• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوستان عزیز!
خواهش میکنم روی آی پی ها بیشتر دقت کنید.
مثلا کاربری که قبلا کلاهبردار بودنش بر همگان روشنه نتونه با یک یوزر دیگه بیاد اینجا و فعالیت کنه!
و جلوی فعالیتش هم گرفته نشه فقط به این دلیل:
چون با این یوزر هیچ خلاف قانونی از ایشون سر نزده نمیشه جلوی فعالیتش گرفته بشه!

بیشتر باید مواظب جلب اعتماد کردن ها و به قولی دون پاشیدن ها باشیم.

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
دوستان عزیز!
خواهش میکنم روی آی پی ها بیشتر دقت کنید.
مثلا کاربری که قبلا کلاهبردار بودنش بر همگان روشنه نتونه با یک یوزر دیگه بیاد اینجا و فعالیت کنه!
و جلوی فعالیتش هم گرفته نشه فقط به این دلیل:
چون با این یوزر هیچ خلاف قانونی از ایشون سر نزده نمیشه جلوی فعالیتش گرفته بشه!

بیشتر باید مواظب جلب اعتماد کردن ها و به قولی دون پاشیدن ها باشیم.

تائید میشه .

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
سلام

منم خوشحالم که مدیران دارن تلاش میکنن تا محیط امنی درست بشه

منم از روش امتیاز دهی خوشم اومد و همایت میکنم ولی قبلش باید یه قانون دقیق تنظیم بشه

البته اگه تونستید حمایت کنید لطفا!!!

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
با اجازه دوستان چند تا پیشنهاد داشتم.
اول اینکه به نظر من لقب و ریت دادن به فروشنده ها به قول دوستمون فقط برای مدیران مسئولیت ایجاد میکنه. اکثر کلاه برداری های بزرگ با دونه پاشیدن شروع میشه. متاسفانه خودم هنوز با یکی از همین پرونده ها و کلاه برداری ها با رقم 800 میلیون درگیرم. کسی که از بچگی میشناختم و بالای 100 معامله با هم انجام داده بودیم یک شبه زد و رفت! خلاصه آدمی زاد شیر هست و خون. ممکنه وسوسه بشه.

بجاش میشه سیستمی تعیین کرد مثل فروم دیجیتال پوینتز که با هر معامله خریدار میتونه یک پوئن به فروشنده بده که البته کاملا اختیاری هست. و تاکید میکنم که این رتبه به جهت دلگرمی بیشتر خریداران بعدی هست و باز هم نمیشه به این درجه که با بالا رفتن معاملات به دست میاد اعتماد کرد.

پیشنهاد بعد اینکه برای معاملات بالای مثلا x تومن شرایط خاص در نظر گرفته بشه.مثل واریز پول به یک فرد مورد اطمینان و از قبل تعیین شده . البته این شرایط برای معاملات پیش فروش هم میتونه با سخت گیری بیشتری اعمال بشه.

یک مساله دیگر اینکه برای فروشندگان کلاهای قیمت بالا شرایطی در نظر گرفته بشه که باید هویت و مکان خودشون را برای مدیران و یا فرد مورد اطمینان بازار چه به اثبات برسونند تا ضریب ریسک و احتمال کلاه برداری پایین بیاد.
البته همه این مسایل میتونه حکم محکم کاری داسته باشه. وگرنه خود فروشندگان و خریداران باید نکات ابتدایی خرید و فروش در دنیای مجازی رو رعایت کنند تا این مسایل به حداقل برسه.

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
اول اینکه به نظر من لقب و ریت دادن به فروشنده ها به قول دوستمون فقط برای مدیران مسئولیت ایجاد میکنه. اکثر کلاه برداری های بزرگ با دونه پاشیدن شروع میشه. متاسفانه خودم هنوز با یکی از همین پرونده ها و کلاه برداری ها با رقم 800 میلیون درگیرم. کسی که از بچگی میشناختم و بالای 100 معامله با هم انجام داده بودیم یک شبه زد و رفت! خلاصه آدمی زاد شیر هست و خون. ممکنه وسوسه بشه.

بجاش میشه سیستمی تعیین کرد مثل فروم دیجیتال پوینتز که با هر معامله خریدار میتونه یک پوئن به فروشنده بده که البته کاملا اختیاری هست. و تاکید میکنم که این رتبه به جهت دلگرمی بیشتر خریداران بعدی هست و باز هم نمیشه به این درجه که با بالا رفتن معاملات به دست میاد اعتماد کرد.

پیشنهاد بعد اینکه برای معاملات بالای مثلا x تومن شرایط خاص در نظر گرفته بشه.مثل واریز پول به یک فرد مورد اطمینان و از قبل تعیین شده . البته این شرایط برای معاملات پیش فروش هم میتونه با سخت گیری بیشتری اعمال بشه.

یک مساله دیگر اینکه برای فروشندگان کلاهای قیمت بالا شرایطی در نظر گرفته بشه که باید هویت و مکان خودشون را برای مدیران و یا فرد مورد اطمینان بازار چه به اثبات برسونند تا ضریب ریسک و احتمال کلاه برداری پایین بیاد.
البته همه این مسایل میتونه حکم محکم کاری داسته باشه. وگرنه خود فروشندگان و خریداران باید نکات ابتدایی خرید و فروش در دنیای مجازی رو رعایت کنند تا این مسایل به حداقل برسه.

دقیقا این چیزی که شما گفتی همه مشکلات رو حل میکنه ! منتها مشکل اینه که مسئولین پی تی از این پلاگین بسیار عالی vb اطلاع ندارند ! تاحالا 10 دفه هم این iTrader توسط چندین یوزر حرفهای مطرح شده ولی مسئولین به خودشون زحمت نمیدن که برن 4 تا خط feature های این پلاگین رو بخونن!;)

این لینک پلاگین :
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=102965

فروم های مطرح خارجی این پلاگین رو تو فروم دارند!
این نصب شه تمومه دیگه !خیلی از مشکلات حل میشه ! البته باید روش نظارت شه تا تقلبی صورت نگیره.

تو سایت های دیگه ادمین میاد به یوزر ها میگه تورو خدا نظر بدین واسه بهتر شدن سایت بعد یوزر میگه بیخشو بگیر بابا کی حوصله نظر دادن داره! ... اینجا برعسکه ... یوزر میگه توروخدا این کارو کنید بهتر میشه سایت! ادمین میگه بیخشو بگیربابا !;) کی حوصله داره بره پلاگین نصب کنه !

Last edited:

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
البته اگه تونستید حمایت کنید لطفا!!!

بله ما هم حمایت میکنیم!

البته از این طرح هم حمایت میکنم اما قبلش باید دید به چه شکل می خواد امتیاز بده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این iTrader ایده قشنگی است . اما خوب من یه سوال می پرسم ...
آیا این با عث نمی شه تا فروشنده های تقلبی راهی برای کسب مشروعیت پیدا کنند ؟

مثلا هی به یوزر ها پی ام بزنند که به اونها ریت بدن . یا اصلا خودشون یوزر بسازن و به خودشون ریت بدن . برای این هم راه حلی هست ؟

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31

مثلا هی به یوزر ها پی ام بزنند که به اونها ریت بدن . یا اصلا خودشون یوزر بسازن و به خودشون ریت بدن . برای این هم راه حلی هست ؟

سلام

دوستان فروش کارتون در بازارچه ممنوعه !!؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

به به برادر بهروز !‌:D
اول شما بگو اصلا گرایشی به نصب این پلاگین هست یا نه ؟ اگر نیست چه دردیه که ما بیایم و سوالات رو جواب بدیم ؟‌
چون تا حالا N بار این بحث شده و ایرادات مطرح شده !‌

برای مشکلی که شما میگی هم راه حل هست . میشه محدود کرد ریتینگ رو به یه محدوده فروم خاص ( مثلا فقط بازارچه ) + لینک تاپیک مورد نظر + این که همه جاهایی که این پلاگین هست / مدیرانی هم هستند که این trade ها رو مانیتور میکنن مخصوصا افرادی که trade روزانه یا سر یه تاپیک trade زیاد میگیرن که قاعدتا اعتبار بیشتری هم کسب میکنن .

به هر حال بازارچه اینجا الان شبیه بازارسیاهی شده که یه سری کاربران دایمی دارن ازش مراقبت میکنن و اینور اونور هشدار میدن .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام محسن خان . من بهتون حق میدم نگران باشید .
راستش من خودم هم از این همه تاخیر توی کارها اعصابم به هم میریزه .

ولی خوب چاره ای نیست , باید به یک جمع بندی کامل برسیم و منتظر باشیم صاحب فروم مجوز را بدهند :D . خوب اینجا مال خود ماست پس باید خودمون هم پیگیرش باشیم .
من شخصا همه تلاشم رو می کنم بتونیم بهترین سیستم را پیاده کنیم . اما میدونید که عملا من هیچکارم . فقط می تونم پیگیری کنم و گیر بدم .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
در رابطه با ربیتینگ iTrader میشه باز نکاتی رو رعایت کرد که تقلب به حداقل برسه. اما مسلما به صفر نمیرسه.
مثلا یوزر های جدید با فلات تعداد پست نتونند ریت بدهند. یا مثلا دو تا یوزر با یک آی پی نتونند بهم ریت بدهند.

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
در رابطه با ربیتینگ iTrader میشه باز نکاتی رو رعایت کرد که تقلب به حداقل برسه. اما مسلما به صفر نمیرسه.
مثلا یوزر های جدید با فلات تعداد پست نتونند ریت بدهند. یا مثلا دو تا یوزر با یک آی پی نتونند بهم ریت بدهند.

درسته ... بعد این iTrader رو باید محدود کرد فقط به بازارجه.

و چون لینک تاپیک هم موقع rate دادن ذکر میشه ، میشه چک کرد که تقلبی نشده باشه .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
لطفا جهت همکاری از دکمه
report.gif
استفاده کنید !

فقط جهت تست 2 تا تاپیک رو بد ریپورت کردم که ببینم اتفاقی می افته یا نه..... اگه فقط یک نگاه به صفحه ی اول بازارچه بکنین 5 تا تاپیک از این قبیل موجوده.....

ادیت: ظاهرا کارتون فروختن ممنوع نیست یکی از بد ریپورت ها پر!!

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
با سلام خدمت دوستان

قبل از هر صحبتي به Bhrzk & Hamid2day عزيز كه قسمتي از مسئوليت بازارچه رو بر عهده گرفتند تبريك ميگم و اميدوارم با تصميم و مشورت مديران محترم ، بخش بازارچه به محيطي صميمي تر و قابل اعتمادتر براي خريداران و فروشندگان محترم تبديل بشه

اينم پيشنهادات بنده كه تو بخش ديگه اي هم مطرح كردم ، كمي كامل تر شده و بنظرم اومد اينجا باشه بهتره :

دوستان هر كاري كه انجام بشه نميشه 100% جلو بعضي از مشكلات بازارچه رو گرفت ، تنها كاري كه ميشه كرد اينه كه هنگام خريد حواسمون كاملا جمع باشه و به راحتي اعتماد نكنيم . چند راه براي اينكه ضريب اعتمادمون بالا بره هست كه هيچ كدوم به تنهايي كافي نيستند :

1. ديدن تعداد پست ها و تاريخ عضويت فروشنده

2. محصولاتي كه قبلا توسط اين فروشنده فروخته شده

3. پرسيدن نظر خريداران و كيفيت جنس و يا سرويس فروخته شده ( در اين مورد بايد به تعداد پست و تاريخ عضويت خريدار هم توجه كرد )

4. در صورتيكه موارد بالا راضيتون نكرد براي واريز هزينه جنس و يا سرويسي كه ميخواهيد دريافت كنيد حتما شماره حساب بانك هايي مثل سامان و يا پارسيان رو دريافت كنيد تا در صورت بروز مشكل بتونيد راحت تر از طريق قانوني اقدام كنيد

5. در صورتي كه شهرتون يكي هست و به فروشنده هم اطمينان نداريد براي دريافت جنس حتما درخواست سرويس پيك را بدهيد

6. وقتي قيمت جنس يا سرويس توسط فروشنده بسيار پائين بود به كيفيت جنس و يا كيفيت خدمات به راحتي اعتماد نكنيد

بعضي از دوستان پيشنهاد رتبه بندي براي فروشندگان رو دادند به نظر بنده گزينه خوبيه اما اين مورد هم تنها ضريب اطمينان رو هنگام خريد بالا ميبره و به تنهايي كافي نيست . از طرفي براي اين رتبه بندي بايد فكري كرد ، ممكنه يك فروشنده تعداد زيادي دوست در اين تالار داشته باشه كه حتي يكبار هم از اين فروشنده خريد نكردند و ممكنه تو بخش هاي ديگه اين تالار با هم آشنا و دوست شده باشند ولي هنگام رتبه بندي ( اگر از طريق كاربران بود ) توسط دوستانش مورد حمايت قرار بگيره و رتبه بالايي كسب كنه !
بنابراين اگر ملاك رتبه بندي ، كاربران باشند حتما بايد خريداران واقعي نظر بدهند و نه دوستان فروشنده . اين مورد رو هم ميشه از طريق نظرات خريداران كه در تاپيك فروشنده اعلام كردند مورد بررسي قرار داد

و اما موردي كه هميشه در اين تالار مورد بحث بوده :

بنده نزديك به يكساله كه تو بخش بازارچه فعاليت دارم و كساني هم هستند كه ممكنه روي سر بنده قسم بخورند به قول يكي از دوستان تو اين يكسال دون پاشي كردم و همين الان تصميم گرفتم كه پول دوستان رو بالا بكشم و برم . مگه منه كلاه بردار به مديران ، مسئولين و يا همكاران اين تالار سند و يا پولي به عنوان مدرك گرو گذاشتم تا فردا كه خريداران متوجه شدند پولشون بربادرفته بخوان مديران رو مسئول و يا جوابگوي ضررشون قرار بدن ؟
بر فرض كه يكي از مديران منو تائيد كرده ، اين تائيد با توجه به سابقه من بوده و نه براي الانم كه پولارو بالا كشيدم و رفتم ! بنابراين مديران هيچ وقت چنين مسئوليتي رو قبول نخواهند كرد و هر كسي هم جاي مديران باشه عقل سليم حكم ميكنه كه زير بار اين مسئوليت نره

و اما يه پيشنهاد ساده كه به نظرم بسيار هم مفيد خواهد بود :

مديران در بخش بازارچه بخشي رو راه اندازي كنند كه آگاهي خريداران قبل از خريد بالا بره . هدف اين بخش صرفا راهنمايي قبل از خريد باشه و نه تائيد فروشنده خاصي . مطالب اين بخش ميشه از داخل همين فروم كه دوستان نظر ميدن بيرون كشيده ، تصحيح و يا كامل بشه و در بخش راهنمايي قبل از خريد گذاشته بشه . اين بخش ميتونه ويژگي هايي داشته باشه :

1. بروز شدن مطالب و يا تصحيح آنها
2. تكرار در تاكيد بي طرف بودن مديران در امر خريد و فروش
3. معرفي فروشندگان و خريداران خوش نام و يا بدنام ( از ديد فروشنده و خريدار )

و اما خود فروشندگان اين تالار از جمله خودم بعضي مواقع با خريداران بدحسابي نيز رو به رو شديم . در اين موارد آي دي خريداران بدنام هم بعد از مشورت فروشنده با مسئولين بازارچه در بخش بالا قرار بگيرد ( البته اين مورد موقعي جواب خواهد داد كه آي پي خريدار بدنام شناسايي بشه تا اگر با آي دي ديگه اي قصد خريد داشت ، اون آي دي به اطلاع كاربران برسه ) البته اين مورد رو ميشه در مورد فروشندگان بدنام نيز اجرا كرد تا به راحتي با چند آي دي نتونند كلاه برداري كنند . اين مورد كمك ميكنه تا اسم واقعي فرد و يا شركت خاصي به طور علني مطرح نشه

مورد ديگه اينكه بعضي از فروشندگان جنس و يا سرويس خودشون رو در 2 و يا 3 بخش بازارچه ميزنند به اميد اينكه ممكنه مشتري بيشتري محصولش رو ببينه كه اينكار باعث بهم خوردن نظم بازارچه ميشه

دوستان زياد نوشتم خسته شديد ولي من هم مثل خيلي از دوستان تمايل زيادي براي سر و سامان دادن به بخش بازارچه دارم و اميدوارم كه با تصميمات درست مسئولين رضايت خريد و فروش در اين بخش بالا بره و كاربران هم ميتونند با نظر و همفكري خودشون به مسئولين كمك كنند

با تشكر

Last edited:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
پیشنهاد های من

1. قیمت اجناس دست دوم شخصی توسط خریدار در همان پست اول گفته شود
2 . اگر بنا به مزایده است خریدار یا اقدام به نوشتن یک قیمت حدودی کند تا از آن پایین تر نباشد و یا در صورت عدم نوشتن قیمت ، هر قیمتی از سوی خریدار پیشنهاد شد شاکی نشود و تاپیک رو به اغتشاش نکشاند .
3. در مورد بعضی اجناس کلی ، شفاف سازی صورت بگیرد ... مثلا فلانی که تبلیغ جنسش را می کند و ادعا دارد از قیمت خود سایت اصلی یا مغازه چند ده درصد کمتر است و ادعای اصلی بودن جنس را دارد دلیلش را هم بگوید تا دیگران بفهمند !
4 . پیش فروش را به کل ممنوع کند و مدریتی روی فروش فوق العاده کالاهای گران قیمت داشته باشد

...

خیلی از بچه ها ادعا دارند که فروش شان در اینجا یک صدم بیرون هم نمی شود ولی عاشق خدمت به بچه های اینجا هستند و دردسر پست اعم از نوشتن و ارسال !! و رفت و آمد اضافی رو متقبل میشند ...
یه جمع بندی صورت بگیره و ببینن اگر بهتره فروش کالا رو فقط شخصی کنند و یا حداقل واسطه ای از مدیران ارشد رو بین خریدار و فروشنده قرار دهند .
با تشکر

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با تشکر از ITI و hesam 63 به خاطر ایده هی قشنگشون .

مديران در بخش بازارچه بخشي رو راه اندازي كنند كه آگاهي خريداران قبل از خريد بالا بره . هدف اين بخش صرفا راهنمايي قبل از خريد باشه و نه تائيد فروشنده خاصي . مطالب اين بخش ميشه از داخل همين فروم كه دوستان نظر ميدن بيرون كشيده ، تصحيح و يا كامل بشه و در بخش راهنمايي قبل از خريد گذاشته بشه . اين بخش ميتونه ويژگي هايي داشته باشه :

این خیلی طرح جالبی است . اما آخه چه ملاکی وجود داره که یک فروشنده خوب یا بد بشه ؟

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
با تشکر از ITI و hesam 63 به خاطر ایده هی قشنگشون .

این خیلی طرح جالبی است . اما آخه چه ملاکی وجود داره که یک فروشنده خوب یا بد بشه ؟

ممنون از توجه شما و وقتي كه گذاشتيد

عرض كردم كه اين موارد مثلا امتياز دهي به فروشنده فقط ميتونه ضريب اطمينان خريدار رو بالا ببره و 100% نيست و اگر همين امتياز دهي با دقت صورت نگيره ميتونه نتيجه عكس بده و راه رو براي سوءاستفاده عده اي باز تر كنه كه خب همين مورد مستلزم صرف وقت بسيار از طرف مسئولين بازارچه است

ملاك فروشنده خوب يا بد ميتونه نظر خريداران واقعي باشه ، تشخيص خريدار واقعي يا غير واقعي كار زياد سختي نيست
كسي كه تازه ميخواد خريد كنه ميتونه پروفايل كسي كه قبلا خريد كرده و راضي بوده رو ببينه : بعضي موارد پيش مياد كه يك يوزر زير 10 پست ارائه كرده و فقط هم در تاپيك همون شخص فروشنده به تشكر و تمجيد پرداخته ( البته اين مورد در تاپيك خودم هم پيش اومده ) قاعدتا خريدار تازه وارد نبايد به اين خريدار كه از فروشنده تشكر كرده اعتماد بكنه (هر چند كه خريد واقعي انجام داده باشه و از كيفيت كار راضي بوده) خريدار تازه وارد بايد پروفايل خريداري رو ببينه كه پست هاي بالايي داشته باشه ، در تالار فعال باشه ( مثلا آخرين بار1 ماه قبل لاگين نكرده باشه ) و در درجه دوم ميتونه از خريدار سئوالاتي رو در رابطه با فروشنده بپرسه .

يك مثال ساده :

اگر اين بخش " راهنمايي قبل از خريد " وجود داشت و خريدار به تك تك راهنمايي ها دقت ميكرد :

حدود 2 ماه پيش در همين فروم يكي از مشتريان بنده كه كار دانلودش رو براش انجام ميدم ، اقدام به خريد رم كامپيوتر به مبلغ 40 هزار تومان از شخص ديگري كرد كه خب طرف هم كلاهبردار از آب دراومد و مبلغ اين عزيز روبالا كشيد . اگر اين خريدار محترم به چند بند از بخش " راهنمايي قبل از خريد " توجه ميكرد مطمئنا سرش كلاه نميرفت :

1. اين شخص فروشنده زير 20 پست داشت
2. هيچ گونه خريد و فروشي در اين تالار انجام نداده بود ( فقط يك مورد گوشي بود كه آخر تاپيك معلوم نشده بود قضيه چيه ! )
3. قيمت فروش خيلي بالا بود اين در صورتي بود كه خريدار اطلاع دقيقي از قيمت جنس نداشت

اين بخش ميتونه آمار اينگونه اشتباهات در خريد رو پائين بياره حتي ميشه در بخش راهنمايي ، وب سايت هاي مرجع اجناس و سرويس هاي مورد خريد و فروش در اين تالار رو قرار داد كه حاوي قيمت هاي تقريبا بروز هستند ( مثلا كامپيوتر و قطعات ، موبايل ، عطر و ... ) اينكار باعث ميشه خريدار قيمت حدودي جنسي كه براي خريد مدنظر داره دستش بياد ( البته شايد در اين مورد پي تي ممنوعيت تبليغاتي داشته باشه )

براي مورد بالا شايد بعضي از دوستان نظرشون اين باشه كه بيشتر يوزرها ، سايت هاي مرجع قيمت لوازم و قطعات رو ميشناسند و مورد مهمي نيست ، اما براي سامان دهي بازارچه بهتره همه يوزرها در نظر گرفته شوند نه بيشتر يورزها

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا