• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
فخرایی راست میگه.
از طریق شماره حسابی که توش پول واریز کردید پی گیری کنید.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
واریزی من:
11146395963349732810.jpg

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
جناب avan دو سالی هست تو این انجمن هست ! از زمان اشتراک ایشون بودن و فک کنم براشون چیزی هم ارسال کردم !
دوستان تازه وارد به خاطر پول یه پیتزا انقدر کولی بازی درنیارن !!!!!

mardmovafagh

Registered User
لایک‌ها
0
بابا به هم تهمت نزنید و توهین نکنید
زشته والا
با کلاس ما هم خور در نمیاد
در ضمن avan که بچه خوبیه
مطمئنی که اینجوری بهش میگی؟
من به شخصه avan رو تایید می کنم
دیگه به هم تهمت نزنید
بده

omid_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

والا من مدت زیادی نیست جناب "AVAN" را میشناسم شاید حدود یک سال باشه ولی بدی ازش ندیدم حتی یه بار یه چیزی از ایشون درخواست کردم برای من ارسال کرد بدون اینکه حرفی از پولش بزنه

dorg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم شما میخواهید به پولتون برسید یا ...
از هر دو طرف خواهش میکنم بحث را همینجا تموم کنید چونکه با اینکارها proman داره فرار میکنه.

Proman جواب بدهد:
شما قرار شد آدرستون را به پتان بدهید و با ایشون هماهنگ بشید. چی شد؟
فردا شنبه است و بچه ها میخواهند بدانند که پیگیر شکایت باشند یا نه؟
وضیعیت خودتون را مشخص کنید. و این را بدونید در حال شما بدهکار هستید و اگر یکی از بچه ها هم بدهی شما را بدهد شما باید تا آخرین هزاری را به ایشون برگردونید.
همین جا هشدار میدم که هرگونه بی هماهنگی و بدبرخوردی با کاربر پتان تنها راه شکایت رسمی را برامون باز میگزاره. (موقع ملاقات شناسنامه تون فراموش نشه)

پتان جواب بدهند:
نظر به لطفی که داشتید برای حل مشکل این دسته جمع داوطلب شدید که برای تاییده صحبت proman مبنی بر محتاج بودن ایشون را ملاقات کنید.(جدا از دروغ هایی که ایشون ممکنه گفته باشند مثل سن و وضعیت پدر و مادرشون که در این صورت برای جلب اعتماد تا برگردوندن آخرین مبلغ باید کاری بکنند مثل گرو گذاشتن شناسنامه )
آیا ایشون با شما هماهنگی صورت دادند یا نه؟
اگر تهدید یا پیشنهاد دیگری هم به شما دادند ما را مطلع کنید.

daylight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای avan مثلن که شما آشنایی دیرینه با آقای proman دارید و یا بهتر بگم مثلن که خود ایشون هستید. تو یکی از پستها thread مربوط به کلاهبرداریو موجب شدید بسته بشه و دقیقا دو پست مشابه برای دفاع از ایشون ارسال کردید
فکر کنم پست 31 این http://forum.persiantools.com/t143572-page3.html دقیقا مشابه دو پست بالاتره
در ضمن همهی نوابغ آگاهند که اکی درسته نه اوکی.
خوب کی اوکی میگه؟
دو نفر: آقای proman و آقای avan
گیر بد کسی افتادی چون اماه قبل یه کلاهبردار چینی ازم کلاهبرداری کرده و جیم شده و این ماه شما.
من شنبه به دادسرای قضایی میرم
9500 واسه من هیچی نیست و واسه بچه های شهرک غربم چیزی نیست ولی پول منه فهمیدی.
تا قرون آخر پولمو ازت پس میگیرم. زاده نشده کسی که پول منو بخوره. من واسه تکک تک هزاریاش جون کندم مثل تو مال یامفت گیر نیاوردم.

1. ایشون از بنده نقل قول کردن
2. اگر به کسی بر خورد من به شخصه عذر خواهی می کنم.
3. آقای avan چرا به دروغ چیزی رو گفتید که افراد گمراه شن و پیگیری سارق با تاخیر روبرو شه؟؟؟
شما به من بگو این یعنی چی:
والا ما خرید کردیم ازشون.
امروز برام فرستادن.

دیگه اینا چیه !؟
اگه طرفداری از سارق نیست اسمشو چی میزارید؟؟؟؟؟؟؟
4. خودتون بهتر میدونید مسئله چندرغاز 100 تومن نیست. من خودم دو ماه پیش 800 تومن سرم کلاه رفت. ما دوست داریم اگه آقای بافنده واقعا سارق باشه گیرش بندازیم و در جای امنی خرید کنیم.
5. مسئله خیلی ساده هست نیاز به ناسزاگویی های شما و تهدیدهاتون نداره.
6. دوستان محترم باید از افرادی که سعی در امن کردن محیط تجارتشون دارن تشکر کنند و با اونا همکاری کنند.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
ممنونم از دوستان عزيز.
از لطفتون سپاس

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
1. ایشون از بنده نقل قول کردن
2. اگر به کسی بر خورد من به شخصه عذر خواهی می کنم.
3. آقای avan چرا به دروغ چیزی رو گفتید که افراد گمراه شن و پیگیری سارق با تاخیر روبرو شه؟؟؟
شما به من بگو این یعنی چی:

اگه طرفداری از سارق نیست اسمشو چی میزارید؟؟؟؟؟؟؟
4. خودتون بهتر میدونید مسئله چندرغاز 100 تومن نیست. من خودم دو ماه پیش 800 تومن سرم کلاه رفت. ما دوست داریم اگه آقای بافنده واقعا سارق باشه گیرش بندازیم و در جای امنی خرید کنیم.
5. مسئله خیلی ساده هست نیاز به ناسزاگویی های شما و تهدیدهاتون نداره.
6. دوستان محترم باید از افرادی که سعی در امن کردن محیط تجارتشون دارن تشکر کنند و با اونا همکاری کنند.

شما خودت با 40 تا پست مورد داري.
بيشتر حرف بزني من اول از تو شكايت ميكنم.
كلاه برداري هم اول از تاپيك تو شروع شد..... من الان ديدم..... دارم شك ميكنم.....

شما رو اگر يه نفر تاييد كرد من اسمم رو عوض ميكنم.
آوان رو كه ببين چند نفر تاييدش كردن.
كسي كه 3-4 سال اينجا عضو هست نمياد خودشو به خاطر 100 تومن خراب كنه.
شما هم دست پيشو گرفتي كه پس نيوفتي؟

به ولاي علي اگر ببينم تو همون فرشاد بافنده هستي چنان پروندسازي بكنم برات كه تا آخر عمرت نتوني سرت رو بلند كني.

دقيقا 35هزار تومن هم از من خورده توي انجمن عصر جوان اين 35 تومن بشه 35ميليون هم ازت نميگذرم

شنبه كه پيدات كردم ميفهمي پول خوردن يعني چي.
سر 1 روزه پيدات ميكنم.

توي اداره آگاهي وقتي ديدمت التماس كنان اومدي جواب همه‌ي اين ID ساختن ها و كشته شدن پدر مار در زاهدان رو.... همه رو باهم ميدم بهت.

Last edited:

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
تمامي يوزرهاي آقاي فرشاد بافنده در پرشين تولز:
sasan021
daylight
proman
onlineuser
onlinenic

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
واقعا ناراحت کنندس که دوستان دارن اینطوری با هم برخورد میکنن با لفظ بهتری هم میتونید با هم حرف بزنید که فردا از هم خجالت نکشید(حالا خود دانید)
بنده هم چون با جناب avan کار کردم و ایشون رو میشناسم ایشون رو تایید میکنم و همچنین بچه های دیسکاس
ایشون بسته ای رو حتی بدون یه قرون پول واسه بنده فرستادن و هیچ چشم داشتی هم نداشتن
از همین جا هم دوباره از ایشون تشکر میکنم:p

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
پتان جواب بدهند:
نظر به لطفی که داشتید برای حل مشکل این دسته جمع داوطلب شدید که برای تاییده صحبت proman مبنی بر محتاج بودن ایشون را ملاقات کنید.(جدا از دروغ هایی که ایشون ممکنه گفته باشند مثل سن و وضعیت پدر و مادرشون که در این صورت برای جلب اعتماد تا برگردوندن آخرین مبلغ باید کاری بکنند مثل گرو گذاشتن شناسنامه )
آیا ایشون با شما هماهنگی صورت دادند یا نه؟
اگر تهدید یا پیشنهاد دیگری هم به شما دادند ما را مطلع کنید.
[/B]

با سلام
بنده از دیروز منتظر تماس ایشان هستم و خطم هم کل روز روشن بوده هست ... متاسفانه ایشون هنوز با من تماس نگرفته اند.... پی امی که من به ایشان دادم گفتم که آدرس بدهند خدمتشان برسیم وضعیت را ببینم گفتن که شما آدرس بده من میام خدمت شما همدیگر را ببینیم و من هم آدرس کامل داده ام ولی مثل اینکه ایشان تمایل ندارند این مشکل حل شود ... از بانک سامان زاهدان اگر نیاز به پیگیری داشت بنده را در جریان بگذارید...

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
من سه ساله با آقا avan در ارتباطم محبتهای زیادی در حق من داشته من اونو اذیت نکرده باشم اون مشکلی پیش نیاورده برای من
از هر نظر هر چی دیدم ازش محبتت بوده و اونو تایید میکنم

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه خوب گوش کنند، اقایون تمامی پول هایی که از شما گرفته شده است برگشت داده میشود و به حساب هایتان از طریق دوست عزیزمون g3naa در دبی پس از ملاقات من با اقای پتان واریز میگردد و با اقای پتان نیز به زودی ملاقات میکنم ولی اقای hasan.offline شما منو با یوزری دیگه اشتباه گرفتید و من در سایت عصر جوان اصلا عضو نیستم و شما از من چی خریدید؟

فقط هر کسی که موافقه همینجا شماره حساب و خریدی که از من کرده رو بگه!

Last edited:

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
جهت اطلاع:
ایشون همین الان با بنده تماس گرفتن .تمایلی به ملاقات حضوری نداشتن ولی قول دادن اگر تمام کسانی که ازشون پول گرفته اند شماره حساب خودشان را به ایشون بدهند ایشان کل مبلغ را خودشون حداکثر حداکثر در عرض سه روز برمیگردانند .
در غیر اینصورت خود من میروم بانک سامان و از حساب ایشان شکایت میکنم نا سلامتی خانم شه بخش الکی اشنای ما نیست :دی
دوستان لطفا شماره حسابتان را برای ایشان به همراه مبلغ واریز شده بفرستین و فقط سه روز دندان روی جگر بزارین... ایشالله که ختم به خیر بشه.

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
همه خوب گوش کنند، اقایون تمامی پول هایی که از شما گرفته شده است برگشت داده میشود و به حساب هایتان واریز میگردد
فقط هر کسی که موافقه همینجا شماره حساب و خریدی که از من کرده رو بگه!

مودم:hmm:
15500 هم واریز کردم
شماره حسابم هم :
بانک ملی
0308540861005
شماره کارت
6037991113676187
اسم حساب رضا شریفیان
:rolleyes:

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جهت اطلاع:
ایشون همین الان با بنده تماس گرفتن .تمایلی به ملاقات حضوری نداشتن ولی قول دادن اگر تمام کسانی که ازشون پول گرفته اند شماره حساب خودشان را به ایشون بدهند ایشان کل مبلغ را خودشون حداکثر حداکثر در عرض سه روز برمیگردانند .
در غیر اینصورت خود من میروم بانک سامان و از حساب ایشان شکایت میکنم نا سلامتی خانم شه بخش الکی اشنای ما نیست :دی
دوستان لطفا شماره حسابتان را برای ایشان به همراه مبلغ واریز شده بفرستین و فقط سه روز دندان روی جگر بزارین... ایشالله که ختم به خیر بشه.

من نگفتم تمایل به ملاقات ندارم بعدشم من برگشت نمیدم دوست عزیزم g3naa از دوبی مبالغ رو ارسال میکنه البته پس از ملاقات من با شما و تاییدیه شما.;)

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بابا حرفشو باور نكنيد شنبه بريد شكايت داره وقت كشي ميكنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا