• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اگر اين بخش " راهنمايي قبل از خريد " وجود داشت و خريدار به تك تك راهنمايي ها دقت ميكرد :

این عالی هست
بهروز همون که گفتم..البته اون موقعه باید هکی روی فروم نصب شه که کاربر رو مجاب کنه اول اون رو بخونه..

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ITI عزیز ...
من با تاپیک راهنمای بازارچه موافقم ... البته به عنوان جایی که به کاربران آگاهی میده .
اما اینکه بیایم لیست درست کنیم از فروشنده گان برتر و بدتر , کمی سخت هست .

نکته دیگه ای که من را نگران می کنه , 90% فروشندگان بازارچه آدم های خوب و سالمی هستد . خیلی از آنها هم زیر 20 پست دارند .( به طور مثال ) . حال اگر ما در راهنما بگویم که از فروشنده گان زیر 20 پست خرید نکنید خوب این بندگان خدا که بیچاره میشند ...

مگر اینکه همه چیز را مشروط کنیم . (مثلا مراقب فروشندگان زیر 20 پست باشید ...) که این را همه خریداران می دانند ( نمی دانم شاید ندانند )

به هر حال ایجاد یک تاپیک مرجع برای راهنمایی هم فوق العاده مفید است هم می تواند خیلی مورد لزوم نباشد . همه چیز به محتوای آن بستگی دارد .

نمی دانم اگر کسی از کاربران یا حتی خود شما وقت دارد یک نمونه بنویسد تا روی موارد بحث کنیم و اینجوری کار جلوتر رود ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این عالی هست
بهروز همون که گفتم..البته اون موقعه باید هکی روی فروم نصب شه که کاربر رو مجاب کنه اول اون رو بخونه..

دقیقا ...
اما خوب یک مشکلی هست که دوست دارم کاربران آنرا لحاظ کنند :
ببینید پرشین تولز فقط بازارچه نیست , و بازارچه یکی از بخش های آن است . حال به سبب رشد بازدید و کاربران پی تی این بخش جنبه تبلیغاتی زیادی پیدا کرده که خوب فضای فوق العاده ای برای فروش است .
اما هیچ توجهی متفاوتی روی آن از سوی سیاست گذاران پی تی ( ادمین ها ) وجود ندارد . پس اینکه ما بیایم همه چیز کاربران را تحت الشعاع بازارچه قرار بدیم خوب تقریبا غیر ممکن است .
این را میگویم تا این شاعبه عدم توجه به نصب هک و این چیزا از بین برود .

کاربران بازارچه شاید 30% کل پی تی باشند , پس باید به 70% بفیه هم احترام گذاشت . برای همین نصب و نشان دادن هر چیزی در پروفایل کاربران باید دارای شرایط فوق ویژه ای باشد که آن شرایط اکنون وجود ندارد .

پس فعلا راهکار ها را با توجه به این واقعیت پیش ببریم . . .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
این موردی که گفتم رو میشه فقط رو بازارچه سوار کرد
بالاخره باید الزامی برای خواندن باشه
البته این راهنمایی بازازچه می توانی نمونه کامل تر و ریز تر قوانین و مقررات بازارچه باشه ..

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اولاً تبریک به حمید عزیز و همجنین آقا بهزاد برای همکاری در اداره بازارچه.

در مورد بازارچه هم چند مورد بگم :

1-شما یک نگاهی به بازار ها یا بازارچه های دور و اطراف خودتان بکنید وقتی می روید برای خرید.

1-مغازه ها و فروشگاه ها درجه بندی شده یا ستاره دار هستند ؟
2-جلوی هر فروشگاه پلیس ایستاده ؟ و داره از خرید و فروش بازرسی میکنه ؟
3-شما چطوری یک فروشگاه رو برای خرید انتخاب می کنید ؟

درسته که خیلی با جامعه حقیقی اینجا فرق داره و ازجمله اینکه اونا جواز کسب ... مطرح هست و نظارت صنفی که در جامعه مجازی زیاد عملی نیست.

به نظرم همین الان بهترین حالت بازارچه هست و مشکلی نداره بعضی از فروشنده ها از پست هایی که بر خلاف میلشون در تاپیک های فروش زده میشه (به جز اسپم) ناراحت می شوند که زیاد به جا نیست.

بحث دوم هم به قولی کلاهبرداری هایی هست که انجام میشه به نظرم بهترین راه حل برای این موضوع اطلاع رسانی هست به خریداران. یعنی یک اعلان در بالای تمام انجمن ها قرار دهید به عنوان : "قبل از خرید و فروش مطالعه کنید"

و نکات ایمنی رو داخش شرح بدید :دی مثلاًّ :

1-سابقه افراد را بررسی کنند
2-موقع خرید مشخصات فروشنده مانند آدرس و شماره تلفن را دریافت و از صحت آن مطمئن شوند.
3-تمام وجه رو حدالامکان پرداخت نکنند و درصدی رو بعد از دریافت پرداخت کنند.
4-سعی شود حدالامکان از سیستم های خرید پستی (پرداخت هنگام تحویل استفاده کنند)
5-از کاربران دیگر و فعالان بازارچه درباره سابقه فروشنده اطلاع یابند
6-خیلی ها نمی دونند چطوری تمام موضوعات و تاپیک های ایجاد شده توسط یک نفر خاص رو مشاهده کنند که اینم در این مطلب آموزش بدین تا خریدار بتوانید تمام موضوعات فروشنده در بازارچه را جستجو و یک مطالعه اجمالی بکنه و با سوابق فروش اون فروشنده آشنا بشه.

کلاً یکسری از این نکات ایمنی :دی

و 2 نکته مهم :

1-به هیچ عنوان با ستاره دار (!) یا درجه بندی فروشندگان موافق نیستم چون باعث ایجاد سوء استفاده و باندبازی خواهد شد.
2-بازارچه همان طور که مکانی آزاد برای فروش ایجاد کرده باید مکانی آزاد برای بازتاب آن هم باشد و نه اینکه برای فروش آزاد باشد (هیچ نظارتی روی فروشنگان نباشد) ولی هنگام بازتاب جلوگیری بشه یعنی اگر کسی کلاهبرداری کرد اطلاع رسانی نشه و کسی و تاپیک شخص معترض رو حذف کنید !!! در غیر این صورت یک محیط بسته ایجاد خواهد شد و یک طرفه که اشخاص میان کلاهبرداری می کنند و بعد هم کسی نمی تونه اعتراض کنه نمی گم مدیران در تاپسک های اعتراض بیان داوری کنند یا حل مشکل ولی باید موضوع اعتراض مطرح بشه و پیرامونش هم بحث بشه که سابقه ای باشه برای خریدار و فروشنده در آرشیو بازارچه !

موفق باشید.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
این عالی هست

ممنون از توجه شما

البته اين هك فقط مربوط به بخش بازارچه بشه و همچنين تعداد دفعات نمايش اين هك محدود باشه ، براي مثال هر يوزر كه داخل بخش بازارچه ميشه چه براي خريد و چه براي فروش نهايت 3 بار دعوت به خواندن راهنما بشه ، در داخل "بخش راهنمايي قبل از خريد" هم در اول سطر كامل و بزرگ نوشته بشه كه مطالب اين راهنما ممكن است بدون اطلاع قبلي بروز شود ( تغيير كند ). اين نوشته و 3 بار دعوت سبب ميشه كه يوزر خود به خود اين بخش رو يادش بمونه و براي خريد و يا فروش اول به اين بخش مراجعه كنه
ITI عزیز ...
من با تاپیک راهنمای بازارچه موافقم ... البته به عنوان جایی که به کاربران آگاهی میده .
اما اینکه بیایم لیست درست کنیم از فروشنده گان برتر و بدتر , کمی سخت هست .

نکته دیگه ای که من را نگران می کنه , 90% فروشندگان بازارچه آدم های خوب و سالمی هستد . خیلی از آنها هم زیر 20 پست دارند .( به طور مثال ) . حال اگر ما در راهنما بگویم که از فروشنده گان زیر 20 پست خرید نکنید خوب این بندگان خدا که بیچاره میشند ...

مگر اینکه همه چیز را مشروط کنیم . (مثلا مراقب فروشندگان زیر 20 پست باشید ...) که این را همه خریداران می دانند ( نمی دانم شاید ندانند )

به هر حال ایجاد یک تاپیک مرجع برای راهنمایی هم فوق العاده مفید است هم می تواند خیلی مورد لزوم نباشد . همه چیز به محتوای آن بستگی دارد .

نمی دانم اگر کسی از کاربران یا حتی خود شما وقت دارد یک نمونه بنویسد تا روی موارد بحث کنیم و اینجوری کار جلوتر رود ...

بله درست كردن اين ليست با توجه به حجم خريد و فروش اين بخش سخت است و اين مواردي كه عرض كردم صرفا جهت پيشنهاد بود و قابل حذف و يا بحث خواهد بود . اين ليست و درجه دار كردن كار مهم و مشكلي است . مهم از اين نظر كه ممكنه مورد سوءاستفاده قرار بگيره و مشكل بخاطر وقت زيادي است كه براي اين ليست بايد گذاشته شود . فروشندگان و خريداران بدتر و برتر حتما بايد با كمك خريداران و فروشندگان واقعي و با تائيد مسئولين صورت بگيره در غير اينصورت ممكنه واقعي از كار درنياد

همچنين اين ليست ميتونه ماهانه تغيير كنه . تغيير ليست ماهانه ميتونه كساني كه در بازارچه فعال هستند رو مشخص كنه .ممكنه يه عزيز فروشنده خوبي بوده باشه ولي اين فروش براي چند ماه قبل بوده و نه براي حال حاضر . همچنين تغيير ليست ماهانه ميتونه فروشندگان رو تشويق كنه
كيفيت فروش ، كالا يا خدمات خودشون رو بالا ببرند

بله در اينكه بيشتر بچه هاي اين تالار فروشنده هاي خوبي هستند شكي نيست و مورد تعداد پست يكي از موارد اطمينان است و همون طوري كه گفتم به تنهايي كافي نيست

بله محتواي بخش راهنما خيلي مهم است و من هم سعي ميكنم مطالب مفيد رو بيان كنم تا در نهايت با جمع بندي و تاييد شما عزيزان اين بخش افتتاح شود

دقیقا ...
اما خوب یک مشکلی هست که دوست دارم کاربران آنرا لحاظ کنند :
ببینید پرشین تولز فقط بازارچه نیست , و بازارچه یکی از بخش های آن است . حال به سبب رشد بازدید و کاربران پی تی این بخش جنبه تبلیغاتی زیادی پیدا کرده که خوب فضای فوق العاده ای برای فروش است .
اما هیچ توجهی متفاوتی روی آن از سوی سیاست گذاران پی تی ( ادمین ها ) وجود ندارد . پس اینکه ما بیایم همه چیز کاربران را تحت الشعاع بازارچه قرار بدیم خوب تقریبا غیر ممکن است .
این را میگویم تا این شاعبه عدم توجه به نصب هک و این چیزا از بین برود .

کاربران بازارچه شاید 30% کل پی تی باشند , پس باید به 70% بفیه هم احترام گذاشت . برای همین نصب و نشان دادن هر چیزی در پروفایل کاربران باید دارای شرایط فوق ویژه ای باشد که آن شرایط اکنون وجود ندارد .

پس فعلا راهکار ها را با توجه به این واقعیت پیش ببریم . . .

در حال حاضر فقط در مورد بازارچه گفتگو ميكنيم و لزومي ندارد اين موارد به بخش هاي ديگر تالار منتقل شود
این موردی که گفتم رو میشه فقط رو بازارچه سوار کرد
بالاخره باید الزامی برای خواندن باشه
البته این راهنمایی بازازچه می توانی نمونه کامل تر و ریز تر قوانین و مقررات بازارچه باشه ..

بله اگر اين موارد فقط روي بازارچه اعمال بشه كه خوبه و به قول دوستمون احترام اون 70% بقيه كه فروشنده و يا خريدار رو هم شامل ميشه حفظ خواهد شد

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فکر کنم در مورد چیزی حرف می زنیم که شاید اصلا نصب نشه...
بهتر راه های دیگه رو که شما و هچنین دوستان گفتند امتحان و بحث کنیم.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
خوب اولاً تبریک به حمید عزیز و همجنین آقا بهزاد برای همکاری در اداره بازارچه.

در مورد بازارچه هم چند مورد بگم :

1-شما یک نگاهی به بازار ها یا بازارچه های دور و اطراف خودتان بکنید وقتی می روید برای خرید.

1-مغازه ها و فروشگاه ها درجه بندی شده یا ستاره دار هستند ؟
2-جلوی هر فروشگاه پلیس ایستاده ؟ و داره از خرید و فروش بازرسی میکنه ؟
3-شما چطوری یک فروشگاه رو برای خرید انتخاب می کنید ؟

درسته که خیلی با جامعه حقیقی اینجا فرق داره و ازجمله اینکه اونا جواز کسب ... مطرح هست و نظارت صنفی که در جامعه مجازی زیاد عملی نیست.

به نظرم همین الان بهترین حالت بازارچه هست و مشکلی نداره بعضی از فروشنده ها از پست هایی که بر خلاف میلشون در تاپیک های فروش زده میشه (به جز اسپم) ناراحت می شوند که زیاد به جا نیست.

بحث دوم هم به قولی کلاهبرداری هایی هست که انجام میشه به نظرم بهترین راه حل برای این موضوع اطلاع رسانی هست به خریداران. یعنی یک اعلان در بالای تمام انجمن ها قرار دهید به عنوان : "قبل از خرید و فروش مطالعه کنید"

و نکات ایمنی رو داخش شرح بدید :دی مثلاًّ :

1-سابقه افراد را بررسی کنند
2-موقع خرید مشخصات فروشنده مانند آدرس و شماره تلفن را دریافت و از صحت آن مطمئن شوند.
3-تمام وجه رو حدالامکان پرداخت نکنند و درصدی رو بعد از دریافت پرداخت کنند.
4-سعی شود حدالامکان از سیستم های خرید پستی (پرداخت هنگام تحویل استفاده کنند)
5-از کاربران دیگر و فعالان بازارچه درباره سابقه فروشنده اطلاع یابند
6-خیلی ها نمی دونند چطوری تمام موضوعات و تاپیک های ایجاد شده توسط یک نفر خاص رو مشاهده کنند که اینم در این مطلب آموزش بدین تا خریدار بتوانید تمام موضوعات فروشنده در بازارچه را جستجو و یک مطالعه اجمالی بکنه و با سوابق فروش اون فروشنده آشنا بشه.

کلاً یکسری از این نکات ایمنی :دی

و 2 نکته مهم :

1-به هیچ عنوان با ستاره دار (!) یا درجه بندی فروشندگان موافق نیستم چون باعث ایجاد سوء استفاده و باندبازی خواهد شد.
2-بازارچه همان طور که مکانی آزاد برای فروش ایجاد کرده باید مکانی آزاد برای بازتاب آن هم باشد و نه اینکه برای فروش آزاد باشد (هیچ نظارتی روی فروشنگان نباشد) ولی هنگام بازتاب جلوگیری بشه یعنی اگر کسی کلاهبرداری کرد اطلاع رسانی نشه و کسی و تاپیک شخص معترض رو حذف کنید !!! در غیر این صورت یک محیط بسته ایجاد خواهد شد و یک طرفه که اشخاص میان کلاهبرداری می کنند و بعد هم کسی نمی تونه اعتراض کنه نمی گم مدیران در تاپسک های اعتراض بیان داوری کنند یا حل مشکل ولی باید موضوع اعتراض مطرح بشه و پیرامونش هم بحث بشه که سابقه ای باشه برای خریدار و فروشنده در آرشیو بازارچه !

موفق باشید.

ممنون از شما

ساير دوستان هم اگر مطلب مفيدي به ذهنشون ميرسه بيان اعلام كنند تا مسئولين محترم بتونند به جمع بندي خوبي برسند

و اما در مورد نظر شما :

به قول خودتون اينجا كاملا با يه بازار حقيقي فرق ميكنه و البته داراي شباهت هايي هم هست ، اگر مغازه اي تر و تميز باشه و يا تابلو تقدير و تشكر ( مثلا به عنوان فروشنده برتر سال 87 ) روي ديوارش قاب كرده باشه شما اگر قصد خريد داشته باشيد تمايل پيدا ميكنيد كه از اين مغازه خريد كنيد ( حتي اگر اين تمايل كم باشه )

اسپم در تاپيك شخص فروشنده جاي خودشو داره ولي بعضي از دوستان هستند كه اصلا قصد خريد ندارند و براي بالا بردن پست خودشون و يا اهداف ديگه مثل كاهش فروش در تاپيك شخص فروشنده شبه اسپم ايجاد ميكنند كه اين موارد كاملا مشخص است .
ولي دوستاني كه قصد خريد ندارند ولي از قيمت و كيفيت جنسي كه فروشنده داره ميفروشه اطلاع دارند و موارد رو با مدرك و يا دادن لينك در تاپيك مربوطه بيان ميكنند به نظرم نه تنها اسپم نخواهد بود بلكه همين مورد باعث اطلاع خريداران واقعي قبل از اينكه اقدام به خريد بكنند ميشه

2. تشخيص صحت آدرس و مشخصات فروشنده سخت است
3. پرداخت بقيه وجه بعد از دريافت كالا براي مبالغ بالا خوب است ولي ممكنه در اين مورد مشتري سوء استفاده كنه
4. در مورد خريد پستي و پرداخت به پست نظري ندارم چون جزئيات كارش رو نميدونم

دقيقا با شما موافقم اگر در رتبه بندي فروشندگان دقت نشود بدتر باعث سوءاستفاده خواهد شد

ليست فروشنده بد حساب رو بخاطر همين پيشنهاد كردم كه كسي كه كلاه برداري كرد و يا كلا فروش بدي داشت با مشورت مسئولين و در نهايت تائيد آنها در ليست " بخش راهنما " قرار بگيرد نه اينكه از هر بنده خدايي كلاه برداي شد و يا جنس و يا خدمات بي كيفيت بود فورا بياد و يه تاپيك باز كنه و موارد رو شرح بده . خريدار و يا فروشنده متضرزر ميتونه شكايت خود رو به مسئول بكنه و مسئول بعد از اطمينان ، يوزر خاطي رو در همين بخش قرار بده

در بقيه موارد هم با شما اتفاق نظر دارم

ممنون

Last edited:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
وقتی قرار نیست پلاگینی نصب شه دیگه در چه مورد بحث شه ؟!

بقیه صحبت ها همش به خود فروشنده و خریدار مربوط میشه که اونا هم همش حرفه! اینکه به خریدار بگیم حواست باشه ، پست های فروشنده رو ببین که نشد کار!

صحبت هایی که بارها و بارها قبلا گفته شده دوباره داره گفته میشه ...

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
تبریکات فراوان به دو دوست عزیز آقا بهزاد و آقا حمید
امیدوارم بتونیم در کنار هم بازارچه خوبی داشته باشیم
از زحمات شما هم تشکر میکنم
موفق باشید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مرسی فرزاد خان ... اما من بهروز هستم :D اینقدر اشتباه نگید .

من دارم روی اون تاپیک راهنما فکر می کنم ... ایده خوبی بود .

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
کدوم یک از راه حلها مورد تائید مسئولان بازارچه { مدیران و همکاران انجمن } قرار گرفته ؟

تا ما هم تمرکزمون رو روی اون موارد بزاریم و روی اونها جمع بندی کنیم .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یه مورد جالب و ناراحت کننده این که کی می خواهیم یاد بگیریم که در بحث و فروش کسی الکی دخالت نکنیم الکی تز ندیدم بحث رو شلوغ نکنیم..

الان یه درصدی به این موضوع ذکر شده ربط داره

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
یه مورد جالب و ناراحت کننده این که کی می خواهیم یاد بگیریم که در بحث و فروش کسی الکی دخالت نکنیم الکی تز ندیدم بحث رو شلوغ نکنیم..

بله ، این همون موردیه که تو خیلی از فرومهایی که بازارچه دارند ، عنوان شده که هیچ فروشنده ای یا خریداری حق دخالت در مورد کیفیت و جنس فروشنده ی دیگه نداره . ممکنه بعضی از دوستان بگن که بعضی از موارد رو که طرف فروشنده به عینه داره در مورد کیفیت جنس فروشیش بزگنمائی یا دروغ میگه ، باید وارد عمل شد و دیگران رو از مورد دار بودن تاپیک فروشنده مطلع کرد . نمیشه ... حتی اگه یک درصد رو به دیگران حق دخالت تو تاپیک فروشنده های دیگه بدیم ، دیگه راه برای همه کس باز میشه . و این یعنی اختلال در روند بازارچه .

اگه هم کسی موردی رو به وضوح توی تاپیک فروشنده ای می بینه ، باید به مسئولان بازارچه اطلاع بده . تا اونها رسیدگی کنن { اگه هم کسی بدون دلیل گزارش داد ، باید خودش تنبیه بشه . تا بدونه که بیخودی نمیشه به کسی تهمت زد } شکر خدا از این به بعد دو دوست عزیز هم به جمع مسئولان بازارچه اضافه شدن که به عینه من دارم میبینم که هر وقتی که من انلاین شدم ، لااقل یکی از این دوستان تو فروم حضور دارن . این یعنی یه انتخاب درست و اگاهانه از طرف مدیریت ارشد فروم برای بخش بازارچه .

باید تو قوانین به وضوح بیان کنیم که ، پستهایی که در امتداد پست اول فروشنده زده میشه ، یا باید از آبدیت های جنس یا از اعلام واریزهای خریدار یا از اعلام ارسال های فروشنده باشه . هر چیز دیگه ای رو غیر از این ، کسی حق نداره تو تاپیک فروشنده ی دیگه ای بیان کنه . در غیر اینطورت مداخله در کسب و کار دیگران تلقی میشه و به شدیدترین شکل ممکن از طرف مدیریت فروم تنبیه میشه .

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24

دقیقا!
خلایق هر چه لایق!!!!!
همون بهتر که دخالت نکنیم و جنس بنجول رو به عنوان جنس اصل بندازن به طرف!!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دقیقا!
خلایق هر چه لایق!!!!!
اون بحث ش جداست

پست های الکی و شلوغ کردن تاپیک یه چیز دیگه هست....

درسته ؟

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
اون بحث ش جداست

پست های الکی و شلوغ کردن تاپیک یه چیز دیگه هست....

درسته ؟

نه عزیز دل اصلا هم بحثش جدا نیست ! خیلی راحت پست ها پاک میشه وقتی حقیقت گفته میشه ! اونم به بهانه به هم ریختن تاپیک ! بابا این کلید ریپورت هم شده بازیچه هر چی میگی طرف فشارش میده فرتی پست رو پاک میکنن ! بابا یه کم منطقی برخورد کنید در این مورد . من چقدر پست یه جا در مورد عطر یه بنده خدا زدم که برداشتن کل تاپیک رو پاک کردن ! :blink:

Last edited:

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقا!
خلایق هر چه لایق!!!!!

مثلا همین ایشون ! پست زده بودن تو یکی از اون تاپیک ها به نشونه اعتراض به پست های اون فروشنده که من فردا نگاه کردم دیدم پاک شده ! :blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا