• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مشکلی نیست از این تاریخ به بعد دقت لازم را مبذول فرمائید.

ببخشیدا، ولی تو ویرایش تاپیک این قسمت پرفیکس نیست... الان چکار کنم؟ باید دوباره بزنم تاپیک رو؟!

بله درست میگن /.
مال من هم نیست !
اصلا چه در ویرایش پیشرفته و چه در حالت نرمال این گزینه نیست !:eek:

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
یعنی می تونیم تو تایپیکی که زدیم فعالیت کنیم ؟ قفل یا پاک نخواهد شد ؟!!

با تشکرات فراوان !:D:rolleyes:

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
خدمت شما این درد نیست بخشی از قوانین هست.از این به بعد سفت و سخت اجرا میشه

در مور فرقی که میگوئید هست... نام ببریید که کجا سلیقه ای برخورد شده..
فعالیتهای غیر مجاز در بازارچه پرشین تولز:
خرید ، فروش و تبادل فیلم، موسیقی و سریالهای تلویزیونی (هر نوع و به هر میزان)
خرید و فروش سرویسهای ماهواره ای و اکانتهای v p n ، کارتهای d v b و بحثهای مرتبط.
خرید و فروش اقلام غیر مجاز (با توجه به قوانین جمهوری اسلامی ایران)
دوست ندارم این تصور برای دوستان ایجاد بشه که من مشکلی یا دشمنی ای با کسی دارم..
اسمی هم نمیبرم.. چک کردنش کاری نداره.. هستند دوستانی که فعالیتشون توی بازارچه خلاف این قانونه و مدتهاست که دارند چنین کاری میکنند.. به شخصه مشکلی نمیبینم ، ممنوع بودن تبادلات این نوع کالاها از سیاست های سایت هست و بقیه دوستان هم تابع قانون !

این توی تاپیک "قوانین فعالیت در بازارچه" اولین بند هستش و با رنگ قرمز صراحتش رو اعلام کردند ! مثال بیارم بازم ؟

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
واضح تر بگید
کدوم مدیر

شما یک روز از ساعت 9:45 صبح بیا اینجا تا ساعت 1:15 شب
من آنلاین هستم...
اینو دیگه همه می دونند
و همین جور بهروز

آقا بهروز که در پاک کردن (احتمالا ایشون بودن) و جواب ندادن مهارت خاصی دارن
خداکنه شما اینطور نباشید و به وضع بازارچه سروسامان بدین تا افراد فرصت طلب سوءاستفاده نکنن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
برادر حمید اگه قرار هست تاپیک های ثبت دامنه باز هم زده بشه بهتر هست که تاپیک مرجع رو غیر مهم کنید.
وقتی به هدف اولیه نرسیده دیگه مهم بودنش خنده داره!
هر کی برای خودش دوباره تاپیک میزنه! شما هم که مرج نمیکنید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
برادر حمید اگه قرار هست تاپیک های ثبت دامنه باز هم زده بشه بهتر هست که تاپیک مرجع رو غیر مهم کنید.
وقتی به هدف اولیه نرسیده دیگه مهم بودنش خنده داره!
هر کی برای خودش دوباره تاپیک میزنه! شما هم که مرج نمیکنید.
نه
باید اشراف بیشتر نشون بدیم روی این بخش
هر جا دید ریپورت بدید
چون به اندازه کافی اطلاع رسانی شده که از زدن تاپیک جدا خودداری کنند.

برخورد میشه

راستی بکس فعال در بخش دامین کیا هستند؟
بیان اینجا یه صحبت کلی داشته باشیم ونقطه نظرات همو بشنویم و بخوانیم.
منتظرم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دوست ندارم این تصور برای دوستان ایجاد بشه که من مشکلی یا دشمنی ای با کسی دارم..
اسمی هم نمیبرم.. چک کردنش کاری نداره.. هستند دوستانی که فعالیتشون توی بازارچه خلاف این قانونه و مدتهاست که دارند چنین کاری میکنند.. به شخصه مشکلی نمیبینم ، ممنوع بودن تبادلات این نوع کالاها از سیاست های سایت هست و بقیه دوستان هم تابع قانون !

این توی تاپیک "قوانین فعالیت در بازارچه" اولین بند هستش و با رنگ قرمز صراحتش رو اعلام کردند ! مثال بیارم بازم ؟
از طریق PM منتظر مدارک شما هستم که کیا هستند.

اگه واقعا چنین جریانی هست بگید..بازگو کنید

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
نه
باید اشراف بیشتر نشون بدیم روی این بخش
هر جا دید ریپورت بدید
چون به اندازه کافی اطلاع رسانی شده که از زدن تاپیک جدا خودداری کنند.

برخورد میشه

راستی بکس فعال در بخش دامین کیا هستند؟
بیان اینجا یه صحبت کلی داشته باشیم ونقطه نظرات همو بشنویم و بخوانیم.
منتظرم
http://forum.persiantools.com/t144409.html
فکر کنم این رو ریپورت داده بودم.

بخش دومین فعال زیاد داره.
Ronan KASHANWEB SIiis alimosavifard , ....
باید بهشون بگی تا بریم تو تاپیک عمومی بخش در مورد هر چیزی که نیازه بحث کنیم.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
از طریق PM منتظر مدارک شما هستم که کیا هستند.

اگه واقعا چنین جریانی هست بگید..بازگو کنید
عزیز جان ، چه مدارکی !!؟ شما اگه یه نگاه کوچولو بندازید راحت خودتون میتونید پیدا کنید !! Oo نمیخواید بگید که اصلا ندیدید و نمیدونید !!!!؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
عزیز جان ، چه مدارکی !!؟ شما اگه یه نگاه کوچولو بندازید راحت خودتون میتونید پیدا کنید !! Oo نمیخواید بگید که اصلا ندیدید و نمیدونید !!!!؟
ببین هدفت چیه از این طرز صحبت؟
نمیخواید بگید که اصلا ندیدید و نمیدونید !!!!؟

اگه می خواهی کمک کنی بسم ا...و گر نه هدفت تخریب هست که...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
http://forum.persiantools.com/t144409.html
فکر کنم این رو ریپورت داده بودم.

بخش دومین فعال زیاد داره.
Ronan KASHANWEB SIiis alimosavifard , ....
باید بهشون بگی تا بریم تو تاپیک عمومی بخش در مورد هر چیزی که نیازه بحث کنیم.
انجام
شد

اگه بازم هست بفرمائید.

دعوت دوستان با شما یا من ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
انجام
شد

اگه بازم هست بفرمائید.

دعوت دوستان با شما یا من ؟

فکر کنم مرج میکردی بهتر بود تا اینکه کلا پاک شه.

در مورد دعوت.
نیازی به دعوت نیست!
فکر کنم تو به عنوان یکی که مسئولیت داری بیای و اینجا
http://forum.persiantools.com/t136549.html
موضوع و چیزی که میخوای در موردش همفکری کنیم رو بگی بچه ها خودشون میان.

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

در مورد کاربری با نام Romty دوستان دقت داشته باشن ، اگه می خوان با این شخص کار کنن ، دقت داشته باشن ( خیلی (!) )

من بر چسب کلاهبردای ، اسکمر به کسی نمی زنم ،

ولی اگه با این شخص خواستید کار کنید توصیه میکنم حتما" حتما" این تاپیک

مخصوصا" پست های اخرش رو مطالعه کنید ! ضرر نمی کنید.

ممنون

صد در صد تایید میشه. این کاربر سر من رو هم کلاه گذاشت. موضوع رو هم اینجا در همین تاپیک مطرح کردم.اینم جواب خیلی خیلی قانع کنندهُ!!! یکی از مسوولین بخش بازارچه!

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
من قبلا ازشون خرید داشتم مشکلی نبود.

به نظر نمیاد عمدا بی پاسخ گذاشته باشه! شاید مشکلی براش پیش اومده....

اگر کسی آدرس ایمیلش رو داره لطفا بده تا باهاش تماس بگیریم

نه فدات شم هیچ مشکلی براش پیش نیومده. هر روز هم به فروم سر می زنه. واقعاً تعجب می کنم که چرا جلوی فعالیت چنین افرادی در فروم گرفته نمیشه تا اتفاقی که برای من و امثال من افتاده تکرار نشه!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فکر کنم مرج میکردی بهتر بود تا اینکه کلا پاک شه.

در مورد دعوت.
نیازی به دعوت نیست!
فکر کنم تو به عنوان یکی که مسئولیت داری بیای و اینجا
http://forum.persiantools.com/t136549.html
موضوع و چیزی که میخوای در موردش همفکری کنیم رو بگی بچه ها خودشون میان.
نه می خواهم در روابط عمومی باشه..چون قرار هست هر هفته و یا هر چند وقت یکبار بکس فعال هر بخش رو دعوت کنیم بیان در مورد مسائل و مشکلات همفکری کنیم.
اول من دوست دارم از بخش دامین شروع کنیم.

در مورد اون تاپیک..من دیدم دوستان تذکر دادن و استارتر بدون توجه به کارش ادامه داده..نمیشه که هر کی بیاد تاپیک بزنه بعد ما اخطار بدیم نشد تاپیک رو منتقل کنیم. نه اینجور چیزی نمی تونه کارساز باشه

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
نه می خواهم در روابط عمومی باشه..چون قرار هست هر هفته و یا هر چند وقت یکبار بکس فعال هر بخش رو دعوت کنیم بیان در مورد مسائل و مشکلات همفکری کنیم.
اول من دوست دارم از بخش دامین شروع کنیم.

در مورد اون تاپیک..من دیدم دوستان تذکر دادن و استارتر بدون توجه به کارش ادامه داده..نمیشه که هر کی بیاد تاپیک بزنه بعد ما اخطار بدیم نشد تاپیک رو منتقل کنیم. نه اینجور چیزی نمی تونه کارساز باشه

اوکی.
در مورد جاش مشکلی نیست.
فقط شما اونجا بگو که هر کی دوست داره در مورد مشکلات بخش یا پیشنهادات و انتقادات بحث و تبادل نظر کنیم بیاد در همین تاپیک روابط عمومی.
اینجوری فکر کنم بهتر باشه.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
ببین هدفت چیه از این طرز صحبت؟

اگه می خواهی کمک کنی بسم ا...و گر نه هدفت تخریب هست که...
ببین پسر خوب ، من اینجا از کسی حساب نمیبرم ! لطف کن لحنت رو درست کن ! نه مدیر/همکار بودن شما برای من ضرری داره که نبودنت سودی داشته باشه و نه اصلا مهمه برام این قضیه و حتی فراتر از اون ! نه میشناسمت و نه علاقه ای دارم که بشناسم ! پس این توهم توطئه رو از سرت بیرون کن دوست من ! من نه فروشنده ام و نه علاقه ای دارم که باشم ! صرفا یک خریدارم و اصلا خریدار هم نه ! یک بیننده ام ! وقتی اومدم و دارم میگم چرا قوانین رعایت نمیشه از روی باد هوا که نمیگم ! مریض هم نیستم ! وقتمو هم از سر راه نیاوردم ! مواردی که بهش برخوردم رو دارم میگم !

ثانیا به عنوان یه مدیر/همکار انتظار میره روی تاپیک هایی که ایجاد میشه نظارت داشته باشید ! من اصلا برام مهم نیست که فرضا تاپیک "فروش مستند های ویژه" اینجا باشه یا نباشه و بماند کالایی که توش عرضه میشه فوق العاده خاص و خطرناکه !!! حتی دوست دارم محصولی که این عزیز ارائه میده رو تهیه هم بکنم !! اما فعالیت ایشون خلاف قوانینه !! چرا فرضا این داداشمون باید اینجا بتونه اینکار رو بکنه و من نوعی نتونم !؟
این لینک محصولات یکی دیگه از دوستان هستش : http://www.speedyshare.com/files/20272667/list.xls
خلاف قوانین هست یا نه ؟ قرار نیست که من راه بیافتم دونه به دونه بکشم بیرون ! که اگر اینطور بود من کاربر معمولی نبودم و شما مدیر/همکار..

در مورد وی پی ان و ... هم بوده و هستند دوستانی..

//

حالا اگه لازم میدونی بد ریپورت بدم یکی دو نمونه از تاپیک ها رو که شما چک کنی ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ببین پسر خوب ، من اینجا از کسی حساب نمیبرم ! لطف کن لحنت رو درست کن ! نه مدیر/همکار بودن شما برای من ضرری داره که نبودنت سودی داشته باشه و نه اصلا مهمه برام این قضیه و حتی فراتر از اون ! نه میشناسمت و نه علاقه ای دارم که بشناسم ! پس این توهم توطئه رو از سرت بیرون کن دوست من ! من نه فروشنده ام و نه علاقه ای دارم که باشم ! صرفا یک خریدارم و اصلا خریدار هم نه ! یک بیننده ام ! وقتی اومدم و دارم میگم چرا قوانین رعایت نمیشه از روی باد هوا که نمیگم ! مریض هم نیستم ! وقتمو هم از سر راه نیاوردم ! مواردی که بهش برخوردم رو دارم میگم !

ثانیا به عنوان یه مدیر/همکار انتظار میره روی تاپیک هایی که ایجاد میشه نظارت داشته باشید ! من اصلا برام مهم نیست که فرضا تاپیک "فروش مستند های ویژه" اینجا باشه یا نباشه و بماند کالایی که توش عرضه میشه فوق العاده خاص و خطرناکه !!! حتی دوست دارم محصولی که این عزیز ارائه میده رو تهیه هم بکنم !! اما فعالیت ایشون خلاف قوانینه !! چرا فرضا این داداشمون باید اینجا بتونه اینکار رو بکنه و من نوعی نتونم !؟
این لینک محصولات یکی دیگه از دوستان هستش : http://www.speedyshare.com/files/20272667/list.xls
خلاف قوانین هست یا نه ؟ قرار نیست که من راه بیافتم دونه به دونه بکشم بیرون ! که اگر اینطور بود من کاربر معمولی نبودم و شما مدیر/همکار..

در مورد وی پی ان و ... هم بوده و هستند دوستانی..

//

حالا اگه لازم میدونی بد ریپورت بدم یکی دو نمونه از تاپیک ها رو که شما چک کنی ؟
جالبه
توی یک نوشته 6 یا 7 خطی چقدر "" مدیر/همکار "" کردی
اگر واقعا هدف شما کمک کردن هست بحثش با این چیزی که شما نوشتی زمین تا آسمون فرق می کنه. شما یک بار که نه چند بار نوشته منو بخون و بعد با این لحن صحبت کن.
من و هیچ یک از مسئولین اینجا بیکار نیستیم که دونه دونه تاپیک ها را باز کنیم بخونیم !! دنبال کنیم !! پست بزنیم !! ببینم که چی چیکار می کنه.بحث های عمومی و جریانات public رو جلوگیری می کنیم. شاید از طریق پیغام خصوصی خیلی معالعه های دیگه بشه ! پس این نمی تونه دلیل باشه //که نمی دونم هستم..نیستیم...خواهم بود ..باید باشم..بشناسم..نشناسم.

شما میگی این جریانات هست..منم میگم نشون بدید معرفی کنید. میای یه چیز دیگه تحویل من میدی.

راحت تر
مامور مالیات برای یک مغاز بقالی میاد..مالیات مغاز و آمار جنس ها رو میگیره...دیگه نمیره ببینه طرف شب ها مسافر کشی می کنه نمی کنه..فقط آمار مغازه بهش ربط داره و چیزی که می بیینه..

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
ببین عزیز شما توی پی ام به ایشون گفتی پولت و میدم -یعنی قبول کردی جنس خراب بهش دادی- بعدش گفتی نمی دم و برو هر کاری می خوای بکن اونم بدون هیچ گونه توضیح منطقی ! از همون اولم با گفتن اینکه تاپیک فروش بزن و این چرت و پرتا ایشون و پیچوندی!
حالا من اصلا کاری به شما دو نفر ندارم هر کاری می خواین بکنید!
اینکه مدیر اومده می گه کسی که سرش کلاه رفته نباید جیک بزنه و باید بره دنبال نخود سیاه(گروپ و این حرفا) خیلی زور داره!

آره چرا قبول کردم:
کلید ولوم فقط سفت بود مشکل نداشت
گفت 10 دادم تعمیر گفتم ناراضی نباشه میدم مشکلی نیست
من خودم تعمیر کار سراغ دارم که کل کلید ولومو با 6 تمن درست میکنه
این آقا اصلا مرض داره
مشکلش فقط من نیستم
منم میخواستم ببینم بعد اینکه تاپیک فروش دیاموندشو دیدم منصرف شدم به همچین آدمایی نباید رو داد

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
صد در صد تایید میشه. این کاربر سر من رو هم کلاه گذاشت. موضوع رو هم اینجا در همین تاپیک مطرح کردم.اینم جواب خیلی خیلی قانع کنندهُ!!! یکی از مسوولین بخش بازارچه!

راستش نمی دونم چی بگم ، ولی اگه کسی حاضر بره از این Romty شکایت کنه خیلی خوبه که واقعا" جلوی این اشخاص رو بگیرن
کسی هست بره شکایت کنه از این شخص ؟! ( اگه کسی خواست بره شکایت کنه به من بگه شماره حساب و مشخصات شماره تلفنش رو گرفتم
از یکی از بچه ها ، بهش بدم )

قبلا" از من اکانت گرفته بود 4 بار ، بعد ریخته بود به صادرات منم اصلا" نرفتم بانک چک کنم ببینم ! حالا نمی دونم سری
های قبلی که اکانت گرفته بود واقعا" پول ریخته بود به حساب یا نه !

این بار اخری هم که جلوتر اکانت رو تحویل گرفت ولی هزینه اش رو به حساب واریز نکرد !
من برام 7 تومن مهم نیست ، من بیشتر نگران هستم باسه ادم هایی که این جور اشخاص سرشون کلاه می زارن
اما مطمئن باشید یه نفر پیدا میشه حتما" تا از این شخص شکایت کنه :)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا