• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
برادر نیازمندی رو کجا بزنیم ما من یه نیازمندی زدم درخواست V*P*N کردم ولی تایپیک حذف شد شدیدا هم نیاز دارم اگر میشه راهنماییم کنین
متاسفانه طبق قوانین هر گونه در خواست ممنوع هست..چه خرید و چه فروش این سرویس

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ضمن تشکر از contact_mehdi من چند مورد را اشاره می کنم تا روی آن بیشتر وقت بگذاریم :

4 - پستهای بعد از پست اول بایستی شامل : احترام متقابل فروشنده ، خریدارن و غیر خریدارن باشه . هر گونه تخطی از این امر توسط مسئولین بازارچه بررسی و با خاطی بنا به روال بازراچه برخورد خواهد شد.

5 - فروشنده می بایست به سئوالات متقاضیان خرید ، چه در تاپیک و چه در پیغام خصوصی با حفظ احترام و با متانت پاسخ بدهند .

سر فصل های این ها رو می توانید مشخص کنید ؟ یعنی رفتار درست و همراه با احترام یک فروشنده چگونه باید باشد ؟

11 - در صورت رسیدن شکایت های متعدد از نرسیدن سفارش و یا ایراد سفارش ارسال شده و عدم تعویض آن از طرف فروشنده تاپیک فروشنده حذف و دیگر اجازه فعالیت در فروشگاه به آن داده نمیشود

چگونه می توان این امر را کنترل کرد ؟

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
ضمن تشکر از contact_mehdi من چند مورد را اشاره می کنم تا روی آن بیشتر وقت بگذاریم :

سر فصل های این ها رو می توانید مشخص کنید ؟ یعنی رفتار درست و همراه با احترام یک فروشنده چگونه باید باشد ؟

زنده باشید .

خوب احترام فروشنده به متقاضی خرید چطوری باید باشه ؟ هر چند توضیح واضحات هست ، ولی چشم چند مورد رو که ذهنم میرسه خدمتتون عرض میکنم.

اگه در مواردی فروشنده ای ادعائی مبنی بر اصل بودن جنسش داره ، و خریدار جهت بررسی این موضوع از فروشنده تقاضای اطلاعات بیشتری میکنه { مثلا شاتی از جنس ، فاکتور فروشی ، شماره سریالی و ... } فروشنده باید با متانت هر چه تمام تر اطلاعات رو در پست اول تاپیک قرار بده .
و یا اگه جنسی رو فروشنده برای خریدار ارسال میکنه ، ولی خریدار از عدم دریافت جنس خبر میده ، این وظیفه و تهعد فروشنده هست که هر آنچه که در اثبات ادعای ارسالش داره رو با تمام میل برای خریدار ایمیل و یا اگه لازم میدونن فکس کنه .
خیلی موارد دیگه ممکنه بین خریدار و فروشنده به صورت کاملا سهوی پیش بیاد ، که در این موارد هر دو نفر باید از طریق پیغام خصوصی موارد رو بین خودشون حل و فصل کنن.

خوب قطعا ً من فروشنده وقتی جنسی رو برای کسی پست میکنم یه رسید دستم هست و یا کسی که مبلغی رو برای فروشنده ای واریز میکنه ، ایشون هم رسید فیش واریزی دستشون هست { یا اگه اینترنتی واریز انجام بشه ، شات از صورت حساب } خوب مسئول محترم بازارچه در مرحله حل و فصل اختلافات و در هنگام دادن نظر نهایی می بایست به این موارد استناد کنه .

و یا موارد خیلی بیشتری که طی مرور زمان و طبق تجربه مسئولین بازارچه بهشون آگاهی پیدا میکنن . همین بررسی آی پی های فروشندگان یا خریدارن خاطی خودش کم چیزی نیست که تنها از عهده مدیران و کسانی که دسترسی به این بخش رو دارن ، قابل انجام هست.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آخه چیزی که اعصاب من رو هم بهم میریزه , پرشین تولز شدیدا دنبل این هست که مسئولیتی رو نپذیره . راستش رو بخواین ماهم که کارمند پرشین تولز نیستیم ... 4 تا آدمیم با 1001 مشکل و بدبختی .
تنها کاری که میتونیم انجام بدیم قطع دسترسی شخص مذکور , هست که خوب اون میتونه دوباره یه یوزر جدید بسازه و بسم الله ...

تنها راه مقابل با عدم فعالیت اون شخص جدید منزوی شدن اون فرد از سمت خود کاربران است . یا تحریم اجناس و تاپیک وی .

من فکر می کنم اگر یک فرمت از پیش تعیین شده ای نیز برای معرفی محصولات در پست اول داشته باشیم , مفید خواهد بود . نظر شما چیه ؟

rezidentevil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه چیزی که اعصاب من رو هم بهم میریزه , پرشین تولز شدیدا دنبل این هست که مسئولیتی رو نپذیره . راستش رو بخواین ماهم که کارمند پرشین تولز نیستیم ... 4 تا آدمیم با 1001 مشکل و بدبختی .
تنها کاری که میتونیم انجام بدیم قطع دسترسی شخص مذکور , هست که خوب اون میتونه دوباره یه یوزر جدید بسازه و بسم الله ...

تنها راه مقابل با عدم فعالیت اون شخص جدید منزوی شدن اون فرد از سمت خود کاربران است . یا تحریم اجناس و تاپیک وی .

من فکر می کنم اگر یک فرمت از پیش تعیین شده ای نیز برای معرفی محصولات در پست اول داشته باشیم , مفید خواهد بود . نظر شما چیه ؟

:blink::blink::blink:

گفتی اونو ؟:blush:

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138

ُمنظورتون از فرمت چیه ؟ منظورتون روال معرفی خاصی هست؟

برای اون منظوری که گفتید باید فروشندگان و خریداران خاطی یا اساسا اعضای خاطی رو در بخش بازارچه از فعالیت بیشتر بندازیم ، به نظر من بهتره یه تاپیک مخصوص فروشندگان خاطی تو بالای بازارچه بزاریم که توی اون تمام اطلاعاتی که مربوط به فرد خاطی رو توش بزاریم ، اعم از اسم و شماره حساب و شماره تلفن . فکر کنم این کار نه تنها برای اعضای پرشین تولز عالی باشه بلکه به علت ایندکس شدن صفحات تو موتور های جستجو ، این کار حتی برای سایر انجمن ها هم مفید باشه .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

برای اون منظوری که گفتید باید فروشندگان و خریداران خاطی یا اساسا اعضای خاطی رو در بخش بازارچه از فعالیت بیشتر بندازیم ، به نظر من بهتره یه تاپیک مخصوص فروشندگان خاطی تو بالای بازارچه بزاریم که توی اون تمام اطلاعاتی که مربوط به فرد خاطی رو توش بزاریم ، اعم از اسم و شماره حساب و شماره تلفن . فکر کنم این کار نه تنها برای اعضای پرشین تولز عالی باشه بلکه به علت ایندکس شدن صفحات تو موتور های جستجو ، این کار حتی برای سایر انجمن ها هم مفید باشه .

اینکار فکر میکنم نیاز به اجازه صاحبان پی تی داشته باشه . حالا اگر اوکی شد باهاشون صحبت میکنیم .

rezidentevil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بستگی داره منظور شما از فروشنده ی خاطی چی باشه.. اگه افراد کلابردار منظورتونه که اون بحثش از فروشنده جداست

بله منتظر پاسخ هستم ...

مرسی :blush:

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
بستگی داره منظور شما از فروشنده ی خاطی چی باشه.. اگه افراد کلابردار منظورتونه که اون بحثش از فروشنده جداست

خوب یعنی کسی که خطاش اینقدر بزرگه که باید باهاش معامله نکرد .

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
آها اینها ایده های خوبی هستند ... بیشتر بر روی نحوه ارائه متمرکز شوید تا بر روی قوانین اجرایی ...

ما می خواهیم محیط تجاری خوبی با نگرش خود کاربران داشته باشیم و نمی خواهیم صبح تا شب با چماق بالا سر آنها به ایستیم ...

کاملا درسته

قوانین اسپم در تاپیک های تجاری :

2 اسپم یک روز بن
2 اسپم دوباره 3 روز بن
2 اسپم دوباره 7 روز بن
2 اسپم دوباره 30 روز بن
1 اسپم دوباره بن دائم.
توضیحات :
اسپم در تاپیک های تجاری = هر گونه صحبتی که بی ربط به خرید محصول باشه - هرگونه صحبتی که تیکه اندازی و تمسخر فروشنده باشه - هر گونه کل اندازی با فروشنده

نحوه ی ایجاد تاپیک برای فروشندگان :
پست اول می باید حاوی تمامی اطلاعات محصول باشد / اگر قراره گوشی بفروشی خوب همون اولش عکس باید بزاری تا 200 نفر نیاند بگن عکسش کو ؟!

یکی بیاد کامل ترش کنه.

البته اسپم باید تعریف داشته باشه
هرگونه اطلاع رسانی در تایپیک فروشنده از نظر فروشنده اسپم حساب میشه

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
با درود خدمت مدیران
من یک سوال داشتم:
میخواستم بدونم ""فروش استثنائی کارتون های دوبله فارسی هر دی وی دی 400 تومان"" کجاش مشکل داره؟
شما نوشتین خرید و فروش ممنوع من نمیدونم پس این همه خرید و فروش تو بازارچه میشه چرا ممنوع نیست؟
پس تو بازارچه باید چیکار کرد فقط تماشا کرد؟
یا که فقط نظر داد؟
یک بار مدیر محترم "" فروش مجموعه حسابداری"" بستن بهشون گفتم چرا بستین گفتن چون خرید و فروش برنامه های ایرانی ممنوع و ما هم قبول کردیم.
حالا نمیدونم فروش استثنائی کارتون های دوبله فارسی هر دی وی دی 400 تومان چرا بستن.
من منتظر جواب هستم.
یا حق

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
با درود خدمت مدیران
من یک سوال داشتم:
میخواستم بدونم ""فروش استثنائی کارتون های دوبله فارسی هر دی وی دی 400 تومان"" کجاش مشکل داره؟
شما نوشتین خرید و فروش ممنوع من نمیدونم پس این همه خرید و فروش تو بازارچه میشه چرا ممنوع نیست؟
یا که فقط نظر داد؟
یک بار مدیر محترم "" فروش مجموعه حسابداری"" بستن بهشون گفتم چرا بستین گفتن چون خرید و فروش برنامه های ایرانی ممنوع و ما هم قبول کردیم.
حالا نمیدونم فروش استثنائی کارتون های دوبله فارسی هر دی وی دی 400 تومان چرا بستن.
من منتظر جواب هستم.
یا حق
این رو من بستم
اگر مدیران تایید کردن بازش می کنم.

با تشکر از این که مطرح کردید...

حمید

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
این رو من بستم
اگر مدیران تایید کردن بازش می کنم.

با تشکر از این که مطرح کردید...

حمید

به چه دلیل؟
مدیران باید چی تائید کنند؟ منو یا پستمو؟
اگر پستم مشکل داره چیش مشکل داره؟ با عرف اسلامی جور در نمیاد یا کلاهبرداری؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
با درود خدمت مدیران
من یک سوال داشتم:
یا که فقط نظر داد؟
من منتظر جواب هستم.
یا حق
مشکل بر طرف شد در تاخیر به وجود آمده عذرخواهی می کنم

حمید

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
مشکل بر طرف شد در تاخیر به وجود آمده عذرخواهی می کنم

حمید

مشکلش چی بود؟
به چه دلیل؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به چه دلیل؟
تایید یعنی اینکه آیا فروش مشکلی نداره ؟!! که مشخص شد بلامانع می باشد
در کل تاپیک شما 174 ثانیه بسته شد..

موفق باشید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا من کامل این قسمت رو نخوندم ولی یه نظری دارم
شما بیاید یه قسمتی درست کنید برای فروشندگان که هر کس خواست اینجا جنس بفروشه یه هزینه ای میده مثلا 5000 تومان واسه 1 سال شما میاید مشخصاتش رو کامل میگیری مثل شماره حسابها + آدرس 3 نفر دوست یا فامیل + مشخصات خودش بعد یه عنوان بهش بدید مثلا فروشنده بعد رمزش رو ریست کنید و مثلا یه رمز 3 تکه ای براش انتخاب کنید هر تکه از رمز رو به یکی از آدرسهایی که داده بفرستید مثلا به این صورت :
تکه اول 36524 به آدرس خودش
تکه دوم 65416 به آدرس دومی
تکه سوم 65214 به آدرس سومی
بعد براش پست میکنید اون هم تا رمزها رسید دستش بلده چیکار کنه دیگه میاد توی سایت رمز رو وارد میکنه بعد هم خواست تغییرش میده ولی با این حساب 3 تا آدرس معتبر + شماره حساب + شماره خودش + ... ازش دارید که در مواردی میتونید ازش استفاده کنید .
یه متن تپل هم میتونید روی اون رمز بنویسید که مثلا فرزاد زمانی از آدرس شما به عنوان ضامن استفاده کرده و این تکه 1 رمز هستش که نتونه سر صاحب آدرس رو شیره بماله بگه چیزی نیست حتی متن بهتر هم میتونید روش بنویسید بگید آقانی فلانی میخواد توی سایت پرشین تولز جنس بفروشه و از آدرس شما به عنوان ضامن استفاده کرده که صاحب آدرس بفهمه و اگه بهش اعتماد نداره خفت بشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا من کامل این قسمت رو نخوندم ولی یه نظری دارم
شما بیاید یه قسمتی درست کنید برای فروشندگان که هر کس خواست اینجا جنس بفروشه یه هزینه ای میده مثلا 5000 تومان واسه 1 سال شما میاید مشخصاتش رو کامل میگیری مثل شماره حسابها + آدرس 3 نفر دوست یا فامیل + مشخصات خودش بعد یه عنوان بهش بدید مثلا فروشنده بعد رمزش رو ریست کنید و مثلا یه رمز 3 تکه ای براش انتخاب کنید هر تکه از رمز رو به یکی از آدرسهایی که داده بفرستید مثلا به این صورت :
تکه اول 36524 به آدرس خودش
تکه دوم 65416 به آدرس دومی
تکه سوم 65214 به آدرس سومی
بعد براش پست میکنید اون هم تا رمزها رسید دستش بلده چیکار کنه دیگه میاد توی سایت رمز رو وارد میکنه بعد هم خواست تغییرش میده ولی با این حساب 3 تا آدرس معتبر + شماره حساب + شماره خودش + ... ازش دارید که در مواردی میتونید ازش استفاده کنید .
یه متن تپل هم میتونید روی اون رمز بنویسید که مثلا فرزاد زمانی از آدرس شما به عنوان ضامن استفاده کرده و این تکه 1 رمز هستش که نتونه سر صاحب آدرس رو شیره بماله بگه چیزی نیست حتی متن بهتر هم میتونید روش بنویسید بگید آقانی فلانی میخواد توی سایت پرشین تولز جنس بفروشه و از آدرس شما به عنوان ضامن استفاده کرده که صاحب آدرس بفهمه و اگه بهش اعتماد نداره خفت بشه
یا خدا....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا