:blink: جدا از دیدن این پست شوکه شدم ! واقعا شما یکی از مدیرهای بازارچه هستین ؟ اصلا لفظ مدیر یعنی چی ؟ شما فکر نمیکنی مدیر باید مسئول یه سری چیزها باشه ؟ فکر نمیکنید اگه تو دنیای واقعی مدیر یه مجموعه ای باشید بعد بیاید به کارمنداتون بگین من از چیزی اطلاع ندارم پس هر کی چیزه بگه که من ازش اطلاع نداشته باشم اخراجه ! :blink: اگر هم برایتان ( به قول خودتون ) مهم نیست پس چرا مدیر شدین ؟ :blink:
درسته که شما مرجع تصمیم گیری نیستین ولی وقتی جایی داره با مدرک یه چیزی به دیگری ( صاحب تاپیک ) ( یا دیگران ) ثابت میشه شما باید بیاید پستش رو پاک کنید ؟
مشتری با بینش کامل جنس را میخرد ؟ چقدر در مورد این حرفتون مطمئنید ؟ اصلا این بینش کامل از کجا میاد ؟
بعد هم شما میگین یکی دوست دارد جنس تقلبی بخرد یکی.... ! به ما چه ؟
واقعا این یکی از چیزهایی هست که من ازش تعجب کردم ! اگر بنده یا هر کاربر دیگه ای در مورد یه محصول نظر میدن دلیلش چیزی جز دلسوزی برای خریداریهایی نیست که واقعا از خیلی از چیزا اطلاع ندارن و صرفا به حرفهای فروشنده اعتماد میکنن ! شاید باور کردنی نباشه ولی در مورد همین عطرهایی که یکی از دوستان میفروخت به من چندین و چند بار پی ام زده شده و در مورد چند و چونش اطلاعات خواستن ! این چه معنی رو میرسونه ؟ این یعنی اینکه خریدار از ماهیت جنس خبرنداره و اگر بنده همون پست رو هم توی اون تاپیک نمیزدم به حرف های یه سری آدمی که اطلاعات کمی دارن اعتماد میکرد و ممکن بود خریدی رو انجام بده که پشیمونی و ناراحتی براش داشته باشه ! دوست عزیز نه تنها شمای مدیر بلکه من و تک تک کاربرای که جنس رو میفروشن و میخرن باید نسبت به وقایع بازارچه حساس باشن . نه اینکه با بی مسئولیتی بگیم که به من چه ...
این خیلی ساده هست ... چرا اینقدر شوکه شدید ...
اولا کی گفته اونی که توی تاپیک ها نظر میده ( حالا من به شما جسارتی نمی کنم ) اطلاعات کافی داره ؟
دوما کی گفته اونی که با هدف روشن کردن بینش خریدار ها پست میده ( من شمارو عرض نمی کنم ) هدفش دور زدن فروشنده و بردن خریدار نباشه ؟
سوما کی گفته هرکی توی تاپیک فروشنده ها پست بزنه درست میگه ؟
پس واسه اینم ملاکی نیست ...
صحبت دموکراسی کردید , اولا دموکراسی توسط مدیر ها کاملا اجرا میشه . همین که اجازه داده میشه همه نظرات گفته بشه و هیچ محدودیتی ( علی رقم دیگر فروم ها ) برای کاربران در فروش نیست این خودش نمونه دموکراسی است .
اما شما می گویید برای محصولات فرم نظر سنجی میگذارند , انتظار ندارید که این فرم را هم مدیر بازارچه بگذارد ؟
اصلا به ما چه ربطی دارد ... کسی که محصول میفروشد می تواند درخواست نظر بکند , می تواند نکند . تصمیم این با مدیر بازارچه نیست .
همچنینی شما می گویید در مورد آن تاپیک اودکلن برای شما پی ام می زنند , خوب این خیلی خوب است ... شما در پی ام مختارید هر ارشادی که می خواهید بکنید . شما اگر دلتون به حال کاربران می سوزد , براشون پی ام بزنید و آنها را راهنمایی کنید . یا اگر از شما کمک خواسته می شود چه اشکالی دارد که به آنها جواب بدهید ؟
برای بار آخر می گویم ... پرشین تولز بر اساس سیاست های کلان ( که عدم مسئولیت پذیری حقوقی است ) و قوانین آن ( در تاپیک مربوطه نوشته شده ) اداره می شود . حال من کاری به ناقص و کاملش ندارم ( که خودم در بخش قوانین می گویم ناقص است ) اما تا روزی که عوض نشده مدیر ها مجبور هستند بر اساس همان قوانین کار کنند .
حال اگر احساس می کنید این قوانین واقعا وحشتناک است و قادر به قبول آن نیستید , راه حل مشخص است .
خوب فکر کنم دیگر همه چیز مشخص شده . اضافه می کنم اگر شما هم تاپیک فروش داشته باشید به همین میزان با شما برخورد خواهد شد ...