خوب در مورد این بیشتر توضیح بدهبرادر حمید شما که انقدر مسئولیت سرتون میشود جواب سوال بالایی مارو هم میتونی بدی؟ من میخوام بدونم اگر اینجا قانون داره کجاست؟ مگر میشه قانون وجود داشته نداشته باشه و کسی بتونه جایی رو مدیریت کنه؟(به کدوم قانون مثلا استناد میشه؟) اگر قانون هست هر بندش اجرا نشه طرفی که اجرا نمیکنه رو چیکارش میکنن؟ مثال بزنم که بهانه ای نمانداصلا بی ربط به بازارچه است وقوانین پی تی و کلا مثال دیگه)
1.قانون اول! آواتارهای مورد دار (اعم از اخلاقی یا سیاسی) مخالف قوانین فرومه!
مجازاتش اینکه لینکه بار اول بدون تذکر آواتار رو برمیدارن! بار دوم هم طرف بن میشه!
2.هر کسی حق داره از یک عدد ای دی استفاده کنه! و داشتن ای دوم خلافه! (مگر طرف ای دی دومش بعد از بن شده ای دی اول ساخته بشه یا قبل از تصویب قانون!)
مجازاتش اینکه طرف ای دی دومش بن میشه و ای دی اول هم اخطار میگیره!بار بعدی ای دی اول هم بن میشه و هر ای دی دیگه ای بسازه هم بن میشه!
اینجور حرف نزدن اصلا در شان شما نیست.لول.. اخه من اگر بیشتر از این پست بزنم بن میشم اتومات:lol:! مثلا بجرم اهانت به ساحت مقدس مدیر سابق بخش شبکه که باز نشسته شده(یعنی نمیتونه بیاد فروم یا دیر سر میزده!) ولی هر جا بتونه درخواست مدیریت و همکاری میده تا عقده های درونیشو ارضا کنه!:lol: (برای حرف بنده مدرک هست اونم اینکه مدیر بازنشسته یعنی بازنشسته! نهایت کاری در حق همچین مدیری میکنن برش گردونن بخش خودش! نه اینکه ایشون با اون تفکرات خارق العاده در مورد مدیریت بیان بشن همکار بخش بازارچه!)
خوب در مورد این بیشتر توضیح بده
ببین یکسری قوانین ثابت وضع شد در خود شما با عنوان باسابقه ترین کاربر پی تی در جریانش هستی.
قوانیی هم برای بازارچه تعیین شده و یک سری هم به مسئولین گوشزده شده که با اینها اینجوری برخورد کنید.
خوب اونجور حرف زدن در حد همکار بازارچه هست که از اینور بنده اینجور حرف نزنم؟ بلافاصله بعد کوچکترین انتقاد که کلی دلیل و مدرک و کاربر و منطق پشتشه یا پست پاک میشه یا طرف ایگنور میشه! این رفتار ها در شان فرومه لابد؟ برادر حمید قبول کن که اینجا یه عده مشگلات شخصی و درونیشون رو میارن داخل فروم(حتی خود من) ولی دلیل نمیشه بگیم برخورد و انتقاد صورت نگیره! وقتی یه تفکر که از پایه اشتباهه میاد داخل فروم رشد میکنه همه باید ساکت بشن؟اینجور حرف نزدن اصلا در شان شما نیست.
یه کمی عقلانه فکر کنید.
من نمیدونم بعد از اون اتفاقا اقای پتان و سعید منو تایید کردن چه کاری انجام دادم ایا دوباره همون کار قبلی رو کردم ؟ خب اگه کردم چی بوده پول کی رو خوردم؟ توزیح بدید؟
به به
چشممون روشن... خوبه كه بازم ميايي.
يعني ميخواي بگي همه ي اين تاپيك دروغه !؟
http://forum.persiantools.com/t145164.html
@ مدیران:
لطفاً آی پی های این نیما اجازه ای با کل مولتی هاش + آی پی های پتان رو چک کنین.
احتمال 98.2% همشون یکی باشن !!!
اگه نباشن هم شک ندارم که با هم همدستن !!!
آقاي پتان لطفا دقيقا مشخصات ظاهري اين آقا و اينكه چند سالشون بود و كجا و چطور با ايشون ملاقت كرديد و از روي چه چيزي به جز حرفايي كه زد فهميديد كه نيازمند هست و دزد نيست... رو دقيقا بگيد.
منم يه IP ازش گير آردم.... براي تاريخ 88/10/11 هست:
217.219.91.253
سلام اقا سعید
من ایشون رو ملاقات کردم در زاهدان و الانم همراهم هست.. به نظر حرفاش درسته و مشکلی نداره ...شما اگه برای تایید سوالی چیزی دارین بگین تا ازشون بپرسم .. البته اگه مشلی داشت قرار حضوری نمیگذاشت منتظر جوابتون الان هستم ممنون
این ایپی هم اگه اشتباه نکنم مال کافیبی نت کانون باشد باشهسعید جان اونموقع شما انلاین بودین گفتم برای تایید سوالی دارین بپرسین که افلاین شدین...
من فقط میتونم بگم که من ملاقاتش کردم و به نظر من حرفاش درسته شاید اون تاییدیه که شما دنبالش هستین باشه یا نباشه من نمیدونم اما وقتی کسی بعد خرابکاری دوباره برمیگرده و جرات داره که ملاقات حضوری هم بیاد فکر کنم واقعا نیازمند باشه و از کارش پشیمان اما این تاییدیه که بعدها مشکلی پیش نیاد و ... رو من نمیدونم چی بگم چون من فقط خودش را ملاقات کردم و به حرف های خودش استناد کردم حالا هر طور شما صلاح میدونین بقیه کارها با شما...
من نمیدونم بعد از اون اتفاقا اقای پتان و سعید منو تایید کردن چه کاری انجام دادم ایا دوباره همون کار قبلی رو کردم ؟