• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ببنید
در قوانین صراحتا ذکر شده که مسئولیت هر پست و تاپیک بر عهده شروع کننده هست...خوب استارتر این حق انتخاب رو داره

در ضمن ما 3 روز هست که اینجا را تحویل گرفتیم

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
ببنید
در قوانین صراحتا ذکر شده که مسئولیت هر پست و تاپیک بر عهده شروع کننده هست...خوب استارتر این حق انتخاب رو داره

در ضمن ما 3 روز هست که اینجا را تحویل گرفتیم

یعنی استارتر این حق رو داره که حقایق رو با استفاده از بدریپورت و همچنین کمک شما پنهان کنه ؟ :blink:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یعنی استارتر این حق رو داره که حقایق رو با استفاده از بدریپورت و همچنین کمک شما پنهان کنه ؟ :blink:
خوبه
داریم به یک جای میرسیم...
من توی یاد داشت ها این رو نوشته بودم که باید یه قانون یا یه حرکتی بشه در این باره
اینجا حرف شما درسته کاملا هم درسته.... خدای ناکرده طرف میاد می خواد کلاه برداری کنه... یکی میاد آمارشو بده... هی ریپورت هی ریپورت پست بنده خدا پاک میشه و کاربر کلاه بردار راحت جنس می فروشه و حالش رو می بره ..و میگه..هی کی حرف بزنه سه سوت ریپورت میدم پستش پاک میشه و کسی از حقایق سر در نمیاره

بهروز هم روی همین جریان قوانین پافشاری داره که باید یه باز بیینی کلی صورت بگیره

خوب در این قوانین گفته شده و ما همین کار را انجام میدم...

حالا شاید بخشی باز بشه که بتونیم سر هر محصول در محیطی آروم بحث کنیم و حلاجی کنیم محصول را که تو تاپیک فروشنده هم نباشه که مشکلی پیش بیاره

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
دوستان ظاهرا چنین بهشون مشبه شده که مدیر یعنی یه آدم همه چیزدان و اون باید از همه چیز مطلع باشه . خداییش ما چند جور جنس داریم که داره تو فروشگاه اینجا به فروش میرسه ؟ خودتون بشمارید . یعنی یه مدیر باید از همه اینها اطلاعات کاملی داشته باشه ؟ یک کم این حرف نامعقول نیست ؟

خوب یه مدیر برای بازارچه ، باید بتونه یه سری قوانین رو وضع کنه و هر چند وقت یکبار با توجه به تغییر اوضاع اونها رو آبدیت کنه و برای اجرای اون هم نظارت داشته باشه . و هر کسی که ازش تبعیت نکرد رو با توجه به همون قوانین در وهله اول اخطار و بعدش تنبیه کنه . و گاها اختلافات بین فروشندگان و خریدارن رو حل و مختومه کنه . انتظاری از این بیشتر نمیشه از یه مدیر داشت . حالا بیاد و در مورد هر مطلبی که قراره تو حال و آینده تو بازارچه بیان بشه ، عالم دهر بشه ، دیگه این نمیشه . یعنی ممکن نیست .

و وظایف سایرین هم در قبال مدیران : تبعیت از قوانین بازارچه و در صورت دیدن مورد خطایی به مدیران گزارش بدن . نه اینکه خودشون وارد عمل بشن و بخوان حکم بدن . باور کنید اگه یک درصد رو برای نظر شخصی دادن { تو تاپیک فروشنده دیگه } در مورد هر جنسی تو بازارچه { بدون اطلاع مدیران } باز بزاریم ، کل بازارچه دیگه از کنترل خارج میشه . و هر کسی میاد داخل تاپیک فروش دیگران و به قولی اسپم میده . یعنی مخلص کلام من اینه که اگه قراره چیزی به فروشنده ای یا خریداری گفته بشه ، اون باید مسئولان بازارچه باشن و لاغیر .

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
خوبه
داریم به یک جای میرسیم...
من توی یاد داشت ها این رو نوشته بودم که باید یه قانون یا یه حرکتی بشه در این باره
اینجا حرف شما درسته کاملا هم درسته.... خدای ناکرده طرف میاد می خواد کلاه برداری کنه... یکی میاد آمارشو بده... هی ریپورت هی ریپورت پست بنده خدا پاک میشه و کاربر کلاه بردار راحت جنس می فروشه و حالش رو می بره ..و میگه..هی کی حرف بزنه سه سوت ریپورت میدم پستش پاک میشه و کسی از حقایق سر در نمیاره

بهروز هم روی همین جریان قوانین پافشاری داره که باید یه باز بیینی کلی صورت بگیره

خوب در این قوانین گفته شده و ما همین کار را انجام میدم...

حالا شاید بخشی باز بشه که بتونیم سر هر محصول در محیطی آروم بحث کنیم و حلاجی کنیم محصول را که تو تاپیک فروشنده هم نباشه که مشکلی پیش بیاره

دقیقا !
اگه اینجا بحثی میشه برای بهتر شدن یه چیزیه ! ممکنه قوانینی که ازش صحبت میشه مشکل پایه ای داشته باشه ! این طبیعیه که هر قانونی بر اثر مرور زمان و همینطور عوض شدن نیازهای مردم نیاز به تغییر داشته باشه ! پس نباید انقدر رو قوانین گذشته سفت و سخت باشیم ! همین الانش تمام سایت های بزرگ دنیا زیر کالاهاشون اجازه نظر دادن کاربرای دیگه رو دادن ! این یعنی یه دموکراسی کامل ! هر کسی میخواد در مورد کالا نظرش رو میگه و خیلی از کاربرا با استفاده از این نظرات خریدهاشون رو انجام میدن ! پس نباید انقدر در مورد نظرات دیگران انقدر برخورد تهاجمی داشته باشیم !

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
بازارچه تون خوبه ظاهرا اما من خریدی تا به حال نداشتم چون به خریداینترنتی اعتمادی ندارم

خوب خرید اینترنتی به شرط رعایت کردن ضوابط جهت قانون مند کرد اش یکی از بهترین روشه ای خرید کردنه برای اینکه شما با این کار در خیلی از منابع صرفه جویی میکنید همچنین دارای سرعت بالا خواهد بود و اینکه وقت گیز نیست .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بازارچه تون خوبه ظاهرا اما من خریدی تا به حال نداشتم چون به خریداینترنتی اعتمادی ندارم
بیا شاهد از غیب رسید...

آیا این پست الان ربطی به بحث ها در این موضوع داره یا نه !!!؟؟؟

دیدید؟؟؟؟؟

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
بیا شاهد از غیب رسید...

آیا این پست الان ربطی به بحث ها در این موضوع داره یا نه !!!؟؟؟

دیدید؟؟؟؟؟

واضحه که ایشون داره اسپم میکنه ! صد البته به خاطر امضاشون هست ! پس حق این هست که پستش پاک بشه ! ما بحثمون در مورد پست ها درست و منطقی بود نه همچین پستهایی

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب یه نکته! ما که اینجا بخش سخت افزار داریم و ماشالله مدیر بسیار مدبری:blink::blink: به نام سیمور هم مدیر اونجا هست (کجاست این بشر؟؟) خوب این برادر یا کلا مدیر سخت افزار اطلاعات کاملی از سخت افزار داره :blink::blink:بکنیدش مدیر بازارچه بخش سخت افزار.

یا همین طور مدیر موبایل برا بخش بازارچه ی گوشی و اینها و مدیر مسائل :blink: اینترنتی برای بخش محصولات اینترنتی

تنها مشکلی که می مونه بخش کلی بازارچه هست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش می اد! که مدیر همه فن حریف می خواد ولی نیست! برای این بخش خوب یکم قوانین خفن تر وضع کنین مثل احتیاج به تایید. مثلا تاپیکی مکشوک می زد برین از کسی که از مدیرها بلده بپرسین یا مثلا کسانی که زیر فلانقدر پست ندارن یا کمتر از فلان قدر عضو هستند رو اجازه ی تاپیک زدن ندید.....

عجب اسپم بزرگی :دی:lol::lol:

پ.ن: امیدوارم پستم تکراری نباشه :دی

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
یه پیشهاد برای جلوگیری از کلاه برداری :

مدیر یک شماره حساب اعلام کنه . خرید های مثلا بالای 20 هزار تومان رو، خریدار پول رو بریزه به حساب مربوطه و بعد از تحویل جنس در صورت ok بودن مدیر مربوطه پول رو واریز کنه به حساب فروشنده .

اینجورس شاید 500 پول کارمزد انتقال کم بشه . اما دیگه عمرا کسی بتونه از کسی کلاهبرداری کنه . مگر اینکه ایندفعه مدیر ه فرار کنه :دی

اگر هم یکی مدیر بازارچه میشه اینقدر باید احساس مسئولیت داشته باشه تا اگر مشکلی در تاپیکی سر جنسی به وجود اومد، تحقیق کنه تا به نتیجه درست برسه و حق رو به حق دار بده . وگرنه اینکه من اطلاع ندارم و نمی دونم و ... که نمیشه . اگر به تائید یا حذف 4 تا پست باشه که دیگه چه نیاز به مدیره .
خوب وقتی جنس به دست گیرنده رسید و زد زیرش که به دست من نرسیده چی؟

پیشنهاد می کنم ایجاد تاپیک توی بازارچه به صورتی باشه که اول به تائید مدیران برسه سپس تاپیک عمومی بشه .
اینطوری حداقلش اینه که از شلوغی بش از حد جلوگیری میشه و مدیران هم می تونند مشخصات فرستنده رو ازشون بگیرند و در مورد محصول تحقیق کنند .
به خاطر داشتن مشخصات کاربرا ، یوزهای کلاهبردار دیگه نمی تونند تاپیک جدید ایجاد کنند .

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
درمورد تایید تاپیک و پست و یا عضو کمتر از فلان مدت یا کمتر از فلان پست حق نداره به نظرتون باعث نمیشه که از تعداد کسانی که میخوان تاپیک باز کنن و یا عضو اینجا بشن کم میشه؟
اینم باید در نظر گرفت!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب وقتی جنس به دست گیرنده رسید و زد زیرش که به دست من نرسیده چی؟

پیشنهاد می کنم ایجاد تاپیک توی بازارچه به صورتی باشه که اول به تائید مدیران برسه سپس تاپیک عمومی بشه .
اینطوری حداقلش اینه که از شلوغی بش از حد جلوگیری میشه و مدیران هم می تونند مشخصات فرستنده رو ازشون بگیرند و در مورد محصول تحقیق کنند .
به خاطر داشتن مشخصات کاربرا ، یوزهای کلاهبردار دیگه نمی تونند تاپیک جدید ایجاد کنند .

سیاست پرشین تولز بر این اساس است که هیچ مسئولیتی را متوجه خودش نکند . ما هم باید تابع سیاست های کل باشیم . پس این یک امر نشدنی هست ...

درمورد تایید تاپیک و پست و یا عضو کمتر از فلان مدت یا کمتر از فلان پست حق نداره به نظرتون باعث نمیشه که از تعداد کسانی که میخوان تاپیک باز کنن و یا عضو اینجا بشن کم میشه؟
اینم باید در نظر گرفت!

ما می خوایم تا جایی که بشه آزادی کاربران رو نگیریم و محدودیت ایجاد نکنیم . هرچند در اون صورت هم تفاوتی ایجاد نمی شود .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت همه دوستان.
به نظر من باید فروشنده های ثابت اینجا بیشتر تلاش کنن و به مدیران اینجا کمک کنن تا بتونیم یک بازارچه ی مطمئن داشته باشیم و در صد کلاهبرداری (خریدار و فروشنده) را به صفر برسونیم! اگر ما هم اقداماتی رو انجام بدیم میتونیم در این راه به مدیران کمک کنیم نه اینکه همیشه انتظار داشته باشیم مدیرا مارو تایید کنن تا بتونیم فلان فروش رو انجام بدیم و یا اینکه مدیران فلان کاربر رو تایید کنن تا ما بتونیم خرید کنیم!

اگه فروشنده ها اینجا یک پنل فروش پستی (پرداخت وجه به مامور پست بعد از تحویل کالا) برای خودشون تهیه کنن برای همیشه مشکلات زیاد اینجا حل میشه.
الان اکثر سایت هایی که این خدمات رو ارائه میدن با دریافت تقریبا 50 هزار تومن یک پنل فروش پستی ارائه میدن که تازه وجه رو هم به طور خورد خورد و در طی سال از فروش کم میکنن.
اگه فروشنده های ثابت اینجا این کار رو انجام بدن هم فروششون افزایش چشم گیری پیدا میکنه و هم دیگه بحث کلاهبرداری فروشنده و یا خریدار منتفی میشه.
خیلی از دوستان اینجا فروشهای زیادی میکنن که داشتن یک پنل فروش پستی برای اونها منافع بالایی داره.
اینجا پی تی هم میتونه به فروشنده هایی که اجناس خودشون رو با فروش پستی ارائه میدن عنوان "فروشنده" بده تا بیشتر بتونه فروشنده ها رو ترغیب کنه برای انجام دادن این کار تا دوستان برای انجام دادن این کار پیشقدم بشن.

مطمئنا خیلی از دوستان هم هستن که در اینجا فروش انجام میدن و کلا شاید بخوان یک یا چند جنس بفروشن و در این حالت که کارشون فروشندگی نیست نتونن پنل خریداری کنن چون اصلا به صرفه نیست که مثلا برای فروش یک دسته بازی بخوان یک پنل فروش پستی بخرن!
بله منم میدونم که انجام دادن این کار برای این جور دوستان عاقلانه نیست اما این رو هم در نظر بگیرید که همیشه کلاهبرداری ها زمانی به وقوع پیوسته که فروشندگانی که کارشون این هست اقدام به فروش کردن! (کسانی که اعتبار فروشندگی داشتن)
کمتر پیش اومده که این گونه مشکلات در زمان خرید و فروش اول اشخاص به وجود بیاد.
این کار میتونه جلوی این مشکلات رو بگیره.
دوستانی هم که بدون داشتن پنل میخوان خرید و فروش میکنن باید این رو در نظر بگیرن که هیچ کسی قرار نیست پاسخی بده به اشتباه اونها!
اگر در خرید خودشون اشتباه کنن تقصیر خودشونه و همینطور در فروش!

در این روش دیگه کسی نمیتونه بگه مواظب دون پاشی ها باشید.
مواظب اعتبار پوشالی فلان یوزر باشید.
و ...
کسی اگر هزار اعتبار هم داشته باشه وقتی جنسی رو با پنل فروش به خریدار ارائه میده دیگه نمیتونه در 1001 مین فروشش جیم بشه!
یا خریداری پول جنس رو واریز نکنه!
و ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
:blink: جدا از دیدن این پست شوکه شدم ! واقعا شما یکی از مدیرهای بازارچه هستین ؟ اصلا لفظ مدیر یعنی چی ؟ شما فکر نمیکنی مدیر باید مسئول یه سری چیزها باشه ؟ فکر نمیکنید اگه تو دنیای واقعی مدیر یه مجموعه ای باشید بعد بیاید به کارمنداتون بگین من از چیزی اطلاع ندارم پس هر کی چیزه بگه که من ازش اطلاع نداشته باشم اخراجه ! :blink: اگر هم برایتان ( به قول خودتون ) مهم نیست پس چرا مدیر شدین ؟ :blink:

درسته که شما مرجع تصمیم گیری نیستین ولی وقتی جایی داره با مدرک یه چیزی به دیگری ( صاحب تاپیک ) ( یا دیگران ) ثابت میشه شما باید بیاید پستش رو پاک کنید ؟

مشتری با بینش کامل جنس را میخرد ؟ چقدر در مورد این حرفتون مطمئنید ؟ اصلا این بینش کامل از کجا میاد ؟
بعد هم شما میگین یکی دوست دارد جنس تقلبی بخرد یکی.... ! به ما چه ؟
واقعا این یکی از چیزهایی هست که من ازش تعجب کردم ! اگر بنده یا هر کاربر دیگه ای در مورد یه محصول نظر میدن دلیلش چیزی جز دلسوزی برای خریداریهایی نیست که واقعا از خیلی از چیزا اطلاع ندارن و صرفا به حرفهای فروشنده اعتماد میکنن ! شاید باور کردنی نباشه ولی در مورد همین عطرهایی که یکی از دوستان میفروخت به من چندین و چند بار پی ام زده شده و در مورد چند و چونش اطلاعات خواستن ! این چه معنی رو میرسونه ؟ این یعنی اینکه خریدار از ماهیت جنس خبرنداره و اگر بنده همون پست رو هم توی اون تاپیک نمیزدم به حرف های یه سری آدمی که اطلاعات کمی دارن اعتماد میکرد و ممکن بود خریدی رو انجام بده که پشیمونی و ناراحتی براش داشته باشه ! دوست عزیز نه تنها شمای مدیر بلکه من و تک تک کاربرای که جنس رو میفروشن و میخرن باید نسبت به وقایع بازارچه حساس باشن . نه اینکه با بی مسئولیتی بگیم که به من چه ...

این خیلی ساده هست ... چرا اینقدر شوکه شدید ...
اولا کی گفته اونی که توی تاپیک ها نظر میده ( حالا من به شما جسارتی نمی کنم ) اطلاعات کافی داره ؟
دوما کی گفته اونی که با هدف روشن کردن بینش خریدار ها پست میده ( من شمارو عرض نمی کنم ) هدفش دور زدن فروشنده و بردن خریدار نباشه ؟
سوما کی گفته هرکی توی تاپیک فروشنده ها پست بزنه درست میگه ؟
پس واسه اینم ملاکی نیست ...

صحبت دموکراسی کردید , اولا دموکراسی توسط مدیر ها کاملا اجرا میشه . همین که اجازه داده میشه همه نظرات گفته بشه و هیچ محدودیتی ( علی رقم دیگر فروم ها ) برای کاربران در فروش نیست این خودش نمونه دموکراسی است .
اما شما می گویید برای محصولات فرم نظر سنجی میگذارند , انتظار ندارید که این فرم را هم مدیر بازارچه بگذارد ؟
اصلا به ما چه ربطی دارد ... کسی که محصول میفروشد می تواند درخواست نظر بکند , می تواند نکند . تصمیم این با مدیر بازارچه نیست .

همچنینی شما می گویید در مورد آن تاپیک اودکلن برای شما پی ام می زنند , خوب این خیلی خوب است ... شما در پی ام مختارید هر ارشادی که می خواهید بکنید . شما اگر دلتون به حال کاربران می سوزد , براشون پی ام بزنید و آنها را راهنمایی کنید . یا اگر از شما کمک خواسته می شود چه اشکالی دارد که به آنها جواب بدهید ؟

برای بار آخر می گویم ... پرشین تولز بر اساس سیاست های کلان ( که عدم مسئولیت پذیری حقوقی است ) و قوانین آن ( در تاپیک مربوطه نوشته شده ) اداره می شود . حال من کاری به ناقص و کاملش ندارم ( که خودم در بخش قوانین می گویم ناقص است ) اما تا روزی که عوض نشده مدیر ها مجبور هستند بر اساس همان قوانین کار کنند .
حال اگر احساس می کنید این قوانین واقعا وحشتناک است و قادر به قبول آن نیستید , راه حل مشخص است .

خوب فکر کنم دیگر همه چیز مشخص شده . اضافه می کنم اگر شما هم تاپیک فروش داشته باشید به همین میزان با شما برخورد خواهد شد ...

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام خدمت همه دوستان.
به نظر من باید فروشنده های ثابت اینجا بیشتر تلاش کنن و به مدیران اینجا کمک کنن تا بتونیم یک بازارچه ی مطمئن داشته باشیم و در صد کلاهبرداری (خریدار و فروشنده) را به صفر برسونیم! اگر ما هم اقداماتی رو انجام بدیم میتونیم در این راه به مدیران کمک کنیم نه اینکه همیشه انتظار داشته باشیم مدیرا مارو تایید کنن تا بتونیم فلان فروش رو انجام بدیم و یا اینکه مدیران فلان کاربر رو تایید کنن تا ما بتونیم خرید کنیم!

اگه فروشنده ها اینجا یک پنل فروش پستی (پرداخت وجه به مامور پست بعد از تحویل کالا) برای خودشون تهیه کنن برای همیشه مشکلات زیاد اینجا حل میشه.
الان اکثر سایت هایی که این خدمات رو ارائه میدن با دریافت تقریبا 50 هزار تومن یک پنل فروش پستی ارائه میدن که تازه وجه رو هم به طور خورد خورد و در طی سال از فروش کم میکنن.
اگه فروشنده های ثابت اینجا این کار رو انجام بدن هم فروششون افزایش چشم گیری پیدا میکنه و هم دیگه بحث کلاهبرداری فروشنده و یا خریدار منتفی میشه.
خیلی از دوستان اینجا فروشهای زیادی میکنن که داشتن یک پنل فروش پستی برای اونها منافع بالایی داره.
اینجا پی تی هم میتونه به فروشنده هایی که اجناس خودشون رو با فروش پستی ارائه میدن عنوان "فروشنده" بده تا بیشتر بتونه فروشنده ها رو ترغیب کنه برای انجام دادن این کار تا دوستان برای انجام دادن این کار پیشقدم بشن.

مطمئنا خیلی از دوستان هم هستن که در اینجا فروش انجام میدن و کلا شاید بخوان یک یا چند جنس بفروشن و در این حالت که کارشون فروشندگی نیست نتونن پنل خریداری کنن چون اصلا به صرفه نیست که مثلا برای فروش یک دسته بازی بخوان یک پنل فروش پستی بخرن!
بله منم میدونم که انجام دادن این کار برای این جور دوستان عاقلانه نیست اما این رو هم در نظر بگیرید که همیشه کلاهبرداری ها زمانی به وقوع پیوسته که فروشندگانی که کارشون این هست اقدام به فروش کردن! (کسانی که اعتبار فروشندگی داشتن)
کمتر پیش اومده که این گونه مشکلات در زمان خرید و فروش اول اشخاص به وجود بیاد.
این کار میتونه جلوی این مشکلات رو بگیره.
دوستانی هم که بدون داشتن پنل میخوان خرید و فروش میکنن باید این رو در نظر بگیرن که هیچ کسی قرار نیست پاسخی بده به اشتباه اونها!
اگر در خرید خودشون اشتباه کنن تقصیر خودشونه و همینطور در فروش!

در این روش دیگه کسی نمیتونه بگه مواظب دون پاشی ها باشید.
مواظب اعتبار پوشالی فلان یوزر باشید.
و ...
کسی اگر هزار اعتبار هم داشته باشه وقتی جنسی رو با پنل فروش به خریدار ارائه میده دیگه نمیتونه در 1001 مین فروشش جیم بشه!
یا خریداری پول جنس رو واریز نکنه!
و ...

ایده قشنگی هست . به هرحال فروشنده ها باید برای خودشان به فکر اعتبار باشند .
حتی جند تا از شما می توانید این پنل رو بخرید و اجناس فروشنده ها را پخش کنید ... به عنوان یک مرکز ...

rezidentevil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا" من با آقا بهزاد/بهروز بیشتر حاج حامد حال می کنم.

دمت گرم حاجی... به امید روزی که نسل اسپمر ها کنده بشه تا منه فروشنده مجبور نشم از یه فروم به خاطر اسپمر هاش فرار کنم.

در مورد اون رفیقمون که می گفت من کلابردارم فوش می داد به من ! که نظر داده بود پنل تحویل درب منزل بزاریم..

خوب برادر من اینجا با این همه اسپمر اومد 1 نفر دلش خواست 50 تا سفارش فیک ثبت کنه. هزینه ی رفت و برگشت محصول رو شما تقبل می کنی ؟ من همین فردا راه می ندازم.

در طی این چند سال در مورد بازارچه خیلی صحبت شد ... معتمد و این حرفا...

امیدوارم که آقا بهزاد / بهروز نسل اسپمر ها رو منغرض کنه که این بالاترین کمکه.

منم نبین الان مشنگ بازی در میارم ! چون می خوام ببینم چه فازی می ده این کار ! اما همه ی پست های اینجا رو دقیق خوندم.

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
جناب بهروز اصلا پست های دوستان رو خوندین یا همینجوری اومدین برای خودتون جواب دادین و رفتین ؟

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
بحث نمیخواد ادامه پیدا کنه ؟

آیا موقع تصمیم گیری مدیران نرسیده ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوستان من پیشنهاد خودم رو تکمیل تر میکنم:
برای اینکه جلوگیری بشه از تقاضاهای خرید فیک میشه این کار رو کرد.

هر کسی که سفارش رو در سیستم پرداخت ثبت کنه برای اینکه سفارشش توسط فروشنده معتبر فرض بشه، باید بعد از ثبت سفارش در سیستم، کد سفارشی که سیستم به هر شخص میده رو برای فروشنده در پی تی پ.خ بزنه.
اینجوری هم معلوم میشه کدوم کاربرها کدوم سفارش ها رو ثبت کردن و هم جلوگیری میکنه از ثبت سفارش های فیک.
موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا