Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
خوب این رو هم من نمی دونستم...
خوبه
اینجوری آگاهی بیشتری پیدا می کنیم..
خوبه
اینجوری آگاهی بیشتری پیدا می کنیم..
اون بحث ش جداست
پست های الکی و شلوغ کردن تاپیک یه چیز دیگه هست....
درسته ؟
بحث الکی یا موضوع بی ربط بله حق با شماست!
مثلا طرف داره یک جنسی رو می فروشه 200 تومن . یکی میاد میگه من اینو دارم می دم 150 تومن.
یا یکی میاد میگه بازار فلان جا نوش هست 220 تومن! ا
این مسائل رو قبول دارم.
ولی مثلا میاد میگه این جنس اصل هست ماله فلان کشوره!! در حالیکه اصل این جنس ماله یک کشور دیگس! حالا چه جوری اصل میشه من نمی دونم!
دقیقا مثل این مایع ظرفشویی پریل می مونه با کیفیت هنکل آلمان!!
بیایم بگیم که این مایع ظرفشویی اصل هنگل هست ساخت ایران!!!
این یعنی بزرگنمایی و منحرف کردن فکر خریدار...
تایید میکنند اصل هست و همون 212س**ی هست
موفق باشید در خدمتتون هستم
ربطی به این تاپیک نداره ولی یک چیزی می گم و تموم:
اصل ادکللن 212 س..ی فقط و فقط ساخت کشور اسپانیا و مربوط به کمپانی هررا هست.
بنده نگفتم ادکلن شما تقلبی هست ولی 212 س...ی نیست!! حالا می خواد بوش و موندگاری و تمام ویژگی های 12 س..ی رو داشته باشه یا نداشته باشه.
بنده به اون شخص هم گفتم که ظاهرا بهشون بر خورد!!
تشریف ببرید عطر فروشی های معتبر تهران ( که نمی خوان سابقه ی خودشون رو خراب کنن با جنس تقلبی و درجه 2) و بپرسین که 717 همون 212 هست یا خیر؟؟؟
باز هم می گم ، هر چند که ادکلن شما بو و ماندگاری 212 رو داشته باشه ولی 212 نیست و به کار بردن اسم 212 نمی دونم به چه منظوریه.
می تونستین بگین که بوش کاملا مثل 212 می مونه ...
عذر خواهی بابت این پست بی ربطم!
ارادتمند عزیزم
قربان من هم یک چیز میگویم و تمام :
من گفتم 212 هست ؟
شما گذری بر این سایت میکنید و یک نظر میدهید
ما گفته ایم 212 از carolina herera و 717 از perfume de eurostar هست
متاسفانه تشریف نمیبرید عطر فروشی
متاسفانه عده ای خریدارنما هستند و مشکل هم دارند که ان شالله با حضور 2 عزیز حل شود
موفق باشید
لول.. یکی از تاپیک های شما رو خوندم که گفته بودی سرچ کن ! منم سرچ کردم تو گوگل! کلا 2 تا ریزالت داشت! اولی تاپیک خودت بود و دومی اینجا:
http://www.alibaba.com/product-gs/228651735/717_Men_perfume.html
ساخت کشور فخیمه چین! (و فقط هم چین نه جای دیگه و اصلا کارخونه اش رو پیدا نکردم!)و قیمت هم رو 500 تا نزدیک 2.5 دلار@! یکی رفت بود مدرسه کور ها همه رو میمالید! معلمشون داد زد اقا همه کورن من که میبینم!:lol:
چند بار گفتم همون 717 رو 9 تومن میارم برای فروش !
البته با تغییرات اخیر دیگه از این زیر فروشی ها غلط بکنم اینجا انجام بدم !
چون خیار شکل موزه قرار نیست بگی این خیاره همون موزست فقط رنگش یکیم فرق داره !!!!
حالا وجدانن ابلیس نیستی ؟!:blink::lol:
لول.. یکی از تاپیک های شما رو خوندم که گفته بودی سرچ کن ! منم سرچ کردم تو گوگل! کلا 2 تا ریزالت داشت! اولی تاپیک خودت بود و دومی اینجا:
http://www.alibaba.com/product-gs/228651735/717_Men_perfume.html
ساخت کشور فخیمه چین! (و فقط هم چین نه جای دیگه و اصلا کارخونه اش رو پیدا نکردم!)و قیمت هم رو 500 تا نزدیک 2.5 دلار@! یکی رفت بود مدرسه کور ها همه رو میمالید! معلمشون داد زد اقا همه کورن من که میبینم!:lol:
ارادتمند قربان
به امید خدا این هفته همین مدلی که شما میفرمایید را میارم 12.000 با پست
به عطرفروشی ها سر بزنید
پست شما را کوت کردم خیلیهاش را به شما عزیزم نیستم
در ضمن من در تعجب هستم که کاربر متشخص و باسابقه ای مثل شما فقط به سرچ اکتفا میکند و برای اثبات حرفش به مغازه نمیرود . شما دلار هم در اینترنت سرچ میکنید چند نتیجه متفاوت میدهد و 2 مورد شاید آنطور که مد نظر شماست بیاید
در ضمن ما که اثبات کردیم به 8 نفر . هر فرد دیگری هم خواست برای اون عزیز ابتدا ارسال میکنیم تا بعد واریز کند . شما چه اثباتی میکنید ؟ تا حالا عطر تست کرده اید قربان ؟
بابت روشن شدن عده ای بود .
ضمن عذرخواهی خواهشمندم هم این تاپیک و هم تاپیک بنده را خراب نکنید چون عده ای ول ندارند فقط اسپم و ادعای استادی میکنند .
موفق باشید
ا
ضمن عذرخواهی خواهشمندم هم این تاپیک و هم تاپیک بنده را خراب نکنید چون عده ای پول ندارند فقط اسپم و ادعای استادی میکنند .
مثلا همین ایشون ! پست زده بودن تو یکی از اون تاپیک ها به نشونه اعتراض به پست های اون فروشنده که من فردا نگاه کردم دیدم پاک شده ! :blink:
مشتری با بینش کامل جننس را می خرد , ممکن یکی دوست داشته باشد جنس تقلبی بخرد . به ما چه ...
من برایم واقعا جای سوال هست . به من بگویید با تخریب تاپیک و محصول دیگران چی آید شما می شود ؟ اینکه حال به صورت فرض ( من از حقیقت بی اطلاع هستم ) این ادکلن مال چین باشد , خوب شما می توانید نخرید ... مگر مجبورتان کردند ؟
کاملا منظورت با من و احتمالا اون یکی دوستمون هست دیگه!!!! به جز ما کی در مورد عطر تو صحبت کرده بود؟!!
1)یک بار بهت گفتم عزیز، من 100 تومن 100 تومن می رم ادکلن شانل می خرم ، نیازی به ادلکن 717 که معلوم نیست ماله کدوم شرکت هست ندارم!!!!
2) اتفاقا ما چون ادکلن های اصل و خوشبو زیاد استفاده کردیم می فهمیم که این 212 نیست (فقط بوش مثل 212 هست ) و خوشبو تر از اینم خیلی ادکلن موجوده. برای همین ادعای استادی می کنیم!!!
3) به کار بردن 212 س..ی فقط جنبه ی تبلیغاتی و منحرف کردن فکر خریدار داره ! در یکی مونده به آخرین پست صحفه ی قبل کاملا گفتین که این اصل اصل است و همان 212 هست!!! پسستون رو هم اینجا گذاشتم که جای حرفی نباشه!!! (مدیران محترم خودشون نگاه کنن).
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2438417&postcount=104
دوستانی هم که از شما ادکلن می خرن شاید اطلاعاتی نداشته باشن یا اطلاعاتشون کم باشه ، پس دلیلی نیست که هی می گین 8 نفر تایید کردن یا شایدم مثل اون بنده خدایی که به من توهین کردن اصلا توو عمرشون ادکلن ندیدن که از این ادکلن به وجد اومده بودن!!!!
مدیرای محترم اگه می خوان این پست ها رو پاک کنن ، لطفا کاملا بخونن بعد تصمیم بگیرن یا انکه منتقل کنن به تاپیک فروش ایشون!!!
آگاهی رسانی به مردم وظیفه ی هر کسیه که اطلاعات داره ، حالا می خواد فروشنده ناراحت بشه یا نشه!! ما آگاهی می دیم ، تصمیم با مردم!
نمی گم ادلکن شما رو نخرن،، اتفاقا بخرن ولی نه به اسم 212 س..ی !!!
ببنید ... مدیر ها در مورد همه محصولات که اطلاعات ندارند . ماها مثلا هیچکدام نمی دانیم ادکلن اصل چیست و غیر اصل چیست ( مثال گفتم ) و حقیقتش را هم بخواهید اصلا برایمان مهم هم نیست ...
پس ما همواره حق را به صاحب تاپیک می دهیم . چون ما مرجع تصمیم گیری در مورد محصولات نیستیم و به ما هم ربطی ندارد .
مشتری با بینش کامل جننس را می خرد , ممکن یکی دوست داشته باشد جنس تقلبی بخرد . به ما چه ...
من برایم واقعا جای سوال هست . به من بگویید با تخریب تاپیک و محصول دیگران چی آید شما می شود ؟ اینکه حال به صورت فرض ( من از حقیقت بی اطلاع هستم ) این ادکلن مال چین باشد , خوب شما می توانید نخرید ... مگر مجبورتان کردند ؟
این یک مثال بود اما کلی گفتم راجع به تمام محصولات . اگر کسی واقعا احساس می کند یک محصول در یک تاپیک تقلبی هست و فروشنده کلاه بردار است و دروغ می گوید , خیلی راحت می تواند صفحه را ببندد و برود دنبال کار و زندگی اش .
شما ها وقت و حوصله اضافی برای بحث کردن بر سر چیزی که هر گر اثبات نمی شود را هم دارید ؟
مدیر ها نه خریدار را می شناسند و نه فروشنده و نه هر کسی که در تاپیک پست می زنند . پس دلیلی ندارد از کسی حمایت کنند . اگر پست های متفرقه به خواست صاحب تاپیک پاک می شود در جهت حمایت از حق صاحب تاپیک است نه حمایت از او و محصول او .
ببنید ... مدیر ها در مورد همه محصولات که اطلاعات ندارند . ماها مثلا هیچکدام نمی دانیم ادکلن اصل چیست و غیر اصل چیست ( مثال گفتم ) و حقیقتش را هم بخواهید اصلا برایمان مهم هم نیست ...
پس ما همواره حق را به صاحب تاپیک می دهیم . چون ما مرجع تصمیم گیری در مورد محصولات نیستیم و به ما هم ربطی ندارد .
این یک مثال بود اما کلی گفتم راجع به تمام محصولات . اگر کسی واقعا احساس می کند یک محصول در یک تاپیک تقلبی هست و فروشنده کلاه بردار است و دروغ می گوید , خیلی راحت می تواند صفحه را ببندد و برود دنبال کار و زندگی اش .
شما ها وقت و حوصله اضافی برای بحث کردن بر سر چیزی که هر گر اثبات نمی شود را هم دارید ؟
مدیر ها نه خریدار را می شناسند و نه فروشنده و نه هر کسی که در تاپیک پست می زنند . پس دلیلی ندارد از کسی حمایت کنند . اگر پست های متفرقه به خواست صاحب تاپیک پاک می شود در جهت حمایت از حق صاحب تاپیک است نه حمایت از او و محصول او .
متاسفم بگم که متاسفم بعضی از دوست منظور پست من را درست متوجه نشدند.
در راستای همون محصول بحث بشه مشکلی نیست این دیگه هر آدم عاقلی می دونه..
ولی کاربر بیاد فحش بده..تیکه بی اندازه یا مثل این دوستمون که مدیر 6 تتتتتتتتا سایت VB هست بیاد پست بی ربط بزنه زمین تا آسمون فرق می کنه...
گفتن انجمن بحث و گفتگو...باید در مورد هر چی بحث شه نه اینکه هی فحش هی پارزیت هی پست های نامربوط !
اگر فروشنده اون محصول هستی می بینی گرون میده بیا اطلاع بده خودت جنس خوب و ارزون رو بزار برای فروش نه اینکه توی تاپیک طرف فقط مونده که پدر مادر طرف رو میار!!! جلوی چشش که تو داری...
در مقیاس عمومی ترش..شما وقتی مغازه جنسی رو داره حالا بر هر دلیلی مورد داره ارزه می کنه داخل مغازه طرف میشید و آبروشو می برید...میرید فحش میده؟؟!! آره یا نه ؟
اینجا هم همون هست... باید یاد بگیریم که این اعتماد سازی مثبت سازنده باشه نه تخریب