• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
هروقت خسته شدید , بگید من پست هارو پاک کنم
37.gif
...

جالب بود!::D:lol::lol:

Nima3D

Registered User
لایک‌ها
0

والا من گفتم همون 15 تومنی که خودت می گی رو بده 5 تومنش رو سگ خورد ...

باز در اومد گفت اگه اون 15 تومن رو می خوای 3 تا شرط داره باید اجرا کنی ....

واقعا بعضیا سنگ پا رو مستقیما از رو بردن... چقدر آدم می تونه *** باشه که واسه چند هزارتومنه ناقابل این همه ... بازی در بیاره..

جناب rax سال ها قبل از اینکه شما عضو این فروم بشوید، اینجا و در سایت های دیگر فعالیت بسیار خوب خرید و فروش می کردند...
این همه فحش و ناسزا برای گرفتن 15 هزار تومان پول آن هم در یک مکان عمومی که هزاران مهندس و متخصص دارند پست های شما را می بینند چندان درست نیست.

جناب rax یک عادت بد بزرگ دارند، اگر از یک موضوعی ناراحت بشوند، روی دنده لج می افتند :D
امیدوارم که این عادت را ترک کنند...

جناب rax لطفا هزینه ایشان را پس بدهید، تا بی خودی بحث کلاهبرداری های چند کاربر کنونی، به بحث های ساده شما کشیده نشود و جو فروم نیز به ریخته نشود.

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
جناب rax سال ها قبل از اینکه شما عضو این فروم بشوید، اینجا و در سایت های دیگر فعالیت بسیار خوب خرید و فروش می کردند...
این همه فحش و ناسزا برای گرفتن 15 هزار تومان پول آن هم در یک مکان عمومی که هزاران مهندس و متخصص دارند پست های شما را می بینند چندان درست نیست.

جناب rax یک عادت بد بزرگ دارند، اگر از یک موضوعی ناراحت بشوند، روی دنده لج می افتند :D
امیدوارم که این عادت را ترک کنند...

جناب rax لطفا هزینه ایشان را پس بدهید، تا بی خودی بحث کلاهبرداری های چند کاربر کنونی، به بحث های ساده شما کشیده نشود و جو فروم نیز به ریخته نشود.

فکر نکنم پولشو بخواد
وگرنه آقای یوسفی (Domain Sara) گفتند من حاظرم پولشو بدم قبول نکرد

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
جالب بود!::D:lol::lol:

پول شما 15500 و آقای drog 7000 تومن برگشت داده شد

دوستان مشکل داشتن
یا شماره کارت دادن
یا اسمشونو ندادن
من نمیتونم به کارت واریز کنم
دسترسی ندارم

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ارادتمند

چند نکته را خدمت 2 همکار بازارچه خواستم عرض کنم و یا حسین

1. کاربر محترم mahdico مبلغ 26.000 تومان به حساب من واریز کردند اما من متاسفانه آن ادکلن را نداشتم
ایشان به من شماره کارتهای صادرات و کشاورزی خودشان را دادند که من برگشت بزنم پولشان را
اما متاسفانه اینجا بانک کشاورزی نیست و شتاب هم قطع بود نشد کالرت به کارت کنم
خدمت این کاربر پیغام خصوصی زدم که تا چهارشنبه ظهر ساعت 12 به من شماره حساب واریزی شان را بدهند که من از طریق بانک واریز کنم . لطفا اگر ایشون تا چهارشنبه نیومدند و یا پیغام خصوصیشان را چک نکردند و مثلا 5شنبه شاکی شدند خدمتشون بفرمایید

چون من از چهارشنبه شب تا حوالی 1 بهمن نیستم و فقط هم برای رفتن و وارد کردن جنس هست

2. کاربر محترم منصور قیامت که 47 ادکلن از من خریدند . لطفا وجه ادکلن را بگذارید همان بهمن که من برگشتم واریز کنید و در این مدت واریز نکنید
2 ادکلن زیادی فرستادم به دلیل کمبود مرسوله قبلی
45*3900
+8000 پیشتاز (البته بیشتر شد خیلی ولی تخفیف)

3. از کلیه کاربران هم که به ما در این مدت لطف داشتند تشکر میکنم و همچنین مدیران و همکاران بازارچه . همچنین 4-5 کاربری که از اول با ما مشکل داشتند و قصد تخریب ما با گذاشتن لینک و کارهای دیگر هم ان شالله خدا ببخشد

باز هم ما که استغفرولله خدا نیستیم
خدا هم با خداییش مخالف دارد . ان شالله اونهایی هم که از ما ناراضی هستند ما رو ببخشند

من ان شالله بهمن که برگشتم تاپیک جدید خواهم زد و بفروش ادامه خواهم داد لطفا همکاران بازارچه تاپیک مرا قفل کنند و از پست 180 به بعد هم اسپمها را پاک کنند

من از چهارشنبه نیستم

موفق باشید
یاحسین

programmer69

Registered User
لایک‌ها
1
اقاي pro man

شماره حساب ها رو واستون پخ كرد

پول كي واريز ميشه ؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
. لطفا وجه ادکلن را بگذارید همان بهمن که من برگشتم واریز کنید و در این مدت واریز نکنید

ممنون. چشم وقتی برگشتی واریز میکنم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوست عزیز جناب g3naa

من میدونم کارتون خیره ، و همین طور میخوای عاقبت به خیر بشی..

اما این کار واقعا کاری اشتباهی هست ! من نیمدونم چرا شما تحت تاثیر قرار گرفتی ، کسی که میره چند تا یوزر میسازه ، با دروغ

میخوات دامین سل کنه یا بهتره بگم بندازه به ملت ، با این کار شما نه تنها دست از این کار نمیکشه ، بلکه خوشش میاد و دوباره انجام میده.

به خدا قسم که داری اشتباه میکنی ، و مطمئننا از این جور آدما کم نیستند. دیگران هم نظر خودشون رو دادند و یا میدن ، منتها من چون شما رو میشناسم و میدونم نیتت خیر هست ، بهت پیشنهاد میکنم که دیگه ادامه ندی ، این کاری که شما داری میکنی واقعا اشتباهه..

موفق باشید

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
مشکل پست من چی بوده که پاک شده ؟ توهینی توش بود ؟ خلاف قوانین بود !!؟ یکی هم که حرف حساب میزنه اینجوری برخورد میکنید !!؟ غرض ورزی میکنید ؟ با کسی مشکل شخصی دارید ؟ چیه داستان ؟ چند جایی خیلی بی ربط پست های من پاک شده !

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز جناب g3naa

اما این کار واقعا کاری اشتباهی هست ! من نیمدونم چرا شما تحت تاثیر قرار گرفتی ، کسی که میره چند تا یوزر میسازه ، با دروغ

میخوات دامین سل کنه یا بهتره بگم بندازه به ملت ، با این کار شما نه تنها دست از این کار نمیکشه ، بلکه خوشش میاد و دوباره انجام میده.

به ر هست ، بهت پیشنهاد میکنم که دیگه ادامه ندی ، این کاری که شما داری میکنی واقعا اشتباهه..
خدا قسم که داری اشتباه میکنی ، و مطمئننا از این جور آدما کم نیستند. دیگران هم نظر خودشون رو دادند و یا میدن ، منتها من چون شما رو میشناسم و میدونم نیتت خی
موفق باشید

من ديگه اين كارو ادامه نخواهم داد و شما هم سخت در اشتباهيد منو پتان در زاهدان ملاقات كردن و تاييدشون نيز در همين توپيك هست و مشكلات منو با چشاشون ديدن! بعدشم من پول اقاي g3naa‌ رو بازميگردونم .

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز جناب g3naa

به خدا قسم که داری اشتباه میکنی ، و مطمئننا از این جور آدما کم نیستند. دیگران هم نظر خودشون رو دادند و یا میدن ، منتها من چون شما رو میشناسم و میدونم نیتت خیر هست ، بهت پیشنهاد میکنم که دیگه ادامه ندی ، این کاری که شما داری میکنی واقعا اشتباهه..

موفق باشید
شدیدآ تایید می کنم .
g3nna جان لطفآ یه بار دیگه اون دلایلی رو که من آوردم (چند صفحه پیش) رو بخون و بعد اگه خواستی به این یارو کمک کن .
این شخص داره از سادگی و معرفت شما دوستان سو استفاده می کنه .

معمولآ آدم های با معرفت خیلی ساده هستند . من شرط می بندم این پسر به جناب پتان دورغ گفتند و از اونجایی که ایشون هم آدم ساده و با معرفتی هستند باور کردند که این گرفتاره و ... !

این پسره اگه نمیومد PT یا ملاقات رو قبول نمی کرد تا الان ازش شکایت شده بود !
دوستانی که طلب دارن اقدام کنن . اجازه ندن هرکی از راه رسید پول مردم رو بخوره و از مرام و معرفت شما سو استفاده کنه

به قول شاعر که میگه » خوبی که از حد بگذرد ... نادان خیال بد کند ...

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون. چشم وقتی برگشتی واریز میکنم

ممنون از شما خواهش میکنم

عزیز این mahdico اگر اومد و 26000 شو خواستند بهش بگو بهت پیغام زدند که تا چهارشنبه ظهر هستش

باشه از لحاظ واریز شما ممنون قابل ندارد

موفق باشید

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از شما خواهش میکنم

عزیز این mahdico اگر اومد و 26000 شو خواستند بهش بگو بهت پیغام زدند که تا چهارشنبه ظهر هستش

موفق باشید

مگه قرار نیست وقتی برگشتی یوزر منصور قیامت پول بریزه به حسابت ؟؟

خوب اگه با هم رابطه خوبین و برای اونم (یوزر منصور قیامتو میگم !!) مشکلی نیست بش بگو اگه madhico اومد شاکی

شد به اندازه ی طلبش بریزه به حسابش به جای شما !!

بعد که برگشتی با یوزر منصور حساب کتاب میکنین !!

پ ن : آخه به توچه !!:D

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ممنون از شما خواهش میکنم

موفق باشید
چشم بهش میگم.

مگه قرار نیست وقتی برگشتی یوزر منصور قیامت پول بریزه به حسابت ؟؟

خوب اگه با هم رابطه خوبین و برای اونم (یوزر منصور قیامتو میگم !!) مشکلی نیست بش بگو اگه madhico اومد شاکی

شد به اندازه ی طلبش بریزه به حسابش به جای شما !!

بعد که برگشتی با یوزر منصور حساب کتاب میکنین !!

پ ن : آخه به توچه !!:D

هااا اینم میشه :D

از نظر من مشکلی نیس. من در خدمتم

موفق باشید

sami_sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آقای Wall.e1368 به شدت کلاهبرداره . معلومه واسه چند نفر جنس خوب میفرسته تا ازش تعریف کنن ولی واسه بقیه آب الکل میفرسته .متد کلاهبردارا همینه دیگه به دوستانم میگم که شکایت از ایشون داره پیگیری میشه منتظر خبرای جدید از این دوست کلاهبردارمون باشین

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
پول شما 15500 و آقای drog 7000 تومن برگشت داده شد

دوستان مشکل داشتن
یا شماره کارت دادن
یا اسمشونو ندادن
من نمیتونم به کارت واریز کنم
دسترسی ندارم

دوست عزیز من هم شماره حساب دادم هم اسم کی برای من واریز میکنی

programmer69

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان برای بار چندم میگن
نمیخاد 10 دفعه پیغام بفرستید

آقای پرو من شما همه ی لیست و حسابها رو جمع کنید با اسم کاربری دوستان
و همینطور لینکی که به شما جنس فروخته
اونو برام بفرستید تا بهشون بدم

همشو توی یک پخ بفرستید

پول كي واريز ميشه ؟

hooshmand sh

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید من جای دیگه ای این سوال رو پرسیدم میخواستم بدونم امکان داره بخش خرید و فروش مخصوص دوربین عکاسی در بازارچه یا زیرمجموعه عکاسی قرار دهید؟ متشکرم ( هوشمند )

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
وقت گل نی !!!

طرف پولتونو خورده چرا باور نمیکنین :lol:

اگه دنبال پولتی بپر شکایت کن. وگرنه اینجا داد بزنی کسی بهت پول نمیده !!!

متاسفانه مثل این که حق با تو بود فخرایی
عجب دوره زمونه ای شده

:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا