Boogeyman
Registered User
بهتر نیست با این وضع آشفته ای که پیش اومده بازارچه برای مدتی بسته بشه؟
کدوم آدم عاقلی به جای حل مسئله میاد صورت مسئله رو حذف کنه ؟!بهتر نیست با این وضع آشفته ای که پیش اومده بازارچه برای مدتی بسته بشه؟
کدوم آدم عاقلی به جای حل مسئله میاد صورت مسئله رو حذف کنه ؟!
الان سالهاست که دارن مسئله رو حل می کنن ولی هنوز موفق نشدن. به نظرتون این همه زمان کافی نبوده؟ در ضمن نمی گم کلا تعطیل بشه می گم یه مدتی بسته بشه تا یه سری کارا رو روال بیفته.
الان سالهاست که دارن مسئله رو حل می کنن ولی هنوز موفق نشدن. به نظرتون این همه زمان کافی نبوده؟ در ضمن نمی گم کلا تعطیل بشه می گم یه مدتی بسته بشه تا یه سری کارا رو روال بیفته.
درسته من فعال نیستم ولی بازدید کننده که هستم. در ضمن روی صحبت من با صاحبان سایت بود شما اگه دوست دارید به دعواتون ادامه بدید.عجیبه شما که 8 تا پست بیشتر ندادی هیچ کدوم هم تو بازارچه نبوده
برای حل مسئله مشتاقی
ترجیح میدم جوابی ندم.. واسه اینکه بشناسی منو میتونی سراغ من رو از حمید (موزمار) ، علی (live for what?) و یا علیرضا (دارک نایت) بگیری ! وقتی کلا این توهم توطئه و هدف تخریب و ... رو مثل یه سپر گرفتی جلوت توقع بیشتری نمیتونم ازت داشته باشم.. برات لینک نمونه ها رو هم توی پیغام خصوصی گذاشتم میگی چیزی دستگیرم نشد ! کلا خوش باشی برادر !!جالبه
توی یک نوشته 6 یا 7 خطی چقدر "" مدیر/همکار "" کردی
اگر واقعا هدف شما کمک کردن هست بحثش با این چیزی که شما نوشتی زمین تا آسمون فرق می کنه. شما یک بار که نه چند بار نوشته منو بخون و بعد با این لحن صحبت کن.
من و هیچ یک از مسئولین اینجا بیکار نیستیم که دونه دونه تاپیک ها را باز کنیم بخونیم !! دنبال کنیم !! پست بزنیم !! ببینم که چی چیکار می کنه.بحث های عمومی و جریانات public رو جلوگیری می کنیم. شاید از طریق پیغام خصوصی خیلی معالعه های دیگه بشه ! پس این نمی تونه دلیل باشه //که نمی دونم هستم..نیستیم...خواهم بود ..باید باشم..بشناسم..نشناسم.
شما میگی این جریانات هست..منم میگم نشون بدید معرفی کنید. میای یه چیز دیگه تحویل من میدی.
راحت تر
مامور مالیات برای یک مغاز بقالی میاد..مالیات مغاز و آمار جنس ها رو میگیره...دیگه نمیره ببینه طرف شب ها مسافر کشی می کنه نمی کنه..فقط آمار مغازه بهش ربط داره و چیزی که می بیینه..
ارادت داریم قربانترجیح میدم جوابی ندم.. واسه اینکه بشناسی منو میتونی سراغ من رو از حمید (موزمار) ، علی (live for what?) و یا علیرضا (دارک نایت) بگیری ! وقتی کلا این توهم توطئه و هدف تخریب و ... رو مثل یه سپر گرفتی جلوت توقع بیشتری نمیتونم ازت داشته باشم.. برات لینک نمونه ها رو هم توی پیغام خصوصی گذاشتم میگی چیزی دستگیرم نشد ! کلا خوش باشی برادر !!
حمیدارادت داریم قربان
//
دوستان عزیز
قوانین بازارچه شفافه
باید خودتون حواستون به خرید یا فروشتون باشه
کسی، کسیو مجبور به خریدن نمیکنه!
ولی خوب سعی میشه که جلوی یوزرهایی که کلاهبرداری اونها اثبات شده اس گرفته بشه
در مورد این موضوع اخیر هم
g0dsend313 و king 2002 در پیغام خصوصی با هم صحبت کنین و نتیجه رو برای من پی ام کنین!
(یعنی هر جفتتون به توافق برسین و یه پی ام مشابه برای من بفرستین و بگید که نتیجه اینجوری شد! نه اینکه تک تک از طرف خودتون داستان رو تعریف کنین) تا در صورت نیاز، اقدام لازم رو انجام بدم!
من کشته ی این مدیریت و تدبیرتمدر مورد این موضوع اخیر هم
g0dsend313 و king 2002 در پیغام خصوصی با هم صحبت کنین و نتیجه رو برای من پی ام کنین!
(یعنی هر جفتتون به توافق برسین و یه پی ام مشابه برای من بفرستین و بگید که نتیجه اینجوری شد! نه اینکه تک تک از طرف خودتون داستان رو تعریف کنین) تا در صورت نیاز، اقدام لازم رو انجام بدم!
نه ! لازم نیست عکس بگیری !کی میات پست رو بدون اطلاع پاک می کنه ؟
حداقل مرد باشه بگه
بگه چرا ؟
خیلی دلتون می خوات اینجا بشه پاتوق کلاهبردار ها ؟
خیلی دلتون می خوات اینجا کساد بشه ؟
یعنی از این به بعد باید هر وقت پست می زنیم ازش یه عکس بگیریم که اگه یه وقت پاک شد مدرکی داشته باشیم ؟
نه ! لازم نیست عکس بگیری !
کافیه وقتی بهتون محترمانه گفته میشه که مشکل رو توی پیغام خصوصی با هم حل کنید و نتیجه رو گزارش بدید بهش عمل کنید ! هرکسی خودش احترام خودش رو تعیین میکنه !
سلامبا سلام به دوستان
آقا ما تمام قوانین فروش رو مطالعه و رعایت کردیم ولی باز تاپیک ما رو می بندن . آخه چرا ؟
لعنت به شما
که می بینید و هیچ حرفی نمی زنید
تمامی پست هایی که کلاهبرداری حمید طارمی مشخص شده بود رو پاک کردین
به همین راحتی یکی کلاهبرداری کرد همتون هم دیدید مدارک هم بود
با پررویی تمام هر چی از دهنش در اومد گفت
توهین کردم قسم دروغ خورد
شما هم دیدید ولی هیچ کاری نکردید
حتی مدیر هم تمامی مدارک رو پاک کرد حتی منع فعالیتش هم نکرد و داره به راحتی به فعالیت خودش ادامه میده
انگار نه انگار اتفاقی افتاده
شما واقعا کور هستین یا خودتون رو به کوری زدین ؟
لعنت به شما
که می بینید و هیچ حرفی نمی زنید
تمامی پست هایی که کلاهبرداری حمید طارمی مشخص شده بود رو پاک کردین
به همین راحتی یکی کلاهبرداری کرد همتون هم دیدید مدارک هم بود
با پررویی تمام هر چی از دهنش در اومد گفت
توهین کردم قسم دروغ خورد
شما هم دیدید ولی هیچ کاری نکردید
حتی مدیر هم تمامی مدارک رو پاک کرد حتی منع فعالیتش هم نکرد و داره به راحتی به فعالیت خودش ادامه میده
انگار نه انگار اتفاقی افتاده
شما واقعا کور هستین یا خودتون رو به کوری زدین ؟
بهروز جان عزيز دلم، قربونت برم نمك رو زخمش نپاش.شما دقت کردید که فروم فارسی تو اینترنت زیاده ؟
شما دقت کردید که کسی شمارو مجبور به خرید نمی کنه ؟
شما دقت کردید که پی تی هیچ رقمه زیر بار کلاه برداری نمیره ؟
شما دقت کردید که اگر کسی کلاه شمارا برداشت به مدیران ارتباطی ندارد ؟
شما دقت کردید که قوانین جدیدی تصویب شده ؟
شما دقت کردید که اینجا جای رسیدگی به شکایات نیست ؟
حالا اگر شما به این همه چیز دقت نکردید , من فکر کنم فاعل جلمه شما عوض می شود .