Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
اگر اين بخش " راهنمايي قبل از خريد " وجود داشت و خريدار به تك تك راهنمايي ها دقت ميكرد :
این عالی هست
بهروز همون که گفتم..البته اون موقعه باید هکی روی فروم نصب شه که کاربر رو مجاب کنه اول اون رو بخونه..
اگر اين بخش " راهنمايي قبل از خريد " وجود داشت و خريدار به تك تك راهنمايي ها دقت ميكرد :
این عالی هست
بهروز همون که گفتم..البته اون موقعه باید هکی روی فروم نصب شه که کاربر رو مجاب کنه اول اون رو بخونه..
این عالی هست
ITI عزیز ...
من با تاپیک راهنمای بازارچه موافقم ... البته به عنوان جایی که به کاربران آگاهی میده .
اما اینکه بیایم لیست درست کنیم از فروشنده گان برتر و بدتر , کمی سخت هست .
نکته دیگه ای که من را نگران می کنه , 90% فروشندگان بازارچه آدم های خوب و سالمی هستد . خیلی از آنها هم زیر 20 پست دارند .( به طور مثال ) . حال اگر ما در راهنما بگویم که از فروشنده گان زیر 20 پست خرید نکنید خوب این بندگان خدا که بیچاره میشند ...
مگر اینکه همه چیز را مشروط کنیم . (مثلا مراقب فروشندگان زیر 20 پست باشید ...) که این را همه خریداران می دانند ( نمی دانم شاید ندانند )
به هر حال ایجاد یک تاپیک مرجع برای راهنمایی هم فوق العاده مفید است هم می تواند خیلی مورد لزوم نباشد . همه چیز به محتوای آن بستگی دارد .
نمی دانم اگر کسی از کاربران یا حتی خود شما وقت دارد یک نمونه بنویسد تا روی موارد بحث کنیم و اینجوری کار جلوتر رود ...
دقیقا ...
اما خوب یک مشکلی هست که دوست دارم کاربران آنرا لحاظ کنند :
ببینید پرشین تولز فقط بازارچه نیست , و بازارچه یکی از بخش های آن است . حال به سبب رشد بازدید و کاربران پی تی این بخش جنبه تبلیغاتی زیادی پیدا کرده که خوب فضای فوق العاده ای برای فروش است .
اما هیچ توجهی متفاوتی روی آن از سوی سیاست گذاران پی تی ( ادمین ها ) وجود ندارد . پس اینکه ما بیایم همه چیز کاربران را تحت الشعاع بازارچه قرار بدیم خوب تقریبا غیر ممکن است .
این را میگویم تا این شاعبه عدم توجه به نصب هک و این چیزا از بین برود .
کاربران بازارچه شاید 30% کل پی تی باشند , پس باید به 70% بفیه هم احترام گذاشت . برای همین نصب و نشان دادن هر چیزی در پروفایل کاربران باید دارای شرایط فوق ویژه ای باشد که آن شرایط اکنون وجود ندارد .
پس فعلا راهکار ها را با توجه به این واقعیت پیش ببریم . . .
این موردی که گفتم رو میشه فقط رو بازارچه سوار کرد
بالاخره باید الزامی برای خواندن باشه
البته این راهنمایی بازازچه می توانی نمونه کامل تر و ریز تر قوانین و مقررات بازارچه باشه ..
خوب اولاً تبریک به حمید عزیز و همجنین آقا بهزاد برای همکاری در اداره بازارچه.
در مورد بازارچه هم چند مورد بگم :
1-شما یک نگاهی به بازار ها یا بازارچه های دور و اطراف خودتان بکنید وقتی می روید برای خرید.
1-مغازه ها و فروشگاه ها درجه بندی شده یا ستاره دار هستند ؟
2-جلوی هر فروشگاه پلیس ایستاده ؟ و داره از خرید و فروش بازرسی میکنه ؟
3-شما چطوری یک فروشگاه رو برای خرید انتخاب می کنید ؟
درسته که خیلی با جامعه حقیقی اینجا فرق داره و ازجمله اینکه اونا جواز کسب ... مطرح هست و نظارت صنفی که در جامعه مجازی زیاد عملی نیست.
به نظرم همین الان بهترین حالت بازارچه هست و مشکلی نداره بعضی از فروشنده ها از پست هایی که بر خلاف میلشون در تاپیک های فروش زده میشه (به جز اسپم) ناراحت می شوند که زیاد به جا نیست.
بحث دوم هم به قولی کلاهبرداری هایی هست که انجام میشه به نظرم بهترین راه حل برای این موضوع اطلاع رسانی هست به خریداران. یعنی یک اعلان در بالای تمام انجمن ها قرار دهید به عنوان : "قبل از خرید و فروش مطالعه کنید"
و نکات ایمنی رو داخش شرح بدید :دی مثلاًّ :
1-سابقه افراد را بررسی کنند
2-موقع خرید مشخصات فروشنده مانند آدرس و شماره تلفن را دریافت و از صحت آن مطمئن شوند.
3-تمام وجه رو حدالامکان پرداخت نکنند و درصدی رو بعد از دریافت پرداخت کنند.
4-سعی شود حدالامکان از سیستم های خرید پستی (پرداخت هنگام تحویل استفاده کنند)
5-از کاربران دیگر و فعالان بازارچه درباره سابقه فروشنده اطلاع یابند
6-خیلی ها نمی دونند چطوری تمام موضوعات و تاپیک های ایجاد شده توسط یک نفر خاص رو مشاهده کنند که اینم در این مطلب آموزش بدین تا خریدار بتوانید تمام موضوعات فروشنده در بازارچه را جستجو و یک مطالعه اجمالی بکنه و با سوابق فروش اون فروشنده آشنا بشه.
کلاً یکسری از این نکات ایمنی :دی
و 2 نکته مهم :
1-به هیچ عنوان با ستاره دار (!) یا درجه بندی فروشندگان موافق نیستم چون باعث ایجاد سوء استفاده و باندبازی خواهد شد.
2-بازارچه همان طور که مکانی آزاد برای فروش ایجاد کرده باید مکانی آزاد برای بازتاب آن هم باشد و نه اینکه برای فروش آزاد باشد (هیچ نظارتی روی فروشنگان نباشد) ولی هنگام بازتاب جلوگیری بشه یعنی اگر کسی کلاهبرداری کرد اطلاع رسانی نشه و کسی و تاپیک شخص معترض رو حذف کنید !!! در غیر این صورت یک محیط بسته ایجاد خواهد شد و یک طرفه که اشخاص میان کلاهبرداری می کنند و بعد هم کسی نمی تونه اعتراض کنه نمی گم مدیران در تاپسک های اعتراض بیان داوری کنند یا حل مشکل ولی باید موضوع اعتراض مطرح بشه و پیرامونش هم بحث بشه که سابقه ای باشه برای خریدار و فروشنده در آرشیو بازارچه !
موفق باشید.
یه مورد جالب و ناراحت کننده این که کی می خواهیم یاد بگیریم که در بحث و فروش کسی الکی دخالت نکنیم الکی تز ندیدم بحث رو شلوغ نکنیم..
الان یه درصدی به این موضوع ذکر شده ربط داره
یه مورد جالب و ناراحت کننده این که کی می خواهیم یاد بگیریم که در بحث و فروش کسی الکی دخالت نکنیم الکی تز ندیدم بحث رو شلوغ نکنیم..
الان یه درصدی به این موضوع ذکر شده ربط داره
اون بحث ش جداستدقیقا!
خلایق هر چه لایق!!!!!
همون بهتر که دخالت نکنیم و جنس بنجول رو به عنوان جنس اصل بندازن به طرف!!!
اون بحث ش جداست
پست های الکی و شلوغ کردن تاپیک یه چیز دیگه هست....
درسته ؟
دقیقا!
خلایق هر چه لایق!!!!!
همون بهتر که دخالت نکنیم و جنس بنجول رو به عنوان جنس اصل بندازن به طرف!!!