• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بابا یا خدا نداره که بهترین راهه اگه میخواید احتمال کلاه برداری رو کم کنید این سختی ها رو هم داره
من متونم کمک کنم اگه خواستید !
آره راه حل فوق العاده ای هست ... اما پی تی نمی خواد مسئولیت قبول کنه .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آره راه حل فوق العاده ای هست ... اما پی تی نمی خواد مسئولیت قبول کنه .
راه حل نیست کمکه عزیز ما بهشون میگیم آقا ما اینطوری آدرساشون رو داریم حتی 3 تا آدرس داریم و ... ولی بازم خرید و فروش هیچ ربطی به پی تی نداره و ما هیچ مسئولیتی نداریم فقط درصدش رو کم کردیم همین .

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ارادتمند
همکاران عزیز بازارچه این تاپیک کمی مشکوک نیست ؟
:

http://forum.persiantools.com/t138340.html

مخصوصا پست 23 و 26

خود صاحب تاپیک گفتند که شب ها خسته هستند و ممکن هست کم بیایند اینجا
چطور در ساعت 2 ظهر یک نفر شماره حساب خواسته و وقتی اصلا صاحب تاپیک جواب نداده و شماره حسابی نبوده ساعت 7:50 واریز کردند اون کاربر

و وقتی هنوز نگفتند تک در حد دوعدد سه عدد میفروشند یا خیر ؟؟

چون خودشان هستند ؟؟

فقط جهت اطلاع رسانی بود

موفق باشید در خدمتتون هستم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
راه حل نیست کمکه عزیز ما بهشون میگیم آقا ما اینطوری آدرساشون رو داریم حتی 3 تا آدرس داریم و ... ولی بازم خرید و فروش هیچ ربطی به پی تی نداره و ما هیچ مسئولیتی نداریم فقط درصدش رو کم کردیم همین .

خوب آدرس ها رو کی نگه میداره ؟

سلام ارادتمند
همکاران عزیز بازارچه این تاپیک کمی مشکوک نیست ؟
:

http://forum.persiantools.com/t138340.html

مخصوصا پست 23 و 26

خود صاحب تاپیک گفتند که شب ها خسته هستند و ممکن هست کم بیایند اینجا
چطور در ساعت 2 ظهر یک نفر شماره حساب خواسته و وقتی اصلا صاحب تاپیک جواب نداده و شماره حسابی نبوده ساعت 7:50 واریز کردند اون کاربر

و وقتی هنوز نگفتند تک در حد دوعدد سه عدد میفروشند یا خیر ؟؟

چون خودشان هستند ؟؟

فقط جهت اطلاع رسانی بود

موفق باشید در خدمتتون هستم

مرسی ... بررسی میکنم ببینم قضیه چیه .

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
یه پیشنهادی دارم که تعداد تاپیک صفحه اول تالار بازارچه رو افزایش بدید . چون با این روندی که ماشا... بازارچه داره ، دو ساعت نمیکشه که تاپیک های ما فرتی میفته تو صفحه دوم و سوم . به نظر باید یه 10 یا 15 تائی بهش اضافه بشه .

ممنون میشم که همکاران محترم بازارچه ، این موضوع رو برای بررسی و اعمال نظر به مدیران ارشد ، منتقل کنن.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من واقعا برای مدیران انجمن متاسفم!
یکی به من حالی کنه این رو چون نمیتونم بفهمم:

یکی میاد تو این انجمن هر چی از دهنش در میاد به دیگران فحاشی میکنه و بعد به همه تهمت میزنه و بعد همه رو سر کار میزاره و ...
بعد از بن شدن میاد میگه: من دیگه تو این فروم نمیام و فروم آش غالتون پیشکش خودتون و یوزر های اسپمرتون! و اینکه باید ش ا ش ی د به این انجمن بی مدیر!!!!

بعد مدیرا لطف میکنن یوزر رو بن میکنن و بعد اون شخص میاد و با یک یوزر دیگه به راحتی به فعالیت خودش ادامه میده!
و تازه همه مدیران هم میدونن همونه!

چیزی که من نمیفهمم اینه:
اگه کاربری مشکل داشته و حقش بوده بن بشه چرا میتونه با یک یوزر دیگه هم فعالیت کنه؟
مشکل کیه؟
مشکل یوزر شخصه یا خود شخص؟
چرا جلوی فعالیت خود اون شخص گرفته نمیشه؟
آخه بودن یا نبودن یوزرش به چه دردی میخوره؟
بن کردن یعنی چی؟
یعنی تنبیه کردن یوزر یا اسم یوزر؟!
اگر قراره اون فرد دوباره اینجا فعالیت کنه، چرا یوزر اصلیش از بن در نمیاد تا کارش رو کنه!

اما یک حرفی دارم با جناب ادکلن!
چرا باز دعوا و بحث رو داری شروع میکنی؟
مگه فلانی اومده تو تاپیک شما اسپم کرده که باز دنبالش هستی ببینی داره چی کار میکنه که بیای اینجا خبر بدی؟
مگه قراره کسی که میاد و شماره حساب به کسی میده بیاد و تو تاپیک هم پست بده؟
پس پدیده ای به نام پیغام خصوصی جاش کجاست؟ شما از کجا میدونی که شماره حساب و شرایط رو پیغام خصوصی نکردن؟
چرا میاید اینجا و بی خودی دعوا رو دوباره شروع میکنید؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من واقعا برای مدیران انجمن متاسفم!
یکی به من حالی کنه این رو چون نمیتونم بفهمم:

یکی میاد تو این انجمن هر چی از دهنش در میاد به دیگران فحاشی میکنه و بعد به همه تهمت میزنه و بعد همه رو سر کار میزاره و ...
بعد از بن شدن میاد میگه: من دیگه تو این فروم نمیام و فروم آش غالتون پیشکش خودتون و یوزر های اسپمرتون! و اینکه باید ش ا ش ی د به این انجمن بی مدیر!!!!

بعد مدیرا لطف میکنن یوزر رو بن میکنن و بعد اون شخص میاد و با یک یوزر دیگه به راحتی به فعالیت خودش ادامه میده!
و تازه همه مدیران هم میدونن همونه!

چیزی که من نمیفهمم اینه:
اگه کاربری مشکل داشته و حقش بوده بن بشه چرا میتونه با یک یوزر دیگه هم فعالیت کنه؟
مشکل کیه؟
مشکل یوزر شخصه یا خود شخص؟
چرا جلوی فعالیت خود اون شخص گرفته نمیشه؟
آخه بودن یا نبودن یوزرش به چه دردی میخوره؟
بن کردن یعنی چی؟
یعنی تنبیه کردن یوزر یا اسم یوزر؟!
اگر قراره اون فرد دوباره اینجا فعالیت کنه، چرا یوزر اصلیش از بن در نمیاد تا کارش رو کنه!

شما جای مدیران بودید چی کار میکردید ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
شما جای مدیران بودید چی کار میکردید ؟

ما پدیده ای داریم به نام آی پی!
با استفاده از این پدیده میشه جلوی اینجور آدم ها رو گرفت.
ضمنا حتی اگه آی پی رو هم در نظر نگیریم، چرا وقتی کاملا مشخصه که چه یوزر جدیدی مال صاحب همون یوزر قدیمی هست، باز هم فعالیت میکنه؟
سوال اصلی من اینجاست:
اگر فعالیت یک شخص با یوزر اصلی خودش مسدود میشه، چرا با یوزر های دیگه مسدود نمیشه؟
اگر مشکلی وجود نداره که اون شخص دوباره فعالیت کنه، چرا یوزر قبلیش مسدوده؟
واقعا این سوال سختیه؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ما پدیده ای داریم به نام آی پی!
با استفاده از این پدیده میشه جلوی اینجور آدم ها رو گرفت.
ضمنا حتی اگه آی پی رو هم در نظر نگیریم، چرا وقتی کاملا مشخصه که چه یوزر جدیدی مال صاحب همون یوزر قدیمی هست، باز هم فعالیت میکنه؟
سوال اصلی من اینجاست:
اگر فعالیت یک شخص با یوزر اصلی خودش مسدود میشه، چرا با یوزر های دیگه مسدود نمیشه؟
اگر مشکلی وجود نداره که اون شخص دوباره فعالیت کنه، چرا یوزر قبلیش مسدوده؟
واقعا این سوال سختیه؟

ادمین فروم ( 3 تا ادمین ارشد ) بن کردن ز طریق ای پی را از همه گرفته و خود هم حاضر به این کار نیست . همچنین طبق سیاست های کلی فروم ( که توسط همان 3 نفر تعیین می شود ) هر کاربر جدید دارای هویت جدید هست و نباید با پیشینه آن با او برخورد کرد .
راه حل بعدی شما چیه ؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
میشه بپرسم این پست های من تو این قسمت چرا پاک میشه ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
میشه بپرسم این پست های من تو این قسمت چرا پاک میشه ؟
من پست شما رو پاک کردم :D دلیلش رو هم که نوشتم ( فکر کنم نوشتم ) ...
چون شما جواب اون کاربر را دادید و همه اون پست ها پاک شد دیگه پست شما باز بحث جدیدی را باز می کرد , از این رو فکر کردم پست شما هم نباشه بهتر هست ...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ادمین فروم ( 3 تا ادمین ارشد ) بن کردن ز طریق ای پی را از همه گرفته و خود هم حاضر به این کار نیست . همچنین طبق سیاست های کلی فروم ( که توسط همان 3 نفر تعیین می شود ) هر کاربر جدید دارای هویت جدید هست و نباید با پیشینه آن با او برخورد کرد .
راه حل بعدی شما چیه ؟

من دیگه پیشنهدادی ندارم!
الان من متوجه شدم که خود دزد مهم نیست! لباس دزد مهمه!
موفق باشید.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من دیگه پیشنهدادی ندارم!
الان من متوجه شدم که خود دزد مهم نیست! لباس دزد مهمه!
موفق باشید.

دوست من ... این چیز هایی که شما می گید رو ما 2 3 سال پیش سر ادمین ها داد زدیم ... ( دقیقا یادم هست خودم چقدر فریاد کشیدم به شیوه دعوا - مدیر ارشد هم می تواند شهادت دهد ) خوب وقتی میگویند سیاست فروم بدین گونه هست ... ما مدیر ها که نه سر پیازیم نه ته پیاز چی کار کنیم ؟
کاربران فقط مدیر هارو محاکمه می کنند , همه توهین ها به مدیر ها می شود , خوب که چی ؟ مثلا الان واقعا یه مدیر باید با یه همچین آدمی ( نمی گویم انسان ) چکار کنیم ؟
برای همین هست که من می گم بحث های فرهنگی را باید جلو ببریم چون با سیاست کنونی به هیچ وجه شما نمی توانی فشار و محدودیتی بیش از ایجاد کنیم .

بهترین راه این است که درک کنیم , فحش دادند به دیگران و دخالت کردن در کار دیگران , امری زشت و نا درست است . یا امثال این ...

بهترین نوع مدیریت , حالت برخورد کاربران ایت در اختیار خود کاربران می باشد . پس باید خودمون به فکر خودمون باشیم .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوست من ... این چیز هایی که شما می گید رو ما 2 3 سال پیش سر ادمین ها داد زدیم ... ( دقیقا یادم هست خودم چقدر فریاد کشیدم به شیوه دعوا - مدیر ارشد هم می تواند شهادت دهد ) خوب وقتی میگویند سیاست فروم بدین گونه هست ... ما مدیر ها که نه سر پیازیم نه ته پیاز چی کار کنیم ؟
کاربران فقط مدیر هارو محاکمه می کنند , همه توهین ها به مدیر ها می شود , خوب که چی ؟ مثلا الان واقعا یه مدیر باید با یه همچین آدمی ( نمی گویم انسان ) چکار کنیم ؟
برای همین هست که من می گم بحث های فرهنگی را باید جلو ببریم چون با سیاست کنونی به هیچ وجه شما نمی توانی فشار و محدودیتی بیش از ایجاد کنیم .

بهترین راه این است که درک کنیم , فحش دادند به دیگران و دخالت کردن در کار دیگران , امری زشت و نا درست است . یا امثال این ...

بهترین نوع مدیریت , حالت برخورد کاربران ایت در اختیار خود کاربران می باشد . پس باید خودمون به فکر خودمون باشیم .

من متوجه شدم که شما تقصیر ندارید.
بحثی هم نیست.
اما اعتقاد دارم میشه قوانین اشتباه برطرف بشه و اصلاح.
نباید پافشاری انجام بشه و همه اعتقاد داشته باشن قوانین درسته و مو لای درزش نمیره.
موفق باشید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
گفته دوستان مورد تایید من هست
در کل باید این قوانین باز ببنی کامل بشه
تغییرات داده بشه
به فروشنده و خریداران آموزش های لازم داده شه
تا بستر برای همه مهیا باشه برای فعالییت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
گفته دوستان مورد تایید من هست
در کل باید این قوانین باز ببنی کامل بشه
تغییرات داده بشه
به فروشنده و خریداران آموزش های لازم داده شه
تا بستر برای همه مهیا باشه برای فعالییت

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
یه پیشنهادی دارم که تعداد تاپیک صفحه اول تالار بازارچه رو افزایش بدید . چون با این روندی که ماشا... بازارچه داره ، دو ساعت نمیکشه که تاپیک های ما فرتی میفته تو صفحه دوم و سوم . به نظر باید یه 10 یا 15 تائی بهش اضافه بشه .

ممنون میشم که همکاران محترم بازارچه ، این موضوع رو برای بررسی و اعمال نظر به مدیران ارشد ، منتقل کنن.

متاسفانه مشکلات بازارچه به این تاپیک هم کشیده شده . مثلا من یه پیشنهاد دادم که بالا عنوان شده . اصلا هیچ کدوم از شما دو عزیز جوابی ندادید که میشه یا نمیشه .

به نظر من باید در بازارچه ، با قوه ی قهریه برخورد کرد ، چاره ی دیگه ای نیست . یعنی به مدیر میخواد که چهار چشمی اینجا رو بپاد . هر کسی هم که از قوانین سرپیچی کنه رو بن آی پی کنه . والسلام .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
متاسفانه مشکلات بازارچه به این تاپیک هم کشیده شده . مثلا من یه پیشنهاد دادم که بالا عنوان شده . اصلا هیچ کدوم از شما دو عزیز جوابی ندادید که میشه یا نمیشه .

به نظر من باید در بازارچه ، با قوه ی قهریه برخورد کرد ، چاره ی دیگه ای نیست . یعنی به مدیر میخواد که چهار چشمی اینجا رو بپاد . هر کسی هم که از قوانین سرپیچی کنه رو بن آی پی کنه . والسلام .

من فکر کردم جواب دادم ...
امکان این قضیه از نظر فنی فکر نمی کنم باشه ( تا جایی که من می دونم )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا