• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
برادران خواهران
درسته ای پی بن میشه ولی وقتی داری از یه ای دی اس ال استفاده می کنی چطور می تونن ای پی رو بن کنن؟
در ضمن برنامه ای پی چنجر هست که سه ثانیه ای پی عوض میکنه حالا هی گیر بدین به این ای پی.
برای خریدهای بالا بهتره شماره تلفن ثابتی از طرف داشته باشین .دیگه شماره خنه که همه دارن. باید خود خریدار این چیزها رو بفهمه که به کی اعتماد کنه.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
اقا چرا اینجا کسی به سوال ما جواب نمیده؟
مگه اینجا روابط عمومی نیست مگه نباید به سوال ها جواب بدین؟
پس چرا پست پاک میکنید؟
من 2 بار پست زدم و سوالمو مطرح کردم اما شما هر 2 بار پاک کردین.
یا حق

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
درود
پس چرا پست پاک میکنید؟
یا حق

سلام عزیز ارادتمند . شاید سوالتان با قسمت بازارچه مرتبط نبوده است
قربان پستهای گفتگوی آزاد شمرده نمیشوند . هر پستی انجا بفرمایید ثابت هست
در خدمتتون هستم موفق باشید

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
درود
پس چرا پست پاک میکنید؟
یا حق

شرمنده دوستان همکار.
دوست عزیز جواب سوال شما انقدر واضح هست که شاید کسی جواب دادن بهش رو هم لازم ندونه.
یک نکته دیگه هم اینکه اصلا اینجا جاش نیست! باید در تاپیک مربوط به مشکلات و ... مطرح میکردید.
طبق قوانین لینک زیر پستهایی که در بخش گفتگوی آزاد زده میشه شمرده نمیشه!
http://forum.persiantools.com/t3434.html

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
ممنونم از راهنماییتون
من هم میدونم اینجا جاش نیست.
اما فقط راهنمایی میخواستم نه چیز دیگه. حد اقل میتونستن بگن اینجا جاش نیست نه این که پست پاک کنن.
یا حق

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
درود
ممنونم از راهنماییتون
من هم میدونم اینجا جاش نیست.
اما فقط راهنمایی میخواستم نه چیز دیگه. حد اقل میتونستن بگن اینجا جاش نیست نه این که پست پاک کنن.
یا حق
پسر خوب شما با 1000 تا پست هنوز جای و بخش های مورد نظر رو نمیشناسی
تازه کار هستی تو نت ؟ که فکر نمی کنم..

خودت باش و دقت کنید

موفق باشی

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
با سلام .
یه زحمتی داشتم واسه همکار های عزیز
بی زحمت اسم این تاپیک رو به این تغییر بدین :

۞ جدیدترین نرم افزار ها و بازی های روز با قیمت مناسب ۞

اینم لینک تاپیک :

http://forum.persiantools.com/t139309.html

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا تورو خدا بگید این تاپیک مربوط به لپ تاپ چی شد چرا نیست ؟ کار دارم سریع باهاش

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
دوست عزیز سلام
اول اینکه من بخش به اون گندگی رو دیده ام اما در بازارچه هم دیده ام کسانی موبایل میفروشند یا با بودن بخش وب خدمات وب میفروشند(در بازارچه) و تاپیکشان بسته هم نشده ! اساسا همین حالا کلی تاپیک فروش نرم افزار و فیلم و .. وجود دارد که اگر بخواهی مته به خشاش بگذاری همه باید به بخش نرم افزارها سرویس ها و.... منتقل شود !

اما من در مورد تاپیک خودم دفاع کنم : تصور بنده این است که تاپیکم جنبه عمومی داشته و اطلاع رسانی می باشد حتی در آن اعلام نحوه خرید نشده است یعنی این طور نیست که من 1 یا چند گوشی داشته باشم و بخواهم برای فروش اقدام کنم بلکه گفته ام فلان شرکت این گوشی ها را با این قیمت میدهد و صد البته بدلیل اینکه مطالب قسمت بازارچه بیشتر دیده میشود برای اینکه این اطلاع رسانی بهتر انجام شود تاپیک را در این بخش زدم.

و در نهایت مشکل من با نحوه برخورد هست یک پست زده ام دفعه بعد که می آیم میبینم که پست از ریشه در آمده است !! و پیغامی این خبر را میدهد ، به فرستنده پیغام هم نمیتوانم پیغام خصوصی بدهم
در مورد دوستان هم فکر نمیکند بهتر باشددسترسی انتقال داشته باشند ؟
حالا که ندارد آیا بهتر نبود بجای حذف یک تلنگری به بنده میزدند و من خودم تاپیک را جابجا میکردم ؟!
من که روزی دوبار به اینجا سر میزنم مطمئنن با چند ساعت باز بدن تاپیک اتفاقی نمی افتاد!

اساسا در این بخش بازارچه چه محصولاتی قابل ارائه هست ؟

می دانید ؟! من فکر میکنم وقتی من (یا هر کس دیگری) پست میزند یکی از ناظرین می آید و نگاه میکند اگر با پست حال نکند (کاملا تحت تاثیر نظر شخصی) و بهانه ای وجود داشته باشد آنرا حذف میکند اما اگر از پست خوشش بیاید هرچند هم نا مرتبط باشد آنرا دست نمیزند

این روش رفتاری اصلا پسندیده نیست البته ما در جامعه خود کلی از این روش برخوردها دیده ایم و از آن بیزاریم و انتظار داریم در چنین محیطی که افراد شرکت کننده در آن دارای سطح سواد و دیدگاه های شبیه به هم هستند شاهد چینین برخوردهایی نباشیم

از بقیه دوستان خواهش میکنم "بازارگرمی"!! نکنند و اسپم و غیره و ذالک نکنند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام
ببنید شما که خودتون تو کار نت و وبمستری هستید باید بهتر بدونید که شلوغی باعث بی نظمی میشه و از شماها انتظار بیشتر هست!
من بقیه رو هم در جای خودشون اگر پست نزدن برخورد می کنیم.
قبل از این هم اگه یادتون باشه یه موضوع زده بودید که پاک کردم من.!
حق بدید که اگر بار دوم تکرار بشه خوب با این تجربه شما این احتمال داده میشه که عمدی باشه.
"" در مورد انتقال!! کاملا حق با شماست "" ولی اگر یک تاپیک بیشتر از 20 تا 30 دقیقه در جای باشه که نباید باشه اون وقت ببین چند تا دیگه از همون تاپیک و موضوعات درست و زده میشه "" برای من مجبور به پاک کردن شدم.

حرفی بود در خدمتم...
در ضمن بحث حال کردن و نکردن نیست ( اگر حرفی رو می زنید سعی کنید با مدرک باشه )
ناظرین می آید و نگاه میکند اگر با پست حال نکند (کاملا تحت تاثیر نظر شخصی) و بهانه ای وجود داشته باشد آنرا حذف میکند اما اگر از پست خوشش بیاید هرچند هم نا مرتبط باشد آنرا دست نمیزند

تقریبا یک ماه نشده که من و بهروز اینجا رو تحویل گرفیتم و اصلا تو این رویه که شما میگید نیستم و نستیم !!
ولی اگر مدرکی دارید که دال بر این هست که من نوعی این کار رو می کنم رو کنید و گر نه پاسخگو باشید !!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
از بقیه دوستان خواهش میکنم "بازارگرمی"!! نکنند و اسپم و غیره و ذالک نکنند

خیلی سعی کردم توی این تایپیک کلا پست ندم ، چون کلا با اصلش مخالفم.

من فرض رو بر این میگیرم که اواتار شما خود شما هستید،پس احترامتان واجب است،اما نیاز دونستم چند نکته ای رو به شما بگم ، که خب بدرد بقیه هم میخوره.

اول اینکه اگر پست بنده رو اسپم قلمداد کردید باید بگم که 1% هم اسپم نبود ، فقط طرز گفتنش شاید یکم غیر عادی بود.

بنده هم تعجب کردم که چرا فروش گوشی موبایل حالا هر جای بازارچه که بوده باشه پاک شده ، با اگر سکشِن خاصی داشته باید منتقل میشده نه اینکه پاک بشه.

پس دلیلی نداره بخوام اونجا اسپم کنم.اگر هم اسپم بوده، باعث و بانیش باید مورد حمله قرار بگیره نه من..

به هر حال یک نکته ی دیگر هم جا داره که به شما بگم..

اگر میبینید همچین تایپیکی هست که شما برید توش و پست بزنید و الی ماشاالله.. 90% دلیلش وجود اینجانب هست،که از مدت ها پیش داد و فریاد میزدم که آقا به داد بازارچه برسید، به قول گفتنی اسنادش موجود است.

و به خاطر همین بازارچه هم بنده بن شدم.و بعد از اینکه این مشکلات به وجود اومد دوستان تصمیم گرفتن که یه فکری به حال این قسمت بکنند.

پس لطفا سعی کنید از این به بعد طرف مقابلتون رو بشناسید،بعد پستاشون رو اسپم قلمداد کنید.

بازم میگم کلا با این تایپیک به دلایلی حال نمیکنم./اما آدم رو مجبور میکنید که پست بدیم.

موفق باشید

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
سلام
به نظر من یک بخش جدا در بازارچه (زیر مجموعه ) برای موارد متفرقه و یا فروش سی دی مثل فروش عینک ، و خرید از سایت های خارجی و این طور چیزها باز بشه ،... چون بخش دقیقی نداره

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
به نظر من یک بخش جدا در بازارچه (زیر مجموعه ) برای موارد متفرقه و یا فروش سی دی مثل فروش عینک ، و خرید از سایت های خارجی و این طور چیزها باز بشه ،... چون بخش دقیقی نداره
این تاپیک ها حجمی ندارند که بخواد دارای یک ساب بشه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا