هروقت خسته شدید , بگید من پست هارو پاک کنم...
جالب بود!::lol::lol:
هروقت خسته شدید , بگید من پست هارو پاک کنم...
والا من گفتم همون 15 تومنی که خودت می گی رو بده 5 تومنش رو سگ خورد ...
باز در اومد گفت اگه اون 15 تومن رو می خوای 3 تا شرط داره باید اجرا کنی ....
واقعا بعضیا سنگ پا رو مستقیما از رو بردن... چقدر آدم می تونه *** باشه که واسه چند هزارتومنه ناقابل این همه ... بازی در بیاره..
جناب rax سال ها قبل از اینکه شما عضو این فروم بشوید، اینجا و در سایت های دیگر فعالیت بسیار خوب خرید و فروش می کردند...
این همه فحش و ناسزا برای گرفتن 15 هزار تومان پول آن هم در یک مکان عمومی که هزاران مهندس و متخصص دارند پست های شما را می بینند چندان درست نیست.
جناب rax یک عادت بد بزرگ دارند، اگر از یک موضوعی ناراحت بشوند، روی دنده لج می افتند
امیدوارم که این عادت را ترک کنند...
جناب rax لطفا هزینه ایشان را پس بدهید، تا بی خودی بحث کلاهبرداری های چند کاربر کنونی، به بحث های ساده شما کشیده نشود و جو فروم نیز به ریخته نشود.
جالب بود!::lol::lol:
. لطفا وجه ادکلن را بگذارید همان بهمن که من برگشتم واریز کنید و در این مدت واریز نکنید
دوست عزیز جناب g3naa
من میدونم کارتون خیره ، و همین طور میخوای عاقبت به خیر بشی..
اما این کار واقعا کاری اشتباهی هست ! من نیمدونم چرا شما تحت تاثیر قرار گرفتی ، کسی که میره چند تا یوزر میسازه ، با دروغ
میخوات دامین سل کنه یا بهتره بگم بندازه به ملت ، با این کار شما نه تنها دست از این کار نمیکشه ، بلکه خوشش میاد و دوباره انجام میده.
به ر هست ، بهت پیشنهاد میکنم که دیگه ادامه ندی ، این کاری که شما داری میکنی واقعا اشتباهه..
خدا قسم که داری اشتباه میکنی ، و مطمئننا از این جور آدما کم نیستند. دیگران هم نظر خودشون رو دادند و یا میدن ، منتها من چون شما رو میشناسم و میدونم نیتت خی
موفق باشید
شدیدآ تایید می کنم .دوست عزیز جناب g3naa
من میدونم کارتون خیره ، و همین طور میخوای عاقبت به خیر بشی..
اما این کار واقعا کاری اشتباهی هست ! من نیمدونم چرا شما تحت تاثیر قرار گرفتی ، کسی که میره چند تا یوزر میسازه ، با دروغ
میخوات دامین سل کنه یا بهتره بگم بندازه به ملت ، با این کار شما نه تنها دست از این کار نمیکشه ، بلکه خوشش میاد و دوباره انجام میده.
به خدا قسم که داری اشتباه میکنی ، و مطمئننا از این جور آدما کم نیستند. دیگران هم نظر خودشون رو دادند و یا میدن ، منتها من چون شما رو میشناسم و میدونم نیتت خیر هست ، بهت پیشنهاد میکنم که دیگه ادامه ندی ، این کاری که شما داری میکنی واقعا اشتباهه..
موفق باشید
ممنون. چشم وقتی برگشتی واریز میکنم
ممنون از شما خواهش میکنم
عزیز این mahdico اگر اومد و 26000 شو خواستند بهش بگو بهت پیغام زدند که تا چهارشنبه ظهر هستش
باشه از لحاظ واریز شما ممنون قابل ندارد
موفق باشید
چشم بهش میگم.ممنون از شما خواهش میکنم
عزیز این mahdico اگر اومد و 26000 شو خواستند بهش بگو بهت پیغام زدند که تا چهارشنبه ظهر هستش
باشه از لحاظ واریز شما ممنون قابل ندارد
موفق باشید
مگه قرار نیست وقتی برگشتی یوزر منصور قیامت پول بریزه به حسابت ؟؟
خوب اگه با هم رابطه خوبین و برای اونم (یوزر منصور قیامتو میگم !!) مشکلی نیست بش بگو اگه madhico اومد شاکی
شد به اندازه ی طلبش بریزه به حسابش به جای شما !!
بعد که برگشتی با یوزر منصور حساب کتاب میکنین !!
پ ن : آخه به توچه !!
پول شما 15500 و آقای drog 7000 تومن برگشت داده شد
دوستان مشکل داشتن
یا شماره کارت دادن
یا اسمشونو ندادن
من نمیتونم به کارت واریز کنم
دسترسی ندارم
دوستان برای بار چندم میگن
نمیخاد 10 دفعه پیغام بفرستید
آقای پرو من شما همه ی لیست و حسابها رو جمع کنید با اسم کاربری دوستان
و همینطور لینکی که به شما جنس فروخته
اونو برام بفرستید تا بهشون بدم
همشو توی یک پخ بفرستید
وقت گل نی !!!پول كي واريز ميشه ؟
وقت گل نی !!!
طرف پولتونو خورده چرا باور نمیکنین :lol:
اگه دنبال پولتی بپر شکایت کن. وگرنه اینجا داد بزنی کسی بهت پول نمیده !!!