• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
کاملا این یک پیشنهاد خوب هست
الان چند تاپیک در مورد تبلیغات در گوگل داریم..
و چند محصول تکراری دیگه مثل ویندوز هفت و....
باید اصلاح بشن..

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
به نظرم کلا این بخش بازارچه نیاز به یه بخشی مثل گفتگوی آزاد جداگانه داره که دیگران بیان در مورد جنساهایی که تو بازارچه فروش میره صحبت کنن و نظر خودشون رو بگن . یه جور سیستم Review . همینطور این سیستم برای فروشنده ها هم وجود داشته باشه . مثلا به فلان فروشنده چه امتیازی داده میشه ! اگر همچین سیستمی وجود داشته باشه انتخاب برای دیگران هم خیلی ساده تر و همینطور کم خطرتر خواهد بود.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
یه سوال! یک تکلیف رو روشن کنید که آیا فروش فیلم و سریال و کاراتون و این ها توی بازار ممنوع هست یانه!

رو دی وی دی ممنوعه یا رو هارد هم هست؟ الان ده ها تاپیک فروش این چیزها باز هست توی بازارچه.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
خوشحالم این تاپیک ایجاد شد.

بنظرم
1-ایجاد یک سری قوانین کلی( مانند شماره حساب ، نوع کالا، تعداد ، قیمت ، و...) در تاپیک ها در پست اول لازم باشه
2-تاپیک زدن در بازارچه منوط بشه به تایید گرامیان مدیر و همکار
3- مقابله با اسپمر های خریدار نما. فکر کنم میدونید کیا رو میگم. البته دو نوع هست که خوب یه نوعش نیست. یکی مثلا رگباری میبنده به فحش . یا درجه بهترش میبنده به سوال الکی مثلا در مورد قیمت
4- تفکیک محصولات اینترنتی با خرید و فروش دامنه و... . این دو بخش امون من رو حداقل بریده. مثلا طرف دامنش رو میبره تو نرم افزار و محصول اینترنتی مزایده میزنه براش . اما یکی دیگه میاد اکانت راپید شیر رو در بخش دامنه و اینا میفروشه
5- اما بخش کلی بازارچه. خدایی مثه جلو بازارای بزرگه که همه چی توش پیدا میشه . و این اگر زیاد بشه منافات داره. مثال میزنم. البته امیدوارم آرش عزیز دلگیر نشن. آرش اومده کاسپر اسکای که یه محصول اینترنتی هست در اینجا میفروشه . یا من مثلا اومدم پلی استیشن یا یه کیس رو در اینجا بجای بخش خودش میفروشم.
6- کاش با تاپیک مرجع برای شناخت خوبها داشته باشیم.
7- که بنظرم باید اجرا بشه یه بخش برای بحث بین دوستان هست. مثلا »
ببینید. من میام یه تاپیک میزنم که آقا کدوم بهتره شرکت الف یا شرکت ب برای خرید پستی و ... این ربطی به فروش و خرید و... نداره . اما کاربردی هست و دوستان بازارچه اینجا میان و تجربه و نظر رو میگن. یا یه جا دیگه سوال میکنیم کدوم دامنه رو ثبت کنم بهتره. اینم خوب به دوستمون کمک میشه. یا کدوم فروشگاه ساز بهتره. یا چیکار کنم فروشگاهم بهتر بفروشه.
رو این مورد آخر تاکید خاصی دارم . امیدوارم بشه سر و سامونش داد.

با تشکر /داش علی

Last edited:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
البته بنده یک پیشنهاد دیگه ای هم دارم!
مثلا یکی میاد یک تاپیک میزنه میگه من کالای x رو که به مدت 1 ماه هست ازش استفاده کردم میخوام به قیمت y بفروشم!
لطفا با افرادی که میان و همش نظم تاپیک رو به هم میزنند و میگن این دستگاه نوش z تومان هست ، ارزشش رو نداره و.... برخورد کنید!
هر کسی صاحب مال خودش هست و به هر قیمتی که بخواد میتونه بفروشه
ممنون از شما دوست عزیز

دوست عزیز ، وقتی یه نفر بیاد و جنس کار کرده شو به قیمت نو و حتی بالاتر از نو به بقیه قالب کنه ، اون موقع تکلیف چیه ؟ ( حالا شاید خود طرف هم از قیمت اصلی خبر نداشته باشه ) ... البته از یه طرف حرف شما درست هست اونم موقعی که یکی میاد و قیمت قاچاقی یا بدون گارانتی و ...جنس رو به رخ طرف می کشه ولی در کل وقتی فروشنده ای صداقت نداشته باشه وظیفه دیگران و حتی مدیران اطلاع رسانیه دقیق نسبت به این موضوعه

rezidentevilon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محترمانه به شما اخطار داده میشه : جنابه >>> rezidentevilon3

کلا نظم اینجا رو به هم ریخته اید...
یکبار در خواستید کردید..

دیگه این لفاظ چیه؟

عجب بابا کدوم الفاظ ؟

مگه نظمم داره اینجا ؟! لول !

مگه به شما چیزی گفتم ؟ طبق گفته ی خودت توی فروم هر کس مسئول صحبت و حرف خودشه.

یعنی خداوکیلی از دیشب تا الان یه ادمین که دست رسی به ادمین سی پی داشته باشه آن نشده ؟!

شما هم خوب پیام خصوصیت بسته ... می خوای با دود علامت بدم بهت ؟!:eek:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
عجب بابا کدوم الفاظ ؟

یعنی خداوکیلی از دیشب تا الان یه ادمین که دست رسی به ادمین سی پی داشته باشه آن نشده ؟!

دوست عزيز
من خيلي سعي كردم مستقيم با شما برخورد نكنم .شما يك درخواست را بارها و در جاهاي مختلف فرياد زديد .
اگر ايدي شما براي مدت زماني مشخص بن شده بأشد بأيد منتظر باشيد
اگر هم براي هميشه باشد پس امكان ندارد بيرون بيايد . لطفا اينقدر تكرار نكنيد .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من از تمام دوستان به جهت پيشنهاد هايشان سپاسگذارم .
ما سعي ميكنيم تك تك پيشنهاد هارا بررسي كنيم و به صورت مجموعه اي كامل انرا به زودي اجرا كنيم.
باز هم ممنون 

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
مگه multi user ممنوع نیست ؟ چرا بنش نمیکنید اون بیمارو ؟

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ارادتمند

نظر شما در مورد فروشنده فصلی چی هست ؟
یعنی چنانچه فروشنده ای خوب کار کرد . بسته ها را خوب ارسال کرد و ... در کنار نام کاربری اون کاربر فروشنده بزنند اما با توجه به فصلی که اون کاربر دارد جنسش را خوب میفروشد

یعنی الان که فصل پاییز هست کنار نام کاربری اون فروشنده را با رنگ زرد عنوان کنند که متوجه بشوند عزیزان که ایشان فعلا فروشنده و چنانچه باز در آینده محصولاتی برای فروش داشت و باز مثل قبل کار کردند به عنوان فروشنده دایمی باشد

موفق باشید

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خسته نباشید.
من پیشنهادات خودم رو به مدیر ارشد گفته بودم. امیدوارم بهترین پیشنهادات انتخاب بشه تا بازارچه، بازارچه بمونه!
نه اینکه تبدیل بشه به کلانتری، دادگاه و ...
موفق باشید.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام ارادتمند

نظر شما در مورد فروشنده فصلی چی هست ؟
یعنی چنانچه فروشنده ای خوب کار کرد . بسته ها را خوب ارسال کرد و ... در کنار نام کاربری اون کاربر فروشنده بزنند اما با توجه به فصلی که اون کاربر دارد جنسش را خوب میفروشد

یعنی الان که فصل پاییز هست کنار نام کاربری اون فروشنده را با رنگ زرد عنوان کنند که متوجه بشوند عزیزان که ایشان فعلا فروشنده و چنانچه باز در آینده محصولاتی برای فروش داشت و باز مثل قبل کار کردند به عنوان فروشنده دایمی باشد

موفق باشید

من هم مانند شما فکر می کنم نیاز به یک سیستم رنکینگ بری فروشنده ها داریم .
اما باید ببینیم که آنها بر اساس چه ملاکی و توسط چه کسی انتخاب می شوند که بعد دوباره خود بانی مشکل نشود .
به نظر میاد اگر قرار بشه یک نفر یا دو نفر خاص آنها را انتخاب کنند تهمت تبعیض هم به بقیه اتهمات افزوده خواهد شد.

برای ین مشکل کسی راه حلی داره ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظر من قوانین بازارچه باید بازنویسی شه. مثلا این موارد ممنوع بشه:

محصولات تکراری یه فروشنده تو چند تاپیک.

فروش ایمیل لیست .

ایجاد تاپیک های "ایشون کلاه برداره!"

بالا اوردن تاپیک! به اصطلاح Bump به هر روش موزیانه ای!

البته نظرات شخصیه منه.

خوشحالم این تاپیک ایجاد شد.

بنظرم
1-ایجاد یک سری قوانین کلی( مانند شماره حساب ، نوع کالا، تعداد ، قیمت ، و...) در تاپیک ها در پست اول لازم باشه
2-تاپیک زدن در بازارچه منوط بشه به تایید گرامیان مدیر و همکار
3- مقابله با اسپمر های خریدار نما. فکر کنم میدونید کیا رو میگم. البته دو نوع هست که خوب یه نوعش نیست. یکی مثلا رگباری میبنده به فحش . یا درجه بهترش میبنده به سوال الکی مثلا در مورد قیمت
4- تفکیک محصولات اینترنتی با خرید و فروش دامنه و... . این دو بخش امون من رو حداقل بریده. مثلا طرف دامنش رو میبره تو نرم افزار و محصول اینترنتی مزایده میزنه براش . اما یکی دیگه میاد اکانت راپید شیر رو در بخش دامنه و اینا میفروشه
5- اما بخش کلی بازارچه. خدایی مثه جلو بازارای بزرگه که همه چی توش پیدا میشه . و این اگر زیاد بشه منافات داره. مثال میزنم. البته امیدوارم آرش عزیز دلگیر نشن. آرش اومده کاسپر اسکای که یه محصول اینترنتی هست در اینجا میفروشه . یا من مثلا اومدم پلی استیشن یا یه کیس رو در اینجا بجای بخش خودش میفروشم.
6- کاش با تاپیک مرجع برای شناخت خوبها داشته باشیم.
7- که بنظرم باید اجرا بشه یه بخش برای بحث بین دوستان هست. مثلا »
ببینید. من میام یه تاپیک میزنم که آقا کدوم بهتره شرکت الف یا شرکت ب برای خرید پستی و ... این ربطی به فروش و خرید و... نداره . اما کاربردی هست و دوستان بازارچه اینجا میان و تجربه و نظر رو میگن. یا یه جا دیگه سوال میکنیم کدوم دامنه رو ثبت کنم بهتره. اینم خوب به دوستمون کمک میشه. یا کدوم فروشگاه ساز بهتره. یا چیکار کنم فروشگاهم بهتر بفروشه.
رو این مورد آخر تاکید خاصی دارم . امیدوارم بشه سر و سامونش داد.

با تشکر /داش علی

در مورد قوانین نیز می بایست بر اساس اختیارات و امکانات جدید تغییر پیدا کند . شخصا با هر قانونی که فروشنده و خریدار را محدود کند مخالفم .
من فکر می کم قوانین را طوری طراحی کنیم که مسئولیت مستقیم به طرف خود فروشنده باشد . توی این مورد پیشنهادی هست ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
برای دوستانی که پیشنهاد می کنند اگر یه فروشنده خوب کار کرد عنوان کاربری و معرفی نامه و ... از مدیرها بگیره:

قضیه مجید شامی رو توی بازارچه بازی سنتر شنیدید؟
ایشون به مدت 1 سال توی فروشگاه مجازی بازی سنتر کار کرده بودند و کیفیت کارشون طوری بود که همه اعم از مدیر و ادمین و یوزر روی کارش قسم می خوردند، و مکررا توی تاپیک های مختلف از جانب مسوولین سایت به کاربرها توصیه شده بود برای خرید اجناس.

اما...

چشم تون روز بد نبینه! بعد از یک سال که ایشون حسابی اعتماد دیگران رو جلب کرده بود فروردین امسال در قالب یک تاپیک پیش فروش، 25 میلیون تومن از اعضا پول جمع کرد و حاجی حاجی مکه! مجید دیدی ندیدی!!
الآن متاسفانه خیلی از کاربران اونجا مسوولین سایت رو به خاطر معرفی مجید شامی مقصر می دونند! :(

باید مراقب باشید که الآن دیگه چند ماه خوب کار کردن، برای دون پاشی و زمینه سازی یه کلاه برداری بزرگ خیلی رایج شده.

-----------------------------
به شدت مراقب باشید این قضیه یه وقت توی پی تی تکرار نشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پسر خوب شما فکر که خیلی خیلی......

نه از این خبرها نیست...

داری میگی مسئول صحبت...ولی چه صحبتی....حرف بی ربط زدن که کلی کاربر دیگه بیان بخونن...( مثه این می مونه که تو خیابون بلند بلند فحش بدی !! بعد هر کی گفت چرا...بیگی به خودم هستم...میشه..)

کمی خجالت بکش...درست نیست...

در ثانی اون رو کل یک مجموعه رو بردی زیر سوال...هر جور که خواستی نوشتی... تا یکی اومد رو دست زد بهت شروع کردی به تهدید....

دیگه هم بحث نمی کنم...با شما...

هرچی می خوای با احترام برخورد کنی ..هی میاد یه چیز دیگه میگه...

عجب بابا کدوم الفاظ ؟

Last edited:

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
برای ین مشکل کسی راه حلی داره ؟

درود ...

به نظر حقیر ، برای این موضوع { رنکینگ بندی فروشنده ها } از یه گروه کمک بگیریم . برفرض ، ما الان برای این بازارچه چند نفر مدیر و همکار انجمن داریم . خوب اینها که جزء این گروه هستند . حال به نظر من بهتره از یه تعداد از اعضای باسابقه و خوشنام بازارچه هم کمک بگیریم . طوری که از خود بازاریای pt هم یاری بطلبیم . اینطوری دیگه فکر کنم حرف و حدیثش خیلی کمتر باشه .

برای این منظور میتونیم تاپیک باز کنیم و اسم یه تعداد از فروشنده ها رو برای یه نظر سنجی بزاریم . بعدش از اعضا بخوایم بهشون برای عضویت در گروه " هیئت منصفه بازارچه " رای بدن . بعدش به 5 نفر اول که بیشترین رای رو آوردن به عنوان هیئت منصفه اعلام کنیم .

البته باید مواظب کسایی باشیم که از اونروز { رای گیری } عضویتشون فعال میشه . چون ممکنه بر فرض فلان کس برای بالا بردن شانس عضویت در هیئت منصفه بازارچه ، با آی دی های مختلف به خودش رای بده .

در کل میگم که این روش غیر از مسائل فنیش ، به نظر من بهترین کار عملیه . باز بستگی به گروه مدیریت بازارچه داره .

بدورد ...

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
برای دوستانی که پیشنهاد می کنند اگر یه فروشنده خوب کار کرد عنوان کاربری و معرفی نامه و ... از مدیرها بگیره:

قضیه مجید شامی رو توی بازارچه بازی سنتر شنیدید؟
ایشون به مدت 1 سال توی فروشگاه مجازی بازی سنتر کار کرده بودند و کیفیت کارشون طوری بود که همه اعم از مدیر و ادمین و یوزر روی کارش قسم می خوردند، و مکررا توی تاپیک های مختلف از جانب مسوولین سایت به کاربرها توصیه شده بود برای خرید اجناس.

اما...

چشم تون روز بد نبینه! بعد از یک سال که ایشون حسابی اعتماد دیگران رو جلب کرده بود فروردین امسال در قالب یک تاپیک پیش فروش، 25 میلیون تومن از اعضا پول جمع کرد و حاجی حاجی مکه! مجید دیدی ندیدی!!
الآن متاسفانه خیلی از کاربران اونجا مسوولین سایت رو به خاطر معرفی مجید شامی مقصر می دونند! :(

باید مراقب باشید که الآن دیگه چند ماه خوب کار کردن، برای دون پاشی و زمینه سازی یه کلاه برداری بزرگ خیلی رایج شده.

-----------------------------
به شدت مراقب باشید این قضیه یه وقت توی پی تی تکرار نشه.

در تأييد فرمايشات برادر عزيزمون در رابطه با جلب اعتماد و دون پاشى

اين مورد در دنياى واقعى هم زياد اتفاق افتاده و احتمالا هنوز هم ميفته. مثل يک يا چند کلاهبردارى بزرگى که چند سال پيش تو بازار رضا انجام گرفته بود و کلاهبردار به مدت 5-6 سال - که خودش زمان کمى نيست - اونجا مغازه داشته و کار ميکرده و حسابى‌ هم خوش حساب و داراى اعتبار بوده جورى‌ که تمام کسبه بهش اعتماد داشتند و رو سرش قسم هم ميخوردند تا آخرين بارى که کلى بهش جنس ميدن بدون اينکه پولى بگيرند يا هرچى و وقتى به خودشون ميان که مى بينند اين فرد معتمد و معتبرشون، سراشون رو قشنگ کلاه گذاشته و بدون پداخت يک قرون، صدها ميليون جنس رو برداشته و د برو که رفتيم :wacko:

Last edited:

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
مدیریت محرم pilot لطفا" یوزر اصلی من : rezidentevilone رو باز کن عزیز جان آدرس 2 تا بنده خدای توی پی ام هاست... عجب بابا..

یوزر شما به هر دلیلی که بن شده ، به همون دلیل از بن درنمیاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا