• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
من ایشان را در زاهدان همین الان ملاقات کردم و به نظرم حرفاش درسته و واقعا مشکل داشته دست به چنین اقدامی زده... اگه از کارش پشیمون نبود دوباره به پی تی بر نمیگشت و ملاقات حضوری نمیامد... گفتن که تا دو سه روز دیگه از طریق سعید g3naa پولها رو بر میگردونن ...امیدوارم که مشکلی پیش نیاد.

dorg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهش میکنم دیگه مشاجره بین خودتون را تموم کنید التماس میکنم
من قول میدم که هیچ کدام از شما نیما اعجازی نیستید جز همون یوزرهایی که خودشون اعلام کردند یعنی:
sasan021
proman
onlineuser
onlinenic
دلیل مجکم تر از این نمیبینم که ایشون بعد از اینکه پشیمون شدند همه چیز را رک و روراست (ظاهرابا اندکی تفاوت) توی یه موضوع جدید در بازارچه گفتند و حتی من که ساعت های اول پست ایشون را دیدم آدرس خونشون را هم گذاشته بودند که نشون میداد ریگی به کفششون نیست.

یه کمی بحث دچار اشتباه شده که تنها هم با بزرگواری یکی از طرفین حل میشه .
هر کس بزرگوارتر(نه مقصر) هستش خواهش میکنم اون اول بحث را با یه معذرت خواهی خاتمه بده.(صرفا صرفا هم بخاطره دل بقیه بچه های پرشین تولز)

با همکاری جناب پتان (که بازم از ایشون جای تقدیر داره) قرار شده تا سه روز دیگه پولها برگشت داده بشه.

من لیستی که دو سه صفحه پیش از مالباختگان جمع کرده بودم را اینجا میگذارم تا امکان سوء استفاده پیش نیاد:

programmer69
سه دستگاه مودم
45000

kami77i
یک دستگاه مودم
15500

avan
آموزش شبکه
15000

ghanari_ghermez
دوتا اکانت رپیدشیر
12000

dorg
اکانت رپیدشیر
7000

esfahanweb
اکانت وی پی ان
1500

+
daylight
پکیج MCITP
9500

+
helijoop
وی پی ان
2500

از افراد بالا شماره حساب را بصورت پیام خصوصی برای پرومن ارسال کنند و در ضمن اینجا هم ذکر بگند که شماره حساب ارسال شد.

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
جناب پتان ممنون از لطفت.... نميدونم شما چقدر با معرفت و بامرامي كه اين وسط كار اين همه آدم رو راه انداختي......
اين خيلي مهمه كه اين همه وقت بزاريد و وقتت رو بزاريد براي دوستاتون.... من شخصا ممنون ازت.

از آقاي g3naa عزيز هم كه لطف كردن و معرفت به خرج دادن خيلي ممنونم.... دلتون اينقدر صاف و صادق بود كه بالاخره حرفتون راست درآومد و دقيقا هموني شد كه گفتيد...

اما آقاي ProMan من شما رو ميبخشم و پول هم حلالتون/ ولي به 2 شرط ! (كه ميتوني توي pm بگي) ولي عمومي باشه بهتر هست.

1- 3-2 تا شماره حساب داشتي ظاهرا، اينا براي كي بود !؟
2- اينترنتت وقت و بي وقت از كجا جور ميشد !؟

ديگر دوستان هم سئوالشون رو بپرسند و جواب بديد.

ممنون

dorg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره حساب به کاربر Proman ارسال شد

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب پتان ممنون از لطفت.... نميدونم شما چقدر با معرفت و بامرامي كه اين وسط كار اين همه آدم رو راه انداختي......
اين خيلي مهمه كه اين همه وقت بزاريد و وقتت رو بزاريد براي دوستاتون.... من شخصا ممنون ازت.

از آقاي g3naa عزيز هم كه لطف كردن و معرفت به خرج دادن خيلي ممنونم.... دلتون اينقدر صاف و صادق بود كه بالاخره حرفتون راست درآومد و دقيقا هموني شد كه گفتيد...

اما آقاي ProMan من شما رو ميبخشم و پول هم حلالتون/ ولي به 2 شرط ! (كه ميتوني توي pm بگي) ولي عمومي باشه بهتر هست.

1- 3-2 تا شماره حساب داشتي ظاهرا، اينا براي كي بود !؟
2- اينترنتت وقت و بي وقت از كجا جور ميشد !؟

ديگر دوستان هم سئوالشون رو بپرسند و جواب بديد.

ممنون

2 تا شماره حساب بود یکی اول که منصرف شدم بهش پول بیاد (اسماعیل پورجعفر) و دیگری که رفتم سراغ دوست مطمعنم (فرشاد بافنده)

اینترنت نیز از کافی نت یکی ازدوستان عموم که کنارش قبلا یه باشگاه بدنسازی بود و بچه های بدنسازی و من قبلا شبا اونجا وارکرافت بازی میکردیم و منم عضو باشگاه بدنسازی بودم با صاحب کافی نت رفقیق بودم از نت ازم پول نمیگرفت و تا دیر وقت شب 11 12 شب باز بود من اونجا به پی تی میومدم .

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که لیستشان در بالا امده جهت بازگشت وجهشان شماره حساب های خود را به یوزر g3naa ارسال نمایند البته باذکر دلیل.

با تشکر از جناب یاسین (پتان)

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
قابل توجه دوستان جدید , دقت کنید اگر بی روا به یکدیگر تهمت بزنید تمام پست های شما در بازارچه حذف خواهد شدو در صورت تکرار دسترسی شما محدود می شود .

avan

Registered User
لایک‌ها
207
2 تا شماره حساب بود یکی اول که منصرف شدم بهش پول بیاد (اسماعیل پورجعفر) و دیگری که رفتم سراغ دوست مطمعنم (فرشاد بافنده)

اینترنت نیز از کافی نت یکی ازدوستان عموم که کنارش قبلا یه باشگاه بدنسازی بود و بچه های بدنسازی و من قبلا شبا اونجا وارکرافت بازی میکردیم و منم عضو باشگاه بدنسازی بودم با صاحب کافی نت رفقیق بودم از نت ازم پول نمیگرفت و تا دیر وقت شب 11 12 شب باز بود من اونجا به پی تی میومدم .

ممنونم اميدوارم كه مشكلتون حل بشه....
اينجا فعاليت بكنيد ديگر دوستان شايد بتونن كمكتون بكنن.

از ما كه گذشت....
يواش يواش هم بايد از PT خداحافظي كنم..... چون ديگه جاي موندن نيست....
فقط نميدونم آقايان programmer69 و daylight با چه رويي ديگه ميتونن ادامه بدن/ ايشالا كه خدا ازتون بگذره كه اميدوارم بگذره (اگر قبولش داشته باشيد) ولي بنده خدا (حق الناس) رو چيكار ميخوايد بكنيد؟

هميشه شاد باشيد و ديگران رو شاد كنيد.

Last edited:

iman_va

Registered User
لایک‌ها
0
من چیزی خوشبختانه نخریدم , ولی کنجکاو شده بودم و بحث رو دنبال می کردم
واقعا افتخار میکنم که افرادی مثل جناب پتان و جناب g3naa هم وطنان من هستند
به امید ایرانی آبادتر

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بنده نیازی به برگشت وجه ندارم ، مبلغش اصلاً رقمی نیست.

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو نفر از بازگشت وجهشان با رضایت خودشان صرف نظر کردن یوزرهای Avan و دیگری esfahanweb

لیست جدید :

programmer69
سه دستگاه مودم
45000

kami77i
یک دستگاه مودم
15500

ghanari_ghermez
دوتا اکانت رپیدشیر
12000

dorg
اکانت رپیدشیر
7000

daylight
پکیج MCITP
9500

helijoop
وی پی ان
2500

مجدادا تاکید میشه یوزرهای بالا شماره حساب هاب خود را جهت بازگشت وجهایشان به یوزر g3naa ارسال نمایند.

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
..................

Last edited:

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
دوست بنده که در اینجا عضو نیستند ولی از طریق بنده با ایشون در یاهو چت کردند اکانت وی پی ان گرفتند که کار نکرد .... متن چت بین ایشون و دوست بنده بصورت اسکرین کپچر موجود هست. از طرف دوستم اعلام میکنم که اگر خود ایشون مبلغ را از حساب خودشون پرداخت می کنند که مبلغ 2500 تومان را می خواهند ولی اگر قرار هست یکی دیگه پرداخت کنه نمیخواهند.
دوستان شماره حساب شما اگر اینترنتی به ایشون پرداخت کرده باشید نزد ایشون موجود هست و اگر ایشون خودشون بخواهند میتونند شماره حساب و مبلغ را به فردی که پرداخت طلب ها را تقبل کردند اعلام کنند و ...

موفق باشید.

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست بنده که در اینجا عضو نیستند ولی از طریق بنده با ایشون در یاهو چت کردند اکانت وی پی ان گرفتند که کار نکرد .... متن چت بین ایشون و دوست بنده بصورت اسکرین کپچر موجود هست. از طرف دوستم اعلام میکنم که اگر خود ایشون مبلغ را از حساب خودشون پرداخت می کنند که مبلغ 2500 تومان را می خواهند ولی اگر قرار هست یکی دیگه پرداخت کنه نمیخواهند.
دوستان شماره حساب شما اگر اینترنتی به ایشون پرداخت کرده باشید نزد ایشون موجود هست و اگر ایشون خودشون بخواهند میتونند شماره حساب و مبلغ را به فردی که پرداخت طلب ها را تقبل کردند اعلام کنند و ...

موفق باشید.

چون دوست شما بود و اينجا يوزرشو نميدونستيم و يا... طلب به يوزر helijoop شما اعلام شده است در ليست بالا ميتونيد ببينيد اگه مبلغو ميخواين شماره حسابو همونطور كه بالا گفتم به يوزر g3naa بفرستيد.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
چون دوست شما بود و اينجا يوزرشو نميدونستيم و يا... طلب به يوزر helijoop شما اعلام شده است در ليست بالا ميتونيد ببينيد اگه مبلغو ميخواين شماره حسابو همونطور كه بالا گفتم به يوزر g3naa بفرستيد.

مبلغ 2500 تومن برای خودتون نخواستیم!!! فراموش نکنید روزگار می چرخه و می چرخه یک روز خودتون میشونه همینجا که الان طلبکارای شما هستن، فرقش با الان در این هست که اون روز فقط خدا میدونه شما چقدر طلب دارین!

:eek:fftopic:​

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
دوستانی که لیستشان در بالا امده جهت بازگشت وجهشان شماره حساب های خود را به یوزر g3naa ارسال نمایند البته باذکر دلیل.

با تشکر از جناب یاسین (پتان)

از شما معذرت میخام بابت شکی که بهتون کردم
دوستان لطف کنن حسابها رو پخ کنن

از آقای پتان هم نهایت تشکر رو دارم (بوس) (گل) :)D:p)

programmer69

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کی پولو واریز می کنه ؟

سه دستگاه مودم
45000

اینم شماره کارت :

6274121133724054

تا فردا ساعت 9 بهم خبر واریز شدن ندید رفتم برای شکایت

تمام مدارکمم اماده کردم همه رو پرینت گرفتم برای ارائه به اونجا

وضعیت