزنید پیدا می شند افراد..

بحث خوبه , فقط خواهش می کنم از حد ادب خارج نشید . کسی که بخواهد پست را به بی ادبی بکشه مسلما مقصر هست .

مرسی

پ ن : فقط قربان دست شما :D دعواتون تموم شد , در بازارچه رو قفل کنید برید ... کلید همون دم در هست مرسی ...

تخمه بدم ؟

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
مزه نریز اسامی 12 نفر رو بده بیاد . چرا معطل میکنی ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب فکر کنم نتیجه گرفته شد . من ترجیح میدم پست ها رو پاک نکنم ( اما شرایطی که گفتم واسه رزیدنت هست ) .

مرسی ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خوب مگه نمی گی این توانایی رو داری ؟! من می خوام به تعداد پست بالا برسم.. شما هم که این کاره ای.. چقدر می گیری برام ok کنیش ؟

جناب رزیدینت اویل ، بنده یک اسپمر هستم ، از آشنایی با شما هم خوشبختم، مرد مومن مگه من الافم ، من اگه وقت داشتم پول نمیدادم تو انجمنم پست بزنن، خودم آیدی میساختم پست میدادم..

هو گریت تایم!

residentevilone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب فکر کنم نتیجه گرفته شد . من ترجیح میدم پست ها رو پاک نکنم ( اما شرایطی که گفتم واسه رزیدنت هست ) .

مرسی ...

جناب رزیدینت اویل ، بنده یک اسپمر هستم ، از آشنایی با شما هم خوشبختم، مرد مومن مگه من الافم ، من اگه وقت داشتم پول نمیدادم تو انجمنم پست بزنن، خودم آیدی میساختم پست میدادم..

هو گریت تایم!

در ضمن رزیدنت اویل اسم داره.. کوچیک شما نیما.

ادیت : اگه امکانش هست اون تاپیک با عنوان " فرشگاه " که 8 تا پست رزرو توش بود رو محبت کنید باز کنید. و لینک بدید.

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نیما خان عزیز , اینجا کسی به صورت پیش فرض با کسی مشکل نداره . این خودت هستی که داری برای خودت مشکل درست می کنی. بهتر هست کمی اخلاقت رو عوض کنی تا ببینی چه قدر لذت می بری .
اگر هم نمی خوای و دوست داری همینجوری ادامه بدی میل خودت هست , واسه ماها که زحمت خاصی نداره .

residentevilone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی شما می گی من رندوم ( هر سور عشقم بکشه ) پست هات رو پاک می کنم.. فکر نمی کنم انتظار رفاقت داشته باشی !

حالا این امضای ما ok هست ؟ و اون تاپیک رو زحمت می کشی باز کنی ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
وقتی شما می گی من رندوم ( هر سور عشقم بکشه ) پست هات رو پاک می کنم.. فکر نمی کنم انتظار رفاقت داشته باشی !

حالا این امضای ما ok هست ؟ و اون تاپیک رو زحمت می کشی باز کنی ؟
تو خودت من رو به اینجا رسوندی , من که مرض ندارم پست های مردم رو پاک کنم ... به هر حال

از نظر اندازه آره درسته مشکلی نداره .
اون تاپیک هم باید مدیر ارشد تصمیم بگیره .

Captive

لایک‌ها
16,664
خودمونیما تایتل رو عوض کنید به : روابط عمومی رزیدنت ( نیما ) و بچه ها :دی

آقا شوخی کردم نزن . = )) .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا نیما چی شد پس اسامی ؟ چرا طفره میری ؟ نکنه خالی بستی ؟ ما شرط بندی کردیم !

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57

Captive

لایک‌ها
16,664
لینک ها رو دیدم ، خیلی تابلو عمل میکنن، اگه این کار رو توی یک انجمن خارجی انجام بدهند ، و کلا پست های Fake در هر ضمینه ای بذارن ، و ثابت بشه که هر دو یک نفرن ، بدون هیچ توضیحی بن میشند.و یوزر جدید هم دیگه نمیتونن بسازن..

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
لینک ها رو دیدم ، خیلی تابلو عمل میکنن، اگه این کار رو توی یک انجمن خارجی انجام بدهند ، و کلا پست های Fake در هر ضمینه ای بذارن ، و ثابت بشه که هر دو یک نفرن ، بدون هیچ توضیحی بن میشند.و یوزر جدید هم دیگه نمیتونن بسازن..
درسته ولی اینجا ایرانه یه گربه 7 هزار ساله . .... :دی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من کاریش نمی تونم بکنم , خریدار باید مواظب باشه , اینقدر هم تابلو هست که همه مفهمند به هرحال اون فروش خودش رو خودش داره خراب میکنه ...

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
من کاریش نمی تونم بکنم , خریدار باید مواظب باشه , اینقدر هم تابلو هست که همه مفهمند به هرحال اون فروش خودش رو خودش داره خراب میکنه ...
2. هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.
مشکل اینجاست که ...

residentevilone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو خودت من رو به اینجا رسوندی , من که مرض ندارم پست های مردم رو پاک کنم ... به هر حال

از نظر اندازه آره درسته مشکلی نداره .
اون تاپیک هم باید مدیر ارشد تصمیم بگیره .

والا من خدا شاهده اگر کسی بهم بدی نکنه سر حساب رفاقت سرم هم واسش می دم حاجی.. شما ها هی دارین منو اذیت می کنین..

اون تاپیک من 8 تا پست رزرو زده بودم در 8 گرو محصولات رو بزارم توی یه تاپیک.. می بینی که همه شاکین از کسی که واسه هر محصولش یه تاپیک زده... اونوقت شما...

خودمونیما تایتل رو عوض کنید به : روابط عمومی رزیدنت ( نیما ) و بچه ها :دی

آقا شوخی کردم نزن . = )) .

:-؟؟

آقا نیما چی شد پس اسامی ؟ چرا طفره میری ؟ نکنه خالی بستی ؟ ما شرط بندی کردیم !

اقا مگه من ولیک محلم بیام استشاهد محلی جم کنم ؟

اگه می زارند یه تاپیک بزنم باز بمونه.. تمامی افراد پیداشون می شه..

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
والا من خدا شاهده اگر کسی بهم بدی نکنه سر حساب رفاقت سرم هم واسش می دم حاجی.. شما ها هی دارین منو اذیت می کنین..

اون تاپیک من 8 تا پست رزرو زده بودم در 8 گرو محصولات رو بزارم توی یه تاپیک.. می بینی که همه شاکین از کسی که واسه هر محصولش یه تاپیک زده... اونوقت شما...

:-؟؟

اقا مگه من ولیک محلم بیام استشاهد محلی جم کنم ؟

اگه می زارند یه تاپیک بزنم باز بمونه.. تمامی افراد پیداشون می شه..
تو شرط رو قبول کردی داری میزنی زیرش چون میدونی داری دروغ میگی !!
چرا گفتی 17 نفر ؟ از خوت گفتی ؟ اگه از خودت گفتی که پس شرط رو باختی اگه هم از خودت نگفتی قرار شد اسمشون رو بگی ...
من که میدونم چرت گفتی من خودم ختم روزگارم طرف حسابم رو میشناسم کیه چرا چرت میگه و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا