• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
قبل از هر چیزی جناب programmer69 اگر به روند پست های توهین آمیز خود در صحن علنی فروم ادامه بدید دسترسی شما محدود خواهد شد .

خیلی ساده میگم
نه به پی تی نه مدیران و نه همکارانش کلاهبرداری ها ارتباطی نداره . مدیران و مخصوصا همکاران بازارچه , سعی میکنند محیطی رو فراهم کنند تا کاربران بتونند حرف هاشون رو بزنند تا هم آرشیو بشه برای دیگران و هم خودشون به نتیجه برسند . اگر کسی کلاه شمارا برداشته , مورد مستقیما به خود شما برمیگرده و اکنون حال یا می توانید موضوع را از مراجع قضایی یا از طریق پی ام یا در صحن علنی فروم ( با حفظ حریم ها ) دنبال کنید.

نه شخص من , نه همکاران بازارچه , نه مدیران و نه فروم پرشین تولز هیچ مسئولیتی در این موضوع ندارد و نخواهد داشت .

این تاپیک ایجاد شد تا بتوانید با هم صحبت کنید , پس اگر قرار باشه جو اینگونه ادامه پبدا کند , شاید کلا این تاپیک هم وجود نداشته باشد. ( اسم اینکار هم ترویج کلاه برداری نیست )

Last edited:

programmer69

Registered User
لایک‌ها
1
من دیگه گول این بچه رو نمی خورم و شنبه برای شکایت اقدام می کنم هر کسی جای من بود این کارو می کرد اون همه پولو چی کار کرده ؟؟؟؟

45000تومن فقط از من گرفته از بقیه هم 15 و یا 20 تومن گرفته خورده

من تا فردا بهش وقت می دم که از یکی قرض کنه یا هر کاری که می خواد بکنه و واریز کنه واگرنه همون کار خودمو می کنم ..

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
من دیگه گول این بچه رو نمی خورم و شنبه برای شکایت اقدام می کنم هر کسی جای من بود این کارو می کرد اون همه پولو چی کار کرده ؟؟؟؟

45000تومن فقط از من گرفته از بقیه هم 15 و یا 20 تومن گرفته خورده

من تا فردا بهش وقت می دم که از یکی قرض کنه یا هر کاری که می خواد بکنه و واریز کنه واگرنه همون کار خودمو می کنم ..
چی چیو شکایت میکنم ؟
فکر کردی شکایت کنی فردا میرن قپونیش میکنند و میگن آقا بفرمائید اینم پول شما ؟ واسه 45 تومن میخوای 20 تومن پول عریضه و تمبر و فرم بدی ؟ بعد هم که رفتی اونجا و اگر ترتیب اثر دادن میره زیر 1000000 پرونده جرایم اینترنتی دیگه !!

بجای جوش آوردن و داد و بیداد ، با خودش صحبت کن ! عملا با شکایت بجایی نمیرسی !

تو واسه 45 تومن میخوای شکایت کنی ! من واسه 8 میلیون شکایت کردم و دستم به هیچ جا هم بند نیست !

programmer69

Registered User
لایک‌ها
1
چی چیو شکایت میکنم ؟
فکر کردی شکایت کنی فردا میرن قپونیش میکنند و میگن آقا بفرمائید اینم پول شما ؟ واسه 45 تومن میخوای 20 تومن پول عریضه و تمبر و فرم بدی ؟ بعد هم که رفتی اونجا و اگر ترتیب اثر دادن میره زیر 1000000 پرونده جرایم اینترنتی دیگه !!

تو واسه 45 تومن میخوای شکایت کنی ! من واسه 8 میلیون شکایت کردم و دستم به هیچ جا هم بند نیست !

حالا می بینی چیکارش می کنم

فدات کسیو دارم که اگر شکایت جواب نده چوب ..... می کنم و پولمم زنده می کنم .غلط می کنه این کارارو می کنه

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
حالا می بینی چیکارش می کنم

فدات کسیو دارم که اگر شکایت جواب نده چوب ..... می کنم و پولمم زنده می کنم .غلط می کنه این کارارو می کنه
هر راهی که میتونی پولتو پس بگیری ، بگیر اما فکر شکایت رو از سرت بیرون کن مگر اینکه 1- وقت زیادی داشته باشی 2- حوصله ات بکشه 3- مبلغی که طلبکاری از هزینه ای که باید پرداخت کنی خیلی بیشتر باشه ! حداقل 10 برابر !!

گفتم که نگید نگفتی !

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
چی چیو شکایت میکنم ؟

لوووووول! سایان تو که با این کارت داری خیال این کلاه برداره رو راحت میکنی! دیگه از تو بعید بود که بیای جار بزنی:D

Last edited:

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
لوووووول! سایان تو که با این کارت داری خیال این کلاه برداره رو راحت میکنی! دیگه از تو بعید بود که بیای جار بزنی:D
خیال چی شو ؟ من نمیدونم کلاه برداره یا نیست ! قضاوتی نمیکنم ! اما هرکی که هست اگر خیالش راحت نبود صاف صاف اینجا راه نمیرفت..

من فقط مراحل کار رو گفتم که بدونن چه فنتیه و بعد دست به اقدام بزنن ! زمان رضا خان نیست که شاطر رو بندازن تو تنور واسه نون سوخته ! :d شکایت اصولا به جایی نمیرسه در این موارد ! مبالغی در این حد در نهایت ارجاع میشن به شورای حل اختلاف ! اونجا هم اون بابا میگه ندارم و ... شاکی ها یا رضایت میدن و بیخیال میشن یا به ماهی 2000 تومن قسط راضی میشن :D

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
برید آگاهی . یه قسمت واسه این چیزا داره .
اگه 5 تومن منو خورده بود حاضر بودم 100 تومن رشوه بدم ولی این بچه ..وونی نشینه تو خونه بهم بخنده !!
به قول شاعر سنگ مفت و گنجشک مفت ...
یه شکایت تو آگاهی ضرر که نداره .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من باز ایشون رو امروز ملاقات کردم و گفتن که به کسی جز دامین سرا برای تقاضای پول پی ام نداده

شرمنده ها!
من این وسط دارم میشم آدم بده!
اینجوری که شما میگید تنها به من پی ام داده و منم به بقیه گفتم و اونا تاپیک زدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا قبول ندارم!
چون من به کسی نگفتم.
من وقتی اومدم پی تی و اون تاپیکی که حمید زده بود رو دیدم چهار صفحه جلو رفته بود!
چند نفر گفته بودن پی ام گرفتن!
خود حمید گفته بود پی ام بهتون داده میشه توسط این شخص بهش پول ندید!
اگه فقط به من پی ام داده پس اینا از کجا فهمیدن که این آقا از طریق پی ام تقاضای پول کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که به کسی نگفتم تا زمانی که پی ام رو توی تاپیک گذاشتم.
صفحه چهار اون تاپیکی بود که حمید گذاشته.

نتیجه گیری:
1. یا این آقا دروغ میگه و به غیر از من به دوستان دیگه ای هم پی ام داده.
2. یا من دروغ میگم و به بقیه دوستان محتوای پی ام ارسالی ایشون رو گفتم.
3. به غیر از خودم، اشخاص دیگری هم به اینباکس من در پی تی دسترسی دارن!

غیر از این سه حالت هیچ احتمال دیگه ای وجود نداره.
خودتون یکی رو انتخاب کنید!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوستان طبق قوانین جدید بحث در مورد کلاه برداری ممنوع شده . اما می توانید یک گروه بزنید و کسانی که ضربه خوردند رو آنجا دعوت کنید و بحث کنید ..

programmer-69

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان طبق قوانین جدید بحث در مورد کلاه برداری ممنوع شده . اما می توانید یک گروه بزنید و کسانی که ضربه خوردند رو آنجا دعوت کنید و بحث کنید ..

میشه یه تاپیک بزنیم و کسانی که Proman از اون ها کلاهبرداری کرده دعوت کنیم تا بحت کنیم ؟؟؟؟

چون من امروز رفتم برای شکایت گفت یکم بیشتر اطلاعات جم کن بیا تا کارت 1 هفته ای راه میفته و طرفو می گیرم گفتم عکس هم داریم گفت چه بهتر :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه ولی اسامیشون توی همین تاپیک هست ... یکم جستجو کنید و بهشون پی ام بدید ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پس منظورتون از یک گروه بزنید چیه ؟
ببنید
در قوانین جدید که اضافه شده هر گونه بحث عمومی در این باره ممنوع شده
برای همین می تونید در فروم به بخش http://forum.persiantools.com/group.php مراجعه کنید و یک گروه بسازید و بحث ها رو به صورت خصوصی با شاکیان ادامه بدید..

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
یک نفر میشه توضیح بده که من برای چی بن آی پی شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

در مورد کاربری با نام Romty دوستان دقت داشته باشن ، اگه می خوان با این شخص کار کنن ، دقت داشته باشن ( خیلی (!) )

من بر چسب کلاهبردای ، اسکمر به کسی نمی زنم ،

ولی اگه با این شخص خواستید کار کنید توصیه میکنم حتما" حتما" این تاپیک

مخصوصا" پست های اخرش رو مطالعه کنید ! ضرر نمی کنید.

ممنون

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام

در مورد کاربری با نام Romty دوستان دقت داشته باشن ، اگه می خوان با این شخص کار کنن ، دقت داشته باشن ( خیلی (!) )

من بر چسب کلاهبردای ، اسکمر به کسی نمی زنم ،

ولی اگه با این شخص خواستید کار کنید توصیه میکنم حتما" حتما" این تاپیک

مخصوصا" پست های اخرش رو مطالعه کنید ! ضرر نمی کنید.

ممنون
من قبلا ازشون خرید داشتم مشکلی نبود.

به نظر نمیاد عمدا بی پاسخ گذاشته باشه! شاید مشکلی براش پیش اومده....

اگر کسی آدرس ایمیلش رو داره لطفا بده تا باهاش تماس بگیریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا