Bhrzk
مدیر بازنشسته
انجام شد
انجام شد
مدیران عزیز با عرض پوزش
بنده چند روز یک موردی رو میبینم که خیلی دوست دارم بدونم جریانش چیه؟
چرا یوزر "parato" با داشتن حدود 200 پست ، سمت "فروشنده" داره؟
بعد خیلی از بچه ها هستند که خیلی وقته دارند کار میکنند ولی همون registered user اند
البته جسارت نباشه خدمت یوزر عزیز "parato" ولی الله وکیلی من احساس میکنم حق کشی و حق خوری شده در این زمنیه! (اگه بنده اشتباه میکنم من رو روشن کنید)
من موندم مدیرانی که این سمت رو به ایشون دادند چی ازش دیدند که بعد از 200 پست همچین کاری کردند؟!!؟!؟
یعنی انقدر اعتبار ایشون پیش مدیران زیاده؟
ممنون میشم پیگیری کنید
الان چرا هنوز روی ایشون این لقب مونده؟سلام.
خب قبلا این نشان رو میدادند به کاربر ها و اگر کسی فعال بود توی بخش بازارچه این عنوان رو میگرفت،بعد اینکه این قضیه واسه سالها پیشِ ، و فکر نمیکنم دیگه با کاربران جدید تعلق بگیره..
الان چرا هنوز روی ایشون این لقب مونده؟
قابل توجه گرگ زرد ! :
komak
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزيز
من آداپتور وبيره شيپم سوخته
شما ندارين ؟
قبلا به حساب كريم 2004 پول ريختم ولي ايشون رفتن و ديگه خبري ازشون ندارم
کاملا با شما هم عقیده هستم و موافقممن فکر میکنم که انتظار اولیه ای که ما از این تاپیک داشتیم خیلی بالا بود . چون هر چی ما نظر دادیم ، مسئولین بازارچه گفتن شدنی نیست . یعنی نه که شدنی نیست ، یعنی با سیاست کلی انجمن همخوانی نداره . گفتیم سیاست ها رو کمی به سمت نظرات جدید متمایل کنید ، گفتن که این موضوع باید به تایید مدیران ارشد برسه که متاسفانه تمایل اونها بر خلاف خواسته های ما هست . در کل از مدیران و همکاران این بخش بنده خداها نمیشه بیشتر از این هم انتظار داشت .
چون اصل کاری دست اینها نیست .
بهرحال امیدوارم که مدیران ارشد و صاحب اصلی انجمن کمی تا حدودی از این محافظه کاری در بیان و کمی هم با نظرات جدید سازگار بشن .
کاملا با شما هم عقیده هستم و موافقم
فقط خدا می دونه الان با کدوم یکی از آی دی های جدید داره این مطلب رو می خونه و به ک... ماها می خندهو البته این یکی بنده حدا :
karim 2004
سلام
میگم شما هم از کریم پوا میخای!!
من یه ps2 خریدم ازش فرستاد وقتی اومد عیب داشت! بهش گفتم عیب داره
گفت بفرست بیاد
منم فرستادم ! 2 ماه پیش دیگه خبری نشد!!
هرچی زنگ کیزنم بش گوشی رو بر نمیداره
اس ام اس دادم گفت دسته من نرسیده!!!! + دیگه هم جواب نداد
در صورتی که پیگیری کردم از طریق پست دیدم همون فرداش با پست پیشتاز رسیده دستش!!
شما میخای چه کار کنید؟ به منم بگیدد
شما واقعا خیلی اینجا زحمت می کشی ها!!!کاملا با شما هم عقیده هستم و موافقم
شما به جای پست پاک کردن یه سر به این لینک بزن..
http://www.google.com/#hl=en&q=what+is+spam?&aq=&aqi=&oq=&fp=25d2df88517031cf
هر موقع هم پست میدی ، که 2 بار زده میشه ، برگرده و پاکش کن ، الان بیش از 500 تا پست اینجوری داری.
شما واقعا خیلی اینجا زحمت می کشی ها!!!
منتها تو تعویض آواتار!!!!:دی
PM ات رو هم که بستی برادر یه وقت کسی مزاحمت نشه!!!
در مورد Hamid2day من هیچ انتقادی خاصی ندارم.
چون من چیز اشتباهی ندیدم انجام بده و من ببینم!
اما انتقادی که دارم اینه.
اگر من بخوام با همکار اینجا ارتباط برقرار کنم باید چی کار کنم؟
فکر میکنم بهتر باشه پیغامگیرت رو باز کنی حمید جان. چون خیلی ها الان با تو کار دارن ...