ببین پسر خوب ، من اینجا از کسی حساب نمیبرم ! لطف کن لحنت رو درست کن ! نه مدیر/همکار بودن شما برای من ضرری داره که نبودنت سودی داشته باشه و نه اصلا مهمه برام این قضیه و حتی فراتر از اون ! نه میشناسمت و نه علاقه ای دارم که بشناسم ! پس این توهم توطئه رو از سرت بیرون کن دوست من ! من نه فروشنده ام و نه علاقه ای دارم که باشم ! صرفا یک خریدارم و اصلا خریدار هم نه ! یک بیننده ام ! وقتی اومدم و دارم میگم چرا قوانین رعایت نمیشه از روی باد هوا که نمیگم ! مریض هم نیستم ! وقتمو هم از سر راه نیاوردم ! مواردی که بهش برخوردم رو دارم میگم !
ثانیا به عنوان یه مدیر/همکار انتظار میره روی تاپیک هایی که ایجاد میشه نظارت داشته باشید ! من اصلا برام مهم نیست که فرضا تاپیک "فروش مستند های ویژه" اینجا باشه یا نباشه و بماند کالایی که توش عرضه میشه فوق العاده خاص و خطرناکه !!! حتی دوست دارم محصولی که این عزیز ارائه میده رو تهیه هم بکنم !! اما فعالیت ایشون خلاف قوانینه !! چرا فرضا این داداشمون باید اینجا بتونه اینکار رو بکنه و من نوعی نتونم !؟
این لینک محصولات یکی دیگه از دوستان هستش :
http://www.speedyshare.com/files/20272667/list.xls
خلاف قوانین هست یا نه ؟ قرار نیست که من راه بیافتم دونه به دونه بکشم بیرون ! که اگر اینطور بود من کاربر معمولی نبودم و شما مدیر/همکار..
در مورد وی پی ان و ... هم بوده و هستند دوستانی..
//
حالا اگه لازم میدونی بد ریپورت بدم یکی دو نمونه از تاپیک ها رو که شما چک کنی ؟