فخرایی راست میگه.
از طریق شماره حسابی که توش پول واریز کردید پی گیری کنید.
از طریق شماره حسابی که توش پول واریز کردید پی گیری کنید.
واریزی من:
آقای avan مثلن که شما آشنایی دیرینه با آقای proman دارید و یا بهتر بگم مثلن که خود ایشون هستید. تو یکی از پستها thread مربوط به کلاهبرداریو موجب شدید بسته بشه و دقیقا دو پست مشابه برای دفاع از ایشون ارسال کردید
فکر کنم پست 31 این http://forum.persiantools.com/t143572-page3.html دقیقا مشابه دو پست بالاتره
در ضمن همهی نوابغ آگاهند که اکی درسته نه اوکی.
خوب کی اوکی میگه؟
دو نفر: آقای proman و آقای avan
گیر بد کسی افتادی چون اماه قبل یه کلاهبردار چینی ازم کلاهبرداری کرده و جیم شده و این ماه شما.
من شنبه به دادسرای قضایی میرم
9500 واسه من هیچی نیست و واسه بچه های شهرک غربم چیزی نیست ولی پول منه فهمیدی.
تا قرون آخر پولمو ازت پس میگیرم. زاده نشده کسی که پول منو بخوره. من واسه تکک تک هزاریاش جون کندم مثل تو مال یامفت گیر نیاوردم.
اگه طرفداری از سارق نیست اسمشو چی میزارید؟؟؟؟؟؟؟والا ما خرید کردیم ازشون.
امروز برام فرستادن.
دیگه اینا چیه !؟
1. ایشون از بنده نقل قول کردن
2. اگر به کسی بر خورد من به شخصه عذر خواهی می کنم.
3. آقای avan چرا به دروغ چیزی رو گفتید که افراد گمراه شن و پیگیری سارق با تاخیر روبرو شه؟؟؟
شما به من بگو این یعنی چی:
اگه طرفداری از سارق نیست اسمشو چی میزارید؟؟؟؟؟؟؟
4. خودتون بهتر میدونید مسئله چندرغاز 100 تومن نیست. من خودم دو ماه پیش 800 تومن سرم کلاه رفت. ما دوست داریم اگه آقای بافنده واقعا سارق باشه گیرش بندازیم و در جای امنی خرید کنیم.
5. مسئله خیلی ساده هست نیاز به ناسزاگویی های شما و تهدیدهاتون نداره.
6. دوستان محترم باید از افرادی که سعی در امن کردن محیط تجارتشون دارن تشکر کنند و با اونا همکاری کنند.
پتان جواب بدهند:
نظر به لطفی که داشتید برای حل مشکل این دسته جمع داوطلب شدید که برای تاییده صحبت proman مبنی بر محتاج بودن ایشون را ملاقات کنید.(جدا از دروغ هایی که ایشون ممکنه گفته باشند مثل سن و وضعیت پدر و مادرشون که در این صورت برای جلب اعتماد تا برگردوندن آخرین مبلغ باید کاری بکنند مثل گرو گذاشتن شناسنامه )
آیا ایشون با شما هماهنگی صورت دادند یا نه؟
اگر تهدید یا پیشنهاد دیگری هم به شما دادند ما را مطلع کنید.
[/B]
همه خوب گوش کنند، اقایون تمامی پول هایی که از شما گرفته شده است برگشت داده میشود و به حساب هایتان واریز میگردد
فقط هر کسی که موافقه همینجا شماره حساب و خریدی که از من کرده رو بگه!
جهت اطلاع:
ایشون همین الان با بنده تماس گرفتن .تمایلی به ملاقات حضوری نداشتن ولی قول دادن اگر تمام کسانی که ازشون پول گرفته اند شماره حساب خودشان را به ایشون بدهند ایشان کل مبلغ را خودشون حداکثر حداکثر در عرض سه روز برمیگردانند .
در غیر اینصورت خود من میروم بانک سامان و از حساب ایشان شکایت میکنم نا سلامتی خانم شه بخش الکی اشنای ما نیست :دی
دوستان لطفا شماره حسابتان را برای ایشان به همراه مبلغ واریز شده بفرستین و فقط سه روز دندان روی جگر بزارین... ایشالله که ختم به خیر بشه.