• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من به چشای خودمم اعتماد ندارم.

@ مدیران:
لطفاً آی پی های این نیما اجازه ای با کل مولتی هاش + آی پی های پتان رو چک کنین.
احتمال 98.2% همشون یکی باشن !!!
اگه نباشن هم شک ندارم که با هم همدستن !!!

با تشکر ...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من الان با این نیما حرف زدم ... گفت پول همرو پس میدم و فقیرم و صغیرم و این حرفا ... با اینکه از من دزدی نکرده

بهش گفتم اگه تا آخر هفته پول بچه هارو پس ندادی با واسطه افرادی که میشناسم شناساییت میکنم

و هر جا باشی میان و میگیرنت ... فعلا بهش تا آخر هفته فرصت دادم تا پول همرو پس بده

*** من تو تاپیک کلاه برداری دیدم Bhrz نامه ای زده مبنی بر اینکه اگر دزدی شد ( چه بزرگ و چه کوچیک ) نباید

به خاطرش تاپیک زد ... خیلی برام جالبه که این آدم شخصا داره دزدی رو یه جورایی رواج میده

از مدیر انتظار بیشتری میره ... واقعا برام جالبه که Bhrz بیاد بگه کسی دزدی کرد به خاطرش تاپیک نزنید

خیلی تاسف باره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
برادر حمید شما که انقدر مسئولیت سرتون میشود جواب سوال بالایی مارو هم میتونی بدی؟ من میخوام بدونم اگر اینجا قانون داره کجاست؟ مگر میشه قانون وجود داشته نداشته باشه و کسی بتونه جایی رو مدیریت کنه؟(به کدوم قانون مثلا استناد میشه؟) اگر قانون هست هر بندش اجرا نشه طرفی که اجرا نمیکنه رو چیکارش میکنن؟ مثال بزنم که بهانه ای نماند:(اصلا بی ربط به بازارچه است وقوانین پی تی و کلا مثال دیگه)

1.قانون اول! آواتارهای مورد دار (اعم از اخلاقی یا سیاسی) مخالف قوانین فرومه!
مجازاتش اینکه لینکه بار اول بدون تذکر آواتار رو برمیدارن! بار دوم هم طرف بن میشه!

2.هر کسی حق داره از یک عدد ای دی استفاده کنه! و داشتن ای دوم خلافه! (مگر طرف ای دی دومش بعد از بن شده ای دی اول ساخته بشه یا قبل از تصویب قانون!)
مجازاتش اینکه طرف ای دی دومش بن میشه و ای دی اول هم اخطار میگیره!بار بعدی ای دی اول هم بن میشه و هر ای دی دیگه ای بسازه هم بن میشه!
خوب در مورد این بیشتر توضیح بده
ببین یکسری قوانین ثابت وضع شد در خود شما با عنوان باسابقه ترین کاربر پی تی در جریانش هستی.
قوانیی هم برای بازارچه تعیین شده و یک سری هم به مسئولین گوشزده شده که با اینها اینجوری برخورد کنید.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
عجب دوره زمونه اي شده !!!!!!!!!!!!!
ما 15تومنمون رو بخشيديم آقاي proman?
حالا شما اينجوري ميكني !؟
يعني يك ذره شرف و مردانگي نبايد داشته باشي !؟ آخه آدم انسان، شيطان كه شيطان هست گاهي وقتها يكم رحم و مروت داره ولي تو رو ميشه اسمت رو چي گذاشت !؟
ميدونم كه اينجا رو ميخوني و ميبني.... من آدمي به پستي شما نديدم (شرمندم از دوستان) و اميدوارم هم ديگه نبينم....

آقاي پتان لطفا دقيقا مشخصات ظاهري اين آقا و اينكه چند سالشون بود و كجا و چطور با ايشون ملاقت كرديد و از روي چه چيزي به جز حرفايي كه زد فهميديد كه نيازمند هست و دزد نيست... رو دقيقا بگيد.

ولي من به شخصه از آقاي سعيد شرمندم و معذرت ميخوام به تنهايي.... آدم دل صافي هستيد.
با اينكه ما پولمون رو خوردن و اين پول به هرحال مياد جاش ولي شما رو اميدوارم صاف و صادقيتون از بين نرفته باشه.

منم يه IP ازش گير آردم.... براي تاريخ 88/10/11 هست:
217.219.91.253

avan

Registered User
لایک‌ها
207
الان ديدم كه 1eng هم دقيقا اين IP رو گذاشتن...
دوستان يه پيگيري بكنن اين IP رو ببينيم براي كدوم ISP زاهدان هست.

كاري به اسم و شماره حساب هم ظاهرا ديگه نبايد داشت... اين يارو خيلي زرنگه..... ولي شما فعلا همون فرشاد بافنده و نيما اجازه اي (اعجازي) رو هم داشته باشيد.

كاري شده كه ديگه نبايد اصلا كسي رو بخشيد. حتي 1 ريال.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
لول.. اخه من اگر بیشتر از این پست بزنم بن میشم اتومات:lol:! مثلا بجرم اهانت به ساحت مقدس مدیر سابق بخش شبکه که باز نشسته شده(یعنی نمیتونه بیاد فروم یا دیر سر میزده!) ولی هر جا بتونه درخواست مدیریت و همکاری میده تا عقده های درونیشو ارضا کنه!:lol: (برای حرف بنده مدرک هست اونم اینکه مدیر بازنشسته یعنی بازنشسته! نهایت کاری در حق همچین مدیری میکنن برش گردونن بخش خودش! نه اینکه ایشون با اون تفکرات خارق العاده در مورد مدیریت بیان بشن همکار بخش بازارچه!)
اینجور حرف نزدن اصلا در شان شما نیست.
یه کمی عقلانه فکر کنید.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
در ضمن بنده فقط 1 نفر رو ميشناسم كه از من پول خورده و اون هم فرشاد بافنده است..... من به همون پول واريز كردم.... چون با اسم همون كلاهبرداري شده.... هيچ كس ديگه اي رو هم نميشناسم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خوب در مورد این بیشتر توضیح بده
ببین یکسری قوانین ثابت وضع شد در خود شما با عنوان باسابقه ترین کاربر پی تی در جریانش هستی.
قوانیی هم برای بازارچه تعیین شده و یک سری هم به مسئولین گوشزده شده که با اینها اینجوری برخورد کنید.

اتفاقا داخل تاپیک عملکرد همکاران پستی که زده بودم و توضیح دادم بودم استاد موزمار کپی کرد! من سوالم واضحه! اگر قوانین همونایی که چسبیده سر در بازارچه چرا نصفش اجرا میشه و نصفش اجرا نمیشه! نه اینکه الان فقط اینطوری باشه! قبلا هم اینطوری بود! همیشه کلی قانون داشت (مثلا قوانین اسفندیاری رد مورد ایجاد تاپیک! که فروشنده رو باید خود مدیر تایید کنه!) که اجرا نمیشد! الانم کلی بند داره که یا اجرا نمیشه یا اگر اجرا بشه برای همه اجرا نمیشه! از همه جالبتر اینکه اون بند هایی که برای همه اجرا میشه مجازاتش برای همه یکسان نیست! من یه تقاضای ساده کردم! اونم اینکه دقیق مشخص بشه قوانین(که اجرا میشه میشه اعتراض کرد اگر اجرا نشدن!) چیاست! و اگر کسی اجرا نکنه مجازاتش چیه! البته اگر نخواید بگید که نمیدونید مجازاتش چیه! :happy: چون اگر مجازات به عشق مدیر بستگی داره که از همین الان بفکر خریداری عشق میدران بیوفتیم:lol:

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم بعد از اون اتفاقا اقای پتان و سعید منو تایید کردن چه کاری انجام دادم ایا دوباره همون کار قبلی رو کردم ؟ خب اگه کردم چی بوده پول کی رو خوردم؟ توزیح بدید؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اینجور حرف نزدن اصلا در شان شما نیست.
یه کمی عقلانه فکر کنید.
خوب اونجور حرف زدن در حد همکار بازارچه هست که از اینور بنده اینجور حرف نزنم؟ بلافاصله بعد کوچکترین انتقاد که کلی دلیل و مدرک و کاربر و منطق پشتشه یا پست پاک میشه یا طرف ایگنور میشه! این رفتار ها در شان فرومه لابد؟ برادر حمید قبول کن که اینجا یه عده مشگلات شخصی و درونیشون رو میارن داخل فروم(حتی خود من) ولی دلیل نمیشه بگیم برخورد و انتقاد صورت نگیره! وقتی یه تفکر که از پایه اشتباهه میاد داخل فروم رشد میکنه همه باید ساکت بشن؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من نمیدونم بعد از اون اتفاقا اقای پتان و سعید منو تایید کردن چه کاری انجام دادم ایا دوباره همون کار قبلی رو کردم ؟ خب اگه کردم چی بوده پول کی رو خوردم؟ توزیح بدید؟

به به
چشممون روشن... خوبه كه بازم ميايي.

يعني ميخواي بگي همه ي اين تاپيك دروغه !؟
http://forum.persiantools.com/t145164.html

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اقا اگه پست منو حميد پاك نكرده ازش همينجا معذرت ميخوام
چون بعد پست من زدين اسپم نكنيد من فكر كردم شما پاك كردي ميخواي يكي بزن تو گوشم

در مورد اين يارو هم انقدر دست دست نكنيد بريد شكايت كنيد فلاني وقت گرفت اونيكي ميخواد پول بده... رو بزاريد كنار اينا واستون پول نميشه

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به
چشممون روشن... خوبه كه بازم ميايي.

يعني ميخواي بگي همه ي اين تاپيك دروغه !؟
http://forum.persiantools.com/t145164.html

من از اقای 1eng.ir کمک واسه خرید adsl خواستم، اول خودشون گفتن میتونی یه سایت دانلود فیلم با لینک مستقیم بالا بیاری من گفتم اره میتونم ولی اینترنت باید بگیرم ایشون هم گفتن 20 تومان کمکت میکنم واسه خرید adsl بخدا راست میگم.. بعد گفتن هر چی از تبللیغات گیر اومد واسه خودت...

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
پتان ادم خوبيه فكر نكنم پتان باشه ها
مدير ها يه چك بكنن

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو فروم هم از هیچ کسی کمک نخواستم با پی ام به جزء اقای domain sara که اونم میخواستم بدم به یکی از طلبکارا چون خیلی پی ام میداد و اقای سعید هم که قرار بود پولشو بده نداد ...

این اقا جواب رد داد تو یاهو رفتم سراغ احسان
بعدشم گفتم رونانو تو پرشین تولز واسه کار های دومین میشناسم نه اینکه ایشون منو معرفی کردن...

پتان و رزیندتویل هم من نیستم...

مجددا میگم به 100 نفر هم تو فروم پخ ندادم فقط به 1 نفر پی ام دادم....

باز هم میگم من کافی نت هستم دلیل ایپی ها مکرر و ناشناس هم موجودیست به نام وی پی ان

به حساب شما من اگه دزد حرفه ای بودم خودمو نشون نمیدادم به پتان

هیچ شمار ه حساب بانکی ای خودم ندارم

دلیل اینکه شماره حساب هایه بقیه رو میدادم نیز عمر خیری چون بازگشت وجه تمامی قربانی های قبل.

چه جوری بگم باور کنید من از این کار دست برداشته ام

خدا به امید تو.......

هر سوالی بپرسید اینجا جواب میدم.

Last edited:

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
@ مدیران:
لطفاً آی پی های این نیما اجازه ای با کل مولتی هاش + آی پی های پتان رو چک کنین.
احتمال 98.2% همشون یکی باشن !!!
اگه نباشن هم شک ندارم که با هم همدستن !!!

دمت گرم دیگه ... ممنونم خیلی ممنونم ... میگن با هر کسی باید مثل خودش حرف زد ولی واقعا از خودم دیگه داره بدم میاد که هنوز آدم ها رو نشناختم ... در پس این جسم چه چیزی نهفته هست در وجود ادمی

آقاي پتان لطفا دقيقا مشخصات ظاهري اين آقا و اينكه چند سالشون بود و كجا و چطور با ايشون ملاقت كرديد و از روي چه چيزي به جز حرفايي كه زد فهميديد كه نيازمند هست و دزد نيست... رو دقيقا بگيد.

منم يه IP ازش گير آردم.... براي تاريخ 88/10/11 هست:
217.219.91.253

برای چندمین بار هست که اعلام میکنم من فقط خود ایشون رو ملاقات کرده ام 18 سالشونه اصلیت مشهدی
کنار کتابفروشی کالج ایشون رو دیدم و چون دیدم ملاقات حضوری اومدن و گفتن که پشیمانم و ... که من دقیقا همین حرفها رو به سعید انتقال دادم اینم پی امی که به سعید زدم

سلام اقا سعید
من ایشون رو ملاقات کردم در زاهدان و الانم همراهم هست.. به نظر حرفاش درسته و مشکلی نداره ...شما اگه برای تایید سوالی چیزی دارین بگین تا ازشون بپرسم .. البته اگه مشلی داشت قرار حضوری نمیگذاشت منتظر جوابتون الان هستم ممنون

اینم پی ام دومی با اختلاف نیم ساعتی که روز جمعه در حضور خودش به سعید زدم از کافی نتی که همیشه انلاین میشدن
سعید جان اونموقع شما انلاین بودین گفتم برای تایید سوالی دارین بپرسین که افلاین شدین...
من فقط میتونم بگم که من ملاقاتش کردم و به نظر من حرفاش درسته شاید اون تاییدیه که شما دنبالش هستین باشه یا نباشه من نمیدونم اما وقتی کسی بعد خرابکاری دوباره برمیگرده و جرات داره که ملاقات حضوری هم بیاد فکر کنم واقعا نیازمند باشه و از کارش پشیمان اما این تاییدیه که بعدها مشکلی پیش نیاد و ... رو من نمیدونم چی بگم چون من فقط خودش را ملاقات کردم و به حرف های خودش استناد کردم حالا هر طور شما صلاح میدونین بقیه کارها با شما...
این ایپی هم اگه اشتباه نکنم مال کافیبی نت کانون باشد باشه
من نمیدونم بعد از اون اتفاقا اقای پتان و سعید منو تایید کردن چه کاری انجام دادم ایا دوباره همون کار قبلی رو کردم ؟

برای بار هزارم من فقط خودش را دیده ام و جار زدم که به حرفهای خودش استناد کرده ام

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بابا یه پولی ازتون خوردن الانم هیچ کاری نمیتونید کنید !!!!!!! شکایتم کنید فایده ای نداره !!!!! خودتونم اینو میدونید حالا هی عین این بچه ها اروده کشی میکنید و فحش میدید !!!!!

پس بهتره چشم و گوشتون رو باز کنید و از حوادث درس بگیرید !!!!!!! این تجربه ها خیلی با ارزشن !!!!! شما تونستید با حداکثر 50 تومن بدستش بیارید ! ادمی رو مشیناسم که با 500 میلیون بدستش اورده !!!! پس خدارو شکر کنید !! فک کنید که از جیبتون افتاده گم شده !

avan

Registered User
لایک‌ها
207
به نظرم كه آقاي پتان آدم خوبي هست.... و داره كار رو راه ميندازه.

در ضمن من با عرض شرمندگي IP آقاي پتان رو هم گرفتم.... با اون اي پي آقاي proman فرق داره....
هر دوتا رو در يك لحظه گرفتم هم پتان هم proman.

اگر به من تهمت و افترا نزنيد...................

دوستان هم تهمت نزنن تا چيزي اثبات نشده.

Last edited:

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
متاسفانه این چند روز الکی خودم رو وارد بحثی کردم که اصلا به من ربطی نداشت و وقت ،مقداری پول و درسم (و از همه مهمتر تهمتی که خیلی ها به من زدن )هم رفت فقط به خاطر بچه های پی تی که دوستشون داشتم درگیر ماجرا شدم و الان اعلام می کنم خیلی اشتباه کردم که می خواستم کار چند نفر دیگر را راه بندازم .... الانم پای ضررش نشستم و تجربه خوبی بود برایم و آسان بدست آوردمش.

من باز ایشون رو امروز ملاقات کردم و گفتن که به کسی جز دامین سرا برای تقاضای پول پی ام نداده و 1eng در یاهو بهشون پی ام داده که برایش در سایت دانلود فیلم کار کنند و هزینه ای دی اس الش رو ایشون پرداخت کنن ... که کاری به این بحث ها ندارم

نکته مهمتر اینجاست که چون اعصابم امروز به اندازه ی کافی خراب بود و تنها یه اکانتم بابت این موضوعات 350 USD رفت توی ضرر چون پای چارت نبودم و چون می خواهم کامل خودم رو از این ماجرا بکشم بیرون چند عکس ازشون گرفتم و بهش گفتم اگر تا پس فردا ( تا فردا نمیتونه) پول بچه ها رو واریز کرد و غائله رو خابوند که چه بهتر اگه نه من عکسش را برای سه نفر بهروز عزیز مدیر بخش سعید عزیز و دوستم اوان می فرستم تا پای منی که الکی وارد ماجرا شده فردا وسط کشیده نشه و از تهمت دوستانی که به بنده زدن سرافراز بیرون بیام و تاییدی باشه بر اینکه من ایشون نیستم: لووووووول
امیدوارم که کار به اونجا نکشه و تا پس فردا پول رو واریز کنن ... کارت سامان فرشاد بافنده هم دست خودشه بقیه حساب ها رو نمیدونم ...

فقط میتونم بگم برای هیچکس الکی خودتون رو درگیر نکنین که هیچکس ارزش نداره ... برین خوش باشین

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا