• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوستان راجب یک مسئله دیگه نظر بدید ...

"فرهنگ سازی " چطوره ما یک سری قوانین فرهنگی داشته باشیم تا ادبیات هارو کنرل کنیم ؟
یعنی به جای ایجاد یک بازوی اجرایی , از آموزش استفاده کنیم ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
Last edited:

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
خوب به نظر من الان بهتره یه خلاصه ای از طرحهایی که مورد تائید تیم مدیران بازارچه قرار گرفته ارائه بشه . تا بدونیم تمرکز رو روی کدوم طرح بزاریم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
تا یادم نرفته...
بکس
امضاها هاتون رو ادیت کنید 5 خط بیشتر مشکل پیدا میشه ها...

حمید

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان من پیشنهاد خودم رو تکمیل تر میکنم:
برای اینکه جلوگیری بشه از تقاضاهای خرید فیک میشه این کار رو کرد.

هر کسی که سفارش رو در سیستم پرداخت ثبت کنه برای اینکه سفارشش توسط فروشنده معتبر فرض بشه، باید بعد از ثبت سفارش در سیستم، کد سفارشی که سیستم به هر شخص میده رو برای فروشنده در پی تی پ.خ بزنه.
اینجوری هم معلوم میشه کدوم کاربرها کدوم سفارش ها رو ثبت کردن و هم جلوگیری میکنه از ثبت سفارش های فیک.
موفق باشید.

سلام
بازم میتونن سفارش فیک بدن چطوری؟
این شکلی من فرضا خریدار یه سفارش الکی میدم و شماره ثبت رو هم پخ میکنم به فروشنده ولی مکان ارسال رو یه جای دیگه میزنم و یا اصلا به آدرس خودم میدم ولی از گرفتنش امتناع میکنم در این حال تنها کسی که ضرر کرده فروشنده هست چون هزینه رفت و امد رو داده بدونه اینکه سودی کنه

تازه توی این سیستم با تحقیقی که من کردم متوجه شدم که این کار باعث میشه که بعضی ها جنس رو تحویل بگیرن ولی پول رو به مامور ندن مامور هم که نوکر ما نیست که وایسه و باهاش بحث کنه که تو باید پول فروشنده رو بدی بنابراین بیخیال میشه و سر همین موضوع پست در مواردی با خریدار مشکل پیدا میکنه.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
بازم میتونن سفارش فیک بدن چطوری؟
این شکلی من فرضا خریدار یه سفارش الکی میدم و شماره ثبت رو هم پخ میکنم به فروشنده ولی مکان ارسال رو یه جای دیگه میزنم و یا اصلا به آدرس خودم میدم ولی از گرفتنش امتناع میکنم در این حال تنها کسی که ضرر کرده فروشنده هست چون هزینه رفت و امد رو داده بدونه اینکه سودی کنه

تازه توی این سیستم با تحقیقی که من کردم متوجه شدم که این کار باعث میشه که بعضی ها جنس رو تحویل بگیرن ولی پول رو به مامور ندن مامور هم که نوکر ما نیست که وایسه و باهاش بحث کنه که تو باید پول فروشنده رو بدی بنابراین بیخیال میشه و سر همین موضوع پست در مواردی با خریدار مشکل پیدا میکنه.

اولا دوست عزیز!
این چیزی که شما میگید، امکان نداره!
مامور پست موظف هست پول رو بگیره بعد جنس رو تحویل بده. امکان نداره جنس رو بده و بعد بی خیال بشه و بره! تازه بر فرض محال هم اگر این اتفاق بیفته! باز هم ضرری متوجه فروشنده نیست چون پست موظف هست مبلغ رو تحویل شرکت بده.

و اما در مورد فیک.
دوست عزیز گفتم که بر فرض شما اگر این کار رو کنید یوزر خودتون رو بد نام میکنید و کاملا مشخص هست که شما این کار رو کردید.
در ضمن ضرر کردن در هزینه پست بسیار در برابر کلاهبرداری هایی که میشه کمتر و ناچیز تر هست.
و از همه مهمتر این فروشنده هست که میتونه اعتماد کنه به یوزر های ناشناس و یا اینکه نکنه!

در کل:
طرحی که من دادم یک طرح کامل نیست و به هیچ عنوان هم این ادعا رو نکردم.
اما همون اول هم گفتم:
خیلی از مشکلات حل میشه و فروش فروشنده ها هم افزایش پیدا میکنه و اگر مشکلی هم پیش بیاد در همون حد هزینه پست میمونه نه بیشتر.
موفق باشید.

Last edited by a moderator:

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
ارادتمند

یکی از کارهایی که فروشنده انجام بده اون کاری هست که من دارم میکنم
الان 40 نفر از من خرید کردند که 30 تاییشون با شرایط اول ارسال و سپس واریز بوده
یک مواقعی هم باید ما به خریداران اعتماد کنیم

نیازی به فیک و لینک . هم نیست

و باز هم عرض اینکه مدیران باید بیشتر مراقب بخش سخت افزار باشند که من کمتر نظارتی را دیدم چون این قسمت اصلی بازارچه که عطر و کمربند لاغری و دی وی دی فوتبال هت قیمت محصولات دوستان که خیلی نیست که خدای نکرده کلاهبرداری شود

برای ساعت گران و دستگاه های گرانتر هم خرید حضوری فروشنده های اجناس میگذارند و خودشان فرمودند که تهران و کرج حضوری

از وقتی 2 همکار تشریف آوردند ریسک خرید به نظرم کمتر از 0.01 درصد شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
از کاربران و دوستان خودم تقاضا می کنم که در تاپیک های دیگر کاربران پست و تبلیغ خودشون رو درج نکنند.

"" اسپم و تبلیغ در تاپیک دیگران ""

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
اولا دوست عزیز!
این چیزی که شما میگید، امکان نداره!
مامور پست موظف هست پول رو بگیره بعد جنس رو تحویل بده. امکان نداره جنس رو بده و بعد بی خیال بشه و بره! تازه بر فرض محال هم اگر این اتفاق بیفته! باز هم ضرری متوجه فروشنده نیست چون پست موظف هست مبلغ رو تحویل شرکت بده.

و اما در مورد فیک.
دوست عزیز گفتم که بر فرض شما اگر این کار رو کنید یوزر خودتون رو بد نام میکنید و کاملا مشخص هست که شما این کار رو کردید.
در ضمن ضرر کردن در هزینه پست بسیار در برابر کلاهبرداری هایی که میشه کمتر و ناچیز تر هست.
و از همه مهمتر این فروشنده هست که میتونه اعتماد کنه به یوزر های ناشناس و یا اینکه نکنه!

در کل:
طرحی که من دادم یک طرح کامل نیست و به هیچ عنوان هم این ادعا رو نکردم.
اما همون اول هم گفتم:
خیلی از مشکلات حل میشه و فروش فروشنده ها هم افزایش پیدا میکنه و اگر مشکلی هم پیش بیاد در همون حد هزینه پست میمونه نه بیشتر.
موفق باشید.

همین دیگه مشکل ما هم اینه که درسته پست باید پرداخت کنه ولی وقتی این باید انجام نمیشه منه فروشنده چه خاکی به سرم کنم؟

من خودم به صورت ویزیتوری کار میکنم و اگه بخوام این روش رو انجام بدم باید اول خودم پول بدم و بعد جنس رو تحویل بدم و در آخر پول رو از مشتری بگیرم، تا اینجاش درست ولی وقتی اتفاقی که گفتم بیافته من دیگه تنها هزینه رفت و امدو ضرر نکردم درواقع پول اون جنس رو ضرر کردم که جنسایی که من میفروشم بعضی های 600 تومن هست یعنی من بیشتر از نیم میلیون ضرر کردم به همین راحتی!

rezidentevil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان راجب یک مسئله دیگه نظر بدید ...

"فرهنگ سازی " چطوره ما یک سری قوانین فرهنگی داشته باشیم تا ادبیات هارو کنرل کنیم ؟
یعنی به جای ایجاد یک بازوی اجرایی , از آموزش استفاده کنیم ؟

یکی از کارای مهمی که شما به عنوان مدیر می تونید انجام بدید گذاشتم این متن در امضاتون هست :

با هرگونه اسپم برخورد خواهد شد.

این متن رو خودم تست کردم واقعا جواب داده... تاثیر روانیش از فرهنگ سازی خیلی بالاتره.

در مورد ادبیات ! اون تاپیک هایی که من باز کردم و تریلی تریلی ادبیات خانوادگی دوستان بود که روانه می شد رو نگاه کن / یک تاپیک هم بود که ابلیس پوله منو خورده بود نگاه کن اگه من 0.00000001 درصد از حرفام بد دهنی بود بیا جایزه داری.

راستی از موزمار خبری ندارید ؟

=========================

یه پیشنهاد هم که من دارم ایجاد یک تاپیک ثابت در بالای فروم هست.. مثلا" منی که 25 محصول ارائه می کنم یه تاپیک کلی براش ایجاد کنم در بالا قرار بگیره و تاپیک های زیر مجموعش در زیر.. این کار هم پولی امکان پذیره هم فری.

=========================

در مورد تحویل درب منزل :
1- هزینه می ره بالا باید به قیمت محصول اضافه بشه = خریدار کچل می شه.
2- با این همه اسپمر نبود سفارش فیک غیر ممکن هست = فروشنده کچل می شه.

پس کلا این طرح عملی نیست اگه عملیش کنیم باید با یک موسسه ی کاشت مو هم قرارداد ببندیم !!!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
همین دیگه مشکل ما هم اینه که درسته پست باید پرداخت کنه ولی وقتی این باید انجام نمیشه منه فروشنده چه خاکی به سرم کنم؟

من خودم به صورت ویزیتوری کار میکنم و اگه بخوام این روش رو انجام بدم باید اول خودم پول بدم و بعد جنس رو تحویل بدم و در آخر پول رو از مشتری بگیرم، تا اینجاش درست ولی وقتی اتفاقی که گفتم بیافته من دیگه تنها هزینه رفت و امدو ضرر نکردم درواقع پول اون جنس رو ضرر کردم که جنسایی که من میفروشم بعضی های 600 تومن هست یعنی من بیشتر از نیم میلیون ضرر کردم به همین راحتی!

آخه دوست من. این مشکلی که شما میگید به هیچ عنوان امکانش وجود نداره!
من چند سال دارم با این سیستم کار میکنم.
اگر مامور پستی بسته ای رو که باید در قبال دریافت مبلغی برسونه، بدون دریافت وجه این کار رو انجام بده (به هر دلیلی) باید خودش از جیب خودش اون مبلغ رو پرداخت کنه.

و اما نکته بعدی:
شما چرا همش از دید فروشنده نگاه میکنی؟
چه تضمینی وجود داره که خریدار به شما پول بده و بعد شما زیرش نزنید؟
البته منظورم از شما، خودتون نیستید. این مثال هست.
پس میبینید که این روش برای هر دو طرف سود داره.

و اما:
من خودم اینجا کارم فروش دامنه هست و نیازی به این کار ندارم!
اگر این پیشنهاد رو دادم به خاطر خودم نبوده و دوست دارم مشکلات بازارچه حل بشه.
موفق باشید.

rezidentevil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه دوست من. این مشکلی که شما میگید به هیچ عنوان امکانش وجود نداره!
من چند سال دارم با این سیستم کار میکنم.
اگر مامور پستی بسته ای رو که باید در قبال دریافت مبلغی برسونه، بدون دریافت وجه این کار رو انجام بده (به هر دلیلی) باید خودش از جیب خودش اون مبلغ رو پرداخت کنه.

و اما نکته بعدی:
شما چرا همش از دید فروشنده نگاه میکنی؟
چه تضمینی وجود داره که خریدار به شما پول بده و بعد شما زیرش نزنید؟
البته منظورم از شما، خودتون نیستید. این مثال هست.
پس میبینید که این روش برای هر دو طرف سود داره.

و اما:
من خودم اینجا کارم فروش دامنه هست و نیازی به این کار ندارم!
اگر این پیشنهاد رو دادم به خاطر خودم نبوده و دوست دارم مشکلات بازارچه حل بشه.
موفق باشید.

از کجا معلوم شما که دامنه می فروشی پول بریزند دامنه به پنل طرف منتقل نکنی ؟!

حالا باز برای ما فروشنده های اجناس واقعی می شه پزداخت پس از تحویل راه انداخت ..... برای شما که دیگه این کار رو هم نمی شه کرد !!!!!!!

راستی قصه اینای جدید نداری واسمون ؟!:D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
از کجا معلوم شما که دامنه می فروشی پول بریزند دامنه به پنل طرف منتقل نکنی ؟!

حالا باز برای ما فروشنده های اجناس واقعی می شه پزداخت پس از تحویل راه انداخت ..... برای شما که دیگه این کار رو هم نمی شه کرد !!!!!!!

راستی قصه اینای جدید نداری واسمون ؟!:D
بی دلیلی کسی رو محکوم و تهمت نزنید.

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اینجوری بحث به جایی نمیرسه.
چطوره فروشنده ها برای اداره بازارچه طرح های کامل خودشان رو به صورت الگوریتم و با جزییات کامل

مثل :

نحوه ایجاد تاپیک
نحوه مدیریت تاپیک ها
نحوه برخورد با اسپمر ها
نحوه برخورد با کلاه بردار ها
نحوه خرید و فروش
قوانین خرید فروش و ...

یعنی از شروع یک پروسه خرید تا پایان اون به نظر شما باید چه قوانینی داشته باشه همچنین موارد عمومی بازارچه به صورت یک طرح کامل ارائه بدین.
مهم اینه که جزییات کامل و تمام شرایط رو در نظر بگیرید در طرح های مدیریتی بازارچه و اینکه در برابر هر عمل چه عکس العملی باید انجام بشه و قوانین کلی به چه صورت باشه.

بعد طرح ها بررسی بشه و طرح منتخب برگزیده و اجرایی بشه.

rezidentevil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قوانین اسپم در تاپیک های تجاری :

2 اسپم یک روز بن
2 اسپم دوباره 3 روز بن
2 اسپم دوباره 7 روز بن
2 اسپم دوباره 30 روز بن
1 اسپم دوباره بن دائم.
توضیحات :
اسپم در تاپیک های تجاری = هر گونه صحبتی که بی ربط به خرید محصول باشه - هرگونه صحبتی که تیکه اندازی و تمسخر فروشنده باشه - هر گونه کل اندازی با فروشنده

نحوه ی ایجاد تاپیک برای فروشندگان :
پست اول می باید حاوی تمامی اطلاعات محصول باشد / اگر قراره گوشی بفروشی خوب همون اولش عکس باید بزاری تا 200 نفر نیاند بگن عکسش کو ؟!

یکی بیاد کامل ترش کنه.

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
در ادامه صحبتهای رزیدنت :

الف - پست اول می باید حاوی تمامی اطلاعات محصول باشد
{ عکس مربوطه ، قیمت خود محصول ، هزینه پست }

ب - هر گونه تغییری در قیمت / آبدیت و یا کیفیت محصول می بایست در اولین پست ویرایش بشه .

ج -
تمامی تاپیک های فروش حدالمقدور حاوی نظرسنجی در خصوص میزان رضایت خریدارن قبلی باشه . نظر سنجی بایستی به گونه ای انتخاب بشه که لیست افرادی که در نظر سنجی شرکت کردن مشخص باشه .

د - پستهای بعد از پست اول بایستی شامل : احترام متقابل فروشنده ، خریدارن و غیر خریدارن باشه . هر گونه تخطی از این امر توسط مسئولین بازارچه بررسی و با خاطی بنا به روال بازراچه برخورد خواهد شد.

ه - فروشنده می بایست به سئوالات متقاضیان خرید ، چه در تاپیک و چه در پیغام خصوصی با حفظ احترام و با متانت پاسخ بدهند .

و - هیچ فروشنده ای { غیر فروشنده استارتر تاپیک } حق تبلیغ یا لینک دادن به کالای خود را به هر نحوی ندارد.

فعلا اینها رو داشته باشید تا نفر بعدی به موارد اضافه کنه .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آها اینها ایده های خوبی هستند ... بیشتر بر روی نحوه ارائه متمرکز شوید تا بر روی قوانین اجرایی ...

ما می خواهیم محیط تجاری خوبی با نگرش خود کاربران داشته باشیم و نمی خواهیم صبح تا شب با چماق بالا سر آنها به ایستیم ...

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
مواردی رو اضافه میکنم . البته قبلی ها رو هم تکرار میکنم.

این قوانین جهت رقابتی سالم میان فروشندگان و فضای مناسب برای خریداران تهیه شده است و با توجه به شرایط گوناگون ممکن است متن آن تغییر کند

1 - پست اول می باید حاوی تمامی اطلاعات محصول باشد

2 - هر گونه تغییری در قیمت / آبدیت و یا کیفیت محصول می بایست در اولین پست ویرایش بشه .

3 -
تمامی تاپیک های فروش حدالمقدور حاوی نظرسنجی در خصوص میزان رضایت خریدارن قبلی باشه . نظر سنجی بایستی به گونه ای انتخاب بشه که لیست افرادی که در نظر سنجی شرکت کردن مشخص باشه .

4 - پستهای بعد از پست اول بایستی شامل : احترام متقابل فروشنده ، خریدارن و غیر خریدارن باشه . هر گونه تخطی از این امر توسط مسئولین بازارچه بررسی و با خاطی بنا به روال بازراچه برخورد خواهد شد.

5 - فروشنده می بایست به سئوالات متقاضیان خرید ، چه در تاپیک و چه در پیغام خصوصی با حفظ احترام و با متانت پاسخ بدهند .

6 - هیچ فروشنده ای { غیر فروشنده استارتر تاپیک } حق تبلیغ یا لینک دادن به کالای خود را به هر نحوی ندارد.

7 - خرید و فروش اجناسي كه در شان سايت نبوده و به تشخيص مسئولان سايت با موازين سايت مغاير باشند در فروشگاه سايت ممنوع ميباشد.

8 - قرار دادن ايميل ، شماره تلفن و آدرس فروشنده گان دیگر در متن تاپيك خلاف قوانین می باشد . و حق اعتراض را برای فروشنده ای که آدرسش پالبلیک شده ، محیا می سازد.

9 - از بازکردن تاپیک های متعدد فروش و تبلیغ آن با "یک عنوان" جدا خودداری فرمایید.در صورت مشاهده این امر ، جدیدترین تاپیکهای مذکور پاک خواهند شد.

10 - مدت زمان ارسال سفارشات را حتما اعلام نموده به ارسال آن در زمان تعیین شده متعهد باشید در صورت رسیدن شکایات متعدد از تاخیر در ارسال سفارشات از ادامه کار فروشنده جلوگیری میشود

11 - در صورت رسیدن شکایت های متعدد از نرسیدن سفارش و یا ایراد سفارش ارسال شده و عدم تعویض آن از طرف فروشنده تاپیک فروشنده حذف و دیگر اجازه فعالیت در فروشگاه به آن داده نمیشود

12 - خرید و فروش تنها از طریق فروشگاه و ایجاد تاپیک امکان پذیر است و خرید و فروش از طریق پیغام خصوصی مجاز نیست { به دلیل کنترل بر امر فروش توسط مسئولان بازارچه } و سایت مسئولیتی در این رابطه نداشته و در صورت مطلع شدن سایت دسترسی شخص فروشنده به سایت بسته میشود .

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
برادر نیازمندی رو کجا بزنیم ما من یه نیازمندی زدم درخواست V*P*N کردم ولی تایپیک حذف شد شدیدا هم نیاز دارم اگر میشه راهنماییم کنین

rezidentevil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مواردی رو اضافه میکنم . البته قبلی ها رو هم تکرار میکنم.

این قوانین جهت رقابتی سالم میان فروشندگان و فضای مناسب برای خریداران تهیه شده است و با توجه به شرایط گوناگون ممکن است متن آن تغییر کند

1 - پست اول می باید حاوی تمامی اطلاعات محصول باشد

2 - هر گونه تغییری در قیمت / آبدیت و یا کیفیت محصول می بایست در اولین پست ویرایش بشه .

3 -

4 - پستهای بعد از پست اول بایستی شامل : احترام متقابل فروشنده ، خریدارن و غیر خریدارن باشه . هر گونه تخطی از این امر توسط مسئولین بازارچه بررسی و با خاطی بنا به روال بازراچه برخورد خواهد شد.

5 - فروشنده می بایست به سئوالات متقاضیان خرید ، چه در تاپیک و چه در پیغام خصوصی با حفظ احترام و با متانت پاسخ بدهند .

6 - هیچ فروشنده ای { غیر فروشنده استارتر تاپیک } حق تبلیغ یا لینک دادن به کالای خود را به هر نحوی ندارد.

7 - خرید و فروش اجناسي كه در شان سايت نبوده و به تشخيص مسئولان سايت با موازين سايت مغاير باشند در فروشگاه سايت ممنوع ميباشد.

8 - قرار دادن ايميل ، شماره تلفن و آدرس فروشنده گان دیگر در متن تاپيك خلاف قوانین می باشد . و حق اعتراض را برای فروشنده ای که آدرسش پالبلیک شده ، محیا می سازد.

9 - از بازکردن تاپیک های متعدد فروش و تبلیغ آن با "یک عنوان" جدا خودداری فرمایید.در صورت مشاهده این امر ، جدیدترین تاپیکهای مذکور پاک خواهند شد.

10 - مدت زمان ارسال سفارشات را حتما اعلام نموده به ارسال آن در زمان تعیین شده متعهد باشید در صورت رسیدن شکایات متعدد از تاخیر در ارسال سفارشات از ادامه کار فروشنده جلوگیری میشود

11 - در صورت رسیدن شکایت های متعدد از نرسیدن سفارش و یا ایراد سفارش ارسال شده و عدم تعویض آن از طرف فروشنده تاپیک فروشنده حذف و دیگر اجازه فعالیت در فروشگاه به آن داده نمیشود

12 - خرید و فروش تنها از طریق فروشگاه و ایجاد تاپیک امکان پذیر است و خرید و فروش از طریق پیغام خصوصی مجاز نیست { به دلیل کنترل بر امر فروش توسط مسئولان بازارچه } و سایت مسئولیتی در این رابطه نداشته و در صورت مطلع شدن سایت دسترسی شخص فروشنده به سایت بسته میشود .

مورد 12 کاملا" تایید می شه چون 2 تا مضیت مهم داره :
1 - بالا بودن تاپیک فروشنده ی پر فروش
2 - با خبر شدن از تعداد فروش یک فروشنده و میزان اعتماد اون فروشنده.

برادر نیازمندی رو کجا بزنیم ما من یه نیازمندی زدم درخواست V*P*N کردم ولی تایپیک حذف شد شدیدا هم نیاز دارم اگر میشه راهنماییم کنین

این کار کلا غیر مجازه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا