درسته حقته ولی میلیون که ندادی
یا داری فحاشی میکنی به بقیه یا تهمت میزنی یا پشت سر هم پیغام خصوصی میفرستی
1000 بار که نمیگن
گفتم شماره حساب بده شنبه یا یکشنبه من میفرستم
نمیتونی تا شنیه یا یکشنبه صبر کنی برو شکایت کن
عجبا
جلالخالق !!!!!
به خدا تو این دور و زمونه آدم با معرفت مثل شما و امثال شما مثل آقای پتان . esfahanweb و Avan و اونایی که پول رو بخشیدن خیلی کمه . اصلآ میشه گفت نیست !! و من وقتی شماها رو میبینم به زندگی امیدوار میشم و میفهمم که هنوز هم مرام و معرفتی هست
فقط تنها بخش جالب صحبت های این دوستمون ProMan اینجا بود که می گه دسترسی به اینترنت نداره و از کافی نت دوستش میومده و ... !!!
اولآ که کسی که میره کافی نت و این همه بدبخته پس چرا هروقت میرم تو پروفایلش میزنه
Last Activity:Today 11:20 PM یا ساعت های دیگه که فکر نکنم اصلآ کافی نت دوستش باز بوده باشه . اصلآ مدیرا میتونن نگاه کنن که این یارو چه مدت در روز تو pt آنلاین هست . حتمآ از 6 صبح تا 12 شب تو کافی نت دوستشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دومی که واقعآ نکته ی جالبی هست اینه که یه بازی جدید قراره واسه PC بیاد به نام assassin's creed 2 . من نمیدونم این آقا که این همه گرفتاره از کجا اخبار بازی رو دنبال کرده و میدونسته که همه PC Gamer ها در به در دنبال نسخه ی احتمالی لو رفته یا ... این بازی هستند که میاد تاپیک می زنه واسه فروش این بازی ؟ واقعآ با عقل جور در نمیاد .
و در آخر هم اینکه اگر ایشون اومده PT یا ملاقات حضوری رو اومده نمیشه گفت که شخص خوبیه . میشه جور دیگه برداشت کرد . یعنی ایشون اگر نمیومدن PT و ملاقات حضوری رو قبول نمی کردن تا الان ازشون شکایت شده بود و این کارشون فقط به خاطر منافع خودشون بوده و بس !!